Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
19 órája
Nem látom, hova férnének be.Ha egy Soto és egy Sasaki kiköt még a dodgersbe akk a többi csapatnak értelme se nagyon lesz a kövi pár szezonnak.Annyira nem örülnék, azért ne toljuk már fullba a kreténtIgen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
KeyG
slowmotion
P@trik
Mármint a cap "alá". Azért ez az Ohtani igazolás is kemény volt, pontosabban nem maga az igazolás, hanem az összeg meg a könyvelési ügyeskedés. Egy Soto, akit kb Teoscar 23 milliója helyett hoznánk évi 35 millióért, meg wgy Sasaki, akit Buehler odei 8 milliója helyére illesztenénk be évi 15-20 millióért, az keserű pirula lenne úgy, hogy a saját neveléseket meg elcseréljük.
Nem LA-ben születtem, és nem is ott élek, nekem nem élet-halál kérdése a Dogersnek szurkolás. Turnert elküldték, Seagert elengedték, CT kiöregszik a csapatból, Kershaw már a Bryant-utat járja (még egy normális szezont akar szerintem összerakni, hogy ne sérülés miatt hagyja abba), szóval olyan sok minden nem tart már mellettük.
20 órája
Ha egy Soto és egy Sasaki kiköt még a dodgersbe akk a többi csapatnak értelme se nagyon lesz a kövi pár szezonnak.De ha egy bajnokságban nincs cap space, akkor logikus, hogy a leggazdagabb csapat kimagaslik a mezőnyből. Pont az a fura, ha nem így van. Ha pl. soccerban egy Manchester City vagy PSG nem nyeri meg a bajnokságot az az irracionális.
P@trik
Ezért jobbak azok a ligák, ahol van cap space, pláne ha szigorú.
21 órája
Akkor lép életbe amit a Bartha mondott a podcastban, hogy itt minden évben csak a WS győzelem az elfogadható.Ha egy Soto és egy Sasaki kiköt még a dodgersbe akk a többi csapatnak értelme se nagyon lesz a kövi pár szezonnak.Annyira nem örülnék, azért ne toljuk már fullba a kreténtIgen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
KeyG
slowmotion
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
21 órája
Ha egy Soto és egy Sasaki kiköt még a dodgersbe akk a többi csapatnak értelme se nagyon lesz a kövi pár szezonnak.Annyira nem örülnék, azért ne toljuk már fullba a kreténtIgen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
KeyG
slowmotion
3 napja
Mets tulaja azt nyilatkozta hogy bármilyen ajánlatnál hajlandó 50 millióval többet adni. Szerintem is az a valószínű, hogy New Yorkban marad, csak kérdés melyik csapatbanIgen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
KeyG
3 napja
Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Szegény, Pennsylvania rosszabbik felére tévedt.😉😂
dande2
" class="embed">
3 napja
Annyira nem örülnék, azért ne toljuk már fullba a kreténtIgen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
KeyG
3 napja
KeyG
9 495
Igen, én pár órája a Dodgerst olvastam.Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
Matthew99
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Én se engedném el, még ha ki is kell tömni. Egyébként mindenhol felmerül ahol nem üres a kassza.Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
KeyG
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
KeyG
9 495
Én nem jönnék el a Yankeesből, ha igaz is ez, max a Phillies részéről nem több, mint hogy Soto minél többet kapjon Yenkiként.Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Tudom csak azért mègis. Azèrt csodálkozom hogy egyáltalán lehetősègkènt felmerül bármelyik oldalon is.Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
Matthew99
3 napja
Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪Korán van még, ez csak hakni.
dande2
3 napja
Soto nálunk vizitál, szerintem maradhat 🤪
3 napja
Miatta lettem Mariners fan 😊plusz milyen cult alakult ki korulotte. sztem is sima elso koros bejutas lesz ebbol, akar minden szavazolapra fel is kerulhet.Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.Na ez meg a másik, a mellett, hogy mennyire jó játékos volt.
A sportágra gyakorolt globális hatása meghaladja az összes többi felsorolt játékosét összevonva.
Kampman
adamfaragoo
csebi
Van olyan videó, ahol Ohtani tiszteleg előtte, a legnagyobb legenda.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Skenes az NL Rookie of the year! 🙂
" class="embed">
4 napja
plusz milyen cult alakult ki korulotte. sztem is sima elso koros bejutas lesz ebbol, akar minden szavazolapra fel is kerulhet.Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.Na ez meg a másik, a mellett, hogy mennyire jó játékos volt.
A sportágra gyakorolt globális hatása meghaladja az összes többi felsorolt játékosét összevonva.
Kampman
adamfaragoo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 napja
Skenes majd kiugrott a bőréből a ROY bejelentéskor. A csaja jobban őrjöngött 😊
4 napja
Nem igazán vágom a baseballt, de ránéztem és Ichiro Suzuki volt, aki gondolkodás nélkül IN.
4 napja
Ha Ichiro nem egyértelmű, akkor nem tudom ki az. Ichiro should be a unanimous HOF selection. Here's part of his resume:
— Buster Olney (@Buster_ESPN) November 13, 2024
.311 lifetime avg.
Played his first MLB game at 27 years, 162 days old, and finished with 3,089 hits.
Led the majors in hits in seven different seasons.
10 Gold Gloves
438 steals
10 All-Star appearances
4 napja
adamfaragoo
1 420
Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.Na ez meg a másik, a mellett, hogy mennyire jó játékos volt.
Kampman
Szerkesztette: adamfaragoo
4 napja
Kampman
28 290
Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.A sportágra gyakorolt globális hatása meghaladja az összes többi felsorolt játékosét összevonva.
4 napja
adamfaragoo
1 420
Pedig szerintem Ichiro egyértelműen megérdemli, és szerintem be is fog kerülni.Hát nemtom. Felix egy ideig nagyon jó volt, csak talán túl hamar indult meg a lejtőn.
zacknorb
Meg ott van Ichiro, most hits in a year, stabil teljesítő, de azért nem az a first ballot típus.
Aztán persze rá lehet fodni, hogy annyira mélyen nem követem a ligát, de azért NFL-ben komolyabb életművekkel sem feltétlenül sikerül bekerülni
slowmotion
10 évig zsinorba Gold Glove győzelem
10 évig zsinorba All Star
10 évig zsinorba minimum 200 hit
ROY meg MVP is volt.
Szerintem simán megérdemli, de lehet én meg túlságosan kedvelem azért mondom ezt 😀