Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 835 — Chalk Dawk fan
Egyelőre nem tudom, kinek szurkoljak a csapatból, de biztos nagyon fasza a keret. 😀

Akikért megszerettem az Eaglest, már mindnyájan elmentek / el lettek zavarva. Dawkins, D-Mac, Westbrook, Vick, D-Jax, Shady, Maclin, Cole, Herremans helyett most Rowe, Bradford, Agholor, Matthews, Huff, Murray, Mathews a névsor. Három-négy hónapba beletelik, amíg megszokom ezeket a neveket...

Eldra Buckley is hiányzik.

Meg Te'o Nesheim 😕

Bús panda vagyok. 😥

több mint 8 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Eagles 2015 draft és holtszezon értékelő posztHulkeinstein
kibaszott jó! 😀
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hulk tök jó, és egy csomó munka van benne egy apróság: Magam is direkt csak a linket raktam be a videókról és nem beágyaztam a videókat, hogy ne lassítsa az oldalt. Tudom a lusta magyarja akkor inkább lehet meg se nézi 😉 😛, és egy egy videó még elmegy de 2-3 esetleg 4 az sok. Mobilosok agybajt kapnak. Egyébként köszönjük!!!!
több mint 8 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Eagles 2015 draft és holtszezon értékelő poszt

A 2014-es szezon vége tucatnyi kérdést hagyott bennünk, szurkolókban, melyekre a végleges válaszokat a hétvége során kaptuk meg. Kialakult a csapat 90 fős, véglegesnek tekinthető kerete a következő évre (apróbb változások még lehetnek persze). Úgy érzem most van értelme mérleget vonnunk, és megvizsgálnunk azt, hogy hol tart a csapat az előző évhez képest. Egy teljes körű draft és roster elemzést olvashattok, ha rászánjátok az időt a posztra.

Draft


Azt szokták mondani, hogy a sikeres NFL csapat a drafton keresztül épül. Ezzel az állítással nem nagyon lehet ellenkezni, hiszen mind a közelmúltban, mind régebben a sikeres csapatokban közös volt az, hogy jól draftoltak. A jó draftot viszont definiálni kell, mert szerintem nagyon sok értelmezés kering erről mind itthon, mind kint az USA-ban. Az én szememben az minősíthető jó draftnak, mely teljes mértékben megfelel a szervezet filozófiájának, és céljainak. Ezek a célok természetesen csapatonként változnak. A mi céljaink az FO által évek alatt kommunikáltak közül a következőek:

1. A legfontosabb szempont mindenképpen a csapat új kultúrájának megteremtése. Ennek esett áldozatul D-Jax, részben Shady, és több ember, akiket azelőtt szerettek a szurkolók. Ennek függvényében teljes mértékben át tudom érezni a filozófiánkkal szembeni kétségeket, és rosszalló véleményeket. Viszont! Egy csapat csak akkor lehet sikeres, ha van egy filozófiája, melyet 100%-osan követ. Ez a filozófia számtalan építkezési elvet tartalmazhat, amelyek közül egyik sem helyezhető a másik fölé (pl. Fókuszálás a védelemre, folyamatos megújulás, analitikus trendek követése, magas játékintelligenciával rendelkező csapat építése, kemény, ütköző gárda, a mérkőzést kevés ponton tartó csapat, stb. stb.). Nálunk szerencsére van filozófia, és azt a filozófiát 100%-osan követjük is. A filozófiánk rossz oldalát már említettem (tehetséges, de balhés játékosokat meg sem fontolunk), viszont nagyon kevés szó esik a jó oldaláról.

