Koronavírus 2023
33 feliratkozó
1 hónapja
SZerencsére azóta max 1-2 hetente tapasztalom rövid időre. Egyedül soha, tehát éppen lehet hogy valahol sunyiba valaki kajál, vagy korábban vitt arra kaját. Sajnos bicajon már nem tesztelem, vége a szezonnak.Addig nincs baj míg nem mész orvoshoz. 😀menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
Mustár, sült kolbász, kávé, kaukázusi kefír...
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Olyan lehetetlen helyzetben is, hogy 30 km/h fölött megyek biciklivel, tehát ha lenne testszagom akkor is lehagynám 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
akár májprobléma is lehet
legrosszabb esetben kiderül h semmi bajod
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘

1 hónapja
Addig nincs baj míg nem mész orvoshoz. 😀menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Olyan lehetetlen helyzetben is, hogy 30 km/h fölött megyek biciklivel, tehát ha lenne testszagom akkor is lehagynám 😊
Kúrfürst briareos

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
hvg.hu/itthon/20231027_Annyi_a_beteg_hogy_ujra_megnyitottak_a_Covidosztalyt_a_gyori_korhazban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az csak nem rossz eset, higy nincs semmi baja 🧐menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Kúrfürst briareos
vpi
2 hónapja
Az csak nem rossz eset, higy nincs semmi baja 🧐menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Kúrfürst briareos
2 hónapja
menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap

2 hónapja
az még jó, émmeg nyomozok négykézlab a lakásbanÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
youtube.com/shorts/cU-rE6-o4xo?si=nUUvwPzeWZkWVr48
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Én alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap

2 hónapja
csak szombaton fogok inni..Kevesebb rossz minőségű sauvignon blanc-t kell fogyasztani gróf uram. Csak a battonage chardonnay!én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
MC12
fehérborokat nemjegyezzük akár sovinyó akár kárdonnai
sexard hard core!
2 hónapja
Kevesebb rossz minőségű sauvignon blanc-t kell fogyasztani gróf uram. Csak a battonage chardonnay!én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
“Igen, a kurva anyád, szerintem. Mivel elmúltam hatéves, ezért MINDEN, bazdmeg, amit leírok, szerintem van, és ha véletlenül nem szerintem van, akkor majd oda fogom írni, ki szerint. Tanuld meg a nagybetűket és dögölj meg.” Széplábi.
2 hónapja
3 is, de rendesek -Van macskád?én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Nemes samu09
2 hónapja
Van macskád?én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
2 hónapja
én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
2 hónapja
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b

2 hónapja
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Simán csak ki kéne csomagolni őket 😄
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?kicsomagolod előtte őket?😊
warr_b
2 hónapja
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne? Mustár, sült kolbász, kávé, kaukázusi kefír...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Ugye 2020. novemberben és 2022. áprilisban is csak negatív tesztet tudtam produkálni, mire eljutottam tesztelni, most, így 3 évvel később csak sikerült egy pozitív teszt.Jobbulást Nektek! Nálam is ilyen tünetek voltak, talán 1-2 napig. Mondjuk a szaglásom szerintem azóta sem "pontos" minden esetben, de nem érdekel. Még az is lehet hogy 100 százalékos, egyszerűen nem tudom eldönteni 😊
Szaglásvesztés, kis fejfájás, torokfájás, semmi extra. Feleségemnek fájnak az ízületei, de szerencsére a fiúk mind negatívak. Mondjuk így szorítani 3 iskolást, még nem láttatok, két csíkért.
Azért jó, hogy alig 3 év után már könnyebben tudjuk venni ezt az egészet.
Gyurma Pappa

2 hónapja
Ugye 2020. novemberben és 2022. áprilisban is csak negatív tesztet tudtam produkálni, mire eljutottam tesztelni, most, így 3 évvel később csak sikerült egy pozitív teszt.Szaglásvesztés, kis fejfájás, torokfájás, semmi extra. Feleségemnek fájnak az ízületei, de szerencsére a fiúk mind negatívak. Mondjuk így szorítani 3 iskolást, még nem láttatok, két csíkért.
Azért jó, hogy alig 3 év után már könnyebben tudjuk venni ezt az egészet.

2 hónapja
Fejlett ázsiai országban a szmog miatt is hordják.Fejlett ázsiai országban a legtöbben simán viselik zsúfolt tömegközlekedés során... lehet, h paranoid... de lehet hogy nem hülyeség.Az idősek otthonából már kaptam a tájékoztató e-mailt, hogy ha rossz az idő és bent, zárt helyen tudunk csak mamát látogatni, akkor mostantól kell a maszk. Mostantól minden évben ez lesz? 🤔Amúgy szerintem ez egy nagyon jó dolog ami megmarad a COVIDbol.
Mikey
Toca
Igor
2 hónapja
A családon kívül 10 pozitív Covidost tudok a buborékomban.nálunk is kurva sok van, de szerencsére semmi extra. legyengült ez a szar
ozibozi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
A családon kívül 10 pozitív Covidost tudok a buborékomban.
2 hónapja
Fejlett ázsiai országban a legtöbben simán viselik zsúfolt tömegközlekedés során... lehet, h paranoid... de lehet hogy nem hülyeség.Az idősek otthonából már kaptam a tájékoztató e-mailt, hogy ha rossz az idő és bent, zárt helyen tudunk csak mamát látogatni, akkor mostantól kell a maszk. Mostantól minden évben ez lesz? 🤔Amúgy szerintem ez egy nagyon jó dolog ami megmarad a COVIDbol.
Mikey
Toca
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Sztem sem rossz dolog ha jön a flu szezon és felkerül a maszkAz idősek otthonából már kaptam a tájékoztató e-mailt, hogy ha rossz az idő és bent, zárt helyen tudunk csak mamát látogatni, akkor mostantól kell a maszk. Mostantól minden évben ez lesz? 🤔Amúgy szerintem ez egy nagyon jó dolog ami megmarad a COVIDbol.
Mikey
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az idősek otthonából már kaptam a tájékoztató e-mailt, hogy ha rossz az idő és bent, zárt helyen tudunk csak mamát látogatni, akkor mostantól kell a maszk. Mostantól minden évben ez lesz? 🤔Amúgy szerintem ez egy nagyon jó dolog ami megmarad a COVIDbol.
Mikey