Koronavírus 2023
33 feliratkozó
2 napja
www.portfolio.hu/gazdasag/20230329/kariko-katalin-voltak-akik-azt-mondtak-hogy-teherbe-estek-a-koronavirus-elleni-vakcinatol-605430

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
1 hónapja
Eddig csak a tobzoskáktól kell bocsánatot kérni.Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!Pedig én tényleg elhittem, hogy amerikai békaemberek úsztak fel a mittomén milyen színű folyón, hogy Kína közepében szabadon engedjék ezt a szart...
www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
1 hónapja
Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!Pedig én tényleg elhittem, hogy amerikai békaemberek úsztak fel a mittomén milyen színű folyón, hogy Kína közepében szabadon engedjék ezt a szart...
www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
gyeek
1 hónapja
Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
1 hónapja
www.forbes.com/sites/brucelee/2023/02/18/new-idaho-bill-would-criminalize-anyone-administering-covid-19-mrna-vaccines/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Hülyeségre sajna nincs immunitás 😛24.hu/belfold/2023/02/10/oltasi-igazolvany-megszunik/megérte az elköltött milliárdokat
NB2
🤘 gaben 🤘
1 hónapja
www.washingtonpost.com/politics/2023/02/15/bernie-sanders-calls-moderna-ceo-testify-proposed-vaccine-price-hike/
1 hónapja
24.hu/belfold/2023/02/10/oltasi-igazolvany-megszunik/megérte az elköltött milliárdokat
NB2

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Koronavírus: 825 új fertőzöttet igazoltak múlt héten
Az előző héten 825 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 2 193 272-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, közölte a múlt heti összesített adatokat szerdán a Koronavírus Sajtóközpont.
Meghalt a múlt héten 30, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 48 707-re emelkedett.
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Nem az volt a lényeg, hogy kínaiak vagy sem, hanem hogy megint késlekedünk a többi országhoz képest. 😊Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Irániak voltak a múltkor is, nem kínaiak 😊
Természetesen mi nem. Mert három éve is olyan jól bejött a késlekedés.
Mikey
Kínai diákok nem mennek haza SOTE-ről, mert drága a repjegy.
| Nyilván viccelek, de remélhetőleg azért némi vakcinakutatással előrébb vagyunk, akár mutáns, akár nem... és jó lenne egyszer végre arról is egy statot látni, hogy a komoly betegek/halottak hány százaléka volt beoltatlan vagy nagyon öreg. Lehet segítene... |
Igor
Amúgy szerintem ilyen statot Magyarországon nem fogsz látni kb. soha.
2 hónapja
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Irániak voltak a múltkor is, nem kínaiak 😊
Mikey
Kínai diákok nem mennek haza SOTE-ről, mert drága a repjegy.
| Nyilván viccelek, de remélhetőleg azért némi vakcinakutatással előrébb vagyunk, akár mutáns, akár nem... és jó lenne egyszer végre arról is egy statot látni, hogy a komoly betegek/halottak hány százaléka volt beoltatlan vagy nagyon öreg. Lehet segítene... |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
YoungZeeZee
6 864
Betmen begin. 🦇Marmint beutazas es mindenkinek?
Amerika, Ausztrália, uk ismét bevezette a pcr tesztet. Remelem ezuttal hatékonyabb lesz a megelőzés, Bar hamarabb kellett volna meglepni.
Emlekszem, 2020 januar 14-en mar a british airways-en a londoni beutazashoz a kinaihoz/japanokhoz szegeztuk az alábbi kerdest: “volt e az elmúlt 14 napban kinaban?”.
Ra 2-3 hetre italy lombardia elszallt. Majd marcius elorehaladtaval, végével zarora lett nalunk. 🔒
Meglatjuk mennyire ismétli meg magat a tortenelem.
Ventura
2 hónapja
Nyugi már.Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Legyőztük a vírust vagy nem?
Mikey
Rengeteg kínai vakcina rohad ránk, meg lélegeztető, mi baj lehet?
Toca
Majd az ingyenparkolás megállítja megint.
Meg a maszk szabadtéren.
Nincs itt gond.