Egy csapatszellemre, kemény munkára, és fegyelmezettségre épülő kultúra több dologban is segíthet egy csapatot:

1. A játékosaink nem fognak zűrös ügybe keveredni, nem lesznek eltiltások, nem kell attól rettegni, hogy valakit hirtelen elmeszelnek.
2. A csapatösszhang rendkívüli magas értéket érhet el, ha hasonló értékrendű, és személyiségű srácok alkotják. Nem lesznek csapaton belüli balhék, a játékosok nem fognak magasabb fizetésért sírni, nem lesznek magányos, a csapat többi tagjától elszigetelt emberek.
3. A játékosok tudnak küzdeni egymásért, méghozzá megkettőzött erővel. Biztos mindenki látta a Seahawks Hawaii-i túráján készült képeket, vagy a Patriots Kentucky derbin való részvételét, ezek az események tökéletesen mutatják azt, hogy tényleg egy csupa nagybetűs, CSAPAT-ot alkotnak az egyének.
4. Sokkal gyorsabban, jobban lehet átadni a playbookot, és a csapat által játszani akart taktikát. Ha jó felfogású, figyelmes, és szorgalmas emberek vannak a csapatban, akkor jelentősen több munkát lehet elvégezni ugyanannyi idő alatt, tökéletesen elsajátíthatja a csapat a teendőket.
5. A csapat hírneve nem romlik, és tényleg példaképként lehet tekinteni ezekre a srácokra.

A másik sokat emlegetett, és többek által is kritizált dolog az a Big and fast people beat up little and slow people elv, mely Kelly egyik kedvenc mondása. Ennek megint két vetülete van.

1. A csapat által használt védekezési sémába olyan játékosokra van szükség, akik elég jó méretekkel és sebességgel rendelkeznek ahhoz, hogy minden szituáció esetén legalább fizikailag képesek legyenek megoldani az összes elképzelhető forgatókönyvet. Magyarul, bármilyen jó is például Boykin, ha odarakják mellé Megatront, vagy Gronkowskit, akkor bevetheti minden képességét, akkor sem lesz képes megakadályozni a sikeres passzt. Az NFL-elkapók egyre nagyobbak, és erősebbek, a kis cornerek egyszerűen fizikailag képtelenek arra, hogy megakadályozzák a nagy játékokat. Manapság már egyre inkább keverik a kártyákat az OC-k, az egyik legnépszerűbb offenzív taktika a mismatch-ek kiharcolása. Kelly filozófiájában kulcsfontosságú az, hogy a játékosoknak bárki ellen legyen esélye. Ami tény, az az, hogy Boykinnak, vagy Kendricksnek sajnos nincs meg ez a képessége. Ez nem azt jelenti, hogy rossz játékosok, de az általunk alkalmazni kívánt sémában hibapontot jelenthetnek. Sok kritikát kap emiatt Kelly, de azt nem sokan említik meg, hogy ezzel az elvvel áthelyezi a felelősséget az edzői stábra, mert az olyan kifogások, mint hogy esélye sem volt a védőnek a klasszis támadó ellen, vagy a fizikai párharcot vesztettünk, nem játszanak. Így a vereség oka szinte minden esetben az edzők rossz hívásaira vezethető vissza. Ez szerintem egy dicsérendő, és követendő álláspont. Az edzőnek az a dolga, hogy fejlessze a játékosokat, és mindent kihozzon belőlük.

2. Az NFL-ben igen kevés olyan játékos van, aki kérdőjelek nélküli, biztos embernek számít. A méregdrága szabadügynökökön, és a draft első 2-3 körében elkelt embereken kívül nagyon kevés olyan játékos van, aki egy csapat számára biztos fogás. Ezért egy óriási embertömegből kell egy bizonyos módszer alapján kiválasztani azokat, akik még a csapat keretén lesznek. Erre több módszer is létezik, de alapvetően úgy gondolom, hogy 2 logikus út járható: Vagy szubjektív alapon választasz játékosokat, vagy objektív alapon. A legtöbb csapatnál természetesen ennek a kettőnek a keveréke van, de nem mindegy az, hogy milyen arányban. A hagyományos megközelítés természetesen a játékvideók nézegetése, illetve a játékosokkal való találkozás, workoutok. Évtizedekig csak ezek a játékosmegfigyelési módszerek álltak a csapatok rendelkezésére, ezért érthetőek a régi berögződések, viszont ennek mostmár vége van. A 21. század több olyan komoly innovációt is produkált, melyek a játékosok kiválasztásánál is hasznos adatokat szolgálnak. Az egyik ilyen az a Big Data elemzés, mely lehetővé teszi óriási adathalmazok átvizsgálását, és következtetések levonását. Ezt a tudományt nevezzük analitikának, és ez az az innováció, mely jelentősen át fogja alakítani a közeljövőben a ligát, sőt, ez az átalakulás már meg is kezdődött. Az analitika márpedig azt mondja, amit Chip is: az atletikus játékosok jóval nagyobb valószínűséggel válnak be a ligában, mint az alulméretezett, lassú, gyenge atletikus képességekkel rendelkező prospectek. A valószínűségszámítás nem azt mondja, hogy folyamatosan jó játékosokat fogsz húzni, csak azt, hogy elég nagy számú mintán többet fogsz így találni, mint ha véletlenszerűen próbálkoznál a játékosokkal. Magyarul: inkább húzzunk be olcsón olyan projecteket, akikből a számok alapján az esetek 30%-ában lesz is valami, mint hogy folyamatosan próbálkozzunk kiugró értékekkel, outlierekkel, akik közül lehet, hogy 1-2 nagyon beválik, de a többi azonnal kuka lesz.

