NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 3 910 — I like the Texans, I like who we are
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
tenorx
Erre anno dajcstominak volt egy találó kifejezése 😀

Gratulálok, sikerült nem megértened a lényeget 😊
Wyatt
Itt mindenki megértette:
Az volt a vita eleje, hogy mit keres Watt a top100ban, mikor sérülése miatt nullát tett hozzá a szezonban. Erre jött a kontra, hogy de hát ő hof meg amugy fasza playa. Majd a semmiből érkezett egy Pats vonal, aminek semmi köze nem volt a témához, majd 2010től kerestek pár meccset, ahol nem ment neki a játék, és valamiért pont mind a New England ellen volt. lehetett volna az a Colts meccs is, ahol azért maradtak le a POról mert az uccsó negyedben Watt három 15 yardos büntetést is benyeletett a csapattal, 2013ban a Steelers ellen, amikor ott futott el az ellen, ahol akart, Wattot nem is láttuk végig.
A lényege az egésznek a Ti szemszögötökből a PATS!! "de amúgy Watt tényleg fasza játékos..."
samu09
Én nem látom, miért lenne a semmiből jött vonal az, ha valaki megjegyzi, hogy az amúgy valóban sima HoF-játékos mindenki ellen domináns, kivéve egy csapatot. Tudtál hozni kettő darab meccset, két különböző csapattól. Miközben gyakorlatilag az összes Pats elleni meccsen csendes volt. Ha nem érzed a differenciát, az nekem már mindegy.

Ez az utolsó mondat, pedig tökéletesen jól összefoglalja az egész lényeget. Mondjunk valamit, aztán tök mindegy mivan, okádjuk bele azt, hogy csak azért írja valaki, mert bele van buzulva a csapatába, és ezzel ignoráljuk is az összes mondanivalót. Fantasztikus irányba halad a fórum
Wyatt
Peterk jól írta, attól hogy a kiragadott öt meccsen Watt statisztikái nem a legjobbak, nem azt jelenti, hogy jól végezte a dolgát az OL. Miért nincs mellé másolva, hogy a másik oldalon, vagy a secondaryben milyen statisztikák születtek? Nem azért HoF kaliber, mert minden egyes játékban három sacket szerez, hanem mert magára tud húzni egy teljes támadófalat, hogy a csapat körülötte tudjon dolgozni.
Az meg, hogy két meccset tudtam csak felhozni, mikor szar volt, hát tudnék 15öt, és nincs köztük a Pats. Zeronak eszébe nem jutott annak utána nézni, hogy Watt mely csapatok ellen szenvedett, mikor azok az adott évben gyengék voltak. Melyik védőjátékos nem szenved a Pats ellen? Száz meg egy játékost tudnék mutatni nagyon hamar, akiknek hasonló az eredményük ellenük.

Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 5 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 817 — No es importante
Gronknál tényleg már csak halkan jegyzem meg, hogy a Pats ellen őt sem láttam még jól játszani...


