bowl.hu div. 2./A

16 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na itt az enyém is akkor. Hogyismonnyam, az indoklás lehet, hogy botladozni fog itt meg ott, mert az elmúlt pár napban vagy négyet is draftoltam, és összefolyik, hogy hol mit miért csináltam. 😀

QB: Dak Prescott, Marcus Mariota. Naszóva, mindkettő szerződésre vár vagy azt hiszi azt kaphat, megemberelős idényt várok tőlük, azaz idén nem akarok negatív QB pontot látni egy meccsen se. 😊 Hogy pozitívba mennyi lesz? Én sose kúbéba voltam erős, most se.

RB: Joe Mixon, Latavius Murray, Frank Gore, Gus Edwards. Mixon elöl jött, hogy legyen egy vezír, aztán hanyagoltam a posztot úgy 10-20 körig. Ha ő lesérül, sírok. Ha nem, akkor befér a poszt a tűrhetően sz*r kategóriába. Ha a három hátha közül valamelyik legalább egy committee-t összehoz, jó lesz ez.

WR: Davante Adams, Donte Moncrief, Paul Richardson, Jakeem Grant, Albert Wilson: Adams is elöl jött, és itt is hanyagolás történt utána. Az a fránya LB run ugye. Nodeazé ez a társaság tűrhető is lehet. Ben apó csak fele annyit gyakja labdával Moncriefet, mint Brown mellett Ju-Jut, már rendbe leszek. Richardson is föltámadhat. A delfineket meg azért húztam be kollektíve, mert Stills távoztával valaki közülük passzokat fog kapni, de nem akartam totózni. Rábíztam az időre. 2-3 forduló után kiderül, melyik lesz az.

TE: Greg Olsen, Jack Doyle: Három éve ez egy erős csapat lett volna. Most a sérült háborús veteránok gyülekezete. De lehet bennük még egy utolsó csata, az nekem elég is lenne itt.

DT: Daron Payne, Lawrence Guy: Ezt a posztot néha el is felejtem, hogy létezik. 😊 Donaldról úgyis mindig lecsúszom, van még 2-3 akit érdemes jó ütemben picit korábban behúzni, a többi meg majdnem mindegy. Vannak úgy három tucatnyian 30-40 szezon-ponton belül. Közülük kettő nálam.

DE: Joey Bosa, Dee Ford: Remek kezdő, nulla mélység. Majd ide jön valami cseremuki, a kieső elkapók helyett 1-2 hét után. Aki aztán remélem végigpadozza az évet.

LB: Blake Martinez, Roquan Smith, Tahir Whitehead, Lorenzo Alexander, B.J. Goodson: Lánybekkerbe virítani kell ebben a ligában, nincs mese. Meglepett a LB run. Az is, hogy ilyen korán - 3. körben - az meg még inkább, hogy kollektíve szinte mindenki úgy ráugrott mint kutya a csontra. Én is korán akartam LB-t húzni, de ennél 1 körrel később terveztem. Azért így is nagyjából sikerült elkapni a vonatot, és rajta is maradni.

CB: Eli Apple, Logan Ryan CB-t nem szeretek húzni. 4-5 játékosnál sosincs több kiemelkedő, az a 4-5 pedig szinte megjósolhatatlan. Idén is lesz kb. 40 játékos pár tucat szezon pontra egymástól. Erősen hanyagoltam a posztot, mindkettőt 20. kör után húztam. Így se hiszem, hogy nagyon lemaradnék. De ezt vissza is szívom rögtön, mert ilyenkor szokott már az első két fordulóban mindkettő kezdőm lesérülni/fejreállni. Szóval nemmondtam semmit.

S: John Johnson III, Shawn Williams: MInt a DE poszt. A kezdő bruta, depth suta. Illetve nulla. Kihúztam kettejüket az 5.-6. körben - ajánlom is, hogy mindkettő hasítson -, aztán teljesen elfelejtettem 3. embert húzni. 😊 Mire eszembe jutott, már nem volt sok értelme, olyant akit el tudtam volna hozni a padra, fel is lehet majd szedni ha baj van. Pray for the starters.

