Koronavírus 2023

33 feliratkozó

5 hónapja
warr_b Washington Commanders 17 306 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...
FLZOLI
Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...

Jah, persze nem kéne denevért meg minden szart zabálni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 11 217 — farkas.l.zoltan@gmail.com
No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...

6 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 128 — Bears & Illinois fan
Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.
Stoki
Jobbulást! Mik a tünetei?
csi77
Elviselhetetlenül köhög már vagy 4-5 napja, gyakorlatilag nem lehet vele beszélgetni, ami valahol jó is lehetne 😊, de most már azért elég lesz.
Tegnap már jobban volt, erre ma délelőttre megint visszaesett, ez most valami más cucc lehet, rohadt kitartó!
Láz, tüdőgyuszi szerencsére nincs.
Ja, és köszönjük.
Stoki
Lányomnak nyáron volt, ő antibiotikumot is kapott, bár enyhe tünetei voltak. Most gondolom könnyebb felülfertőződni egyéb szarral.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 20 723 — Cowboys fan
Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.
Stoki
csi77
Elviselhetetlenül köhög már vagy 4-5 napja, gyakorlatilag nem lehet vele beszélgetni, ami valahol jó is lehetne 😊, de most már azért elég lesz.
Tegnap már jobban volt, erre ma délelőttre megint visszaesett, ez most valami más cucc lehet, rohadt kitartó!
Ja, és köszönjük.
Stoki
pulzoximéterrel megéri rá-ránézni.
van otthon?
6 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 1 753 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
csi77
Ja, és köszönjük.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 36 357 — The Mathematician
És ezért lezárták a fél világot anno.
Van aki ma is munkanélküli de most negyedszer kapta el. Akinek meg maradt melója azt konkrétan kirúgják ha egy ilyen kis dolog miatt több mint két napot otthon marad.
Ez van.
Jobbulást’

Jövő héten visszajön a klasszik influenza 4 év után. Idáig lapult.
Várjuk szeretettel. :;
ozibozi
sztem teljesen jogosan lett anno lezárva, lófaszt se tudtunk róla amit pedig tudtunk az elég aggasztó volt
mostanra azért van oltás, van valamennyire tüneti kezelés és a kontaktok száma is rendesen csökkent
(kínába mai napi 0 covid policy van ami komoly gond)

az hogy 4szer kapta el sem meglepő mivel szezonális lesz, az elejétől ez volt az elvárás, ahogy az is hogy az oltás majd betagozódik a flu mellé (ott senki se hisztizik hogy évente elkapja)

az pedig hogy kirúgták miatta az a kormány felelőssége hogy nem tudja megvédeni a dolgozóit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Stoki

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 hónapja
Lekopogom eddig elkerült a covid, vagy ha volt is tünetmentesen ment keresztül a családon így egy ideje nem is figyelem a fejleményeket.
Épp ezért most elég értetlenül állok egy mai sztori kapcsán.
Párom volt dokinál és felmerült a covid a beszélgetés közben.
A háziorvos közölte, hogy "coviddal is lehet dolgozni menni, csak maszkot kell olyankor felvenni"
Mi van???
Ez most a hivatalos verdikt?
kittli
Szerintem kontaktként értette, iskolába ugyanis az oltatlan gyerekek mehetnek közvetlen kontaktként, ha maszkot húznak (és nincs tünetük, persze)

Hajrá Bad Bones!
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 15 758
A háziorvos közölte, hogy "coviddal is lehet dolgozni menni, csak maszkot kell olyankor felvenni"
Mi van???
kittli
Hallottam ilyet már én is, hogy ha nincs tüneted, akkor mehetsz bárhova is.
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 049 — Steelers fan
Lekopogom eddig elkerült a covid, vagy ha volt is tünetmentesen ment keresztül a családon így egy ideje nem is figyelem a fejleményeket.
Épp ezért most elég értetlenül állok egy mai sztori kapcsán.
Párom volt dokinál és felmerült a covid a beszélgetés közben.
Mi van???
6 hónapja
ozibozi New York Giants 13 937
És ezért lezárták a fél világot anno.
Van aki ma is munkanélküli de most negyedszer kapta el. Akinek meg maradt melója azt konkrétan kirúgják ha egy ilyen kis dolog miatt több mint két napot otthon marad.
Ez van.
Jobbulást’

Jövő héten visszajön a klasszik influenza 4 év után. Idáig lapult.
Várjuk szeretettel. :;

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
ThundersNFL a Jobbágy New England Patriots 11 899 — !SuPeR6BoWL!
Stoki
Zs variáns

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 1 753 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Szerkesztette: Stoki
7 hónapja
számomra ezek a hírek jelentik a koronavírus-járvány végét:

a Budapest-Peking közvetlen járat szeptemberi újraindulása után novembertől a BP-Sanghaj és a BP-Csungking is visszakerül a menetrendbe
r.baggio
mondjuk ide még el kellene jutni valszeg

flu és covid oltás évente akiknek szükséges (tüdő gyulladás ellen is van vmi asszem a fokozottan veszélyeztetetteknek de az csak tán 5 évente)

