Fantasy Football a bowl.hu-n
45 feliratkozó
1 napja
Elkészült a beosztás. Nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit, aki jelentkezett.Látom pont lekéstem, de ha valaki lemondaná, akkor jönnék!
Zolika
3 napja
Elkészült a beosztás. Nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit, aki jelentkezett.

3 napja
Keresünk 1 (3 vagy 5) új játékost a Hungarian AFC South ligába. A név ne tévesszen meg, régen vót már, hogy csak AFC South volt, most már keveredettebbek vagyunk, mint az európaiak 😀 Szóval ha van kedved NFL.com-os IDP ligában játszani (részletek a topicban) akkor tárt karokkal várunk, akármelyik is a csapatod.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Helló! Jönnék én is.
10 napja
jönnék én is, kevés az egy privát liga 😊
11 napja
Èn is megpróbálkoznak újra ha befèrek.
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
12 napja
Hello, èn szeretnék jelentkezni ha még lehet?Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Ha valaki szeretne bowl.hu ligába játszani, az itt jelentkezhet. Augusztus 14-én szeretném kiírni, hogy ki hol indul, addig várom a jelzéseket.Tavaly benéztem a DIV/2 jelentkezést, így újra próbálkoznék a DIV/3-ban.
Zolika
cartman023
21 napja
Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Ha valaki szeretne bowl.hu ligába játszani, az itt jelentkezhet. Augusztus 14-én szeretném kiírni, hogy ki hol indul, addig várom a jelzéseket.Tavaly benéztem a DIV/2 jelentkezést, így újra próbálkoznék a DIV/3-ban.
Zolika
22 napja
megkaphatnád somos csapatát. és akkor én vinném tovább a te ex csapatodat.Mit gondoljak?Valamelyik div 3-ba szívesen visszajövök, megpróbálnék alulról felkapaszkodni ezúttal. 😊és a keeper-röl mit gondolsz? 😊
Igor
Toto21
Nincsenek erős érzéseim, se pro, se contra - ha gondolod tartsd meg nyugodtan.
Igor

22 napja
Mit gondoljak?Valamelyik div 3-ba szívesen visszajövök, megpróbálnék alulról felkapaszkodni ezúttal. 😊és a keeper-röl mit gondolsz? 😊
Igor
Toto21
Nincsenek erős érzéseim, se pro, se contra - ha gondolod tartsd meg nyugodtan.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
22 napja
Ja, pont akartam írni, hogy vedd at a csapatomat 😊Valamelyik div 3-ba szívesen visszajövök, megpróbálnék alulról felkapaszkodni ezúttal. 😊és a keeper-röl mit gondolsz? 😊
Igor
Toto21

22 napja
Valamelyik div 3-ba szívesen visszajövök, megpróbálnék alulról felkapaszkodni ezúttal. 😊és a keeper-röl mit gondolsz? 😊
Igor

22 napja
Valamelyik div 3-ba szívesen visszajövök, megpróbálnék alulról felkapaszkodni ezúttal. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
25 napja
Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Ha valaki szeretne bowl.hu ligába játszani, az itt jelentkezhet. Augusztus 14-én szeretném kiírni, hogy ki hol indul, addig várom a jelzéseket.

3 hónapja
Sziasztok,Az egyik - idén hetedik évét kezdő - 16 fős IDP-s PPR keeper (10 játékos marad évről évre mindenkinél) ligánkba keresük egy tagot.
Sleeper felületre költöztünk át a télen (aki nem ismeri app-ról és számítógépről ugyanúgy használható, mint MFL, NFL, ESPN,stb.).
Felállás:
QB 1
RB 2
WR 2
TE 1
R/W/T (flex) 2
K 1
DEF 1
DL 3
LB 3
DB 3
DP (flex) 3
Bench 15
IR 3
Érdeklődni:
benyo86@gmail.com
4 hónapja
Sziasztok, játszik vki olyan dynasty ligában, ahová még be lehet szállni? Most induló lenne persze a legjobb, de ha ilyen nincs, akkor szívesen veszek át csapatot. 50 dollárnál többet viszont nem szívesen fizetnék. HA már egy ismerős van a ligában az is jobb, mintha random esnék be vhová. Előre is köszi a segítséget.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
11 hónapja
Végül csinaltam egy ligat, ha valaki szeretne csatlakozni itt a link.fantasy.nfl.com/account/sign-in?s=fantasy&returnTo=http%3A%2F%2Ffantasy.nfl.com%2Fregistration%2Fprivateleaguejoincreateteam%3FleagueId%3D10123728%26campaign%3DFantasy_App_Custom_Invite
11 hónapja
🚨Még 8 csapat hely kiadó a Fantasy Sport Virtuális Világa Facebook oldalunkon induló🆓️OFFLINE Ligánkba🏈😉
📱: Yahoo Fantasy app
📱: Facebook/Fantasy Sport Virtuális Világa👍
👉Ha csatlakozni szeretnél, ajánlom hogy töltsd le a Yahoo Fantasy appját.
👉A ligához az alábbi linken keresztül tudsz csatlakozni:
football.fantasysports.yahoo.com/f1/1176536/invitation?key=a9e2b1bec503763e&ikey=e2ac74f7bce845be&soc_src=app-sh&soc_trk=lnk

11 hónapja
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni barmilyen fantasy ligahoz ahol van hely. Emailem: raapees@yahoo.com
Koszonom!
11 hónapja
Egyéni védős nfl.com-os ligánkban 2 emberünk sem tud jelen lenni a drafton, így vasárnap este 9-es kezdéssel van lehetőség gyakorolni ha valaki(k)nek van kedvük 😊 Ha érdekel dobj egy mail címet PM-ben. Csak a drafton kellene a segítség, a szezonban már viszik a csapatukat.

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
11 hónapja
Ha még be lehetne csatlakozni valahová szívesen jönnék én is.
11 hónapja
1 hely Kiado meg a bowl.hu ligaban! 2. ligaban hrabovszki nem jelentkezett!

11 hónapja
oksa, köszi 😊Bocsánat mindenkitől, én csak most jutottam oda, hogy fel tudok nézni az oldalra. Tavaly Div 3/b-ben voltam 2 (Paks Cowboys). Ha jöhetek még, akkor szívesen játszanék, szeptembertől már ráérek mindenre 😊Div 2/A-ba jeletnkezz kérlek!
Antonius
Zolika
Cowboys 4ever.
11 hónapja
Bocsánat mindenkitől, én csak most jutottam oda, hogy fel tudok nézni az oldalra. Tavaly Div 3/b-ben voltam 2 (Paks Cowboys). Ha jöhetek még, akkor szívesen játszanék, szeptembertől már ráérek mindenre 😊Div 2/A-ba jeletnkezz kérlek!
Antonius