Ezt a 2 szempontot nem szabad összekeverni, mert teljesen más mögöttes tartalom, és cél van mögöttük. Brian Mihalik, vagy Beau Allen nem azért érkezett, mert jobb játékosnak tartotta őket Chip: egy oka volt az érkezésüknek, mégpedig az analitika. Ezt lehet nem szeretni, lehet vele vitatkozni, de a számok nem hazudnak. A tudományos alapokon építkező csapatok sokkal sikeresebbek. (lásd: Seahawks, tökéletesen működő példa)

Úgy gondolom, hogy ezeket a dolgokat mindenképpen érdemes volt tisztázni a játékosok elemzése előtt, mert ezek elhanyagolható, érdektelen információknak tűnnek, mégis ezek alkotják csapatunk felépítésének lényegét. Chip Kelly egy modern edző, aki sok szokatlan, ismeretlen, és újkeletű dolgot alkalmaz, ez viszont nem istenkáromlás, hanem előre gondolkozás, és naprakészség. Nem a jelenben kell élni, hanem a jövőben, a jövő csapata már ma is épül.

1/20, Nelson Agholor








Statisztikák:
 www.sports-reference.com/cfb/players/nelson-agholor-1.html




Agholor egy teljesen logikus választás, aki minden feltételt teljesít a csapat elvárásai közül. Megvan a személyisége, az atletikussága, és a produktivitása is, nem meglepő, hogy őt választottuk. Volt nálunk viziten, workoutoltuk is, illetve természetesen a pro day-én is megnéztük. Nem akarok mély elemzéseket írni róla, eleget találni a neten, aki kíváncsi rá, az sok infót találhat. Inkább néhány érdekességet emelnék ki vele kapcsolatban:

- Kimagasló punt returner, 14,6yard az átlaga, és 4 TD-t szerzett az egyetemen. A puntok visszahordása tehát sok évre biztosított, idén pedig egészen félelmetes duónk lesz vele és Sproles-szal.
- Folyamatosan javult a játéka, és a számai is, emellett semmilyen komoly sérülése nem volt karrierje során
- Nagyon hasonlít a személyisége Jordan Matthews-ra, egyikük sem fogja magának követelni a no1. WR posztot, nem büdös a munka nekik, blokkolni is ki fognak menni, és nem fognak primadonnáskodni a szerepük miatt.
- Számomra kérdés, hogy tud-e elsőszámú WR lenni, mert egyelőre ez nem tisztázott. Valószínűleg nem lesz fix helye sem neki, sem Matthews-nak, és azonnali impactet nyújthat. Egy NFC scout így jellemezte:

"He's not that big, but he plays big. He's quick, he explodes into his routes and he catches everything.'' ..."Good speed, not special speed, but real good hands. You can play him inside or outside, doesn't matter.'' ..."Real good player, real good returnman, too. There's not much wrong with him.''... "Has the tools of a No. 1 guy. He might turn out to be the best of them all.''

A tippem az, hogy keverni fogjuk az elkapókat folyamatosan, és ezzel komoly zavarok lesznek az ellenfelek DB-sorában. Nem lesz egy Dez Bryant, viszont megbízható, megjátszható, és elérhető lesz. A WR_gonjainkat teljes mértékben megoldja.