2 hónapja
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Legyőztük a vírust vagy nem?
Mikey
Rengeteg kínai vakcina rohad ránk, meg lélegeztető, mi baj lehet?
2 hónapja
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Természetesen mi nem. Mert három éve is olyan jól bejött a késlekedés.
2 hónapja
Betmen begin. 🦇Amerika, Ausztrália, uk ismét bevezette a pcr tesztet. Remelem ezuttal hatékonyabb lesz a megelőzés, Bar hamarabb kellett volna meglepni.
Emlekszem, 2020 januar 14-en mar a british airways-en a londoni beutazashoz a kinaihoz/japanokhoz szegeztuk az alábbi kerdest: “volt e az elmúlt 14 napban kinaban?”.
Ra 2-3 hetre italy lombardia elszallt. Majd marcius elorehaladtaval, végével zarora lett nalunk. 🔒
Meglatjuk mennyire ismétli meg magat a tortenelem.
Szerkesztette: Ventura
Tagovailoa's first game and win vs. NYJ, 18 October 2020.

3 hónapja
Jó lesz ez ha a kínai turisták szétterjesztik mindenhová a beltenyészet variánst

3 hónapja
Amire azt mondjak h fura az a Japan esetek szama.engem ott a halálozások száma aggaszt
Lúdas Solymi
3 hónapja
Ez az egyik, masik meg h nem alakult ki naluk nyajimmunitas vagy nem ment at a tobbi varians, ugy mint a vilag tobbi reszen. Most lazitanak a korlatozasokon, megno a fertozesek szama, kialakulnak uj variansok, ott van az influenza is melle, szoval elegge megszivattak magukat ezzel.Lúdas SolymiEz lehet a magyarázat szerintem is.
Es lehet h a vilagot is megint, hogyha kialakul egy masik varians.Lúdas SolymiIgen, ez jutott nekem is eszembe. Az a másfél milliárdos tömeg olyan habzsidőzsi a koronavírusnak, hogy simán benne van, hogy kialakul valami teljesen másféle vírustörzs amit aztán megkapunk majd mi is. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Ez az egyik, masik meg h nem alakult ki naluk nyajimmunitas vagy nem ment at a tobbi varians, ugy mint a vilag tobbi reszen.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Ott túl vannak 3 kötelező oltáson.
Itt Európában ki be van oltva ki nem, mégsem fekszenek halomban az emberek egymáson pedig aztán minden van csak szigorúság nem.
Ott meg szigorral (értem, hogy van némi lazítás de úgy sincs ekkora lazaság mint itt), oltásokkal is hatalmas halálozást várnak. Azért ez elég érdekes.
Nem vagyok vírustagadó, voltam is kétszer covidos (feleségem is éppen augusztusban) csak elég sok az ellentmondás.
Bazzani
Negritis, a vajda
Most lazitanak a korlatozasokon, megno a fertozesek szama, kialakulnak uj variansok, ott van az influenza is melle, szoval elegge megszivattak magukat ezzel.
Es lehet h a vilagot is megint, hogyha kialakul egy masik varians.
Amugy a covid eddig is velunk volt, csak egyreszt nem volt annyira a hirekben, meg ezek a variansok mar nem annyira veszelyesek mint a legelso.
Persze az arra fogekonyat ez is ledonti.
Amire azt mondjak h fura az a Japan esetek szama.
3 hónapja
Meg hat az a hivatalos 90% is fene tudja h valójában mennyiMeg hát, 1+ milliárd emberből ha meghal másfél millió, az nem sok.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Ott túl vannak 3 kötelező oltáson.
Itt Európában ki be van oltva ki nem, mégsem fekszenek halomban az emberek egymáson pedig aztán minden van csak szigorúság nem.
Ott meg szigorral (értem, hogy van némi lazítás de úgy sincs ekkora lazaság mint itt), oltásokkal is hatalmas halálozást várnak. Azért ez elég érdekes.
Nem vagyok vírustagadó, voltam is kétszer covidos (feleségem is éppen augusztusban) csak elég sok az ellentmondás.
Bazzani
Negritis, a vajda
Mikey
2022 Magyarország: A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.