FCS, Division II-III, NAIA

9 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vasárnapra is jutott egy említésre méltó dolog. A MEAC-SWAC Challenge alkalmából megrendezett Bethune Cookman- Jackson State meccsen ez a nem mindennapi esemény történt. 😊 😊 😊
 twitter.com/espn/status/1168283161274605570
A tigris sajnos csak a TD-nek örülhetett, másnak nem nagyon, mert Rashean Mathis alma matere 36-15-re simán legyőzte a SWAC-beli ellenfelét a Georgia State Stadiumban.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ennyit a jóslatokról. Az FCS csapatai 1-39-es mérleggel zárták az első fordulót az első osztály alakulatai ellen. Noha volt pár csapat, amely még a 4. negyedben is tartotta magát, sőt a Northern Iowa még utána is, összességében ez eléggé elkeserítő arány. Minimális szépségtapasz, hogy 11 vereség is 8 vagy ennél kevesebb ponton múlott.

A UNI Xavior Williams 58 yardos fumble return TD-jével 13-10-re módosította az állást a vendégek javára, de a Cyclones mindössze 59 másodperccel a vége előtt egy 23 yardos Connor Assalley FG-vel OT-re mentették a találkozót. Az első hosszabbításban 2 FG-t rúgott a 2 iowai alakulat, ebből a UNI rugója, Matthew Cook 49 yardról értékesítette a magáét. A 2. OT-ben Brock Purdy kiosztotta 2. TD-jét is a napon, nyomás alá helyezve a UNI támadóit, akik addig nem tudtak TD-t szerezni! Will McElvain azonban egyszer az endzone közvetlen közelében, nem sokkal később pedig az endzoneba juttatta 1. TD passzát, Trevor Allen elkapása révén. A 3. OT-ben a UNI újabb mezőnygólig jutott, Cooknak elég volt 23-ról berúgni a labdát. Az Iowa State azonban ezúttal kihasználta a lehetőséget, és Sheldon Croney 1 yardos TD futásának köszönhetően megnyerte találkozót.

A 2. James Madison sokáig úgy tűnt megnyeri a West Virginia elleni találkozóját, főleg az első félidőben sokkal meggyőzőbben játszottak Curt Cignetti tanítványai egykori alma matere ellen. Ám a Mountaineers összekapta magát a nagyszünetben, igaz a 4. negyedre még 10-10-es állással fordultak a csapatok. Bár a Dukes QB-ja, Ben DiNucci nem játszott rosszul, a 4. negyedben eladta a labdát, és a Keith Washington által lefülelt játékszerből 3 snappel később az Oklahoma transzfer Austin Kendall megszerezte 2. TD passzát, és ezzel megnyerte a mérkőzést is a WVU-nak. A JMU védelme, elsősorban futás ellen kihúzhatja magát, 1.4 yard/carryn tartotta egész meccsen FBS-es ellenfelét. A West Virginia végül 20-13-ra nyert.

Még pár csapat, akik jól tartották magukat szombaton.
A 8. Weber State mindösszesen 2 FG-t engedett a San Diego Statenek. "Kis" szépséghiba, hogy a Wildcatsnek 0 pont jött össze 60 perc alatt...De a védelmük továbbra is remek.
A UC Davis jól tartotta magát a California vendégeként, a negyedik negyedre 13-13-al fordultak a csapatok, de a negyedik negyedet 14-0-ra nyerte a Golden Bears és a TD passz nélkül maradó jake Meierék végül 27-13-ra alulmaradtak.
A 3. elit Big Sky alakulat, az Eastern Washington már nem játszott ilyen szoros találkozót, a Washington pályáján szenvedett el egy kiadós verést. A Huskies 47-14-re verte az EWU-t. Az Eagles D nem tudott mit kezdeni a 4 TD-ig jutó Jacob Easonnal. Eric Barriere egy 64 yardos TD passzal és egy futott TD-vel próbálta kozmetikázni az eredményt.