Amiért nekem nem tetszik a pick: Kelly támadószisztémájában hagyományosan nem az elkapó a legfontosabb láncszem. A tehetséget gondok nélkül áthidalta eddig a playbook, és Chip rendszere, ehhez képest most van 1., 2. és 3. körös WR-ünk. Keveset keresnek, viszont igen komoly erőforrásokat pumpáltunk az egységbe az utóbbi 2 évben. Ha nem sikerül jó QB játékot rakni melléjük, akkor feleslegesnek érzem ezt a sok erőforrást.

2/15, Eric Rowe






Statisztikák:

 www.sports-reference.com/cfb/players/eric-rowe-1.html



A prototípus Eagles-DB, tökéletes pick, nekem ez tetszett a legjobban. Agholor-hoz hasonlóan minden feltételnek megfelel, ráadásul több poszton is rendelkezik komoly tapasztalattal.

- Az idei CB class 3. legjobb SPARQ értékével rendelkezik, ultra-atletikus. Magas, gyors, mozgékony.
- Érkezésével végre nem csak egy játékos van, akit nyugodt szívvel mernék kezdetni S poszton
- Need-re érkező value pick, ahogy említettem, pontosan ilyen DB-ket keresünk a sémánkba, pluszban ő még játszani is tud
- Imádom, hogy az a rossz eset, hogy kezdő safety lesz. Minden képessége megvan ahhoz, hogy press-man cover corner legyen. Ha ezt a pályán is megmutatja, akkor top5 CB lesz belőle ligaszinten. Ha CB-ként nem válik be, akkor a safety poszt minden gyengeségét el fogja fedni, így valamelyik posztra biztos kezdőt szereztünk.

Ami nem tetszik nála:

-Hiába vannak meg a képességei, első évében nem játszott túl jól CB poszton, voltak hibái

Rowe a hosszútávú DB sorunk 3. eleme, valamelyik poszton stabil, ligaszinten is remek kezdő lesz. Az érkezésével a sokat szidott egységünkben csupán 1 pozíció marad szabadon. Kérdés, hogy ez a CB, vagy az S poszt lesz. A lényeg az, hogy sok évre megoldott az egység 3/4-e, nem kell tovább aggódnunk, jelentősen javult ez a sokat szidott sor. Rövidtávon az lenne a "jó", ha safety lenne, hosszútávon viszont lehet drukkolni, hogy kihozza magából azt a CB-t, amire képességei predesztinálják. Byron Jones-szal karöltve kimagaslottak a board-unkról DB poszton, viszont kettejük között nem látott sok különbséget a stábunk. Ehhez képest majdnem 1 teljes körrel később tudtuk elhozni.

3/20, Jordan Hicks
 imgick.nj.com/home/njo-media/width620/img/eagles_main/photo/17682853-mmmain.png " class="embed">

 kepfeltoltes.hu/view/150503/hicks_www.kepfeltoltes.hu_.png " class="embed">



Statisztikák:
 www.sports-reference.com/cfb/players/jordan-hicks-1.html



Legmeglepőbb pickünk a 3. körben érkezett, egy egyébként is telítettnek tűnő poszt bővült egy újabb taggal. Hicks egy viszonylag ismeretlen játékos, aki a scouting időszakban semmiben nem emelkedett ki. Ezek összeadása után joggal kételkedhetünk a választás kapcsán. Ő is illik a csapatba személyiség terén,

Ami tetszik:

- Meglepetés, még egy SPARQ-srác! 😀 Az 5. legjobb LB SPARQ, Anthony után a 2. a jobb LB-k közül. Remek atléta.
- Nem véletlenül hasonlítják DeMeco-hoz, nagyon hasonlítanak egymáshoz, és a játékuk is hasonló, minden bizonnyal őt szánjuk a MIKE ILB poszt hosszútávú betöltőjének
- Hihetetlen LB-depthet ada a csapatnak, páratlan a sorunk, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy jelenleg a liga legjobbja
- BPA-ként húztuk be, és nem needre húztunk egy gyengébb játékost

Ami nem tetszik:

