Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
bowl.hu-s Premier League tipper.io csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6

Mehetne ugyan ez a lista egy google doksiba, aminek a linkje (meg a top10 igazolas mondjuk) van megosztva a pinned kommentben.

Borbinho
Ehune:
 docs.google.com/document/d/1MXhc8a9DSUHrc6hP1dC_XZG-6cPsoBFF1ao5ySs27aU/edit?usp=sharing

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A mai árviszonyokban nem lepődöm meg az összegen. Ha beleveszem, hogy a Salah üzlet után "csak" ennyi még nem is rossz bolt. Volt ez a kért ár magasabban is, azt nem adta meg a Pool, a Roma pedig kivárva se kap rossz pénzt Allisonért.


Liverpool Fc fan
több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 860
Alisson>>>Liverpool
Atik15
túlértékelt. Karius remélem jön vissza a Bundesligába, így is eléggé tönkre lett téve már a szigetlakók bunkó focijában.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
dawyd728 3 651
60+15 millió € lett a vége. 2 éve alatt 10x-es pénzt sikerült rakta nyerni. Thx Sabatini&Monchi. Előbbi kukázta, utóbbi habozás nélkül elengedte Szczesnyt előle. Csak okosan innentől ezzel a pénzzel. Meg ne lássak 30-40M-t kiszórni Berardira.
több mint 5 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Alisson>>>Liverpool
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hiába magyar csapat a Vidi, képtelen vagyok nekik szurkolni. Ennyi ellenszenves embert egy csapatban rég láttam...
#JC6
nézzél több fradi meccset 😊
eaglesmcnabb
kik az ellenszenvesek ott?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 525 — The Mathematician
A Vidi a Ludogoreccel játszik, az teljesen más kávéház lesz.
gabokocka
Ja mi leszünk a tej az erős fekete kávéban 😛
dande
ha nem is tej, de vmi fehér cucc 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 351 — TODDHERREMANS79
Hiába magyar csapat a Vidi, képtelen vagyok nekik szurkolni. Ennyi ellenszenves embert egy csapatban rég láttam...
#JC6
nézzél több fradi meccset 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Engem csak az zavar petey, mondom, hogy iszonyat pénzeket szakítanak, a semmiért, plusz extra szolgáltatásokat minden téren, ld kocsi, lakás és a többi és kimennek a pályára, majd a közepére szarnak azzal a mottóval, hogy nesztek, ennyit értek, kb. Motiválatlanul, futás nélkül, beleszarva az egészbe, BÜNTETLENÜL. Ez idegesít csak. Nikolics is csak hangember, sőt, "bűntárs" ebben a posványban, hiszen egy normális edző egy ilyen meccs után kicsapja a fél keretet.
Ez volt tavaly is, lefeküdtek a szerb haveroknak, mivel a Partizan anyagi csőd felé haladt. Megint csak büntetlenül...

Magyarország..
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Anglia 3 mérkőzést vesztett el a világbajnokság alatt: Belgium 2x és hosszabbításban Horvátország.
Henderson 3 esetben nem volt pályán a vállogatottban a VB-n: Belgium 2x és a hosszabbításban Horvátország ellen.

Vele a pályán, ha jól számolok 31-32 meccse nem kapott ki a 3 oroszlános csapat.

De nyilván csak egy mezei védekező kp a srác, aki hátráltatja a csapatát.
alatriste
az a helyzet, hogy a cseréje (Dier) nem feltétlen védekezik jobban, de legalább egy sebességi fokozattal lassabb, plusz ebből kifolyólag kevesebbet is mozog. az meg valahol visszaüt.
mondjuk azt Hendo hiányának tartom, hogy sokszor nem tűnik jónak a helyezkedése, elbújik a labda elől, de ez mondjuk az egész válogatottra igaz.
slowmotion
Egyebkent en nem is ertem Diert. O ket evvel ezelott gondolkodasban, meg ugy mindenben sokkal jobb volt, de mostanra teljesen belassult. Megvaltozott a stilusa, es hatranyara. Es azert ez egy 24 eves jatekosnal szamomra rejtely.

