Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 20 782 — Lucas Scott
Maka jól összeszedted a gondolatokat, csak 1 dolog:
nem lehet, hogy vki éjszakás melós volt egy gyárban és reggel 8kor tér hazafelé...?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
Jó a leírás Maka!
Kimaradt a nyugger-tetris a szabad helyekkel a Metron. De amúgy jár a +1!eaglesmcnabb
Jah bár, javítanék: a hangosan zenét hallgatók nem provokálnak, csak majmolnak. Látták az amcsi filmekben, hogy divat, miylen menő úgy tömegközlekedni, meg menni az uccán, hogy szól a zene hangosan. A niggerek kezdték, nálunk folytatták a cigányok, de most már a fehérek is kezdik ezt a gettóstílust. Ehhez nyilván hozzájárul, hogy nincs, aki megértesse velük, hogy ez a) proli dolog b) zavarja a másikat. Mondjuk pár büdös nagy pofon kíséretében, ha máshogy nem megy. Persze, ha már ehhez kell, kéne folyamodni, az azt jelenti, hogy addig sem kaptak rendes nevelést.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 353 — TODDHERREMANS79
Jó a leírás Maka!
Kimaradt a nyugger-tetris a szabad helyekkel a Metron. De amúgy jár a +1!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 154 — Eagles fan
- Nem mondom, nekem is van olyan napom, mikor rohanok ide-oda és hiába dezodorozom és parfümözöm be magam, a nap végére leizzadok.Maka
Hordj magadnál parfümöt. Működik, I know 😊

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Jó tanács, részegen ne írj annak aki terszik 😀
Szóval Mobilnet fuck youEazzy
szerk: Részegen senkinek se írj. 😊dcsicsak
így van, nem éri meg túlságosan őszintének lenni

több mint 9 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Jó tanács, részegen ne írj annak aki terszik 😀
Szóval Mobilnet fuck youEazzy
szerk: Részegen senkinek se írj. 😊
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 462 — No one likes us, cause no one like us
Jó tanács, részegen ne írj annak aki terszik 😀
Szóval Mobilnet fuck you

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 074 — capitaine du château de Vienne 1487
Màrcsak gatyàsjelmezt kène vàlasztanod, helyes kis köpönyeggel, Maka. 😀


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 2 745
Tudom én vagyok a fasz, hogy eddig nem csináltam még jogosítványt (márcsak a forgalmi vizsga van hátra), de napról napra elborzaszt, amit a BKK járművein tapasztalok. Kedvenc emberfajtáim:

- Másodpercenként sms-t kapó (lehetőleg a legidegesítőbb jelzést képzeljétek el), de telefonját le nem halkító ember. Mindenki őt nézi és csóválja a fejét, de csak azért sem. Pittypitty. Pittypitty. Pittypitty.

- Ennek fokozása a fülhallgató nélkül zenét hallgató ember. Ezek mondjuk koszos galleri tagok általában, de amikor egy villamoson van mondjuk 50 ember, akkor komolyan hogy a faszomba lehet valaki akkora tahó, hogy max hangerőn hallgatja a zenéjét? Kemény magyar rap és cigány mulatós általában a menü. Nyilván a többi ember provokálása a cél, meg hát nem mindegyik tehet róla, hogy nem kapott rendes neveltetést (gondolom fater is így hallgatta), de ilyenkor kicsit bánom, hogy nem nyomhatok real life GTA-t és baszhatom mondjuk szét a fejét egy baseball-ütővel on the spot.

- Nem mondom, nekem is van olyan napom, mikor rohanok ide-oda és hiába dezodorozom és parfümözöm be magam, a nap végére leizzadok. Na de hogy reggel nyolckor valaki olyan büdös, mint a kolera, és az egész vagon elokádja magát, azért az meleg. És nem a bodzás csövesekről beszélek (nekik általában megmondom, hogy fater, úgyis annyi időd van, inkább gyalogolj, mert megfulladunk tőled), hanem normális, jólszituált emberekről. Akik büdösek. Kész.

