Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Gurley ma jár viziten a csapatnál.
Kicsivel több mint 4 millánk van a capben, ha azok a pickjeink maradnak ami most vannak.

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 759 — Detroit vs. everybody
Na, akkor most egy hét után teljesen nyugodtan beírom, hogy egyetlen franchise sem engedheti meg magának, hogy elit játékost elvesztegessen. Suht már régesrégen alá kellett volna íratni és nem kiengedni a piacra. Aki ilyen helyzetbe navigálta a franchiset, az címeres idióta.

Tavaly volt egy ablakunk, hogy csináljunk valamit. Az ismert körülmények miatt (dögöljön meg mindegyik bíró) ez megint kútba esett. Maradt egy elit játékosunk, aki vagy használható még pár évig, vagy nem, kiderül.

Utána megint jön a pusztaság meg a korai draftok. A korai draftokból mi ezúttal ennyit tudtunk: két playoff loss. Elfogadhatatlan.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Mondjuk szerintem semmi érdeke nincs, hogy hazudjon ebben az ügyben.
A Dolphins tett egy olyan ajánlatot amit mi nem tudtunk/akartunk megadni. Maradni akart, de ez olyan ajánlat volt amit el kellett fogadnia.
Én nem haragszok rá.
Inkább Mayhewra aki a döntéseivel lehetetlenné tette a franchise taget.
Remélem ha már nem igazolunk akkor megkínáljuk Levyt és Ngatat egy hosszútávú szerződéssel. Aztán pedig Slayt.Bazzani
Az átstrukturálások miatt nem tudtuk megtartani es ezért valóban okolható Mayhew.

De azt se felejtsük el hogy ezeknek az átstrukturálásoknak mit köszönhetünk:
Glover Quin
Jason Jones
Reggie Bush (az első évében a legjobb FA igazolásunknak tartottuk)

Szóval az éremnek két oldala van!

Természetesen ez nem a saját okosságom. a detroiti médiában sokat lehetett olvasni erről is.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Mondjuk szerintem semmi érdeke nincs, hogy hazudjon ebben az ügyben.
A Dolphins tett egy olyan ajánlatot amit mi nem tudtunk/akartunk megadni. Maradni akart, de ez olyan ajánlat volt amit el kellett fogadnia.
Én nem haragszok rá.
Inkább Mayhewra aki a döntéseivel lehetetlenné tette a franchise taget.
Remélem ha már nem igazolunk akkor megkínáljuk Levyt és Ngatat egy hosszútávú szerződéssel. Aztán pedig Slayt.

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
 www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2015/03/15/detroit-lions-ndamukong-suh/24782133/
Suh végre megszólalt. Érdemes elolvasni.Bazzani
Jó a cikk persze, csak 1 bajok van vele.
Ez az az ember aki azt állította amikor Sittont megtaposta hoy próbálta visszanyerni az egyensúlyàt. Schaub tökönrúgása szerinte csak véletlen volt. Es nem érezte a hidegben Rodgers lábát amikor ránehezkedett.
Szóval nekem bármit mond annyira hiteletelen a szememben. Akkor nyilván hazudott. Most igazat mond????

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
 www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2015/03/15/detroit-lions-ndamukong-suh/24782133/
Suh végre megszólalt. Érdemes elolvasni.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Eltelt a piac nyitása óta már majdnem 4 nap, gondoltam leírom a véleményemet az eddig történtekről illetve leginkább a nem történtekről. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel de én pillanatról pillanatra változtatom magamban a véleményemet, nagyjából úgy mint Pom-Pom az alakját a mesében.
Egyszerre tűnik ez egy zseniális tervnek és egy borzasztó bukásnak Mayhew részéről. Egyelőre inkább a veszteség oldalon vagyunk jelentősek, de korántsem vagyok benne biztos, hogy az idén rengeteget költő csapatok jobban járnak hosszútávon ezzel mint mi.
Nézzük időrendi sorrendben a dolgokat:

1. Ndamukong Suh elvesztése:

Megviselt, kit ne viselt volna meg. Egyszerűen egy NFL franchise nem engedheti meg azt, hogy a legfényesebb jövő előtt álló játékosát elengedi. Viszont ha a másik oldalt nézzük akkor az az összeg amit a Dolphins letett elé az asztalra egyszerűen nem volt kifizethető és szerintem igencsak komoly cap gondokat fog okozni nekik pár éven belül. Persze már jóelőre leírtam, hogy csak akkor bocsátható meg a dolog a szurkolók részéről, ha a csapat jól költi el ezt a fennmaradó pénzt és sikerül a hiányposztokon erősíteni. Ez egyelőre sajnos nagyon nincs így. Persze az sem lenne gond, ha valaki kiállna a szurkolók elé (amúgy ezen már nemcsak a drukkerek hanem a detroiti média is háborog rendesen) és megmagyarázná az egész helyzetet.

2. Nick Fairley elvesztése:

Nem látunk igazán a dolgok mögé, nem vagyunk annyit a játékosokkal (természetesen) mint az edzői stáb de ez megint egy érdekes story.
Fairley maradni akart és olyan áron ahogy a Rams tette mi is meg tudtuk volna tartani. Egyéves szerződést raktak elé, sok teljesítményösztönzővel.
Nem is kellett volna az egész ügynek idáig eljutnia, hisz az ötödik éves opció lehívásával cirka 5 millióért mindenféle tárgyalás és piaci verseny nélkül maradt volna itt. Nem akartuk megtartani, ilyen áron nem. A kosoknak megért ennyit és szerintem jól jártak vele. Természetesen ebben az ügyben sem mond senki semmit a vezetők közül. Sok sikert St. Louis-ban Big Nick!
I want to thank the city of Detroit! I truly enjoyed the past 4 years and came across some of the best fans ever! I will miss it!Nick Fairley

Ezúton búcsúzzunk is el:


3. A fullback kérdés:
Jed Collins Dallasba igazolt, ezáltal megindultak a találgatások, hogy mi lesz a csapatnál a FB kérdéssel. Én azt gondolom, hogy ez a projekt megbukott illetve másként fogalmazva (jelenleg) ebben a formában nem életképes. Pár jó megmozduláson kívül Collins nem hagyott maga után felejthetetlen emlékeket és rá kellett jönnünk, hogy amíg ilyen gyenge a támadófal addig nem is lesz jobb a futójáték hiába próbálná a FB törni az utat. Én azt gondolom, hogy vissza fogunk térni az extra blokkoló falember játékhoz, amit Reiff rookie évében játszottunk. Nem lepődnék meg ha a pár éve TE-ként draftolt majd OT-é átképzett Michael Williams sok szerepet kapna ebben. De mondom, amíg a támadófal olyan amilyen addig ne várjunk csodát.


4. A Ngata trade:


Suh, Fairley, CJ Mosley és Fluellen FA lett, ami utánuk maradt a védőfal közepén az nagyjából így nézett ki:


Gondolom mindenki tisztában volt azzal, hogy ez így nem maradhat. Mayhew-ék nem bízták a véletlenre a dolgokat és elhozták csere útján a liga egyik legjobb belső falemberét. Most nem kezdek bele Ngata méltatásába, reméljük szezon közben a teljesítményével meg fogja szolgálni a sok dicsérő szót.
Mennyire volt ez egy jó trade? Szerintem nagyon. Sokan leírták (kinn), hogy miért adtunk érte ennyit hisz a kivágás szélén állt!? Vagy miért nem vártuk meg, hogy kitegye a Ravens!? Egyszerűen nem akartunk harcolni érte olyan csapatokkal akik cserejátékosoknak is sokmilliós fizetéseket adtak a piacon. Megtudtuk volna szerezni Ngata-t 8 millióért ha több csapat is versenybe száll érte? Biztosan nem. Nem mellesleg több csapat is érdeklődött iránta a Ravensnél trade ügyben, azért lett ennyi az ára. Biztosra mentünk, jól tettük.
Nálam ez a trade A+.
Akkor lesz tökéletes a dolog ha sikerül megállapodni vele hosszabb távra is.