Henderson sem sokkal jobb, de azert jobb. Csak ez az angol kozeppalya azert nagyon ki van hegyezve arra, hogy a vedekezes tokeletes legyen, kulonben atrohannak rajtuk. Na, ez az, amire azert Henderson egyedul alkalmatlan, o akkor lenne jo es hasznos, ha mellette mondjuk meglenne a nagyobb munkas, aki levesz rola rengeteg terhet es melot. A Poolban o jol fog jarni Keitaval peldaul maga mellett. De az angol valogatottban nem igazan tudnek ilyen jatekost mondani, aki el tudna vegezni hatekonyan egy olyan melot, mint peldaul amit Kante a franciaknal.
Stez
baszki, rájöttem, ki hiányzott az angol csapatból. Lallana 😊
csakviccvót

igazából Ox-ra gondoltam. egész jól belejött a játékba, mielőtt ronggyá szakította a térdét. viszont gyors, erős, védekezik (illetve mindez múlt időben), simán elfért volna a Lingard/Loftus-Cheek duó mellé (helyett).
slowmotion
A vb-beharomban Anglianal egyebkent Ox hianyat irtam, ami nagy sokk Southgate-nek, persze megjegyzem, hogy patakokban folyt a konnyem, amikor ezt leirtam. Ox, erted? OX!

De amugy tenyleg, es Southgate a serulese elott egyre tobbszor probalgatta ot, epp Lingard helyen, Alli mellett. Ox pedig sokkal gyorsabb es technikasabb is Lingardnal, igazabol az o sebessege azert erezhetoen hianyzott az angol konktraknal. Es annyit pont o is adott volna a valogatottnak, mint Lingard, aki egymaga kihagyott hat szaz szazalekos golhelyzetet ezen a vb-n, de legalabb az akcioban sem csinalt semmit, hogy a gyengusz vedekezeserol mar ne is beszeljek.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 763 — Csodabogár
hát kint voltam, de ez valami vicc kategória. olyan nincs, hogy elfelejtenek focizni ebben a rettentő nagy szünetben. remélem kikapnak a Várdától is, merthogy a kettős terhelés ezután a gyilkos tempójú meccs után.. 😀 a vicc, hogy a Dudalángos simán fent lehetne a dobogón a mennyeiben. futnak és passzolnak, és ez elég. amúgy elég prosztó csapat, igazi megyei lelkülettel.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 763 — Csodabogár
Mert magyar vagyok akkor kötelező a Vidinek szurkolnom nemzetközi elő-elő-elő selejtezőben? Gyerekek, a luxemburgi bajnok focizta le hazai pályán a nagy magyar bajnokot. 180 perc alatt 4-szer talált kaput a Vidi, ha nincs Kovácsik simán kiesnek már az első meccsen. Egy ötlettelen, akaratgyenge csapat, a mi pénzünkből túlfizetett sztárocskákkal csodával határos módon jutott túl egy szerény képességű, "noname" játékosokkal teli luxemburgi csapaton.
De ha ez nem elég, a füttyszó mindent elmond. Még több szponzort, még több fizut még több TAO-t nekik, attól tanulnak meg majd focizni.
Egy alattomos, nagyképű csapat, egy nagyképű, öntelt csaló szerb edzővel az élen, még jó hogy nem szurkolok nekik, koeff pont ide vagy oda, oly mindegy...
#JC6
Megdugta valamelyik fehérvári a nődet? vagy téged? vagy téged nem? mi a faszom bajod van már? komolyan nem értelek...a Fradikád ugyanazon a csöcsön lóg, fyi.

Szerkesztette: petey

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 756 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"nem tudtunk mit kezdeni a labdával"

Az mondjuk probléma. Focista vagy basszalak...
Hanni
Zimány Linda te vagy az?