A Sam Houston State 23-22-re vezetett a 3. negyedben is a New Mexico ellen. Innen taposott bele a Lobos a gázba, és győzte le a Texasi alakulatot 39-31-re. Megjegyzendő, hogy a hazaiak mesterét, Bob Davie-t kórházba kellett vinni a meccs után, és a csapat annyi közleményt adott ki, hogy imádkozzanak érte, illetve hogy súlyos az állapota.

A 16. Indiana State majdnem elkapta a Kansast, a Redbirds még vezetett is 17-16-ra 4:24-el a vége előtt Les Miles debütáló mérkőzésén a Jayhawks kispadján, azonban 2:20-al a vége előtt Carter Stanley kiosztotta aznapi 2. TD passzát Daylon Charlotnak (és a 2 pontos kísérlet is sikerült a KU-nak), így a MVFC csapata 24-17-es vereséggel távozott Kansasből.

A Portland Statenek (hasonlóan pár évvel ezelőtti 2 FBS skalpjához) megint majdnem összejött egy meglepetés siker, a Big Sky-os alakulat 20-13-ra maradt alul az Arkansas otthonában.

A Norfolk State sokáig tartotta a lépést az egykori CAA-s Old Dominionnal, de végül 24-21-re alulmaradtak,

A legmeglepőbb, legszorosabb FCS vereség a Houston Baptist nevéhez fűződik, amely 36-34-re kapott ki a UTEP. Miért olyan meglepő ez? Mert 10 (az az immár 11) meccses nyeretlenségi szériában van a Southlandben szereplő Huskies.

A nap égése cím megint a Colgate-é. Nem elég, hogy 49-7-re kaptak ki az Air Forcetól, sikerült 464-161-re elveszteni az engedett yardok csatáját is. A Patriots League, amelynek a bajnoka a Raiders sötét napot zárt, 0-8-al indította a divízió összes csapata a szezont (ebben benne van a Colgate 2 veresége)...

Chris Klieman máris érezteti a hatását a Kansas State-n, a Nicholls legnagyobb bánatára. Az NDSU egykori vezetőedzőjének új csapatából 6 különböző játékos járt a Colonels end zonejában 49-14-es súlyos vereséggel hazaküldve a Southland tavalyi bajnokát.

És ha már NDSU, az első Chris Kliemen-Easton Stick éra utáni találkozón nem úgy tűnt, hogy lassítani készül idén a rekordbajnok. A Butlert 57-10-re verte az immár Matt Entz vezette Bison. Úgy tűnik QB poszton sem lesznek gondjaik Stick után sem, a redshirted freshman Trey Lance 4 TD-t passzolt, 2-t pedig futott és összesen 301 támadó yardban volt benne a keze vagy a lába. 116 futott yardja és 23.2-es yard/carry átlaga még Easton Sticktől is szép teljesítmény lett volna. Igaz, a következő 3 ellenfél kicsit nagyobb falatnak ígérkezik majd a North Dakota, a Delaware és az UC Davis személyében. A Bison jelenleg 22 veretlen találkozónál jár, ez az 5. leghosszabb sorozat. Az 1. szintén az NDSU nevéhez fűződik.
 twitter.com/FCS_STATS/status/1167943153418194944

A nap FCS rangadóján a 20. North Carolina A&T és a 21. Elon között egy utolsó másodperces Noel Ruiz 52 yardos FG döntött az Aggies javára. Ruiz teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert a 4. negyedben korábban két mezőnygólt is kihagyott.

A nap hatalmas upsetjét a South Carolina State szállította, amely megverte a 9. Woffordot. Ami ennél is nagyobb meglepetés volt, hogy a Bulldogs védelme 4-szer is interceptiont szerzett az amúgy triple optiont futtató Terriers QB-jaitól! Azt hiszem a következő meccseken a Terriers inkább a futáshoz fog ragaszkodni.

