USC Trojans

6 feliratkozó

több mint 7 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 543
Az megvan, hogy egy Josh Falo nevű arc is érkezik a trójaiakhoz?

 www.youtube.com/watch?v=Z4LQRHQI1qI
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ahogy várni lehetett, remekül alakul a nap.
Levi Jones 4* texasi LB commitolt először a programhoz, azóta az elmúlt 5 percben 5* OT Austin Jackson és 5* DT Jay Tufele is hasonlóan döntött.
Egyelőre dráma mentes a nap, reméljük kitart 😊


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az utóbbi 1 hét hírei:
-újabb decommit történt JaWuan Burgess floridai S/CB döntött úgy, hogy visszavonja szóbeli elígérkezését a programhoz. Már nem toborozták őt Heltonék, elmondták neki, hogy nem lesz helye az idei classban, sokra értékelik, de jobb lenne ha keresne egy másik egyetemet. Az Indiana mellett döntött, reméljük hallunk még róla még sok jót.
-Innentől jöhetnek a remek hírek:

A Polinéz-Bowl keretein belül 3* DT Brandon Pili commitolt a programhoz. 6-4;310 szóval remek méretek. Alaszkában éltek, ott focizott és pusztította az irányítókat. Végzős szezonjára Oregonba költöztek, hogy komolyabb játékosok ellen játszon és hasonlóan diszruptív maradt, nagyon odavan érte a stáb, nagyok a fejlődési lehetőségek nála (a szankciók alatt és picit utána ilyen project játékost nem lehetett hozni) és remek motorral rendelkezik. Az Oregon State volt még képben nála leginkább, végülis a USC-t választotta.

-Hétvégén volt az utolsó előtti, leginkább államon kívüli játékosok toborzási hétvégéje. Sok jelen commitunk is részt vett a hétvégén, hogy ők is dolgozzanak. Tényleg elit prospectek voltak tehát a kampuszon, sok-sok 5 és 4 csillagos arc. Péntek fele kezdett elterjedni egy hír, hogy a Washington 5* DT prospectje Marlon Tuipulotu is az érkezők között lesz. Róla tudni lehetett, hogy early enrolle lehet és egyből elkezdődtek a találgatások. A hétvége állítólag elképesztően jól alakult, nagyon jól összehaverkodtak a kampuszon levő srácok és sokan már biztosra vették, hogy MTra is hasonlóan mély benyomást tett a hétvége. Nos ma éjszaka már be is jelentette, hogy megváltoztatja döntését és a USC-re fog járni és korai beíratkozó lesz, már a héten mehet a suliba, amivel lehetősége lesz a tavaszi edzőtáborban is részt venni.

Tuipulotu legjobb barátja, Jay Tufele szintén 5* DT prospect is a kampuszon volt a hétvégén és egybehangzó hírek szerint számítani lehet rá, hogy követi barátját és a USC-t választa jövő szerdán. Ennek megakadályozására már csak a Utahnak van lehetősége, akik a hétvégén látják vendégül Jayt.

-Levi Jonesról is nagyon pozitív hírek jöttek, a texasi LB és családja első helyén valószínűleg már a USC van. Akár már újonc szezonjában a pályán találhatja magát.

-Jalen McKenzie blue shirt commit lett, ugyanis nem hivatalos viziten volt múlt héten, hanem saját pénzből látogatta meg az egyetemet (van miből 😊 ). Ezzel ő a jövő évi class számba fog beleszámolni, de már a nyári edzőtáborban részt vehet és játszhat is. Ezzel egy hely meg lett spórolva.

-Hétvégén leginkább kaliforniai prospectek jönnek látogatóba, akikkel le kell zárni a toborzást. Nagyon frankó 5-4* csillagos elkapó és cornerek.

-Elképesztően jó lehet az idei class, a top5, de a top3 sem teljesen elképzelhetetlen, bár a Georgia, Bama, OSU hármas kicsit kilóg felfelé.

-Remek munkát tett le az asztalra a staff, Coach Helton, Tee Martin, Johnny Nansen és az első teljes évét töltő Kenechi Udeze DL coach remek munkát végez. Csak így tovább.