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat Gronkban nem ertek egyet veled egyaltalan. Ha holnap odakurja a siakot Bradyhez, majd kozli, koszoni szepen, neki ennyi volt, az a csavo pont a jelenlegi karrierjevel is sima HOF szerintem. Es de, szvsz siman mar most ehhez a tarsasaghoz hasonlitjak.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként ha már szóba került, Remélem Wattnál nem fogják majd előbbre venni azokat a DE-ket, akik ugyan messze vannak attól, hogy dominálják a ligát de akár 10+ évig ott tudnak lenni a másodvonalban Watt árnyékában. Direkt nem írok neveket, senki kedvencébe nem akarok beleállni, de beszélni majd Wattról fognak évek múltán nem róluk. Mert aki 3-4 évig top 2 a saját posztján arról hallhatsz a hírekben, láthatod összefoglalókban, beszélnek róla nap mint nap, aki meg ott van sokáig, arról hallasz amikor visszavonult, hogy milyen szép karrierje volt, de aki élőben nem látta játszani, az nem fogja tudni, hogy kicsoda volt ő.Black_Adder
Az előbbre vétel nekem sem kenyerem, de a hátra tolás sem tetszene. Jason Witten például sosem tudott Gronkhoz vagy Gonzaleshez mérhető egy szezonos teljesítményt lerakni, de az, hogy 15 évig a franchise egyik arca volt, és NFL elit szinten tolta a csapat szekerét, az ugyanúgy értékes a szememben. Az értékes-nek a hall of fame tagságot értem. Az all time great-séghez sajnos nincs mese, kell mindkettő, mert minden poszton akad már olyan aki dominálni is tudott legalább pár évet és még hosszú pályafutása is volt. Gronk például ha tisztán a tehetséget nézzük, lehetséges, hogy a valaha volt legjobb TE. De ha nem játszik még 3-4 évet legalább elit szinten, akkor nem fog tudni a Gonzales, Sharpe féle társaságába belépni. Ahogy Megatron sem a Rice, Moss, Brown, Harrison féle szűk elitbe, pedig tehetség alapján ott lehetett volna a helye.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 249 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Egyébként meg tényleg dögunalom, hogy bármilyen téma is jöjjön elő, előbb-utóbb oda Pats debate-be torkollik. Ki a fenét érdekli, hogy ha mondjuk Reggie White-ról beszélgetünk, akkor lehet-e találni egy csapatot amelyik ellen éppen nem villogott... Valószínűleg lehet. És?
peterk2005
szerintem a Pats ellen ő sem villogott


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én nem látom, miért lenne a semmiből jött vonal az, ha valaki megjegyzi, hogy az amúgy valóban sima HoF-játékos mindenki ellen domináns, kivéve egy csapatotWyatt
Mert nem igaz. A Patsnek az a játéka Brady-vel, hogy 2mp alatt szabaduljon a labdától. Rodgerst jóval többször sackelik, mert ő meg dédelgeti a labdát. Ilyen a stílusa. Nyilvánvaló, hogy egy védő a sack és siettetés rubrikába több pöttyöt tud tenni, ha a QB / offense stílusa a játék megnyújtására irányul, mintha a gyors befejezésre. Azt jelenti-e ez, hogy az egyik csapat kikapcsolta Watt-ott a másik meg nem? Dehogy jelenti. Két különböző stílus, az egyikbe bele van kalkulálva 1-2 sack, a másikba nincs. Ennyi. A Green Bay is simán megruházta a Texanst Wattostul (42-24) és két benyelt sackestül, ahogy a Pats is, mert jobb csapat. De Watt teljesítményéről semmit nem mond, hogy Rodgersen volt 2 sackje, Brady-n meg nem. Elő lehet kapni a game tape-et, és megnézni, hogy hány blokkot vert meg, hányszor vert meg kettőzést, hármazást, hányszor állította meg a játékot ha az felé ment. És azt látod, hogy általában ugyanúgy gyalázta a Pats OL-t is, mint ritka kivételtől eltekintve mindenki mást.

Wattról csak egy adat. Von Millerrel együtt érkeztek az NFL-be, azóta Millernek 83.5 sackje van 104 meccsen, Watt-nak pedig 76 sackje 88 meccsen. Azaz Wattnak Jobb a sack/meccs mutatója egy korszakos tehetségű klasszikus edge rushernél úgy, hogy Watt egy olyan poszton játszik ahol a sack nem is elsődleges mutató a teljesítményre.

Egyébként meg tényleg dögunalom, hogy bármilyen téma is jöjjön elő, előbb-utóbb oda Pats debate-be torkollik. Ki a fenét érdekli, hogy ha mondjuk Reggie White-ról beszélgetünk, akkor lehet-e találni egy csapatot amelyik ellen éppen nem villogott... Valószínűleg lehet. És?


