NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — Once you play God, you're gonna crumble one by one...
 pics.me.me/is-in-san-die-thatescalated-quickly-memes-com-14029890.png

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 104 — Tyrone Creek
srácok, ugyanazokat a köröket sprintelitek 3 napja. keletkezett egy piaci rés, azt most ketten próbálják meg betölteni.

ezzel, amit itt leműveltek nem azt éritek el, hogy miért A vagy B a jobb, hanem hogy inkább ne legyen egyik se, mert ennek így tényleg semmi értelme. legalábbis ezek után én mezei userként takarodnék a picsába mindkét oldaltól.

szerencsére az internetekben egyszerre több fület is meg lehet nyitni (tényleg, akár hármat is!), aztán majd a következő hetek meg a legpezsgőbb közösségi élet úgyis választ fog adni a kérdésre.
több mint 5 éve
dawyd728 3 651
Nekem igen. Es amennyiben az utolso pont igaz, akkor beigazolodott az, amit mondtam. Az ellentetek szultek az egesz harmadik forum otletet. Es amennyiben a harmadik pont valos, akkor maris megmutattad, hogy a harmadik forum nem hajlando kompromisszumra, innentol pedig mindenki valasztas elott marad, illetve a bowl.hus szerkesztok is valasztas elott lesznek, vagy engednek az eddigiekkel ellentetben, vagy pedig a leszakadt harmadik forumosok csinaljak tovabb, es megkezdodik a „harc” a bowl.hu felhasznaloiert, oda-vissza.

Ne haragudj, de ezzel a ponttal tulajdonkeppen vegkepp megmutattad, hogy szo sincs itt „mentsuk meg az artatlan bowl.hu kozosseget”, ellentetek vannak, teljes szethuzas, szemelyes nezetelteresek, ez az egesz pedig egy kibaszott hatalmi harc, faszmeregetes.

Innentol akkor tulajdonkeppen az van, hogy jj vagy beadja a derekat es a teljes bowl.hu atmegy hozzatok, vagy pedig szakadas/tobb forumra valo regeles, stb.
- én se mondhattam volna szebben


Ez úgy indult, hogy mi egy eleve 40-50 fős társaság úgy gondoltuk, ilyen-olyan okok miatt nem szeretnénk az FK-ra járni fórumozni.
- minket valójában ezek az "ilyen-olyan" okok veszettül érdekelnek, komolyan. kifejtenéd, ha megkérlek? már dani is kérdezte két napja, és arra se reagált senki

Az, hogy mekkora közönségnek, azt jelenleg nehéz megmondani, de a First-Down honlap statisztikái alapján, átlagosan 5-600 ember olvasta el a megjelent cikkeket.
- tekintve, hogy pontosan ismerem a saját statisztikáinkat lassan 20 ezer felé araszoló fb-követő számmal, és az ehhez tartozó oldalletöltések számait is az oldalunkon, ezt az 5-600-at kénytelen vagyok...öhm...meglehetősen hihettetlennek elkönyvelni

Még a vicces power rankingok is eltűntek, pedig azt 30 percnél nem több megírni.
Zalán
- te egy el vagy tévedve, de hosszú és sok órával. és ezt úgy mondom, hogy az fk-n immár három éve én írom a magunkét, és az bőven rövidebb, mint a tietek.

Vezető content gyártónak nem nevezném. Akkor lehetne annak nevezni, ha négy-öt potenciális contentgyártó versenyezne a piacon
- miért is nem? valójában ugyanis versenyez ennyi. a bowl ugye ismert, a td magazin oldalán naponta egy hír van jó esetben, semmi más. a first downon február óta semmi. a 120-on hébe-hóba valami, bár a fbjüket életben tartják. akkor miről is beszélünk? a fordításokról meg annyit, hogy jelenleg kiemeltben 3 hosszú cikk is van az utóbbi két napból. saját tartalom, a legnagyobb holtszezon kellős közepén. miről is beszélünk? a híroldalnak pedig azt hiszem az a feladata - de javíts ki ha tévedek - hogy a hírekről beszámoljon.
rowi
Mondjuk kár volt ide regelned, h a döglött lóba még belerúgj egyet.

