GM Lapszemle

11 feliratkozó

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — Once you play God, you're gonna crumble one by one...
Baltimore Ravens - draftértékelő

Nem voltam könnyű helyzetben, mert két posztra kellett volna jócskán erősíteni (EDGE és CB), emellett pedig OL, IDL és WR embereket nézegettem

1/25 AJ Epenesa, EDGE (Iowa) - B+

A terv az volt, hogy a három pass rusherből (Chaisson, Yeti vagy AJ) vagy a két elit CB-ből (Hendo és Fulton) remélhetőleg lecsúszik egy, inkább az előbbiekben reménykedtem. (B tervnek ott voltak az OT-k, Wills/Wirfs/Thomas + mögöttük Jones)
Lett volna egy feltrade 1/16-ra, de mivel TOP OT nem maradt benn, és itt még jól álltunk pass rusherekkel elengedtem a dolgot, aztán 17, 19, 20-ra kiment az összes emberem, egyedül Epenesa maradt... szerencsére ő bennmaradt 25-re. (Ha kiment volna, vagy elviszem dühből Herbert-et, vagy Gladney lett volna a következő..)

Epenesa elég érdekes prospect, nyilván a combine sokat rontott a megítélésén - ettől függetlenül én nagyon csípem és úgy vélem, hogy sikeresen át fog állni NFL-be - viszont nem sok hozzá hasonló prospect volt az elmúlt években, aki erőből ennyire sok mindent meg tudott oldani, ezért nem aggódók a felmérő eredményei miatt annyira.
Nem hiszem, hogy 15+ sack-es emberről beszélünk, inkább egy olyan megbízható DE-ről, aki egy évtizeden át hozza az évi 8-10-12 sacket.. ezzel tökéletesen kiegyeznék.


3/15 Lucas Niang, OT (TCU) - A

Próbáltam visszatradelni 2. kör közepére végére, eredetileg CB-ért, de a két célpontom (Gladney és Igbinohene) annyira hamar kiment, hogy elengedtem a dolgot... aztán mikor Gallimore elkezdett csúszni, úgy voltam a 3. kör közepén visszajövök érte, Niang volt a 2. számú célpont - nyilván Gallimore-t eggyel előttem kiszedte a Bears, de így utólag annyira nem bánom, eléggé örültem utóbbinak is.
Niang nálam a hatodik számú OT volt (ha Becton OT), és az egyetlen kérdőjel nála a sérülések mértéke...
A technikáján talán picit lehet farigcsálni, de erőből és lábmunkával is meg tudott oldani dolgokat, és elég nagy potenciált látok benne - nagy stealnek éreztem a 3. kör közepén, majd egy körrel Ezra Cleveland vagy Isaiah Wilson után...

4/26 - Alex Highsmith, EDGE (Charlotte) - B+

Örültem volna, ha valami jobb CB lecsúszik ide, de akkora CB-rush volt, hogy sajnos erre esélyem nem volt, még Amik Robertsont is kiszedte Ádi a 4. kör elején... úgyhogy inkább elvittem a legjobb edge-t a listámról - small school prospect, de azért ugye Charlotte-ból jöttek ki elég jó emberek az elmúlt években és az ő atletikusságára nem lehet panasz.
Elég sanszos sajna, hogy 3-4-es csapat fogja elvinni, ha így lesz, lehet jövőre át kell állnom majd... meglátjuk.

4/34 - Josiah Scott, CB (Michigan State) - C-

Megint nem igazán tudtam, itt kit kéne vinni... nagyon jó BPA jelölt se volt, aki igazán tetszett volna, és CB-knél még a nickel CB-ket is kiszedte mindenki a negyedik körben... Maradtak összesen ketten a listámon - Scott és Reid, egy hajszállal az utóbbit jobban kedveltem, de reméltem hogy lejön 5/25-ig...
Scott se rossz, egyetemen játszott pálya szélén is, de van egy olyan érzésem, hogy nickel lesz belőle NFL-ben... igazából ez a "jobb ötletem éppen nem volt" pick, annyira gyenge volt a CB poszt, hogy valakit hozni kellett. Sajnos egy igazi no 2 kellett volna, de azok 2. kör elejére kifogytak... ez van.

5/25 - Shane Lemieux, OG (Oregon) - B-

Sajnos Reidet hárommal előttem kiszedte a Bengals, így BPA-ztam egyet támadófalba - a legjobb oregoni falember (ha ez nem is mond sokat), tapasztalt játékos, jó motorral és nagyon jó kezekkel, power blocker - az ilyeneket szeretjük. Nyilván vannak hiányosságai/inkonzisztens dolgai... de itt már elég jó value-nak éreztem.

5/28 - Jonathan Garvin, EDGE (Miami) - C+

Harrison Hand-en gondolkodtam, de reméltem esetleg bent lesz később is, úgyhogy hoztam még egy EDGE playert. Garvin nálam egy nagy potenciállal rendelkező játékos, csak eléggé nyers és a technnikán sokat kellene faragni - az ilyenek nem gyakran jönnek be az NFL-ben, de a maradékból ő tetszett a legjobban, egy próbát megér, remélhetőleg jó helyre kerül, nála ez kimondottan sokat számíthat.

6/23 - Mykal Walker, LB (Fresno State) - B-

Gyors és sokoldalú srác, ráadásul elég kanyargós úton jutott el idáig, tud küzdeni. Nem tudom, hogy LB lesz-e belőle, de valamilyen szerepet biztos ki fog harcolni magának..

6/24 - Isaiah Coulter, WR (Rhode Island) - B+

A jobbik Rhode Island WR 😛 amilyen WR pickek voltak 1-2 körrel korábban, szerintem itt már elég nagy steal...

6/25 - JJ Taylor, RB (Arizona) - B-

Kick returner, scat back - egy újabb role player, egy igazi dinamó a srác.

7/5 - Thakarius Keyes, CB (Tulane) - C-

Kellett még egy CB, hoztam egy magasabbat is... már nem tudom pontosan miért őt, volt egy fél mondatom róla h 7. körben jó célpont lenne, ezért behúztam... itt már eléggé pörgettük/fáradt voltam.

7/25 - Tyler Huntley, QB (Utah) - C

Developmental QB, egy 7. kört megért.

7/36 - Trajan Bandy, CB (Miami) - B

BPA CB.


Összességében az EDGE posztot sikerült megerősíteni, és a Niang pickkel is elégedett vagyok, illetve örültem Coulternek a 6. kör végén. Sajnos CB poszton hatalmas tülekedés volt, és már a 2. kör elejére kiment mindenki, így ott nem sikerült annyira erősíteni mint szerettem volna.

Kíváncsi vagyok idén lesz-e Ravens pickem, ha tippelnem kéne Highsmith, Lemieux vagy Bandy akiket esetleg elvinnénk 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Browns

A drafthoz érkezve nem sok lyuk maradt a kezdőmben, sajnos ehhez arra is szükség volt, hogy az idei és a jövő évi draft tőke nagy részét beáldozzam, így nem számítottam kifejezetten mozgalmas estére. A depth mindenhol kérdéses volt, elsősorban a back-sevenben, így ide mindenképp szerettem volna hozni valakit, de az összekötőkön kívül kb. bárkire és bármire nyitott voltam, ehhez adott volt két negyedik és két hetedik kör.

3/27 - Jordyn Brooks, LB (Texas Tech)
Eleve nem volt sok használható LB az idei classban, a tendenciák látva pedig nem akartam a saját pickeimig várni, hogy ki esik le, így az utolsó pickemet beáldozva inkább feljöttem a negyedik kör elejéről Brooksért. Én magam sem látom benne a 3-down középső linebackert, de ha a gyenge oldalon már 2-down tud lenni első évében, én boldog leszek. Alec Ogletree, Sean Lee kezdő párosom már idén is elég necces, így nagyon nagy szükségem volt valakire aki jövőre esetleg át tudja venni az egyik posztot, Brooks talán az utolsó ilyen volt a draft ezen szakaszában.

4/24 - James Lynch, DL (Baylor)
WR-t, CB-t is nézegettem, de az igazán szimpatikus arcokat már kivitték, így maradt Branch akiben első sorban a pass-rush potenciál miatt bízom, nálam egy fokkal magasabban volt értékelve, mint a negyedik kör vége.

7/8 - Antoine Brooks Jr; S (Maryland)
Szintén több szimpatikus CB-t is elvittek, így maradt egy újabb Brooks. Jobb játékosnak tartom, mint ahol kiválasztottam, de nagy kérdés, hogy mi lesz vele, én SS-nek írtam be, de FS vagy OLB is lehet akár. Vele kapcsolatban sincs nagy elvárás, fogjon rostert.

Idén sem érdekel kifejezetten, hogy melyik játékosomat hányadikként választották ki, sokkal fontosabb, hogy milyen helyre kerülnek, különösen most, hogy egyik játékosnak sincs meg az egyértelmű posztja. J. Brooks WLB, Lynch 4-3 DT, A. Brooks pedig SS-ként lenne szerintem a leghatékonyabb, reméljük megfelelő rendszerbe, megfelelő edzők kezei alá kerülnek.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Steelers előzetes draft értékelő
(Az igazit majd Ádi csinálja...előre félek a megaláztatástól 😊)

1/6 Jerry Jeudy, WR, Alabama
1/11-ről indultam a Jets pickjével és mindenképp a két legjobb WR-ből szerettem volna egyet.
A feltrade szerencsére jól sikerült. Olcsó volt számomra, de 1/11-en a Packers is elégedett. Win-win.
Tegnap éppen Jeudy volt előbb, de Lamb sem rosszabb. Mindenképp azt várom, hogy most megoldja a no1 WR kérdést hosszú évekre. "A"

2/24 Ezra Cleveland, OT, Boise State
Szerencsére itt is sikerült egy jó üzletet kötnöm a Bears-el. Őszintén szólva RB-ért jöttem, egy előre lebeszélt trade volt. De Swift-el kiment mindhárom olyan RB, akiért adtam volna 2. kört. Így aztán a boardomon 25. hely környékén lévő T annak ellenére egyértelmű volt, hogy azon a poszton most jól megvagyok. Ha beválik ahogy sejtem ez nagy fogás vot. "A"

5/38 Darrynton Evans, RB, Appalachian State
Egy "csendes" trade a Panthers-el és megjött a RB is. Már szomorkodtam itt, hogy csak valami törpét találok magamnak, de Evans-t a fél NFL hívogatja és amúgy baromi jó. Benne legalább látok valami three-down lehetőséget, úgyhogy bár két "kedvencem" Dillon és Eno Benjamin kimentek korábban, azért nem vagyok boldogtalan. "B"

6/15 Tanner Muse, S, Clemson
Iszonyat atletikus LB lesz belőle NFL-ben, már ha bírja és nem véletlen, hogy a Steelers is sokat foglalkozott vele. 4:41-es 40 yarddal képes az egész pályát bejátszani. Kifejezetten örültem, hogy a 280. hely tájékán volt a CBS listán. "B"

6/26 Charlie Taumoepeau, TE, Portland State
Tamponnak nem kell külön reklám, a neve már sokat mond. Ő és Dalton Keene voltak a kalapban, miután a Texans kivitte L'Jarius Sneed, S-t, a Ravens pedig Boardom következő emberét, Isaiah Coulter, WR-t. Nekem annak ellenére izgalmasabb prospect Tampon, hogy Keene elöbbre tartják a listákon. De utóbbi max egy jó blokkoló TE lesz, Tampon elkapni is tud és akár még RB is lehet...mondjuk egy jó TE-től nem ezt várná az ember 😀 "C"

7/18 Trishton Jackson, WR, Syracuse
Ezt a picket tartogattam volna a Hawaii-i üdvöskémnek, erre megint beleköp a levesbe a Cardinals. Így nem jött Cole McDonald, jött viszont egy elkapó az ACC-ből. "C"

Összességében B+-ra értékelem. Az első 4 pick nagyon tetszik, és igazából ez határozza meg a draftot, mert egyébként nem volt sok pickem.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 263 — Wrath of Khan
Buffalo Bills 2020 (túl korai) draftértékelő:

Nos, egy erős TL;DR-el kezdek az elején: magamnak C-t adok erre a draftra.

Na akkor kezdjük a pickeket:

1/12: Derrick Brown, DL (Auburn)
Na, itt kezdődött az egész. Teljesen ledöbbentem, hogy nem maradt bent senki a Wills/Wirfs/Thomas hármasból (Becton nálam nem első körös), vagy az abszolút kiszemelt C.J. Henderson. Legvadabb álmaimban valahogy idecsúszott Lamb vagy Jeudy, de hát erre éreztem, hogy kevés esély van.
Végül toltam egy BPA-t egy olyan posztra, ahol abszolút megvagyok, sőt (Derek Wolfe, Da'Ron Payne, Shy Tuttle, Davon Godchaux a rosteren).
Ruggson vagy Chaissonon gondolkoztam még.
Értékelés: C+

1/24-ből letrade, így 2/10: Antoine Winfield Jr., S (Minnesota)
Itt folytatódott a dolog, kiment Justin Jefferson, Kenneth Murray és Patrick Queen is, akik itt célpontok voltak. Így elfogadtam egy kevésbé előnyös letradet, mert a BPA nálam Xavier McKinney lett volna. Akármennyire bírom az Alabama D játékosait, túlértékeltnek tartom, és úgy voltam vele, hogy később betudok húzni egy jobb safetyt, aki célpont volt. Ez viszont sikerült, és kihúztam Winfield Jr.-t, aki szerintem a class egyik legjobb safetyje.
Ennek örültem, bár kicsit később terveztem (2/19-re).
Értékelés: B+

2/13: Damon Arnette, CB (Ohio State)
Azt tudtam, hogy corner vagy WR kell. WR-ből kiment akiket néztem, így maradt a corner. Arnette és Jaylon Johnson között vaciláltam, végül az előbbi nyert. Utólag Pittmanon gondolkozok, hogy talán őt kellett volna.
Értékelés: B-

2/19: Jeremy Chinn, LB/S (S. Illionis)
Na, ő célpont volt. Tetszik nagyon a játéka, defensive weapon. Ha jó helyre kerül, szerintem pusztítani fog. Csak azért húzom le a grade-t, mert nem gondoltam, hogy Winfield és Chinn is összejön, ennyire nem need a safety (Julian Love, Justin Reid, Patrick Chung + opcionálisan Kareem Jackson rosteren).
Értékelés: B+

3/13: Adam Trautman, TE (Dayton)
Próbáltam felmenni Justin Madubuike-ért, pusztán value miatt, de nem sikerült.
Willie Gay, Logan Wilson, és legfőképbb KJ Hamler volt itt a terv, viszont ők szép sorban kimentek, így behúztam azt a TE-t ezen a borzasztó gyenge classban, akiben látok bármiféle potenciált (bár sokat kell tanulnia).
Értékelés: C+

4/10: Davon Hamilton, DL (Ohio State)
Hát ez BPA volt. Van Jeffersonban leménykedtem, hogy lecsúszik, de mint az összes WR-nél eddig, kiment előttem nem sokkal. Azért egy Hamler, Jefferson párossal nyugodtabban mentem volna neki a hátsó köröknek.
Ismét csak tökre nem kell DL a rosteremre, de most már elég baszó rotációm lesz, sajnos nem premier poszton.
Értékelés: C-

4/12: Antonio Gandy-Golden, WR (Liberty)
Itt már úgy voltam vele, hogy bazdmeg akkor is húzok egy WR-t, még ha kicsit reachelve is. Small school prospect, hátha lesz belőle valami.Donovan People-Jones tempting lett volna itt, de örülök, hogy nem maradt bent (first round talent, late round production).
Értékelés: C+

4/25: Saahdiq Charles, OL (LSU)
Akartam egy OL-t is, és ő maradt talán bent legjobbként. K.J. Hill volt még kiszemelt, de persze kiment, Alex Highsmithen gondolkoztam még, aki kiment 1 pickkel később.
Értékelés: C

4/32: Quartney Davis, WR (Texas A&M)
WR kellett, és egész elől volt a boardomon. Látok benne potenciált, itt már igazából többet nem is nagyon várhatok tőlük.
Értékelés: B-

Innentől már nem nagyon tervezek értékelést adni, vagy lesz belőlük valami, vagy nem.

5/6: David Woodward, LB (Utah State)
Volt egy jókis WR run 5/1-5/4 között, de legalább emiatt nem húztam még egy WR-t. Kellett LB depth is, meglátjuk.

5/13: Khalid Kareem, EDGE (Notre Dame)
Pusztán BPA volt, nálam 2 körrel magasabbra volt értékelve, nem hagyhattam tovább csúszni.

6/13: Darnell Mooney, WR (Tulane)
Csak jött még egy WR. Pici, ha nem törik össze rögtön még valami szerepe akár lehet is.

6/33: Evan Weaver, LB (California)
Túl sokat nem várok tőle, ha valahol rostert fog akkor 2 down LB lehet belőle.

7/12: Michael Warren, RB (Cincinnati)
Kellett egy RB, hogy meglegyen a roster minimum, egyébként más lett volna még itt a célpont.


Sokat készültem, volt általában A/B/C kiszemelt a pickekre, de végül nem igazán úgy jött össze a draft, ahogy terveztem, és emiatt sajnos többször kellett BPA-ra hagyatkoznom teljesen.
Akik nagyon fájnak:
C.J. Henderson/Andrew Thomas, Jalen Reagor/Denzel Mimms/Trevon Diggs
Összességében csalódás a draft számomra.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
New York Giants Draft Class 2020

1 30 New York Giants (LAR) Grant Delpit S LSU 6-2 213
2 26 New York Giants Isaiah Wilson OL Georgia 6-6 350
3 26 New York Giants Jonathan Greenard EDGE Florida 6-3 263
4 11 New York Giants (LAR via NYJ) Gabriel Davis WR UCF 6-2 216
5 26 New York Giants Joshua Kelley RB UCLA 5-11 212
6 35 New York Giants Robert Windsor DL Penn St. 6-4 290
7 26 New York Giants Keith Ismael OL San Diego St. 6-3 309
7 40 New York Giants Benito Jones DL Ole Miss 6-1 316

Size matters, because we are Giants.

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 561 — Jedi Master
WAS Redskins 2020 HoF Draft class

1/8 CeeDee Lamb, WR
1/9 CJ Henderson, CB
2/3 Tee Higgins, WR
2/5 Brandon Aiyuk, WR
3/3 Cole Kmet, TE
3/30 Jonah Jackson, G
6/7 Nick Coe, ED
7/6 Josh Metellus, S

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Round 1 | FIGHT! |
1 1 Seattle Seahawks Joe Burrow, QB (LSU)

1 2 Miami Dolphins Chase Young, ED (Ohio State)

1 3 Houston Texans (IND) Tua Tagovailoa, QB (Alabama)

1 4 Denver Broncos Justin Herbert, QB (Oregon)

1 5 Cincinnati Bengals (TB) Isaiah Simmons, LB (Clemson)

1 6 Green Bay Packers Jerry Jeudy, WR (Alabama)

1 7 Tennessee Titans Jeffrey Okudah, CB (Ohio State)

1 8 Washington Redskins CeeDee Lamb, WR (Oklahoma)

1 9 Washington Redskins (NO) Derrick Brown, DI (Auburn)

1 10 Minnesota Vikings Andrew Thomas, OT (Georgia)

1 11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) D'Andre Swift, RB (Georgia)

1 12 Buffalo Bills Henry Ruggs III, WR (Alabama)

1 13 Jacksonville Jaguars Kenneth Murray, LB (Oklahoma)

1 14 Chicago Bears Mekhi Becton, OT (Louisville)

1 15 Los Angeles Chargers Jonathan Taylor, RB (Wisconsin)

1 16 Arizona Cardinals Patrick Queen, LB (LSU)

1 17 Kansas City Chiefs Tristan Wirfs, OG (Iowa)

1 18 Carolina Panthers Jedrick Wills Jr., OT (Alabama)

1 19 Philadelphia Eagles Kristian Fulton, CB (LSU)

1 20 New Orleans Saints (PIT) Javon Kinlaw, DI (South Carolina)

1 21 Tampa Bay Buccaneers (SF via BAL) Tee Higgins, WR (Clemson)

1 22 Detroit Lions Yetur Gross-Matos, ED (Penn State)

1 23 Cincinnati Bengals Damon Arnette, CB (Ohio State)

1 24 Buffalo Bills (CLE) K'Lavon Chaisson, ED (LSU)

1 25 Baltimore Ravens A.J. Epenesa, ED (Iowa)

1 26 New York Giants Grant Delpit, S (LSU)

1 27 Indianapolis Colts (HOU) Austin Jackson, OT (USC)

1 28 Houston Texans (DAL) Trevon Diggs, CB (Alabama)

1 29 Las Vegas Raiders Xavier McKinney, S (Alabama)

1 30 Los Angeles Rams Justin Jefferson, WR (LSU)

1 31 Tampa Bay Buccaneers (ATL) C.J. Henderson, CB (Florida)

1 32 Los Angeles Rams (NE) Isaiah Wilson, OT (Georgia)

Round 2
2 1 Seattle Seahawks KJ Hamler, WR (Penn State)

2 2 Washington Redskins (IND) Jordan Love, QB (Utah State)

2 3 Denver Broncos Laviska Shenault Jr., (Colorado)

2 4 Philadelphia Eagles (MIA) Marlon Davidson, ED (Auburn)

2 5 Washington Redskins (TB) Josh Jones, OG (Houston)

2 6 Detroit Lions (TEN) Raekwon Davis, DI (Alabama)

2 7 Dallas Cowboys (WAS via HOU) Jalen Reagor, WR (TCU)

2 8 Denver Broncos (NO via CLE) Ross Blacklock, DI (TCU)

2 9 Green Bay Packers Terrell Lewis, ED (Alabama)

2 10 Minnesota Vikings Jaylon Johnson, CB (Utah)

2 11 Denver Broncos (BUF) J.K. Dobbins, RB (Ohio State)

2 12 Jacksonville Jaguars Jacob Eason, QB (Washington)

2 13 Buffalo Bills (NYJ) Zack Baun, LB (Wisconsin)

2 14 New Orleans Saints (CHI via CLE) Cesar Ruiz, C (Michigan)

2 15 Tampa Bay Buccaneers (ARI) Justin Madubuike, DI (Texas A&M)

2 16 Kansas City Chiefs Clyde Edwards-Hilaire, RB (LSU)

2 17 Carolina Panthers Cameron Dantzler, CB (Mississippi State)

2 18 Philadelphia Eagles Cole Kmet, TE (Notre Dame)

2 19 Buffalo Bills (PIT) Chase Claypool, WR (Notre Dame)

2 20 Los Angeles Chargers A.J. Terrell, CB (Clemson)

2 21 New England Patriots (DET via BUF) Jon Greenard, ED (Florida)

2 22 Chicago Bears (CIN via PIT) Tyler Biadasz, C (Wisconsin)

2 23 Indianapolis Colts (SF) Noah Igbinoghene, CB (Auburn)

2 24 Chicago Bears (CLE) Curtis Weaver, ED (Boise State)

2 25 Arizona Cardinals (BAL via SF) Neville Gallimore, DI (Oklahoma)

2 26 New York Giants Ezra Cleveland, OT (Boise State)

2 27 Houston Texans (HOU via WAS) Denzel Mims, WR (Baylor)

2 28 Dallas Cowboys Prince Tega Wanogho, OT (Auburn)

2 29 Las Vegas Raiders Jeff Gladney, CB (TCU)

2 30 Los Angeles Rams Kyle Dugger, S (Lenior-Rhyme)

2 31 Atlanta Falcons Matt Peart, OT (Connecticut)

2 32 Detroit Lions (NE) Antoine Winfield Jr., S (Minnesota)

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
1/1 Seattle Seahawks Joe Burrow, QB, LSU
Nyilván amikor mockot ír az ember, az ilyen pickek megkönnyítik a helyzetet. De mivel ez egy játék, így csak emiatt, ezúttal egy második lehetőséget is megjelölök mindenkinél.
Others Considered: Tua Tagovailoa, QB, Alabama
Csak egy szót erről...nincs értelme elmenni másik irányba, ide QB kell 1/1-re és nyilván Burrow lesz az, de ha azt nézem, hogy egy éve Tua már 1/1 várományos volt, Burrow pedig valahol a 4. kör környékén, akkor jól látszik, hogy előbbi évek óta tud csúcsformában játszani, míg Burrow egy (bár igencsak sikeres évvel) a háta mögött jön ki a draftra.