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Bosa a HOF!

több mint 5 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 652
Hát figyelj, ezzel most igazából nem tudok mit kezdeni, akkor volt ezek szerint egy meccs, amin nem volt rossz, és akkor tényleg nem igaz a mindig, De ha megnézed a meccseket, amiket ellenünk játszott, akkor azt látod, hogy folyamatosan limitálva van, míg a többieknél eddig sikerült felhozni egy Colts és egy Steelers elleni meccset összesen.

Túl kéne lépni azon, hogy ha a Patsről van szó, az csak felszopás lehet, és megnézni, hogy valamiért az egyik csapat ellen látványosabban rosszabbul megy neki, mint a többi ellen.
Wyatt
Példa még, Watt a Raiders ellen, háromból kétszer eléggé eltűnt (védelemben):
 www.pro-football-reference.com/players/W/WattJ.00/gamelog/?opp_id=rai
És akkoriban épp világverő támadófalunk volt...
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
Egyébként ha már szóba került, Remélem Wattnál nem fogják majd előbbre venni azokat a DE-ket, akik ugyan messze vannak attól, hogy dominálják a ligát de akár 10+ évig ott tudnak lenni a másodvonalban Watt árnyékában. Direkt nem írok neveket, senki kedvencébe nem akarok beleállni, de beszélni majd Wattról fognak évek múltán nem róluk. Mert aki 3-4 évig top 2 a saját posztján arról hallhatsz a hírekben, láthatod összefoglalókban, beszélnek róla nap mint nap, aki meg ott van sokáig, arról hallasz amikor visszavonult, hogy milyen szép karrierje volt, de aki élőben nem látta játszani, az nem fogja tudni, hogy kicsoda volt ő.

A legjobb kombo persze amikor 10+ éves pályafutása van valakinek és ez alatt végig top 2-3 saját posztján és esetleg a Super Bowlon is meg tudja mutatni magát. Mondjuk LT vagy Reggie White ha már védőknél tartunk.
2 éve reális esély volt, hogy Watt is hasonló karriert futhat be, a sérülések keresztbe tettek ennek, de ettől még a kifújolt pár évvel ezelőtti beszélgetés (ahol szerintem egyik "itteni szagértő" se írta konkrétan hogy máris nagyobb ász lenne mint Lawrence Taylor, de nem nézek utána)...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
tenorx
Erre anno dajcstominak volt egy találó kifejezése 😀

Gratulálok, sikerült nem megértened a lényeget 😊
Wyatt
Itt mindenki megértette:
Az volt a vita eleje, hogy mit keres Watt a top100ban, mikor sérülése miatt nullát tett hozzá a szezonban. Erre jött a kontra, hogy de hát ő hof meg amugy fasza playa. Majd a semmiből érkezett egy Pats vonal, aminek semmi köze nem volt a témához, majd 2010től kerestek pár meccset, ahol nem ment neki a játék, és valamiért pont mind a New England ellen volt. lehetett volna az a Colts meccs is, ahol azért maradtak le a POról mert az uccsó negyedben Watt három 15 yardos büntetést is benyeletett a csapattal, 2013ban a Steelers ellen, amikor ott futott el az ellen, ahol akart, Wattot nem is láttuk végig.
A lényege az egésznek a Ti szemszögötökből a PATS!! "de amúgy Watt tényleg fasza játékos..."
samu09
Én nem látom, miért lenne a semmiből jött vonal az, ha valaki megjegyzi, hogy az amúgy valóban sima HoF-játékos mindenki ellen domináns, kivéve egy csapatot. Tudtál hozni kettő darab meccset, két különböző csapattól. Miközben gyakorlatilag az összes Pats elleni meccsen csendes volt. Ha nem érzed a differenciát, az nekem már mindegy.

