Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Még egy vidi, érdemes megnézni 😊

 www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000411678/Inside-the-NFL-Giants-vs-Eagles-highlightspicksix
Kelly hatalmas forma, imádom 😀 Foles passzára meg még Sancho mester is csettintett, ez már elismerés 😀
Am Molk blokkja a Sproles TD előtt baromi jól látszódott ezen a felvételen.

Felvezető cikkek egyébként nem lesznek már az aktuális heti meccsekkel kapcsolatban? Gondolok itt pl ilyenre h ellenséges vonalak mögött meg beharangozó. A legutóbbi két meccs előtt hiányoltam 😀Highlander
Lesznek . Az utóbbi időben mindenkinek sok lett a teendője így kicsit döcögősebbé vált az oldal, de hamarosan mindenki visszatér és érkeznek a cikkek. 😊Greengo
Értem, köszi a választ. Sejtettem, hogy ilyesmi állhat a dolgok mögött 😀

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 589 — Eagles fan
Felvezető cikkek egyébként nem lesznek már az aktuális heti meccsekkel kapcsolatban? Gondolok itt pl ilyenre h ellenséges vonalak mögött meg beharangozó. A legutóbbi két meccs előtt hiányoltam 😀Highlander
Lesznek . Az utóbbi időben mindenkinek sok lett a teendője így kicsit döcögősebbé vált az oldal, de hamarosan mindenki visszatér és érkeznek a cikkek. 😊


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
Még egy vidi, érdemes megnézni 😊

 www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000411678/Inside-the-NFL-Giants-vs-Eagles-highlights

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Felvezető cikkek egyébként nem lesznek már az aktuális heti meccsekkel kapcsolatban? Gondolok itt pl ilyenre h ellenséges vonalak mögött meg beharangozó. A legutóbbi két meccs előtt hiányoltam 😀

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most olvasom a Cards topicban, hogy adják a meccsünket a Sport TV-n, na ezt nem gondoltam volna 😀

Reméljük Palmer vagy amelyik QB játszik ellenünk :p, nem épp most táltosodik meg, és Foles addigra végkép elfelejti mi az INT és a FUMB, és már csak TD-ket dobál majd 😀
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 839 — Chalk Dawk fan
Megemlékezés a Black Sundayről

| Bocsi a mobilnetesektől! A gifeket magam vágtam ki, azért ilyen sz@rok. Ja, és természetesen MS Paint! 😊 |


Sokszor leírtam már, hogy a kedvenc csapatrészem a mostani Eaglesben a front 7, mert egytől egyig nagyszerű játékosok alkotják, akik bármikor képesek valami extrát előhúzni. A tavalyi szezon végére (Sopoaga távozása után) összeállni látszott a "gépezet", hiszen szinte lehetetlen volt futni ellenünk. Egészen a playoff meccsig, amikor is az addig maximum átlagosnak nevezhető Saints futójáték darabjaira szaggatta a víziómat, hogy ez egy liga szinten top 5 egység. Egyértelműen a földön lett megverve az Eagles, de ami további aggodalomra adott okot, hogy a passzsiettetés sem működött. Ekkor egy kissé szkeptikussá váltam, és vártam a drafton a linebacker sorba az erősítést (középre is). Marcus Smith II érkezett az első körben, aki ezidáig nem sok lehetőséget kapott.

Az első négy-öt héten nagyon nem működött a passzsiettetés, és a tavaly alapszakaszbeli brutál futás elleni védelemből sem sokat láttam. Bradshaw és T-Rich 150 yardot szaladgált, Frank Gore pedig 120-at, pedig sem a Colts, sem a 49ers támadófala nem indokolja ezeket a számokat. Irányítóbaszkurálásban is gyengén kezdett a front seven, rendre 3, 0, 0, 4, 4 sacket gyűjtött a csapat. Ha ebből levonjuk a safety, Nate Allen 1 sackjét, átlagban meccsenként 2 irányító földrevitel sikerült védőfalnak és a linebackereknek, ami valljuk meg őszintén, eléggé átlagos (vagy azalatti).