Fight On!!!


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Csalódott vagyok Adoree' döntése után, de teljes mértékben megértem. Viszont nagyon megnéztem volna egy végzős szezont, ahol többet játszik a támadósorban és megkapja az 5-ös mezt. Óriási nagy show lett volna a következő szezon.
Érdekes, hogy a 3 korai draftra jelentkezőnk annó NSD-n commitolt a csapathoz, mindhárman 5* prospectek voltak és nagyon szép egyetemi pályafutást tettek le az asztalra. Talán még a draftra jelentkezésük is abban a sorrendben zajlott, ahogy commitoltak (Mama-JuJu-Ajax).
Jó hír is legyen, Jalen Mckenzie (az oaklandi GM, Reggie fia) commitolt a programhoz éjszaka. 4* OT prospect, 6-6/310 szóval vastagon jó méretekkel. Junior szezonjában ACL szakadása volt, végzős szezonjában viszont semmi jelét nem mutatta visszaesésnek. Nagyon komoly az OL class egyelőre, de még egy 5* OT-nél Austin Jacksonnál is komoly esélyeink vannak, az ő nagypapaája annó sikeres USC player volt.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Idei early enrollee négyesünk Gerrard Martinez (scout.com USC recruiting guru véleménye alapján)

Jack Sears, QB
Nagyon fontos volt, hogy az idei évben jöjjön egy QB. Sears annó Darnold cseréje volt HS-ben, Sam távozása után 2 nagyon komoly szezont hozott össze, idén megnyerve a kaliforniai állami bajnokságot. Darnoldnál mobilisabb, gyorsabb irányító, hasonlóan pontosan passzol, karerősségben azért nem vetekedhet a Rose Bowl MVP-vel. Nagyon jó alapanyag, imádták edzői, csapattársai. Vigyáz a labdára, 2 év alatt 8 int fűződik a nevéhez, 60 feletti TD passz mellett és ha jól emlékszem pont 20 TD-t futott. 4* prospect.

Tayler Katoa, LB
Porter Gustin és Osa Masina (ő valószínűleg nem lesz már SC játékos, szexuális zaklatási ügye van augusztus óta) után egy újabb Utah állambeli LB érkezett. Ő tehát az egyetem történetében a 3. utah produkt. Középsuliban QB volt (mint Gustin) és eleinte DE, ám végzős szezonjában LB lett. Várhatóan ILB-t próbálnak belőle csinálni. Nagyon komoly fejlődési potenciál van benne, remek végzős szezonja volt, nagyon szeret ütközni. Needre jött, mert sok volt a végzős LB (Hutchings+Powell) a csapatban. Egy redshirt tanuló év, mindenképpen benne van a pakliban.

Andrew Vorhees, OL
6-6, 290 lbs. 3* prospect. Igazi keménytökű legény. Valószínűleg RT-RG posztra szánják. Nagyok a fejlődési lehetőségei, kissé nyers még a technikája, de korát meghazudtoló felépítéssel rendelkezik. HS-ban nagyon jól játszott, GM szerint inkább 4*, mint 3*. Kaliforniai a srác.

Damon Johnson, LS
A legjobb LS korosztályában, a jelenlegi LS végzős, úgyhogy mindenképpen kellett egy. Jött a legjobb.

Amúgy a korrekt szezon bíztató lehetőségeket adott a csapatnak recruiting fronton. A Rose Bowl győzelmet is meg kell ragadni, nagyon jó kilátások vannak a toborzás zárására. Az idei top 5 class nem lenne meglepő. A 2018-as class pedig jelenleg 5 db commitot tartalmaz, mind top 100as játékos, ami jelenleg #1. További öröm, hogy mind kaliforniai.

Érdekes egyébként, hogy az utóbbi években szinte az összes top CA prospect hozzánk jött (kivétel Rosen), de nem nyertünk semmit. Most itt a Rose Bowl győzelem, de Darnay Holmes (apai nyomásra) és Jaelen Phillips a ucla-t választották, Najee Harris meg a Bama top futója lesz. Gond nem lesz, csak érdekesség 😊
Hétvégén egyébként az első nagyobb recruiting hétvége lesz, Aubrey Solomon a kulcs most, ő 5* DT, kaliforniai, de már egy ideje Georgia-ban laknak.

