South Carolina Gamecocks

3 feliratkozó

4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Darude a Willams-Brice-ban jár múlt hétvégén a Kentucky meccs előtt.



Szerkesztette: Sixo

5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Ez volt az idei szezon leggyengébb meccse, nagyon el lettünk picsázva.

Elég szép körítést kapott a meccs. Félelmetes volt hallgatni a több, mint 100ezer nézőt ( akik közül 70+ezer bérletes, a diósgyőri stadion meg 15ezres...). A meccs előtti sztorik nagyon amerikaiak voltak. Cooper Mays a Vols sztár centere, visszatért sérülésből. Az apja is már itt játszott, Peyton Maninget védte, a bátyát meg 2 éve draftolta a Panthers.

Vegyes előjelekkel vártam a találkozót. Tavalyi meccsre jól emlékszik mindenki. Utolsó nem rivalry weekes meccs, Vols az 5. kiemelt, esélyük volt a rájátszásra, Hendon Hooker Heisman kampányban van. Erre kaptak 63 pontot, Rattler saját elmondása szerint is élete meccsét játszotta 438 yard és 6 TD 0 INT. Ettől függetlenül a Vols volt az esélyese ennek a csörtének is, a kommentátorok szerint az ország legjobb offensével rendelkeznek. A legtöbb statban top3asok.

Arra számítani lehetett, hogy kapni fogjuk a pontokat 7esével, de reménykedtem, hogy tudunk sokat szerezni. Hát nem. Rattler egyik(hanem a) rosszabb meccse amióta itt van. Megállás nélkül nyomás alatt kellett passzolnia. Ez az előző hetekben is így volt, csak most nem ment neki. A futójáték sem segítette ki, esélytelen volt az offense a nyalóka mozgatására. A szezon legcsúnyább dobását az első félidő végén mutatta be, nyomás jött az arcába balról, az elkapót sietségében annyira elmérte a saját RZ-ból, hogy vagy 3 yarddal ment el felette a labda, a mögötte érkező védő meg elkapta és bevitte is TD-re.
A támadófal a 2010es évek közepi Chargers falat idézte, annyira jó egész szezonban. A bal oldali tackle a snappek tippre 100%ban nyomást engedélyezett. Hát komolyan, engedjetek be helyette, rosszabb nem lehetek nála. Bennem legalább van még fejlődési potenciál. 4, nagy ritkán 5 emberrel sietettet a Vols és Rattler így is folyamatosan nyomás alatt állt, ahhoz képest a 6 sack nem is gáz, sokkal rosszabbnak nézett ki. Viszont mivel nem kellett blitzelniük, így több emberük maradt coveragebe, nem volt üres célpontja Spencernek.
Futójáték sem működött egészen a meccs végéig, akkor is inkább a prevent D miatt. Mario Anderson 100 yard fölé ment. Ez nem néz ki rosszul, de abból 75 yard egy gyönyörű TD futás. Azt leszámítva 9 futásból 26 yard. Ettől független hatalmas előrelépés Joynerhez képest. Remélem marad 6. szezonjára, vagy ki tud hanyadikra.
Legettenek a körülményekhez képest nem volt rossz meccse, 7+50 yard, és egy 20 yardos punt return. Elkapott yardok nagy része egy fake punt utáni 32 yardos elkapásból jött, de emellett is kapott egy kiszorított szituációs 1st downt. Nem panaszkodnék rá, számai korrektek, nem monster számok, de hát nem volt ideje Rattlernek felé passzolnia. Tre Knox megint egy szolid meccset zárt, Blakenek is volt pár elkapása, de nem volt senkinek sem ideje elszeparálódnia folyamatosan.

Egy ilyen offense ellen, egy közepés védelem számára 41 kapott pont nem gáz, pláne, hogy az valójában 34, mivel volt egy pick6 is.
Az első félidőben akkor csinált 1st down a Tennessee amikor akart, viszont a félidő végén és a teljes második félidőben azért időről időre sikerült őket megállítani.
DL súlytalan, az agyon sztárolt Vols OL akkor nyitott lyukat amikor akart, 3 futott TD és 238 engedett futott yard lett belőle. Egyedül Tonka Hemmingwaynek volt pár értelmes play-e, de amúgy a front7 vállalhatatlan volt ezen a meccsen.
A secondaryben azért már lehet találni pozitív dolgokat. Dial jól dolgozott, és a DB-k nagyobb része is. Persze könnyebb dolguk volt, hiszen a Vols futni akart, és mivel ment is nekik ezért inkább azt csinálták. Emmanwori hozta a szokásos katasztrófális teljesítményt, a kezdőbe kerülő és sokat játszó freshman Jalon Kilgore rettentő sokat volt a labda közelébe. Vegyes játékot mutatott, többször megégették, kaptak el mellett TD-t, de emellett jó pár kiváló stopot is bemutatott.

