Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
bowl.hu-s Premier League tipper.io csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6

Mehetne ugyan ez a lista egy google doksiba, aminek a linkje (meg a top10 igazolas mondjuk) van megosztva a pinned kommentben.

Borbinho
Ehune:
 docs.google.com/document/d/1MXhc8a9DSUHrc6hP1dC_XZG-6cPsoBFF1ao5ySs27aU/edit?usp=sharing

Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 203 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezaz Ribery!!! C amúgy miért nem volt ott? csak a végére kapcsoltam be!csebi
barátságos meccset játszik ma a real, gondolom a cserepadot melegíti


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
krixtofer New Orleans Saints 603 — SaintGooner
Flamini padra a legjobb ember. Nem tartom szánalmasnak egyáltalán. Mondjuk rosszul esett amikor elment. Bár tény, hogy én is nagyobb mozgolódásra számítottam a nyáron. (Még nincs vége!)

...
"Melyik kalapban van a sp*rs?
A f*szkalapban." 😀😀
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 212 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ezaz Ribery!!! C amúgy miért nem volt ott? csak a végére kapcsoltam be!csebi
majd az aranylabda átadóra elmegy gondolom...

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 20 776 — Lucas Scott
ezaz Ribery!!! C amúgy miért nem volt ott? csak a végére kapcsoltam be!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Érdekességképpen a Premier League csapatok idei nyári aktivitása számokban :
1. Man City £80.4m;
2. Chelsea £59.5m;
3. Spurs £59.5m
4. Soton £35.5m
5. Cardiff £30m
.
20. Arsenal -£10m

És akkor bajnoki címér való versengésről meg ilyenekről beszél Wenger, hagyjuk már...Sebii
Sebaj, hisz jött Flamini! 😀 😀 (szánalom valóban 😕 )
Ráadásul szép kis csoportot kaptunk a BL-ben is...Marseille, Dortmund, Napoli

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 203 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nahát, nem messi nyert 😀


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 203 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Viktor elintézte, hogy Sousa ott legyen a BL sorsoláson és húzzon😊
Amúgy a sporttv-nek baromi fontos visszakapcsolni, hogy Várhidi mondja a hülyeségeit, ahelyett, hogy néznénk nyugodtan a showt.NB2
ezért kell az eurosporton nézni 😊


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 21 796 — nabege2@yahoo.com
Viktor elintézte, hogy Sousa ott legyen a BL sorsoláson és húzzon😊
Amúgy a sporttv-nek baromi fontos visszakapcsolni, hogy Várhidi mondja a hülyeségeit, ahelyett, hogy néznénk nyugodtan a showt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 22 469 — Cowboys fan
na az öngólkirály leigazolt oda... hihetetlen, nincs elég belső védőtök? megy majd ő is csútra...csebi
mondjuk ilyenkor csak egy pillanatra gondolnátok bele, hogy ki is lett volna, akinél nem megy a fika... Szekerest nem hívhatták vissza, mert Adrián végre legalább játszik, ha jön egy külföldi, akkor nyilván undorító fideszoton, Vaskóval szerződést bontottak, ki maradt, akivel gyorsan szerződést tudtak kötni, némi tapasztalattal rendelkezik és nem kell érte másnak fizetni semmit?

juhász meg ugye sérült, ha elfelejtettétek volnajjncaa
Zahorecz
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 337
Érdekességképpen a Premier League csapatok idei nyári aktivitása számokban :
1. Man City £80.4m;
2. Chelsea £59.5m;
3. Spurs £59.5m
4. Soton £35.5m
5. Cardiff £30m
.
20. Arsenal -£10m

És akkor bajnoki címér való versengésről meg ilyenekről beszél Wenger, hagyjuk már...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
....Amadeus91
Öt éve futballozom kint Szlovákiában. A III. és IV. vonal történéseivel kapcsolatban napi szinten informálódom, de sok mindennel tisztában vagyok a magasabb osztályokkal kapcsolatban is.
Csak azért szeretnék egy másik képet megmutatni a szlovák fociról, ha megengeditek, hátha a következő kijutásukat nem fogják sokan csodának vagy véletlennek titulálni.
No offense, egyszerűen csak meg szeretném mutatni mi a különbség a magyar és a szlovák foci között. Tudom, hogy hetekkel később erre már senki nem fog emlékezni, de talán valakit érdekel.
Mivel most eltört a lábam meccsen, van időm írni 😊
Jó szórakozást 😉

Szlovákia jóval elmaradottabb ország, mint Magyarország. Olyan, mint egy sziget, aminek még vannak felfedezetlen és lakatlan pontjai, területei. Az összehasonlítás nem 100%-ig teljes, de talán kaptok értékelhető információkat vagy tisztább képet. Már, ha érdekel. Nincs sértődés, ha nem 😊

Stadionok: mondhatjuk azt, hogy egy igazán jó stadionja van az országnak, a zsolnai. Nemzetközi meccset több első osztályú stadionban is lehet játszani, de nem szerencsés. Sok nagyon rossz állapotban van. Nemzeti stadionjuk nincs is, most építik a régi Slovan stadion helyén az újat, 2016-ra kell, hogy kész legyen. Egyébként alacsonyabb osztályokban nagyon szép stadionok vannak, csak hát a befogadóképesség véges. Ha valakit érdekel, nézzen utána a Szepsi stadionnak. Gyönyörű.