Ez az utolsó mondat, pedig tökéletesen jól összefoglalja az egész lényeget. Mondjunk valamit, aztán tök mindegy mivan, okádjuk bele azt, hogy csak azért írja valaki, mert bele van buzulva a csapatába, és ezzel ignoráljuk is az összes mondanivalót. Fantasztikus irányba halad a fórum

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Watt egy állat, talán a legjobb védő a 2010-es években (még akkor is, ha volt, amit pl Donaldnak adtam volna)

Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig. A copycat ligában azért ebből lehetne valamit felhasználni

Bradyt idekeverni azért szerintem érdekes, pláne a Panthers vonatkozásában, mert mondjuk egy Broncos ellen kb megérteném. Most az, hogy Gronkra bedobnak egy zászlót és felszedik a végén, és ezzel kap ki a csapat egy végig kiélezett, egylabdás meccsen, vagy hogy az utolsó negyedben hiába jön fel mínusz 14-ről a csapat, a védelem annyit nem tud megtenni, hogy egy stopot összehozzon (lásd SB-n is), attól még Bradyt nem hogy nem radíroztátok le a pályáról, de még csak kicsit sem. Wattnak viszont gyakorlatilag momentuma nem volt öt meccsen. Azért az már valami

Értem én, hogy mit akart mondani mindkettőtök, és mindkettőben van igazságtartalom, de azért ez egy elég esetlen példa lett ebben az esetben.
Wyatt
Tudom, hogy szar volt a példa, de sajnos telóról fejből nem tudom ki ellen szar Brady, így jött ez, amit tudok 😊
De a lényeg átment.
gabokocka
Így fejből szvsz az öreg Shanny ellen

yep.
 www.pro-football-reference.com/players/B/BradTo00/gamelog/?opp_id=den
1-4 alapszakaszban
0-1 PO-ban
9TD - 7INT (ebből PO 1TD - 2INT)
Passer Rating ezeken a meccseken sorra: 57,1; 75,4; 108,0*; 79,9; 79,4. A PO-ban pedig: 74,0
*.: Ez az egyszem győzelme a, stratégiák topicban előkerült, szándékos önsafety-vel (by Belichick)
Black_Adder
Jaja, ezért említettem, hogy talán a Broncosnál lehet erről beszélni, mert ott (főleg idegenben) azért többször is úgy tűnt, hogy nem igen megy.


Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig.
Wyatt
Jók ezek az abszolút szavak, csak kár hogy nem igaz.

A szelektíven kiemelt meccseken nem volt sackje (gondolom a pressure számokat most ne túrjuk ki...). de pl. a 2013-as PO meccsen volt egy fél sackje, az idei alapszakaszmeccsen ez volt...
"For the second straight week, J.J. Watt posted the best overall grade for the Texans, this time at 89.6 after racking up four pressures on 40 pass-rushing snaps to go along with three stops on 17 run snaps, including two on the first two plays of the game for New England"
...szóval mégha tudjátok limitálni, azért nem arról van szó, hogy teljesen leveszitek a pályáról.

Meg persze van olyan ellenpélda is, amikor tripleteammel sem tudjátok megállítani 😛

 www.houstontexans.com/news/article-2/Football-101-JJ-Watts-impact/b87ca0de-1415-460c-9976-aa6c5ace6c56

De nektek mindig sikerül.
Igor
Hát figyelj, ezzel most igazából nem tudok mit kezdeni, akkor volt ezek szerint egy meccs, amin nem volt rossz, és akkor tényleg nem igaz a mindig, De ha megnézed a meccseket, amiket ellenünk játszott, akkor azt látod, hogy folyamatosan limitálva van, míg a többieknél eddig sikerült felhozni egy Colts és egy Steelers elleni meccset összesen.

Túl kéne lépni azon, hogy ha a Patsről van szó, az csak felszopás lehet, és megnézni, hogy valamiért az egyik csapat ellen látványosabban rosszabbul megy neki, mint a többi ellen.

