bowl.hu div. 2./B

20 feliratkozó

3 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CET

draft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs

Szerkesztette: Löfli
2 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
Eladó skill játékos valakinek? Van eladó DE-em (Watt is akár), vagy csomagban is megállapodhatunk.
shagi0206
Most húztam be FA-ról DeMarcus Lawrence-t. Hátha.....
Kájzerszóze
Ha hiányom lenne a poszton, én is behúztam volna próba szemcsere alapon. De ide mindenem van, csak hiányom nincs 😊 Főleg ha még Chubb is aktivizálva lesz
shagi0206
Szoros lesz a jóslás szerint! Erősítettem HC poszton, neked gondolom nem lesz a kezdőben. Mákom van, hogy Josh Allen épp bye weeken van.
Kájzerszóze
Ja, hogy veled játszok a héten? 😀 Még nem is figyeltem. Igen, így van némi mákod, mert Levisszel nem hiszem hogy meccset nyerek. Mondjuk Allen sem az a fantasy godmode idén, mint amit szerettem volna.
A jóslást meg hagyjuk, mert szart se ér 😀
2 napja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 438 — playoffs???
Eladó skill játékos valakinek? Van eladó DE-em (Watt is akár), vagy csomagban is megállapodhatunk.
shagi0206
Kájzerszóze
Ha hiányom lenne a poszton, én is behúztam volna próba szemcsere alapon. De ide mindenem van, csak hiányom nincs 😊 Főleg ha még Chubb is aktivizálva lesz
shagi0206
Szoros lesz a jóslás szerint! Erősítettem HC poszton, neked gondolom nem lesz a kezdőben. Mákom van, hogy Josh Allen épp bye weeken van.

3 napja
shagi0206
Kájzerszóze
3 napja
shagi0206

3 napja
4 napja
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Jó kis párharc a héten Happy City Cats-el, már az elején is 50-50-re adta ESPN és szoros is lesz a vége...
222-216 oda, nálam még van egy punter meg egy TE...
Elvileg meg kellene hogy legyen, de ha nem lesz meg se leszek elkeseredve... 😊
Castleai01
222-223 lesz a vége , a szerencsèmet ismerve ;D
4 napja
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
Jó kis párharc a héten Happy City Cats-el, már az elején is 50-50-re adta ESPN és szoros is lesz a vége...
222-216 oda, nálam még van egy punter meg egy TE...
Elvileg meg kellene hogy legyen, de ha nem lesz meg se leszek elkeseredve... 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
4 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Kórház szezon. 😕

Greengo
Ne hidd, hogy csak nálad 😊
shagi0206
Nyilván másnál is kijön, hogy idén sok a sérült a ligában, de azért a 2 kezdő WR kiesése az már pontokban is megérezhető.Kittle kiszállása a hétre már csak hab a tortán. 😀
Greengo
Le is főtt neked, úgy látom... Nálam most kezdenek visszatérni a sok hiányzásból, talán nem fogok kiesni, ha marad a forma...
Kájzerszóze
Sajnos le. 😀 Közben K.Mack is kiszállt a héten. Próbálom még menteni a szezont.
Pedig olyan jól indult az elején...most meg a 200 pont is nagyon távoli 1-1 hétvégén.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 napja
Kórház szezon. 😕

Greengo
shagi0206
Nyilván másnál is kijön, hogy idén sok a sérült a ligában, de azért a 2 kezdő WR kiesése az már pontokban is megérezhető.Kittle kiszállása a hétre már csak hab a tortán. 😀
Greengo
Le is főtt neked, úgy látom... Nálam most kezdenek visszatérni a sok hiányzásból, talán nem fogok kiesni, ha marad a forma...

5 napja
Kórház szezon. 😕

Greengo
shagi0206

E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 napja
Kórház szezon. 😕

Greengo
5 napja
Kórház szezon. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
9 napja
Labdás játékosért adnék továbbra is LB-t (bár azt se tudom lehet-e még cserélni) Josey Jewell vagy DeMarvion Overshown mehet ha valakinél van eladó futó főleg de akár WR
alatriste
Egy csóró Jordan Addisonom van.....

10 napja
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Labdás játékosért adnék továbbra is LB-t (bár azt se tudom lehet-e még cserélni) Josey Jewell vagy DeMarvion Overshown mehet ha valakinél van eladó futó főleg de akár WR

Liverpool Fc
10 napja
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lamar még Chase sok kérdőjelet nem hagyott hétvégére 😀 De innen szép bukni.
dr0725
Kedves tőled, hogy pont ellenem. Értékelem.
alatriste
233 pont lett a vége nálam. A forduló 2. legtöbbje. Persze L és lassan kiesés

Liverpool Fc
12 napja
dr0725 New England Patriots 482
dr0725
alatriste
Pedig robinson helyett megint sikerult kezdetni az aktualis 0pontos washington cserefutot 😀 szenzációs minden meccsen ez van amikor nem játszik én kiválasztom azt aki nulláz, már látom magam előtt, hogy ezen megy el majd a végén szezon is.
14 napja
dr0725

Liverpool Fc
14 napja
dr0725
Könnyű lovat b@szni, ha van mivel 😀 😀 😀 😀
Gratu!

15 napja
15 napja
Komisz úr! Várjuk a jóváhagyást a trade-re 😀

24 napja
Singletary-től szükség volt 4 pontra a győzelemhez. Singletary szerzett 4 pontot 😀 szep pontszám lett mindketten megérdemeltük volna, de ez így világi mák
dr0725
Én azért még megvárnám a stat correctiont 😀
shagi0206
Telo app már szórta a konfettit ilyenkorra az már megvolt nem? Ha mégsem akkor meg ez van majd nyerünk jövőhéten duplán 😀
dr0725
csütörtökön szokott lenni. Illetve régen akkor volt. Már most látom az oldalon, hogy voltak correctionök. Meglátom lesz e még hozzá csütörtökön, és akkor kiderül (annyira ezt a részét már nem követem a játéknak).

Szerkesztette: shagi0206
24 napja
Singletary-től szükség volt 4 pontra a győzelemhez. Singletary szerzett 4 pontot 😀 szep pontszám lett mindketten megérdemeltük volna, de ez így világi mák
dr0725
shagi0206
Telo app már szórta a konfettit ilyenkorra az már megvolt nem? Ha mégsem akkor meg ez van majd nyerünk jövőhéten duplán 😀
24 napja
dr0725
24 napja
1 hónapja
Hétfői 3 játékosom összehozott kemény (2 wr, 1 cb) összehozott kemény 8 pontot, míg az ellenfélnél Lamar hozott szezoncsúcsot, mert miért ne 😀 Lehet itt bowl-os ligában idén életemben először lemaradok a PO-ról? 😮 😀
shagi0206
Azt nem mondod komolyan hogy megfordítottuk 😀 elkönyveltem már zakónak rá se néztem reggel
dr0725
Pedig de 😀 208 pont az 3,6, de a 194,5 pontom az egy szar. Valaki persze tud ennyikkel is nyerni néha, nekem sosem ment az ilyen mákos hét kifogása, hogy 200 alatti ponttal is nyerni tudjak. Mindenesetre az offense-em egy nagy szar volt Allen és Bowers kivételével, ott ment el (persze Watt 2,5 pontja is vérlázító).
shagi0206
Ha nem out mindkét futóm game time decisionnel azért a 200 masszívan megvan nálam, de le is kopogom, hogy értékelőbe beírtam a sok hülyeséget ki mennyire jó lesz aztán tényleg jók lettek 😀 Csak Jamesonon kívül más le ne bukjon a doppingal