1/2 Miami Dolphins Chase Young, EDGE, Ohio State
Szerintem itt nincs kérdés. A 2020-as draft legjobb játékosa, ha nem ő jön, akkor el kell adni ezt a picket. Ráadásul Derrick Morgan egy éve már visszavonult, Clay Matthews miatt pedig úgyis kell egy kezdő passz siettető.
Others Considered: Isaiah Simmons, LB, Clemson

1/3 Houston Texans (IND) Tua Tagovailoa, QB, Alabama
Egy éve sima 1/1 várományos volt, fél éve pedig az egészségéért aggódott a fél világ. Ez azt jelenti, hogy alkalmas lehet a játéka a legmagasabb szintre, a többi pedig csak az orvosokon múlik. Ha gonosz akarok lenni, akkor még mankóval is pontosabban passzol, mint Mariota, persze neki más fegyvere is van.
Others Considered: CeeDee Lamb, WR, Oklahoma

1/4 Denver Broncos Jerry Jeudy, WR, Alabama
Szerintem ha végül a Chargers Herbert mellett dönt, akkor Taylornak hosszú éve lesz. Viszont a Broncos keretében van egy Robby Anderson és …. . Szóval kell célpont Tyrod Taylor-nak.
Others Considered: Jeffrey Okudah, CB, Ohio State

1/5 Cincinnati Bengals (TB) Jeffrey Okudah, CB, Ohio State
Nem lehet elengedni Okudah, mert nagyon kell ebbe a secondary-be. Bár az is igaz, hogy inkább csak mennyiségben van rendben a LB sor, de azért tehetségben egy hajszálnyival előrébb van Okudah.
Others Considered: Isaiah Simmons, LB, Clemson

1/6 Green Bay Packers CeeDee Lamb, WR, Oklahoma
Talán picit korai lehet, de nem Lamb képességei miatt! Nehezen döntöttem, de egy kis magyarázat. Én hoznék egy top OT-t. Persze majd lehet Isaiah Wynn beválik a Patriotsban és Mitchell Schwartz baromi jó ezt tudjuk, de jövőre 12 milliós RT akkora luxus, hogy hajjaj. Illetve jöhetne esetleg Isaiah Simmons, brutális trió lehetne...ráadásul Zach Cunningham-el jövőre hosszabbítani kell. Megint nem ártana némi pénz.
Others Considered: Tristan Wirfs, OT, Iowa

1/7 Tennessee Titans Jedrick Wills, OT, Alabama
Dennis Kelly nem rossz RT, de 7 év alatt játszott annyi mérkőzést, mint Andrew Whitworth 2 év alatt. Utóbbi pedig 39 lesz már. Wills a jövő és mindkét oldalon van tapasztalata. Persze ettől még a CB hiány nincs megoldva, de szerintem kár lenne reachelni. Nyilván egy kis trade segítene ezen a problémán.
Others Considered: C.J. Henderson, CB, Florida

1/8 Washington Redskins Derrick Brown, IDL, Auburn
Ruggs nálam nem top 10-es elkapó, viszont Brown-nak valahol ott a helye. A Redskins védelmének közepén Eddie Goldman mellett. Sokat is tanulhat tőle. Bár szerintem Brown nem olyan jó, mint Ed Oliver volt tavaly, azért az SEC-ben védőfalban kiemelkedő játékosnak lenni nem könnyű.
Others Considered: Javon Kinlaw, IDL, South Carolina

1/9 Washington Redskins (NO) Henry Ruggs III, WR, Alabama
Továbbra sem tartom annak, de más posztra nem jöhetne azonnal bevethető ember.
Others Considered: Isaiah Simmons, LB, Clemson
BPA alapon mindenképp ő jönne, a Redskins pedig akár ezt az utat is választhatja és ezzel lecserélheti a rengeteget kereső Anthony Hitchens-Jordan Hicks páros valamely tagját.

1/10 Minnesota Vikings Isaiah Simmons, LB, Clemson
A Vikes már nem engedheti ki a top 10-ből. Némi szerencsével lesz övék a draft egyik top prospect-je, ugyanakkor a nagyobb probléma az irányító helyzet. De nem látok olyat, aki Winstonnál esélyesebb lenne egy kezdő posztra. Simmons hihetetlen atletikussággal rendelkezik. Kiemelkedően jó lesz ebben a Vikes védelemben.
Others Considered: Tristan Wirfs, OT, Iowa

1/11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) Andrew Thomas, OT, Georgia
Löfli beleültette a bogarat a fülembe. Mivel RB-t értéken nem lehet hozni itt, ahogy TE-et sem, máshol pedig nagy hiány nincs, érdemes a jövőre gondolva egy remek OT-t hozni. Jövőre Feiler fizetése nagyon magas lesz, ha így halad a karrierje. Olcsóbb megoldás, hosszú távon.
Others Considered: C.J. Henderson, CB, Florida

1/12 Buffalo Bills Tristan Wirfs, OT, Iowa
Gilbert ki tudja mióta nem volt egészséges és Okung-tól sem várhatunk igazán sokat, bár azért ő még idén akár javíthat is új csapatában. Azért a jövő szempontjából sem rossz, ha egy ilyen fiatal tehetséges OT.
Others Considered: Patrick Queen, LB, LSU
Egy újabb fiatal LB Bush mellé…

1/13 Jacksonville Jaguars Javon Kinlaw, IDL, South Carolina
Én a DL-t erősíteném meg. Szerintem Kinlaw egy remek húzás, jobb is ezen a picken, mint ha EDGE jönne. Ráadásul sem Ogunjobi, sem pedig Robinson nem olyat nyújtott, hogy ne lehetne könnyű szívvel lecserélni. Talán még Abry Jones-ban lehet valami, de az ő szerződése is jövőre lejár.
Others Considered: Justin Herbert, QB, Oregon

1/14 Chicago Bears Mekhi Becton, OT, Louisville
Idén kivételesen jónak tűnik az OT felhozatal, itt pedig szükség is lesz erre. Becton ázsiója folyamatosan nőtt az utóbbi időben, így 3-4. legjobb T lehet a drafton.
Others Considered: C.J. Henderson, CB, Florida

1/15 Los Angeles Chargers C.J. Henderson, CB, Florida
Henderson már biztosan csapatot talál magának. Nagyjából reálisan értékén is. Az atletikussága átlagon felüli, a Chargers secondary pedig jelenleg bőven átlagon alatti. Úgyhogy Hendersonnak lesz dolga.
Others Considered: Patrick Queen, LB, LSU

1/16 Arizona Cardinals Patrick Queen, LB, LSU
Vannak fenntartásaim az OL-ben is, de Hart legalább kezdő, ha nem is jó, illetve safety poszton is, de akár EDGE rusher is jöhetne. Viszont Queen egy nagyon izgalmas prospectnek ígérkezik. Kicsit alulméretezett, de nagyon atletikus. Szerintem komoly szerepet kaphat már valahol első idényében is.
Others Considered: K’Lavon Chaisson, EDGE, LSU

1/17 Kansas City Chiefs Xavier McKinney, S, Alabama
Nincs könnyű helyzetben a Chiefs, mert ahol a class erős (WR, OT) ott megvannak, ahol gyengébb a felhozatal (IOL, S) ott ők is. Na de nincs más hátra, ha a Chiefsnek itt van első köre, akkor itt kell húzni valakit. McKinney persze megéri az első kört, a skill set rendben, elég nagy területet képes bejátszani. És ha esetleg az atletikussági hiányai kiütköznek a safety poszton, még mindig kiváló slot corner lehet belőle. Manapság az is kell, mint egy falat kenyér.
Others Considered: Zack Baun,EDGE/LB,Wisconsin
Horror sokat gondolkodtam ezen. Őszintén szólva az a két poszt, amin erősítenék, a védőfal közepe és a passziettető, de mindkét helyre két fix emberem van, akit zokszó nélkül top 20-ban vinnék...utána viszont a hosszú bizonytalanság. Ez különösen a NT-kre igaz, akik közül több majd jó húzás lesz 2-3. körökben. De biztos, hogy az NFL csapatok is behúznak egy-egy nem annyira produktív, vagy nem annyira atletikus EDGE-t, amire könnyen lehet rá is fáznak majd. Nos közülük azért Baun-ban van némi bizodalmam. Amennyiben nem jön be, mint EDGE még mindig jól használható off-ball LB-ként. De azért a Big 10-ben 12,5 sack és 19,5 TFL nem rossz ajánlólevél.

1/18 Carolina Panthers Justin Herbert, QB, Oregon
Jelen helyzetben vagy ez a megoldás vagy a durván sportszerűtlen suck for Lawrence jön. Nem különösebben szeretem Herbertet, de ez nem jelent semmit. Biztosan bevállalja valaki és ha lehetőséget kap és egy jó rendszert, vagy egy normális futójátékkal megspékelt offense-t, akkor ki tudja.
Others Considered: Trevon Diggs, CB, Alabama

1/19 Philadelphia Eagles Trevon Diggs, CB, Alabama

A Panthers esetében van fontosabb hiány, de a Philly keretében nem igazán. Diggs tavaly még csak epizódista volt, idén azonban robbantott az amúgy sem gyenge Bama secondary-ben. Korábban WR volt, így nem esik kétségbe akkor sem, ha a labdával kell találkoznia.
Others Considered: Justin Jefferson, WR, LSU

1/20 New Orleans Saints (PIT) Joshua Jones, OT, Houston
Matt Kalil még a ligában van? Szóljon valaki ha rosszul tudom, de én már rég láttam. Jones remekül illik ide és nem vagyok abban sem biztos, hogy “csak” ötödik OT-ként megy ki IRL.
Others Considered: Yetur Gross-Matos, EDGE, Penn State

1/21 Tampa Bay Buccaneers (SF via BAL) Laviska Shenault, WR, Colorado
Nem csak egy elkapó, egy igazi playmaker. Persze nem tökéletes, hiszen a route futásokkal van még baj, de évek óta remek játékkal hívja fel magára a figyelmet. Az elmúlt két évben 44 szerelést rontottak el rajta. Persze mindezt akkor tudja, ha egészséges.
Others Considered: Kristian Fulton, CB, LSU

1/22 Detroit Lions Tee Higgins, WR, Clemson

Egy másik class-ban előrébb végezhetne, de idén lehet még ez is kissé korai neki. Bár a Clemson elkapók krémjéhez tartozik, azért adódnak kérdőjelek vele kapcsolatban is. Itteni csapatában Terry McLaurin mellett azért könnyebb szerepe lenne, IRL majd érdekes, hogy első évében mit várnak tőle. Azért egyetemen ugyebár elég jó irányító passzolgatott neki, egy gyengébb konferenciában.
Others Considered: Kristian Fulton, CB, LSU

1/23 Cincinnati Bengals Kenneth Murray, LB, Oklahoma
A mai prototipus sideline-to-sideline LB, 3 évig kezdő az Oklahomában. Az elmúlt két évében 100 fölötti tacke-je volt, tavaly ráadásul 17 a LOS mögött. A Bengals védelmében még jóindulattal is csak 1,5 kezdő szintű LB van, úgyhogy kell az erősítés.
Others Considered: Grant Delpit, S, LSU
Ha nem lenne ilyen inkonzisztens szerelések terén már csapatot találhatott volna magának. Lamarcus Joyner viszont nem teljesít jól ennyiért.

1/24 Buffalo Bills (CLE) Denzel Mims, WR, Baylor
Vajon le tudja vetkőzni a drop problémákat? Ha igen, nagyon nagy fogás a Bills-nek, aki azért korábban is belenyúlt úgy WR-be, hogy nem lehetett tudni merre megy a karrierje. Quincy Enunwa jelenleg a csapat első számú elkapója, úgyhogy mindenképp kell valaki a másik szélre. Nagyszerűen kontrollálja az elkapásokat, már persze ha nem ejti el a labdát. Pedig sajnos ezt az esetek 12%-ban megteszi.
Others Considered: Ezra Cleveland, OT, Boise State

1/25 Baltimore Ravens Kristian Fulton, CB, LSU

Fulton egy nagyszerű corner volt az egyetemen, mindenképp első körben lenne a helye. Viszont a pályán kívüli ügyei miatt nyilván óvatosan fognak hozzáállni a csapatok. Ha ez így lesz, szerintem Igor nem engedheti tovább csúszni. A Ravensbe máshol is elférne a segítség, ilyen jó játékos azonban nincs már ezen a szinten.
Others Considered: A.J. Epenesa, EDGE, Iowa

1/26 New York Giants Grant Delpit, S, LSU
Mázlija van a Giantsnek, hogy Delpit még elérhető, mert az egyetlen igazi hiányposzt így megoldódik. Nálam Cody Ford RT, úgyhogy nem érzem, hogy a Giants-nek mindenképp OT-t kellene húznia, viszont safety poszton Jordan Poyer az egyetlen értelmes játékos. Nagy elődök nyomdokaiba lép Delpit, hiszen Adams vagy Tyrann Mathieu már kitaposta az LSU safety-k útvonalát az NFL-ben. Grant viszont ahogy már említettem, elég inkonzisztens a szerelések terén.
Others Considered: D’Andre Swift, RB, Georgia

1/27 Indianapolis Colts (HOU) Justin Jefferson, WR, LSU

Remek combine után kerül be az NFL-be, ahol akár a szélen, akár a slotban képes játszani. A Coltsnak pedig itt egy olyan játékosra van szüksége, akiben benne van a no1 receiver lehetősége. Remek atléta, aki évről évre fejlődni tudott, még akkor is, ha egyre nagyobb teher hárult rá.
Others Considered: Ezra Cleveland, OT, Boise State

1/28 Houston Texans (DAL) Jalen Reagor, WR, TCU
Ez nem volt könnyű szülés. WR poszton mindenképp látok hiányt és tudom, hogy Ádi szereti ha egy jó WR az átlagosnál jobb atléták közül kerül ki. Nos Reagor elit atléta és a játéka alapján is azonnal kezdő lesz az NFL világában.
Others Considered: A.J. Terrell, CB, Clemson

1/29 Las Vegas Raiders Curtis Weaver, EDGE, Boise State
Bevallom őszintén, engem is eléggé megoszt Weaver az idei drafton. Bár remek teljesítményt mutatott, mindezt nagyon gyenge ellenfelek ellen. Persze ki ellen csinálja, ha egyszer ők az ellenfelek, de így viszont nehéz megállapítani, hogy ekkora szintugrás után mire lehet képes. A Raidersnek viszont elsősorban EDGE kell, bár Trufant helyén is el tudnék képzelni jobb és főképp olcsóbb megoldást.
Others Considered: A.J. Terrell, CB, Clemson

1/30 Los Angeles Rams Zack Baun,EDGE/LB,Wisconsin
Ráfér egy kis minőség a LB sorra. Mint azt említettem 12,5 sack és 19,5 TFL nem rossz ajánlólevél. Mindezt Chase Young-énál kisebb méretekkel, hasonlóan a Big 10-ben.
Others Considered: Ashtyn Davis, S, Cal

1/31Tampa Bay Buccaneers (ATL) Jaylon Johnson, CB, Utah
Bár már sok CB kiment, de Johnson így az első kör végén szerintem teljesen reális opció. Sem Prince Amukamara, sem pedig Pierre Desir nem a megfelelő ember, előbbi különösen ilyen fizetéssel luxus. Kicsit fektetni kell a jövőbe és így az első kör végén nem találtam jobb ár-érték aránnyal bíró prospectet.
Others Considered: Brandon Aiyuk, WR, Arizona State

1/32 Los Angeles Rams (NE) Ezra Cleveland, OT, Boise State
Szerintem ez a srác simán első körös lehet IRL. Remek atléta és 3 évet játszott végig kezdőként, megbízható, sőt remek teljesítménnyel a Boise State-ben (40 mérkőzés) És miért kell a Rams-be? Kelvin Beachum-ért jelenleg nincs nagy tolongás, bár szerintem azért fog magának csapatot találni, ilyen draft class mellett, nagy piaca nem lesz. Chukwuma Okorafor pedig továbbra sem biztos, hogy kezdő lesz a Steelersben, márpedig valami megoldás kellene tackle poszton a Rams-nek.
Others Considered: Cesar Ruiz, IOL, Michigan
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Los Angeles Rams 2019 v 2020

QB: 0
2019: Drew Brees, Tyrod Taylor, Drew Lock
2020: Drew Brees, Drew Lock
Lock elég ígéretesen kezdte a karrierjét, eredetileg ő lett volna a kezdőm, ha nem sikerül olcsón visszaszereznem Breest, az anyagiakat leszámítva nagy változás ezen a poszton nincs.

RB: 0
2019: Ezekiel Elliott, Corey Clement, Wendell Smallwood, Brian Hill
2020: Ezekiel Elliott, LeSean McCoy, Brian Hill, Corey Clement
Smallwood távozott, az ő helyén Shady, ami egy minimális upgrade, viszont cserébe Clement visszaesett tavaly.

WR: +
2019: Mike Evans, Mohamed Sanu, Cole Beasley, Jordan Lasley, Josh Malone
2020: Mike Evans, Julian Edelman, Cole Beasley, Mohamed Sanu, DeAndre Carter
Távozott Jordan Lasley, akiről tavaly ilyenkor még azt írták, hogy bőven van esélye a Ravens kezdő közelébe odaférni, de ő inkább úgy döntött összevereti magát a csapattársaival, ezzel kijátszva magát a ligából, Malone se tűnik úgy hogy megvetheti a lábát a ligában, cserébe érkezett Edelman, akit nem kell bemutatni, és DeAndre Carter utolsó embernek, aki - amilyen tempóban szórja el a jó játékosokat BOB - még pár labdához is juthat idén vagy jövőre a Texansban, emellett returner.

TE: -
2019: Zach Ertz, Ryan Griffin, Jordan Akins
2020: Zach Ertz, Jordan Akins
Ertzöt sikerült megtartani, ami elég fontos volt, Griffin távozott, de Jordan Akins IRL is előlépett Griffin távozása mögött, akár Ertz utódja is lehet egyszer, ha úgy alakul.

OL: -
2019: Kelvin Beachum, Chukwuma Okorafor, Pat Elflein, Joe Thuney, Chris Hubbard
2020: Kelvin Beachum, Mike Iupati, Justin Britt, Pat Elflein, Chris Hubbard
Thuney távozása nem volt jó, gyenge kezdőszint kb. minden támadófal játékosom most, Okorafor előlépése remélem bekövetkezik ebben az évben, valószínű, hogy draftról erősítek ide. A cserék nagyjából maradtak ugyanazok, akik tavaly, mínusz Boehm, de a többieket inkább hagyjuk.

DL: +
2019: Muhammad Wilkerson, Vita Vea, Allen Bailey, Da'Shawn Hand, John Franklin-Myers, Nathan Shepherd, Brian Price
2020: DJ Reader, Vita Vea, Ndamukong Suh, Allen Bailey, John Franklin-Myers, Da'Shawn Hand, Brian Price, Isaiah Buggs
A fal másik oldala viszont erősödött, Reader és Suh érkezett a kezdőbe, szerintem egyik se lett túlfizetve, (mondjuk Wilkersonnál is ezt éreztem 😀), a három csere is képes dolgokra, Hand szerintem kezdőszintű játékos, Allen Bailey már valószínűleg nem, de rutinos minőségi csere.

EDGE: 0
2019: Dante Fowler Jr., Olivier Vernon, Connor Barwin, Garret Dooley
2020: Dante Fowler Jr., Olivier Vernon, Jalen Jelks
Nem igazán van változás, a tavalyi "depthet" nem lesz nehéz pótolni a draft hátsó köreiben.

LB: -
2019: Tahir Whitehead, Joe Schobert, Micah Kiser, Peter Kalambayi
2020: Tahir Whitehead, Darron Lee, Peter Kalambayi, Micah Kiser
Schobert pótlása nem sikerült, talán a drafton.

CB: +
2019: Robert Alford, Trae Waynes, Johnathan Joseph, Brandon Facyson, DaShawn Shead
2020: Trae Waynes, Janoris Jenkins, Robert Alford, Johnathan Joseph, Brandon Facyson
Érkezett Jenkins, illetve Alford az eddigi 9-10M helyett veteránminimumot fog keresni, kicsit erősödött a poszt, bár tavaly se a gyengepontok közt volt.

S: 0
2019: Glover Quin, Marcus Gilchrist, Marcell Harris, Deionte Thompson, Brandon Bryant
2020: Malcolm Jenkins, Marcell Harris, Deionte Thompson, Marcus Gilchrist
Érkezett Jenkins, Harris játszogat, de nem stabil kezdő még, Thompson is remélhetőleg előlép idén, Gilchristet újraigazoltam, mert miért ne. Nem a legerősebb poszt idén se.

ST:0
2019: K - Dan Bailey, P - Tress Way, LS - Austin Cutting, RS: Beasley, Clement
2020: K- Austin Seibert, P - Tress Way, Trevor Daniel, LS - Austin Cutting, RS: Beasley, Clement, Carter
Új kicker érkezett, azon kívül nagyjából ugyanaz az ST.

Összességében, ez a 11. szezonom GM-ként, és annak ellenére, hogy alapvetően rebuild évet terveztem, messze most változott a legkisebbet a játékosállományom. Az, hogy az idei keret erősebb vagy gyengébb lesz-e mint a tavalyi a drafttól függhet szerintem, vannak nagyobb hiányposztok (interior OL, ILB, S), meg olyanok is, ahová inkább depth kell (RB, TE, EDGE, OT), meglátjuk, hogy a játékosbörzén mennyire találok ezen needekre megfelelő embereket.

több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 209 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
The Denver Post Mock Draft 2020

1/1 Seattle Seahawks - Joe Burrow, QB (LSU)
No brainer.

1/2 Miami Dolphins - Chase Young, EDGE (Ohio St.)
Okudah vagy Young ez a nagy kérdés, mindkettő blue chip prospect, én Göbi helyében mindenképp őt vinném.

1/3 Houston Texans (IND) - Jeffrey Okudah, CB (Ohio St.)
Kéne QB is vassadinak, de szerintem neki nem tetszik az idei class, Burrowt leszámítva, így marad a BPA.

1/4 Denver Broncos - Justin Herbert, QB (Oregon)
Nem bízom Tua egészségügyi állapotában, inkább jöjjön Hörb.

1/5 Cincinnati Bengals (TB) - Isaiah Simmons, LB (Clemson)
Korszakos tehetség, és Deion Jones az egyetlen épkézláb LB a rosteren.

1/6 Green Bay Packers - Jerry Jeudy, WR (Alabama)
Kell Metcalf mellé egy igazi no. 1 elkapó.

1/7 Tennessee Titans - CJ Henderson, CB (Florida)
Picit reachnek tűnik, de Mike Hugheson kívül nincs normális CB.

1/8 Washington Redskins - Tua Tagovailoa, QB (Alabama)
A Fitzmagic ideje is lejár lassan.