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — SHAMEFUR DISPRAY!
Pl. Terrell Davis. Négy értékelhető szezonja volt, és most HOF. Jogosan.
peterk2005
Na látod, TD nálam pont határeset amúgy... 😊 a tökéletes példa RB poszton szerintem Gale Sayers, aki mondjuk 1.5 szezonnal (meg esetleg az utolsóval) lett Hall of Famer 😊
Igor
Bezzeg ha lett volna még öt-hat 900-1000 yard közti <10 TD-s szezonja, mint Bettisnek! Megcsúfolása lett volna ugyan korábbi éveinek, sorozatban 7 PO meccsen futott 100+ yardjának, de mennyire egyértelmű HOF lenne.
Black_Adder
"olyan szinten volt domináns egy adott poszton...."

Ez a problémám nála, nem a 4-5 év.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
Pl. Terrell Davis. Négy értékelhető szezonja volt, és most HOF. Jogosan.
peterk2005
Na látod, TD nálam pont határeset amúgy... 😊 a tökéletes példa RB poszton szerintem Gale Sayers, aki mondjuk 1.5 szezonnal (meg esetleg az utolsóval) lett Hall of Famer 😊
Igor
Bezzeg ha lett volna még öt-hat 900-1000 yard közti <10 TD-s szezonja, mint Bettisnek! Megcsúfolása lett volna ugyan korábbi éveinek, sorozatban 7 PO meccsen futott 100+ yardjának, de mennyire egyértelmű HOF lenne.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
Watt egy állat, talán a legjobb védő a 2010-es években (még akkor is, ha volt, amit pl Donaldnak adtam volna)

Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig. A copycat ligában azért ebből lehetne valamit felhasználni

Bradyt idekeverni azért szerintem érdekes, pláne a Panthers vonatkozásában, mert mondjuk egy Broncos ellen kb megérteném. Most az, hogy Gronkra bedobnak egy zászlót és felszedik a végén, és ezzel kap ki a csapat egy végig kiélezett, egylabdás meccsen, vagy hogy az utolsó negyedben hiába jön fel mínusz 14-ről a csapat, a védelem annyit nem tud megtenni, hogy egy stopot összehozzon (lásd SB-n is), attól még Bradyt nem hogy nem radíroztátok le a pályáról, de még csak kicsit sem. Wattnak viszont gyakorlatilag momentuma nem volt öt meccsen. Azért az már valami

Értem én, hogy mit akart mondani mindkettőtök, és mindkettőben van igazságtartalom, de azért ez egy elég esetlen példa lett ebben az esetben.
Wyatt
Tudom, hogy szar volt a példa, de sajnos telóról fejből nem tudom ki ellen szar Brady, így jött ez, amit tudok 😊
De a lényeg átment.
gabokocka
Így fejből szvsz az öreg Shanny ellen

yep.
 www.pro-football-reference.com/players/B/BradTo00/gamelog/?opp_id=den
1-4 alapszakaszban
0-1 PO-ban
9TD - 7INT (ebből PO 1TD - 2INT)
Passer Rating ezeken a meccseken sorra: 57,1; 75,4; 108,0*; 79,9; 79,4. A PO-ban pedig: 74,0
*.: Ez az egyszem győzelme a, stratégiák topicban előkerült, szándékos önsafety-vel (by Belichick)

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — SHAMEFUR DISPRAY!
Pl. Terrell Davis. Négy értékelhető szezonja volt, és most HOF. Jogosan.
peterk2005
Na látod, TD nálam pont határeset amúgy... 😊 a tökéletes példa RB poszton szerintem Gale Sayers, aki mondjuk 1.5 szezonnal (meg esetleg az utolsóval) lett Hall of Famer 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — SHAMEFUR DISPRAY!
Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig.
Wyatt
Jók ezek az abszolút szavak, csak kár hogy nem igaz.