Nézőszámok: változó. Átlagban egy bajnoki meccs látogatottsága 2-4 ezer fő közé tehető. A rangadókon 6-10 ezer néző van jelen. A mostani szezonban elég jó számokat generáltak a meccsek, átlagban 3000-es volt a látogatottság több csapatnál is. A legtöbb néző a Nagyszombat, Slovan, Zsolna meccseken van.

Fizetések, pénz: az egyik barátom Nyitrán rúgja a bőrt, első osztályban. A fiatalok 500 és 1000 euro között keresnek többnyire. Egy átlagos fizetés 2000 euro. A Slovan-ban 6000 eurot is meg lehet keresni, Zsolnán 3800-at, Szenyicén meg 2100 eurot. Több csapatnál van fizetési sapek, ami fölé nem mennek a tulajdonosok.
Egyébként a DAC-nak valószínűleg vége, ráadásul mivel felvállalják magyarságukat egy idegen országban, az állam több, mint valószínű, hogy hagyja őket megrohadni. Két játékosnak van csak szerződése, a többinek nincs. Hetek óta nincs fizetés, tavaly már meleg víz sem volt a stadionban.

Ja és alacsonyabb ligákban nagyon sok helyen (III., IV., V.liga) simán megkereshet egy játékos 300-500 eurot, amatőr szinten.

Színvonal: vannak kifejezetten hajtós meccsek, de többnyire a magyar vonalhoz hasonlíthatóak. Unalmas. A csehek viszont nagyon ott vannak, ahogy a lengyelek is, kenterbe vernék az összes magyar és szlovák csapatot, jószerivel. Oda élvezet kijárni mérkőzésekre.
A szlovákok a fizikális felkészítésre nagyon nagy hangsúlyt fektetnek, rengeteg a futás, állóképesség fejlesztés. A saját bőrömön tapasztalom, milyen egy első osztályú terhelés, mivel az edzőnk fia Zsolnán pallérozódik, ezért első kézből kapjuk az "anyagot". Bár mi sokszor kidőlünk, ezért a mester megkönyörül rajtunk. Viszont a kemény munka gyümölcse beérni látszik, tavaly másodikok lettünk vele, míg most 5 forduló után átvettük a vezetést. A technikával viszont nagyon sok szlovák játékos hadilábon áll. Egyébként nagyon kemények a meccsek, hajtanak, bár ez osztálytól függ. És odapakolnak rendesen, ha kell, ha nem.

Légiósok: hasonlóan nagy szám, mint Magyarországon. Többnyire csehből és lengyelből meg az osztrákoktól, németektől jönnek, igaz van pár afrikai is. Minőségben is talán egy szint, bár van 1-2 ügyes srác.

Akadémiák, fiatalok: egy akadémiáról tudok, a Jozef Venglos-ról. A többiek futballiskolákba járnak, Brezno, Beszterce, DAC. Az utánpótlás többnyire kimerül egy edzőkomplexumban, egy uszodában, edzőteremben és tornateremben. Semmi extra, viszont rengeteg up-csapatuk van. Fizikálisan bárkit a földbe döngölnek, 14 éves korukra olyan állatok, hogy csak nézel, nem-e felnőtt játékossal van dolga a fiadnak.

Összességében: a szlovák foci nem jó, de nem is rossz. Határozottabban előrébb tartanak 1-2 dologban (mentális felkészítés, erőnlét, két lábbal a földön állás, megalkuvást nem tűrő játék), mint a magyarok. Ellenben a stadionok állapota katasztrofális, bár nem is ömlik annyi pénz a fociba, mint itthon. Nincs politikai hovatartozás, nem szól bele a politika a fociba, egyedül a Slovan mögött van nagy támogatottság, mert az az állam csapata. Nagy a lemaradásuk Európához képest és több helyen Magyarországhoz képest is. Viszont ezt nem veszed észre bármelyik magyar - szlovák kupamérkőzésen, mondjuk. A VB-re való kijutásuk nem volt csoda, hanem remek munka. Megkockáztatom, hogy ha minden így marad Magyarországon, akkor az elkövetkezendő 10-12 év alatt többször lesznek kint nagy világversenyen, mint a mi válogatottunk. Természetesen van korrupció, bratyizás, de nem olyan mély szinten, mint itthon. Nem haveri alapon történik a beválogatás a válogatottba és sok helyen nem kell fizetni azért, hogy játssz. Kis ország, szegény ország, nincs is hurráoptimizmus, hangulat. A legszembetűnőbb különbség a háttér és körítésben van. Nem folyik a médiából az öntömjénezés, nincs kötelező megjelenés, és állami cégeknek sem kötelező felsorakozni egy csapat mögé. Szerencsére sikerült remek kapcsolatokat kialakítanom magasabb szinteken, így ezen infók nagy része nem kamu.