K: Ka'imi Fairbairn, P: Sam Martin, HC: Eagles Coach: Eegen. Ők is itt vannak.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
Pari, grat Tyrell Williamshez 😀
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 2 629 — balazs.t85@gmail.com
QB: Jacoby Brissett. BIG DICK Nick Foles: Pont bogec vitte el előlem Riverst.., így maradt a töltelék, az egyikből talán lesz olyan aki hoz némi pontot 😀

RB: Sony Michel, Tarik Cohen, Duke Johnson Jr.: Ezzel a szekcióval elégedett vagyok, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen erős RB egységem.

WR: JuJu Smith-Schuster, Sterling Shepard, Corey Davis, Jamison Crowder, Demaryius Thomas: Három első számú elkapó, és egy sleepert Thomas személyében.

TE: O.J. Howard: Korai pick volt, nagy reményeket fűzök hozzá Arinas rendszere miatt.

DT: Stephon Tuitt, Eddie Goldman: : Az egyik legpontszegényebb poszt, utolsók között választottam ki őket, Sacket nem, de néhány tackelt várok tőlük.

DE: Olivier Vernon, Marcus Davenport, Michael Bennett: Mire a DE-re kerül a sor kevés lehetőségem maradt, de mindháromban látom a potenciált egy jó szezonra, ha csak egy bejön már megérte.

LB: Denzel Perryman, Jerome Baker, Kyle Van Noy, Anthony Walker,Jamie Collins Sr.: Mivel az LB rush alatt én a WR, és RB csaptot erősítettem, a fő fogásról lemaradtam, de szerintem még így is sikerült három elsőszámú középső LB-t elhozni. Collins az előszezon alapján sokkal ponterősebb lesz szerintem,

S: Damarious Randall, Justin Simmons: Sajnos ide is csak másod, harmad kategóriás játékosakt sikerült húznom.

Szót sem érdemel a kategóriák:

CB: Terrance Mitchell, Darius Slay:

P:Kevin Huber:

K:Mike Badgley

Az ide draftom nem tetszik, egyik poszton sincsen igazán jó játékosom, viszont nem rosszak. Az meglátszik hogy az elején nagyon sok picekt öltem az O-ba, és ezért a D játékosok nem lettek a legjobbak.

Ami miatt csalódott vagyok, a másnapi bitus drafton, hasonló pozícióból sokkal jobb csapatott raktam össze 😕
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 1 161
Így túl az első draftomon a 2/a ligában azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok a csapattal. Egy-két poszt lehetne jobb is, de sajnos a szituáció így hozta..

QB: P. Rivers, J. Garoppolo: 9. körben jött Rivers, muszáj volt húzni, mert ő volt az utolsó értelmesebb QB még elérhető, utána szerintem kisebb szakadék, Jimmy backupnak jó lesz..
RB: A. Kamara, L. Fournette, Kerryon Johnson, Gio Bernard: első 3 pick erre a posztra ment, sajnos mivel 1.-nek draftoltam 34 játékos ment ki a 2. pickem-ig, addigra jobb WR-ek kimentek, értékén jobbnak ítéltem a RB poszton lévőket...szerintem bitang 3-as lett, Gio meg mint kiegészítő a 17. körben ajándék.
WR: Mike Williams, Dede Westbrook, Golden Tate, Mecole Hardman, Marquise Goodwin: 6-7. körben jött az első két WR, értékén volt, korábban nem tudtam/akartam húzni az említett okokból, másik 3 játékos nagy talán...
TE: T.J. Hockenson, Chris Herndon: TJ jó lesz, Herndon meg eliltás után ha hozza az előző szezon 2. felében produkáltat, akkor lett min.1 TOP10es TE-m
DT: Aaron Donald, Shelby Harris: mivel a 3. kör elején draftoltam, így pont kimaradtam a LB run-ból, Donald kiugróan magas számokat hoz a posztján, Shelby Harris meg Fangio rendszerében Akiem Hicks számokat fog hozni 😊
DE: Jerry Hughes, Romeo Okwara: többi poszt nagyobb priót élvezett, premier DE-k kimentek előttem, leggyengébb posztom..
LB: Anthony Hitchens, Rashaan Evans, Jon Bostic, Jarrad Davis: mint írtam LB runból kimaradtam, ehhez képest nem panaszkodok túlságosan, közepesnél jobb sor [sőt..]
CB: Jalen Ramsey, Xavien Howard: CB poszt egyik legnagyobb lutri nálam, ezért nem lövök el rá sose magas picket, 21-22. körben jött két közepesnél picivel tán jobb fantasy CB
S: Budda Baker, Tyrann Mathieu, Kevin Byard: itt elkövettem egy hibát, ugyanis nem vettem észre, hogy már kihúztam Bakert, ezért ellőttem idejekorán egy picket a csere safety-re...az egység mindenesetre tetszik
K: Stephen Gostkowski: top kicker
P: Matt Haack: jó sokat fog majd puntolni

