Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?

20 feliratkozó

8 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 120 — címzetes MotoGP fan
Világ kedvenc trackerje idén is elindul és átkerül ide közkívánatra.

Tennessee Titans:
GM:
Ran Carthon 49ers director of player personnel KINEVEZVE

Arizona Cardinals
GM:
Monti Ossenfort Titans director of player personnel KINEVEZVE
HC:
Jonathan Gannon Eagles DC KINEVEZVE

Carolina Panthers:
HC:
Frank Reich ex-Colts HC KINEVEZVE

Denver Broncos:
HC:
Sean Payton ex-Saints HC KINEVEZVE

Indianapolis Colts:
HC:
Shane Steichen Eagles OC KINEVEZVE

Houston Texans:
HC:
DeMeco Ryans 49ers DC KINEVEZVE

Szerkesztette: empty taxi
több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Utah Utes 59 668 — Tang Clan
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/12/21/nfl-distributes-list-of-recommended-head-coaching-candidates/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1204%2Fnfl_hotseat_cr_16_9.jpg
Rating the job security of every NFL head coach
Chuck Pagano's Colts are out of the playoff race again. The Browns are 1-27 with Hue Jackson at the helm. John Fox has the worst winning percentage in Bears history. Which coaches are safe ... and not?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 16 580
@empty taxi szerinted ki lenne a legjobb fit Cincinnatiben? ki az aki nem hódolna be nagyon Brownnak és ki tudná hozni a lehető legtöbbet a keretből?
Mikey
A 10-es névsorból, akikkel sztem sz@rul járnátok: Cooter, Goodwin, Reich, Schwartz.
Legjobb nyilván Harbaugh lenne, de ő sztem fix h nem hagyná el a Michigant a Bengalsért.
Talán a JMD kinevezésben látnám a legtöbb értelmet, de nála is vannak kétségeim arról, hogy mit tenne az öltözővel.
Austinnal a D-t én nem félteném, az O-hoz kell h hozzon vkit, de sztem neki kellően jó a kapcsolati hálója.
Wilks és Nagy érdekes kísérlet lenne ha kilépnének a mentoruk (Rivera ill. Reid) árnyékából, én jobb szeretem azokat az edzőket akik több coaching treehez is kötődnek.
Linehan: vannak kétségeim attól, hogy rendbe tudná tenni az OL-t, ami nálatok a legnagyobb gond. A védelem meg azon múlik h kiket tud odavinni edzőnek, ott a kerettel sztem nincs nagy gáz.
empty taxi
Én McDanielsnek kifejezetten örülnék.* A D-vel nem kellene foglalkoznia, azt Guenther megoldja, az O-ra meg szerintem ráférne egy hozzá hasonló felfogású edző. Bár azt nem tudom hogy a támadófalhoz mennyire ért, de azt amúgy is a nulláról újra kellene építenie, mert ez a jelenlegi alapanyag totál reménytelen. A többi poszton megvan a tehetség, nem kéne az egész O-t felépítenie.

* az álom nyilván Harbaugh lenne, de egyetértek, a Bengalsért tuti nem hagyná ott a Wolverinest.
több mint 5 éve
@empty taxi szerinted ki lenne a legjobb fit Cincinnatiben? ki az aki nem hódolna be nagyon Brownnak és ki tudná hozni a lehető legtöbbet a keretből?
Mikey
A 10-es névsorból, akikkel sztem sz@rul járnátok: Cooter, Goodwin, Reich, Schwartz.
Legjobb nyilván Harbaugh lenne, de ő sztem fix h nem hagyná el a Michigant a Bengalsért.
Talán a JMD kinevezésben látnám a legtöbb értelmet, de nála is vannak kétségeim arról, hogy mit tenne az öltözővel.
Austinnal a D-t én nem félteném, az O-hoz kell h hozzon vkit, de sztem neki kellően jó a kapcsolati hálója.
Wilks és Nagy érdekes kísérlet lenne ha kilépnének a mentoruk (Rivera ill. Reid) árnyékából, én jobb szeretem azokat az edzőket akik több coaching treehez is kötődnek.
Linehan: vannak kétségeim attól, hogy rendbe tudná tenni az OL-t, ami nálatok a legnagyobb gond. A védelem meg azon múlik h kiket tud odavinni edzőnek, ott a kerettel sztem nincs nagy gáz.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 16 580
több mint 5 éve
https://bowl.hu/images/cache/uploads/f5a1ae0e2abf2a6e78fdabdf01a58aad.jpg
Vezetőedzői körkép 2017 | Bowl.hu
Kik alatt forró a kispad és kik léphetnek a helyükbe.

Madden hates me.