5. Tyrunn Walker leigazolása:

Ngata nagydarab fickó de egyedül ő is kevés a fal közepén. Ezért érkezett egy igazi "under the radar" igazolással Walker.
Tavaly is sikerült egy igazi gyémántot találni a máshol nem kellő játékosok között (George Johnson) talán idén Walker lesz az.
A Saints beatwriter-ek is egyöntetűen dicsérték, szerintük igen fényes jövő állhat előtte ha megfelelő helyre kerül. Inkább az irányítók siettetésében jó, futásoknál még van mit tanulnia.
Itt egy remek bull rush tőle a Tampa ellen (75-ös):
 gyazo.com/8e72d233e8e0cfa3680300e4d5e9e448
Remek rotációs játékos válhat belőle a fal közepén.

6. Mi várhat még ránk a draft előtt:
Ott tartunk, hogy tulajdonképpen semmit sem csináltunk eddig. A két remek DT elvesztése után a védelem lépett kettőt hátra majd egyet vissza Ngata megszerzésekor. A legfontosabb probléma (támadófal) megoldása nem tart sehol, Warford az egyetlen NFL szintű guard és centerben is csak Swanson bevethető míg OT poszton sem érkezett meg a várt erősítés. Slay mellett továbbra sincs megfelelő játékerőt képviselő CB, két használható elkapónk van, Reggie Bush szerepköre üresen tátong. Ennyi problémát egyetlen drafton képtelenség megoldani, főleg ha az úgy sikerül mint a tavalyi...
Nagyon bízok benne, hogy nem UDFA és CFL szintű játékosokkal akarjuk feltölteni a keretet.

7. Ha ma kezdődne a szezon:
OFFENSE:
QB Stafford
RB Bell
WR1 Megatron
WR2 Tate
TE1 Ebron
LT Reiff
LG Keyton
C Swanson
RG Warford
RT Waddle
TE2 Pettigrew

DEFENSE
LDE Johnson
DT Jones
DT Ngata
RDE Ansah
OLB Whitehead
MLB Tulloch
OLB Levy
CB1 Slay
CB2 Bentley
SS Ihedigbo
FS Quin

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
NEm értm, hogy miért nem nyilatkoznak.
Suh menni akart. Mindvégig arról beszélt hogy maradni akar. De ment ahogy csak lehetett.
Mit kellett volna tenni? Lehet a sorozatos szerződés struktúrálásra fogni, hogy nem sikerült tagelni. De az is csak plusz 1 év. És legyünk őszinték egy olyan szerződést fogadott el, ami tönkre teszi a csapatát. 28 milla jövőre a capből! Komolyan? azért ez több mint sok. Ennyit nem ér. És nem azért mert nem jó! Hall of Fame lesz az ember. De ez akkor is túlzás!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Blalock-nak nem tehettünk túl jó ajánlatot, jövő héten a Rams-hez megy tárgyalni,

Azért ez az offseason nem igazán Mayhew-ékról szól. A Ngata trade-en kívül semmi sem sikerült.

Ami a legmegdöbbentőbb, hogy senki sem fog nyilatkozni április előtt a Suh ügyről. Pedig a drukkerek megérdemelnék.

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Fairley végül a Ramsnél kötött ki. Azért ők is csak 1 éves szerződést mertek neki adni. Sok siekrt kívánok neki, de ha lehet ellenünk azért ne erőltesse meg magát 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Blalock tárgyalása nem zárult szerződéssel. Bár állítólag sikeres volt a megbeszélés. (mondjuk nekem ez picit ellentmondásos. DE bízzunk a legjobbakban.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Amit olvastam róla az nem rossz.
Jó rotációs játékos lehet, főleg passzjátékoknál.
Tipikus under the radar igazolás lehet.

