FCS, Division II-III, NAIA
6 feliratkozó
5 hónapja
Minek eröltessék?Egy egyetem vezetesében csak van pár okos ember, aki fel tudja mérni, hogy mi történik most.
Másrészt FCS-ben gondolom nem akkora bevétel a foci, hogy ne engedhessék el könnyebben, mint fentebb vagy a profiknál.

5 hónapja
mindenki tavaszi szezonnal kalkulál az fcs-ben

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Sajna ez nem sok jót ígér az idei FCS szezonnal kapcsolatban.As the #FCS world turns:
— Craig Haley (@CraigHaley) August 7, 2020
Big Sky and Pioneer Football League announcements to cancel fall season expected today.
Big South meetings today. Feeling a vote will occur given schools are practicing.
OVC, MVFC, SoCon and Southland are others in mix.
5 hónapja
Sem a Div II-ben, sem a Div III-ban nem lesz idén rájátszás.Division II is out for fall postseason, like Division III. https://t.co/Z8dua7oP9U
— Craig Haley (@CraigHaley) August 5, 2020
6 hónapja
A MEAC(Southwestern Athletic Conference), a SWAC(Mid-Eastern Athletic Conference) sem rendez idén ősszel futball meccseket. Ez 5 konferencia a 11-ből. Kíváncsi vagyok hogyan dönt a Missouri Valley, a Big Sky és a Southland.
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Nem kis szavak a North Dakota State LT-jéről, Dillon Radunzról! twitter.com/NFLDraftBites/status/1284240903247400966
6 hónapja
És a CAA is követi példájukat, annyi különbséggel, hogy tagjaik külön-külön szembe mehetnek a döntéssel. A James Madison jelezte is, hogy ők már szervezik a saját különutas menetendjüket, gyönyörű ez ígyA playoffra kb semmi esélyt nem látok, az is nagy szó lesz, ha rendeznek pár FCS meccset idén...
r.baggio
6 hónapja
És a CAA is követi példájukat, annyi különbséggel, hogy tagjaik külön-külön szembe mehetnek a döntéssel. A James Madison jelezte is, hogy ők már szervezik a saját különutas menetendjüket, gyönyörű ez így

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Örülünk Vincent. Közben az Ivy League után a Patriot League is bejelentette, hogy nem lesz foci idén ősszel abban a divízióban sem.
6 hónapja
két új programmal is gazdagodik hamarosan az FCS: a texasi Tarleton State a D2-ből, a minnesotai St. Thomas a D3-ból megy felaz NCAA elfogadta a St. Thomas kérelmét, így ők az első program, akik egyszerre két osztályt lépnek felfelé
www.texasfootball.com/article/2019/09/30/tarleton-state-set-to-move-to-division-i-in-2020?ref=article_preview_img
www.stthomas.edu/athletics/oct-4-2019-announcement/index.html
különösen érdekes történet a St. Thomas-é, a Tommies-t májusban kirúgták a konferenciájukból, mert TÚL JÓK VOLTAK, komoly támogatói bázissal bírnak, 2017-ben a rivális St. John's elleni meccsüket az MLB-s Target Fielden d3-as rekordot jelentő 37355 néző tekintette meg a helyszínen - az NCAA-nek még engedélyeznie kell az egyszerre két lépcsős ugrást
r.baggio