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Talán nem túlzok, ha azt írom, hogy minden idők egyik legjobb meccsét játszottuk le és nyertük meg a PSU ellen. Korrektebb forgatókönyvet pedig nem lehetett volna írni.
Darnold nem mindennapi ajándék ennek a programnak.
Hogy az aktualitásokról is írjak:
-JuJu,Mama mennek a draftra
-Khaliel Rodgers grad transfer lesz
-Bubba Bolden 5* S commitolt a programhoz


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Adoree' nyerte a legjobb DB díját az idei évben (Jim Thorpe Award), ami nem kis szó. Ő a második USC játékos, aki valaha ezt a nagy presztizsű díjat megnyerte. Emellett All American is lett (eddig az összes kijött listán). 4 célt említett nemrég egy interjúban, amit egyetemen el akar érni (Thorpe, All American, Heisman, bajnoki cím). Az utolsó kettőért visszajöhet jövőre 😊
Toborzás is szépen hallkan egyre jobb lesz, ennek a megmondója, hogy a 3*-os játékosok elkezdtek decommitolni. Ezen a héten egy LB és egy CB. Darnold úgyfest nem csak a szezont mentette meg, hanem a jövőt is szebbé tette.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ki gondolta volna ezt szeptember végén??? 😊 😊


JT Daniels fan
több mint 7 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
meglett a Rose Bowl, 2009 (!) óta először és ahogy akkor is, most is a Penn State lesz az ellenfél
viszont mivel január 1-je most vasárnapra esik, január 2. a kickoff


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
😕

 twitter.com/joeyrkaufman/status/804451154398560256


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hírek:
- Sajnos nem jött össze a Pac12 döntő idén, így a Colorado nyerte meg a csoportot (tavaly 1-8 volt a Pac12 mérlegük, óriási sztory az övék 😊 )

- Noah Jefferson másodéves DT transzferel, pedig nagy lehetőségek voltak benne. Személyes okok játszottak szerepet a döntésében, valószínűleg a tanulmányi szint elérése okozott gondot. A Bama elleni meccs óta nem edzett a csapattal.

- Sam Darnold, QB lett a legjobb újonc támadó a Pac12ben. Nem meglepő, elképesztően jól játszott a szezonban, megmentette nagyjából a jelenlegi edzői gárda állását és újra fényt vitt a csapatba. Mindenesetre akár már a jövő évi szezonja után jelentkezhet az NFL draftra. Jó lenne, ha még 2 teljes szezont maradna 😊 Browning és Falk mögött honorable mention QB poszton az All Pac12 csapatban.

- Adoree' lett a Pac12 védője, a szezon végére nagyon összeszedte magát, de valószínű ebbe a rengeteg ST TD is közrejátszott. Voltak nála jobb CB-k, ezt el kell ismerni.

- All Pac12 1st team tag: OL Zach Banner, OL Chad Wheeler, CB Adoree' Jackson and returner Adoree' Jackson

- All Pac12 2nd team tag: RB Ronald Jones II, WR JuJu Smith-Schuster and OL Damien Mama, DT Stevie Tu'ikolovatu and LB Cameron Smith

- Honorable mentions: QB Sam Darnold, TE Daniel Imatorbhebhe, WR Darreus Rogers, DL Rasheem Green, Porter Gustin, LB Michael Hutchings, DB Chris Hawkins, Iman Marshall, Leon McQuay III.