Elérkezett aztán a vasárnap este (hétfő hajnal), amikor minden működni látszott. Eli Manning nagyjából az első playtől fogva terrorban volt tartva, egyáltalán nem érezte magát komfortosan a zsebben (már amikor volt zseb).

Az első sack rögtön fumblet is jelentett, hiszen Connor Barwin kiütötte a labdát Manning kezéből.

A boxban 6 ember volt található, köztük a nose tackle, Bennie Logan (akit majd dupláznak), egy defensive end, és a négy linebacker. A bal oldali guarddal szemben felálló Ryans visszalépett zónázni, így 5 emberes pass rush alakult ki.

A támadófal tagjai (és a RB) jól blokkoltak, működött a pass protection, azonban Eli rossz döntést hozott (vagy jó volt a coverage, ez nem igazán látszik a felvételen), és egy pump fake után kifelé indult.

Ekkor már mögötte volt a két OLB (Barwin és Cole), és jött, aminek jönnie kellett.

Ez a sack tökéletesen végrehajtott csapatmunka eredménye. Elit belehajszolták a hibába, mert nem volt szabad célpontja. Bár viszonylag sok ideje volt, a pump fake után rossz felé mozgott ki az összeomló zsebből, mázli a Giantsnek, hogy nekik sikerült összeszedni a labdát.

A következő alkalommal Trent Cole volt a főszereplő, aki ezúttal (védő szempontból) a bal oldalról indult, egy az egyben verte meg az RT-t, és vitte földre Manninget.


Ismét az egyik középső LB blitzelt, ezúttal Emmanuel Acho (aki meg is verte a blokkoló RB-t a backfielden) büntette volna meg Manninget, ha előtte már nem került volna földre. Ennél a playnél a 67-es Justin Pugh nagyot hibázott, hiszen Cole nagyon simán megverte belülről.

A harmadik sacknél csak négy védő indult Manninget a földbe döngölni. Hozzánk közelebb helyezkedik Curry (aki majd a sacket szerzi), mellette a nose tackle, Beau Allen (akit majd hárman blokkolnak!), tőle jobbra Cole, és a jobb szélen Barwin.

Ezen a meccsen többször láttam hasonló felállást, (lehet, hogy volt eddig is, ezt nem figyeltem annyira) hogy a két OLB ugyanarról az oldalról érkezik. Kérdés, hogy Allent miért kellett három támadó falembernek is blokkolnia.

Eli fellépett a zsebbe, ezért tudta Curry sackelni. Ha nem teszi, ez a zsák is Barwiné. Érdemes figyelni ismét a 67-es Justin Pugh munkáját.

Következő play (egy Cole-féle NZI után), Eli ismét zsákban. Ismét Barwin, ezúttal egy spin move-val verte meg Pught, és vitte földre Manninget. A szereplők ugyanazok, a különbség pedig az, hogy Barwin a másik oldalról indul, a tackle külső válla felől. Beau Allennel szemben pedig egyszerre két Giants játékos követ el holding szabálytalanságot 😊

Nagyszerű egyéni teljesítmény Barwintól, de Allen is komolyat küzdött ennél a játéknál.


Már nem számolom, de nagyjából az ötödik zsákot ismét Curry csinálta meg.

Ennél a playnél csak három emberes passrush történik, a fal két szélén felálló Ryans és Barwin a futásra és a tight endre figyelnek. Az 1-es lyukon Cox próbál betörni, a LT külső vállánál Brandon Graham, a 4-es lyukon pedig a sacket szerző Curry.

Ezt a játékot leginkább a legelső itt felvázolthoz tudnám hasonlítani. Eli ismét sokat vár, (jó a coverage, ez látszik a lassításon is, csak ide sajnos nem tudom bevágni) fellép a zsebbe, de addigra már VC75 körbefutja a guardot, és odaér hátulról.