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hellóka..... basszus, lemaradtam a draftról és csak most nézem mit lapátolt össze nekem a gép....
Nem vagyok benne biztos hogy tudtam volna jobbat 😀 Na meg az előző szezonomat úgysem tudom alul múlni, úgyhogy nekem most csak jó jöhet 😀
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 422 — TODDHERREMANS79
QB: Wentz, Mayfield, Rosen
mindhárom ligában Wentz a QB-m, remélem elit lesz 😀, ha nem lenne, azért van biztosíték.

RB: Hyde, Sproles, Richard,
a leggyengébb egység, chubbot akartam a 2. körben, de elől kiment minden értelmes playa, ígyhát más posztokra koncentráltam

WR: J Jones, A Cooper, A Jeffery, Metcalf
Sokat várok tőlük, ha már rájuk pazaroltam az értékes pickeket. (JJ és Amari is mindenhol nálam van, egyik ligában csúsztam le amariról, remélem jók lesznek)

TE: Goedert, Dissly : gyenge közepes sor,

DT: Cox, Atkins nem a legfontosabb psozt, de erős sor

DE: Myles Garrett, M Ingram, S lawson lásd eggyel fennebb

LB: Jack, Mckinney, Burfict, V, Villiams
a nagy LB run közepette simán betudtam húzni a no1-2 LB prospectemet. (Mckinney és a 2 myles is tagja mindhárom ligámnak, Garrett DPoY lesz, Jack mellett meg csupa vakok vannak, lesz vagy hatezer szerelése)

CB: D Trufant, C Hayward, lényegtelen kik vannak itt, úgyis mindig cserélgetni fogom FAról

S: J evans, Swearinger, A Phillips
kiment jabrill és justin reid is, így beszoptam 😕

összességében szerintem jó a WR, QB és LB sor is, az RB meg a legszarabb ligaszinten😀 remélem elkerülnek a sérülések, és jó lesz a sorsolás 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 621 — Rise My Nation!
nem is elemezgeti senki a csapatát? az a legjobb része pedig minden évnek 😀
abszolút elégedett vagyok, ennek ellenére sajnos a kinézett embereim fele Sanco rosterén vannak...
shawnka
Hát legyen
Korábbi évekkel ellentétben, amikor inkább a korai LB, S, QB pickekre mentem magasan, most egy kiegyensúlyozott draftra törekedtem, meglátjuk mi lesz belőle.
1. Tyreek Hill - KC WR - 12. picknél kimentek az elit RB-k és Mahomes is, szóval BPA pick, reméljük nem ártott neki a offseason beli balhé és, hogy draftoltak mellé egy másik speedstert

2. Devonta Freeman - Atl RB - Kellett egy jó RB, ő volt az elérhető, reméljük nem sérül le.

3. Mark Ingram - Bal - RB -Nem szeressem a korai RB pickeket, de az eddigi taktikám, a közép mezőnyre volt elég, szóval na. Lamar Jackson-tól nem várok sok paszt, szóval remélem sokat fog futni és jól.

4. Kwon Alexander - SF LB - itt indult az LB rush. Egy tackle gyár, ha egészséges. SF védői sokat lesznek a pályán, mert az O, harmatos, szóval hajrá

5. Jayon Brown - Ten LB - LB-ből sosem elég, Titans D is sokat lesz a pályán, szóval reménykedem

6. Ben Rothlisberger - Pit QB - Mindenképp elit, sokat passzoló QB-t akartam, Fantasy szempontból jó lesz

7. Jarvis Landry - Cle WR - Bár OBJ mögött, csak WR2-nek számít, de remélem OBJ kapja a nagyobb figyelmet, Landry meg a passzokat, szóval bizakodó vagyok

8. Jared Cook - NO TE - Tavaly jó volt a Raiders-be, remélem idén a Saints-be még jobb lesz. Megbízható átlagos TE

Innentől, már csak a lukakra mentem BP- alapon, kb. mind középszar pick, kisebb reachekkel, kicsi kockázattal

Érkezett
DT - Denico Autry - Ind; Johnathan Haskins Oak, Jordan Reed - Sea: Autryt nagyon kedvelem még a Raiders-es időkből, bár inkább a Coltsba játszik jól. Sajna fantasy számokban nem vigéckedik. Haskins-től sokat várok Oakland-ben, bár ez pontokban nem fog megmutatkozni. Reed min. 6 meccsig nem játszhat, de 28 körben jött és a szezon második felében erősítés lehet.

