USC Trojans

6 feliratkozó

19 napja
empty taxi Atlanta Falcons California Golden Bears 24 853 — NFC East winner Giants GM
😮 RIP

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
20 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 13 642 — ellenIktriad / 2019 College Football Fantasy winner
baszki, elhunyt Max Tuerk 😕 RIP


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
1 hónapja
RA7RA7 San Francisco 49ers 45
Daniels Georgiaba ment.
több mint 1 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
JT Daniels lett a program történetében a második true freshman QB, aki az első héten a kezdő irányító szerepét betölti. Az előző ilyen QB szintén a Mater Dei suliból érkezett és Matt Barkley-nak hívják.
Daniels, akinek idén egyébként végzős középsulisnak kellene lennie, a Jake Sears-Matt Fink duót előzte be, bár leginkább Sears vs Daniels párharc volt ez. Sears valószínűleg transzferelni fog, Fink azt mondta, hogy mindenképp marad.


JT Daniels fan
több mint 1 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
UNLV@USC szeptember 1. 13:00 PT
jegyek beszerezve 😊
hazatérés #1


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
USC-Stanford 42-24 (14-7; 14-10; 0-0; 14-7)

A meccsről: az első félidő gyakorlatilag teljes egészében a támadósorokról szólt, azon belül is a USC támadósora volt a kvázi megállíthatatlan. Bryce Love fickándozott az ellenfélnél leginkább, volt is egy csúnya 75 yardos futott TD is a részéről. A támadófal elképesztően jól funkcionált, folyamatosan tudták nyitni a réseket, leginkább a fal bal oldala, Toa Lobendahn LT és Chris Browl LG blokkjai mögött fickándozott a RoJo-Carr duó. Darnold első 10 passza pontos volt, Steven Mitchell, Tyler Petite, Deontay és Velus Jones voltak a célzott elkapók. Darnold talán mindkettő pickje remek védelmi teljesítmény volt, mellette szóljon, hogy nem zavarták meg ezek a labdavesztések, folytatta egész meccsen a munkáját. A második negyedtől már a védelem is feljavult, ami a második félidőben csúcsosodott ki. Remekül ölték meg a Stanford híresen fizikális támadójátékát, nagymértékben köszönhetően Uchenna Nwosu OLB pardás játékának, aki az egész meccsen tarthatatlan volt. 5 passzt is sikerült leütnie. A passz pedig nem ment az ellenfélnek, többnyire a bírók elképesztően rossz döntéseinek hála tudott a Cardinals támadósora a pályán maradni. A végére teljesen felőrölte a támadósorunk a védelmüket, csak 1szer kellett puntolni egész meccs alatt. Összességében a Helton éra egyik legjobban le vezényelt meccse volt ez (egy lapon említendő a tavalyi Washington veréssel), egyedül a spec team lógott ki egy kicsit, de minden rendben volt, elképesztően domináns teljesítménnyel sikerült egy időre elhallgattatni a kritikusokat.