- 11. helyen van a csapat az utolsó előtti PO rangsorban.
Washington #4, Colorado #8
A cikk jól bemutatja a valós esélyeket, a PAC12 döntőben nagyon drukkolni kell egy stílusos Washington győzelemért és akkor talán meglehet a Rose Bowl. Mindenesetre, ha a Colorado kerül oda, azt ők is nagyon-nagyon megérdemlik, szimpatikus csapat alapjait tette le MacIntyre
 www.scout.com/college/usc/story/1733277-usc-up-to-no-11-in-college-football-playoff


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.
Habi
Ez még egyáltalán nem biztos, az Apple Cup dönt az északi csoport első helyéről.
vassadi
valóban, azt hittem 2 meccs van köztük 😊
Bár a WSU bekaphatja, verniük kellett volna a Colorado-t.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 543
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.
Habi
Ez még egyáltalán nem biztos, az Apple Cup dönt az északi csoport első helyéről.
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Washington pipa.
Jövő héten jöhet a UCLA elleni vizit, nagyon kelleni fog a W.
Jó hír, hogy Darnold egykori középsulis csapattársa és váltó társa, Jack Sears 4* QB commitolt a csapathoz. Ő eredetileg Duke commit volt, de várható volt, hogy váltani fog. Sears a legjobbnak vélt DT irányító prospect, az elite 11 edzői ódákat zengtek róla. Nagyon jó gyerek, nagy foci IQ-val. Elképesztően gyors irányítóhoz képest és a zsebben is jól mozog. Az eddigi 10 meccsén 30TD-t passzolt és csak 2szer dobott INT-t.
Az irányító kérdés tehát nagyon jól áll, tekintve, hogy a 2018-as class egyik legjobb irányítója, aki még a #1ovr prospect is lehet, Matt Corral, már régóta USC commit. Ő is nagyon hatékonyan fut, szóval a coaching staff kezd elmenni a DT irányítók felé.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szombaton jön az igazi értékmérő a Darnold vezette csapatnak, at #5 Washington.
Ha sikerül nyerni, akkor versenyben maradunk a Pac12 South trónjáért, bár segítségre még így is szükség lesz.
Szerencsére a kacsa vadászatot sikerült megúszni komolyabb sérülés nélkül.
RoJo 4 futott TD-je egy meccsen pedig a legtöbb 2005 és LenDale White óta.
Hétvégén egyébként az Alabamáról transzferelő Kendall Sheffield, egykori 5* CB volt viziten, állítólag elég jók az esélyek arra, hogy jövőre USC player legyen, ami mondjuk Adoree' vélhető távozásával nem lenne rossz.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A megmentő és a sztorija 😊
 www.foxsports.com/college-football/story/meet-sam-darnold-the-star-freshman-qb-who-has-saved-uscs-season-101716


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
sikerült kibekkelnem a mai napig, hogy ne tudjam meg az eredményt, így azért izgatottan néztem meg a Utah elleni meccset, ami újfent csak megmutatta, hogy Pat Haden mennyire utálta ezt a sulit.
Heltonra nem tudok mást mondani, mint, hogy egy töketlen HC. A Stanford ellen is nyomott egy egészen nevetséges punt hívást, most is a Utah 37-ről puntolt 4&3-re, ami után jött a 90 akárhány yardos TD drive. Egészen szánalmas. És most is elmondta, hogy a srácok mennyire küzdöttek és társai...Hát a ***** anyádat!
Tee Martinra nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nevetséges, hogy egy 12,6 yard/carry mutatót hozó futót nem játszat a 4. negyedben, mondván rotálták a futókat.
A támadófal edzőre sem tudok mit mondani, mondjon le az összes. A div1-ben a 6. legtöbb snap számot játszotta a védelem, mert nincs 1 elit játékos sem, aki mondjuk tudna irányítót siettetni, futást ölni.
Az LSU meg tuti lecsap Hermanra, holott annak a buzi Hadennek, már tavaly ki kellett volna neveznie!
Swann remélem rendelkezik golyókkal és elébemegy a dolgoknak.
Hétvégén ASU, merem remélni, hogy sikerül kikapni vmi hasonló módon, mint tavaly.
Ennek az edzőgarnitúrának mennie kell!


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Osa Masina és Don Hill is eltiltva erre az évre. Szekszuális zaklatásba keveredtek, Masina 2 államban is (ugyanazzal a nővel...) Ez nem az SEC.
A kezdő center Toa Lobendahn ACL és MCL szakadást szenvedett a Bama ellen, vége az idei szezonjának. Neki tavaly a Utah ellen az ACL-je már elszakadt egyszer, nagyon sajnálatos dolog ez.
Cam Smith bekerült a PFF 2. heti legjobb csapatába, ehhez 13 szerelésre és 5 labdaelütésre volt szüksége. Utóbbi a legtöbb volt a múlt héten.