Az első félidőben már megnyerte a meccset a Vols, folyamatosan gyártották a pontokat, amíg mi 2szer értünk oda mindösszesen. A 24-10es félidei előnyre sem ültek rá és tolták tovább a 2. félidőben is. Reális esélye egy pillanatig sem volt a csapatnak, hogy visszajöjjön a meccsbe.

Két hét múlva következik az a Florida, akik ezt a Tennesseet agyonverték, pár hét múlva, meg az a Kentucky, akik meg a Floridát alázták. Fuh de várom ezeket a meccseket.

5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
A legfrissebb PFF Mocknál ami ma jött ki, Legette itt már első körös lett.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Küzdős kis győzelem volt.

Rattler megint egy kiváló meccset hozott össze, és tartom, hogy eddig még minden ellenfelénél jobb QB teljesítményt tett le az asztalra. Pedig azért voltak itt nevek, Drake Maye, Carson Beck és most Will Rogers. Furán hangozhat azok után, hogy Rogers majdnem 500 yardig jutott, de csak 1TD-t szerzett és volt 3 elvesztett labdája, ráadásul amikor igazán fontos volt akkor sem tudott előre lépni. Amíg Spencer 3 TD mellett 18/20 passza pontos volt, egészen a 18. passzig nem volt incompleteje, akkor is egy TD passzt osztott ki, csak a WR-éről letépték a mezt, a sporikon meg nem volt éppen szemüveg. Mintha teljesen más QB lenne idén, mint akit eddig láttam, 12%al(!!!) javított a passz pontosságán, átlagban 80 yarddal passzol többet meccsenként. Emellett a lábán is egész jól haladt, 8 futásból 43 yard, volt 2 nagyobb 20on + yardos megiramodása.
Ha már futás, üdítő volt látni, hogy végre nem egy QB-ból konvertált WR-el játszatunk futót (Joyner), hanem van végre egy igazi első számúnak tűnő RB a csapatban, a div2es Newberryből érkező Mario Anderson személyében. Nem a legjobb átlaggal futott, de az eddigiekhez képest egész jól nézett ki, közel 100 yard és 1 TD azért nem rossz. Dakereon Joyner is kapott bőven snappet, de továbbra sem tudok mit kezdeni a játékával, egyedül wild cat QB-nak néz ki jól, a TD-jét is úgy futotta. Fura volt ez a rengeteg futás, 20 pass mellett 47szer futott a csapat. Mintha csak a Dolphins elleni Chargers láttam volna. Csak itt a futás nem volt effektív és azt sem lehet mondani, hogy nagy vezetés mellett égetni próbálták az időt, mert 14-0 -> 14-14 után végig fej-fej mellett ment mindkét csapat.
Hétről hétre egyre magasabban vagyok Xavier Legette-el. Tökéletes méretek, 6'3 magas, 227 fontot nyom. A WR edző szerint nyáron mért idejei alapján gyorsabb, mint bárki akit itt valaha mértek. Pedig volt itt Deebo Samuel vagy Pharoh Cooper. 4 meccs alatt 556 yard 3 TD, rendkívül termelékeny idén. A mostani meccsen 5 elkapásából legalább 4 1st down, lehet az 5. is, csak az most nem tudom az emlékeimből előkutatni. Volt most elkapása 3 ember között közvetlen, a 76 yardos TDnél 3 yardos elkapást vitt végig, a 75 yardosnál meg hosszan futott előre és csinálta meg az elkapást. Egy tökéletes méretekkel megáldott, atlétikai freak, aki rendkívüli a pályán. Sokoldalú, mindent meg tud csinálni ami elkapás, ráadásul korrektül blokkol. Mi ez ha nem egy sima első körös WR, vagy akár még annál is több, top10es pick. Egyetlen kérdőjel vele kapcsolatban, hogy ez az 5. éve, és az eddigi 4ben semmit sem láttunk tőle. Állítólag elég sok balhéja volt korábban, rossz körülmények között nőtt fel, mind2 szülője meghalt. Ezek után kérdés, hogy meddig tud motivált maradni, de ez az egyetlen amit fel tudok hozni ellene. Négy meccs után(ha lehet ilyent) nekem úgy tűnik, hogy ő a legjobb WR prospect amit South Carolina a 2000es években produkált, Sidney Rice, Alson Jeffery, Deebo Samuel vagy Pharoh Cooper ide vagy oda. Lehet jobb megfogalmazás, hogy neki van legmagasabban a plafonja.
Trey Knox megint be tudott segíteni, szükség is van rá Juice sérülése miatt, O'Mega most csendesebb volt, de pár szép playt ő is bemutatott.
OL továbbra is gyenge, de látszott, hogy végre az edzői stáb is tudatában van ennek és elkezdtek készülni rá. Több felvételt mutattak meccs közben, hogy hogyan edzi a lábmunkáját erre Rattler, kb minden snapnél úgy készült, hogy sack lesz ha nem kezd el kimozogni. Joynert vagy Andersont nagyon szépen használták plusz passprotectorként. Ha passz játékról volt szó, legtöbb esetben gyorsabb játékot rajzoltak fel. Könnyen lehet az OL miatt is volt a 20-47 passz futás arány, Nathan Pickering gyerekkel nagyon nem bírt a fal.