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 756 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudjátok ti értékelni a sikert.
Kicsit olyan, mintha az a bizonyos horvát futball kölyök felcseperedett volna és egy rozoga, rühes kis döggel afférba keveredve utódokat nemzettek volna. Ez a két kis csöppség született ma meg a MicroPest és a MOL jóvoltából 😊

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Vidi a Ludogoreccel játszik, az teljesen más kávéház lesz.
gabokocka
Ja mi leszünk a tej az erős fekete kávéban 😛
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 174
Nem gondolom, hogy a rendszerrel az lenne a baj, hogy adóforintokat adnak a sportnak. A baj az, hogy ezt olyan profi csapatoknak adják, akiknél elmegy külföldi játékosok fizetésére, ahelyett, hogy ezek a csapatok csak és kizárólag utánpótlásképzésre kapnák a pénzeket. Csilivili stadionokat húznak fel, közben pedig alig jár valaki meccsekre és nem azért mert nincs rá igény, hanem mert ezek a meccsek még a tv-ben is szarok, élőben aztán ez hatványozódik. Közben meg a seggünket verjük a földhöz ha végre egy U korosztály válogatott szinten elér valamit, pedig ott csak arról van szó, hogy sikerült 15-16 ügyes gyereket összerakni egy generációban, de pontosan lehet azt tudni, hogy ezek közül lehet aztán senki nem lesz még magyar szinten sem kiemelkedő tehetség. És az csak egy dolog, hogy mennyi játéklehetőséget kapnak ezek a fiatalok az mb1-ben, mert azt is látni kell, hogy szerb harmadosztályból érkező játékos is bőven befér bárhova, mert tud mindent amit a mi "remekül" kinevelt fiataljaink, csak éppen sokkal olcsóbban.
Szóval a legnagyobb baj, hogy az állam olyan helyre tömi a pénzünket, ahol minimális esélye sincs annak, hogy később jövedelmezzen. Sajnos...bár ne így lenne
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 818
Attól, hogy nem szimpi a vidi itt sokaknak nekem elég furcsa, hogy nemzetközi kupameccsen ellene szurkolnak..
Srácok, nem kell nézni..
Kampman, vb döntőt felhozni? Omg..
gordon
Mi ebben a fura? Anno egy osztálytársam mesélte, h Münchenben nőt fel 1860 szurkoló volt környékünkön mindenki, ő is és amikor a Bayern játszott bármilyen külföldivel, szívből szurkoltak a Bayern ellen. Ugyanez Lazio Roma esetén sincs másként, de kb az összes városi/országos rivális esetén megszokott.
Az, h egy Honvéd, Fradi stb szurkoló Vidi ellen, a Dudnak szurkol, abban semmi különös nincs. Csak nálunk van ez a berögződés, h magyar klubcsapatokat nemzetközi porondon úgy kell kezelni, mintha magyar válogatottak lennének.

Erre jön még rá, h ez a magyar foci extrém módon állami csecsen lóg. A TAO nem lenne ördögtől való. Még ez a mennyiségű pénznek is lehetne találni helyet, ami hasznosulna, de profi sportolók béreire költeni el ezeket és nem a jövőbe fektetni az nettó baromság/hülyeség/dilettancia. Mellette minden szinten a szakmai munka is 0.
Jól mondja Gabokocka, az egész rendszer elleni lázadásként is fel lehet fogni. Plusz még egyszer mondom, ne tévesszük össze azzal, amikor vki a magyar válogatott sikere ellen szurkol. Nem ugyanaz a kettő.
dawyd728
Itt a rendszerrel csak az a baj, hogy pont a kirakat sportàgban nincs semmi làtszata az előrehaladàsnak.
Mert ugye màs sportàgazat is részesűl belőle /TAO/, illetve az utànpótlàs is.
De mivel a legfőbb sport nem mükszik úgy, ezért lehet belekapaszkodni a rendszerelleneseknek.
A sport maga összességében, nagy nyertese a rendszernek. Persze vannak elégedetlenkedők, mert 100%-os lefedettség nem lehetséges.

több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 860
"a labdával nem igazán tudtunk mit kezdeni"

A magyar labdarúgás összefoglalva. 😀
shawnka
adná magát az izlandi reakció, hogy jó, akkor játszunk labda nélkül (aka AtMa).