Tudom, hogy innen a fórumról nem sokan szimpatizálnak velük, de be kell látni, hogyha itt nem lesz gyökeres változás, akkor hamarosan még a tótok is beelőznek. Azt meg a nagy magyarok nem bírnák elviselni, saját kardjukba dőlnének. Szlovákia jóval mögöttünk van, csak nehogy odaérjenek a surranópályán.
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 855 — Steelers fan
na az öngólkirály leigazolt oda... hihetetlen, nincs elég belső védőtök? megy majd ő is csútra...csebi
mondjuk ilyenkor csak egy pillanatra gondolnátok bele, hogy ki is lett volna, akinél nem megy a fika... Szekerest nem hívhatták vissza, mert Adrián végre legalább játszik, ha jön egy külföldi, akkor nyilván undorító fideszoton, Vaskóval szerződést bontottak, ki maradt, akivel gyorsan szerződést tudtak kötni, némi tapasztalattal rendelkezik és nem kell érte másnak fizetni semmit?

juhász meg ugye sérült, ha elfelejtettétek volnajjncaa
Mondjuk az ősfehérvári Horváth éppen szabadon igazolható és bár nem egy nagy spíler, de semmivel sem gyengébb, mint Gyepes...
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
ezt értjük, csak elküldik szekit, elküldik vaskót, de gyorsan leigazolják gyepest... pláne h caneira is középső védőt játszott tavaly.... nem, ebben nem látom a logikát...peach
Vaskó kegyvesztetté vált, Szeki meg nem akart padozni... Gyepest azért igazolták le gyorsan, mert megsérült juhász, ki lenne amúgy most a harmadik számú középső védő Caneira és Vinicius mögött?jjncaa
ez eddig szép és jó. az kevésbé, hogy úgy gondolták h majd sérülés nélkül lehozzák a szezont... az h volt 2 db mb1 szinten jó védőjük és mindkettőt elengedik, majd amikor rádöbbennek h hoppá csak kéne egy 3. is és hoznak az első kettőnél egy szarabbat az sztem nettó hülyeség, vagy nagy mértékű spórolás mert apad a pénz csap...peach
Gomes 4 kezdő szintű belső védővel akart nekimenni a szezonnak, ez lett volna Caneira-Vinicius-Szekeres és Vaskó (a pletykák szerint ez lehet Caneira utolsó szezonja). Juhászról sok ideig szó sem volt, legalábbis egész tavasszal úgy állt hozzá ő is, hogy marad külföldön, aztán mikor nem kellett senkinek "természetesen" a vidi megint befogadta. Ez megkavarta a helyzetet újfent, Szeki 4. számú védő nem akart lenni, Vaskó végképp bedühödött, száműzték is Lencsével és Periccsel a tartalékokhoz, a trió mögé meg egy használható játékos hülye lett volna már ideszerződni...


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 20 776 — Lucas Scott
ezt értjük, csak elküldik szekit, elküldik vaskót, de gyorsan leigazolják gyepest... pláne h caneira is középső védőt játszott tavaly.... nem, ebben nem látom a logikát...peach
Vaskó kegyvesztetté vált, Szeki meg nem akart padozni... Gyepest azért igazolták le gyorsan, mert megsérült juhász, ki lenne amúgy most a harmadik számú középső védő Caneira és Vinicius mögött?jjncaa
ez eddig szép és jó. az kevésbé, hogy úgy gondolták h majd sérülés nélkül lehozzák a szezont... az h volt 2 db mb1 szinten jó védőjük és mindkettőt elengedik, majd amikor rádöbbennek h hoppá csak kéne egy 3. is és hoznak az első kettőnél egy szarabbat az sztem nettó hülyeség, vagy nagy mértékű spórolás mert apad a pénz csap...peach
vagy csak olyannak osztják le a pénzt, aki abból még esetleg visszacsöpögtet...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 232 — a new hope (again)
ezt értjük, csak elküldik szekit, elküldik vaskót, de gyorsan leigazolják gyepest... pláne h caneira is középső védőt játszott tavaly.... nem, ebben nem látom a logikát...peach
Vaskó kegyvesztetté vált, Szeki meg nem akart padozni... Gyepest azért igazolták le gyorsan, mert megsérült juhász, ki lenne amúgy most a harmadik számú középső védő Caneira és Vinicius mögött?jjncaa
ez eddig szép és jó. az kevésbé, hogy úgy gondolták h majd sérülés nélkül lehozzák a szezont... az h volt 2 db mb1 szinten jó védőjük és mindkettőt elengedik, majd amikor rádöbbennek h hoppá csak kéne egy 3. is és hoznak az első kettőnél egy szarabbat az sztem nettó hülyeség, vagy nagy mértékű spórolás mert apad a pénz csap...