1/9 Washington Redskins (NO) - Henry Ruggs III, WR (Alabama)
Játszótárs Tuának.

1/10 Minnesota Vikings - Tristan Wirfs, OT (Iowa)
A fal jobb oldalán nincs senki.

1/11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) - Jedrick Wills, OT (Alabama)
Pamphile és Nsekhe nem megoldás.

1/12 Buffalo Bills - CeeDee Lamb, WR (Oklahoma)
Gallup másik oldalára, Lee és Enunwa helyett.

1/13 Jacksonville Jaguars - K'Lavon Chaisson, EDGE (LSU)
Ngakoue az egyetlen értelmes passz siettető.

1/14 Chicago Bears - Patrick Queen, LB (LSU)
Nulla minőségi LB van a csapatban.

1/15 Los Angeles Chargers - Cristian Fulton, CB (LSU)
Nulla minőségi CB van a csapatban.

1/16 Arizona Cardinals - Andrew Thomas, OT (Georgia)
Hartot nem árt lecserélni lassan.

1/17 Kansas City Chiefs - Derrick Brown, ID (Auburn)
Brown itt már kifejezett steal.

1/18 Carolina Panthers - Mekhi Becton, OT (Louisville)
A jobb irányítók már kimentek, igazából annyi a need, hogy bárki jöhet, Becton majdhogynem BPA.

1/19 Philadelphia Eagles - Javon Kinlaw, ID (South Carolina)
Üres a védőfal közepe.

1/20 New Orleans Saints (PIT) - Jeff Gladney, CB (TCU)
Nem sok jóra lehet számítani, ha Apple és Norman a két kezdő CB-d.

1/21 Tampa Bay Buccaneers (SF via BAL) - Kenneth Murray, LB (Oklahoma)
Elkapó jöhet később, az LB sorban viszont átlagos, túlfizetett veteránok vannak, nem árt a vérfrissítés.

1/22 Detroit Lions - AJ Terrell, CB (Clemson)
Ward túloldalára nem árt valaki.

1/23 Cincinnati Bengals - Noah Igbinoghene, CB (Auburn)
Peterson túloldalára nem árt valaki.

1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)
A class legjobb safety-je jöhet Reid mellé.

1/25 Baltimore Ravens - Yetur Gross-Matos, EDGE (Penn St.)
2, azaz kettő darab pass rusher van a keretben.

1/26 New York Giants - Josh Jones, OT (Houston)
Donovan Smith az egyetlen tackle a rosteren.

1/27 Indianapolis Colts (HOU) - Justin Jefferson, WR (LSU)
Curtis Samuel az egyetlen értelmes elkapó a csapatban.

1/28 Houston Texans (DAL) - Austin Jackson, OT (USC)
Taylor Lewan túloldalára nem árt valaki.

1/29 Las Vegas Raiders - Zack Baun, EDGE (Wisconsin)
Ingram túloldalára nem árt valaki.

1/30 Los Angeles Rams - Cesar Ruiz G/C (Michigan)
Nincs egy értelmes guard a keretben.

1/31 Tampa Bay Buccaneers (ATL) - Jalen Reagor, WR (TCU)
Parris Campbell, David Sills, Breshad Perriman, ez a 3 WR van rosteren. Raegor után is jöhet még 1-2 a későbbi körökben.

1/32 Los Angeles Rams (NE) - Grant Delpit, S (LSU)
Jenkins mellé.

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 137
Bengals 2020
Disputationes de omnibus rebus et quibusdam alis, avagy beszélgetések mindenről és bizonyos egyéb dolgokról, a The Press Democrattól igazolt Grant Cohn és a Bengals GM-je között

Grant: Újabb offszezon, újabb interjú, hosszú idő után az első, hogy a média rendelkezésére áll. Felteszem a kérdést, ami hetek óta közszájon forog, mégsem kaptunk rá soha kielégítő választ; mi indokolta Trent Taylor második körös tenderét?

DD: Részeg voltam.

Grant: Ez véleménye szerint nem vezethet az elbocsátásához?

DD: Legrosszabb esetben alkalmaz a Dolphins, vagy ahol dolgozik Dan Campbell. Nem én vagyok az egyetlen a ligában, egy floridai csapat general manageréről ugyanez elmondható. Maximum rosszabbul bírom, ez lehet az egyetlen bűnöm.

Grant: Majd a rajongók eldöntik, mit gondolnak...

DD: Mielőtt továbbmennénk, a tisztánlátás végett. Amikor évekkel ezelőtt átvettem ezt a csapatot, top3-ra érdemes keret került a kezem alá, kiöregedő vagy olyan játékosokkal, akik normális esetben pályára sem kerülnének. Mark Walton és Ameer Abdullah voltak a legjobb futóink, Josh Doctson a legjobb elkapónk, Justin Gilbert a legjobb cornerback és Clive Walford az elsőszámú tight end. Igaz, ezeknek a jelentős része nem igazán számított, hiszen Brian Hoyert irányított. Csoda, ha iszik az ember... Szóval ezeken a posztokon most Baker Mayfield, Patrick Peterson, George Kittle, Brandin Cooks és Miles Sanders játszanak. Három év, és 1/3-ról rájátszás-résztvevővé, és talán, talán lassan contenderré is vált a csapat. Maga meg a rajongók haragjától tart.. Amíg a csapat felfelé ívelő pályán van, meztelen seggel táncolhatnék a maga asztalán, és a legrosszabb, amit történne, hogy instagram story-ban hasonlítanák össze az enyémet a magáéval.

Grant: Kicsit elragadtatta magát, kérem, a továbbiakban igyekezzünk a szakmai oldalra koncentrálni, és beszéljünk az idei keretről. A szabadügynök-piac releváns része véget ért, érkezett Deion Jones és távozott
Corey Linsley. Egyensúlyról beszélünk, vagy elindult a kerettel egy másik irányba?

DD: Egyértelműen egyensúlyról. Tavaly Elgton Jenkins remekül érkezett meg a ligába, és a jövőben vele képzelem el a centerposztot, míg az ő helyét a guardok között Daniel Brunskill veszi át, akinek a megszerzése prioritás volt, így a támadófal továbbra is a liga jobb falai között említhető. Deion Jones pedig egy évek óta fennálló lyukat hivatott betölteni, számunkra a megszerzése kulcsfontosságú volt. Még a korábbi csapatával is voltak tárgyalások, ám az elkért ár túl magas volt, szerencsésnek mondhatom magam, hogy mégis ide került, ráadásul anélkül, hogy fel kellett volna adni picket.

Grant: Ha már érkezők, Emmanuel Moseley érkezése befolyásolja Kevin King helyzetét?

DD: A második számú cornerback helye évek óta kérdőjeles, Peterson másik oldalán nehéz megkérdőjelezhetetlenül megoldást jelentő játékost találni, és King egyelőre nem biztosította magának a hosszabbítást, az idei fizetési igénye egyenesen nevetséges volt, és amennyiben az idei teljesítményéért hasonló bért szeretne elkérni akkor is, amikor lejár a szerződése, akkor megkapja más a lehetőséget a megfizetésére. Moseley egy kiemelkedő munkamorállal rendelkező, még fejlődőképes játékos, aki a tavalyi szezonja alapján megérdemli a bizalmat.

Grant: Miért távozott Tre Boston, miközben Lamarcus Joynerre továbbra is számít a csapat?

DD: Joynerben bízunk, ő a mi emberünk, és a továbbiakban is fontos része a csapatunknak.

Grant: Ez nem túl konkrét egy olyan játékos esetében, aki borzalmas éve ellenére is felemészti a fizetési sapka egy jelentős hányadát.

DD: Egyelőre nem szeretnék többet mondani a helyzetéről, bízunk Lamarcusban.

Grant: Vannak pletykák, ami szerint a csapat sémát vált, és ezt segíti elő Adrian Clayborn és Ronald Blair érkezése is. Van realitása ennek, és ha igen, mi vezetett a döntéshez?

DD: Nem igazán értem a kérdést, elsődlegesen jó játékosokat kerestünk, akik képesek segíteni a csapatnak. Ronald Blair egy nagyon tehetséges játékos, míg Adrian -Clayborn, a szerk.- tapasztalatára elsődlegesen sérülés esetén lesz szükség, továbbá a passzsiettetőknél vékony keret megerősítését is prioritásnak tekintette a teljes vezetőség, hiszen tavaly gyakorlatilag nem volt helyettese Khalilnak és Shaq-nek.

Grant: Mielőtt befejeznénk, ha egy kis bepillantást nyerhetnek a rajongók a csapat terveibe.. Két első körös választása áll a rendelkezésére, és ezek közül is a legizgalmasabb az 5. helyen lévő. Felröppentek pletykák, hogy a csapat elcserélné, a hírek szerint érdeklődők is voltak, várható a választási jog elcserélése, és ha nem, ki győzte meg eddig legjobban?

DD: Valóban voltak érdeklődők, ám az ajánlatuk és az általam elvártak közös metszéspontja nem jött létre. Nehéz eldönteni, ha most kellene választanom, bajban lennék. Chase Young, Jeff Okudah, Jerry Jeudy, Cedee Lamb és Isaiah Simmons mind remek játékosok, továbbá Tua is remekül mozgott, még őt sem zárnám ki, és amikor arra gondolok, hogy egyikőjük biztosan a csapatban lesz a szezon kezdetekor, bizserget valahol. Nem ott, mielőtt, azt Mr. Kraft szokta... Vagyis, szóval. Tetszik az idei draft teteje, nem beszélve akár még Andrew Thomasról vagy Tristan Wirfsről, őket sem zárnám ki. Egy biztos, a legjobb elérhető játékost fogjuk választani, aki a legtöbbet segíthet a csapaton. Ha ez egy irányító lenne, akkor azt választanánk, de jelenleg Baker az irányítónk.

Grant: Köszönöm, hogy a vendégem volt, és sikerekben gazdag évet kívánok.

DD: Én köszönöm, hogy itt lehe....

-áramszünet-

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 309 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Márcsak a drafttal és UDFAkal fogom feltölteni a keretet, én is írok egy rövidebb összefoglalót, avagy *An idiot's squad building*

QB : Jimmy Garoppolo, Jeff Driskel
- Tavaly én is odaadtam a nagy szerződést Jimmy G-nek, és örülök hogy a QB kérdés így meg is lett oldva egy időre, remélem Shanahan alatt fog feljődni tovább, és meglesz neki majd a Super Bowl cím is. Driskel egy normális csere QB és IRL a Denver is leigazolta backupnak, remélhetőleg mindkettő csapatba azért max térdelni megy fel. Kizer helyett legalább olcsóbb.

RB : Josh Jacobs, Carlos Hyde
- Jó kis RB duó, Jacobsnak tavaly akár szerintem ORoY-nak kellett volna lennie (elfogult vélemény hiába Raiderses 😀). Hyde egy 6.körösért jött, tavaly 1000 yardos futó volt. 3 millióért nekem tökéletesen megéri, pont ennyiért kerestem valakit, Drake szerepét kell átvennie majd. Remélhetőleg fog menni a futójáték.

WR : Keenan Allen, Marvin Jones Jr., Cody Latimer, JJ Arcega-Whiteside, Davon Grayson
- K.Allen Top 5 WR szerintem, ebben nincs kérdés. Marvin Jones-szal ismét jó duók lesznek, ő nem ér annyit amennyit keres, viszont a tavalyi cap hell miatt át kellett struktúrálni a serződését, meg szegényt a tragédiák sem kerülték. Az JJAW projekt egyenlőre megbukónak tűnik, de Eagles elkapó lett végül IRL, és ők sosem kapnak el semmit. Latimer olcsón jött egy évre backupnak.

TE : Dallas Goedert, Geoff Swaim, CJ Conrad
- Hunter Henrynek lejárt a szerződése, Dallas Goedertnek fel kell nőnie a feladathoz. Swaim újként jött olcsón, szintén backupnak. (Régi Maddenben amikor a Dallasszal voltam nagyon bírtam 😊)

OL : Kezdők : Davenport/Fluker/Mekari/DeCastro/Vaitai, Cserék : W.Sweet, B.Toth, K.Osemele
- Végre az OL-ben olyan emberek kezdenek, akik élőben is kezdők. DeCastro jött Guardba Brandon Brooks helyett mint nagy igazolás, Quality helyett Quality. Mekari egy nagyobb csere keretében jött kezdő Centernek, remélhetőleg vele meg lesz oldva a pozíció. Vaitai élőben nagy pénzt kapott a Lionstól, remélhetőleg ezt igazolni tudja. Fluker visszajött FA-ről. A cserék remélhetőleg akkor lesznek pályán, amikor Goal Line formációk vannak. Osemele idén még marad a rosteren, nem vagyok olyan köcsög mint a Jets hiába egy játék.

DI : Lawrence Guy, Chris Wormley, Dre'Mont Jones, Johnny Dwight
- Guy érkezett vezérfélének trade-del, Wormley bekerült az ütős Steelers védelembe, Dre'Mont Jones meg élőben szét fogja szedni az AFC Westet

EDGE : Samson Ebukam, Bud Dupree, Trey Hendrickson, Jonathan Ledbetter, Jordan Brailford
- Ez a poszt is kérdéses volt mint az egész védelem, Ebukam másik oldalán a Texanstól megszerzett Dupree fogja terrorizálni a védelmeket. Valamint ki szeretném emelni, hogy Ledbetter a sérülése előtt kezdett a Dolphinsba úgy hogy a 7.kör végén választottam, jövőre ő lesz az újjáépülő Dolphins D alapköve 😊

LB : Haason Reddick, Ben Gedeon, Kendall Beckwith, Manti Te'o, Otaro Alaka, Drew Lewis
- Hiába volt tavaly is a védelemben az egyik legrosszabb poszt, sajnos nem javult. Schobertet nem tudtam idecsábítani, Deion Jones-szal nem akartam hosszabbítani, mert így teljesen előről akartam indítani az LB pozíciót, sajnos nem teljesen sikerült. Reddick érkezett Jones helyére trade keretében. Itt kell még javítani.

CB : Jourdan Lewis, Bashaud Breeland, Buster Skrine, Joejuan Williams, Derrick Baity
- Egyedül annyi változás volt, hogy Jimmy Smith távozott, és Skrine jött veteránként. A csapatrész fénypontja Joejuan Williams, 2.napos pick, akit a Pats kibaszott ha jól emlékszem füvezés miatt.

S : Quandre Diggs, John Johnson, Kenny Vaccaro, Lorenzo Jerome, Mike Bell
- Minkah Fitzpatrick távozott egy 2.körösért, Diggsért és Mekariért cserébe. Hiába nagyon jó játékos Minkah és az első választásom volt karrierem során, úgy érzem így 3 játékossal a draft pickel együtt összegségben jobb lesz a csapatom. John Johnsonnak nem volt akkora szezonja mint az azelőtti, de ez az egész Ramsre igaz. A backup is Vaccaro, aki a Titans D-ben jó szezonon van túl, de itt ez lesz az utolsó szezonja ennyi pénzért.

ST : Aldrick Rosas kicsit túl lett fizetve, remélhetőleg ezentúl berug mindent. Sam Martin olcsón jött egy évre, neki IRL is jól kell teljesítenie, mert Broncos is leigazolta.

A DRAFT : A magasabb pickekkel WR és LB érkezhet, esetleg CB, egyébként hátsó körökben kiegészítő játékosok és College Sztárok akik bejöhetnek később kezdőnek a ligában.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 095 — Saints GM
New Orleans Saints 2019 vs 2020 pre draft

QB:
2019: Dak Prescott, Luke Falk, Chase Litton
2020: Dak Prescott, Luke Falk
Prescott rookie szerződése lejárt, mivel eddigi legjobb szezonját hozta, ezért megérdemelte a tag-et. Litton élőben sem ragadt meg a PS-ben, így nálam se.
Változás: 0

RB:
2019: Devonta Freeman, Jalen Richard, Jeff Wilson, Bo Scarbrough, Ryquell Armstead, James Develin (FB)
2020: Todd Gurley, Jeff Wilson, Bo Scarbrough, Ryquell Armstead, James Develin (FB)
Remélem Atlantában Gurley megmutatja, hogy mi a különbség közte és Freeman között. Freeman-t még én draftoltam, de az elmúlt években meredeken romlott a teljesítménye, ezért cseréltem le. Jalen Richard-nak lejárt a szerződése, aki a Raiders-nél jó kiegészítő ember, de nem nélkülözhetetlen.
Változás: +

WR:
2019: Sammy Watkins, Mike Williams, James Washington, Laquon Treadwell, Olabisi Johnson, Jehu Chesson
2020: Sammy Watkins, Mike Williams, James Washington, Olabisi Johnson, Laquon Treadwell
Watkins és Williams még nem hozta ki magából a bennük rejlő potenciált, de én még bízom bennük. Washington-nak jót tett Big Ben hiánya és Johnson is elég pofás szezont hozott ki magából undraft-ként ahhoz, hogy 4. számú elkapó legyen.
Változás: 0

TE:
2019: Gerald Everett, Maxx Williams
2020: Gerald Everett, Maxx Williams, Jesse James
Williams (7.) és Everett (10.) is top 10-es a PFF-nél, nem vitatkozom velük. James jó kiegészítő ember.
Változás: 0

OT:
2019: Riley Reiff, Matt Kalil, Greg Robinson, Rashod Hill, Conor McDermott
2020: Riley Reiff, Matt Kalil, Greg Robinson, Rashod Hill, Andre James
Frissítésként a rookie évét letudó James jött, McDermott meg ment waive-re.
Változás: 0

Interior Line:
2019: Quenton Nelson, Spencer Pulley, JR Sweezy, Chance Warmack, Bradley Bozeman, Taylor Hearn
2020: Quenton Nelson, Bradley Bozeman, JR Sweezy, Austin Schlottman, Coleman Shelton
Nelson kétségkívül All-Pro játékos, Bozeman sokat fejlődött és tevékeny részese volt a Ravens futójátékának. Pulley szerződése lejárt, Warmack-ot kivágtam, míg Hearn ment waive-re. Két másodéves (Schlottman és Shelton) jött cserének.
Változás: 0

DL:
2019: Akiem Hicks, Michael Pierce, Shelby Harris, Adam Butler, Kevin Givens
2020: Akiem Hicks, Shelby Harris, Adam Butler, Kevin Givens
Pierce szerződése lejárt, de mivel idén váltok 3-4-ről, 4-3-ra, így a fal közepére bőven elégnek tartom a Hicks, Harris, Butler hármast.
Változás: 0

EDGE:
2019: Takkarist McKinley, Sam Hubbard, Jordan Jenkins, Randy Gregory, Andre Branch, Jamal Davis
2020: Sam Hubbard, Takkarist McKinley, Chad Thomas, Randy Gregory, Jamal Davis
Hubbard második évében már biztatóbb volt, viszont McKinley nem hozza azt, amit várok. Cserének jött a harmadéves Thomas, aki a Browns-nál megbízható rotációs játékos, ő csak annyiba került, hogy 6 választással később húzok a második körben. Branch kuka.
Változás: 0

LB:
2019: Demario Davis, Todd Davis, Jon Bostic, Chistian Jones, Eric Lee, Leon Jacobs, Marquis Haynes, Ty Summers
2020: Todd Davis, Jon Bostic, Chistian Jones, Neville Hewitt, Leon Jacobs, Ty Summers
Demario Davis-t sajnos nem sikerült megtartani, így az ő távozása érvágás, de ha nem is playmakerek, de nagyon megbízható taklegyárak alkotják majd idén a LB sort.
Változás: -

CB:
2019: Trevor Williams, James Bradberry, TJ Carrie, PJ Williams, Davontae Harris, Cyrus Jones, Derreck Thomas
2020: Josh Norman, Eli Apple, PJ Williams, Nik Needham, TJ Carrie, Davontae Harris, Derreck Thomas
Itt nagy változásokat akartam. Ment Bradberry, akivel nem sikerült szerződést hosszabbítani, lejárt a szerződése Trevor Williams-nek és Cyrus Jones-nek, akiket nem marasztaltam. Sikerült Kezdőnek leigazolni Norman-t és Apple-t, valamint a remek rookie évet hozó Needham-et. PJ Williams és TJ Carrie jók a poszt mélyítéséhez, valamint Harris is fejlődhet jövőre.
Változás: +

S:
2019: Adrian Amos, Sean Davis, Mike Mitchell, Dane Cruikshank, Siran Neal, Zedrick Woods
2020: Justin Simmons, Adrian Amos, Keanu Neal, Siran Neal, Zedrick Woods
Sean Davis és Mike Mitchell szerződése lejárt, Cruikshank-et waiveltem (tőle többet vártam, amikor draftoltam). Szerettem volna egy elit társat hozni Amos-nak, amit Simmons személyében meg is találtam. Keanu Neal is érkezett, aki ha egészséges tudna maradni, akkor komoly erősítés lenne.
Változás: +

ST:
2019: Ka’imi Fairbairn (PK), Bradley Pinion (P), Trent Sieg (LS)
2020: Ka’imi Fairbairn (PK), AJ Cole (P), Trent Sieg (LS)
Pinion-t Cole váltotta.
Változás: 0

Demario Davis volt az egyetlen igazán számottevő távozó, viszont jött playmakerként Gurley és Simmons. Elsődleges szempontom a secondary erősítése volt, amit úgy gondolok, hogy sikerült. Továbbra sem leszek PO esélyes, de arra számítok, hogy ezzel a kerettel jövőre jobbnak kell lennünk, mint a bottom 10.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 735 — 49ers GM
Miután az összes idei draft picknek sikerült a s*ggére verni, és az FA érdemi része is befejeződött, itt az idő áttekinteni, hogy honnan hova sikerült eljutni a roster átalakítását tekintve. Nyilván a fő cél az volt, hogy valami QB-t leakasszak, mert a tavalyi Eli Manning – Brissett páros nem volt még rövid távú megoldás sem.

QB - ?:
2019: Eli Manning, Jacoby Brissett, Brett Rypien
2020: Gardner Minshew, Matt Moore, AJ McCarron
A következő pár évet a Minshew magic fogja eldönteni nagyjából, ha belőle lesz egy jó kezdő QB IRL, akkor néhány szezonra megvagyok nagyon olcsó megoldással a legfontosabb posztra. Maga a trade, amivel megszereztem, szerencsére úgy van felépítve, hogy mindkét fél “védett” benne. Ha Minshew beválik, bukom az 1.kört jövőre, de van franchise QB. Ha nem válik be, akkor valószínű a Madden sim se fogja nagyon szeretni, és akkor az 1.kör megmarad, jöhet az új QB, ráadásul 3 db 2.körös pickem is lett, szóval valamennyit még mozgolódni is tudok adott esetben. A mélység rendben van.

RB – stabil:
2019: Mark Ingram, Matt Breida, Justice Hill, Jordan Wilkins, Tommy Bohanon (FB)
2020: Mark Ingram, Matt Breida, Justice Hill, Jordan Wilkins, Andy Janovich (FB)
Változatlan névsor, Ingram jó szezont hozott, Hill is alakulgat, Breida hozott 1-2 jó meccset, de szezon végére Mostert elvitte a show-t IRL, 4.számú futónak meg nem kell jobb, mint Wilkins. FB posztot sikerült upgradelni.

WR – kis javulás:
2019: Alshon Jeffery, Tyler Lockett, Willie Snead, Dontrelle Inman, Stanley Morgan, Andre Roberts
2020: Robert Woods, Tyler Lockett, Willie Snead, Dontrelle Inman, Stanley Morgan
A Jeffery-Woods cserét nem nagyon kell magyarázni, Woods stabil 1000 yardos WR lett még a félvak Goff mellett is, ráadásul nem is olyan porcelán, mint Jeffery. Woods ráadásul anno az én draft pickem volt, így eleve szerettem volna hazahozni. A többi poszton egyelőre nem történt változás, Roberts returner volt, arra van más emberem. Azért nem lenne baj, ha Morgan mutatna egy kis reményt idén, különben jövőre ide további fejlődés kell.