- Talán túl mély a sor, idén szinte semmilyen hatása nem lesz a játékra
- Brad Jones komoly garantált dollárja, amiért még kevesebbet kell majd dolgoznia...
- Bármennyire is mondjátok itt páran, teljesen esélytelennek tartom, hogy ezután Kendricks hosszútávon itt marad.
- Valami csoda folytán lehet, hogy idén még marad, mert nem tudjuk jó értékért elcserélni, de tavaly 0% esélye annak, hogy adunk neki 40-50 millió dollárt ezek után
- Hicks sajnos nagyon sérülékeny, két évet sem tudott befejezni egyetemi karrierje alatt

4/14 --> 2016/3 (DET)

Ezt a picket minden bizonnyal elrontottuk, pechünk volt. Nagy valószínűséggel pont előttünk ment ki a 3 OL targetünk, köztük T.J. Clemmings, aki szerintem a választottunk lett volna. Viszont ha már így alakult, remek döntés volt elcserélni a választást. Komoly türelem és fegyelem kellett hozzá, nagy piros pont az FO-nak ezért. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre igen jól fog jönni az a választási jog.

6/15, Jacorey Shepherd





Spider graph-ot nem linkelek, mert egy csomó felmérőn nem volt.

Statisztikák:  www.sports-reference.com/cfb/players/jacorey-shepherd-2.html



Az egyik kedvenc pickem, nagy steal lesz. Shepherd igen valószínűtlen utat járt be a holtszezonban, először emelkedni kezdett az értéke, miután felfedezték, hogy remek játékos, majd a pro day-én futott egy szörnyű 40 yardot, amiután elfeledkeztek róla. A kiválasztása után kideült, hogy azért volt az a szörnyű 40 yard, mert meghúzta a combhajlítóját. Ha az nem lett volna, biztosan kimegy a 2. nap. A tape-je impresszív, igazi press-man ballhawk, aki fele nem is mertek sokat dobni. A magasság hiánya ellenére is kihúztuk, jól mutatja, hogy milyen sokra tartjuk a többi képességét. Boykinnal ellentétben őt el tudom képzelni a szélen is kezdőként. FS poszton is inkább kezdetném, mint mondjuk Woff-ot.

Amiért tetszik:
- Sokan elfelejtették december óta, hogy milyen siralmas DB sorral rendelkezünk, ráadásul fiataljaink sincsenek nagyon, most húztunk 3 embert a tavalyi 2 mellé, 5 emberből 1-2 kezdő csak kikerül
- Tudunk mi 6'0 alatti DB-t is húzni, szóval nem igaz az a frázis, hogy esélye sincs az alacsonyabbaknak bekerülni ebbe a csapatba
- Magasan a DB poszt mélysége volt a legjobb idén a drafton, ilyenkor igenis innen kell húzni, és nem egy béna OL-t
- Az All-22 felvételét nézzétek meg, rögtön meg fogjátok szeretni 😊
- Remek kick returner, feltételezem, hogy a special team-benn is tud játszani

Nem nagyon van olyan dolog vele kapcsolatban, ami nem tetszik, 6. körben nem tudsz jobbat húzni.

6/20 Randall Evans




Róla nincs is spider graph 😀

Statisztikák:  www.sports-reference.com/cfb/players/randall-evans-1.html

Őróla tudom a legkevesebbet. Volt nálunk viziten, és a Kansas State-en stabil kezdő az utóbbi 3 évben. Volt bőven interceptionje, és 6' feletti magassággal rendelkezik. Rajta lepődtem meg jobban a 2 CB között, viszont ő is tud FS-t játszani, így lesz esélye a keretbe kerülni.

7/20 Brian Mihalik





Sajnos róla sincs spider graph 😕

Statisztikák:  www.sports-reference.com/cfb/players/brian-mihalik-1.html

Ő teljesen egy kalap alá vonható B.J. McBryde-dal, aki az egyik UDFA-igazolásunk. Nyers, iszonyatosan atletikus szörnyek mindketten, a 2., és a 4. D-line SPARQ-kal rendelkeznek. Ha kettejük közül már az egyikük beválik, akkor egy brutálisan jó védőfalunk lesz. Ha tippelni kéne, akkor a PS-ben tanítjuk majd őket 1 évig, és meglátjuk mit tudnak 1 év múlva.