6 hónapja
10 játékos, akiket valamilyen oknál fogva idén már nem láthatunk az FCS-ben (HLCSZ = ha lesz college szezon):athlonsports.com/college-football/fcs-football-difficult-offseason-player-losses-2020
8 hónapja
Van élet Jabril Cox után? "Top 100 prospect"twitter.com/JimNagy_SB/status/1262889345293451265
Egyéb nevek, akikre érdemes figyelni, bár köztük Div 2-es játékos is.
twitter.com/AngryScoutVet/status/1262917597902880769
A Tiffinre járt anno Chris Ivory is, ha jól tévedek.
8 hónapja
HLCSZ (ha lesz college szezon) a 2021-es FCS draft class se néz ki jelenleg papíron jobban, mint a 2020-as.* 2 junior top prospect kijött a draftra (Isaiah Coulter és Pete Guerriero), előbbit draftolta a Texans az 5. körben, utóbbi még mindig FA... A 2021-es top FCS prospect Jabril Cox pedig már az LSU játékosa. A seniorok közül rájuk lehet majd érdemes figyelni:
North Dakota State OT Dillon Radunz
Illinois State OT Drew Himmelman
South Dakota State WR Cade Johnson
Montana State LB Troy Andersen
Montana LB Jace Lewis
Villanova WR Changa Hodge
*Ennek ellenére adhat az FCS egy 1. körös QB-t jövőre. A North Dakota State irányítója, Trey Lance ugyanis redshirted sophomore lesz idén, tehát kijöhet a draftra a szezon után, ha akar. És ha olyan produktumot tesz le az asztalra 2020-ban, mint tette azt tavaly(jobbat nehezen tud összehozni egy veretlen szezonnál dobott INT nélkül...), akkor könnyen neki is kinézhet egy 1. körös kiválasztás.
8 hónapja
Lachavious Simmons 7. körös pickjét szerintem kb annyira nem látta jönni senki, mint tavaly Quincy Williamst. A Bears 7. körös pickje már az 5. Tennessee State OL akit draftoltak 2014 óta!Abból a másik 4-ből egyikük sem ragadt meg a ligában 🙂.
iktriad
8 hónapja
Az FCS csúnyán megjárta a koronavírussal. Végül mindössze 6 játékost vittek idén a másodvonalból.A 2. napos Chinn és Trautman pick után mindössze 4 embert draftoltak.
Isaiah Coultert, a Rhode Island WR-ét az 5. körben vitte BoB. 1986 óta nem draftoltak onnan senkit.
Lachavious Simmons 7. körös pickjét szerintem kb annyira nem látta jönni senki, mint tavaly Quincy Williamst. A Bears 7. körös pickje már az 5. Tennessee State OL akit draftoltak 2014 óta!
Ben DiNucci draftjának örülök, a CAA év támadóját a Cowboys vitte a 7. körben. És a Broncos elvitte Derrek Tuszkat az utolsó pickjükkel. Az új Kyle Emanuel.
A sok-sok UDFA közül az év védője Dante Olsont az Eagles, a remek RB James Robinsont (és Tuszka csapattársát, a TE Ben Ellefsont) a Jags vitte. A 2 félelmetes James Madison EDGE rusherből John Dakat a Ravens, Ron'Dell Cartert a Dallas igazolta le, ahogy a Portland State TE Charlie Taumoepeau-t is. Tom Flaccot még nem igazolta le senki, ahogy ha jól tudom Riley Stapeltont se. A tesóját Dylant a Texans vitte(lehet majd beajánlja a bratyót), pedig Riley szvsz jobb és főleg clutch játékos.
8 hónapja
Az FCS 2 játékost adott eddigi idén az NFL-be, mindkettő az NFC Southban folytatja majd.Carolina Panthers (Round 2, No. 64 overall): Jeremy Chinn, Southern Illinois, SS, 6-3, 221
New Orleans Saints (3, 105): Adam Trautman, Dayton, TE, 6-5, 255
Mindkettőjüket beelőzte a Div 2-ből a Pats által vitt Lenoir-Rhyne safety Kyle Dugger, akit 2/5-n lett kiválsztva.
A legjobb még bent lévő FCS játékosok
twitter.com/CraigHaley/status/1253908188308606977
Derrek Tuszka neve meglepő, hogy nincs itt. Szerintem ő lehet a 3 következő FCS pick egyike.
9 hónapja
Jobb helyen fogják draftolni, ha az LSU-ban is megállja a helyét. Pl. 4. kör helyett a 2.-ban elvihetik, az meg elég szép extra pénzösszeget jelenthet neki az NFL-ben.Jabril Cox végül az LSU-ra megy. FCS bajnoktól az FBS-be.Ennek úgy különben mi értelme van ?
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
9 hónapja
Törölt felhasználó
Jabril Cox végül az LSU-ra megy. FCS bajnoktól az FBS-be.Ennek úgy különben mi értelme van ?
iktriad
9 hónapja
Jabril Cox végül az LSU-ra megy. FCS bajnoktól az FBS-be.
10 hónapja
Sajnos úgy tűnik az FCS egyik legjobb védője (és jó eséllyel potenciálisan top prospectje a 2021-es drafton), a LB Jabril Cox a senior évét már az FBS-ben fogja lejátszani. 😕twitter.com/_Brillo/status/1234614566698573824
Cox a Missouri Valley év védője volt 2018-ban és abban az évben és tavaly is beválasztották az FCS All American 2. csapatba.
45 meccsen 258 szerelést mutatott be (ebből 32 TFL), mellé 14 sack és 9 labdaszerzés párosult.
A legkézenfekvőbb FBS program a Kansas State lenne, mert ott az egykori HC-je Chris Kielman jelenleg a góré. Ráadásul Conor Riley, a Wildcats O-line edzője csábította a Bisonba anno a remek LB-t.
Az LSU is komolyan szóba kerülhet, mert Bo Pelini az új Tigers DC szintén jól ismeri Cox-ot, mint a divízió rivális Youngstown State egykori vezetőedzője. Ed Orgeron mellesleg nemrég elkezdte követni Coxot twitteren(csak úgy, mint a fél FBS).
Wild Cardként ott van a szülőhelyétől nem messze lévő Missouri és a Minnesota, amely nincs messze Fargotól és jó pár remek védőt veszít idén az NFL felé.
10 hónapja
A draft kiszámíthatatlan. A 20 pick is benne van. 😊Sajna simán benne van, hogy igazad lesz.Én a meglepikkel licitáltam túl a 3-4-et. 😊Sajna nem túl erősnek tűnik az idei class, szóval a 7 még sok is lesz. De én bízon a meglepi pickekben és 9-et mondok.Így teljesítettek eddig az FCS-esek a combineon.Hányan kellnek el a drafton alacsonyabb osztályból?
www.fcs.football/cfb/story.asp?i=20200227114459629779904
iktriad
Mi a te tipped?
Az enyém 7.
Sobri Jóska
iktriad
Na majd megnézzük pár hét múlva.
Sobri Jóska
iktriad