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ha az Alabama elleni csúfos vereség és a Masina + Don Hill féle rendőrségi eljárás nem lenne elég, még a csapat húzóemberének számító Juju Smith-Schuster dulakodott a csapattársaival és abba is hagyta az edzést. Biztos nagyon frusztrált egy ilyen eredmény után, de ha Helton nem tud a fejekben rendet tenni, akkor nem sokáig lesz HC.
peterbadbone
gondolom szombat óta iszik. meg tudom érteni, én is azt csinálom.
bergerdani
Ridley is 9 yardot kapott el, nem hinném, hogy szomorú lett volna a héten. Azt írták az edzésről, hogy nagyon fizikális volt (blablabla), de egy 11on11 esetnél JuJu kicsit kiborult. Utána kivonta magát az edzésből, Adoree' nyugtatta (itt azért kérdezném, hogy hol az edzői jelenlét?), de egy 15 perc után csatlakozott. Helton 5 éves szerződést kapott (sajnos), őszintén nem hiszem, hogy 1 év után kirúgnák, legyen kvázi bármi a szezon végkimenetele, mert lehet magyarázni, hogy milyen erős volt a menetrend, BLABLABLA.
Érdemi változástól nem kell itt félni, Helton eddig 0-3 kinevezése óta (Stanford, Wisconsin, Alabama). Nem csodálkoznék, ha hétvégén a Utah State-be is beletörne a bicska.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 873
Ha az Alabama elleni csúfos vereség és a Masina + Don Hill féle rendőrségi eljárás nem lenne elég, még a csapat húzóemberének számító Juju Smith-Schuster dulakodott a csapattársaival és abba is hagyta az edzést. Biztos nagyon frusztrált egy ilyen eredmény után, de ha Helton nem tud a fejekben rendet tenni, akkor nem sokáig lesz HC.
peterbadbone
gondolom szombat óta iszik. meg tudom érteni, én is azt csinálom.

Mindig jövőre
több mint 7 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 612 — Sin City Raiders fan
Ha az Alabama elleni csúfos vereség és a Masina + Don Hill féle rendőrségi eljárás nem lenne elég, még a csapat húzóemberének számító Juju Smith-Schuster dulakodott a csapattársaival és abba is hagyta az edzést. Biztos nagyon frusztrált egy ilyen eredmény után, de ha Helton nem tud a fejekben rendet tenni, akkor nem sokáig lesz HC.

több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
GAMEWEEK hírek!
No. 20 #USC loses valuable backup & former 5* LB Osa Masina for #Alabama opener for violation of team rules. Masina, a former five-star recruit, was slated behind starter Michael Hutchings in the Trojans depth chart. Quinton Powell now becomes the direct backup to Hutchings.

Masina is the second Trojan to miss the Alabama game, along with corner Isaiah Langley, who was suspended as a result of an arrest at a UCLA party.

Clay Helton says Chuma Edoga will start at LT. Chad Wheeler, the usual starter, may be available for a few series only with a foot injury. Let's try this again - Says a lot about Helton's faith in Edoga. If drop-off was really big, he'd flop Banner to LT.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Max lett hivatalosan is a kezdő QB. Nagyobb meglepetés nincs igazán. A védelem egészen fiatal, egyedül Stevie, Hutchings és a SS kezdő duó végzős, a többik közül még Adoree' junior és kész. Hutchings helyét azért a szezon előrehaladtával majd valószínűleg átveszi Masina. Ígéretes társaság, meglátjuk mire lesz elég ez, erre a brutálisan nehéz szezonra.


JT Daniels fan
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Egykori USC TE Bryce Dixont 6 év börtönre ítélték többrendbeli betörését és lopásért. Idén lett volna junior, nagyon tehetséges srácnak tűnt. Kár érte.


JT Daniels fan