A meccs végén még volt három sack, de ezeket már Nassib kapta garbage timeban, így azokról nem írok. Sokszor hibázott Justin Pugh, és Eli Manning is, azonbon örömmel láttam, hogy az általam eddig kifejezetten alulértékeltnek tartott védelem (a secondaryt kivéve, az tényleg gyenge) hozta azt, amit valójában tud.

több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Cruz sérülése, szép gesztus.picksix
Ezért nem kéne ugrálni a logónkon meccs előtt, hanem normálisan viselkedni a másikkal...örülök, hogy a mieinkban van tartásEazzy
Alapból nehezen tudom felfogni, hogy felnőtt embereknek miért kell a pofájukat jártatni előzetesen, minek a napokig tartó trash talk, miért kell a médiának óvodás módon, koholt vádakkal mutogatni a másik csapatra, tiszta szégyen. És most nem csak a mostani esetekre gondolok, hanem úgy általánosságban, amikor ezek mennek. Egy bizonyos szintig, amíg poén, elmegy a dolog, de van egy határ ami után már undorítóvá válik. És most konkrétan ez jutott eszembe:  www.sbnation.com/lookit/2014/10/13/6969247/new-york-daily-news-cover-eagles-giants-victor-cruz-injury-cheering Nagyon gáz.

több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/10/15/6966607/nfl-standings-results-philadelphia-dallas-nfc-east-eagles-cowboys-week-6

Erre akartam utalni amikor arról írtam hogy nem érzem a Cowboyst hosszú távon is top teamnek. Ha a jelenlegi stratégia bármelyik alappillére bedől, akkor sztem nem tudnak ezen a szinten maradni. Persze simán lehet hogy rám cáfolnak, de ez a védelem egy jó O ellen szerintem nem sokra lesz képes. Bármi miatt lesz sokat fent a defense, meg fogják érezni. És ismétlem nem lebecsülni akarom a Boyst, egyszerűen ez a logikus. Emellett becsülendő amit eddig játszanak, ritkán van ekkora feltámadás, még az NFL-ben is, szóval respect! Kíváncsi vagyok mi lesz ezután, mert ha működik ez a fajta játék a passzorientált ligában, akkor zseniálisat húzott a Boys coaching staff.
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 462 — No one likes us, cause no one like us

Cruz sérülése, szép gesztus.picksix
Ezért nem kéne ugrálni a logónkon meccs előtt, hanem normálisan viselkedni a másikkal...örülök, hogy a mieinkban van tartás

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ide is beteszem, mert már előkerült a kérdés nálunk:

 www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 800

Cruz sérülése, szép gesztus.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kötelező, nemcsak Eagles fanoknak, zseniális, (na jó Giants fanok megkímélhetik magukat tőle 😉)

Minél több ilyet:


 www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Spudcam-In-The-Eye-Of-The-Blackout/0bf5e6fe-a79f-446b-9571-73977f974aeddande
Az az Eli kép 5:08nál... Nem is hinnétek micsoda lavinát indított el amikor egyszer beillesztettem Giants topicba. Azóta is én vagyok szerintem a troll antikrisztus.gyeek
Ebben nekem nem is a Giants volt annyira lényeg, hanem az, hogy nem sűrűn tudunk ÍGY beletekinteni, egy NFL meccs hangulatába. Nekem legalábbis nincsenek meg az eszközeim erre. Maga közvetítést ezt nem feltétlen adja vissza. S pláne győztes meccs. Ezért is jók még a SoundFX-k, de az meg elég ritkán kerül elő a mi meccseinkről. Tavaly is volt egy talán. Úgyhogy számomra ezért volt fontos, hogy rátaláltam. Szó se róla, szegény 80-s Giants mezben lévő srác helyében nem lettem volna, azt nem volt rossz nézni na 😀 😉 4:58-nál, de lehetett volna az más ellenféltől is, akivel játszunk és aki ellen éppen nyerünk 😀.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 7 955 — Stromfeld Aurél fan
Kötelező, nemcsak Eagles fanoknak, zseniális, (na jó Giants fanok megkímélhetik magukat tőle 😉)