TE – jelentős javulás:
2019: Jonnu Smith, Hayden Hurst, Adam Shaheen
2020: Jonnu Smith, Hayden Hurst, Jack Doyle
Ennek a sornak jót tett a plusz egy szezon, Smith kezdő lett, Hurst is előrelépett a rookie szezonjához képest, ráadásul IRL elég jó helyre került Atlantában, jövőre simán ugorhatnak nagyot a statjai is. Emellett mindketten ligaelit futójátékban dolgoztak blokkolóként, nekem ez is fontos szempont. Doyle pedig azért jött, hogy legyen egy plusz célpont Minshew számára.

OL (LT --> RT) – stabil:
2019: Kolton Miller, John Miller, Mitch Morse, Larry Warford, La’el Collins (Josh Wells, Dennis Kelly, Brett Jones, Phil Haynes, James Hurst)
2020: Kolton Miller, John Miller, Mitch Morse, Larry Warford, La’el Collins (Josh Wells, Evan Boehm, Phil Haynes, James Hurst)
Sok változás nem történt, mindössze Kelly és Jones távozott, Boehm érkezett a cseresorba. Előbbit sajnálom, jó kis fregoli ember volt RT és G posztra, Boehm viszont előrelépés a fal közepén, C és G poszton is bevethető. Ami a kezdő sort illeti, Kolton Miller is abba a csoportba tartozik, akinek jót tett a 2.szezon, idén teljesen vállalható teljesítményt nyújtott IRL, ha még ennyit előre tud lépni a következő évre is, akkor a LT posztra lesz egy jó emberke. A fal közepétől jobbra abszolút elit a 3 kezdő, a másik Miller meg szódával elmegy kezdőnek, mondjuk átlagosnak, minden posztra mégse lehet top játékost keríteni. A cseresor olyan, amit szeretek, van benne két több posztos játékos (Boehm G/C, Hurst T/G), lehet variálni.

Offense összességében: Minshew nem panaszkodhat szerintem, mind a fal, mind a skill posztok úgy fel lettek töltve, hogy csak rajta múlik a dolog, ha belőle jó QB lesz, akkor ez egy erős top 10-es offense lehet. Ráadásul van pár olyan fiatal a bajuszkirály mellett is, akik még léphetnek szintet (Kolton Miller, Hurst, Jonnu Smith, Justice Hill elsősorban). Mindenesetre ezzel a fallal és futóállománnyal egy erős futójáték a minimum elvárás, van Lockett személyében egy mélységi ász célpont, és a rövid passzos játékokhoz is megbízható kezű elkapók és futók.

DI – stabil:
2019: Sheldon Rankins, Star Lotulelei, Xavier Williams, Foley Fatukasi, Renell Wren
2020: Linval Joseph, Star Lotulelei, Xavier Williams, Foley Fatukasi, Renell Wren
Sajnos Rankins-t el kellett engednem, fájt érte a szívem, az egyik legkomolyabban körüljárt draftolt játékosom volt anno, és amikor az egészsége engedte, hozta is az elvárt szintet. Pech, hogy többet volt sérült, mint egészséges, így nem tudtam volna neki több, mint 7 milliót jó szívvel kifizetni. Kevesebb, mint a feléért jött Joseph, aki ugyan pass rushban nem tudja azt, mint az egészséges Rankins, de a Lotulelei-Joseph pároson átfutni nem nagyon fognak… Fatukasi ígéretesen fejlődik, Onyemata után megint egy kései körös afrikai, aki kinőheti magát. Remélem, idén Wren is lép előre annyit, mint ő az első szezonja után, akkor 1-2 évre rendben leszek a poszton mélységben és minőségben is.

EDGE – kis javulás:
2019: Trey Flowers, Brandon Graham, Emmanuel Ogbah, Eddie Yarbrough
2020: Trey Flowers, Brandon Graham, Stephen Weatherly, Vince Biegel, Benson Mayowa
Itt a cseresort variáltam meg erősen, Ogbah olyan pénzért ment el FA piacon, amit én nyilván egy 3.számú DE-nek nem akartam odaadni. A kezdő páros nem a klasszikus sack-mágnes duó, viszont futás ellen is erősek, sok pressure-t generálnak, és ha már a védőfal belsejében a futás megállítása volt a prioritás, akkor nem baj, ha erre a fal széle is alkalmas. A cseresor szerintem atom lett, Weatherly idén elvileg kezdő lesz IRL, 1 millióért ajándék volt két évre. Biegel jó kis base DE, futás ellen ő is használható, Mayowa meg a klasszikus speed rusher, semmit nem csinál, csak két meccsenként egyszer elkapja az irányítót (idén 15 tackle és 7 sack volt a lőlapja, vagyis minden második szerelése sack…).

LB – jelentős javulás:
2019: Benardrick McKinney, Kiko Alonso, Hardy Nickerson, Neville Hewitt, Blake Cashman, Cody Barton, Tegray Scales
2020: Joe Schobert, Benardrick McKinney, Blake Cashman, Cody Barton, David Mayo, Hardy Nickerson
Alonso sajnos a kettővel ezelőtti holtszezon nagy FA mellélövése volt, menet közben IRL teljesen elfogyott, úgyhogy inkább benyeltem 6 millió halott pénzt, de mennie kellett. Schobert érkezett szerintem teljesen jó áron, eleve nagyon szeretem a játékát, és a 6,5 millió szinte baráti (Jaylon Smith 8,7 millió, Nick Vigil 6,2 millió, Littleton 10 millió, Martinez 7 millió dollárért írt alá), McKinney-vel erős páros lesznek. Szerencsére a korábbi LB draftjaim melléfogásai (hello Tegray Scales) után úgy néz ki, hogy mind Cashman, mind Barton megfelelő lesz, előbbi egész jól játszott a sérüléséig, utóbbi meg a szezon vége felé már kapott időnként egész szép snap számokat. Mayo is jó fogás volt 900.000 dollárért, Nickerson meg megmaradt, elfér.

CB – stabil:
2019: Janoris Jenkins, Bradley Roby, Holton Hill, Jalen Davis, Jamal Agnew
2020: Chris Harris, Tre Herndon, Logan Ryan, Holton Hill, Jamal Agnew
Ide mindenképp kellett erősítés, vérfrissítés. Jenkins sajnos már nem az, aki pár éve volt, ettől függetlenül megpróbáltam menni érte FA piacon, de túllicitáltak. Ryan bazi drága volt, kicsit már bánom, hogy elszállt az agyam, de remélem, pár jó szezon lesz benne nickelben, miként Herndon is jelenleg kezdőnek tűnik IRL, elment előle Ramsey és Bouye is, hátha lesz belőle valami. Harrisnek örülök, sokat keres, de még mindig nagyon jó corner, mondjuk Jenkins pénzének duplájáért már véleményesebb az ár/érték arány. Titkos reménységem Hill, tavaly ugye a szezon felét kiülte a kis agyhalott egy eltiltás miatt, viszont azóta 3 CB távozott a Vikings védelméből, ha idén nem tud letenni valamit az asztalra, akkor tényleg reménytelen eset, márpedig újoncként nem tűnt annak. Agnew inkább returner, sokat nem lesz pályán a védelemben.

S - stabil:
2019: Xavier Woods, Karl Joseph, Adrian Phillips, Will Harris, Eric Murray
2020: Xavier Woods, Rodney McLeod, Adrian Phillips, Will Harris
Joseph lejárt, sajnos idén mire elkezdett volna viszonylag elfogadhatóan játszani, elszakította a térdét, ezek után inkább az elengedése mellett döntöttem, McLeod is tudja hozni azt a szintet, amit ő tudott. Woods megbízható kezdő, Harris is gyorsan az lett IRL (ettől még nem játszott igazán jól, de újoncként élesben tanulhatott), Phillips meg egy S/LB tweener, mindkét poszton tud jól játszani, mellette pedig a liga egyik legjobb special team játékosa. Murray-t nem hoztam vissza, idén 4 safety fért bele az 53-as keretbe, mert több EDGE játékost viszek.

Defense összességében: szerintem futás ellen brutál lesz a védelem, a védőfal és mögöttük McKinney és Schobert darálni fognak. Pass rush terén se lesz gond, még ha nincs is 15 sackes játékos a keretben, de az 5 EDGE megfelelő rotációval tudja hozni a folyamatos nyomást. Erre szükség is lesz, mert a secondary nem teljesen úgy sikerült, ahogy gondoltam, így utólag emelni kellett volna még Jenkins esetén, és akkor a Jenkins-Harris külső CB-páros, mögöttük Herndon és Hill, és akkor Ryan helyett valami olcsóbb nickelback lett volna a megfejtés, de most már mindegy, így alakult. Ha Herndon beválik, és a két veteran kihúz még 2 évet komolyabb visszaesés nélkül, akkor azért ez se rossz sor így.

ST - stabil:
2019: Will Lutz ( K), Michael Dickson (P), Thomas Hennessy (LS), Jamal Agnew (RS), Andre Roberts (RS)
2020: Will Lutz ( K), Michael Dickson (P), Thomas Hennessy (LS), Jamal Agnew (RS)
Itt nem nagyon volt min variálni, Lutz top 3 rúgó (szerintem Tucker mellett a liga legjobbja), Dickson is elit punter, Agnew meg az egyik legjobb returner a ligában, idén volt punt és kick return TD-je is, 3 szezon alatt összesen volt 1 elvesztett fumble-je közel 100 visszahordásból, ennél nem kell jobb. Roberts nem fért bele a létszámba, de ha nagyon kellene, akkor Justice Hill vagy Lockett is tud visszahordani.

Összegzés:
Ezt a szezont nyilván Minshew teljesítménye fogja beárazni, ha ő beválik, akkor minden szép, ha nem, akkor hiába minden egyéb erőfeszítés, lesz egy jó QB nélküli erős roster. De azért a posztonkénti értékelésből látszik, hogy én úgy gondolom, nem volt olyan poszt, ahol gyengült volna a keret, ellenben több helyen is sikerült kisebb-nagyobb javulást elérni, emellett a stabil sorok sem stabilan rosszak. Elengedtem jópár olyan szabadügynököt, akiket kérdésesnek ítéltem meg (Rankins, Ogbah, Jenkins, Karl Joseph, Jeffery), és akik jöttek helyettük, azokat vagy abszolút minőségben, vagy ár-érték arányban többnyire jobbank gondolom (főleg Woods, Schobert, Jack Doyle, Linval Joseph, Weatherly azok, akiknek külön örülök). A falakkal nagyon elégedett vagyok, skill posztokon is minden rendben van, a secondary nem biztos, hogy teljesen tökéletes, de azért az is elég lesz arra, hogy ne húzza le a védelem teljesítményét. Szóval hajrá Minshew-magic!
Pluszban még hozzájön a dologhoz, hogy egyrészt az idei roster annyira telített, hogy inkább elboltoltam a pickjeimet jövőre, így 3 db 2. körös, egy-egy 4. és 5. körös jött extrában. Emellett igyekeztem rámenni arra, hogy olyan játékosokat hozzak, akik közül nem mindenki számít bele a kompenzációs pickek kalkulálásába, így számításaim szerint 93 millióért hoztam kompenzálandó játékost össz szerződés-értéket tekintve, és 119 milliót kaptak a tőlem távozók, még egy kis kompenzációs pick is leeshet. A jövő évre előrenézve mindössze 4 releváns lejáró játékosom lesz (Larry Warford, Xavier Woods, Jonnu Smith, Will Lutz), és vagy franchise QB-m és sok 2. napos pickem, vagy nem franchise QB-m, és erős 1. körös cetlim, így a jövő is bíztatónak mondható.

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 263 — Wrath of Khan
Buffalo Bills: Visszatekintés az előző két draft classra


2018

1/5: Bradley Chubb, DE
PFF grade: 59.4

Chubb nem egy rossz player, de voltak sérülések is, és nem teljesít úgy, mint ahogy egy top 5-ös picktől elvárnám.
Változtatnék rajta? Igen, Barkleyt kellett volna húznom.

1/16: Da'Ron Payne, DT
PFF grade: 67.4

Ugyanaz a szituáció, mint Chubbnál. Nem rossz, de többet vártam. Talán majd most Riverával.
Változtatnék rajta? Igen, Rashaan Evans volt még itt a radaromon.

1/27: Jaire Alexander, CB
PFF grade: 72.3

Ironikusan a legjobb játékosom az utolsó első körös pickemmel jött.
Változtatnék rajta? Nem.

2/10: Justin Reid, S
PFF grade: 77.1

Jackpot. Imádtam draft előtt, örülök, hogy sikerült behúzni, és nem zavart az sem, hogy később kelt el.
Változtatnék rajta? Nem.

3/9: Michael Gallup, WR
PFF grade: 74.0

Jackpot #2. Remélhetőleg jövőre ő lesz a #1 WR Dallasban, ebben reménykedtem nála.
Változtatnék rajta? Nem.

3/17: Brian O'Neill, OT
PFF grade: 71.7

Teljesen bevált és hozza amit vártam egy harmadik köröstől. Stabil kezdő.
Változtatnék rajta? Nem.

3/21: Josey Jewell, LB
PFF grade: 68.5

Áh, ezt sajnálom. Nagyon szerettem Joseyt, de nem sok szerepet kap Denverben, ami kicsit disappointing.
Változtatnék rajta? Kellene, de mivel nagy targetem volt, úgyse változtattam volna rajta.

5/5: Cedrick Wilson, WR
PFF grade: 56.1

Hát ez kapufa, nem is nagyon játszik.

5/32: Deadrin Senat, DT
PFF grade: 57.8

Minimális playtime, ez se jött be.

6/8: Olasunkanmi Adeniyi, DE
PFF grade: 66.0

Keveset játszik, UDFA is lett.

6/33: J.K. Scott, P
PFF grade: 77.1

Idén a #2 punter volt, szóval ennek örülök. Franchise punter.

7/5: Davin Bellamy, LB
PFF grade: N/A

PS-en van most, nem csinált még túl sok dolgot az NFL-ben.

7/40: Jaleel Scott, WR
PFF grade: 57.1

Szolid 4 körös steal volt, de cserébe idén 17 snapet játszott összesen. Ilyen hátul annak is örülök, hogy még rosteren van.

Összefoglalva: Egy szolid "B-"t adnék a draftra. Az első két pick nem annyira ül, ami baj. Cserébe Reid, O'Neill, Alexander, Gallup és Scott bejött.

2019

1/13: Devin Bush, LB
PFF grade: 62.9

Playmaker. Coverben vannak gondjai, de a defensem egyik húzóembere lesz évekig. Ennek örülök.
Változtatnék rajta? Nem.

1/21: Daniel Jones, QB
PFF grade: 65.7

Hát elég up and down season volt, de látom benne a potenciált, nem bántam meg.
Változtatnék rajta? Maximum azért, mert a reakciók alapján egy későbbi pickkel is behúzhattam volna.

2/9: Erik McCoy, C
PFF grade: 78.0

Na ez kurvára bejött. Már most az NFL top centerei között tartják számon, PFF-n az ötödik épp.

3/14: Julian Love, CB
PFF grade: N/A

Gyakorlatilag nem látott pályát, ez nem jött be egyelőre.
Változtatnék rajta? Persze, itt kicsit vakon voltam mert kimentek a targetjeim. Bunting és közte gondolkoztam, ez így nagyon mellé.

3/19: Vosean Joseph, LB
PFF grade: N/A

Talán a legrosszabb pickem a két év alatt. 5. körig csúszott IRL, majd IR.
Változtatnék rajta? Kb. bárkire

5/9: Darius Slayton, WR
PFF grade: 70.3

Oh boi, az elején nagyon szomorú voltam, mert lemaradtam Deeboról, de egylőre Slayton kárpótol 😊

5/26: Terrill Hanks, LB
PFF grade: N/A

Lassan kijelenthető, hogy LB-t nem tudok draftolni. Undrafted lett, és PS-ben van. Ez is kapufa.

7/26: Lil'Jordan Humphrey, WR
PFF grade: 51.6

Na ezt már nem én húztam, hanem autopick volt. Megragadt a Saintsnél, bár catch-je még nincs. Whatever 😀

Összefoglalva: Erre "B"t merek adni egyelőre. Bush, Jones, McCoy, Slayton nagyon jó, de voltak bőven erős mellélövések, az a harmadik kör nagyon ronda.

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 561 — Jedi Master
Mock Draft 1.0

1/1. Seattle Seahawks - Joe Burrow, QB, LSU
No comment. De nincs is rá szükség 😊
1/2. Miami Dolphins - Chase Young, EDGE, Ohio State
2021-re az érvényes Edge szerződések száma: 0
1/3. Indianapolis Colts - Andrew Thomas, OT, Georgia
Az egyik legfontosabb posztra nincs játékos, Fisher szerződése le is járt.
1/4. Denver Broncos - Justin Herbert, QB, Oregon
Más premier poszt is kérdéses, de a legfontosabb a QB kérdés, és a Rosen terv megbukott.
1/5. (TB) Cincinnati Bengals - CeeDee Lamb, WR, Oklahoma
Sok kezdő adott, de Dez Bryant kuka lett, így kell a pótlás.
1/6. Green Bay Packers - Austin Jackson, OT, USC
Meglepően együtt a roster, de pont T poszton nagyon kell az erősítés.
1/7. Tennessee Titans - Tua Tagovailoa, QB, Alabama
Sokat nem kellett agyalni, Mariota bust lett.
1/8. Washington Redskins - Jeff Okudah, CB, Ohio State
3 QB kiment, bár Fitzmagic mellett mindenki csak a padra lehet jó. Így jöhet needre a legjobb corner.
1/9. (NO) Washington Redskins - Jerry Jeudy, WR, Alabama
Nem várhat tovább a Redskins sem, kell egy WR1.
1/10. Minnesota Vikings - Isaiah Simmons, S/LB, Clemson
Bár egy jó Edge is nagy need, de Simmons itt nagyobb érték.
1/11. (NYJ, ARI) Pittsburgh Steelers - Derrick Brown, DE/DT, Auburn
Tuitt szerződése rémálommá vált, kell a frissítés, ráadásul még steal is.
1/12. Buffalo Bills - Mekhi Becton, OT, Louisville
Okung öreg és már nem túl jó, Fleming helyére is kell majd valaki, Becton meg egy atletikus óriás vaddisznó.
1/13. Jacksonville Jaguars - Yetur Gross-Matos, DE, Penn State
Ez a roster olyan, mint az ementáli, de talán itt a legfontosabb a need, még akkor is, ha Ngakuéval hosszabbítás lesz.
1/14. Chicago Bears - Tristan Wirfs, OT, Iowa
Sok OT-nek "híg a leve".
1/15. Los Angeles Chargers - Grant Delpit, S, LSU
WR nincs jó értéken, S posztra pedig kell a színvonal, főleg a jövőre nézve.
1/16. Arizona Cardinals - Kenneth Murray, LB, Oklahoma
Reuben Foster helyét átveheti egy nagy tehetség.
1/17. Kansas City Chiefs - A.J. Epenesa, DE/OLB, Iowa
Sokan vannak a fornt7-ben, de ezeken a posztokon kell a minőség.
1/18. Carolina Panthers - Jon Greenard, DE, Florida
Egyértelműnek tűnik a need, és Quinn sem ér már 15 misit.
1/19. Philadelphia Eagles - Kristian Fulton, CB, LSU
Még, ha sikerül is McCourtyval hosszabbítani, akkor is szükséges egy fiatal minőségi corner.
1/20. (PIT) New Orleans Saints - Xavier McKinney, S, Alabama
A fél roster szerződése lejár 1 éven belül, így több lehetőség közül nálam a S nyert.
1/21. San Francisco 49ers - Trevon Diggs, CB, Alabama
Bár Manningnek és Brisettnek befellegzett rövid távon is, QB nincs jó értéken itt, így jöjjön egy fontos CB.
1/22. Detroit Lions - Troy Dye, LB, Oregon
1 db kezdő LB kevés egy rosterre.
1/23. Cincinnati Bengals - Javon Kinlaw, DT, South Carolina
Cox sem lesz már fiatalabb és hamarosan kell a friss tehetség. Kinlaw akár steal is lehet.
1/24. Cleveland Browns - Laviska Seanult, WR, Colorado
Beckham mellé jöhet a pajti.
1/25. Baltimore Ravens - C.J. Henderson, CB, Florida
Tönn need van, de talán ez a legnagyobb. Verrett sajnos kuka, Carr meg lejárt és öreg.
1/26. New York Giants - Terrell Lewis, EDGE, Alabama
Barnett mellé kell egy valid kezdő tehetség.
1/27. Houston Texans - Jake Fromm, QB, Georgia
Luck visszavonulusával kényszerű, de egyértelmű döntés.
1/28. Dallas Cowboys - Paulson Adebo, CB, Stanford
Ez a CB névsor nem illő egy PO csapathoz.
1/29. Oakland Raiders - Jedrick Wills, OT, Alabama
T/G posztra szükséges a minőségi ember.
1/30. Los Angeles Rams - Shane Lemieux, G, Oregon
Nincs értelmes kezdő G a rosteren, így legalább egy kezdő megoldva a draft class legjobbjával.
1/31. Atlanta Falcons - D'Andre Swift, RB, Georgia
Gore nagyon öreg, Huntban pedig nem lehet bízni, így a Falcons viheti a neki tetsző RB-et.
1/32. (NE) Los Angeles Rams - Cameron Dantzler, CB, Mississippi State
Joseph szerződése lejárt, így jöhet az utód.

Messze még az április, de addig is jöhet a smokescreen, hogy ki kit miért nem visz úgyse, aztán kihúzza 😀

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 581
Cowboys szezon értékelés:

QB
Jónak tűnt az egység az év elején egy top formában lévő, de karrierje vége felé haladó veteránnal, egy prime backuppal és egy feltörekvő újonccal. Év végére már más a kép, és nem az újonc miatt.
Phillip Rivers: A tavalyi éve alapján úgy gondoltam van még benne két jó év. Hát nem volt. Meccsek mentek el rajta. ESPN QBR 50 alatt, ami a 22. helyre elég, PFF 74,3 (17.), TD/INT 23/20. Alszom még rá párat, hogy eldöntsem, mi legyen vele. Ilyen közepes teljesítményhez képest csilliárdokat keres. Az év egyik nagy csalódása, szerintem nem csak nekem.
Teddy: FA-ben szedtem fel, volt is érte egy kis küzdelem, gondoltam jó lesz arra az időre, mikor kifut Rivers szerződése, addig meg egy top minőségi backup, QB-t draftolni nem akartam még két évig biztos. 2021-re biztos kezdő lesz valahol, talán már előtte is. Lehet, nem csinál semmi különöset, mégis hozott egy 5-0-t. Örülök, hogy nálam van.
David Blough: UDFA börzén kukáztam szotyiért. A Purdue-ról ismertem. A körülmények összejátszása folytán játéklehetőséget is kapott. Hát nem egy Drew Brees egyelőre (pedig hát texasi és a Purdue QB-ja volt), de 3rd stringnek jó, szotyiért főleg.