A nap legőrültebb meccsét a Tennessee Tech és a Samford játszotta. A 2 hosszabbítást hozó találkozón 59-58-ra(!!!) nyertek a hazaiak úgy, hogy 2:20-al a vége előtt 16 pontos (a harmadik negyed vége előtt egy perccel pedig 23 pontos) előnyben volt még a Samford. A QB Bailey Fisher vezette Golden Eagles innen mentette X-re meccset 140 másodperc alatt! Előbb Fisher dobott egy TD passzt és utána ezt megismételte a 2 pontosnál, majd a sikeres onside kick után maga futott be TD-re és 2 pontosra. A hosszabbításban szintén ő ért el TD-t futással, amire a 6 TD-ig jutó Chris Oladokun (igazi Devlin Hodges utód 😉 ) 5. TD passzával válaszolt. A következő OT TD váltása után a hazaiak húztak egy merészet.
 twitter.com/OVCSports/status/1167989145731399685
Ezzel a Bulldogs a Colgatehez hasonlóan 0-2-vel indítottá az új szezont. A 2 csapat összesen 1233 támadó yardot termelt. 671 yardot a TTU, 562-t a Samford. És ami a legmeglepőbb, nem volt labdaeladás a meccsen egyik csapat részéről sem!

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bár több csapat is nagyon közel került ahhoz, hogy megcibálja FBS vendéglátója bajszát (South Dakota State, Wagner, Alabama State), egyedül a Central Arkansas hagyta el győztesen a pályát, megszerezve az 1. FCS győzelmet egy FBS-es csapat(Western Kentucky) felett. A Bearsben a QB Breylin Smith 3 TD-ig és 324 passzolt yardig jutott. Lujuan Winningham szintén 3 TD-ig és 222 yardig jutott, de a 3-ból 1 TD-t nem Smithtől, hanem a RB Carlos Blackmantől kapott el, ez az összjáték 80(!) yardos TD-t hozott a vendégeknek. Blackman még 1 egy yardos TD-t is megfutott a 4. negyedben bebiztosítva a UCA sikerét. (35-28 Central Arkansas)

A 3. South Dakota State még a 4. negyedben is 1 pontos előnnyel vezetett a Minnesota otthonában. A Taryn Christiont pótolni próbáló J'Bore Gibbs 1 passzolt és 1 futott TD-vel kormányozta kedvező helyzetbe a Jackrabbitst, de előbb Winston DeLattiboudere szerzett egy labdát, mikor Gibbs és a RB Pierre Strong összehoztak egy fumblet, majd Mohamed Ibrahim 5:39-el a vége előtt átvette a vezetést a Golden Gophers számára egy 1 yardos középső TD-vel. (28-21 Minnesota)

A UConn- Wagner találkozón a RB Dymitri McKenzie mindent megtett (2 TD, 115 futott yard), hogy összejöjjön a Seahawksnak az upset, de a Huskies eredményesen futtatta le az órát McKenzie 2. TD-je után, így bár rendkívül bizakodó eredményt ért el a Northeast divizió csapata, a győzelmet nem tudták megszerezni. (24-21 UConn)

A UAB-Alabama State meccsen a vendég Hornets még támadhatott is a győzelemért, de az amúgy 2 TD passzt jegyző QB KHA'Darris Davis (nem, nem ragadt be a caps lock, ez a srác neve 😊 ) egy bíztató drive közepén eladta a labdát 2:33-al a vége előtt. A vendégek 2 TD-jük után is csak 6 ponttal gazdagodtak egy kihagyott FG-vel és egy rossz 2 pontos kísérlet miatt,Ha mindkettő megvan, elég lett volna egy mezőnygól is az egyenlítéshez, amihez nagyon közel került az alabamai csapat. (24-19 UAB)

Nem múlt el a nap upset nélkül, a Southeastern Louisiana State megverte a 6. Jacksonville Statet. A meccs előtt a Gamecocks vezetőedzője, John Grass azt mondta nagy problémája van, nincs elég labda remek támadóinak. És bár Zerrick Cooper kiosztott ugyan 2 TD-t és 414 yardig jutott, kétszer eladta a labdát, az egyikből a SELU nem sokkal később, a másodikból Ferlando Jordan 56 yardos pick sixe révén azonnal TD-t szerzett. Jordan TD-jével már 28-7-re is vezetettek a jaguars egykori QB coachának és a Lions jelenlegi vezetőedzőjének Frank Scelfonak a tanítványai. A vége sem lett sokkal szebb, 35-14-re nyert a SELU. Lehet idén újra számolni kell velük a Southlandben?