Up:
- OL: igen nagyot lépett előre teljesítményben ez az alakulat, mindenki harcolt, küzdött a másikért és nyíltak is az utak a futók számára. Kiemelni talán Chris Brownt és Chuma Edoga-t lehetne leginkább, de nem lenne fair a többiekkel szemben, az egész unit pazar napot zárt mind futás, mind passzblokkolásban.
- Edzői stáb: a múlt heti down után, mindenképp dicséret illeti az edzői stábot, külön kiemelve Neil Callaway OL és Deland McColough RB edzőket. Tee Martin is megérdemli a pozitív jelzőket, nagyon jól meccselt a Stanford ellen, jól kevergette a futókat és egészen jó játékokat hívott. A spec.team azért még nem hibátlan és a védelemtől is várható majd jobb teljesítmény, de nagyon bíztató volt a teljesítmény.
- Ronald Jones & Stephen Carr: újabb remek teljesítmény a duótól, akik már igencsak felkívánkoznak a nemzet legerősebb RB tandeme sorába. RoJo nagyon impresszív minden tekintetben és még mellette is kitűnik Carr, aki vmi félelmetesen jól mozog. Hogy ne csak őket emlegessük, Vavae Malepeai is komoly dolgokra lehet képes, igazi erőfutó, de sebességben is ott van a szeren. Ez a trió nagyon régen nem látott mélységeket ad a futók mélységének.
- Steven Mitchell és Deontay Burnett: Deontay ott folytatta, ahol abbahagyta, volt egy highlightreel TD elkapása is. Mitchell meg tudta nyújtani a pályát, egyszer túldobta Darnold, de a második alkalommal már egy elképesztően pontos labdát tudott lehúzni az elmúlt két idényt súlyos sérüléssel abbahagyó Mitchell. 2 TD elkapása hab volt a tortán.
- Uchenna Nwosu-Rasheem Green. Blokkolhatatlan volt a páros, folyamatosan a backfielden voltak és zavarták a futó - vagy passzjátékot. Ketten együtt 7 Chryst labdát ütöttek le.
- Sam Darnold: az elején nagyon-nagyon jól és pontosan passzolt, a 2 pickből az egyiket nagyon erőltette, elengedhette volna azt a kísérletet, de amúgy remekül irányította a támadósort és igazi vezér tudott lenni újfent. Megvan az a képessége, hogy mások hibáit palástolja és az egyik legfontosabb.

Down:
- első félidei rush defense. Eléggé kereste magát az együttes és csak picit tudták megnehezíteni a Cardinals támadósorának dolgát. Ahogy ment előre a meccs, úgy lett egyre inkább hatékonyabb a védelem ezen szegmense is, a 4. negyedben kvázi már nem is futott a Stanford.
- kickoff coverage, volt hosszú játéka ebből a Cardinalsnak van még mit javulni ebben a témakörben.

A meccs momentuma: Darnold to Burnett 2. TD passz, amikor is Deontay a levegőben úszva kapta el a passzt.

Meccslabda: éljenek a pufifánkok elől, akik lehetővé tették ezt a csodás győzelmet és védték az irányítójukat és nyitottak óriási lyukakat a futóknak. Azonban ha csak 1 egyéni teljesítményt kell kiemelni, akkor Uchenna Nwosu, végzős OLB kapná meg a meccslabdát tőlem.

Következő meccs: vs Texas
Minden idők egyik legnagyobb mértékű CFB meccse óta nem találkozott a 2 rivális, akik már azóta nincsenek a CFB trónján, de meccsükre óriási érdeklődés van. Viszonyításként, a Stanford elleni meccsre 26 dollártól voltak jegyek, a Texas ellen 100 dollár felett kezdődött a jegyértékesítés, de a teltház garantált. A Texas első meccsén nagyon megégett otthon, most azért a nem túl acélos San José State ellen, az újonc Sam Ehlinger vezetésével komoly, 56 pontos győzelmet arattak. Sok mindent nem kell ragozni, egyértelműen a győzelem a cél, az újra 4. helyen rangsorolt trójai alakulattól.

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
USC-WMU 49-31 (7-7; 7-7; 7-7; 28-10)

A meccsről: minden nagyon jól, minden nagyon szépen kezdődött a támadósornál, 2 perc alatt végig mentünk a pályán és RoJo első 6 pontosával már meg is volt a vezetés. A védelem azért egyből beszívta a dolgokat, viszonylag jól állták a sarat, de volt egy elég buta helyezkedésbeli baki és jött is a nagy játék, majd a TD.
Az első támadó drive-ban aratott sikerek után pár elég gyenge birtoklás jött össze egyhuzamban, volt pár 15 yardos támadófal büntetés, 1 teljesen elnézett sack, sok esetben pedig az elkapók nem segítették ki Darnoldot és bőven elkapható labdákat ejtettek el (ilyenből lett egyébként mind2 pick).
A védelem nem igazán volt képes megállítani a futást, könnyű extra yardokat szerzett a WMU, és a pass-rush sem volt hatékony.
A második félidőre visszatért Cam Smith és azért az ő jelenléte nagy lökést adott a védelemnek. Érezhetően feljavult a futás elleni védekezés, 1 félidő alatt 6 tackle és 2 TFL került a neve mellé.
A negyedik negyedre aztán elfáradt a WMU és a támadósor sem szórakozott már, így nehéz meccsen, de megérdemelt győzelemmel kezdtük a szezont. Ez a teljesítmény viszont már nagyon nem lesz elég a továbbiakban.