RB
Itt volt hiányérzetem a keret összeállítása után, de priorizálni kellett, az OL pedig sokkal inkább az volt. Idén is előjött az örök igazság, hogy OL nélkül a futó semmit se ér. Értékelhetőt egyikőjük tett csak le az asztalra. Ezen a poszton kell még mókolni.
Latavius Murray: Jó igazolás volt, csak kellene mellé/mögé más is. PFF-en 14 hellyel jobban zárt, mint Kamara. Ezt azért nem gondoltam volna, de nem is értékelem túl. Örülök neki, csak kellene mellé egy futó, aki elkapni is tud.
Rod Smith: Egy éves, vetmin. Keretfeltöltés. Mehet Isten hírével. A szezont talán a Raidersnél fejezte be. Az öcsinek sem sikerült jól a szezon, neki se, de legalább az öccse bele tud rakni a családi kasszába rendesen.
Devine Ozigbo: Nálam 6. körös volt, közte és Mattison közt vaciláltam. Khm. Viszont legalább nem ő volt a legrosszabb döntés a drafton, ld lejjebb. A keretszűkítést nem élte meg a Saintsnél, a Jaguars felszedte azonnal, de lehetőséget nem igazán kapott. Jaguarsban 3. számú futó, utolsó fordulóban kapott lehetőséget, a világot nyilván nem váltotta meg. Valószínűleg marad.
Ty Montgomery: Egy éves, vetmin, mélységnek. Mehet amerre szeretne.

WR:
Amikor megkaptam a rostert még itt volt Julio, horror árért. Sokan köveztek itt, hogy eladtam, de nem bántam meg, csak egy kicsit (azt hogy mást nem vágtam ki, azt igen, de az nem ide tartozik). Nem ez a legerősebb része a rosternek, és akkor még finom voltam. De azért nem is siralmas a helyzet. Prioritás lesz a poszt, még jó, hogy az idei WR class elég extra lesz.
John Ross: A szezon elején úgy tűnt, hogy végre igazolja, miért volt első körös (270yard, 3TD az első két meccsen). Aztán megsérült. Visszajött ugyan a szezon végére, de nem volt az igazi. Majd Burrow-val. Marad az utolsó évére, aztán meglátjuk jövőre.
Paul Richardson: Kell valakinek esetleg?
Josh Doctson: Hagyjuk. Lejárt a szerződése. Maddenben talán nyert egy meccset nekem, ha megteszi jövőre is, azt már nem nekem fogja.
Zach Pascal: Kellemes meglepetés. 41 elkapás, 607 yard, 5 TD. A szállodás helyett egész jól elkaristolt egy ideig. Kapott is egy hosszabbítást a Coltstól úgy, hogy az előszezonban még jöttek róla olyan hírek is, hogy nem éri meg a keretszűkítést se. Szotyiért az enyém még két évig. Visszahordást is vállal.
Tim Patrick: Megint sérült volt sokat, amikor játszott sem volt több peremembernél. Annak még mindig jó. Eldöntöm márciusig, hogy mi legyen vele. Hajlok felé, hogy mélységnek megtartom, ha nem találok nála jobbat vállalható árért.
Ted Ginn Jr.: Egy év, vetmin. Kukázok majd helyette valaki mást az FA piacról. Cserének nem volt rossz.
Antoine Wesley: IRL Ravens PS. Nálam 7/39 volt, és ment PS-re. Úgy tűnt egy ideig a nyáron, hogy benne lesz a keretben. Nem lett. De nem is engedték el teljesen a kezét. Meglátjuk.

TE:
Egy fasza veterán és két futottak még. Lehet itt azért alakítani még.
Jared Cook: FA-n jött. Megérte az árát. a PFF-nél 9. legjobb. Tavalyhoz képest visszaesett, de a new orleansi elkapó szekcióban ez talán nem is csoda. Biztos a helye.
Jordan Thomas: Többet vártam tőle. Nagyon valószínű cut, nem hiszem, hogy bárki adna érte bármit.
Nick Vannett: Seattleben sem volt jó, Pittsburghben sem lett az. Kifut a szerződése. Tőlem nem kap újat.

OL:
A támadófal olyan volt, mint egy a sajt, amiben több a lyuk, mint az anyag, mikor tavaly február végén megörököltem a rostert. Nem meglepő módon top priority volt a drafton is és előtte is. Sikerült legalább a kezdő sort összerakni egy kivétellel, mögöttük viszont elég nagy az űr.
Jason Kelce: A legjobb center a ligában, idén is az volt a PFF szerint. Lejár a szerződése, és nagy a dilemma, mivel már tavaly is cikkeztek róla, hogy nem biztos, hogy folytatja. Nem szeretném, hogy húzzon ő is egy Chris Long-ot májusban, miután faszán kapott egy új szerződést. Erre még aludni kell egy párat.
Garrett Bradburry: Az első körösöm. Nagyon gondolkodtam közte és McCoy közt. Hasonlóan "jó" döntés volt, mint a Mattison-Ozigbo (ld fent). Ha megnyerik a SB-t (nem fogják) mégis szívesen fog visszatekinteni a rookie évére. Kelce örökösének hoztam, amíg Kelce van, addig marad guardban. Az idei teljesítménye miatt is hajlok arra, hogy Kelce maradjon. Csak aztán nehogy Jason átverjen.
Mark Glowinski: Gyenge közepes év volt neki ez, de nyilván marad. Azért többet vártam tőle.
Dion Dawkins: A Bills jobbik tackle-je, 73,3-as PFF rating. Szolid. Rookie contractban van, nyílván marad is.
Bobby Evans: A hátrébb húzott negyedik körösöm. Annyira nem fürödtem be vele, mint a másikkal, de nem is volt jó. Spigó szerintem örül most, hogy kihúztam előle. A jövő még lehet az övé.
Seantrel Henderson: Tavaly eltörött a bokája az első meccsen, előtte évben egész jó volt. Idén annyira nem, hogy ki is vágták. Szerintem nálam is ez lesz a sorsa. FA-n hoztam, még licit is volt ére, nem volt jó kör.
Elijah Wilkinson: Mélységnek marad, szotyiért, ha FA-n nem találok jobbat.
Shon Coleman, Rees Odhiambo: Szotyis szerződésük lejár, az egyik IRL FA, a másik talán sérült, de nem játszik az biztos. Mehetnek.

DI:
Itt nem lesz változás. Bár van itt minden mint a búcsúban. Sérültek a szezon elején, be nem váltott ígéret, és a meglepetés sztár.
Harrison Phillips: Amíg játszott nagyon jó volt. 3 meccsen. Újonc szerződés. Jövőre találkozunk.
Tyrone Crawford: Az egyetlen dallasi a csapatban. FA-n jött. Nem volt jó, de sérülten játszott, és a 6. meccs után belátta, hogy mindenkinek jobb, ha kés alá fekszik. Jövőre ugyanitt.
Steve McLendon: Borzasztóan sajnálom, hogy nem több éves szerződést kapott a free agency piacon, ráadásul annak is a 3. körében kukáztam, még talán licit sem volt rá. Ehhez képest 12. legjobb DI, 79,8-as PFF grade-del, úgy, hohgy Quinnen Williams is a keretben van. Nem láttam jönni. Ajánlatot biztos kap hosszabbításra, a kérdés, neki elég lesz-e, azért már nem mai gyerek.
Greg Gaines: 4. körös volt IRL, 6. kör nálam az IRL darft után azt hittem nagyot fogtam vele. IRL nagyobb csalódás volt szerintem, bár a Suh után maradt űrt nem könnyű betölteni. Offseasonben szépeket írtak róla eleinte, aztán ahogy haladt előre az idő, szép lassan kiszorult. Majd visszakerült a snapek 20-30%-ában. Szerencsére az se volt jobb, akit a helyére raktak. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, most, hogy Wade Phillipsnek kitelt LA-ben az ideje. 6. körösként szotyit keres még évekig.

ED:
Egy kivételével óriási csalódás az egység.
Nick Perry: Tudtam, hogy kockázatot vállalok vele, de álmomban nem gondoltam, hogy még szezon közben sem szedi fel senki. Valaki? Biztos nem? Cut. Legalább megtakarítok rajta egy csomót.
Marcus Davenport: Örökölt játékos, újonc szerződéssel. PFF #18 84,1 ponttal. Fény az éjszakában.
Jachai Polite: Valahol nem volt meglepő így utólag, hogy bust lett. Iskolapéldája annak, hogyan játszd ki magad az első körből. A production viszont megvolt előtte az egyetemen, így nagy rizikóval akár lehetett volna belőle nagy nyeremény is. Nem jött be, hogy ráraktam a kocsit a pirosra. A Jets elvitte 3. körben (én 2/14-en), de Gase mester miután megszabadult védelmező GM-jétől, őt is elküldte a szezon előtt. A szezont a Seahawks PS-ben kezdte, és a Rams PS-ben fejezte be. Kíváncsi vagyok mi lesz vele. Nagyon. Egyelőre nem vagyok hajlandó elismerni, hogy rossz döntést hoztam.
Ogbonnia Okoronkwo: All Big-12 volt Oklahomában, tavaly 5. körben kelt el, egész évben IR-en volt. Tampából trade-eltem, Többet vártam tőle, de marad, főleg, hogy franc se tudja mi lesz most a csapatában a labda innenső oldalán. Vagy nem.
Stephen Weatherly: Rossz volt a PFF-ben, nagyon. Még azért utánanézek jobban, mert nem igazán követtem, de sokkal valószínűbb, hogy nem kap új szerződést.

LB:
A cap 13,8%-a megy el rájuk. Ez az egység is egyben marad. Itt is volt minden. Hosszabbítás, ami azért drága volt, sztár trade útján, draft-on bejöttek, draft bust, UDFA star. Alapvetően nem tervezek nagy változtatásokat az egységben, talán egy kivétellel. Az egység nagy része évekig itt marad valószínűleg.
Bobby Wagner - Mike: Nem tudta hozni a tavalyi szintet, bár first team all pro lett idén is, amit mondjuk nem igazán értek. PFF 75,5, ami a 12. helyre volt elég. Érinthetetlen még úgy is, hogy a fenti 13,8%-ból 7,1% ő maga.
Anthony Barr - Sam: Hosszabbítottam vele. Sok pénzt keres, jövőre még többet fog, a 13,8%-ból ő 4,6% volt idén, jövőre majdnem a fele, és hát nem játszik egy ligában Wagnerrel. A pénzét nem szolgálta meg, de valószínűleg marad, de ha valakinek kell, nyitott vagyok. Ha jövőre is ezt nyújtja, akkor egyértelmű cut.
Dre Greenlaw - Will: Gyémántot találtam az UDFA börzén a személyében. IRL 5. körös volt, a nem túl acélos Razorbacksben játszott egyetemen. Semmit sem tudtam róla, a karaktere miatt vittem el, az UDFA börze előtt az IRL draft után írták róla a twitteren, hogy első évesen kb mindent kockáztatva megmentett egy csajt attól, hogy félájultan valaki hazavigye a pubból. Két kislányom van, nálam az ilyen számít. Azt mondták róla, hogy túl kicsi, NFL-ben nem lesz elég. Ehhez képest alapember lett a ninersben már a rookie évében, ehhez nyilván kellett sérülés is, de megragadta a lehetőséget. Ő szerelt a goal line-on az utolsó fordulóban, aminek köszönhetően csak most hétvégén játszanak. Ha egy valakit ki kell emelnem az első évemből itt, az ő.
Drue Tranquill - Mike/Will: szolid évet hozott le a nem jó Chargersban. 3. körös volt nálam, IRL 4. Szotyiért van itt. PFF #25, ami azért szolid, a grade-jét nem írom le, mert sátáni szám.
Eric Wilson - Will: Örökölt, szotyiért. PFF #21, szolid 68,7. Marad, de ha valaki trade-elne érte, meghallgatom.
Marquell Lee - Sam: Kb egész évben sérült volt. RFA. Meglátjuk.
Te'Von Coney - Mike: Óriási negatív csalódás az ő sorsa. a PFF első 100-ba tette. Én 4. körben vittem. Ehhez képest esélye sem volt Oaklandben keretbe kerülni, decemberben felszedték PS-be. Mivel nálunk korábban lezajlanak a dolgok, minthogy IRL bármi kiderüljön megtartom, mert 4. körös volt, és nem értem még mindig (bár a workouot eredményei azért adnak némi támpontot, de ezt a PFF is hogy nézhette be ennyire?).
Joe-Giles Harris: Nálam PS, Jaguarsnál keretben van, de csak special teamer. UDFA find. Meglátjuk.
Tre Watson: Nálam PS, IRL FA, keretbe se került. UDFA find. Mehet.
Tyrel Dodson: Projectnek mondták, írogatták is róla, hogy bekerülhet. Aztán májusban lett egy domestic ügye, ennek ellenére nem küldték el. Eltiltották. Az lejárt, kivágták, aztán PS-be rakták. Megvárom mi lesz vele, mert valószínűleg McDermott mester is látott valamit benne, ha nem küldte el a rendőrségi ügye után rögtön.

S:
A cap 10,7%-a megy rájuk, ennek a fele kb haszontalanul.
Jahleel Addae: Drága de legaláb nem jó. A szerződése lejár, Mehet.
Earl Thomas: Nem ez volt a legjobb éve, de hát Earl Thomas. Ha már IRL nem jött Dallasba, itt nálam van. Csilliárdért is marad, ha nem jön valami fasza kis ajánlat, amit viszont kétlek.
Tracy Walker: Pislákoló fény a detroiti éjszakában, és szotyiért az enyém. PFF #24.
Marcus Allen: kuka.
Eric Rowe: Kakukktojás, mivel CB-ként van nálam, de IRL a Fitzpatrik trade után S lett, és kapott is új szerződést. Egy évre hoztam, mivel sérülékeny és féltem elköteleződni az injury historyja miatt. De meg fogom kínálni hosszabbítással. Köszi a tippet, Paul!
Montre Hartage: PS-en van nálam, 7. körös, IRL UDFA-ról Miami. Szezon közben vitték fel a PS-ből, marad, de lehet én hagyom CB-nek főleg hogy, ld lent.
Jojo Macintosh: PS nálam, nem került csapatba, sajnálom, sajnos kuka.

CB:
Óriási lyukak, top priority lesz ez az egység, kb nincs senki, mivel tavaly egy éves emberekkel töltöttem fel ezt a csapatrészt, mondván majd idén.
Trumaine Johnson: Egy évre hosszabbítottam vele tavaly, jól tettem, hogy csak ennyire. Mehet Isten hírével.
Teez Tabor: Örökölt. IRL FA. Itt is az lesz, cut.
Dominique Rodgers-C: Egy évre jött. Mehet.
Nate Hairston: szotyiért volt itt. Nem az ő éve volt, ahogy sokaknak nem az volt az ő csapatában. Mehet.
BW Webb: Egy évre volt itt. Mehet.
Jordan Miller, Stephen Denmark: Előbbi 5. körös csere corner az Atlantában, nálam UDFA. Developmental, marad. Dánia Istvánt eleve projectnek vitték 7.körben Chicagoba, WR-ből képezték át egy noname college-en (Valdosta State). Megvárom mi lesz belőle, marad.

K:
Daniel Carson: Nem jó, de nem is tragikus. Ha valakinek kell, viheti.

P:
Cory Carter: Az előszezonban elbukta a Billsben a csapatba kerülést. Waive.
Jack Fox: Colquittel küzdött a csapatba kerülésért, de csak ugyanolyan jó volt, ezért nem csinálták meg Colquittel, hogy 40-hez közel a szerződése utolsó előtti éve előtt kivágják. Nem tudom mit csináljak vele. Azért nem lesznek álmatlan éjszakáim.

LS:
Andrew East: Azt hiszem most nincs csapata. Maddenbe jó lesz.
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Tampa Bay Buccaneers szezon értékelö (bocsi hosszú)

QB
Enyém lett a washingtoni QB pad, ennek fényében azonnal van rálátásunk, hogy ez nem az én évem volt. Sérülés, nehéz indulás is volt a menüben. Innen már csak feljebb van és akkor fényes a a jövö. Pass TD a 28. helyre, yardok a 30. helyre voltak elegek, de olyan OL mögött ami az 5. legtöbb sacket engedte nehéz is lenne viháncolni. A cap 7,15%-át költöttem rájuk.

Case Keenum: Washingtonban vele kezdték az évet, aztán lesérült és jött a másik QB-m, Haskins. 64,8%-os completion még mondjuk ok és a 91,3-as QBR is, de egyrészt nyerni vele sem nagyon tudtak, másrészt 11 TD-hez 5 INT is társult és amiatt is kapott a PFF-töl egy majdnem remek 55-ös ratinget. Még 2 évig nálam van, évi 4 millás fizuval ok.

Dwayne Haskins: Nagyon nagy reményeim voltak vele kapcsolatban, jobbnak tartottam/tartom, mint mondjuk Murrayt (az én ízlésemnek jobban fekszik), de nehéz úgy jónak lenni, ha a HC nem kedvel és a lehetöséget is csak nehezen adja meg. 67,6-os PFF értékelés azért nem rossz, a 76,1-es QBR már nem annyira. 7 TD-hez 7 INT is jött, de év végére kezdte összeszedni magát (121,3 illetve 143,2-es QBR). Remélem Ron Rivera segít neki fejlödni és kijön jövöre belöle az igazi tudása. Természetesen jövöre is ö a kezdöm.

Brett Rypien: Broncos PS

RB
Hát izé. Az offensem legjobb alakulata. Borzalmas látni, hogy több elkapott yardjuk van mint a WR vagy TE szekcióknak. 22-ek a futott yardokban (1613 yard), 13-ak a TD-kben (15 TD) és elkapni is tudnak. Ezek sem acélos helyezések, nem véletlen nem vagyok happy. A cap 5,16%-a ment ide.

James White: Inkább elkapó, mint futó, de akkor is nagyon bírom a srácot. 76,1-es PFF ratingje jobb, mint a tavalyi volt. 7 futás mellé volt 72 elkapása is, nem kell csodálkozni, hogy 5 elkapott TD-je van, mig futott csak 1. Szerzödése lejárt, lehet megnézem mennyiért maradna.

Adrian Peterson: Bár az 1000 yardot futásban idén nem tudta elérni, de 898 futott mellé felpakolt még 142 elkapottat is, azaz scrimmage yardban csak meglett a 4 számjegy. 5 TD-t szerzett, ami nem sok, de legalább kevés. Még egy évig szerzödés alatt van, maradni is fog. Remélemm nem vonul vissza közben.

Malcolm Brown: Nem kezdö, de használgatták. 5 TD, 255 yard. Nálam is kiegeszítö ember, 1.1 millióért maradni is fog.

Quadree Ollison: UDFA-ként hoztam és be is került a Falcons 53-as keretében. 22 futásból összehozott 4 TD-t, remélem jövöre nagyobb szerepet kap majd. Ennyiért hülye lennök kidobni, még akár lehet is egy jobb futóm akinek nem jár le a szerzödése 2020 után.

FB
Alec Ingold: Az Oaklandben mind a 16 meccsen pályára lépett, kapott egy ok 67,5-ös PFF ratinget. UDFA-ként jött, még 2 évet tuti marad, ha legalább ezt a teljesítményt hozza. A cap 0,27%a ment el rá.

WR
Valahol a szar és a fos között helyezném el ezt a csapatrészt. Nem sok jót lehet mondani arra az egységre, akik összesen 13 TD-t szereztek (utolsók lennének irl) vagy összesen 1919 yardot (szintén utolsók lennének). Itt biztos nagy átalakítások kellenek, mert ha ez így marad, akkor Haskins lehet akármilyen jó irl, a Maddenben semmi nem lesz. Legalább a yard/catchben elsök lennének a 9,84-es átlaggal illetve nem drágák, csak 3,48%-ot visznek el a capböl.

Taywan Taylor: Volt 1 elkapása, igaz csak 3 meccsen játszott, aztán sérülés. Tavaly 70-es PFF ratingje volt, idén 52,5. Mivel nem drága lehet hagyom kitölteni az utolsó évét nálam, de itt az is lehet, hogy kirakom, mint a huzat.

Tajae Sharp: A number 1 elkapóm, aki mondjuk jobb esetben number 3 lehetne csak. 74-es PFF rating, 4 TD és 39 yard. Szuper, hogy pont neki lejár a szerzödése. Majd megkérdem mik az elképzelései.

Jamal Custis: UDFA, aki a KC PS-ében van. Sokat nem várok töle, de aradhat PS-ben.

David Stills: Többet vártam töle, draftoltam, eljutott a Giants PS-ébe. Megvárom mi lesz vele jövöre.

Nick Easley: UDFA, aki a Bills PS-ébe bekerült.

Johnnie Dixon: Kuka

Austin Carr: Van benne lehetöség, de lesérült gyorsan, így csak 1 elkapás jutott neki is. 685.000-ért marad és bizakodom valami szebb évben.

Ashton Dulin: UDFA-ként bekerült a Colts 53-as keretébe. Hajrá csak így tovább.

Parris Campbell: A legnagyobb csalódás a draftról. Azt hittem ö lesz a nr. 1 elkapóm, de rengeteget volt sérült, csak 7 meccsen lépett pályára és csak 3-on kezdöként. 127 yard és 1 TD. Sebaj, jövöre visszatér és felperzseli a gyepet.

TE
Van egy nyugdíjból kijövö, egy lassan nyugdíjba menö játékosom, illetve egy ígéretes fiatal, aki vagy el volt tiltva vagy sérült. Fasza összeállítás.

Ben Watson. Ne sok vizet zavaft idén, 173 yard, 0 TD. Jövöre nem lesz itt.

Chris Herndon: Tavaly agyon ígéretesnek tünt, idén volt 1 elkapása miután el volt tiltva és mielött lesérült. Természetesen marad.

Jimmy Graham: Legalább valaki szerzett TD-t, rögtön 3-at, wooow, vizet, vizet, elájulok. Jövöre még marad.

OL
Van 2-3 valóban kezdö, rendszeresen pályára lépö emberem, a többi max cserék. Legalább irl ebben a konstellációban ligalesök engedett sackeket tekintve. Ide már több pénz ment, 20,99%, ami a teljesítményhez képest sok.

Iosua Opeta és Trevon Tate: UDFA-k, akik találtak maguknak csapatot, de ennyi, PS.

Ross Pierschbacher: A Washington és saját 4. körös pickje, aki 5 meccsen játszott, de többet nem tudok róla mondani. Legalább pályára lépett.

Bobby Massie: 10 meccsen játszott, akko kezdö volt. 63,2-es PFF azért nem olyan jó. Szerzödése lejárt. Hagyom kimenni FA-re.

Austin Corbett: Átment a Ramshez, játszott 542 snapet. 52,2-es PFF rating. Olcsó, így marad. Remélem jövöre jobb lesz.

Brandon Parker: 39,2-s PFF. Nem volt jó éve, ennél több van benne. Akár trade-re is nyitott vagyok apróért.

Josh Kline: Szintén lejárt a szerzödése, de legalább ö már 733 snapet volt pályán és 61,6-os ratinget kapott. Szerintem mehet ö is FA-re.

Jake Matthews: A tavalyi legnagyobb FA igazolásom, aki megéri a pénzét. 84,4-es pass block rating az remek, overall 79,6. Franchise LT, itt legalább bódottá van.

Austin Reiter: KC kezdö centere, 1045 snappel és 63-as ratinggel, de a pass blockja 82-es. 1.1 milliós fizuval marad.

Ty Sambrailo: 94 snap, de legalább van egy elkapott TD-je.

B.J. Finney: Steelers csere cenetere. 56,9-es ratinggel. Rosszabb, mint tavaly, de nem olyan drága így marad.

Offense összegzés: QB poszton rendben vagyok érzésem szerint, de a kiszolgálóegységet nagyon meg kell kevernem, ha el akarok érni valmit. WR tuti reshape, de lehet OL és TE poszton is lesznek mozgások.