A védelem olykor fejvakarós. Nyeltük a hosszú passzokat, Tulu Griffin 265 yardig jutott, túlnyomó része hosszú passzból. Emmanwori a világát nem tudta a meccsen, folyamat elindult a snap után a box felé, pedig Will Rogers személyében a SEC 3. legtöbb yardot passzolt irányítója volt vele szembe, nah vajon mi fog következi? Ráadásul még csak a 4. éve Rogersnek, azt sem lehet mondani, hogy 6 év alatt könnyű azt amit más 4 éve alatt csinált (Amúgy év végére simán megelőzi még Aaron Murrayt meg Drew Lockot is ha nem sérül le). Emmanwori mellett DQ Smith volt még vállalhatatlan. DB sorból én Spauldingot emelném ki, egy jó kis ballhawk cornernek néz ki, fogott egy INT-et (mondjuk nem értem miért adták meg de mind1 is) és egy kiütött fumble esetén meg jó helyen ólálkodott. Dial az még akit dicséret illet, jól védekezett, a végén volt egy PI-je ami fájt, de ez benne van.
DL ma jól nézett ki, futást nem engedte Woody Marksnak. A nyomás is jött folyamatosan, TJ Sanders megint a legjobb védőnek tűnt a pályán. Huntley 2 sackje jól néz ki, de mind2 esetben a többiek kergették bele az ő kezébe a QB-t.
Debo Williams el-el tünögetett, de amikor villant az látványos volt. Blanton hasonló, az a kiütött labda a redzone-ban gyönyörű volt.

Mindig is furcsáltam az amerikai szülők miért érzik versenynek, hogy hogyan nevezik el a gyerekeiket. Vagy nem is tudom, mintha ebben akarnák kiélni művészi vénájukat. A Mississippi State elleni meccsen ütötte ezen trend a legnagyobbat. A Bulldogok 2 legnagyobb O sztárjának becsületes neve: Lideatrick Griffin és Jo'Quavious Marks. De van egy Decamerion Richardson nevű cornerük is. Örülhetek, hogy mi csak egy Dakereon és egy O'Megát tudunk felmutatni.

Jól lesz ez, továbbra is nagyon tetszik Shane Beamer munkája, csak így tovább, jövő héten el kellene kapni ezt a Tennesset is.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Nem volt ez rossz. Nem számíthatott a csapat győzelemre, ahhoz képest egy szorosabb vereség elfogadható, pláne az első félidei játék.

Offense jól kezdett, sajnos Juice Wells az első driveos TD-je után lesérült, a meccsen többet nem lépett pályára. Rattlert meccsről meccsre egyre többre tartom. Az két INT ellenére szerintem jó meccse volt, és ma is ő volt a jobb QB a pályán. Azokat az eladott labdákat hátrányból dobta, menni kellett az eredmény után és kockáztatni. 0-24ben hatalmas nyomás volt rajta és kézzel az arcában kellett dobálnia egész meccsen. Futójáték lassan 10 éve nincs, ezen a meccsen sem volt másképp, Rattler menekülései voltak a legjobb rushing playek. De nem tudom mennyire csakis a futók hibája ez, az OL ma is borzalmasan nézett ki. Legette tovább folytatja az elit teljesítményt, 3 meccs alatt 367 yard, hol volt az előző 4 évben? De rajta kívül, Juice hiányában nagyon kevés valós célpont volt. O'Mega Blake villant párszor, de a többieknek több volt az elejtett labdája, mint a jó megmozdulása. Ami még hátráltatta a csapatot az az eszméletlen sok szabálytalanság, minden 3. play false start, illegal shift, illegal formation, chop block vagy holding volt.