Up:
- Darnold: nem igazán jók a statjai, de ez leginkább az elkapóknak a hibái. Volt egy viszonylag szokatlan pontatlan passza az üres Burnettnek, amiből egy 50 yardos TD lehetett volna. Amúgy összeszedett volt, nem zavarta meg a 2 pick (nem is kell, elkapói nem segítették). Jól kezelt pár rossz snappet, hatékonyan találta meg Burnettet a meccs nagy részében. Pár futójátékot hívtak rá, ebből lett az egyik TD is. Meg voltam vele elégedve.
- RoJo-Carr duó: RoJora felkerült 15 font izom, cserébe nem lassult. 8 missed tackle-t hozott össze, 159 futott yard, 3 TD és volt egy közel 20 yardos elkapása is egy Wheel route-on. Carr nem sokat cécózott és rögtön a DC második helyére került és újonc létére nagyon összeszedett, szép játékokat hozott. Futásban és elkapásban is hasznos, cserébe piszok gyors is. Nem véletlen volt 5*-os prospect. Első meccsén 69 yardot és 2 TD-t futott, de volt még 3 elkapása, 23 yardért.
- Deontay Burnett. Az alfa elkapó. Folyamatosan üresre tudta magát játszani, nem véletlen a 7 elkapás, 142 yardért. Ott folytatta, ahol abbahagyta. Ha egészséges tud maradni, eléggé nagy év elé néz.
- Cam Smith. A védelem vezére, jelenléte egyértelműen látszott. A második félidőben a védelem játéka feljavult, csak egy nagyon buta trükkös játék TD-t nyeltek be.
- Marvel Tell, szoktam ekézni rendesen, most keményen játszott és egy pick6 is összejött neki. Csak így tovább.

Down:
- Edzői stáb:
Helton: nem sikerült jól a felkészülés erre a meccsre
Tee Martin, OC: kiismerhető játékhívás, a betliző kezdő elkapókat erőltette a rotálás helyett. Lewis és Grimes sem játszott, Maleapai kevés carry-t kapott.
Clancy Pendergast, DC: szokásos mocskos kevés csere, fantázia meglétét teljesen nélkülöző játékhívás. Utolsó 2 meccsén 49 ill 31 pontot kapott a csapat
John Baxter, ST: sikerült benyelni egy kickoff ret td-t, amire rengeteget készültek. Egy másik alkalomnál nagyon könnyen lehetett volna egy újabb.
- Támadófal, sokkal többet vártam tőlük, elég átlagos teljesítményt hoztak.
- Front7, Smithen kívül nem volt átlagos teljesítmény sem a védelemben. Nagyon puha volt a csapatrész, mind a futás megállításában, mind a pass rushban
- Porter Gustin. A meccs végén összeszedett egy sacket, de egy nagyon buta hibája miatt kaptunk egy trükkös TD-t. Kár érte, mert olvasta a játékot, egyszerűen nem tudta megakadályozni, ami tőle óriási hiba és szokatlan dolog.

A meccs momentuma: Nem is lehet más, csak Jake Olson vak LS pályára lépése, aki 12 éves kora óta vak, de régóta a csapat tagja és most végre akcióban is pályára léphetett és tökéletesen tette hátra a labdát az utolsó XP-nél.

Meccslabda: Ronald Jones
Nagy szezont várok tőle és az első meccsén sem okozott csalódást. Pass protectionben és elkapásban is látszólag ügyesebb, képzettebb lett, a sebessége és robbanékonysága változatlan a tavalyihoz képest, csak ahogy írtam is, 15 fonttal több izom van rajta. Mögötte a depth is nagyon rendben van, nem kell elhasználni, de látszólag sztem a 30 labdacipelés sem okozna neki bajt.