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyors tipp, hány upset lesz a 40-ből?
5
Sobri Jóska
Én annyit tippelek, mint a tavalyi nyitó heti termés: 4. De remélem neked lesz igazad. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Gyors tipp, hány upset lesz a 40-ből?
5

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az igazi nyitó hét az FCS vs FBS csatákról szól, mint mindig. A 112 első és másodosztályú csapatok között lekötött találkozóból 40-et(!) rendeznek meg a héten.
Péntek hajnalban le is játsszák az egyik legizgalmasabbnak ígérkező partit, amikor a 3. helyen rangsorolt South Dakota State a Minnesotához látogat majd.
Ezen kívül még 11(!) olyan párharcot találni, ahol Top 25-ös FCS csapat lép pályára.
A 2. James Madison és a West Virginia találkozójának az is pikáns fűszert ad, hogy a Dukes új vezetőedzője, az Elontól elcsábított Curt Cignetti egykori alma matere ellen debütál a JMU oldalvonala mellett.
A tavalyi döntős és 4. helyen rangsorolt Eastern Washington a Washintonhoz látogat.
Az 5. UC Davis immár Keelan Doss nélkül a Berkeleyre hivatalos egy állami rangadóra a California ellen.
A harmadik Big Sky powerhouse, a 8. helyen rangsorolt Weber State se marad ki az FBS vs FCS mókából, ők a San Diego Statehez hivatalosak.
A Southland tavalyi bajnoka, a 12. Nicholls a Kansas State vendége lesz. A Wildcats új mesterének nem lesz szokatlan az FCS-es ellenfél, révén Chris Klieman többszörös FCS bajnok volt (pl. az előző 2 idény végén is) a North Dakota Statetel.
A múlt héten a szezont vereséggel indító 13. Colgate az Air Force ellen próbál majd javítani.
A 14. Montana State a Texas Techhez utazik.
A 15. Illinois State abban a reményben utazik a Northern Illinois-hoz, hogy meglegyen zsinórban 3. FBS skalpja is.
A 16. Indiana State Les Miles első meccsét, mint Kansas HC próbálja majd elrontani.
A 18. Northern Iowa 3. győzelmét próbálja meg begyűjteni 2013 óta az Iowa State ellen.
A 23. Sam Houston State 2011-ben egyszer már megtréfálta a New Mexicot, akkor hibátlan alapszakasszal zárt a Bearkats.
Tavaly 7 sikert arattak másodvonalbeli csapatok FBS ellenfelek ellen, ebből 4 született a nyitó héten. Vajon milyen gyakran tűnik majd fel a hétvégén a #FearTheFCS hashtag a twitteren?...

Egyébként lesz egy Top 25-ösök közti part is, nem is akármilyen csemege. A 20. North Carolina A&T fogadja majd a 21. Elont.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hatalmas meglepetéssel kezdődött az FCS idei szezonja. A tavaly pontot alig engedő, 8 meccsen is 7 pont alatt maradó, és a 10. találkozóig soha hátrányban nem játszó Colgate alapos verést kapott hazai pályán a Villanovától. A Campbell tranfszer QB Daniel Smith(3 passzolt, 1 futott TD) vezetésével 34-14-re lemosta a Wildcats a Raiderst. Még durvább statisztika, hogy a szakik által a CAA-ben csak 9. legjobbnak tartott 'Nova 444-288 arányban nyerte a total yardok gyűjtését a tavalyi év legjobb védelme ellen. A junior Justin Covington 137 yardos karriercsúcsot futott. A Wildcats D még TD-t is szerzett, Jaquan Amos szedte le a QB Greg Breneman passzát és vitte vissza egy 27 yardos TD-re. A Patriot League tavalyi bajnoka csak 0-27-es állásnál szerzett pontokat. Breneman előbb passzolt majd futott 1-1 TD-t.

