NFL-es képeim

1 feliratkozó

 
több mint 6 éve
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars Idaho Vandals 14 105 — Aki NER az nyer!
szeszil,
írtam PM-et neked, az oldalon jobbra fönt megleled.

több mint 6 éve
szeszil 4
Sziasztok Srácok! Köszönöm az alkotásaim iránti érdeklődést. Bár nem tudom, mikor sikerül újabbat produkálnom, de ígérem, amint elkészül, megosztom veletek! Mathew99 hidd el, én minden alkotást nagyra értékelek, akkor is, ha azt épp digitálisan készíted. Látod, én meg ahhoz nem értek 😕 .
több mint 6 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Nagyon jók és várjuk a többi munkát mert elképesztően jók 😊

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 4 950 — Invisible man
Hát az biztos, hogy én várom a további munkákat, mert szuperek. Örülnék ha fele ennyire tudnék rajzolni. De nekem csak a digitális művészkedés megyeget.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
szeszil 4
Sziasztok Srácok! Először is köszönöm mindenkinek az alkotásaimhoz történő hozzászólását és elismerését! 😊 Most pedig igyekszem válaszolni a felvetődött témákra, kérdésekre.

Természetesen hozzájárulok az alkotásaim aláírásként való felhasználásához, részemről a megtiszteltetés, Matthew99.

Az olajfestmény méretei:60x40cm és Amani Toomer 81 valamint Will Witherspoon 51 láthatóak rajta. S bár nem volt kérdés, de leírom a grafikáét is: 70x50cm és Julius Jonest ábrázolja, akkor még a Seahawks csapatát erősítve.

Sajnos a fotók megközelítőleg sem adják vissza az alkotások valós látványát, és ezt mások is mondták már. Hogy érzékeltetni tudjam, "némi" túlzással, de akkora a különbség, mint az NFL-t tévén, vagy a helyszínen nézni.

Ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetleg félrevezettem a múltkori megfogalmazással, eddig sajnos még csak ez a két NFL alkotásom van 😕 . Szívem szerint csak a rajzolással és a festéssel foglalkoznék, és akár azon belül is csak az NFL témájával, de eddig még csak hobbi szinten űzöm. Nagyon szeretem az NFL-t és a technikámhoz is nagyon fekszik, jól kilehet dolgozni köszönhetően a sok apró részletnek, valamint azért is szeretem, mert ily módon még a tiszteletemet is kitudom fejezni a játékosok iránt a magam módján.

Remélem mindenre sikerült válaszolnom.
Mindenkinek további jó szurkolást 😊 .
2
több mint 6 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak kíváncsiságból, az olajfestmény az valóságban mekkora méretű saccra? Elképesztően gyönyörűek.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 4 950 — Invisible man
A színesről meg nem mondanám hogy nem fotó...Rataxes
Én se. Brutál. Várjuk a többit, mert ezekből még aláírást is lehet gyártani, ha megengeded.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Rataxes Philadelphia Eagles 9 665 — Eagles fan
A színesről meg nem mondanám hogy nem fotó...

több mint 6 éve
szeszil 4
Köszönöm az elismeréseteket gravedigger és Matthew99, valamint neked külön köszönet a segítségért is! Igen, a képek saját aloktásaim ,a színes olajfestékkel, a monokróm pedig színes ceruzával készült fotórealista stílusban.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tényleg jó, minden elismerésem
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 4 950 — Invisible man


Így rakd be persze ha nem nagyon nagy méretű a kép, mert akkor marad a linkelés. A képekről: az első nagyon állat, ha te csináltad minden elismerésem. A másodikból ez alapján a kép alapján nem sok látszik ezért arról most nem nyilatkoznék.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsian várjuk, de eddig még üres a topic 😊
több mint 6 éve
szeszil 4
Alkottam néhány NFL festmény és grafikát, amit megosztok veletek. Illetve osztanék, de sehogy sem sikerül Csak a linket. Tudna segiteni valaki?
Megköszönném
http://kepfeltoltes.hu/view/120110/NFL_2._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120110/NFL_1._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
6