A szelektíven kiemelt meccseken nem volt sackje (gondolom a pressure számokat most ne túrjuk ki...). de pl. a 2013-as PO meccsen volt egy fél sackje, az idei alapszakaszmeccsen ez volt...
"For the second straight week, J.J. Watt posted the best overall grade for the Texans, this time at 89.6 after racking up four pressures on 40 pass-rushing snaps to go along with three stops on 17 run snaps, including two on the first two plays of the game for New England"
...szóval mégha tudjátok limitálni, azért nem arról van szó, hogy teljesen leveszitek a pályáról.

Meg persze van olyan ellenpélda is, amikor tripleteammel sem tudjátok megállítani 😛

 www.houstontexans.com/news/article-2/Football-101-JJ-Watts-impact/b87ca0de-1415-460c-9976-aa6c5ace6c56

De nektek mindig sikerül.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 24 713 — Keep pounding
Watt egy állat, talán a legjobb védő a 2010-es években (még akkor is, ha volt, amit pl Donaldnak adtam volna)

Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig. A copycat ligában azért ebből lehetne valamit felhasználni

Bradyt idekeverni azért szerintem érdekes, pláne a Panthers vonatkozásában, mert mondjuk egy Broncos ellen kb megérteném. Most az, hogy Gronkra bedobnak egy zászlót és felszedik a végén, és ezzel kap ki a csapat egy végig kiélezett, egylabdás meccsen, vagy hogy az utolsó negyedben hiába jön fel mínusz 14-ről a csapat, a védelem annyit nem tud megtenni, hogy egy stopot összehozzon (lásd SB-n is), attól még Bradyt nem hogy nem radíroztátok le a pályáról, de még csak kicsit sem. Wattnak viszont gyakorlatilag momentuma nem volt öt meccsen. Azért az már valami

Értem én, hogy mit akart mondani mindkettőtök, és mindkettőben van igazságtartalom, de azért ez egy elég esetlen példa lett ebben az esetben.
Wyatt
Tudom, hogy szar volt a példa, de sajnos telóról fejből nem tudom ki ellen szar Brady, így jött ez, amit tudok 😊
De a lényeg átment.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 3 910 — I like the Texans, I like who we are
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
tenorx
Erre anno dajcstominak volt egy találó kifejezése 😀

Gratulálok, sikerült nem megértened a lényeget 😊
Wyatt
Itt mindenki megértette:
Az volt a vita eleje, hogy mit keres Watt a top100ban, mikor sérülése miatt nullát tett hozzá a szezonban. Erre jött a kontra, hogy de hát ő hof meg amugy fasza playa. Majd a semmiből érkezett egy Pats vonal, aminek semmi köze nem volt a témához, majd 2010től kerestek pár meccset, ahol nem ment neki a játék, és valamiért pont mind a New England ellen volt. lehetett volna az a Colts meccs is, ahol azért maradtak le a POról mert az uccsó negyedben Watt három 15 yardos büntetést is benyeletett a csapattal, 2013ban a Steelers ellen, amikor ott futott el az ellen, ahol akart, Wattot nem is láttuk végig.
A lényege az egésznek a Ti szemszögötökből a PATS!! "de amúgy Watt tényleg fasza játékos..."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
tenorx
Erre anno dajcstominak volt egy találó kifejezése 😀

Gratulálok, sikerült nem megértened a lényeget 😊

több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 263 — Wrath of Khan
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most lehet hogy nem értem/nem süt az irónia... de van kb 8-10 ember az NFL történetében, i) aki mondjuk 4-5 szezon alatt HoF karriert csinált és ii) olyan szinten volt domináns egy adott poszton, hogy az ellenfélcsapat támadó/védőjátékát olyan szinten megváltoztatni ellene, hogy az aztán az egész NFL-re kiható trendet eredményezett...

Nem sok ilyen ember ugrik be... de szerintem LT és Watt is köztük van.
Igor
Pl. Terrell Davis. Négy értékelhető szezonja volt, és most HOF. Jogosan.