Következő meccs: vs Stanford
Egyik legfontosabb és várhatóan legkeményebb meccs a szezonban. Elég nagy mumus a Cardinals a csapatnak, de a Pac12ben és a rájátszásról szőtt álmok miatt, kulcsfontosságú találkozó. Nagyon jól futnak és továbbra is kemény a védelmük, tehát változatlan a felállás

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvannak a spec.csapathoz tartozó bejelentések is:
Place kicker: Chase McGrath, walk-on
Kickoff kicker: Michael Brown
Punter: Reid Burdovich, walk-on

McGrath az ösztöndíjjal rendelkező, szintén újonc 5* kickert, Michael Brownt szorította ki, így ő rúgja majd az extra pontokat és mezőnygólokat, míg a kirúgásokat Brown fogja csinálni. Egyikük sem volt vmi marha biztos a camp során, McGrath volt a kevésbé rossz... Ha nem megy neki, akkor jöhet Brown.
Messze nem lett tehát megoldás Bourmeester pótlására, akit a Rose Bowl után egy hallgatói összetűzés miatt dobtak ki a csapatból, ami azóta már bírósági meghallgatáson van.
Burdovich a szintén ösztöndíjas Tilby-t szorította ki, mint kezdő punter.


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ez kicsit elfelejtődött, de Cam Smith nem játszik az első félidőben, a Rose Bowlon összeszedett targeting miatt. Iosefa vagy az újonc Levi Jones kezdhet a helyén, valószínűleg rotálni fogják őket.

Helton azt nyilatkozta, hogy a 2 újonc elkapó Jody Lewis és Randall Grimes is sok játékidőre számíthat a WMU ellen

Michael Pittman még boka sérüléséből lábadozik, meglepő lenne, ha a Stanford ellen egyáltalán tudna már játszani. De hát WR-ből van bőven, nem hinném, hogy siettetnék a visszatérését.

Daniel Imatorbhebhe valószínűleg csak limitált szerepet kap hétvégén, távollétében Petit és Angeline bizonyíthat.


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szombaton végre kezdődik a szezon, a Western Michigant látja vendégül a csapat.
Pre-Season #4 helyen rangsorolt a csapat, szóval nagyok a várakozások, jó lenne idén megfelelni nekik és PO-ba menni.
Darnold a #1 a Heisman listán, nem az a csóka, aki ettől úgy megszeppenne.
Ma hajnalban kijött a DC:

QB: Darnold (Jack Sears redshirtre számíthat)
HB: RoJo (mögötte Ware és Malepeai duó számíthat még nagyobb carry számra, illetve az első éves fenomán, Stephen Carr is valahogy, de a pályán fogja találni magát)
WR: rotálás itt elég nagy lesz, Burnett az egyedüli biztos és #1 opció, többiek mögé a freshman, rs fresman elkapók nagyon simán felnőhetnek)
TE: Petit vagy Imatorbhebhe (DI sérült, ezért nem ő a tuti kezdő)
OL: Elég nagy renováláson esett át a keret, 3 kezdő is az NFL-be került tavalyról, ettől függetlenül azt mondják a szakik, hogy potenciálisan jobb lehet az OL, mint amilyen tavaly volt. Egyedül a meccsrutin az, ami hiányozni fog eleinte, de gyors be kell állni a sorba, mert a WMU után már jöhet a Stanford elleni PAC12 rangadó és a Texas elleni szintén elég keménynek kinéző csata.
EDGE: Nwosu-Gustin duó valószínűleg az egyik, ha nem a legerősebb duó lehet az NCAA-ben. Gustin vmi brutális izomkolosszussá nőtte ki magát, nagy szezont várnak tőle. Mögöttük Betiku-Murphy duó kaphat szerepet, rájuk is nagyon érdekes lesz figyelni, mert szakasztott másai a két kezdőnek. Falaniko és Echols valószínűleg RS évet hoznak le, ám előbbi pályára lépése sem lenne meglepetés, mert nagyon jó edzőtábort hozott össze.
DL: Green-Fatu-Dorton duó egész biztosnak és jónak látszik, mögöttük a kellő rotáció is meglesz a Tuipulotu-Rector-Tufele-Bigelow-Pili-Jimmons 6ossal, ami rég nem látott mélységet adhat a csoportnak. Kérdés, hogy Clancy mennyire fogja rotálni a csapatrészeket.
ILB: Smith-Houston duó több, mint veretes. Cam az egyik legokosabb, legjobb LB, mellette pedig a fizikailag szinte hibátlan, elképesztően gyors Houston is nagyon szerepet kap majd. Depth az nem nagyon van mögöttük, de azért Levi vagy Jordan pályára kerülése esetén sem kell megijedni.
CB: Biggie Marshall örökli meg Adoree' helyét mint #1 CB, nagy szezon várható tőle. Mögötte Jackie Jones sokat fejlődött, reméljük nem pörgi túl a meccseket és jól fog tudni fókuszálni a szezonban. Nickell CB Harris és Ross duó is remek edzőtábort produkált, tehát van mire bizakodónak lenni. Jamal Cook mindenbizonnyal szintén sokat a pályán találja magát.
S: Tell és Hawkins, igazából Tell számomra mindig is kilógott. Mögöttük a depth Cook- Pollard-Bolden trió, ami mindenképpen vállalható.
P-PK: hát majd látjuk. Baxter edző mindenkiből kihozza a maxot, edzőtábor alatt eléggé instabil volt a rugó duó, a puntereknél meg a tavalyi kezdő Tilbey inkább a 2nd unittal gyakorolt.
Idén nem lehet megélni a tavalyi szezonból, sokat le kell tenni az asztalra, mert egyöntetűen egy nagyon erős csapat jött össze erre és a következő évekre.
Fight On!


JT Daniels fan
több mint 2 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az utóbbi évek legnagyobb irányító ígérete, JT Daniels (2019-es class) commitolt ma hajnalban a USC-re. A kaliforniai Mater Dei HS irányítója, még csak junior évét kezdi középsuliban, de már 1 éve róla beszélnek a szakértők. Barkley óta ő az első MD irányító, aki már újonc évében kezdő.
100 TD-10 INT a mérlege a kaliforniai top középsuliban 2 év alatt, idén közel 5000 yardot passzolt, 67 TD-6 INT, 75%!!! pontossággal.
A 2019-es class #1 prospectje is nagyon könnyen lehet, hogy ő lesz.
Michigan-Stanford-Washington hármas volt még érte versenyben. Mindenképp pro style támadó sorban szeretne játszani.
Ő az a prospect, aki miatt már 2018-as játékosok is a USC-re fognak majd aláírni, köztük nagyon fontos lenne 2 csapattársa, Armon-Ra St. Brown (5* WR) és Solomon Tuliaupupu (5* LB).


JT Daniels fan
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 451
Az megvan, hogy egy Josh Falo nevű arc is érkezik a trójaiakhoz?

több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ahogy várni lehetett, remekül alakul a nap.
Levi Jones 4* texasi LB commitolt először a programhoz, azóta az elmúlt 5 percben 5* OT Austin Jackson és 5* DT Jay Tufele is hasonlóan döntött.
Egyelőre dráma mentes a nap, reméljük kitart 😊


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az utóbbi 1 hét hírei:
-újabb decommit történt JaWuan Burgess floridai S/CB döntött úgy, hogy visszavonja szóbeli elígérkezését a programhoz. Már nem toborozták őt Heltonék, elmondták neki, hogy nem lesz helye az idei classban, sokra értékelik, de jobb lenne ha keresne egy másik egyetemet. Az Indiana mellett döntött, reméljük hallunk még róla még sok jót.
-Innentől jöhetnek a remek hírek:

A Polinéz-Bowl keretein belül 3* DT Brandon Pili commitolt a programhoz. 6-4;310 szóval remek méretek. Alaszkában éltek, ott focizott és pusztította az irányítókat. Végzős szezonjára Oregonba költöztek, hogy komolyabb játékosok ellen játszon és hasonlóan diszruptív maradt, nagyon odavan érte a stáb, nagyok a fejlődési lehetőségek nála (a szankciók alatt és picit utána ilyen project játékost nem lehetett hozni) és remek motorral rendelkezik. Az Oregon State volt még képben nála leginkább, végülis a USC-t választotta.