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
A szerződés részletei es a PFF értékelés:
 www.prideofdetroit.com/2015/3/12/8205843/lions-sign-tyrunn-walker

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Leigatoltuk Tyrunn Walkert DT a Saintstől 1 évre.
Én bevallom semmit nem tudok róla! Valamelyikőtök nem tud valamit róla? Esetleg egy PFF értékelés?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Tudnám mi a terv, mert az egyszem Ngata azért kevés lesz. Gondolom drafton akarunk társat hozni neki.
A CB poszt is több mint kérdéses.Bazzani
A Ngata trade elott én is azt gondoltam hogy nincs alternatíva vagy B terv, csak Suh hosszabítása az egyetlen ötletünk.
De ezek után biztos vagyok benne, hogy a háttérben meg vannak az elképzelések, hogy hogyan építjük fel a keretet. Természetesen a szűkös kereteken belül.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Jed Collins a Cowboysnál, lesze idén FB-nk?valakis
A futást illetve a blokkolast segítendő Tuti hoznak valakit.
Tavaly arról beszéltek hogy fontos láncszeme a Lombardi féle offensenek hogy legyen FB

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Jed Collins a Cowboysnál, lesze idén FB-nk?

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Tudnám mi a terv, mert az egyszem Ngata azért kevés lesz. Gondolom drafton akarunk társat hozni neki.
A CB poszt is több mint kérdéses.

több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Úgy nézki C.J. Mosleyt se tervezzük visszahozni.

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Blalock ma utazik Detroitba. Remélem szerződéssel a kezében távozik. Vele megoldott lenne az LG poszt.

Amúgy cserénk sincs OG és C posztra.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 073 — capitaine du château de Vienne 1487
És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!
Valaki draft guru javítson ki 😉 topmodell
Súér csak jövőre jön pikk


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 www.mlive.com/lions/index.ssf/2015/03/report_detroit_lions_in_the_mi.html#incart_most-read_

Kérlek őt még hozzuk Detroitba, mert az Offensive Line siralmas.
Pont a leggyengébb pontját lehetne megerősíteni vele.

Aztán a többit már megpróbálhatjuk megoldani a drafton illetve visszaigazolásokkal.


Milyen draft cetlijeink vannak amúgy?

1. kör (23)
2. kör (55)
3. kör (87)
4. -
5. -
6. körös
7. körös

És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!
Valaki draft guru javítson ki 😉
Gugliztam, de nem találtam aktuális változatot.topmodell
Suh-ért comp picket a 16-os draftra fogtok kapni. Mindig az előző évi FA mozgások alapján adják a comp pickeket.
/In addition to the 32 selections in each of the seven rounds, a total of 32 compensatory picks are awarded to teams that have lost more or better compensatory free agents than they signed in the previous year/


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
 www.mlive.com/lions/index.ssf/2015/03/report_detroit_lions_in_the_mi.html#incart_most-read_

Kérlek őt még hozzuk Detroitba, mert az Offensive Line siralmas.
Pont a leggyengébb pontját lehetne megerősíteni vele.

Aztán a többit már megpróbálhatjuk megoldani a drafton illetve visszaigazolásokkal.


Milyen draft cetlijeink vannak amúgy?

1. kör (23)
2. kör (55)
3. kör (87)
4. -
5. -
6. körös
7. körös

És talán egy kompenzációs pick a 3. körben Suh-ért!
Valaki draft guru javítson ki 😉
Gugliztam, de nem találtam aktuális változatot.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Lehet tudni, hogy Fairley-re miért nem tartotok igényt?ervinator
Súly problémák. Alvászavar. Az edzés munkája sem volt egy csapat húzó jellegű soha.
Es hullámzó teljesítmény. A tehetség alapján bármi lehetne.
De néha nagyon eltűnik.
Nekünk nem ért meg 5.6 milliót az 5. évi opciója.
Sose játszott 16 meccset egy szezonban. Tavaly 8 meccsen 1 sack. Suh mellett. Mondjuk amúgy jó éve volt. Volt olyan éve amikor gyengébben játszott es csinált 6 sackket.
Ennyit a statisztikáról.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 582
Lehet tudni, hogy Fairley-re miért nem tartotok igényt?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"