NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 7 810 — Deion Sanders for president!
Ha valaki nem lenne tisztában a Raiders idei szereplésével.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
magasan a legjobb mainstream "szaklap"

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 877 — we almost always almost win
édes istenem, pedig mennyire jónak indult az MMQB... betekintés az nfl eszméletlenül konzervatív gondolkodásmódjába, part 4215432:
 mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/baggio
Peter King írásai nekem sosem tetszettek, a többi MMQB-s viszont továbbra is elég jó szvsz, bár nem olvasom minden cikküket...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
gondolom a többségnek feltűnt az oldalsában kiírva, hogy a 15. héttől már SNF is lesz a Sport TV-n, szóval folyamatos tripleheaderekkel lehet kalkulálni az ünnepi időszakban.

több mint 9 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
édes istenem, pedig mennyire jónak indult az MMQB... betekintés az nfl eszméletlenül konzervatív gondolkodásmódjába, part 4215432:
 mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/

What we’re seeing this year is the incredible erosion of the running quarterback,’’ said Polian. We very well may be. Kaepernick hasn’t had a 40-yard rushing game since September. Griffin has gone bust, for now. Newton is gimpy and trying to stay in the pocket. The only quarterback making a good living outside the pocket in 2014 is Seattle’s Wilson, and at 5-11 and 208, that cannot go on forever.

Miért? Mert csak. Olyat is írnak RW-vel kapcsolatban, hogy "treading water". És így lesz Connor Cookból 1. körös pick!


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
OFF

Talán itt többen látják/nézik, mint a meccsnézés az interneten topicban 😀, de ha gond, hogy ide írtam, tegyétek át oda.
https://d1sgwhnao7452x.cloudfront.net/dazn-og.jpg
NFL Game Pass on DAZN | DAZN GB
Get NFL Game Pass on DAZN to watch every regular and postseason game, Super Bowl LVIII, shows and more.


ON
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 236 — #NoStress
Tavaly Arizona volt 7dik és 2dik Panthers, Palmer játszhatott volna playoffba, Most már nem fog soha😕Gyuri34
Így le7, hogy még Marinonak is lenne gyűrűje.
Most már nem lesz soha 😕

több mint 9 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Tavaly Arizona volt 7dik és 2dik Panthers, Palmer játszhatott volna playoffba, Most már nem fog soha😕
több mint 9 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
cardinals sztem nem zakozik 3at, kansas verhető. ott még rosszabb passz.
13-3 Gb
12-4 Phily
11-5 Arizona
7-9 NO
11-5 Detroit
11-5 Seattle 10-6 nem elég dallas ellen.

dallas 10-6 Romo sérult, is cluth, szokásos
frisco 9-7 gyengék most rams is behuz 2 meccset.


én örülnék 7 csapatos playoffnak. 2dik nincs kiemelve és játszana 7dikel wcardon-
több mint 9 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Videókkal ellátott beszámolóm a 49ers-Seahawks és a Packers-Patriots meccsekről:  bit.ly/1HUWUTU
(Még egy kis college foci is belecsúszott 😊 )


http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
olvasom ezt a Harbaugh trade-et, de nem úgy volt, hogy a Gruden ügylet után nem lehet edzőért draft picket áldozni ? vagy ez már megszűnt és újra lehet ? vagy miért olvasok erről mindenhol ?gabtsi
Jól emlékszel:  www.sptimes.com/2003/01/17/Bucs/NFL_nixes_draft_picks.shtml

Viszont 2006-ban Herm Edwards is csere keretében, egy 4. körös választási jogért ment a KC-hez:  sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=2282716

szóval a szabályt gondolom úgy változtatták meg, hogy a commish beleegyezése is kell az ügylethez


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
olvasom ezt a Harbaugh trade-et, de nem úgy volt, hogy a Gruden ügylet után nem lehet edzőért draft picket áldozni ? vagy ez már megszűnt és újra lehet ? vagy miért olvasok erről mindenhol ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 835 — Chalk Dawk fan
NFC rájátszás elé tekintek:

Közel az alapszakasz vége, szűk egy hónap múlva már a rájátszásra készülhetnek a csapatok. A playoffba kerülő négy divíziógyőztes és a két wild card csapat kiléte egyelőre tisztázatlan, ráadásul érdekes a helyzet, hiszen míg délen 8-8 körüli mérleg elég lehet a győzelemhez, a szabadkártyás helyeken elképzelhető, hogy 5 vereségnél többet nem lehet megengedni.