-Hétvégén volt az utolsó előtti, leginkább államon kívüli játékosok toborzási hétvégéje. Sok jelen commitunk is részt vett a hétvégén, hogy ők is dolgozzanak. Tényleg elit prospectek voltak tehát a kampuszon, sok-sok 5 és 4 csillagos arc. Péntek fele kezdett elterjedni egy hír, hogy a Washington 5* DT prospectje Marlon Tuipulotu is az érkezők között lesz. Róla tudni lehetett, hogy early enrolle lehet és egyből elkezdődtek a találgatások. A hétvége állítólag elképesztően jól alakult, nagyon jól összehaverkodtak a kampuszon levő srácok és sokan már biztosra vették, hogy MTra is hasonlóan mély benyomást tett a hétvége. Nos ma éjszaka már be is jelentette, hogy megváltoztatja döntését és a USC-re fog járni és korai beíratkozó lesz, már a héten mehet a suliba, amivel lehetősége lesz a tavaszi edzőtáborban is részt venni.

Tuipulotu legjobb barátja, Jay Tufele szintén 5* DT prospect is a kampuszon volt a hétvégén és egybehangzó hírek szerint számítani lehet rá, hogy követi barátját és a USC-t választa jövő szerdán. Ennek megakadályozására már csak a Utahnak van lehetősége, akik a hétvégén látják vendégül Jayt.

-Levi Jonesról is nagyon pozitív hírek jöttek, a texasi LB és családja első helyén valószínűleg már a USC van. Akár már újonc szezonjában a pályán találhatja magát.

-Jalen McKenzie blue shirt commit lett, ugyanis nem hivatalos viziten volt múlt héten, hanem saját pénzből látogatta meg az egyetemet (van miből 😊 ). Ezzel ő a jövő évi class számba fog beleszámolni, de már a nyári edzőtáborban részt vehet és játszhat is. Ezzel egy hely meg lett spórolva.

-Hétvégén leginkább kaliforniai prospectek jönnek látogatóba, akikkel le kell zárni a toborzást. Nagyon frankó 5-4* csillagos elkapó és cornerek.

-Elképesztően jó lehet az idei class, a top5, de a top3 sem teljesen elképzelhetetlen, bár a Georgia, Bama, OSU hármas kicsit kilóg felfelé.

-Remek munkát tett le az asztalra a staff, Coach Helton, Tee Martin, Johnny Nansen és az első teljes évét töltő Kenechi Udeze DL coach remek munkát végez. Csak így tovább.

Fight On!!!


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Csalódott vagyok Adoree' döntése után, de teljes mértékben megértem. Viszont nagyon megnéztem volna egy végzős szezont, ahol többet játszik a támadósorban és megkapja az 5-ös mezt. Óriási nagy show lett volna a következő szezon.
Érdekes, hogy a 3 korai draftra jelentkezőnk annó NSD-n commitolt a csapathoz, mindhárman 5* prospectek voltak és nagyon szép egyetemi pályafutást tettek le az asztalra. Talán még a draftra jelentkezésük is abban a sorrendben zajlott, ahogy commitoltak (Mama-JuJu-Ajax).
Jó hír is legyen, Jalen Mckenzie (az oaklandi GM, Reggie fia) commitolt a programhoz éjszaka. 4* OT prospect, 6-6/310 szóval vastagon jó méretekkel. Junior szezonjában ACL szakadása volt, végzős szezonjában viszont semmi jelét nem mutatta visszaesésnek. Nagyon komoly az OL class egyelőre, de még egy 5* OT-nél Austin Jacksonnál is komoly esélyeink vannak, az ő nagypapaája annó sikeres USC player volt.