DE - Calais Campbell Jax; Frank Clark KC - meh - stabil kezdők, de semmi extra igazán

LB - Woodyard Ten LB; Jatavis Brown LAC - Másik Titans LB aki hozhat közepes pontokat, Brown utolsó körbe jött sérült, de edzeget, bármi lehet, ismerve a Charges injury history-ját.

CB - Pierre Desir, Damonte Kazee - 21-22 körben két CB, ide nem szokta áldozni, nem sok kiugró van, jó a középszar, reméljük átlag 10 pontot hoznak

S - Earl Thomas, Karl Joseph - a S runról lecsúsztam, szóval a maradékból csipegettem. Remélem ET-nek bejön a Baltimore-i túra és sokat lesz fent egészségesen (kicsi a remény), Joseph a saját kutyánk kölyke, érdekes lesz, mennyit lesz pályán.

K - Butker KC - Inkább olyan csapat rugóját kerestem, ahol sok lehet az XP és nem az FG. Minimális visszaesést várok a KC offenstől (ahogy kiismerik őket az ellenfelek) igy lehet XP és FG is elegendő

P - Kern Ten - Reméljük a Titans O akadozni fog és sok lesz a punt, Kern egész ügyes, átlag felett.

HC - KC - önünkbe hullott, nem hagytuk ott, inkább pontokat várok tőlük

Bench-re jött

Tartalék WR - Williams és Renfrow Oaklandi WR2 és WR3, reméljük AB nem brillirozik és a fiúk kapnak majd labdákat rendesen. Washington (Steelers) Washington Juju mögött stabil WR2, itt is remélem, hogy inább Juju kapja a figyelmet majd a védőktől és Washingtonnak szép szezonja lesz. Bár hétről hétre meg kell majd tippelnek, hogy Williams-t (Oak) , vagy Őt tegyem a kezdőbe, és ezekbe, nagyon szar vagyok.

TE- szintén Oaklandi Waller - sokan bízunk benne a Raiders-nél.

RB - Hines a Coltsból és Hill a Ravens-ből. Stabil RB2-k olyan csapatokból ahol sok futás várható. Sérülés esetén aranyat érhetnek.

QB - Dalton...kezdő...ennyi...

Összességében, a támadó szekciómmal elégedett vagyok, illetve az esetleges sérüléske is fel vagyunk készülve ott. A D kicsit gyengébb és védtelenebb, ha ET és Kwon nem sérül meg, akkor lehet egy jó szezonunk. Illetve egy közepes LB még nem ártana.
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
nem is elemezgeti senki a csapatát? az a legjobb része pedig minden évnek 😀
abszolút elégedett vagyok, ennek ellenére sajnos a kinézett embereim fele Sanco rosterén vannak...