Dél

Kezdjük is a déli csoporttal, ahol a még reális eséllyel versenyző csapatok száma kettőre redukálódott, miután a Carolina vasárnap vereséget szenvedett a Minnesotától, az Atlanta és a New Orleans pedig győzni tudott. A Falcons sorsolása nem tűnik könnyűnek, hiszen miután a Green Bay-i Lambeau Fieldre látogatnak, a Steelerst látják vendégül, majd New Orleansbe utaznak. Ha ehhez hozzáteszem, hogy az utolsó fordulóban a Panthers kellemetlenkedhet a Georgia Domeban, máris értelmet nyert az előző állításom. Kíváncsian várom például az eheti, Packers elleni találkozót, ahol a liga talán legjobb formában lévő offense-e veheti el a liga gyengébbik felébe tartozó Falcons védőegység maradék kedvét. Louisianai oldalon akár a négy győzelem sem elképzelhetetlen, hiszen sorra negatív mérlegű ellenfelekkel találkoznak, kezdve a Panthersszel, folytatva a Bearsszel, a Falconsszal és a Buccaneersszel. Fontos megjegyezni, hogy az Falcons elleni összecsapás akár értelmét is vesztheti, amennyiben az erősebbnek tartott Packers-Steelers duó ellen legalább egy győzelmet nem tud bezsebelni a Falcons. Összességében jobb társaságnak vélem a New Orleanst az Atlantánál. Bár a Szentek védelme időnként két évvel ezelőtti önmagát idézi, az offense továbbra is működőképes, a sorsolásuk pedig jóval könnyebb, mint a rivális Falconsé.


Nyugat

Nyugaton a helyzet változatlan - egyelőre. A Cardinals elfogyni látszik, míg a Seahawksnál épp időben, a fontos meccsekre jött a jó formaidőzítés. A sérülésekkel megtizedelt Cards erőssége továbbra sem az offense, főleg Carson Palmer kidőlése óta. Az irányítót Drew Stanton próbálja pótolni valahogy, egyelőre kevesebb, mint több sikerrel. A Seahawks ezzel szemben két fontos csoportmeccset nyert meg, hiszen előbb az Arizona, majd a Frisco ellen diadalmaskodott 19-3-ra a washingtoni csapat, így a 6-4-es mérlegből máris 8-4 lett, ami sokkal jobban fest. És akkor még nem beszéltünk a 49ersről, akik még akár a csoportgyőzelmet is bezsebelhetik, egy számukra kedvező szcenárió esetén. Az Arizona előbb a szintén playoffért küzdő Chiefst látja vendégül Glendaleben, majd három csoportmeccs következik, sorban a St. Louis, a Seattle, majd a San Francisco ellen. Ha az előző két heti produkciót hozzák, simán elképzelhető, hogy mind a négy meccsen kikapnak, így mindenképpen bízniuk kell benne, hogy sikerül előkaparni valami tartalékot. A címvédő Seattle sorsolása talán még bonyolultabb: egy philadelphiai statement gamenek tekinthető látogatás után a Friscot fogadják, majd utaznak Arizonába, hogy utána egy Rams meccsel zárják az évet. Ha a védelem továbbra is olyan brutál módon működik, mint az előző pár héten, elképzelhető 3-4 további win is. A nevető harmadik lehet a Frisco, akik egy oaklandi állami kevésbé rangos jutalom rangadó után utaznak Seattlebe, majd fogadják a San Diegot. Az utolsó fordulóban akár döntőnek is bizonyulhat a wild card hely szempontjából, hogy mit sikerül alkotni a Cardinalsszal szemben.


Észak

Egyszerűbb a képlet az NFC Northban, hiszen itt két csapatnak már nincsen reális esélye komolyabb célokat elérni ebben a szezonban. A Packers támadósora azonban ellenállhatatlan, vasárnap is bizonyították, hogy gyakorlatilag bármilyen körülmények között képesek győzni, Aaron Rodgers pedig a liga legjobb formában lévő irányítója. Detroitban egész évben szenvedtek támadóoldalon, viszont a védelem, és leginkább a front 7 nagyon masszív teljesítménye miatt jól állnak. Múlt csütörtökön az első hálaadásnapi meccsen ismét beindult az offense, hiszen Matthew Stafford és Megatron végre ismét egymásra talált, és ez a páros Golden Tate-tel és Joique Bellel kiegészülve ligaelit teljesítményre képes. Ha sikerül állandósítani a jó formát a támadósornál, könnyedén verhetőnek tűnik a Tampa Bay, Minnesota, Chicago hármas, hogy aztán Green Baybe utazzanak a csoportgyőzelemért. A Packers sorsolása hasonlóan egyszerű, előbb a Falconst fogadják, majd utaznak Buffalóba és Tampába. A Buffalo védelme megizzaszthatja Rodgerséket, bár a papírforma szerint nyerniük kell ott is. Az utolsó, Lions elleni forduló akár tét nélküli is lehet, ha az eredmények számukra kedvezően alakulnak.