A nap másik találkozóján a Devlin Hodges éra után először lépett pályára a Samford és alapos verést (45-22)kapott a MVFC tradicionálisan erős csapatától, a Youngstown Statetől. A Pinguinsben Nathan Mays 2 TD-t passzolt és csapat legjobb futója lett. Braxton Chapman szintén 2 TD-vel vette ki a részét a YSU sikeréből. A Bulldogsnál a Hogdes helyére lépő Liam Welch ugyan egy 55 yardos TD-vel kezdte a meccset és szerzett még vezetést is, de aztán 3 alkalommal is eladta a labdát, TD-t pedig már nem szerzett. A QB-t le is cserélték a 4. negyedben a South Florida transzfer Chris Oladokunra, aki kiosztott egy 64 yardos TD passzt és futott is egy TD-t. Jó eséllyel jövő héten már ő lehet a Samford kezdő QB-ja.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jövő szombaton 18 órakor elrajtol egy Colgate - Villanova meccsel az FCS idei szezonja is. nemrég kijött egy friss Top 25 is.

1 North Dakota State (0-0) 3971 (142) NR
2 James Madison (0-0) 3635 (14) NR
3 South Dakota State (0-0) 3631 (1) NR
4 Eastern Washington (0-0) 3594 (3) NR
5 UC Davis (0-0) 3210 NR
6 Jacksonville State (0-0) 3004 NR
7 Maine (0-0) 2891 NR
8 Weber State (0-0) 2827 NR
9 Wofford (0-0) 2522 NR
10 Kennesaw State (0-0) 2361 NR
11 Towson (0-0) 2330 NR
12 Nicholls (0-0) 2156 NR
13 Colgate (0-0) 1892 NR
14 Montana State (0-0) 1866 NR
15 Illinois State (0-0) 1432 NR
16 Indiana State (0-0) 1192 NR
17 Southeast Missouri State (0-0) 1166 NR
18 Northern Iowa (0-0) 1136 NR
19 Furman (0-0) 1074 NR
20 North Carolina A&T (0-0) 885 NR
21 Elon (0-0) 870 NR
22 Delaware (0-0) 798 NR
23 Sam Houston State (0-0) 564 NR
24 Princeton (0-0) 432 NR
25 Montana (0-0) 413 NR
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Draft Bible 250-es big boardján az alábbi FCS játékosok szerepel. Tom Flacco jelenleg a 250. És ha már aktív NFL sztár rokonok Adam Vinatieri unokaöccse, a szintén rugó Chase is ott figyel a 209. helyen.


67. Malachi Jean, DT, Prairie View A&M
93. Rashard Robinson, CB, James Madison
101. Sam Kamara, DT, Stony Brook
117. Nigel Kilby, TE, Southern Illinois
132. Ron’Dell Carter, DE, James Madison
137. Jequez Ezzard, WR, Howard
145. Sterling Jenkins, OT, Duquesne
157. Isiah Swann, CB, Dartmouth
159. Josh Pearson, WR, Jacksonville State
160. Marlon Bridges, FS, Jacksonville State
177. Cam Gill, OLB, Wagner
178. Dante Olson, ILB, Montana
179. James Robinson, RB, Illinois State
180. Manny Patterson, CB, Maine
183. Christian Rozeboom, ILB, South Dakota State
185. T.J. Floyd, CB, Princeton
186. Zack Johnson, OT, North Dakota State
187. J’Von Brown, OG, Central Connecticut State
188. Nick Wheeler, DE/OLB, Colgate
189. John Daka, OLB, James Madison
191. Noah Johnson, OG, Idaho
193. Reid Harrison-Ducros, CB, Duquesne
195. Michael Bandy, WR, San Diego
196. Zach Hall, ILB, Southeast Missouri
197. Jonas Griffith, ILB, Indiana State
200. Charlie Taumoepeau, TE, Portland State
202. A.J. Hines, RB, Duquesne
208. Chase Vinatieri, PK, South Dakota State
219. Kameron Brown, WR, Charleston Southern
234. Tyrone Wheatley Jr., TE, Stony Brook (not listed on current roster)
235. Jamond Glass, CB, Samford
238. Mason Alstatt, SS, Wofford
249. Jamari Hester, WR, Jacksonville State
250. Tom Flacco, QB, Towson