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Idei early enrollee négyesünk Gerrard Martinez (scout.com USC recruiting guru véleménye alapján)

Jack Sears, QB
Nagyon fontos volt, hogy az idei évben jöjjön egy QB. Sears annó Darnold cseréje volt HS-ben, Sam távozása után 2 nagyon komoly szezont hozott össze, idén megnyerve a kaliforniai állami bajnokságot. Darnoldnál mobilisabb, gyorsabb irányító, hasonlóan pontosan passzol, karerősségben azért nem vetekedhet a Rose Bowl MVP-vel. Nagyon jó alapanyag, imádták edzői, csapattársai. Vigyáz a labdára, 2 év alatt 8 int fűződik a nevéhez, 60 feletti TD passz mellett és ha jól emlékszem pont 20 TD-t futott. 4* prospect.

Tayler Katoa, LB
Porter Gustin és Osa Masina (ő valószínűleg nem lesz már SC játékos, szexuális zaklatási ügye van augusztus óta) után egy újabb Utah állambeli LB érkezett. Ő tehát az egyetem történetében a 3. utah produkt. Középsuliban QB volt (mint Gustin) és eleinte DE, ám végzős szezonjában LB lett. Várhatóan ILB-t próbálnak belőle csinálni. Nagyon komoly fejlődési potenciál van benne, remek végzős szezonja volt, nagyon szeret ütközni. Needre jött, mert sok volt a végzős LB (Hutchings+Powell) a csapatban. Egy redshirt tanuló év, mindenképpen benne van a pakliban.

Andrew Vorhees, OL
6-6, 290 lbs. 3* prospect. Igazi keménytökű legény. Valószínűleg RT-RG posztra szánják. Nagyok a fejlődési lehetőségei, kissé nyers még a technikája, de korát meghazudtoló felépítéssel rendelkezik. HS-ban nagyon jól játszott, GM szerint inkább 4*, mint 3*. Kaliforniai a srác.

Damon Johnson, LS
A legjobb LS korosztályában, a jelenlegi LS végzős, úgyhogy mindenképpen kellett egy. Jött a legjobb.

Amúgy a korrekt szezon bíztató lehetőségeket adott a csapatnak recruiting fronton. A Rose Bowl győzelmet is meg kell ragadni, nagyon jó kilátások vannak a toborzás zárására. Az idei top 5 class nem lenne meglepő. A 2018-as class pedig jelenleg 5 db commitot tartalmaz, mind top 100as játékos, ami jelenleg #1. További öröm, hogy mind kaliforniai.

Érdekes egyébként, hogy az utóbbi években szinte az összes top CA prospect hozzánk jött (kivétel Rosen), de nem nyertünk semmit. Most itt a Rose Bowl győzelem, de Darnay Holmes (apai nyomásra) és Jaelen Phillips a ucla-t választották, Najee Harris meg a Bama top futója lesz. Gond nem lesz, csak érdekesség 😊
Hétvégén egyébként az első nagyobb recruiting hétvége lesz, Aubrey Solomon a kulcs most, ő 5* DT, kaliforniai, de már egy ideje Georgia-ban laknak.

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Talán nem túlzok, ha azt írom, hogy minden idők egyik legjobb meccsét játszottuk le és nyertük meg a PSU ellen. Korrektebb forgatókönyvet pedig nem lehetett volna írni.
Darnold nem mindennapi ajándék ennek a programnak.
Hogy az aktualitásokról is írjak:
-JuJu,Mama mennek a draftra
-Khaliel Rodgers grad transfer lesz
-Bubba Bolden 5* S commitolt a programhoz


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Adoree' nyerte a legjobb DB díját az idei évben (Jim Thorpe Award), ami nem kis szó. Ő a második USC játékos, aki valaha ezt a nagy presztizsű díjat megnyerte. Emellett All American is lett (eddig az összes kijött listán). 4 célt említett nemrég egy interjúban, amit egyetemen el akar érni (Thorpe, All American, Heisman, bajnoki cím). Az utolsó kettőért visszajöhet jövőre 😊
Toborzás is szépen hallkan egyre jobb lesz, ennek a megmondója, hogy a 3*-os játékosok elkezdtek decommitolni. Ezen a héten egy LB és egy CB. Darnold úgyfest nem csak a szezont mentette meg, hanem a jövőt is szebbé tette.