Kelet

Csoportriválistól sosem jó kikapni, ezt a Cowboys is tudja, ennek ellenére múlt csütörtökön hazai pályán szenvedtek hálaadásnapi vereséget az Eaglesszel szemben. Az így egymeccses előnybe kerülő Sasok nagyobb eséllyel pályáznak az NFC East trónjára, bár a sorsolásuk nem könnyű: Seahawks, Cowboys, @Redskins, @Giants. A három csoportmeccs kötelezőnek mondható, és a Seahawks sem verhetetlen főleg nem a Lincoln Financial Fielden. Hazai pályán egyébként is több, mint egy éve veretlen a Philly, viszont a Cowboysnak mindenképp győznie kellene Philadelphiában, hogy megmaradjon az esélyük a rájátszásra. A 16. heti Colts látogatás sem egy kellemes matchup első ránézésre, bár azt hozzá kell tenni, hogy idegenben eddig hibátlan a Cowboys, öt győzelem mellé nulla vereséget gyűjtöttek. Ez a hátralévő három idegenbeli meccset tekintve fontosnak tűnhet.


Mindent összevetve, a négy csoportgyőztes szerintem a Green Bay, a Philadelphia, (bye weekkel) a Seattle, és a New Orleans lesz, a két wild card csapat pedig a Detroit és a San Francisco. A Cardinals megismételve tavalyi teljesítményét ismét lecsúszik a playoffról, ahogy a Cowboysnak sem lesz elég a 10-6-os mérleg.

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
@AdamSchefter

At least four teams have looked into signing recently-reinstated RB Ray Rice, including Indianapolis and New Orleans, though the Colts are not expected to pursue him, per multiple league sources.ZERO_L
tehát 4 csapat, amiből az egyik nem.

remek helyzetjelentés 😀Höri
a balhé után valszeg nem eléggé 'nice personality' Paganonak, a 'heck of a player' pedig úgy tűnik már kevés ahhoz, hogy leigazoljuk

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
@AdamSchefter

At least four teams have looked into signing recently-reinstated RB Ray Rice, including Indianapolis and New Orleans, though the Colts are not expected to pursue him, per multiple league sources.ZERO_L
tehát 4 csapat, amiből az egyik nem.

remek helyzetjelentés 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 331 — situational football
@AdamSchefter

At least four teams have looked into signing recently-reinstated RB Ray Rice, including Indianapolis and New Orleans, though the Colts are not expected to pursue him, per multiple league sources.



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.braxa88
A St. Louisnak is mindig sok van (legalábbis a drafton), még se mennek vele semmire.dugo1993
Hogyne mennének.
Elpicsázták Shermant és a 23 pickjét pár hete. 😀
Championship.

több mint 9 éve
Amador Los Angeles Rams 273
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.braxa88
A St. Louisnak is mindig sok van (legalábbis a drafton), még se mennek vele semmire.dugo1993
Feltehetően Sherman interceptionjeire célzott a "pick" szóval, nem pedig a drafthelyek mennyiségére.Amador
#ironyalertDexxter Tailor
Igaz, túlságosan kimerítő volt számomra ez a nap.
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.braxa88
A St. Louisnak is mindig sok van (legalábbis a drafton), még se mennek vele semmire.dugo1993
Feltehetően Sherman interceptionjeire célzott a "pick" szóval, nem pedig a drafthelyek mennyiségére.Amador
#ironyalert


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Amador Los Angeles Rams 273
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.braxa88
A St. Louisnak is mindig sok van (legalábbis a drafton), még se mennek vele semmire.dugo1993
Feltehetően Sherman interceptionjeire célzott a "pick" szóval, nem pedig a drafthelyek mennyiségére.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 046
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.braxa88
A St. Louisnak is mindig sok van (legalábbis a drafton), még se mennek vele semmire.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
mióta Sherman a ligaban van 23 pickje van, 8cal több mint bárki másnak.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
Rice igen, Peterson nem. az kreatív 😀
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 7 810 — Deion Sanders for president!
Ray Rice sikeresen fellebbezett, akár a hétvégén is játszhat, ha valaki leigazolnáDexxter Tailor
Jöhet MJD helyett!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
irány a Colts, Ray 😀