Sajnos azt kell mondjam, hogy ez a fölényeskedő, magas lóról lefelé nézelődő, a tutit megmondó hangnem egyre többször visszaköszön az oldalatokon. Nem lehet, h ez riaszt el egyeseket?

Tudod itt ezt nem igazán akceptáltuk, nem is szerettük, úgyhogy elég gyorsan lemorzsolódtak a hasonló megnyilvánulók és vagy fejlődtek stílusban.

Szóval welcome to the BOWL!😛
Fast Willie
Próbálom minden egyes hsz-t elolvasni, legyen az itt vagy bármelyik csapattopicban.
Nem is akarok senki felett ítélkezni, egyszerűen megérteni akarom a helyzetet.
Szerintem sem elégíti ki a minimális igényeket az fk fórum. Ez sem tökéletes, de a minimumot tudja, amit elvárok tőle. Értem, h vannak olyanok, akik csak a fórum minősége miatt nem akarnak odamenni.
Viszont azt nem értem, akik most valamilyen szipi-szupi fórumot raknak össze, azok miért nem tudnának azt az fk alá és nem egy harmadik oldal alá beintegrálni. Shawn84 és Stez párbeszédéből az jön le, h létező ellentétek vannak. Ezt is el tudom fogadni. Viszont még nem sikerült egy olyan hsz-t se olvasnom, ahol ezek az ellentétek valódi gyökereiről nyíltan beszélne bárki. Az fk-s szerkesztők, még akkor is, ha nem itthon vannak, szerintem jogosan kérdezik mi az áthidalhatatlan probléma velük. Mivel nem igen kapnak választ és csak azt kapják, h velük aztán kizárt, ez engem is kicsit ingerülté tenne.
Másrészt ne tegyünk úgy, mintha itt fölényeskedő, személyeskedő hsz-ek, fórumozók ne lennének.
több mint 5 éve
rva Dallas Cowboys 3 995 — Me for President!
amúgy az eddig leírtakat elolvasva nekem az jön le, hogy az fk! irányába induló tagok(adminok) nem azoknak az érdekeit nézték, akik itt aktívan fórumoztak, hanem azokét, akik kevésbbé aktívan fórumoztak, de jellemzően a saját elképzeléseiket és álmaikat kergették, aminek így pár nappal az ominózus facebook poszt óta kiderült, nem sok köze van a valósághoz.
mellesleg ha én egy halom aktívan fórumozó embert el akarnék csábítani magamhoz, akkor nem azzal kezdeném a csábítgatást, hogy ez itt most összeolvad az én új (régi) cuccommal, gyertek oda... mert ez kvázi átbaszás. én konkrétan átbaszva érzem magam, regisztráltam egy olyan fórumra, ahova lehet nem is fogok írni soha (legalábbis amíg ilyen putri a juzer experience addig biztosan nem sokat) szóval én azzal kezdtem volna, hogy van egy ennél JOBB és gyertek oda. mert akkor lett volna mit felmutatni, ami alapján értelmes ember tud döntést hozni. jöhettek a foci vébével, de egy amerikai focis oldalon gurulósra hivatkozni, mint indok elég gyámoltalan és nevetséges. ráadásul ugye jobb az nincs. majd lesz, talán szeptemberre, vagy amikor majd az a valaki rá fog érni, aki talán tud majd egy jobb fórumot csinálni. vagy nem. addig meg marad a fapad. de te azért gyere, mert ez itt megszűnik.

abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megfelelően beszélek/értek/olvasok angolul ahhoz, hogy ne legyek rászorulva a magyar tartalomra, így jellemzően én is, mint a párszáztól pár ezerig terjedő hozzászólás számú emberek nagy része azért jártam ide, hogy a saját (angol tartalom alapján megfogalmazott) véleményemet megosszam a többiekkel, és ezen elbeszélgessünk. ehhez nekem tökmindegy, hogy a fórum egy olyan felületen van, ahol amúgy akármilyen tartalom létezik vagy nem létezik, mert ha az nem absozolút saját kútfő akkor 99,99% az esélye, hogy már órákkal (vagy napokkal) előtte olvastam twitteren. csak a fórum miatt járok ide, és ezt páran úgy akarták (akarják?) elvenni tőlem, hogy hazudtak nekem. hazudtak, mert a facebook poszt alapján, ami miatt töb százan vagy ezren rohantak regisztrálni az fk! fórumára az volt, hogy ennek itt kampó, és összeolvadás van. abból kajakra az jön le - gondolom szánt szándékkal lett úgy fogalmazva, ahogy - hogy a két fél (fk! és a bowl) teljes egyetértésben döntött arról, hogy közösen folytatják, aminek amúgy lett is volna értelme jegyzem meg, de ez már csak marketing szempontból.

sajnálom, hogy nemlesz már semmi sem a régi. ez az oldal vagy elsorvad, vagy a mostani tulajdonos talál olyan embereket, akik az ő szájíze szerint képesek és hajlandóak működtetni, ami alapján simán évekig elvegetálhat a dolog, de fejlődni nem hiszem, hogy érdemben fog. ami kár, mert irdatlan mennyiségű információ van itt most leírva, aminek ha csak a 10%-a hasznos tartalom azzal is könyveket lehetne megtölteni. aztán ott az fk! akik vagy képesek lesznek tényleg letenni valamit az asztalra, vagy nem, de azt valljuk be, hogy arra 3+ hónapot várni senki nem fog. a túléléshez nyilván nekik van a legnagyobb esélyük, de ehhez szükséges a hosszútávú látásmód szemüvegemet felvenni. bónuszként a first-down, amiben van lehetőség, de ismertség nincs, nyilván megmarad annak az 50 embernek, aki ott eddig is elbeszélgetett.

Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.
Stez
Javítottam arra hogy sokakat. Pl én nem kaptam tőle kérdést erer vonatkozóan, de néhányan igen. Szóval néhány bowlos veteránt megkérdezett majd döntött! Hogy kikkel beszélte meg végül azt nem tudom. Ő úgy látta hogy csak az az irány járható. Mások szerint meg nem csak az. Elkapkodta? Lehetséges. Jót akar ez nyílvánvaló, de ugye a sport szeletes ember is mindig azt akart. Egyébként meg lehet több igazság is. Könnyen lehet hogy minden jól alakul, mindenki megtalálja a helyét. A cél továbbra is az hoyg akik együtt jól szórakoztak, irogattak azok ezután is megtehessék. Helyhez és időhöz nem kötve magukat.
Shawn84
akkor ez a fórum ilyen elitfórum?😊 csak bennfenteseknek?
NB2
Most volt rajta sapka vagy nem?
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.
Stez
Javítottam arra hogy sokakat. Pl én nem kaptam tőle kérdést erer vonatkozóan, de néhányan igen. Szóval néhány bowlos veteránt megkérdezett majd döntött! Hogy kikkel beszélte meg végül azt nem tudom. Ő úgy látta hogy csak az az irány járható. Mások szerint meg nem csak az. Elkapkodta? Lehetséges. Jót akar ez nyílvánvaló, de ugye a sport szeletes ember is mindig azt akart. Egyébként meg lehet több igazság is. Könnyen lehet hogy minden jól alakul, mindenki megtalálja a helyét. A cél továbbra is az hoyg akik együtt jól szórakoztak, irogattak azok ezután is megtehessék. Helyhez és időhöz nem kötve magukat.
Shawn84
akkor ez a fórum ilyen elitfórum?😊 csak bennfenteseknek?
NB2
Már nem. Már közel 200 ember várja a startot.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 21 796 — nabege2@yahoo.com
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.
Stez
Javítottam arra hogy sokakat. Pl én nem kaptam tőle kérdést erer vonatkozóan, de néhányan igen. Szóval néhány bowlos veteránt megkérdezett majd döntött! Hogy kikkel beszélte meg végül azt nem tudom. Ő úgy látta hogy csak az az irány járható. Mások szerint meg nem csak az. Elkapkodta? Lehetséges. Jót akar ez nyílvánvaló, de ugye a sport szeletes ember is mindig azt akart. Egyébként meg lehet több igazság is. Könnyen lehet hogy minden jól alakul, mindenki megtalálja a helyét. A cél továbbra is az hoyg akik együtt jól szórakoztak, irogattak azok ezután is megtehessék. Helyhez és időhöz nem kötve magukat.
Shawn84
akkor ez a fórum ilyen elitfórum?😊 csak bennfenteseknek?
több mint 5 éve
rva Dallas Cowboys 3 995 — Me for President!
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.
Stez
én is lehetek? léccilécciiii
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 403 — Colts fan
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Riválisnál... Nemár na. Bár látom azóta átgondoltad.