Watt-hoz hasonló játékost a posztján én még nem láttam. One of a kind. Aki 3-4 DE-ként lényegében egymaga képes egy csapatot bevinni a playoffba (2014-ben megcsinálta), az nem ember. A 20 sackje mellett volt 3 elkapott TD-je, 80 yardos interception return TD (egy majdnem 300 fontos faszinak!), megszámlálhatatlan leütött labda, pressure, szerzett labda, stb.

Hogy a Pats ellen pár meccsen "eltűnt"? Hogy jön ez ide? Egy 3-4 DE-nél része a játékának, hogy nem minden meccsen van sackje vagy game changer megmozdulása. Állandóan duplázzák, de ezzel le is köt több embert, könnyebb feladatot adva a társaknak. A Colts ellen is 1-2 meccse volt csak ahol volt sackje, a többin papíron szintén "eltűnt". És? Szárnyai neki sincsenek, ha a QB 1.5mp alatt eldobja a labdát, vagy ha a fél oline rá vigyáz akkor ő se tud odaérni. De ettől még nagyon is megcsinálta a dolgát.
peterk2005
Ha megnézed az embernek, kb évente van egy közepes meccse. És a Pats ellen minden meccsen átlag alattit nyújt, így jön ide. Hogy van egy csapat, amely teljesen tudja limitálni, úgy, hogy közben a többieknek sem hagy annyi helyet, hogy emiatt bajba kerüljön. Mutass egy csapatot, amely nem egy, hanem az összes (mondjuk 2-nél több) egymás elleni meccsén leszedte a pályáról.

Ez volt a kolléga egyetlen mondanivalója, hogy istentelen nagy állat, nálam alap, hogy HoF, de valaki igenis talált rá megoldást, hogy semlegesítse. És nem egyszer, hanem minden meccsen. És ezért árnyalhatja Arsenal-fan barátunknál a képet, hogy azért egy ilyen szinten lévő embernél, akit ennyire (joggal) imád és magasztal mindenki, azért fura, hogy van rá mód, hogy folyamatosan kikapcsolják.

| Mondjuk ez nálam sokat nem von le az érdeméből, a Patriots az ellenfél legveszélyesebb fegyverét azért az esetek döntő többségében tudja limitálni. Akkor van baj, ha nem tudsz egy elit emberre készülni, hanem x+1 nagyon jóra kell, amiből az x a még általunk megállítható kategória. Olyankor jön az, hogy a Giants DL szétszedi a támadósort (vagy a Jetsé), vagy az Eagles támadósora a védelmet, mert túl sok az opció, amire figyelni kell, és ennyit nem tud megoldani a csapat.

Btw, fordított helyzetben nyilván azért is ennyire sikeres, mert ellenünk dettó ilyen nehéz játszani, mert azért ha nincs túl sok sérülés, akkor kb sohasem tudhatod, éppen mivel akar kivégezni téged BB és JMD, az egyik meccsen van 200 futott yard, kevés passzal, a kövin 10 futás sincs, de van 400 passzolt yard, az egyik meccsen a TE(-k), a másikon a szélső WR-ek, a harmadikon a slotok, a negyediken a futók kapnak kiemelkedően sok passzt, mindig van valami variálás, és gyakorlatilag hiába van egy szem Gronk, meg mondjuk a slotok közül Edelman, aki elit, lényegesen jobban működik a támadósor, mint egy olyan csapatnál, ahol minden poszton van egy Hall of Famer, de ha valaki megsérül, akkor kakukk van.
|

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most lehet hogy nem értem/nem süt az irónia... de van kb 8-10 ember az NFL történetében, i) aki mondjuk 4-5 szezon alatt HoF karriert csinált és ii) olyan szinten volt domináns egy adott poszton, hogy az ellenfélcsapat támadó/védőjátékát olyan szinten megváltoztatni ellene, hogy az aztán az egész NFL-re kiható trendet eredményezett...