- A dagadék. A kedvencem. Nincs előítéletem, mert van nekem is 120 kilós lányismerősöm, akivel jóban vagyok, de nehogy már nekem kelljen alkalmazkodnom hozzá és nem fordítva. Általában mindig megtalálnak és beülnek mellém, mikor kb fele akkora ember se férne már el ott. Egyrészt ők is egytől egytig büdösek, másrészt nekem van gerincferdülésem, amíg le nem száll. Tudom, lehet állni is, csak ilyenkor meg olyan kellemetlen kimászni, ha látja, hogy nem szállsz le.

- Öregek, akik beszélgetni próbálnak veled. Nagyon szimpatikus fejem tud lenni, úgyhogy megértem, de attól még ne szólj már bele abba, amiről épp a haverommal dumálok. Meg ne is szólj hozzám. Ha egyedül vagyok, akkor a fejhallgató kötelező, mégha nem is hallgatok semmit. (Bár múltkor rámszólt egy szipirtyó, hogy halkítsam már a zenét, mert ez nem normális ahogy hallgatom. Mondtam neki, hogy nálam konkrétan semmi nem megy, szóljon a mellettem ülő cigánygyereknek, akinek a fülese úgy szórta a hangot, hogy két megállóval arrébb is lehetett hallani. Na neki nem szólt.)

- Bebaszott faszok. Nem egyszer mentem haza seggrészegen (bár ilyenkor általában annyi lélekjelenlétem még van, hogy taxit hívjak), de amikor az éjszakain azt kell lesni, hogy melyik irányból fognak épp lehányni, akkor elborul az agyvízem. Múltkor életet is mentettem, mert a gyerek kb. háromszor esett el egy késői héven, majd mikor leszállt, akkor szép nagy lendülettel, kacsázva indult volna át a 8 sávos Szentendrei úton. Legugrottam megállítani, mert mondom ezt itt a szemem előtt fogják elkaszálni. Leültettem a padra, hogy pihenje ki magát, szerintem másodpercek múlva már aludt.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 237 — #NoStress
Az összes Elefántcsontparti takarodjon haza és játszanak velük az oroszlánokToca
Nem szégyen a jobbtól kikapni. 😉

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 18 548 — Vikings fan
Az összes Elefántcsontparti takarodjon haza és játszanak velük az oroszlánok
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Imádom a munkahelyem. Tavaly év végén beígértek nekem egy fizuemelést, a központban elkaszálták, májusban kaptam egy nevetséges összeget, erre ma elhúzzák a mézesmadzagot h elszámolták és lehet vmivel többet kapok készhez, majd fél órára rá hív a HR, hogy csupán elütés volt a papíromon, marad az előzőleg beígért összeg...


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Unokaöcsém két éve végzett autószerelőként, gyakorlaton kiválóan megtanultak műhelyt takarítani.
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 081 — Steelers fan
A jó diplomás meg még jobban meg fog élni a diplomájából. Egyszerűen minden statisztika azt mutatja, hogy a diplomások között sokkal kevesebb a munkanélküli és természetesen a fizetésük is sokkal több.Schleck
Hiszek a számaidnak, bár azt valószinű nem mutatják meg, hogy csomóan olyan posztot töltenek be amihez minden kell, csak épp diploma nem. (a családban és a munkahelyemen is ezt látom) És csak remélni tudom, hogy ezek azok az emberek akik apuci,anyuci pénzén diplomáztak, nem pedig a tehetségesek, akiknek valamilyen oknál fogva nem jutott hely a szakmájukban.

Meg aki nem egyetemre való, annál igen hamar borulni fog a bili és jó eséllyel hagyja ott 1 év után. De ha valaki korrektül el is végzi (tán csinál egy mesterképzést is mellé), nincs is szar szakmája és nem talál semmit, akkor nem hiszem, hogy elsősorban benne van a hiba. És ezután sem az az ideális megoldás, hogy menjen el burkolónak...Asbee
Valóban nem megoldás, és nem is Téged akartalak ekézni, (írtam is) valószinü nem voltam elég egyértelmű.