DT
Ennyi szenvedés után végre nyugodtabb vizekre evezünk. Jön a csapatom szebbik fele. 6,7%-a megy ide a capböl, azaz összességében bagóért vannak itt a fiúk.

Kenny Clark: Ok, neki lejárt a szerzödése. 24 éves, fiatal. A tavalyi 90,5-ös rating után, idén „csak“ 79,9-et kapott, de 87-es pass rush rating. 6 sack, 17 pressure, 9 TFL. Tárgyalni fogok vele az tuti.

Derrick Nnadi: Kansas kezdöje, aki inkább futás ellen volt jó, 71,9. Szódával elmegy.

Mike Pennel: Szintén Chifes játékos, aki egy 72,2-es overall ratinget tudhat magáénak, Csak 8 meccsen játszott, de a rotációba simán jó lesz.

Henry Anderson: A Jets 3-teh DT-je, aki idén jóval gyengébb volt, mint tavaly (76,5 vs 55,8), de a szerzödése viszonylag baráti, illetve nagyot küzdöttem érte FA-n, szóval marad.

Albert Huggins: UDFA igazolás, aki lálott PS-t Baltimore-ban és a Patsnél is.

DE
Itt vannak nagyon jó igazolásaim, monodhatni erre a csoportra vagyok a legbüszkébb, mi több itt van több fiatal akire hosszabb távon lehet építkezni. 5,05%-ot foglaltak a capböl.

Taco Charlton: A Miamiban tudott azért ezt-azt mutatni. 10 meccs, 5-ször kezdö, ezalatt 5 sack 9 pressure és 5 QB hitje volt. Olcsó, emellett kedvelem is, marad.

Kemoko Turay: 4 meccsen játszott aztán megsérült. Ennyi idö után adott neki a PFF egy 91,3-as ratinget, igaz a statjai nem annyira fényesek. Alig több, mint 1 milláért maradhat (vagy ajánlotok érte is valamit).

Damontre Moore: A Frisco adott neki lehetöséget, azon a 2 meccsen amikor játszott mutatott életjeleket, majd megsérült. Lejárt a szerzödése, mehet ki az FA-re.

Montez Sweat: Egyik nagyon kedvencem és jobb igazolásom a draftról. 16 meccsen kezdö volt, 8 sack, 27 pressure, 2 FF. Lehet hátramozgatom LB-be jövöre, de biztos helye a csapatnál. Töle is többet várok Rivera és del Rio érkezésével.

Maxx Crosby: Szerintem ö volt a draft stealje szomomra. 3. körben húztam és a Raidersnél hasított. 11 sack, 31 pressure, 16 TFL, 4 FF és 4 PD. Ö miatta gondolom hátramozgatni Sweatet és Crosby lehet a kezdö RE-em.

Mike Onuoha: Ravens PS

LB
Ahhoz képest, hogy mennyi megy rájuk (13,97% a capböl) annyira nem voltak acélosak, de persze rosszak sem. Innen lesz akit elöre mozgatok Endnek, de a többség persze marad. Igéretes alakulat.

Christian Kirksey: Csere árán szereztem, nem is annyira occsó (5 milla felett) és le is sérült pikkpakk. Meglátjuk 2020-ban mi lesz vele.

Antonio Morrison: kuka

Fred Warner: Tavaly se volt rossz már, de idén abszolút termékeny volt. A friscoi LB sor gyöngye, igaz csak 66,9-es ratinget kapott.

Zach Brown: Nagy csalódás, hogy egy 87,9-es szezon után elküdte a Redskins. Arizonában talált új otthonra, de számai nagyon gyengék. 6 meccsen játszott, akkor legalább kezdö volt. Marad egy évet biztosan, mert nagyon kedvelem.

Harvey Langi: Súlyos balesete után az elsö teljes szezonja ahol minden meccsen aktí volt. Persze ez nem azt jelenti, hogy szuper statot tett össze, de legalább az elsö lépés megvolt. RFA lesz, meglátom még kezdek-e vele valamit.

Josh Allen: Na öt fogom valószínü DE-be tenni. Nagyon nagy húzás volt ö is, igaz egy top5-ös tehetségtöl nem is várható el más. 40 pressure, 12 sack, 22 QB hit, 11 TFL. Szuper játékos, örülök, hogy nálam van, alap darab lesz a következö években.

S
Szintén egy olcsó brigád csak 2,89%-át viszi el a capnek. Ok, meg is látszik az eredményen, de vannak itt is biztató jelek.

Rashaan Gaulden: 49,6-os PFF rating, 10 meccsen alig csinált valamit, tuti cut.

DJ Reed: Nálam sfatey, irl cornert játszott, nem is rosszul, hiszen a PFF adott neki egy 74,8-as ratinget. Még két évig bagóért van itt, meglátjuk átmozgatom-e cornerbe.

Taylor Rapp: Egyik nagy kedvencem volt már a draft elött is. A Ramsben 10 meccsen kezdett. 76 tackle, 2 INT, volt pressure és QB hit is. Nem robbant be a ligába, de egy jó kezdésen van túl, remélem a második évében fejlödni fog.

Nasir Adderley: Talán a legnagyobb bust eddig. 4 meccsen lépett pályára a Chargersbe és szinte semmi értékelhetöt nem csinált. Mindegy marad természetesen és meglátjuk mi lesz vele jövöre.

CB
Úgy gondolom sikerült egy nagyon baráti, viszonylag fiatal csapatot itt összetennem. Igaz, FA-n ök voltak az egyik fókuszpontom is, 16,26%-ot visznek a capböl. Volt olyan aki picit alul teljesitett, de olyanok is akiktöl nem vártam ennyit.

Logan Ryan: Lejárt a szerzödése és a tegnapi wild card meccsen is láttuk, hogy tud nagy playeket csinálni. 4,5 sack, 83 tackle, 4 TFL, 4 INT. Nagyon szép statok. Valaki nagyon boldog lesz vele szerintem és meg a remélhetöleg 3. körös kompenzációs pickkel amit utána kapok 😊

Prince Amukamara: Egyik kedvenc CB-m amióta a ligában van. 15 meccsen volt kezdö, 51 tackle, 10 PD és 70,5-es coverage grade. Sima kezdö.

Pierre Desir: Töle többet vártam miután hosszabbított vele a Colts. 11 PD, 42 tackle és csak 12 meccsen lépett a pályára, ergo jövöre serülésmentesebb éve lehet, jobb stattal. Öt szántam a másik kezdömnek.

Cre´von LeBlanc: Slotban szerettem volna látni, de szintén lesérült és csak 4 meccsen látott gyepet. Azért kapott egy 69,6-os ratinget. Valamint safety poziba mozgatták.

Nickell Robey-Coleman: Top slot opcióm volt és hozta is az elvártat egy 74,5-ös overall ratinggel. 16 meccsen lépett pályára. Rendben leszek itt is.

Jamel Dean: Nagyon gyors, de sérülékeny, valószínü ezért tudtam ilyen késön még draftolni. Ö a totál pozitív meglepetés, 76,4-es ratinggel. 13 meccsen játszott, 2 INT, 17 PD és egy 78,9-es coverage grade. Simán elörrébb léphet jövöre.

Nate Brooks: UDFA, aki a Miamiban bekerült az 53-as keretbe és csinált is valamit. 3 meccsen játszott. Ez is valami na.

Defense összegzés: IRL ez a csapat nagyon ott lett volna a szeren. 54,5 sack (nr.1), 178 pressure (nr.3), QB hit 94 (nr.14), TFL 80 (nr.9), FF 24 (nr.1), INT 13 (nr.12), PD 97 (nr.5). Nagyon meggyözö eredmény. Igaz tackle számban az utolsók lettünk volna, de az nem is, ha a labda nem jut el az elkapóhoz.

K
Adam Vinatieri: Nagyon gyenge szezonon van túl, ami valószínü az utolsó volt. Amúgy is lejár a szerzödése, tölem megy nyugdíjba, vissza is vonultatom a mezszámát majd.

Cole Tracy: Vinatieri utódjának draftoltam, de még csak csapatot sem talált….fuck…

P
Jake Bailey: A Pats puntere lesz évekig, nagy húzás volt. 73,3-as grade, a legtöbb inside 20 punttal (45)

LS
Rick Lovato: Ja, ö még idén szerzödés alatt van.

Csapat összegzés: Gyönyörüen lehet látni merre kell mennem az offseasonben. Ha van valakinek eladó embere a felturbósítandó posztjaimra, írjon nyugodtan.
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 083 — Patriots GM
Detroit Lions szezon értékelő:

QB:
Tom Brady 42 évesen is 4000 yard felett passzolt (4 057 – 7.-ik legtöbb a ligában), ami mellé 24 (13) TD és 8 (14) interception is jött. Még mindig top10 irányító, akinek viszont lejár a szerződése. Akinek már csak egy remek irányító hiányzik a Super Bowlhoz egy tag-gel elviheti a PFF szerint 10-ik (80,3-as grade), a Madden szerint a 4.-ik (94) legjobb irányítót a ligában.
Ryan Tannehill – mert úgy néz ki sikerült FA-n kikukázni Ryan-t, aki mióta kezdő irányító lett a Titansben, minden idők legjobb irányító ratingjét hozta össze és úgy néz ki, mint sokan másokat, őt is csak Adam Gase tartotta vissza. Veterán minimumért van még 2 évig nálam a PFF szerinti idei legjobb irányító (bár a Madden még nem zárkózott fel a hype-hoz).
Kyle Lauletta – kuka

Összesítve: Brady és Tannehill átlagosan 251 yardot passzoltak meccsenként, ami a 8.-ik legtöbb lenne IRL.

RB:
Dalvin Cook – na végre! Nagyon jól sikerült az idei éve, ami nagyban annak köszönhető, hogy csak az év vége felé jött a sérülés, illetve nagyon jót tett neki a vikingeknél az OC váltás, hiszen Kevin Stefanski nagyobb hangsúlyt fektet a futójátékra, mint elődje. Cook úgy, hogy kihagyta a szezon két utolsó meccsét a 8-ik legtöbbször futott a ligában (250), 1 135 yard mellett 13 touchdownt is szerzett. Emellett 53 passzt is elkapott 519 yardot érően és idén abszolút hozta mindazt, amit láttak benne mikor draftolták.
Theo Riddick – 3rd down futónak hoztam és szerintem az egyik legjobb volt a ligában ezen a területen, egészen addig, amíg az IRL Lions ki nem rakta a csapatból. Azóta Denver az otthona, de igen korán IR-re került. Idén FA és a felek nem kapkodnak majd a hosszabbítással.
Mike Davis – a 2018-as szezon után nagy reményekkel került IRL Chicagoba, ahol azt lehetett gondolni, hogy átveheti majd Jordan Howard helyét, de Montgomery draftolása megpecsételte sorsát. Most McCaffrey egyik cseréje, ami egyet jelent azzal, hogy nem játszik.

Futójáték: mivel csak Cook játszott idén IRL ezért marad az 1135 yard, ami IRL a 30.-ik helyre lenne elég, de a 13 TD viszont már a 18.-ikra.

WR:
Golden Tate – nos, öregszik és ezzel a sérülések is jönnek. Tavaly hosszabbítottam vele, bízva abban, hogy ebben a Giants-ben OBJ távozásával fontos szerephez juthat. Tulajdonképpen ez meg is történt, csak az év eleji sérülése megakadályozta abban, hogy hozzon egy jobb szezont. a 6 szerzett touchdown még így is a legtöbb 2015 óta, ráadásul ezt 11 meccsen hozta össze. 676 yard sem vészes, hiszen. ha 16 meccsre vetítjük, akkor majdnem megvan az 1000 yard. Jövőre, új HC-val és Daniel Jones esetleges fejlődésével talán még több is összejöhet. De azért, ha valakinek kell, meghallgatom az ajánlatot.
DeDe Westbrook – neki megakadt a fejlődése, ami leginkább a Jaguars háza táján tapasztalható káosz miatt van. Ha jövőre stabilizálódik a helyzet remélhetőleg tovább fejlődik. Érdekesség, hogy tavaly is és idén is 101 targetje volt és ugyanúgy, mint tavaly 66 elkapása. Rookie minimum szerződése van még idén, kint lesz a KeKi-ben és egy megfelelő ajánlattal elvihető.
Terry McLaurin – tavaly a drafton azért is mertem elcserélni a második kör végi jogomat, mert ő (és Deebo Samuel) még bent voltak és bíztam benne, hogy az egyikőjük bent marad harmadik kör elejéig. Hál’Istennek így lett. Valósággal berobbant az NFL-be és talán az egyetlen pozitívuma volt au idei Redskinsnek. Ha Haskins tud fejlődni és Riverboat is úgy akarja, top elkapó lehet a ligában, ha már most nem az.
Preston Williams – priority UDFA-ként behúztam a 7-ik körben. Közte és Diontae Johnson közt vacilláltam, végül úgy gondoltam, benne nagyobb potenciál van (aztán IRL a Steelers elvitte Johnsont a 3ik körben…). Tehetsége vitathatatlan, karakter problémái voltak az egyetemen, azonban egyelőre jófiú az NFL-ben. DeVante Parker mögött egyértelműen a második számú elkapó Miami-ban. Ő, McLaurin és Westbrook jó kis fiatal elkapó trió a Lions-nál.
Demaryus Thomas – amikor IRL a Patriotshoz került, azt gondoltam, hogy Brady-vel könnyen megértik majd egymást és a két öreg szép kis évet hozhat össze. Nem így lett, helyette elcserélték a Jetshez, ahol 11 meccsen 433 yardot tudott összehozni és egy touchdownt. UFA idén, nem várható hosszabbítás.
Braxton Berrios, Travis Benjamin – punt és kick off visszahordások miatt vannak a csapatnál. Mindkettő csalódás volt idén ezen a téren, de Berrios legalább minimumon van. Benjamin új csapatot kereshet magának.
Marvin Hall – PS tag, aki bekerült az 53-as keretbe IRL. Ennél nem is vártam többet.

TE:
Delaine Walker – jól indult, hiszen a Jax ellen 7 elkapásból 2 TD-t szerzett, aztán ezt a teljesítményt már nem tudta megismételni a szezon során és meg is sérült. Lejár a szerződése, szerintem vissza is vonul.
Cameron Brate – Sajnos Winston és Arians nem nagyon kedveli a TE passzokat, így sem neki, sem társának, OJ Howardnak sem úgy sikerült ez az év, mint amennyi bennük van. IRL még 4 évig szerződése van 6,7 milliós átlaggal, viszont nulla dead cappel, ha megválnának tőle. Szerintem ennyit nem ér meg a Tampának és remélhetőleg olyan csapatba kerül, ahol ki tudják majd használni a képességeit. Nálam vet minimumért marad.
Vernon Davis – öreg róka lejáró szerződéssel, viszlát
Dawson Knox – egészen bíztató rookie éve volt. Kezdő tight end a Billsben. Fant után a második legtöbb elkapott yardja van a rookie tight endek közt, ráadásul a PFF szerint a 7-ik legjobban futásblokkoló tight end a ligában. Szép találat a 4-ik körben.

Passzjáték összesítve: 5 048 yard (No1 lenne IRL) és 30 TD (5)

OL:
Tavaly prioritást élvezett ennek a csapategységnek a rendbe tétele, ami azt gondolom nagyjából sikerült is.
Ronnie Stanley – a PFF szerint a legjobban passz blokkoló tackle a ligában és összességében is a harmadik legjobb az osztályzatok alapján. Az egész szezonban nem engedett egy sacket sem. Alapköve a támadófalnak IRL és a Lions-nál is. Hosszabbítás No1 priority.
Brandon Scherff – ő szabadügynökként került a Lionshoz, így még hosszú ideig a erősíti a fal jobb első oldalát. Kicsit aggasztó, hogy az utóbbi két évben szezon közben IR-re került, de amikor játszik, akkor top 5 guard a ligában. Idén is csak egy sacket engedélyezett.
Weston Richburg – 2018-ban nem volt jó éve, sérült is volt, így fizetése miatt trade blokkra került. Idén jobban teljesít, csak egy sacket engedett, de nem tudta hozni még azt, amit anno a Giants falának közepén. Sajnos ő is IR-re került a 14-ik héten.
James Daniels – ő szintén tavaly került a csapathoz egy trade keretében, mert azt gondolom, hogy az egyik legjobb fiatal guard a ligában. Ő is csak egy sacket engedett idén és a PFF-nél összességében a 16-ik legjobb a posztján.
Braden Smith – a 2018-ban draftolt jobb oldali tackle még a tavalyi kiváló rookie szezonját is felül tudta múlni és a PFF szerint top10 tackle lett a ligában. A negyedik legjobb futás blokkoló. Ugyanakkor passz blokkolásban bőven van még hova fejlődnie, hiszen a 7 engedett sack nagyon sok, még ha van közte nem egy olyan is, ami inkább Brissett hibája, mint az övé.
Zach Fulton – a Texans irl kezdő guardja továbbra is az egyik leggyengébb kezdő guard a ligában, de a Lionsben csak csere, annak meg vet minimumon rendben van.
Tom Compton, LaAdrian Weddle – egy éves vetmines cserék
Yosh Nijman, Zach Sterup – PS, majd meglátjuk

Összesítve: a kezdő 5-ös megvan és bőven átlag feletti, ha nem top10 a játékban. A cserék minőségén még lehet javítani.

DL interior:
Damon Harrison – A legrosszabb éve volt az idei, látszik, hogy öregszik. Lehet abba is hagyja. Sajnso magas a fizuja, de akinek egy évre kell egy brutál futás elleni belső falember olcsón viheti.
Maurice Hurst – hozza a tavalyi teljesítményét. Futás ellen továbbra is van mit fejlődnie, bár egy átlagot ott is tud, míg passz siettetésben a legjobb belső falemberek közt említendő. Első körös volt, talán annál többet is hozhatna, mint amit eddig, de azért nem panaszkodom.
Tyeler Davison – egy JAG, aki cserének teljesen jó. Ennek megfelelő a fizetése is.
Shamar Stephen - egy JAG, aki cserének teljesen jó. Lejár a vet min szerződése.

EDGE:
Az OL mellett a másik olyan terület volt, amit mindenképp meg szerettem volna erősíteni idén. Nem annyira jött össze.
Everson Griffen –8 sack mellé 11 TFL és még egy int is bejátszott. Idei FA igazolás, aki hozta a hozzá fűzött reményeket, de azért talán van egy kis csalódottság, hogy lehetett volna több is.
Cameron Wake – első meccsén 2,5 sacket ért el és aztán semmi. IR-re is került. Jövője bizonytalan
Alex Okafor – a Kansas kifejezetten kezdő edge játékosnak igazolta és reménykedni lehetett, hogy akkor ez lehet a kiugró éve. Nem lett az, csak egy átlagos. Aki szeretné viheti, mert trade blokkra kerül.
Carl Granderson – UDFA-ként bekerült irl a Saints 53-as keretébe, nekem egyelőre ennyi elég
D’Andre Walker – még augusztusban IR-re került
William Hayes – kuka

Itt azért lesz mit erősíteni.

LB:
Továbbra a leggyengébb poszt a csapatban.
Myles Jack – IR lett a vége, de előtte sem volt szép. Absolút nem hozta azt, amit tud és amit mutatott a korábbi években. Így nem lesz lehívva az 5-ik éves opció, hacsak nem szeretné elvinni valaki.
Patrick Onwuasor – a 2018 kiváló éve után, idén nem tudta hozni ugyanazt a szintet. A szezon második felére ki is került a kezdőből. Valószínűleg a Lions sem tart rá majd igényt lejáró szerződése után
Josh Bynes – csere MLB-nek jó volt, kár, hogy lejár a szerződése
Craig Robertson – a tavalyi év után ő is csalódást keltően játszott idén. Lejár a szerződése.
Barkevious Mingo – meh
Chris Board – meh
Damien Wilson – meh
David Long Jr – PS

CB
Úgy éreztem, hogy ez lesz a csapat erőssége, de szinte senki sem hozta azt, amire hivatott lett volna.
Denzel Ward – bár nem hozta azt, amit tavaly a rookie évében, azért idén ő engedte a legalacsonyabb százalékban az elkapásokat a feléje dobott passzokból (44,9%) a ligában.
Aqib Talib – nagyon gyenge éve volt sajnos, hamar meg is sérült. Kiváncsi vagyok van e még benne valami. Ez attól is függ, hogy hol köt ki, de 33 évesen az is benne van, hogy visszavonul.
Kendall Fuller – a liga egyik legjobb slot corneréből egy átlag alatti, de azért még használható corner lett. Ráadásul idén a Kansasben irl többet játszott strong safety poszton, mint NCB-ben. Lejár a szerződése, de gyengébb éve ellenére szeretne a csapat hosszabbítani vele.
Bobby McCain – idén ő is inkább safety volt, mint cornerback a Miamiban, de sajnos IR-en fejezte be. Cserének hoztam, annak jó is.
Terrance Mitchell – kezdő cornere volt a Brownsnak irl, annak ellenére, hogy Greedy Williamset draftolta Dorsey kvázi a helyére. Sajnos 4ik héten eltörte a kezét, IR-re került, de aktiválták a szezon végén. Dorsey hozta Kansasből, kérdés mi lesz vele a GM kirúgásával. Cserének mindenképp jó.
David Long – rookieként nem játszott sokat a Ramsben, de amikor igen, nem vallott szégyent. Kérdés, hogy jövőre Ramsey és Troy Hill mögött mennyi játéklehetőséghez fog jutni. Fejlődése szempontjából fontos lenne, minél többet játszania.
Saivion Smith – PS

Safety:
Harrison Smith - továbbra is a liga egyik legjobb safety-je (PFF szerint a 3.-ik). Idén 3 interception és 3 FF áll a neve mellett és emellett 84 szerelés és egy sack is. A fizetése is ilyen. Bár még van egy év a szerződéséből, hosszabbítani kell vele már idén.
Damontae Kazee – tavaly Keanu Neal sérülését kihasználva robbant be a ligába. Neal idén is megsérül, de Kazee nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint tavaly. Azért 3 interception és 3 PD összejött idén is 69 szerelés mellett (tavaly 7, 10, és 82 volt a stat). Még így a Falcons legjobb safety-je volt, ami egyrészt sokat elmond az egységről, másrészt jó hír a jövőre nézve.
Jonathan Cyprien – kifejezetten olyan cserét kerestem, akinek van tapasztalata és nem drága. Cyprien személyében találtam meg, aki viszont idén elég gyorsan IR-re került.
Darryl Roberts – cserének pont jó és cornerbackként is simán bevethető, aki tulajdonképpen kezdő cb volt idén a Jetsben. Egy int és 6 PD mellett 61 szerelése volt.
Jermaine Whitehead és Jordan Dangerfield – az egyik a Bucs kezdő safety-je volt, amíg meg nem sérült, a másik a Steelers 53-as keretének tagja. Többet nem is vártam el a két PS tagtól.

ST:
Stephen Goskowski – volt már jobb éve (csak jobb éve volt), de valószínűleg sérülés is hátráltatta, amely miatt IR-re is került. Jövőre újra bizonyíthat.
Ryan Allen – a rookie Jake Bailey megnyerte a párharcot ellene a Patriots edzőtáborában, de később leigazolta a Falcons, így továbbra is kezdő punter a ligában.
Zach Trinner – a Tampában játszik

Összességében jobbnak éreztem tavasszal a csapatot, mint amilyennek most. Tannehill kukázása mindenképpen óriási pozitívum és remélhetőleg méltó utódja lehet Brady-nek a Lionsnél. Van egy fiatal és ígéretes WR sor és egy elit futó, illetve a kezdő támadófallal sincs gond. A védelemre mindenképp ráfér az erősítés, illetve Brady távozásával elkezdődik a fiatalítás is a csapatnál. Azért a playoff továbbra is cél.
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 209 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Denver Broncos 2019 szezon értékelő:

Mindenki szar, kivéve a safety-k.