7 hónapja
r.baggio Washington Commanders Utah Utes 59 233 — Tang Clan
számomra ezek a hírek jelentik a koronavírus-járvány végét:

a Budapest-Peking közvetlen járat szeptemberi újraindulása után novembertől a BP-Sanghaj és a BP-Csungking is visszakerül a menetrendbe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
YoungZeeZee 7 062
 index.hu/techtud/2022/10/21/koronavirus-omikron-varians-xbb/
7 hónapja
 index.hu/kulfold/2022/10/17/ebola-jarvany-lezarasok-afrika-uganda/

7 hónapja
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 264 — Do Your Job
Tesztem már negatív. Tleg csak a köhögés maradt

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
7 hónapja
Hétfő óta én is itthon karanténban. Láz már nincs, de ez a K. köhögés nem akar elmúlni.
zemanla
Nekem a fejfájás maradt mostanra, bár már inkább csak enyhe az is, ill. estére mindig olyan érzésem lesz, mintha hőemelkedésem lenne, de így ennyi.
A köhögéssel nincs bajom, csak ha beszélek, akkor jön rám, de szerencsére ritkán szólalok meg. 😀

Persze a második tesztem is negatív lett, de hiszi ezt már el a fene.
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 4 487 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
Jobbulast
7 hónapja
jobbulást

7 hónapja
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 264 — Do Your Job
Hétfő óta én is itthon karanténban. Láz már nincs, de ez a K. köhögés nem akar elmúlni.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
7 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 7 413 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
3-4 napja botrányosan szarul voltam, lázzal és egy az egyben olyan migrénszerű fejfájással, mint februárban amikor covidos voltam. A láz egy nap alatt lement, a fejfájás megmaradt, 2-3 éjjel aludni is alig tudtam. Tegnapra már enyhe fejfájássá szelídült, és az állandó hőemelkedés is elmúlt. Az orrom enyhén folyik, ritkán köhögök és tüsszögök. Mivel mindenki szarik már erre az egészre, kedd-szerdán bementem még dolgozni, de tegnap már nem bírtam az éjszakai nem alvás miatt, meg egyébként is elfogyott az erőm. Ma tudtam beszélni a háziorvossal telefonon - azaz a helyettesítőjével... - és azt mondta hogy szombat estefelé, vagy vasárnap reggel csináljak csak tesztet. Tegnap amúgy csináltam, negatív lett, mondtam is az orvosnak, de arra azt mondta, korai volt még. Amit nem értek. Tavasszal azonnal kellett menni tesztet csináltatni. Most várni kell vele. Mi változott?

Persze addig is úgy kezeljem mintha Covid lenne, tehát ne menjek sehova. Hétfőn sem mehetek még dolgozni, ha tünetmentes leszek, akkor sem, mert majd csak a háziorvos engedhet vissza és vele hétfő du. tudok beszélni. Elkért lakcímet, telefonszámot is nagyon precízen.
Mikey
Jobbulást!

7 hónapja
3-4 napja botrányosan szarul voltam, lázzal és egy az egyben olyan migrénszerű fejfájással, mint februárban amikor covidos voltam. A láz egy nap alatt lement, a fejfájás megmaradt, 2-3 éjjel aludni is alig tudtam. Tegnapra már enyhe fejfájássá szelídült, és az állandó hőemelkedés is elmúlt. Az orrom enyhén folyik, ritkán köhögök és tüsszögök. Mivel mindenki szarik már erre az egészre, kedd-szerdán bementem még dolgozni, de tegnap már nem bírtam az éjszakai nem alvás miatt, meg egyébként is elfogyott az erőm. Ma tudtam beszélni a háziorvossal telefonon - azaz a helyettesítőjével... - és azt mondta hogy szombat estefelé, vagy vasárnap reggel csináljak csak tesztet. Tegnap amúgy csináltam, negatív lett, mondtam is az orvosnak, de arra azt mondta, korai volt még. Amit nem értek. Tavasszal azonnal kellett menni tesztet csináltatni. Most várni kell vele. Mi változott?

Persze addig is úgy kezeljem mintha Covid lenne, tehát ne menjek sehova. Hétfőn sem mehetek még dolgozni, ha tünetmentes leszek, akkor sem, mert majd csak a háziorvos engedhet vissza és vele hétfő du. tudok beszélni. Elkért lakcímet, telefonszámot is nagyon precízen.
8 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
"A szerdai Magyar Közlönyben jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával a kormány határozata a Kazah Köztársaság részére történő COVID–19 vakcina adományozásáról. A járványügyi helyzetet szem előtt tartva, az állami vagyonról szóló törvény alapján döntöttek úgy, hogy az állam tulajdonában lévő 210 600 adag Comirnaty (PFIZER) vakcinát ingyen átadják a Kazah Köztársaságnak."
Beki
A pénzt már kitalicskázták belőle.
Szóval nincs itt semmi látnivaló.
+Gyurcsány miatt van.