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ki gondolta volna ezt szeptember végén??? 😊 😊


JT Daniels fan
több mint 3 éve
r.baggio Tampa Bay Buccaneers Mississippi State Bulldogs 49 534 — No es importante
meglett a Rose Bowl, 2009 (!) óta először és ahogy akkor is, most is a Penn State lesz az ellenfél
viszont mivel január 1-je most vasárnapra esik, január 2. a kickoff


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
r.baggio Tampa Bay Buccaneers Mississippi State Bulldogs 49 534 — No es importante
😕

 twitter.com/joeyrkaufman/status/804451154398560256


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hírek:
- Sajnos nem jött össze a Pac12 döntő idén, így a Colorado nyerte meg a csoportot (tavaly 1-8 volt a Pac12 mérlegük, óriási sztory az övék 😊 )

- Noah Jefferson másodéves DT transzferel, pedig nagy lehetőségek voltak benne. Személyes okok játszottak szerepet a döntésében, valószínűleg a tanulmányi szint elérése okozott gondot. A Bama elleni meccs óta nem edzett a csapattal.

- Sam Darnold, QB lett a legjobb újonc támadó a Pac12ben. Nem meglepő, elképesztően jól játszott a szezonban, megmentette nagyjából a jelenlegi edzői gárda állását és újra fényt vitt a csapatba. Mindenesetre akár már a jövő évi szezonja után jelentkezhet az NFL draftra. Jó lenne, ha még 2 teljes szezont maradna 😊 Browning és Falk mögött honorable mention QB poszton az All Pac12 csapatban.

- Adoree' lett a Pac12 védője, a szezon végére nagyon összeszedte magát, de valószínű ebbe a rengeteg ST TD is közrejátszott. Voltak nála jobb CB-k, ezt el kell ismerni.

- All Pac12 1st team tag: OL Zach Banner, OL Chad Wheeler, CB Adoree' Jackson and returner Adoree' Jackson

- All Pac12 2nd team tag: RB Ronald Jones II, WR JuJu Smith-Schuster and OL Damien Mama, DT Stevie Tu'ikolovatu and LB Cameron Smith

- Honorable mentions: QB Sam Darnold, TE Daniel Imatorbhebhe, WR Darreus Rogers, DL Rasheem Green, Porter Gustin, LB Michael Hutchings, DB Chris Hawkins, Iman Marshall, Leon McQuay III.

- 11. helyen van a csapat az utolsó előtti PO rangsorban.
Washington #4, Colorado #8
A cikk jól bemutatja a valós esélyeket, a PAC12 döntőben nagyon drukkolni kell egy stílusos Washington győzelemért és akkor talán meglehet a Rose Bowl. Mindenesetre, ha a Colorado kerül oda, azt ők is nagyon-nagyon megérdemlik, szimpatikus csapat alapjait tette le MacIntyre
 www.scout.com/college/usc/story/1733277-usc-up-to-no-11-in-college-football-playoff


JT Daniels fan
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.
Habi
Ez még egyáltalán nem biztos, az Apple Cup dönt az északi csoport első helyéről.
vassadi
valóban, azt hittem 2 meccs van köztük 😊
Bár a WSU bekaphatja, verniük kellett volna a Colorado-t.


JT Daniels fan
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 451
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.
Habi
Ez még egyáltalán nem biztos, az Apple Cup dönt az északi csoport első helyéről.
több mint 3 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvan a győzelem, viszont kelleni fog, hogy a Utah megverje a Coloradot idegenben, ami tekintve, hogy a Buffs milyen jó mostanság, nagyon-nagyon nehéz lesz.
Ha az meglenne, akkor jöhet a Pac12 döntőben a Washington elleni remach, ami parázs kis csata lenne biztosan.
De azért az alapszakaszt még a ND skalpjával kell zárni és csak utána nézni a Colorado-Utah meccset.


JT Daniels fan