A D nagyon jól kezdett, félidőre 3 pontot engedni elit teljesítmény. TJ Sanders borzasztóan jó volt, főleg passz ellen, de futást is többször állított meg az első félidőben. A másodikra félidőre viszont szétesett a D, az offense folyamatosan 3&out-jai miatt nagyon kevés pihenővel mindig pályán volt a védelem, és erővel nem bírta ezt a DL. Amint pedig elmaradt a nyomás, jöttek a passzok mélyre, a secondary nem tudta felvenni a versenyt. A futás ellen szét lett tolva ez a DL, főleg miután már le lettek fárasztva, durva volt látni, hogy 2 playenként teljes sorcsere volt folyamatosan a DL-ben. Bowers-el a meccs lényegi részében nem tudtunk mit kezdeni, 3 ember szorításában is több alkalommal tudott plusz 2-3-4 yardot taposni. Debo Williamset tudnám még kiemelni, akinek több szép play is a nevéhez fűződött a meccsen.

Nem gáz, bajnoktól ki lehet kapni. Innentől majd szétkapunk mindenkit.

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 20 507 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bruce Feldman no. 1. Freakje idén egy true freshman lett, erre korábban még sose volt példa. Lehet találgatni, hogy a videón szereplők közül kicsoda ő:

 youtu.be/upWgf_jJSyc

“I would say a taller Julio with a Derrick Henry-type build is a great comparison,”
r.baggio
Mi ez a fordított pálya? 😄


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Bruce Feldman no. 1. Freakje idén egy true freshman lett, erre korábban még sose volt példa. Lehet találgatni, hogy a videón szereplők közül kicsoda ő:

 youtu.be/upWgf_jJSyc

“I would say a taller Julio with a Derrick Henry-type build is a great comparison,”
r.baggio
Akkor már csak focizni kell megtanítani.

7 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 765 — No es importante
Bruce Feldman no. 1. Freakje idén egy true freshman lett, erre korábban még sose volt példa. Lehet találgatni, hogy a videón szereplők közül kicsoda ő:



“I would say a taller Julio with a Derrick Henry-type build is a great comparison,”

Szerkesztette: r.baggio


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
2013 óta nem draftoltak 5 játékost tőlünk.

2/20 Cam Smith - Miami Dolphins
A slotban simán lehet akár kezdő is első évétől, szélre viszont nem sok esélye lesz első évében. Ami talán nem is baj.

3/64 Zacch Pickens - Chicago Bears
A Bears DT állománya rendkívül gyenge. Nála alacsonyabban draftolt rookikkal és nem elit szintű veteránokkal kell megküzdenie a kezdőért, nem esélytelen. De ha nem is kezd bőven látni fog játékidőt.

5/138 Darius Rush - Indianapolis Colts
Nyilván nem kezdőbe megy 5. körösként. De azért slotban, vagy szélső rotációban helyet fog kapni, kb 3.-4. számú CB lehet perpill a depth charton.

7/225 Jovaughn Gwyn - Atlanta Falcons
Nem gondoltam volna, hogy draftolják. Elit OL képzés megy ott, szóval ha van benne valami azt Georgiaban ki tudják hozni belőle.

7/244 Jalen Brooks - Dallas Cowboys
Őt még annyira sem. Jó teste van, ST-be megy. Ha ott bizonyít és fejlődik a játéka talán lehet valami belőle, de kevés esélyt látok rá, milyen NFL spannek örülnie kell amit kaphat.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Bajnoki cím már fix
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0505%2Fr80348_1296x729_16-9.jpg
Pringle, top OT in '24 class, picks South Carolina
Kam Pringle, a four-star offensive tackle from South Carolina, has chosen to stay at home and sign with the Gamecocks. The No. 32 overall player in the 2024 class also looked at Clemson, Georgia and Florida.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Rattler milyen volt idén?
Amadeus von Dollárbaloldal
Szar
Sixo
Udfa-nek jó lesz
Amadeus von Dollárbaloldal
Junior, én a helyébe egy ilyen szezon után nem mennék ki a draftra.

több mint 1 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 861
Rattler milyen volt idén?
Amadeus von Dollárbaloldal
Szar
Sixo
Udfa-nek jó lesz

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Rattler milyen volt idén?
Amadeus von Dollárbaloldal
Szar

több mint 1 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 861
Rattler milyen volt idén?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Shane Beamer az új HC, a korábbi VT edzőlegenda, Frank Beamer fia.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember



Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
megérkezett az új Clowney, mondjuk hogy képes-e pár évig itt is maradni az már más kérdés

 twitter.com/GamecockFB/status/1225595389119737856
r.baggio
Hogy merészelte felvenni az isten mezszámát !!!

több mint 4 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 765 — No es importante
megérkezett az új Clowney, mondjuk hogy képes-e pár évig itt is maradni az már más kérdés

 twitter.com/GamecockFB/status/1225595389119737856


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Szombaton remélem sok hasonlót láthatunk majd

 twitter.com/803Cocky/status/1060000785310908416

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/GamecockFB/status/1059147497803825152

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
Most nézem, hogy 24. kiemeltek vagyunk ! Kb 5 éve volt ilyen utoljára.

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 630 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/GamecockFB/status/1034583544989995008