Nincs listázva Jabril Cox, a Bison LB/S hybridje, de ha netán egy jó idény hoz le, és kijön a draftra, akkor kvázi biztosan az ő neve lenne a lista tetjén.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei FCS-ből draftoltak. Mindhárom napra jutott legalább 1 ember. Sokáig úgy volt, igen gyér lesz az idei class, de a 7. körben elég komoly FCS run alakult ki.

1. kör
Houston Texans (Round 1, 23 overall) - Tytus Howard, Alabama State, OT, 6-5, 322: Highest draft pick in school history is a athletic tackle with quickness and fluidity.
2. kör

Los Angeles Chargers (2, 60) - Nasir Adderley, Delaware, FS, 6-0, 203: Outstanding range and physical ball skills cousin to Pro Football Hall of Famer Herb Adderley to play all over the Delaware secondary.

Kansas City Chiefs (3, 84) - Khalen Saunders, Western Illinois, DT, 6-0, 324: Three-technique tackle is quick to separate from blocks and get into opposing backfields.

Jacksonville Jaguars (3, 98) - Quincy Williams, Murray State, SS, 5-10½, 225: Potential hybrid linebacker is an aggressive defender and the brother of New York Jets first-round pick Quinnen Williams
3. kör

Los Angeles Chargers (5, 166) - Easton Stick, North Dakota State, QB, 6-1, 220: Played in a pro-style offense while setting the FCS quarterbacks record with 49 career wins.

Cleveland Browns (6, 189) - Drew Forbes, Southeast Missouri, OG, 6-5, 308: Consistent, durable lineman made a late rise up draft rankings.

Minnesota Vikings (6, 193) - Oli Udoh, Elon, OT, 6-5, 323: Excellent at finishing plays with his size and length.

Cincinnati Bengals (7, 223) - Jordan Brown, South Dakota State, CB, 6-0, 201: Cover corner who moves well for his size.

Buffalo Bills (7, 225) - Darryl Johnson Jr., North Carolina A&T, DE, 6-6, 253: The three players who preceded Johnson as MEAC defensive player of the year are in the NFL.

Washington Redskins (7, 227) - Jimmy Moreland, James Madison, CB, 5-10, 179: Set James Madison career records with 18 interceptions and six pick-sixes.

Oakland Raiders (7, 230) - Quinton Bell, Prairie View A&M, OLB, 6-4, 220: Workout wonder flashed exceptional speed at defensive end as senior after being a wide receiver for three seasons.

New Orleans Saints (7, 244) - Kaden Elliss, Idaho, OLB, 6-2, 238: Athletic son of former NFL defensive tackle Luther Elliss was a late riser after testing well in the draft buildup.

Arizona Cardinals (7, 248) - Joshua Miles, Morgan State, OG, 6-5, 314: Raw talent who has moldable skill set.
Amilyen sokk volt Tytus Howard elkelése az 1., vagy Quincy Williams draftolása a 3. körben, úgy legalább akkora meglepetés, hogy Keelan Doss végül nem lett kiválasztva. Őt a Raiders vitte végül.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor következik NDSU? 😛
dande
Az attól függ hova kerül Easton Stick. 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 394 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor következik NDSU? 😛
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Mindegyik adott kezdő irányítót a SB-ra.
Az első csoport bajnokot is.
Bajnokok:
Phil Simms (Morehead State)
Doug Williams (Grambling State)
Kurt Warner (Northern Iowa)
A 99-es SB az igazi csemege, ahol egyik irányító se elsőosztályú egyetemre járt, Warner McNair ellen, aki az Alcornra.
Sobri Jóska
Szép. De Flacco (Delaware) hogy maradt le a listáról? Ő még SB MVP is volt.
iktriad
Úgy könnyű lett volna kitalálni. 😊