QB: Matt Ryan, Keenum - Mayfieldet szerettem volna később húzni, de nem tetszettek a 4. körben a BPA-k, szóval muszáj voltam rámenni a 2016-os MVP-re.
RB: Gurley, Tevin, Judge Ito - azon múlt, hogy 6. pickre melyik top RB marad bent. Személyes hibám, hogy amúgy nem szeretek RB-t elől húzni, de tavaly kb ezen ment el a szezonom, úgyhogy rá kellett mennem Tevinre is viszonylag korán. Ito mindegy, rotációba jó lesz.
WR: Mike Evans, Godwin, Anthony Miller, Funchess - ez gecijó, mindenki tetszik itt, Godwint elég sokan top10 fantasy elkapónak várják idén. Ennek ellenére valamelyik Tampa WR-t eladnám szívesen értéken.
TE: Jimmy Graham - Rodgers nem nagyon szeret TE-nek dobálni mostanság, Graham se a régi, de hiszek benne.
DE: Mack, D-Lawrence, Arik Armstead - ez jó ütemben jött ki, mindneki lábadozott az LB rushból és mentek a reachek a skill playerekért, úgyhogy rá tudtam nyúlni két top DE-re.
DT: Grady, Leo Williams - Grady a homer pickem itt, Leonard meg annyit csúszott, hogy nem kellett gondolkodnom rajta ott hátul
LB: Kuechly, Milano, Barr, Board, Ragland - Kuechlyre muszáj voltam 3. kört adni.. Leonardot szerettem volna ofc, de nem ért el hozzámig. Milano nálam volt tavaly, kiváló workhorse az olasz stallion, Barr talán oké, bár ez annyira nem tetszik. Ragland erős lesz a KC védelem közepén, ő steal lehet.
CB: Adoree, Denzel Ward, Byron Jones - hát ez minden évben lutri, remélem megy elég labda feléjük
S: Poyer, Vonn Bell, McCain - szerettem volna agyatlan szerelőgép SS-eket, szerintem meglett

10/10
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 621 — Rise My Nation!
Enyém lett a legjobb draft ofc.

Evanst vagy Godwint cserélném, nem akarok 1 csapatból 2 wrt
shawnka
Elég erős lett, gebedjé meg xD, és persze, hogy megkaptalak week 1-re. Hátha pont emiatt alul teljesítenek a védőid.
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
Enyém lett a legjobb draft ofc.

Evanst vagy Godwint cserélném, nem akarok 1 csapatból 2 wrt
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 1 161
Tetszett a futás a linebackerekért a 3.-5. körben. Mint amikor pénzt dobnak az emberek közé és mindenki fejvesztve próbál párat megkaparítani. 😀
peterk2005
Én ezért utálok nagyon elöl vagy hátul húzni, egyszerűen nem tudod lekövetni, ha beindul egy run... [35 választás a két pick között..]. Nah, mind1, annyira nem lett végül szar....😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tetszett a futás a linebackerekért a 3.-5. körben. Mint amikor pénzt dobnak az emberek közé és mindenki fejvesztve próbál párat megkaparítani. 😀


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
olyan tervem van 1/6-ra, hogy ha nem úgy alakul, akkor autodraft lesz utána

CSAK MONDOM
shawnka
Sanco elbaszta, GGWP
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
olyan tervem van 1/6-ra, hogy ha nem úgy alakul, akkor autodraft lesz utána

CSAK MONDOM
több mint 4 éve
Törölt felhasználó


empty, mint _visszaeső_ az utolsó, a két újoncnál random.org döntött, a többi pedig a tavalyi év fordítottja
több mint 4 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
utána pedig beállítom a draft sorrendet is.
kristof
Ha esetleg megvan a sorrend, meg tenned, hogy ide is bemasolod, kerlek?
több mint 4 éve
newyorkjet New York Jets Penn State Nittany Lions 33
akkor a draft időpont szeptember 3. 20:00

newyorkjet, pls mondj vagy küldj egy mail címet és küldöm a meghívót, utána pedig beállítom a draft sorrendet is.
kristof
Szia!

roberto.jets@gmail.com
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
akkor a draft időpont szeptember 3. 20:00

newyorkjet, pls mondj vagy küldj egy mail címet és küldöm a meghívót, utána pedig beállítom a draft sorrendet is.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 680 — tracker ember
Kéne egy meghívó nekem a papp-gabor@hotmail.hu e-mail címre. Köcce!


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
vasarnap 20.00-ig lehet szavazni
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
mi a határidő a draft időpont kiválasztásának/módosításának?



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Akkor marad a liga ugyanott ugye, ahol tavaly voltunk? Akik tavaly is ebben a ligában voltak, semmit nem kell csinálniuk?
peterk2005
Igen, es kristof korábban aktiválta is a ligát.

Azt nem tudom, hogy az feljutók/visszatérők már csatlakoztak-e, de a doodlet már 14en kitöltöttük, ami egészen jó arány.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor marad a liga ugyanott ugye, ahol tavaly voltunk? Akik tavaly is ebben a ligában voltak, semmit nem kell csinálniuk?


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
mi lesz a draftsorrend?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ja, nem, azt lehagytam, minden esetben 20.00 cet a kezdes, ahogy minden evben