Minél több ilyet:


 www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Spudcam-In-The-Eye-Of-The-Blackout/0bf5e6fe-a79f-446b-9571-73977f974aeddande
Az az Eli kép 5:08nál... Nem is hinnétek micsoda lavinát indított el amikor egyszer beillesztettem Giants topicba. Azóta is én vagyok szerintem a troll antikrisztus.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt gondoltam, jobban fogtok örülni neki, na mindegy, legközelebb nem terhellek titeket ilyesmivel 😉
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kötelező, nemcsak Eagles fanoknak, zseniális, (na jó Giants fanok megkímélhetik magukat tőle 😉)

Minél több ilyet:


 www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Spudcam-In-The-Eye-Of-The-Blackout/0bf5e6fe-a79f-446b-9571-73977f974aed
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Vandervelde felépült, Wade Smith-t waiveltük.

Azért mekkora királyság kezd lenni ez az OL depth ahhoz képest hogy szezon előtt rossznak tűnt a helyzet. Konkrétan van mind az 5 pozira megbízható backupunk, más csapatnál közülük jópáran kezdők lennének sztem.

Kezd nagyon pofás lenni a keret, na. Tetszik a Chip-féle építkezés.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vannak némileg túlzó fantáziák 😛 Pláne ha jól értem Barwin készítette Lol 😀



Még jó, hogy nem ismerik a Honey Beast : Legnagyobb hős című számát 😀 😀 😀
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
sikerült átaluidnom az ébresztőmet, úgyhogy most néztem csak meg. Kikurt jók voltunk vagyunk 😀ddano92
CM-ben életében összesen nem volt ennyi nagy play-e, mint most egy meccs alatt.Sixo67
fantasyban casey matthews is a god nevű csapatomnak az életben nem volt még ilyen sok pontja. xD Véletlenek nincsenek 😀ano92
Most nézem vissza a meccset... Az elején a Barwin sack-Eli fumble után ő volt aki megérintette a földön fekvő Tackle-t aztán mit nyomott? Ahogy kifejezte elégedetlenségét, hogy nem lett ebből több valami zseniális. Gifparádéba illő 😀 9:07-nél első negyed

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 839 — Chalk Dawk fan
Shawn84
Már ez az avatarom mióta... 😀

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Bakker XD igazán jól sikerült 😀 de legalább a szándék megvolt

"Nick Foles was rolling along in the first half until he tossed an ill-advised pass that was intercepted before the break. It looked like he was trying to check down to Darren Sproles, but Chip Kelly said after the game that Foles was trying to throw the ball out of the bounds."

több mint 9 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Rájöttem, hogy szeretem ezt az Eaglest.

A Cowboys-t pedig kifejezetten egyre jobban rühellem.obraz
ezek pozitív jelek , van ízlésed.Petikievak01
Vagy csak egy szimpla coming out? 😀😀😀


több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
Szerintem ha jót akarunk a topicnak maradjunk annyiban hogy szeretjük az EAGLEST :p 😉dande
Nézd már, egy diplomata! 😀gyeek
Én örülök a Boys meg az NFC E csapatok sikerének. Egy dolog, hogy ha nyerni akarunk vért izzadunk, de inkább így legyen, mint az, hogy gúnyolnak minket azzal, hogy NFC Least stb. Egyébként nekem mindegyik csapat szimpatikus és mindig szurkolok nekik, kivéve ha a playoff jutásunkhoz kell a vereségük az alapszakasz vége felé és természetesen amikor ellenük megyünk gamedayeken, de akkor nagyon utálom őket (az vesse rám az első követ...). Ha nyernek ellenünk akkor meg még pár napig. 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 7 955 — Stromfeld Aurél fan
Szerintem ha jót akarunk a topicnak maradjunk annyiban hogy szeretjük az EAGLEST :p 😉dande
Nézd már, egy diplomata! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 395 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ha jót akarunk a topicnak maradjunk annyiban hogy szeretjük az EAGLEST :p 😉