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindegyik adott kezdő irányítót a SB-ra.
Az első csoport bajnokot is.
Bajnokok:
Phil Simms (Morehead State)
Doug Williams (Grambling State)
Kurt Warner (Northern Iowa)
A 99-es SB az igazi csemege, ahol egyik irányító se elsőosztályú egyetemre járt, Warner McNair ellen, aki az Alcornra.
Sobri Jóska
Szép. De Flacco (Delaware) hogy maradt le a listáról? Ő még SB MVP is volt.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Mindegyik adott kezdő irányítót a SB-ra.
Az első csoport bajnokot is.
Bajnokok:
Phil Simms (Morehead State)
Doug Williams (Grambling State)
Kurt Warner (Northern Iowa)
A 99-es SB az igazi csemege, ahol egyik irányító se elsőosztályú egyetemre járt, Warner McNair ellen, aki az Alcornra.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt a kis fun fact kérdést ik-nek:
Mi a közös ezekben az alsóosztálybéli egyetemekben:
Morehead State, Grambling State, Northern Iowa.
De ne guglival.
És ha nem megy, egy kis segítség:
| Youngstown State, Augustana, Northeast Louisiana, Alcorn State |
Sobri Jóska
Passz.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Ezt a kis fun fact kérdést ik-nek:
Mi a közös ezekben az alsóosztálybéli egyetemekben:
Morehead State, Grambling State, Northern Iowa.
De ne guglival.
És ha nem megy, egy kis segítség:
| Youngstown State, Augustana, Northeast Louisiana, Alcorn State |

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Rengeteg WR van idén, ezért gondoltam, hogy pont ők nem férnek be az első 7 körbe. De az 5.kör vagy az UDFA az kb. ufgyanaz a draft előtt - megjósolhatatlan melyik lesz.
Aztán majd kiderül.
Sobri Jóska
Doss simán draftolva lesz. Tavaly a Stanford ellen számos jó megmozdulása volt, tehát magasabb szinten is megállná a helyét. Szerintem elég meglepő lesz, ha a 6. kör kezdetekor még nem kell el.
iktriad
Rengteg WR van idén.
Simán kimehet a drafton 40-50.
Ha mondjuk Doss a 45-nek kel el, az lehet 5.kör és lehet UDFA.
Több boardon is 220-240. hely környékére írják, de az már az a terület, ahol a beleszeretés nagyobb faktor, mint valami egzakt paraméter.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rengeteg WR van idén, ezért gondoltam, hogy pont ők nem férnek be az első 7 körbe. De az 5.kör vagy az UDFA az kb. ufgyanaz a draft előtt - megjósolhatatlan melyik lesz.
Aztán majd kiderül.
Sobri Jóska
Doss simán draftolva lesz. Tavaly a Stanford ellen számos jó megmozdulása volt, tehát magasabb szinten is megállná a helyét. Szerintem elég meglepő lesz, ha a 6. kör kezdetekor még nem kell el.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
Rengeteg WR van idén, ezért gondoltam, hogy pont ők nem férnek be az első 7 körbe. De az 5.kör vagy az UDFA az kb. ufgyanaz a draft előtt - megjósolhatatlan melyik lesz.
Aztán majd kiderül.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FCS Combine résztvevők:

Quarterback: Easton Stick, North Dakota State.
Wide receiver: Emmanuel Butler, Northern Arizona; Keelan Doss, UC Davis; Jazz Ferguson, Northwestern State; Alex Wesley, Northern Colorado.
Offensive guard: Joshua Miles, Morgan State; Iosua Opeta, Weber State.
Offensive tackle: Ethan Greenidge, Villanova; Tytus Howard, Alabama State; Oli Udoh, Elon.
Defensive end: Darryl Johnson Jr., North Carolina A&T.
Defensive tackle: Khalen Saunders, Western Illinois.
Cornerback: Jordan Brown, South Dakota State.
Free safety: Nasir Adderley, Delaware
iktriad
érdekelne a véleményed Keelan Dossról és Emmanuel Butlerről, hol mehetnek ki a drafton /ha egyáltalán kiválasztják őket/?
Doss nagy kedvencem lett, legalábbis a neten látott videók alapján nekem nagyon tetszik a játéka
Cuchulain82
UDFA.
De majd ik mondja a tutit.
Sobri Jóska
Doss 3. napos picknek tűnik jelenleg, 4.-5. kör környékére várják a szagértők. Butlert 7. körös pick/UDFA jelöltnek mondják az okosok. Szerintem ott Sobrinak lesz igaza, és UDFA-ként végzi.
Egyébként a 2 favorit az idei drafton legkorábban kiválasztott FCS prospekt címre jelenleg a Delaware safety Nasir Adderley (nála biztosnak tűnik a 2. kör, de lehet becsúszhat az 1.-be is) és az OT Tytus Howard az Albama Stateről ('szolid 2. napos pick") tűnnek.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 307 — #NoStress
FCS Combine résztvevők:

Quarterback: Easton Stick, North Dakota State.
Wide receiver: Emmanuel Butler, Northern Arizona; Keelan Doss, UC Davis; Jazz Ferguson, Northwestern State; Alex Wesley, Northern Colorado.
Offensive guard: Joshua Miles, Morgan State; Iosua Opeta, Weber State.
Offensive tackle: Ethan Greenidge, Villanova; Tytus Howard, Alabama State; Oli Udoh, Elon.
Defensive end: Darryl Johnson Jr., North Carolina A&T.
Defensive tackle: Khalen Saunders, Western Illinois.
Cornerback: Jordan Brown, South Dakota State.
Free safety: Nasir Adderley, Delaware
iktriad
érdekelne a véleményed Keelan Dossról és Emmanuel Butlerről, hol mehetnek ki a drafton /ha egyáltalán kiválasztják őket/?
Doss nagy kedvencem lett, legalábbis a neten látott videók alapján nekem nagyon tetszik a játéka
Cuchulain82
UDFA.
De majd ik mondja a tutit.

több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
FCS Combine résztvevők:

Quarterback: Easton Stick, North Dakota State.
Wide receiver: Emmanuel Butler, Northern Arizona; Keelan Doss, UC Davis; Jazz Ferguson, Northwestern State; Alex Wesley, Northern Colorado.
Offensive guard: Joshua Miles, Morgan State; Iosua Opeta, Weber State.
Offensive tackle: Ethan Greenidge, Villanova; Tytus Howard, Alabama State; Oli Udoh, Elon.
Defensive end: Darryl Johnson Jr., North Carolina A&T.
Defensive tackle: Khalen Saunders, Western Illinois.
Cornerback: Jordan Brown, South Dakota State.
Free safety: Nasir Adderley, Delaware
iktriad
érdekelne a véleményed Keelan Dossról és Emmanuel Butlerről, hol mehetnek ki a drafton /ha egyáltalán kiválasztják őket/?
Doss nagy kedvencem lett, legalábbis a neten látott videók alapján nekem nagyon tetszik a játéka
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FCS Combine résztvevők:

Quarterback: Easton Stick, North Dakota State.
Wide receiver: Emmanuel Butler, Northern Arizona; Keelan Doss, UC Davis; Jazz Ferguson, Northwestern State; Alex Wesley, Northern Colorado.
Offensive guard: Joshua Miles, Morgan State; Iosua Opeta, Weber State.
Offensive tackle: Ethan Greenidge, Villanova; Tytus Howard, Alabama State; Oli Udoh, Elon.
Defensive end: Darryl Johnson Jr., North Carolina A&T.
Defensive tackle: Khalen Saunders, Western Illinois.
Cornerback: Jordan Brown, South Dakota State.
Free safety: Nasir Adderley, Delaware
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Íme a következő idény 6 legnagyobb favoritja:
 athlonsports.com/college-football/fcs-football-2019-national-title-contenders#2
Valami azt súgja idén hosszú idő után sokkal izgalmasabb idény elé nézünk, mint az elmúlt években(érts a Bison nem tűnik verhetetlennek).