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 763 — Csodabogár
na az öngólkirály leigazolt oda... hihetetlen, nincs elég belső védőtök? megy majd ő is csútra...csebi
mondjuk ilyenkor csak egy pillanatra gondolnátok bele, hogy ki is lett volna, akinél nem megy a fika... Szekerest nem hívhatták vissza, mert Adrián végre legalább játszik, ha jön egy külföldi, akkor nyilván undorító fideszoton, Vaskóval szerződést bontottak, ki maradt, akivel gyorsan szerződést tudtak kötni, némi tapasztalattal rendelkezik és nem kell érte másnak fizetni semmit?

juhász meg ugye sérült, ha elfelejtettétek volnajjncaa
depth

mondjuk egy Brachi-Vinicius-Caneira-Stopira tengelybe nehezen lesz integrálható. Szolnoki sztem megy vissza backup RB-nek ha Brachi felépül hamarosan.

több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
ezt értjük, csak elküldik szekit, elküldik vaskót, de gyorsan leigazolják gyepest... pláne h caneira is középső védőt játszott tavaly.... nem, ebben nem látom a logikát...peach
Vaskó kegyvesztetté vált, Szeki meg nem akart padozni... Gyepest azért igazolták le gyorsan, mert megsérült juhász, ki lenne amúgy most a harmadik számú középső védő Caneira és Vinicius mögött?


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 232 — a new hope (again)
ezt értjük, csak elküldik szekit, elküldik vaskót, de gyorsan leigazolják gyepest... pláne h caneira is középső védőt játszott tavaly.... nem, ebben nem látom a logikát...



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
na az öngólkirály leigazolt oda... hihetetlen, nincs elég belső védőtök? megy majd ő is csútra...csebi
mondjuk ilyenkor csak egy pillanatra gondolnátok bele, hogy ki is lett volna, akinél nem megy a fika... Szekerest nem hívhatták vissza, mert Adrián végre legalább játszik, ha jön egy külföldi, akkor nyilván undorító fideszoton, Vaskóval szerződést bontottak, ki maradt, akivel gyorsan szerződést tudtak kötni, némi tapasztalattal rendelkezik és nem kell érte másnak fizetni semmit?

juhász meg ugye sérült, ha elfelejtettétek volna


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sinisa New England Patriots 2 787 — Gràcies Pep!


összeáll a Gyepes-Juhász páros Szfehérváron. Rettegj MB1!Amadeus91
Szekeres nem, Gyepes igen?
Nem értem...

Egyébként sok sikert Neki!
Amíg a Fradiban volt kedveltem, azóta is mindig korrekten nyilatkozott a Fradiról.
Remelem a következő Vidi elleni meccsen tapsot kap es nem füttyöt a drukkerektől!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 20 776 — Lucas Scott
na az öngólkirály leigazolt oda... hihetetlen, nincs elég belső védőtök? megy majd ő is csútra...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 860


összeáll a Gyepes-Juhász páros Szfehérváron. Rettegj MB1!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 www.vidi.hu/gyepes-gabor-a-vidiben-folytatja.html

ez mehetne a viccek topikba is. Úristenpetey
kellett már egy kis esélykiegyenlítés Niko góljaira...gyerekek, ez naggyon kemény igazolás!!! múltkor nekünk nem kellett aztán elment a Vasasba, most meg Vidi, így már érik a válogatott behívó is! 😀

Gyepi korábbi nyilatkozati se gyengék:
"Azt gondolom, hogy a hazai topcsapatoknak is erősítést tudnék jelenteni, de nem hiszem, hogy a Videoton vagy az ETO bennem gondolkodna, hiszen fiatalabb játékosokat is meg tudnak fizetni. Legszívesebben a Fradiban futballoznék, ez az álmom....."

"Családi okok miatt vidékre nem mennék, így marad a Fradi vagy külföld."

|
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 763 — Csodabogár
 www.vidi.hu/gyepes-gabor-a-vidiben-folytatja.html

ez mehetne a viccek topikba is. Úristen

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 9 240 — Omar's Coming Yo!


Special one 😀