10 hónapja
Sajna simán benne van, hogy igazad lesz.Én a meglepikkel licitáltam túl a 3-4-et. 😊Sajna nem túl erősnek tűnik az idei class, szóval a 7 még sok is lesz. De én bízon a meglepi pickekben és 9-et mondok.Így teljesítettek eddig az FCS-esek a combineon.Hányan kellnek el a drafton alacsonyabb osztályból?
iktriad
Mi a te tipped?
Az enyém 7.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
10 hónapja
Én a meglepikkel licitáltam túl a 3-4-et. 😊Sajna nem túl erősnek tűnik az idei class, szóval a 7 még sok is lesz. De én bízon a meglepi pickekben és 9-et mondok.Így teljesítettek eddig az FCS-esek a combineon.Hányan kellnek el a drafton alacsonyabb osztályból?
iktriad
Mi a te tipped?
Az enyém 7.
Sobri Jóska
iktriad

10 hónapja
Sajna nem túl erősnek tűnik az idei class, szóval a 7 még sok is lesz. De én bízon a meglepi pickekben és 9-et mondok.Így teljesítettek eddig az FCS-esek a combineon.Hányan kellnek el a drafton alacsonyabb osztályból?
iktriad
Mi a te tipped?
Az enyém 7.
Sobri Jóska
10 hónapja
Így teljesítettek eddig az FCS-esek a combineon.Hányan kellnek el a drafton alacsonyabb osztályból?
iktriad
Mi a te tipped?
Az enyém 7.