UDFA-k:

Mike Coccia, OL, UNH
John Harris, WR, Texas
Brett Boyko, OL, UNLV
Cole Manhart, OG, Nebraska-Kearney
Andrew Gleichert, TE, Michigan State
Travis Raciti, DL, San Jose State
D.J. McBryde, DL, Connecticut
Raheem Mostret, RB, Purdue
Malcolm Bunche, OT, UCLA
Bradley Marquez, WR, Texas Tech
Eric Tomlinson, TE, UTEP
Rasheed Bailey, WR, Delaware Valley
Jordan DeWalt-Ondijo, DE, Duke
Devante Davis, WR, UNLV
Kip Smith, P, Oklahoma State

Innen még Raciti-t, és DeVante Davis-t kell kiemelni, talán nekik kettejüknek lesz a legtöbb esélye rosterre kerülni. Teljes UDFA-riportok itt olvashatóak:  www.bleedinggreennation.com/2015/5/3/8539385/undrafted-free-agent-signings-2015-philadelphia-eagles-udfa-scouting-reports/in/8299268

Roster😕kékkel az FA igazolás, zölddel az újoncok)

QB: Bradford, Sanchez, Barkley, Tebow

Sajnos a legfontosabb posztot nem sikerült betömini, mivel az egyetlen Bradfordon kívüli QB reményünk, Mariota nem volt elérhető. A Titans sajnos túl sokat kért, így Bradfordon áll a QB poszt sikere, és ezzel az egész csapat eredményessége is. Remélem beválik ez a kockázat, és Bradford megmutatja, hoyg miért ő volt az 1/1-es. Kétséges, hogy egészséges tud maradni, de ha sikerül, akkor nevezhető 1. számú QB-nak. A 2. QB személye világos, és szerintem ennél jobb nem is kell, a 3. számú QB szerepéért meg harcolhat majd Barkley és Tebow. Ha már nem jött Mariota, akkor örülök, hogy nem próbálkozunk egy projekttel sem, Sanchez mögött értelme se lenne.

Pozíció minősége: 6/10
Pozíció mélysége: 7/10

RB: Murray, Mathews, Sproles, Tucker, Barner, Mostret

A draftról csak Mostret érkezett, és a depth is elég egyértelmű. 3 futót biztosan viszünk a rosterre, ha pedig a maradék 3 RB elég jó teljesítményt nyújt, akkor akár egy 4. hely is belefér.

Pozíció minősége: 10/10
Pozíció mélysége: 10/10

WR: Agholor, Matthews, Cooper, Huff, Austin, Ajirotutu, Davis, Maehl, Murphy, Pratt, Biley, Marquez, Harris

Jött egy 1. körös WR, aki valószínűleg a csapaton belül is az elsőszámú célpont lesz. Az UDFA-k közül én Davis-nél látok némi esélyt arra, hogy rosterre kerüljön, a többieknél nem nagyon. Összességében nem egy világverő egység ez még, viszont nem innen fog fakadni a problémáink forrása.

Pozíció minősége: 7/10
Pozíció mélysége: 7/10

TE: Ertz, Celek, Burton, Tomlinson, Gleichert

A két UDFA, Tomlinson és Gleichert leginkább a már említett RB-trióval fog harcolni a rosterre kerülésért. Szerintem végül ötük közül az fogja megcsípni ezt a helyet, aki a legjobb ST-er lesz.

Pozíció minősége: 8/10
Pozíció mélysége: 7/10

OL: Peters, Mathis, Kelce, Barbre, Lane, Tobin, Gardner, Kelly, Molk, Vandervelde, Coccia, Boyko, Bunche, Manhart

Nem érkezett erősítés, talán a draft legnagyobb hibájához értünk ezzel. Nem nagyon lehetett volna jobbá tenni az egységet, maximum az első két körben, viszont a mélységen lehetett volna dolgozni. Könnyen meglehet, hogy akár 1-2 győzelem is múlik majd a 2 db 5. körös, és a 4. köröspickünk sorsán, amennyiben megint sok sérülés lesz a falban. A minőséggel kapcsolatban magabiztosabb vagyok, mint a többség, a kezdő fal 4/5-e kirobbanthatatlan, ha Mathis itt marad, a RG pedig a legkevésbé fontos pozíció az egységben. Center poszton nem rossz a mélység, a fal széle felé haladva viszont komoly kérdőjeleket találunk.

