Fantasy NHL
7 feliratkozó
14 napja
Alakul-e valami? Mert ha nem, akkor jöhetnétek hozzánk. Heti állítás (3. osztályban), H2H, fantrax, 10-14 csapattal.Nekem összejött a 12 fős liga, mi megvagyunk.
Josh
14 napja
Josh
10
Alakul-e valami? Mert ha nem, akkor jöhetnétek hozzánk. Heti állítás (3. osztályban), H2H, fantrax, 10-14 csapattal.
24 napja
Fantasy ligára nincs esély az új szezonra? Hátha összejönne 10-12 fő mondjuk.Jönnek én is. Bár NHL ligát még nem játszottam...
zavi27

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
28 napja
Josh
10
Biztos hogy kevesebb fővel fog indulni.Ha nektek itt nem jön össze, szóljatok, január első hetéig tudok várni.
28 napja
Sziasztok! Újra indul a centerice-os NHL-es redraft fantasy liga.Én azért toborzok itt, mert onnan kiszálltam (2. osztály), sajnos nekem ezek a 20 fős ligák nem pályák. Fantrax felület se tetszett igazán. Gondoltam hátha itt összejövünk 12-14 főre esetleg és más felületre. Persze ha lenne liga ami kevesebb fővel indulna nálad végül...Mondjuk az meg hülyén nézne ki ha emiatt lejjebb mennék egy osztályt.😊
A 3. osztályba várok még jelentkezőket, ha lenne kedvetek csatlakozni. Írjatok privát üzenetet, illetve van egy facebookos csoportunk is: www.facebook.com/groups/centericenhlfantasy Ha csatlakoztok, ott is tudtok jelentkezni.
Josh
Szerkesztette: zavi27
28 napja
Josh
10
Sziasztok! Újra indul a centerice-os NHL-es redraft fantasy liga.A 3. osztályba várok még jelentkezőket, ha lenne kedvetek csatlakozni. Írjatok privát üzenetet, illetve van egy facebookos csoportunk is: www.facebook.com/groups/centericenhlfantasy Ha csatlakoztok, ott is tudtok jelentkezni.
29 napja
Tőlem mehet
1 hónapja
Én jönnék ha lenne.Én is, meg talán még 1-2 embert tudnék hozni.
Tony Adams
1 hónapja
Én jönnék ha lenne.
6 hónapja
semmilyen módon .. ha a multicat bajnokság nem lenne csak a Wheelerérttexttospeech.onl
mortgagecalculator.tech
Szerkesztette: DonaldLoveday
6 hónapja
Az NHL elhagyja az alapszakasz hátralévő részét, és egyenesen a rájátszásba lép, és 16 csapat helyett 24 csapattal lép, ha képes folytatni a játékot - mondta Gary Bettman biztos.cpstest.org
Szerkesztette: MarilynWallace
Teljes webes rajongó. Tv támogatója. Avid sör fanatikus. Popkultúra buff. Extrém introvert.
több mint 1 éve
akkor ez off?
több mint 1 éve
Eddig 6 ember jelentkezett. Belevágunk, vagy hagyjuk?
több mint 1 éve
Josh
10
Ha esetleg nem jönne össze az itteni, akkor csatlakozhattok még a centerice.hu-s közösséghez. Továbbra is nyomjuk a fantasyt, immáron 10 éve.Paraméterek:
H2H redraft, napi állítás, 3-3 C, LW, RW, 6 D, 2 kapus + 6 játékos a padon. 11 skater és 4 kapus stat. Draft október 1-én kedden este 8. Ja és a fantrax nevű oldalon nyomjuk.
A 3. osztályba lehet még jelentkezni nálam. Emailben (joshhh85kukacgmailpontkom), facebookos csoportban ( www.facebook.com/groups/centericenhlfantasy/) vagy akár itt is.
több mint 1 éve
Ha lesz, szívesen jövök. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!
több mint 1 éve
Ha leszünk elegen...
több mint 1 éve
Nem élesztjük újra a ligát?
több mint 2 éve
Josh
10
Sziasztok, centerice.hu fémjelezte ESPN-en lebonyolított redraft fantasy ligába keresek jelentkezőket. (Innen is vagytok már többen ott). Ha valaki még kedvet kapna erre, várom üzenetben vagy emailben a jelentkezését, jövő hét szerdáig.Ez idén is érvényes, lehet jönni/keresni. Várjuk azokat, akik az NHL-t is szeretik, nem csak a focit. 😊
Josh
több mint 3 éve
Josh
10
Sziasztok, centerice.hu fémjelezte ESPN-en lebonyolított redraft fantasy ligába keresek jelentkezőket. (Innen is vagytok már többen ott). Ha valaki még kedvet kapna erre, várom üzenetben vagy emailben a jelentkezését, jövő hét szerdáig.
több mint 3 éve
Grat mindenkinek, aki csinálta!És hát igen, az elődöntők hozták a meglepetéseket, de ezért PO a PO 😊 mondjuk igazából az utolsó hét az, mait legközelebb kiveszek a szezonból, mert vicc, hogy a sztárok felét pihentetik.

több mint 3 éve
Alapszakasz győzesként 4.-nek lenni annyira nem fajin, mindenesetre gratula a Team Dominatornak!Dehogynem. 😊
empty taxi
Én örültem, hogy végre, először bejutottam a PO-ba.
Gratulálok Neked, Tonynak és a további helyezetteknek.
Köszi a szervezést Rajna.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!