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 619 — Pittsburgh Pirates, Penguins and Chicago Bulls fan!
Indianapolis Colts 2019 szezon értékelő:

QB:
Kirk Cousins: Élete legjobb szezonján van túl. PO-ba vezette a Vikingeket.3605 yardot passzolt idén 26 TD és mindösszesen 6 Int társaságában. Mindemellett 1 futott TD is összejött neki. Nagyon sokat fog keresni idén, de most biztosan nem válok meg tőle.

A többi QB-m szóhoz sem jutott idén. Minderre tekintettel egyértelmes back-up majd elkél.

RB:
Peyton Barber:150 kísérletből, 470 yardot futott 6 TD-vel. Emellett volt 16 elkapása 115 yardért és 1 TDért. Tavaly hoztam a csapathoz, idén is marad még, de mindenképp kell majd mellé valaki.

Trenton Cannon idén nem jutott lehetőséghez Adam Gase "szenzációsan" működő támadó sémájában.
LJ.Scott szintén kuka eddig.

FB:
Roosvelt Nix: Sérülésekekel bajlódott idén, ami vastagon meg is látszott a Steelers futójátékán. Továbbra is jó Fb-nek gondolom,a jövője most biztos a Coltsnál,

WR:
Jakeem Grant: 19 elkapás, 33 célbavétel társaságában 164 yard ért. Elkapott Td-je nem volt. 4 futókísérletből 5 yardot termelt 1 TD-ért. Volt még egy 101 yardos kikc-off return TD-je. 2019-ben opciós évét töltötte a Coltsban, biztosan nem fog hosszabbítási ajánlatot kapni.

Damion Ratley: Idén 20 alkalommal lett célba véve Mayfield által, amiből 12 elkapást , 200 yardot és 1 TD-t szerzett. Kiegészítő ember lesz idén is.

Curtis Samuel: Idén övé volt a legtöbb elkapás a IRL a Coltsban. Szám szerint 53. Ebből 618 yardot, 6 TD-t szerzett, valamint 19 futókísérletből 130 yardot és 1 TD-t produkált. Az összképen az mindenképpen ront, hogy a 53 elkapást 103 célbavételből érte el.Idén újonc szerződése utolsó évébe lép. Jövöjét illetően sokminden képlékeny még.

Robby Anderson: Nagyon gyengén kezdte a szezont a Jetsben. Több 1 elkapás 10+ yardos meccset is produkált. Aztán a végére jobban belelendült és végül 92 célba vételból 52 elkapást, 778 yardot és 5 TD szerzett. UFA lesz idén, egyike azoknak akikkel reális értéken megpróbál majd hosszabbítani a GM. 😊

Felton Davis III.: Idén nem jutott szóhoz a KC-ben.

Tyree Brady. Szintén semmit nem csinált Jacksonvilleben.

Olamide Zacchaeus: Az utolsó 4 hétben pályára keveredett a Falconsban. 4 célbavétel mellett 3 elkapása volt 115 yardért és 1 TD-ért.A TD-je egy szép 93 yardos elkapás után született. UDFAként sikerült megszerezni, pályán volt idén és TD-t is szerzett,ami mindenképpen pozitívum.

Alex Wesley. Semmit nem csinált a Giantsben.

TE:

Ebben a gyengén teljesítő Coltsban is a legsiralmasabb egység.

Jordan Legett és Joshia Price is mehet Isten hírével. Isaac Nauta újonc volt a Lionsnél,ahol 3. számú Te volt. 2 alkpaása volt 13 yardért. 3 célbavétel mellett.

OL:

Roderick Johnson: 16 mérkőzésen lépett pályára Texansban/3szor kezdett is. 364 snap alatt 1 büntetést és 3 sacket engedélyezett.

Timon Parris: 3 alkalommal lépett pályára a Redskinsben.

Jordan Mailata: Túl sok vizet ő sem zavart az Eaglesben.

Cordy Glenn: Nagyon sokáig sérüléssel, agyrázkódással bajlódott,majd még meg is büntette a Bengals. Idén 6 meccsen játszott,ebből 5 kezdése volt. 291 snapet töltött a pályán . zászlót ugyan nem dobtak rá , de 4 sacket engedett. Gyenge szezonja volt. 10.500.000 dollár az idei fizuja, távozása biztosra vehető Indianapoilsból.

Jake Fisher: Nem játszott idén a Bilsben.

Mike Remmers: Idén RT poszton 14 meccsen kezdett a Giansben. 870 snap latt, 5 büntetést és 3 sacket engedett. Maradni fog a Colstban.

Eric mAgnuson: Nem jutott szóhoz idén a Raidersben.

Yodny Cajuste: a tavalyi 3. körös választásom. Egyelőre nem jutott lehetőséghez a a Patriotsban, viszont vele kapcsolatosan él természetesen a vezetőség bizalma.

Deion Calhoun: UDFA-ként szereztem meg. 10 meccsen játszott a Dolphinsban / 7 szer kezdett is. 471 snap latt 2 büntetés és 2 sack engedélyezés volt a produkciója. Ahhoz képest, hogy UDFaként jött hozzám bztató kezdés, még akkor is, ha a Miami fala nem elit.

Alex Bookser: Semmi érdemleges nem volt idén.

Fred Johnson: IRL a Steelersben kezdte meg a szezont,ahonnan aztán Tomlinék kirakták, majd a Bengals szedte fel,ahol 6 meccsen jutott szóhoz, 1szer kezdett is. 144 snapet töltött a pályán ,ezen idő latt 2 zászlót dobtak rá a zebrák és sacket pedig nem engedett.

Garrett Brumfield: nem jutott szóhoz.

Maurkice Pouncey: Amikor épp nem Garrettet rugdosta, vagy nem volt épp más baja akkor kezdett a Steelersben. Leáldozóbna van már a csillaga. Viszont,ha nem jön közbe semmi biztos helye van a Steelers falának a közepén. Idén 777 snap alatt 4 büntetést gyűjtött be, sacket nem engedett. Viszont azt jól lehetett látni,hogy több alaklommal jött nyomás róla és bizony számos labdafeladást is elrontott. Hol túl laposa, hol a Qb mellé vagy fölé adta fel a labdát. Minden hiba és leszállóág ellenére marad a Colts falának közepén ,ahogy IRL is.

D:

DL:

Kawann Short: Csak az első 2 hétben tudott pályára lépni. ezt követően egy rotátor köpeny szakadás miatt IR-re került. 4 tacklet és 1 TFl szerzett a szezonban:

Grady Jarrett: Minden meccsen kezdő Falconsban. 54 szerelés összesen. 8 sack 6 tfl és 1 Ff az idei teljesítménye. Természetesen megrendíthetetlen tagja a Colts védelmének. 😊

Ricky Jean- Francois és LT Waton: Idén szóhoz sem jutottak, távoznak is Indianapolisból.

DE:
Ryan Kerrigan: Karrierje leggyengébb szezonja volt az idei,amely IR-en ért véget. 17 szerelés mellet 7 sack, 5 tfl, 1 FF került a neve mellé. Meglátjuk Riverának mi a szándéka vele.

Shilique Calhoun: Kiegészító ember volt a Patriotsban. 10 szerelés mellet 1 FF volt a teljesítmény.

Austin Bryant: 4 meccsen jutott szóhoz a Lionsban. ezalatt 10 összszerelést szerzett. 4. körös választásom volt a drafton. Nyilván sokat kell még fejlődnie,de meglátjuk hova jut majd.

Wyatt Ray. Nem jutott szóhoz a Brownsban.


Ahmad Gooden: 2 szerelést hozott össze Broncosban. UDFA volt, de legalább pályára került ő is.

LB:
Riley Bullogh: Semmit nem csinált a Titansben.

Deone Buccanon: A szezont a Tampában kezdte,ahonnan kitették a szűrét, majd a Giantsben kötött ki. Ahol 25 szerelést hozott össze. Idén 8.500.000 , jövőre 7.500.000 keres,de biztos nem Indianapolisban.

Avery Willimason: egész szezonban sérült volt. Nagyon remélem , hogy teljesen felépül a sérüléséből és rendben lesz vele minden.

Ryan Shazier. A történetét mindenki ismeri. Reálisan gondolkodva eljött az idő, hogy elengedjem a kezét. 😕 😕 😕

Chris Covington. 2 szerelésen kívül semmit ne csinált Dallasban. Ő sem fog maradni a Coltsban.

Matthew Adams: Összesen 9 szerelésig és 1 TFl jutott IRL a Coltsban. Nagy valószínűséggel kitölti a szerződését.

Shaq Thompson. Tavaly szereztem FA-ról Talán a legjobb döntésem volt tavaly. 107 szerelés. 5 TFL, 3 sack, 2 PD.


CB:

Captain Munnerlyn. Tavaly hosszabbítottam vele. Erre kirakta a Panthers, ami után Buffaloba került,ahol semmit nem csinált. Elhibázott döntés volt.

Jonathan Jones: 15 meccsen játszott a Patriotsban.53 tackle, 8 PD, 2 FF, 0 INT. 74 célbavételből 47 elkapást engedett. Idén UFA lenne, de mindenképp tárgyaló asztalhoz ülnek a felek.


Anthony Averett: 9 meccsen játszott, 3szor kezdett a Ravensben. 17 szerelés mellett, 2 leütött passza volt. Valamint 35 célbavételből 19 elkapást engedett.

Kevin Toliver: 12 meccsen játszott a Bearsben. 1 kezdés fűződik a nevéhez. 15 szerelést és 1 leütött passzt hozott össze., 15 célbavételből 9 elkapást engedett.


Orlando Scandrick: 3 meccsen ,1 szer kezdett a Eaglesben. 7 szerelés, 2 sack ,2 FF, és 2 leütött passz volt a mérlege.

Jordan Wyatt: Nem jutott szóhoz a Saintsben. UDFA volt.

S:

Kavon Frazier: 4 szerelést eszkábált össze a Cowboysban. Szintén távozni fog.

Montae Nicholson: 13 meccsen kezdett a Redskinsben .62 szerelést 4 leütött passzt, 2 INT,2 Fr tett be a közösbe. Idén utolsó évébe lép a z újonc szerződése maradni is fog.

Deshon Elliott: 3 szerelést mutatott be a Ravensben.

Vonn Bell: 13 meccsen játszott és kezdett a Saintban. 89 összszerelés, 1.5 sack, 4 TFL, 2 FF, 4 FR, 1 INT,1 TD, 6 PD fűődik a nevéhez idén. Idén UFa lenne, de miondenképp hosszbbítani szeretne vele GM.

Drawon Askew -Henry. Nem jutott szóhoz a Steelersben.

Jamal Peters. A Colts rakta ki még májusban.

Picasso Nelson Jr.: Szintén nem jutott szóhoz idén.

K
Greg Zuerlein: 24/33 , 53 a yard a leghosszabb rúgása, 5/7 volt a 50+yardos FG kísérleteknél. 42/42 az XP teljesítménye. Idén UFA lesz.

P:
Thomas Morstead: 60 punt idén, 46.2 avg, 64 yard a leghosszabb rúgása, és 34 in 20 puntja volt. Azt hiszem őt jó döntés volt megszerezni.


Összegzés: Tél van, talán még hó is lesz, úgyhogy kilehet porolni a szőnyeget rendesen. Vagyis itt az ideje egy nagytakarításnak és új alapokra helyezni ezt a csapatot. A tervek szerint megválok minden olyan játékostól akik semmit nem tettek hozzá a csapat teljesítményéhez és újakkal próbálkozunk majd.

" class="embed">
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 735 — 49ers GM
San Francisco 49ers szezon értékelő:

QB - összesen 2.235.000 dollárt költöttem a két rosteren lévő játékosra, legalább olcsóak voltak... 😊
Eli Manning - egy éves stop gap megoldásnak szántam, arra jó volt, gondolom visszavonul IRL, ha mégsem, mentornak még egy évre jó lesz.
Jacoby Brissett (2942 yard, 60,9% comp., 18 TD, 6 INT, 224 rush yard, 4 TD) - a szezon első fele alapján azt gondoltam, hogy mindenképp hosszabbítok vele, aztán jött a sérülése, és utána már messze nem volt jó. Érdekes kérdés, hogy mit kezdjek vele, miként IRL is gondolom ezen töprengenek a Colts FO-ban.
Jake Browning - Vikings PS

RB - összesen 6.205.000$ volt az 5 kereten lévő játékos fizetése, összesen 2173 yardot termeltek, 15 futott TD-vel, Brissett számaival együtt 2397 yard és 19 TD, előbbi 2., utóbbi 6. legjobb lenne idén IRL.
Mark Ingram RB (1018 yard, 5,0 avg, 10 TD, 247 elkapott yard, 5 TD) - jó helyre került, hozta is a számokat szépen, főleg a 15 totál TD tetszik. Megérte hosszabbítanom vele.
Matt Breida (623 yard, 5,1 átlag, 1 TD, 120 elkapott yard, 1 TD) - kicsit sokat volt sérült idén, és a szezon végére Mostert mögé szorult, de kiegészítő futónak tökéletes. RFA lesz.
Justice Hill (225 yard, 3,9 avg, 2 TD, 80 elkapott yard) - 3rd RB itt is és IRL is, első szezonjában időnként mutatott biztató jeleket
Jordan Wilkins (307 yard, 6,0 avg, 2 TD, 43 elkapott yard) - limitált szerepben jól használható, de több terhelést nem igazán tud kezelni, kiegészítő futónak megfelel
Tommy Bohanon FB - jó helyre került az XFL-ben, de legalább lejárt a szerződése is

WR: összesen 16.130.000$, jó drága poszt a Jeffery - Lockett párosnak köszönhetően.
Alshon Jeffery (43 elkapás, 490 yard, 4 TD) - rengeteget volt sérült idén, összesen 10 meccsre tudott beöltözni, ott se mindig egészségesen. Lejáró szerződése van, nem hiszem, hogy maradni fog annyiért, amennyit szánok rá.
Tyler Lockett (82 elkapás, 1057 yard, 8 TD) - megérte a befektetést, felé menő passzok 75%-át elkapja, mindössze 2 drop 82 elkapás mellett, mindig benne van a nagy játék veszélye. A terv szerint ő lett volna a deep threat, Jeffery meg a stabil possession, ez félig bejött.
Willie Snead (31 elkapás, 339 yard, 5 TD) - viszonylag megbízható slot WR, van nála jobb meg rosszabb is a ligában, de ennyi fizetésért rendben van
Dontrelle Inman (12 elkapás, 181 yard) - a tavalyi éve alapján sokkal többet vártam tőle, több csapatban is megfordult idén, nagy kérdés, mi lesz vele IRL. Pont azon a határon van a fizuja, hogy megtartani vagy kivágni is érdemes lehet.
Stanley Morgan (3 elkapás, 18 yard) - csodálatos 3. körös pickem, még a full sérült Bengals WR-sorba se tudott beférni. Kap még egy holtszezont a bizonyításra.
Andre Roberts (3 elkapás, 20 yard, 26,6 yard KR átlag, 8,0 yard PR átlag) - returnernek van a rosteren, azt jól is csinálja

TE - összesen 3.560.000 dollárba került a poszt
Jonnu Smith (35 elkapás, 439 yard, 3 TD, időnként fut is) - a szezon második felére egész vállalható számokat hozott, és egy ligaelit futójátékot blokkolóként is támogat, nem első számú TE, de ha nincs jobb, elfogadható kezdő
Hayden Hurst (30 elkapás, 349 yard, 2 TD) - messze nem hozza, amit első körösként vártam tőle, de elkapásban és blokkolásban sem elveszett, ideális 2. TE lenne, ha lenne első számú.
Adam Shaheen (9 elkapás, 74 yard) - ami nem megy, nem kell erőltetni, felé sajnos elfogyott a bizalom

Összteljesítmény elkapás terén: 3457 yard (27. IRL), 28 TD (10. IRL) - sajnos Jeffery-től és Inmantől is többet vártam, ez így nem túl acélos, mondjuk IRL egy Brissett vezette csapat kb. ezt is hozta volna.

OL - összes költés 29.680.000$, ide ment a cap egyik jelentős része, de nagyjából ki is jött a teljesítmény. 3 top 10 körüli játékos (Morse, Collins, Warford), 2 átlagos (két Miller), a legfontosabb LT poszton Kolton Miller ígéretesen fejlődik, a cseresorban is vannak kezdő meccsek és jelentősebb snap számok, egy lejáró szerződés, itt nincs nagyon mivel foglalkozni
Kolton Miller (16/16 start, 1037 snap, 3 penalty, 8 sack allowed) - hatalmasat fejlődött idénre a játéka, tavaly 8 bünti és 12 sack száradt a lelkén, idénre ez is jelentősen csökkent, és a futójátékban is jobban besegít. Még a végén Cable játékost farag belőle...
John Miller (13/13 start, 797 snap, 3 penalty, 1 sack allowed) - nem túl acélos a Bengals támadófal, tőle nem lett se jobb, se rosszabb, viszont ezért a fizetésért ár/érték arányban nagyon rendben van
Mitch Morse (932 snap, 16/16 start, 3 penalty, 2 sack allowed) - végre sérülés nélkül végigjátszotta a szezont, PO-ba ment a csapata, jó teljesítményt nyújtott, megérte hosszabbítani vele
Larry Warford (15/15 start, 989 snap, 4 penalty, 3 sack allowed) - idén is átlag feletti teljesítményt nyújtott, még ha kisebb sérülésekkel is bajlódott
La'el Collins (15/15 start, 1007 snap, 3 penalty, 3,5 sack allowed) - idén végre többnyire jó teljesítményt nyújtott, amennyi pénzt kap tőlem, ez a minimum elvárás
James Hurst (16/2 start, 196 snap, 0 penalty, 0 sack allowed) - ideális csere OT/OG
Phil Haynes - nem lépett pályára idén, de újoncként ez nem annyira meglepő, majd jövőre
Dennis Kelly (15/4 start, 360 snap, 1 penalty, 3 sack allowed) - megfelelő, több poszton bevethető csere G/T, sajnos lejár a szerződése, pedig jó mélységet ad több szerepkörben is
Josh Wells (13/2 start, 205 snap, 4 penalty, 2 sack allowed) - végül Tampában kötött ki idén, csere OT-nak elfér
Brett Jones C - idén összesen 11 special team snap a neve mellett, de csere C/G poszton szóhoz juthat
Tyler Roemer OT - XFL-en landolt idén, UDFA újonctól nem is lehetett sokkal többet várni, legalább edződik, hátha jövőre befér egy 53-as keretbe
James O'Hagan C - szintén XFL, szintén UDFA újonc, jövőre meglátjuk

DL interior - 6.297.000 $, sajnos pont a legfontosabb poszt (belső pass rusher DT) pusztult meg, ha az rendben lenne, akkor szavam nem lehetne, mert run stuffer NT és ideális cseresor bőven akad. Így viszont lesz min tanakodni.
Sheldon Rankins (10 meccs, 329 snap, 10 tackle, 2 sack) – egészségesen a liga jobb pass rusher DT-I közé tartozik, kár, hogy sose egészséges. Ezt a szezont sérülten kezdte, úgy is fejezte be, 5. éves opció alatt lenne jövőre, de nem hiszem, hog ymegéri a 10+ milliót.
Star Lotulelei (16 meccs, 488 snap, 19 tackle, 2 sack, 1 pick) – zömmel 2 downos játékos a Billsnél, de a liga egyik legjobb védelmében 50% körüli snap számmal tolni nem rossz, nálam is ez a szerepe kb.
Xavier Williams (5 meccs, 119 snap, 8 tackle, 1 FF) – csere NT, idén gyorsan lepusztult szegény, de cserének megteszi
Foley Fatukasi (13 meccs, 394 snap, 27 tackle, 1 sack, 1 PD) – második évére kezdi beverekedni magát a Jets védőfal rotációba, többet egyelőre nem várhattam tőle, ideális csere DT
Renell Wren (11 meccs, 157 snap, 8 tackle) – újoncként láttam már ennél jobb kezdést, de még nem teljesen reménytelen a dolog

Edge rusher – 14.750.000$, a két kezdő rendben van, de a két csere közül egy lejárós, egy meg eltűnt, így lesz egy kis munka itt is
Trey Flowers (15 meccs, 716 snap, 51 tackle, 7 sack, 2 FF) – nem ő váltotta meg a Lions védelmet, de hozta, amit szokott, azért némi pluszt még el tudnék viselni tőle, hogy azt mondjam, megérte a pénzét
Brandon Graham (16 meccs, 793 snap, 50 tackle, 8,5 sack, 1 FF, 2 FR) – szokásos erős teljesítmény, sok nyomásgyakorlással, erős oldalról ezt várom kb.
Emmanuel Ogbah (10 meccs, 416 snap, 32 tackle, 5,5 sack, 2 PD, 1 FF) – jót tett neki a váltás, a Chiefs-ben rotációs szerepkörben a kihagyott meccsek ellenére is hozott normális meccseket, ideális csere lenne, de lejárt a szerződése, és ennél többet fog kapni szerintem FA piacon
Eddie Yarbrough – két viszonylag elfogadható szezon után idénre megszűnt létezni sajnos

LB – 15.985.000$, sokat költöttem ide, kár, hogy egy kezdőre és 3-4 nagyon jó cserére futotta csak,
Kiko Alonso (13 meccs, 290 snap, 31 tackle, 1 PD) – legnagyobb FA bustom, giga fizetéssel landolt csereként New Orleansban, nagy kérdés, hogy érdemel-e még egy esélyt
Tegray Scales – 2 évet kapott tőlem, egy snapet nem játszott IRL, 3.körös brainfart pickjeim listájának újabb méltó szereplője
Benardrick McKinney (14 meccs, 863 snap, 101 tackle, 3 PD, 1 FF, 2 FR) – megbízható, jó teljesítmény, kicsit több nagy játék jöhetne tőle
Hardy Nickerson – 46 snap idén az acélos Cincy védelemben, ellenben 170 special team snap, lehet, hogy arra való tekintettel back-upnak maradhat
Neville Hewitt (12 meccs, 779 snap, 72 tackle, 3 sack, 2 INT, 5 PD) – sokkal többet játszott a két kezdő Jets LB sérülései miatt, mint várható volt, nem vallott szégyent, kár, hogy lejár a szerződése, cserének maradhatott volna
Blake Cashman (7 meccs, 434 snap, 40 tackle, 0,5 sack, 2 PD) – újoncként szépen teljesített a szezon elsp felében, aztán sajnos ment ő is a kórházba a többi Jets LB mellé. Mindenesetre kezdésnek abszolút rendben van.
Cody Barton (16 meccs, 153 snap, 17 tackle, 1 PD, 1 FR, 315 spec.team snap) – a Hawks LB-sorba újoncként nem könnyű bekerülni, de neki időnként sikerült pályára keveredni, plusz a spec.team egyik oszlopa

CB: 13.075.000$, ebből két rendes szerződés és csomó újonc, sajnos egyelőre egyik se főnyeremény közülük. Jenkins sorsa a fő kérdés.
Janoris Jenkins (15 meccs, 900 snap, 61 tackle, 5 INT, 16 PD) – szép számok, de idén messze nem volt meggyőző, mondjuk pass rush se nagyon segítette. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele a playoff során New Orleans-ban, ez el is fogja dönteni, hogy a lejáró szerződését megpróbálom-e meghosszabbítani
Jamal Agnew (21 snap, 5 tackle, 168 spec.team snap, 26,7 yard KR átlag – 1 TD, 9,2 PR átlag – 1 TD) – a másik returner, hozott idén 2 TD-t, szép visszahordásokat, mindezt vetmines újonc szerződéssel, maradhat 😊
Bradley Roby (10 meccs, 662 snap, 38 tackle, 1 sack, 2 INT, 8 PD, 1 FF) – sajnos a fél szezont kihagyta sérülés miatt, de amikor játszott, akkor a korábbi Jobbik önmagára emlékeztetett, jót tett neki a váltás Houstonba. Nem no.1 CB, de 2.számúnak nem nagyon kell jobb nála
Holton Hill (8 meccs, 150 snap, 12 tackle, 1 PD, 1 FR) – az igazi hülye, aki tavaly teljesen jó újonc évet hozott, és ere sikerült ráépítenie egy 8 meccses eltiltást idén szezonkezdés gyanánt. Jövőre eldől, mi lesz vele.
Tremon Smith – 103 spec.team snap, kick returner 23,3 yardos átlaggal, ebből van két jobb is nálam, úgyhogy ő nem valószínű, hogy maradni fog
Jalen Davis – felejtős
Chris Westry – Cowboys PS, ő még kap türelmet, mert ígéretes
S: 3.735.000$, nem túl drága poszt, és bőven játszottak az itt szereplők, pedig sok sérülés is volt IRL. Ha nagyon nem jön össze máshogy, a Woods-Phillips párossal neki lehet menni a jövő évnek, de azért lehetne ezen javítani is.
Karl Joseph (9 meccs, 590 snap, 48 tackle, 1 INT, 3 PD, 1 FR) – élete pillanatába bele is sérült, ezzel jó nehéz helyzetbe hozva, ugyanis így nehéz eldönteni, hogy maradjon-e vagy menjen, ha már egyszer lejárt a szerződése. Valószínű többet fog kérni, mint amennyit megér nekem.
Eric Murray (9 meccs, 364 snap, 23 tackle, 1 sack, 1 PD) – sokat hagyott ki sérülés miatt, egyébként megfelelő csere S, szintén lejáró szerződéssel
Xavier Woods (15 meccs, 997 snap, 75 tackle, 2 INT, 5 PD, 2 FF, 1 FR) – ahogy az Üvegtigrisben mondták, “mondjuk ezzel pont átb*sztak”. 😊 Nem rossz safety Woods, de amennyit adtam érte, minimum egy Eric Berry kellene, hogy legyen fénykorában. Legalább nem keres sokat.
Adrian Phillips (7 meccs, 282 snap, 32 tackle, 97 spec.team tackle) – a szezon felét kihagyta egy kartörés miatt, de ideális csere SS/WLB, és komoly spec.team értéke is van. Ha kezdenie kell, sincs nagy baj.
Will Harris (16 meccs, 674 snap, 36 tackle, 1 sack, 3 PD) – kicsit korában lett kezdő, mint kellett volna neki, de még bőven van benne fejlődési potenciál, újonc létére nem volt borzasztó

Védelem összegzés:
Sack: 32,5 (24. IRL)
PD: 54 (32.)
INT: 13 (12.)
FF: 9 (26.)
FR: 8 (21.)