Pozíció minősége: 9/10
Pozíció mélysége: 4/10

DE: Cox, Thornton, Curry, Hart, Bair, McBryde, Mihalik, Raciti

Ez az egység nem sokat változott, szerintem ugyanaz az 5-ös fogja megkezdeni az évet, mint tavaly. Esetleg Raciti okozhat meglepetést, ha kiszorítja Bair-t a camp-ben, ellenkező esetben akár 3 DE is lehet a PS-ben.

Pozíció minősége: 9/10
Pozíció mélysége: 9/10

DT: Logan, Allen, Keliikpi

Semmi változás, a tavalyi duó fog idén is rostert fogni.

Pozíció minősége: 7/10
Pozíció mélysége: 7/10

OLB: Barwin, Graham, Smith, Braman, Long, Hepburn, Devalt-Ondijo

Szintén változatlan névsor tavalyhoz képest, esetleg Travis Long foghat pluszban egy roster helyet, de meg kell majd érte küzdenie.

Pozíció minősége: 7/10
Pozíció mélysége: 6/10

ILB: Alonso, Kendricks, Ryans, Hicks, Jones, Goodee, Acho

Komoly tülekedés, ahogy azt már írtam a posztban. Itt lesz a legnagyobb harc talán a roster-helyekért a DB-sor mellett, fogalmam sincs, hogy ki lesz az, aki nem fér be az 53-ba. A ST value itt is meghatározó lesz majd.

Pozíció minősége: 10/10
Pozíció mélysége: 10/10

CB: Maxwell, Boykin, Thurmond, Carroll, Shepherd, Evans, Biggers, Rice

Rengeteg változás, szinte csak új nevek. Ez a sor kb. ugyanolyan, mint a tavalyi, ha Rowe CB lesz, akkor nagy javulás várható tavalyhoz képest.

Pozíció minősége: 6/10 (Rowe-val RCB-ben akár 8/10)
Pozíció mélysége: 7/10

S: Jenkins, Rowe, Wolff, Maragos, Watkins, Couplin, Prosinski, Reynolds

Rowe nagyon kellett, más érkező pedig nem jött. Maragos helye biztosnak tűnik, mögötte viszont nagy tülekedés lesz Watkins, Wolff, Couplin, és Prosinski között.

Pozíció minősége: 6/10
Pozíció mélysége: 8/10

ST: Parkey, Dorenbos, Jones, Smith

Jones kapott egy versenytársat, a speciális egységbe pedig több tapasztalt újoncot is hoztunk, akik szerintem jól fogják pótolni a kiesett veteránokat. A tavalyi évhez hasonlóan idén is remek ST játékot várok.

Pozíció minősége: 9/10
Pozíció mélysége: 8/10
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy videó összeállítás a választottakról:

 www.bleedinggreennation.com/2015/5/3/8540859/eagles-2015-draft-class-results-video-tape-highlights-video
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.Rataxes
Ohh köszönöm! 😊 Nem gondoltam, hogy jól mennek majd a tippek 😀MirrMurr
1 ponttal nyertél, ne bízd el magad 😛 Én is csak mellé lövöldöztem, kivéve Rowenál.Shawn84
Amúgy nem is emlékszem minden tippemre, mivel megpróbáltam Kelly kaotikus fejével gondolkozni 😀MirrMurr
Greengo a tanúm hogy kb 1 embert tudtam visszamondani én a tippeim közöl.
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.Rataxes
Ohh köszönöm! 😊 Nem gondoltam, hogy jól mennek majd a tippek 😀MirrMurr
1 ponttal nyertél, ne bízd el magad 😛 Én is csak mellé lövöldöztem, kivéve Rowenál.Shawn84
Amúgy nem is emlékszem minden tippemre, mivel megpróbáltam Kelly kaotikus fejével gondolkozni 😀
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.Rataxes
Ohh köszönöm! 😊 Nem gondoltam, hogy jól mennek majd a tippek 😀MirrMurr
1 ponttal nyertél, ne bízd el magad 😛 Én is csak mellé lövöldöztem, kivéve Rowenál.
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.Rataxes
Ohh köszönöm! 😊 Nem gondoltam, hogy jól mennek majd a tippek 😀
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
Ezt a Mihalik gyereket red zone targetként el tudnám képzelni... Igazán átképezhetnénk TE-nek, ahogy olvasom középsuliban játszott azt is.Rataxes
akkor elmondhatjuk, hogy ő a fehér Momah? 😊 a Boston College is stimmel és ő is DE-ként kezdte...