Én szakmunkásként kezdtem, aztán pályamódosításra kényszerültem. A lényeg, hogy aki élteti a szakmunkásokat, az valószínűleg nem ismeri a szakmunkásképzést sem. Baromi jó sztereotípia, hogy mindenki diplomát akar és nem szeret két kézzel dolgozni, de a valóság az, hogyha belekóstolsz a szakmunkásképzés világába, akkor menekíted onnan az értelmes gyereked.

Szóval ne a diplomában keressük a jó szakmunkások hiányát, hanem a képzésben. Amíg nincs minőségi határ felvételkor, nincs normális képzés, addig ne várjunk normális szakikat sem. Ekkor még a bérekről nem is beszéltem, mert még ha ki is jön pár értelmes az szmk-ból, az megy külföldre, érthető okokból, a maradék meg ugye a "kegyelem ketteses" munkások.Tony
Nem a szakmunkások vannak éltetve, hanem a JÓ szakmunkások. Akikre szükség van és én azt látom ők többnyire meg tudnak élni a munkájukból. Ki jól, ki pedig kifejezetten jól. Emellett pedig nem a diplomásokat bántom, hanem a feleslegesen "túlképzett" réteget.
Hogy ez a helyzet a képzés miatt alakult-e így, az emberek elvárásai miatt, esetleg mindkettő... Hát kérem ehhez én túl egyszerű lélek vagyok, hogy megítéljem.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 232 — a new hope (again)
Az a jó, had menjenek, legalább kevesebben maradunk 😊



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
HOGY BÍRSZ. EGÉSZ NAP. ZABÁLNI?
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
lehet h ez van túlsúlyban, éppen ezért jó annak a ki nem szégyell dolgozni, kitanul egy jó szakmát, van agya is így fel tudja mérni a megrendelők igényeit, jó szakember és van így jövő képe is... nah az ilyen embernek nem lesz soha megélhetési gondja, sőt elég jó életszínvonalat ki lehet alakítani belőle. jobbat mint jónéhány diplomávalpeach
Igen, és az ilyenek (is) kimennek külföldre.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 232 — a new hope (again)
lehet h ez van túlsúlyban, éppen ezért jó annak a ki nem szégyell dolgozni, kitanul egy jó szakmát, van agya is így fel tudja mérni a megrendelők igényeit, jó szakember és van így jövő képe is... nah az ilyen embernek nem lesz soha megélhetési gondja, sőt elég jó életszínvonalat ki lehet alakítani belőle. jobbat mint jónéhány diplomával



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én szakmunkásként kezdtem, aztán pályamódosításra kényszerültem. A lényeg, hogy aki élteti a szakmunkásokat, az valószínűleg nem ismeri a szakmunkásképzést sem. Baromi jó sztereotípia, hogy mindenki diplomát akar és nem szeret két kézzel dolgozni, de a valóság az, hogyha belekóstolsz a szakmunkásképzés világába, akkor menekíted onnan az értelmes gyereked.
Habár nem ma volt, de szerintem mit sem változott a tendencia, hogy szmk-ban ritka az értelmes gyerek (most hagyjuk a kivételeket, akiket versenyeztetnek, mert az nem az átlag), mivel általában (a tankötelezettség miatt) ide veszik fel azokat, akik sehova sem kellenek. Az általánost, a "szorgalmam" miatt kb. 3-as átlaggal végeztem, ennek ellenére szmk-ban 0 tanulással 4+ átlaggal voltam, csak mert odafigyeltem az órákon. Osztálytársaim nagy részében az alapvető műveltségnek, még csak nyoma sem volt és olyan képességeknek is a híján voltak, mint az értelmező olvasás (sőt némelyiknél még a folyékonyan olvasás "tudománya" is hiányzott), az alapvető logika és még sok minden, ami egy munkást jó szakemberré tehet. Én egyiket sem engedném be a lakásomba dolgozni.
Emellett a "nagy öregek" közül is befürödtem jó párral, vagy nem hajlandó kijönni, amikor munka van, vagy 30 ezret mond (csak munkadíj) egy mosdókagyló felszerelésre, vagy átbassza az embert stb. Általánosságban nehéz már jó, tisztességes szakit találni, legyen az bármilyen idős.
Szóval ne a diplomában keressük a jó szakmunkások hiányát, hanem a képzésben. Amíg nincs minőségi határ felvételkor, nincs normális képzés, addig ne várjunk normális szakikat sem. Ekkor még a bérekről nem is beszéltem, mert még ha ki is jön pár értelmes az szmk-ból, az megy külföldre, érthető okokból, a maradék meg ugye a "kegyelem ketteses" munkások.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Meg aki nem egyetemre való, annál igen hamar borulni fog a bili és jó eséllyel hagyja ott 1 év után. De ha valaki korrektül el is végzi (tán csinál egy mesterképzést is mellé), nincs is szar szakmája és nem talál semmit, akkor nem hiszem, hogy elsősorban benne van a hiba. És ezután sem az az ideális megoldás, hogy menjen el burkolónak...


Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Igazából bádogosból sincs hiány, csak ebben a buzi világban, ahol továbbra is trend a "mennyit engedsz a feléből" hozzáállás, főleg a nagy cégeknél, vagy nem elérhető - mert ezek rendszerint ugyebár régi "szakik", amit iskolában már nem tanítanak - nincs ismeretségi körben; vagy ha van is, akkor meg ugye drágállják a munkáját - mivel a jó bádogos megkéri a pénzét. Csak manapság mindenki azt hiszi, hogy mindent meg lehet csinálni a feléből is. Illetve nem tévednek, meg lehet TÉNYLEG mindent csinálni a feléből is, csak SZARUL. Viszont a minőséget elvárják. Csak az árral nincsenek tisztában. Ettől kapok én is agyft rendre.kishaszi
Ismerősöm bádogos. Van munkája doszt. Meg is fizetik, de már 60 felé van. Azt mondja 7-8 éve nem talál magának megfelelő "inast" akit be tudna tanítani. Egyszerűen a mai fiatalok nem akarnak kétkezi munkából végezni (tisztelet a kivételnek). Irány a főiskola-egyetem aztán a diploma után csodálkoznak, hogy a végzettek 30-40% nem tud elhelyezkedni. Én biztos, hogy a fiaimat arra fogom biztatni, hogy tanuljanak ki egy szakmát mert a jó szakember meg fog tudni élni a munkájából.BigBaltazar
A jó diplomás meg még jobban meg fog élni a diplomájából. Egyszerűen minden statisztika azt mutatja, hogy a diplomások között sokkal kevesebb a munkanélküli és természetesen a fizetésük is sokkal több.

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 202 — köszönöm Uram, hogy meghallgattál
Igazából bádogosból sincs hiány, csak ebben a buzi világban, ahol továbbra is trend a "mennyit engedsz a feléből" hozzáállás, főleg a nagy cégeknél, vagy nem elérhető - mert ezek rendszerint ugyebár régi "szakik", amit iskolában már nem tanítanak - nincs ismeretségi körben; vagy ha van is, akkor meg ugye drágállják a munkáját - mivel a jó bádogos megkéri a pénzét. Csak manapság mindenki azt hiszi, hogy mindent meg lehet csinálni a feléből is. Illetve nem tévednek, meg lehet TÉNYLEG mindent csinálni a feléből is, csak SZARUL. Viszont a minőséget elvárják. Csak az árral nincsenek tisztában. Ettől kapok én is agyft rendre.kishaszi
Ismerősöm bádogos. Van munkája doszt. Meg is fizetik, de már 60 felé van. Azt mondja 7-8 éve nem talál magának megfelelő "inast" akit be tudna tanítani. Egyszerűen a mai fiatalok nem akarnak kétkezi munkából végezni (tisztelet a kivételnek). Irány a főiskola-egyetem aztán a diploma után csodálkoznak, hogy a végzettek 30-40% nem tud elhelyezkedni. Én biztos, hogy a fiaimat arra fogom biztatni, hogy tanuljanak ki egy szakmát mert a jó szakember meg fog tudni élni a munkájából.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
Igazából bádogosból sincs hiány, csak ebben a buzi világban, ahol továbbra is trend a "mennyit engedsz a feléből" hozzáállás, főleg a nagy cégeknél, vagy nem elérhető - mert ezek rendszerint ugyebár régi "szakik", amit iskolában már nem tanítanak - nincs ismeretségi körben; vagy ha van is, akkor meg ugye drágállják a munkáját - mivel a jó bádogos megkéri a pénzét. Csak manapság mindenki azt hiszi, hogy mindent meg lehet csinálni a feléből is. Illetve nem tévednek, meg lehet TÉNYLEG mindent csinálni a feléből is, csak SZARUL. Viszont a minőséget elvárják. Csak az árral nincsenek tisztában. Ettől kapok én is agyft rendre.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 081 — Steelers fan
Jövő keddtől péntekig nem lesz melegvíz csőtörés miatt. Pár hete felső szomszéd kitalálta, hogy "büdös a víz" és baktériumok vannak benne, ki kell cserélni a csöveket. Tegnap jöttek is a "szakemberek", de ami itt ment az valami hihetetlen volt. Wc-ből fél falat kikapták, de majd jön a burkoló és megcsinálja. Mikor jön?