K:
Will Lutz – 36/32 FG, 49/48 XP, Tucker mögött a 2. legjobb rúgó szerintem a ligában jelenleg, niylván majd a Madden sim alatt fog rúgni 72%-os pontossággal.
Michael Dickson – 74 punt, 45,1 avg, 34 in 20, 5 TB, 40,9 net avg. – 3.legtöbb 20-on belüli punt, mindössze 5 TB mellett, a számokat 1 visszahordott TD rontja, de punter poszton is top 5 játékosom van

Összegzés:
Vannak teljesen rendben lévő posztok, ahova nem kell kezdőt vadászni (OL, EDGE, RB, S, TE), de van 1-2 olyan lejáró, akik komol yfejtörést jelentenek (Jeffery, Rankins, Janoris Jenkins, Karl Joseph). Sok cap space nem lesz idén erősíteni, és a legfontosabb poszton van egy lejárt szerződésű Brissett és egy visszavonuló Eli Manning, szóval várhatóan nem idén leszek komoly contender.

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Arizona Cardinals 2019
Egy kis összegzés a 2019-es sivatagi helyzetről. Csak a valami miatt említésre méltó játékosokat emeltem ki és a szezonban elért statisztikáikat. Minden poszt után rávilágítok, hogy a CAP hány százalékát is költöttem a mögöttünk lévő szezonban a posztra, hozok kitekintést az IRL viszonyokhoz, hogy pontosan hol is helyezkedne el a csapatom a szerzett statisztikákat nézve és adok egy nagyon rövid helyzetjelentést, hogy mi is a véleményem a csapatrészemről.

QB
7/20 Gardner Minshew, QB (Washington St.) - (6/5 JAX)
És a draftom fénypontja (Hock után) a 2020-as Jags kezdő irányító! 😀
Viccet félretéve én látok benne valamit, ami ha már csak egy csereQB-ba is fog kiteljesedni örülök. Peterman "örökségét" nem lesz nehéz megugrani a backup Qb posztomon.
Darnold 21 éves Minshew 22, van ahol a kezdő QB egyedül idősebb mint az én duóm. 😀
alatriste
khm... na mit mondtam? 😊

Sam Darnold (63.4) 3,024 yard 19 TD 13 INT
Gardner Minshew (70.3) 3271 yard 21 TD 6 INT
Úgy indul a 2020as szezon, hogy 3 évig szerződés alatt (Sam 22-re opcióval) van a liga legfiatalabb irányítójából kettő. Az egyik talán az egész 2019-es szezon legnagyobb pozitív meglepetése, a másik pedig 7-6al zárta kezdőként az évet még egy szerencsétlen Adam Gase mellett és 0 támadófal mögött.
Ha van poszt ahol dúskálok akkor az a QB. Persze egyik sem szupersztár még, de két elég jó potenciállal bíró srác van itt.

Összevetés itt nincs mivel mindkét játékos hagyott ki idén meccset.
CAP hit: 6.7% - Elég jó arány úgy, hogy két irl kezdő is itt van és összesen a két srác nincs 45 éves.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😎

RB
Derrius Guice (75.8) 5 meccs, 245 yard 2TD, 79 rec yard 1TD
Jay Ajayi () kuka
Bryce Love () IR egész évben
Jeremy McNichols () PS
Alex Armah FB (50.7) 11yard 1TD
Van itt minden, csak tisztességes futójáték nem. Guice borzasztó tehetséges játékos de hamarabb összetörik mint porcelán az elefántkifutóban. A helyettesek vagy nem voltak a ligában sem vagy IR-en, esetleg PS-ben csücsültek. A csapat legtöbb meccset játszó játékosa Armah volt aki legalább képes volt 16 meccsen keresztül beöltözni.

Összevetés: Az NFL 32. csapata (MIA) futott yardja idén: 1,156 az enyém: 256...
CAP hit: 4.4% - Nem lett túlfizetve a csapatrész de ez a teljesítmény még így is nagyon kiábrándító.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 🤢

WR
Davante Adams (83.5) 997 yard 5 TD
DJ Chark (75.2) 1008 yard 8 TD
Tyrell Williams (66.5) 651 yard 6 TD
Kelvin Harmon (64.3) 365 yard
Scott Miller (63.3) 200 yard 1TD
Corey Coleman IR egész évben
Ha nincs tisztességes futójáték legalább az elkapó sor legyen rendben. 3 yard híján 2 1000 yardos WR és a csapat harmadik számú elkapója is (ugyan csak kényszer miatt) első számú elkapó lett IRL a csapatában. A futottak még kategóriában is találni pár WR-t aki látott passzt idén. A top 3 (és a kiegészítő 2 játékos) is nemhogy egy, de két évig még szerződés alatt.

Összevetés: A TE poszttal együtt lesz az elkapott yardokat nézve.
CAP hit: 7.3% - Ha 3 kezdővel számolok akkor ez kezdőnként kb 2,5% a capből amihez képest nagyon szép a kapott teljesítmény.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😍

TE
T.J. Hockenson (60.7) 367yard 2TD IR 13.hét után
Austin Seferian-Jenkins kuka
Egy top10-es választott és egy rakat szemét akik közül egyik se hozta még csak közel se az elvárt teljesítményt. ASJ-től hamar könnyes búcsút fogunk venni és összetesszük a kezünket, hogy a Hock projekt működjön. A TE az egyik legnezebb ugrás az egyetmről az NFL-be de azért ennél jobb karrierstartokat láttunk már... Hock egy brutális tehetség szóval egy robbanás szerű 2020-as teljesítmény se lenne meglepő.

CAP hit: 6.8% - Elég sok ha az ember látja a kapott teljesítményt és belegondol, hogy ezért a pénzért igazából csak 1 kezdő posztot pipáltam ki, míg nem sokkal többet kap az egész WR állomány sokkal jobb teljesítményt hozva.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😥

Összevetés TE+WR+(RB): 3.667 elkapott yard irl ez a 18. lenne a ligában. A TE-ek és a futók hozzáadott része nem túl nagy de a WR állomány szerencsére elég szépen felhúzza és így elér egy középmezőnyt.
23 db elkapott TD, ami szintén 19. lenne az irl rangsorban.

OL
Garett Bolles (75.9) 31 total pressure, 4 allowed sack
Justin Pugh (67.6) 33 total pressure, 6 allowed sack
Graham Glasgow (74.1) 25 total pressure, 0(!) allowed sack, összességében pedig 74.2 run block grade
Billy Turner (64.8) 20 total pressure, 6 allowed sack és összességében 81.2-es pass block grade
Bobby Hart (57.7) 38 total pressure, 8 allowed sack
A jó hír, hogy van 5db irl kezdő játékos az 5db posztra akik ráadásul végig is tudták játszani az évet egészségesen. A rossz hír, hogy nem túl veretes sajnos az egység, bár azért sírni se kell.
Pughra és Glasgowra panasz nincs igazából. Pugh remek pass blockker volt (10. az OG-k között) míg Glasgow hozott mindenhol egy egész jó szintet és összességében a run block grade-je 7. lett az OG között. Bolles a második felében az évnek egész jó volt de a fal jobb oldalára tényleg a legjobb jelző, hogy legalább kezdők.

Összevetés: Kézzel fogható csapatstatokat nem találtam így marad az, hogy a kezdő 5-ös átlag grade-je a pffnél a 21. helyre lenne elég.
CAP hit: 7.3% - Ez viszont egészen brutális. Kezdőkre levetítve 1.5% jut a capből az OL-re. Low budget után persze ne is várjon az ember csodát, de az, hogy ilyen olcsó az OL elég szép dolog. Azonban itt találjuk a csapat első komoly lejáró szerződésű játékosát. Glasgow amúgy is az egység talán legjobbja (meg nagyon szeretem is) így megtartása kötelező.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 🤣

DL
Jurrell Casey (74.2) 707 snap, 23 tck - 25 def stop, 33 total pressure - 5 sack
Lawrence Guy (71.7) 524 snap, 38 tck - 32 def stop, 20 total pressure - 3 sack
Poona Ford (73,3) 506 snap, 28 tck - 26 def stop, 9 total pressure - 1 sack
Vernon Butler (59) 440 snap, 18 tck - 20 def stop,, 16 total pressure - 6 sack
Tyler Lancaster (64.5) 381 snap, 22 tck - 18 def stop, 5 total pressure - 2 sack
Ryan Glasgow (58) 118 snap, 3/0, 5/3 IR az év felétől
A csapat következő fényes egysége. 3 igen kiemelkedő kezdő és a cserepadra is jutott 2 elég sokat játszó játékos.
Az, hogy az egység 17 sacket és 130 tackle-t csinált nagyon szép teljesítmény, de a legjobb hogy mind a három kezdő és a cserék is bőven játszottak idén és mondhatni mindenki egészséges is volt idén. Az egység sack leadere Butler lett nagy meglepetésemre, aki korábbi első körösként elég nagy bust lett de idén a legjobb évén van még így is túl.
Ráadásul az egyész egység így ahogy van szerződés alatt 2020-ra is. A Casey - Ford - Guy kezdő Dfal nem a legszexibb a ligában de a hype-ot nem nézve három nagyon jó kis játékos alkotja a sort.

CAP hit: 10.3% - Ez korrekt 3 kezdő posztot ennyiért minőségi emberekkel sikerült kipipálni és depth is van.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😜

EDGE
Jadeveon Clowney (87.3) 605 snap, 22 tck - 21 def stop, 48 total pressure - 3 sack
Justin Houston (87.0) 674 snap, 25 tck - 32 def stop, 60 total pressure - 11 sack
Solomon Thomas (56.7) 425 snap, 15 tck - 12 def stop, 12 total pressure - 2 sack
Klúninak odaadtam egy kisebb vagyont ellenben Houston teljesítményhez képest szotyit kap. Átlagban jól kijön a dolog. Jadeveon sok sacket nem fejezett be de mindkét kezdőm sok nyomást helyzett a QB-ra. Thomas, hát ő viszont nagyon nagy csalódás

CAP hit: 17.5% - Van két fasza kezdő és egy kva drága csere. 3 játékosra brutál túlfizetés de legalább a két kezdő valóban jó is.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 🤑

LB
Blake Martinez (58.7) 1,024 snap, 114 tck - 51 def stop, 6 total pressure - 3 sack
Reuben Foster () IR egész évben
Ryan Connelly (56.9)[/b] 187 snap, 10 tck - 51 def stop, 2 total pressure - 1 sack
Adott az nfl tck leadere Martinez személyében és egy eléggé megosztó és sérülékeny társa aki pályára se lépett 2019-ben. Martinezt a pff kifejezetten nem szereti pedig egyedüli ILB-ként tolt le egy egész szezont GB-be. Sajnos FA lesz így el kell gondolkozni megtartsa-e az ember. Ha elmegy akkor minden remény Fosterben van mert depth az konkrétan 0.

CAP hit: 2.7% - Ár érték arányban nem rossz ez. 😊 Persze Blake szerződése miatt itt mindenképp sok változás lesz ha marad ha nem.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 🤔

CB
Darius Slay (56.4) 858 snap, 40tck, 58.3%-os catch rate, 689 yard 3 TD 2 INT 8 PB
Greg Stroman () IR egész évben
Bryce Callahan () IR egész évben
Isaac Yiadom (50.9) 504 snap, 34tck, 72.2%-os catch rate, 558 yard 0 TD 0INT 3 PB
Amani Oruwariye (71.4) 215 snap, 17tck, 81.8%-os catch rate, 212 yard 3 TD 2 INT 0 PB
Blessuan Austin (71.4) 388 snap, 20tck, 61.8%-os catch rate, 237 yard 1 TD 0 INT 3 PB
Rashad Fenton (71.4) 166 snap, 8tck, 50%-os catch rate, 91 yard 2 TD 1 INT 2 PB
Justin Layne 3. körösként 2 snap wow
Van egy élete legrosszabb formáját hozó no1 CB, Callahan 18ban a liga egyik legjobb slot cornere volt idén IR, Stroman tavaly nem volt rossz de idén IR.
Yiadom egy beugró volt egész sok snappel és kellően rettenetes teljesítménnyel. Oru, Austin, Fenton három újonc poén h mind ugyan azt a gradet kapta. Talán egyikőjük beválik hamár a haramdik körben draftolt Layne semmit se nyújtott.

CAP hit: 14.1% - Sok fiatal és két idősebb Slay 29 Callahan 28. Van némi remény a fiatalokban, abba, hogy Slay két szar szezont nem hoz egymás után, abban, hogy Callahan visszajön IR-ről és hozza amit várok. De idén ez a CB sor kuka volt.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😣

S
Jimmie Ward (84.2) 806 snap, 48 tck, 56.5%-os catch rate, 153yard 3 TD 0 INT 8 PB
Damarious Randall (69.3) 723snap, 46 tck, 61.9%-os catch rate, 141yard 3 TD 0 INT 6 PB
Ward élete formáját hozta egész baráti árért van itt 2020ra is és az év második felére már Randall is játszott néha jól is. Nem erős egység de végülis két kezdőnek elmegy.

CAP hit: 8,4% - Kb reális, ez egyedüli gond, hogy semmi depth.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😴

Def
Összevetés:

Sack: 40db ami 17. lenne a ligában
Tackle: 521 ami 33. a ligában 😕 látszik, hogy a DL-t kivéve nincs depth és konkrétan nincs második számú LB
INT: 30. a ligában. 😀 Wow beelőztem 3db irl 7 intet szerző csapatot. Ez aztán a teljesítmény.

A védelem front7 részével nincs gondom. Ha Martinez marad és esetleg Foster is visszatérne egészen top közelibe is tudnám őket tenni. Viszont a secondary nem túl rózsás. Slay az egyetlen playmaker aki élete legrosszabb szezonján van túl.
2 éve ez volt a CB sor: Slay, Lattimore, X. Howard. Hát megtartottam Slayt kiderűl jó ötlet volt-e így.

Spec
Justin Tucker (pff no1) 96.6% extrából, 96.6% field goal 12/11 a 40+os rugás. Nem kell bemutatni a liga legjobb kickerre.
Rigoberto Sanchez (pff no5)
A liga legjobb kickerre és top punther. Ez rendben van.

CAP hit: 3% - Nem tudom mi a reális százalék itt de jó a poszt.
Arcom amikor ránézek a csapatrészre: 😜

Szerkesztette: alatriste


Liverpool Fc fan
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 137
Bengals pre-offseason kitekintő, avagy miért nem lesz idén PO

Hol kezdjem.. Mayfield. Jajj. Amennyire bíztató volt a tavalyi év, amennyire vártam a második évét, amennyire bíztam a Browns fejlődésében... Semmi sem jött össze. Mayfieldet sikerült teljesen leépítenie a konyhásnénik aranyvesszejének, és a csapat még az egyetlen, valamihez értő embert is kirúgta. Gondolom most jön az, minden összeomlik, szokás szerint. Továbbra is csak Baker tehetsége, és az ad reményt, hogy talán van annyira nyertes típus, hogy összekapja magát és a csapatát, ellenben nem kizárt, hogy az irányító kérdést meg kell majd oldani. Legalább nem Josh Rosen a QB-m.

Folytatva a negatívumok sorát, jöjjön Havenstein és PP. Előbbi brutálisan rossz éven van túl, és a legdrágább tavalyi free agentként ez kurvára nem vet rám sem jó fényt, és PP is egy nagyon közepes éven van túl, ha van rá érdeklődő, mehet korrekt ellenértékért cserébe, más esetben hagyom kifutni a szerződését. Beszéljünk még a borzalmasan rosszul használt Joynerről, akit nem tudott a raiders rendesen használni, és élete legrosszabb évét játszotta. Nagyon jó előjelek, a három játékos kerül lb 30 millióba, óriási GM teljesítmény, jobb helyeken égne a székház.

Azonban, ez a csapat még mindig 3.6. Nem tragédia. A pozitív oldalon is vannak bőséggel, elég megemlíteni, hogy a szezonok óta katasztrofális futóposzt megoldott és egy év alatt a nulláról háromra emelkedett azoknak a száma, akik minőséget képviselnek, nem elit szinten, de teljesen megoldott a történet, Sanders kifejezetten jó évet futott és a szezon végén megérkezett Boston Scott is, kifizetődik a több éves türelem. Ahogyan az Anthony Harris és Shaq Barrett szerződések is, az egyit hármas holtversenbyne szerzete a legtöb interceptiont, a másik pedig a liga legtöbb sackjét pakolta fel, 6 ff mellett, és együtt nem keresnek tíz milliót, valamint DJ Jones fejlődését végignézhettem, és egy ligaelit dline fontos tagjává vált a 49ersnél. Továbbá a két éve hatodik körben idehozott Shaun Dion Hamilton a limitált snapszáma mellett a liga harmadik legmagasabb pff értékelését kapta coverage-ben, mellé kéne még valaki, és a front7 abszolút ligaelitnek tekinthető lenne, de így is top10-es. Mielőtt elfelejtem, Kendrick Bourne-t is érdemes megemlíteni, a 49ers-ben több kulcselkapást is bemutatot, és Kittle mögött nem is szükséges feltétlen több, főleg úgy, hogy a futók is hozzá tudják tenni a magukét, és továbbra is meggyőződésem, egy jól használt Anthony Miller a liga jobb slot elkapói közé tartozna, ha lenne irányítója.

Beszélnék még röviden a tavalyi classról, akik között Elgton Jenkins, valamint a korábban megénekelt két futó is korrekt évet hozott le, Khalen Saundersnek is voltak villanásai, valamint Armon Watts volt még az, aki hozzátett a csapatához, és úgy néz ki, használható lesz hosszútávon, illetve megemlékeznék Cameron Smith-ről, aki az egyetlen meccsén, amikor értelmezhető snapszámmal játszott, remek értékelést kapott. Edoga nem nézett ki jól, de abban a Jetsben esélye sem volt erre, meglátjuk, kiforrja-e magát a későbbiekben.

Összességében, nem rossz ez a csapat, még a rosszul kinéző FA-k mellett sem, ám továbbra is kérdőjeles az amerikai futball legfontosabb posztja, és ez semmiképp sem ideális. Hosszútávon ezen áll, vagy bukik, hogy mennyi esély van egy SB runra, és ez az, amit nem idén és nem is jövőre fogok kezelni, itt vagy Mayfield, vagy bust a szitu. Kell még egy #2 CB, aki jövőre PP helyébe lép, de ezen kívül nincs sok kérdőjel, King és Moreau is mehetne, ha kéne valakinek, ahogy sajnos Quincy Wilson is borzalmas éven van túl, de minden húzás nem jöhet be és a két első körös pick remek alapanyaga lehet a contenderség további megalapozásához, ám ha Baker elszáll, nem lesz rájátszás. És idén, ő is elszállt, a testbeszédével, a stílusával, a hozzáállásával.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Mit mond a PFF GM empty taxi 2019-es rookie classáról?

Kyler Murray QB (Cardinals): 63.4
Jordan Scarlett RB (Panthers): 51.2
Deebo Samuel WR (49ers): 71.4
Irv Smith Jr. TE (Vikings): 64.6
Cody Ford OT (Bills): 52.9
Nick Allegretti OG (Chiefs): 61.8
Justin Hollins EDGE (Broncos): 52.7
Duke Shelley CB (Bears): 64.0
Nick Scott S (Rams): 66.9
Roderic Teamer S (Chargers): 54.1

Nem kaptak lehetőséget:
Quinn Bailey OT (aktív roster tagja lett nemrég Denverben, de még nem volt éles snapje), Marcus Green WR (Eagles PS), Sean Modster WR (Ravens PS), Donnie Lewis CB (Browns PS), Adarius Pickett S (Patriots PS), Connor McGovern OG (Cowboys, mellizomszakadással IR-en), Gary Johnson LB (aug. 31-én kivágta a Chiefs, azóta nincs csapata), Tyler Newsome P (aug. 31-én kivágta a Chargers, azóta nincs csapata), Ryan Anderson C (aug. 31-én kivágta a Jets, azóta nincs csapata), Johnny Robinson DT (aug. 31-én kivágta a Colts, azóta nincs csapata), Silas Stewart LB (aug. 30-án kivágta a Ravens, azóta nincs csapata)

Nem jó, de nem is tragikus.
5 db UDFA-m is pályát látott (Teamer ráadásul egész sokat, 377 védelmi snapje volt már) másik 5 még szintén a ligában, csupán négyen vannak, akik teljes kukák.
A korai körös pickek közül ha nem is robbant be senki Murray, Samuel, Smith és Ford is stabilan kap játéklehetőséget, egyedül McGovern van IR-en. A két késői pickem közül Hollins része lett a denveri rotációnak, Johnson (AKA Mr. Irrelevant) viszont kuka.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...