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
DE B.J. McBryde (Connecticut) a 16. UDFA igazolás.
több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 154 — Eagles fan
Ezt a Mihalik gyereket red zone targetként el tudnám képzelni... Igazán átképezhetnénk TE-nek, ahogy olvasom középsuliban játszott azt is.

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 154 — Eagles fan
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Eddig ők érkeztek UDFA-n.

Philadelphia Eagles
Mike Coccia OL New Hampshire
John Harris WR Texas
Brett Boyko OL UNLV
Devante Davis WR UNLV
Malcolm Bunche OL UCLA
Travis Raciti DL San Jose State
Jordan DeWalt-Ondijo DE Duke
Cole Manhart OG Nebraska-Kearney
Rasheed Bailey WR Delaware Valley
BJ McBryde DL UConn
Kip Smith P Oklahoma State
Raheem Mostert RB Purdue
Andrew Gleichert TE Michigan State
Denzel Rice DB Coastal Carolina
Eric Tomlinson TE Texas El-Paso
Justin Tukes TE UCF

Brett Boykot jónak tartom, Combineon is ott volt ha jól emlékszem, nem olyan rossz játékos, Devante Davist pedig még jobbnak. Eric Tomlinson is lehet steal. A többieket hírből sem ismerem, pedig igen sokat foglalkoztam mostanság a prospectekkel. Na jó racitit még igen, de nem láttam játszani.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zach Berman ‏@ZBerm 25 mp26 másodperccel ezelőtt

Chip on Bradford projection:"We still need to see him out on the field, but we have plenty of time. ...A lot of time before we open in ATL."
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm Hicks kapta Cole számát, remélem tudja mit visel...... Váljon is méltóvá rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt vannak együtt:

több mint 8 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2Greengo
Ez tán frissebb
 www.bleedinggreennation.com/2015/5/2/8535285/undrafted-free-agent-signings-2015-tracking-eagles-signings

több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 585 — Eagles fan
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Anthony DiBona ‏@Anthony_DiBona most3 másodperccel ezelőtt

Anthony DiBona retweetelte: Ross Jones

UNLV OL Brett Boyko to the #Eagles. 6'7", 301 lbs., Four-year starter at left tackle.

-=- ‏@DPBNE most9 másodperccel ezelőtt

Justin Shirk to Eagles
0 retweet 0 kedvenc


gyeek
Szerintem is esélytelen, hogy elhozzuk. Viszont mostmár muszáj aláírnía, mivel UDFA lett, ezért nem jelentkezhet a következő draftra.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 7 939 — Stromfeld Aurél fan
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjukdande
Nem értem miért izgultok rá, egyrészt megmondta, ha harmadik kör végéig nem választják ki, nem ír alá sehova. A másik nem kevésbé nyomós ok, hogy senor Hernandez után nincs az a csapat, amelyik ezt a dolgot bevállalná.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN

Chip said he still would like to bring in some offensive linemen and a tight end to replace James Casey.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként kezdem sejteni miről is van szó:

Chip akárkiből tud jó OL játékost varázsolni, a legtehetségtelenebből is, viszont BD illetve az új DB edző még nem olyan ügyes ebben, oda kell némi tehetség, képesség is 😛
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjuk
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 835 — Chalk Dawk fan
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.Hulkeinstein
Na ez az ultra homerkedés Chiptől 😀 😀

több mint 8 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.