Nem sok ilyen ember ugrik be... de szerintem LT és Watt is köztük van.
Igor
Pl. Terrell Davis. Négy értékelhető szezonja volt, és most HOF. Jogosan.

Watt-hoz hasonló játékost a posztján én még nem láttam. One of a kind. Aki 3-4 DE-ként lényegében egymaga képes egy csapatot bevinni a playoffba (2014-ben megcsinálta), az nem ember. A 20 sackje mellett volt 3 elkapott TD-je, 80 yardos interception return TD (egy majdnem 300 fontos faszinak!), megszámlálhatatlan leütött labda, pressure, szerzett labda, stb.

Hogy a Pats ellen pár meccsen "eltűnt"? Hogy jön ez ide? Egy 3-4 DE-nél része a játékának, hogy nem minden meccsen van sackje vagy game changer megmozdulása. Állandóan duplázzák, de ezzel le is köt több embert, könnyebb feladatot adva a társaknak. A Colts ellen is 1-2 meccse volt csak ahol volt sackje, a többin papíron szintén "eltűnt". És? Szárnyai neki sincsenek, ha a QB 1.5mp alatt eldobja a labdát, vagy ha a fél oline rá vigyáz akkor ő se tud odaérni. De ettől még nagyon is megcsinálta a dolgát.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
igen, biztos véletlen, hogy pont ellenünk nullázik folyamatosan 😊

nem a HoF státuszát akarom kétségbe vonni, (de ha találsz olyan statot ami szerint Brady-t lenullázza folyamatosan egy HC, akkor azt szívesen olvasnám) csak kicsit árnyalni szerettem volna ezt "az egész NFL-re kiható trendet eredményezett" hatást, Wattnál valahogy ezt nem látom

ettől még korszakos játékos így nyilván be fog kerülni
ZERO_L
Ellenünk 0-2 amióta Rivera a HC. De lényegtelen, mert egy csapatjátékról beszélünk, ahol 53 ember van rosteren, meccsnapon ebből beöltözik 45 és érdemben pályára lép közel 40.

És itt most egy 3-4-es DE-ről beszélünk, olyan posztról, ahonnan Watt előtt kb csak szürke eminenciások jöttek, ő meg év védője lett, olyan szinten dominálja a LoS-t, hogy egymaga jelentette kb a Texans védelmét éveken keresztül. Keress rajta kívül 3-4-es endet több szezonnal 10 sack felett. Ő csinált két 20 felettit.
gabokocka
Watt egy állat, talán a legjobb védő a 2010-es években (még akkor is, ha volt, amit pl Donaldnak adtam volna)

Watt ettől még megállítható, nem sokaknak sikerül, de a Patsnek mindig. A copycat ligában azért ebből lehetne valamit felhasználni

Bradyt idekeverni azért szerintem érdekes, pláne a Panthers vonatkozásában, mert mondjuk egy Broncos ellen kb megérteném. Most az, hogy Gronkra bedobnak egy zászlót és felszedik a végén, és ezzel kap ki a csapat egy végig kiélezett, egylabdás meccsen, vagy hogy az utolsó negyedben hiába jön fel mínusz 14-ről a csapat, a védelem annyit nem tud megtenni, hogy egy stopot összehozzon (lásd SB-n is), attól még Bradyt nem hogy nem radíroztátok le a pályáról, de még csak kicsit sem. Wattnak viszont gyakorlatilag momentuma nem volt öt meccsen. Azért az már valami

Értem én, hogy mit akart mondani mindkettőtök, és mindkettőben van igazságtartalom, de azért ez egy elég esetlen példa lett ebben az esetben.

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 817 — No es importante
All or nothing elérhető már vhol?
braxa88
 www.amazon.co.uk/Official-Trailer/dp/B07B9RZ9G7/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1525370276&sr=8-2&keywords=all+or+nothing

prime-on az első 30 nap ingyenes, addig bőven meg lehet nézni a 8 részt meg sok mást is


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
All or nothing elérhető már vhol?