Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?
20 feliratkozó
8 hónapja
Világ kedvenc trackerje idén is elindul és átkerül ide közkívánatra.Tennessee Titans:
GM:
Ran Carthon 49ers director of player personnel KINEVEZVE
Arizona Cardinals
GM:
Monti Ossenfort Titans director of player personnel KINEVEZVE
HC:
Jonathan Gannon Eagles DC KINEVEZVE
Carolina Panthers:
HC:
Frank Reich ex-Colts HC KINEVEZVE
Denver Broncos:
HC:
Sean Payton ex-Saints HC KINEVEZVE
Indianapolis Colts:
HC:
Shane Steichen Eagles OC KINEVEZVE
Houston Texans:
HC:
DeMeco Ryans 49ers DC KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
több mint 1 éve
Belül mindenki RedskinLassan ez is olyan lesz, mint a brazil/argentin focisták, ahol mindenkinek volt egy olasz nagyszülője az EU-s útlevélért/légiós kvótáért anno... 😀biracial egyik nagyszülő feketeHát rá nem így gondoltam mikor írtam amit írtam 😊
briareos
r.baggio
somoskovig
több mint 1 éve
Lassan ez is olyan lesz, mint a brazil/argentin focisták, ahol mindenkinek volt egy olasz nagyszülője az EU-s útlevélért/légiós kvótáért anno... 😀biracial egyik nagyszülő feketeHát rá nem így gondoltam mikor írtam amit írtam 😊
briareos
r.baggio

több mint 1 éve
biracial egyik nagyszülő feketeHát rá nem így gondoltam mikor írtam amit írtam 😊
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
biracial egyik nagyszülő feketeMiért, McDaniel nem fehér? 😀miami for the rescue once again!Oké hogy egy héttel hosszabb a szezon, de ekkortájt vagy mondjuk január végén már mindenhol bőven megtalálták korábban a HC-t.A kinevezés előtt mindenkinek egyeztetnie kell a jogi csapatával, hogy ők speciel miért nem a fekete edzőt nevezték ki
Mi lehet ennek az oka?
tüsi91
Mert amúgy a jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy senkinél nem lesz nem fehér új HC
r.baggio
briareos
tenorx

több mint 1 éve
Véget ért a lesiklás -> nézzél trackert, friss!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Vegyes felvagott, de a Texans még odarakja Loviet 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Miért, McDaniel nem fehér? 😀miami for the rescue once again!Oké hogy egy héttel hosszabb a szezon, de ekkortájt vagy mondjuk január végén már mindenhol bőven megtalálták korábban a HC-t.A kinevezés előtt mindenkinek egyeztetnie kell a jogi csapatával, hogy ők speciel miért nem a fekete edzőt nevezték ki
Mi lehet ennek az oka?
tüsi91
Mert amúgy a jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy senkinél nem lesz nem fehér új HC
r.baggio
briareos
több mint 1 éve
miami for the rescue once again!Oké hogy egy héttel hosszabb a szezon, de ekkortájt vagy mondjuk január végén már mindenhol bőven megtalálták korábban a HC-t.A kinevezés előtt mindenkinek egyeztetnie kell a jogi csapatával, hogy ők speciel miért nem a fekete edzőt nevezték ki
Mi lehet ennek az oka?
tüsi91
r.baggio

több mint 1 éve
Oké hogy egy héttel hosszabb a szezon, de ekkortájt vagy mondjuk január végén már mindenhol bőven megtalálták korábban a HC-t.A kinevezés előtt mindenkinek egyeztetnie kell a jogi csapatával, hogy ők speciel miért nem a fekete edzőt nevezték ki
Mi lehet ennek az oka?
tüsi91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Oké hogy egy héttel hosszabb a szezon, de ekkortájt vagy mondjuk január végén már mindenhol bőven megtalálták korábban a HC-t.Mi lehet ennek az oka?
több mint 1 éve
Pekingben a lesiklást csúsztatták,így trackert frissítéshez juttatták.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Azt mondta az öreg Kis,ma reggel a tracker friss!

Madden hates me.
több mint 1 éve
Pereskedik Brian Flores,Ki is húzhatod a nevét mindenhonnan.
friss trackerrel élet jobb lesz!
empty taxi

több mint 1 éve
Pereskedik Brian Flores,friss trackerrel élet jobb lesz!

Madden hates me.
több mint 1 éve
Indítsd a februárt friss trackerrel!

Madden hates me.
több mint 1 éve
Hétindító kávé mellé friss tracker?

Madden hates me.
több mint 1 éve
Konferenciadöntőkhöz közeledünk,előtte a friss trackernek örvendezünk.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Jó ez a szombat reggel,frissült a head coach tracker.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Nem jött el a reggel,Felgyorsultak az események -> tracker frissítés történtmögse várjuk a reggelt, sportkávébudi hármasságot?
empty taxi
sutianap
mégis friss a tracker.

több mint 1 éve
Felgyorsultak az események -> tracker frissítés történtmögse várjuk a reggelt, sportkávébudi hármasságot?
empty taxi
sutianap

Madden hates me.
több mint 1 éve
Felgyorsultak az események -> tracker frissítés történtmögse várjuk a reggelt, sportkávébudi hármasságot?
empty taxi
Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 1 éve
Felgyorsultak az események -> tracker frissítés történt

Madden hates me.
több mint 1 éve
Broncos: Nathaniel HackettAz első talált! (És a Jags is már csak formalitás)
Dolphins: Jim Harbaugh/Kellen Moore
Bears: Doug Pederson
Raiders: Rich Bisaccia/Jim Harbaugh
Vikings: Eric Bienemy
Jaguars: Byron Leftwich
Giants: Jim Caldwell
Texans: Brian Flores
Saints: Dennis Allen
r.baggio
A Dolphins és a Giants tippemben viszont már nagyon nem vagyok biztos, ott más lesz garantáltan a befutó

---
több mint 1 éve
Saints: Dennis AllenTexans: Brian FloresJaguars: Byron LeftwichGiants: Nathaniel Hackett
Raiders: Rich Bisaccia
Broncos: Dan Quinn
Dolphins: Brian Daboll
Vikings: Matt Eberflus
Bears: Doug Pederson
empty taxi
empty taxi
empty taxi
Jah meg a tracker is friss.

Madden hates me.
több mint 1 éve
néha a biztosra kell fogadni 😉Könnyű hívás 😁Saints: Dennis AllenBears : Doug PedersonGiants: Brian Daboll
Broncos: Dan Quinn
Dolphins: Jim Caldwell
Jaguars: Byron Leftwich
Raiders: Jim Harbaugh /ha legalább 2 meccset nyernek a PO-ban akkor Rich Bisaccia/
Vikings: Matt Eberflus
Cuchulain82
Texans: Brian Flores
Cuchulain82
Cuchulain82
Fattyu
oszt ebből lesz a nagy pofáraesés 😊