Az utcára lassan kilépni sem lehet, mert vagy egy cigányba fut bele az ember vagy egy csövesbe. Mielőtt jönnének a fajvédők, nem előbbi bőrszínével van a bajom, hanem az agresszív viselkedésükkel. Szemközti boltban már félnek tőlük. FB-n majdnem minden héten olyan hírbe akad bele az ember, hogy valakit megvertek, ki akartak rabolni, valahova megpróbáltak betörni stb. Külön lakótelepet építenek nekik és 2 millió forintot kapnak ha eljönnek ide keletről. Az ember meg elvégzi egyetemet teljesen korrekten csúszás nélkül, azt hiszi van egy jó szakmája és akkor több mint 1 év után sem talál munkát fővárosban sem. De nyomassuk csak az orkokat, hadd kúrják szét azokat a városokat is, amelyek úgy ahogy kulturáltak még mindig.Asbee
Viszont csőszerelőre és burkolóra ezek szerint szükség van. Véletlenül sem Téged bántva, (inkább csak a helyzetet) teccet volna előre gondolkodni. Bádogosból pl. hiány van... Lehet nem nagy perspektíva, de sokkal jobb mint munka nélkül. (kivéve az orkokat, mert nekik munka nélkül a legjobb)
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Jövő keddtől péntekig nem lesz melegvíz csőtörés miatt. Pár hete felső szomszéd kitalálta, hogy "büdös a víz" és baktériumok vannak benne, ki kell cserélni a csöveket. Tegnap jöttek is a "szakemberek", de ami itt ment az valami hihetetlen volt. Wc-ből fél falat kikapták, de majd jön a burkoló és megcsinálja. Mikor jön?

Az utcára lassan kilépni sem lehet, mert vagy egy cigányba fut bele az ember vagy egy csövesbe. Mielőtt jönnének a fajvédők, nem előbbi bőrszínével van a bajom, hanem az agresszív viselkedésükkel. Szemközti boltban már félnek tőlük. FB-n majdnem minden héten olyan hírbe akad bele az ember, hogy valakit megvertek, ki akartak rabolni, valahova megpróbáltak betörni stb. Külön lakótelepet építenek nekik és 2 millió forintot kapnak ha eljönnek ide keletről. Az ember meg elvégzi egyetemet teljesen korrekten csúszás nélkül, azt hiszi van egy jó szakmája és akkor több mint 1 év után sem talál munkát fővárosban sem. De nyomassuk csak az orkokat, hadd kúrják szét azokat a városokat is, amelyek úgy ahogy kulturáltak még mindig.Asbee
Nálunk a képviselő-testület EGYHANGÚ szavazással mondott nemet a miskolci "nyomorexportra"!
Más települések is hasonló döntést hoztak, sőt, van ahol az önkori inkább felvásárolja a 2 millás összeghatárba beleférő ingatlanokat.
Miskolc városa a más péniszével a csanalat tipikus esetét akarta/akarja megvalósítani.
Köszönjük, de nem kérünk belőle.