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
dawyd728 3 651
Attól, hogy nem szimpi a vidi itt sokaknak nekem elég furcsa, hogy nemzetközi kupameccsen ellene szurkolnak..
Srácok, nem kell nézni..
Kampman, vb döntőt felhozni? Omg..
gordon
Mi ebben a fura? Anno egy osztálytársam mesélte, h Münchenben nőt fel 1860 szurkoló volt környékünkön mindenki, ő is és amikor a Bayern játszott bármilyen külföldivel, szívből szurkoltak a Bayern ellen. Ugyanez Lazio Roma esetén sincs másként, de kb az összes városi/országos rivális esetén megszokott.
Az, h egy Honvéd, Fradi stb szurkoló Vidi ellen, a Dudnak szurkol, abban semmi különös nincs. Csak nálunk van ez a berögződés, h magyar klubcsapatokat nemzetközi porondon úgy kell kezelni, mintha magyar válogatottak lennének.

Erre jön még rá, h ez a magyar foci extrém módon állami csecsen lóg. A TAO nem lenne ördögtől való. Még ez a mennyiségű pénznek is lehetne találni helyet, ami hasznosulna, de profi sportolók béreire költeni el ezeket és nem a jövőbe fektetni az nettó baromság/hülyeség/dilettancia. Mellette minden szinten a szakmai munka is 0.
Jól mondja Gabokocka, az egész rendszer elleni lázadásként is fel lehet fogni. Plusz még egyszer mondom, ne tévesszük össze azzal, amikor vki a magyar válogatott sikere ellen szurkol. Nem ugyanaz a kettő.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 24 681 — Keep pounding
A Vidi a Ludogoreccel játszik, az teljesen más kávéház lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kispest vs Luxi 2.
Vidi vs Alban 2.
eddig nem tunik lehetetlennek az sem, hogy 2 csapat 2 kort menjen. Utana meg sorsolasnal Viktorek odaadjak a 2025os koltsegvetest hogy megkapjuk a meglepetes kis csapatok egyiket | ,akiktol kiszopnak fiaink | 😀
Borbinho
A Vidi tuti kizúg, kezd a Mennyei, kell az erő..
#JC6
Amugy a mai utan tuti galazva verik 6-tal a kisvardat 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kispest vs Luxi 2.
Vidi vs Alban 2.
eddig nem tunik lehetetlennek az sem, hogy 2 csapat 2 kort menjen. Utana meg sorsolasnal Viktorek odaadjak a 2025os koltsegvetest hogy megkapjuk a meglepetes kis csapatok egyiket | ,akiktol kiszopnak fiaink | 😀
Borbinho
A Vidi tuti kizúg, kezd a Mennyei, kell az erő..
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kispest vs Luxi 2.
Vidi vs Alban 2.
eddig nem tunik lehetetlennek az sem, hogy 2 csapat 2 kort menjen. Utana meg sorsolasnal Viktorek odaadjak a 2025os koltsegvetest hogy megkapjuk a meglepetes kis csapatok egyiket | ,akiktol kiszopnak fiaink | 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 921 — Steelers fan
Nemtudom, hogy sírjak e vagy nevessek ezen az egész magyar labdarúgáson.
Kenny
Ez erős kifejezés erre a vmire 😊
dande
Mondjuk így pár nappal a vb után ilyen színvonalú meccseket végignézni, az súrolja az önkínzás kategóriát.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nemtudom, hogy sírjak e vagy nevessek ezen az egész magyar labdarúgáson.
Kenny
Ez erős kifejezés erre a vmire 😊
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 9 240 — Omar's Coming Yo!
Picipestnek viszont ugyanitt jár a pacsi.