És arra pedig, mint vér kívülálló, egy olvasó, átlag fórumozó stb. reagálnék, hogy miért próbálnak többen arra célozgatni, hogy nem módi a harmadik ötlet csak úgy a semmiből, nem használ stb. Ez nem megsértődés, vagy tiltás, hogy ne legyen szabad akaratod, meg hasonló butasáokkal jöttek it páran. Egyszerűen tök szar nézni, hogy egy nagy közösségből képesek voltunk három részre szakadni egy-két nap alatt, azért mert? Mert akadékoskodunk, hogy az alap ötlet nem jó, és birkaként márt csakazért sem megyünk senki után. Vagy akadékoskodunk, hogy szar az új felület. Vagy azért, mert volt egy retek facen a FK! oldalán, aki megbántott, vagy csak éppen 70-es IQ alatt volt. Vagy, mert nem kérdeztek meg, hogy pedig én tudok egy jobb ötletet 5 napon belül. Sorolhatnám minden oldalról. De egy a lényeg. Én csak azért nem akarom, hogy külön csináljon bárki egy fórumot, mert akkor szétszéledünk, mint a pitypang termése a nagy szélben. Legyen mindenkinek saját akarata, csak hát ezzel mint közösség, nem vagyunk előrébb. Bár, ha nektek jó, hogy ahelyett, hogy összehoznátok mindekit egy értelmes felület alatt, inkább csináltok két külön értelmes felületet, csak az egyiket gyorsabban, a másikat meg lassabban. Hát legyen. Csak egy magamfajta kis játékélvezőnek, meg átlagos meccsnézőnek, illetve átlagos (nem ritka, nem sűrű, "csak" napi szintű) fórumlesőnek a két-három oldal nem játszik. Ehhez nincs sem időm, sem affinitásom, sem kedvem. Úgy érzem páran vagyunk még így. Szeretem, ha egy helyen vannak az egy helyre tartozó dolgok. Úgy, mint eddig. Szóval nekem tökmindegy ki mit csinál, de ha nem hozzátok egy helyre a nyáron a nagy lélgzetvételű dolgokat, igazi értékes fórumozókat, szakértőket, akkor csomó átlagos fórumozó mehet az éterbe csak azért, mert okos emberek nem tudtak kompromisszumot kötni. 😊 (Velem kezdve. Itt mindent megtaláltam, ami kellett ehhez a sporthoz, és a kapcsolódó játékokhoz, de fele/harmad ennyi infó már nem elégítene ki, ellenben ezt két, akár három helyen összegyűjteni nem lenne kedv)
Ha esetleg mégis sikerülne összehozni a nagyját a fiúknak egy helyre, akkor ez a komment csak azért született, hogy addig se a vizsgámra tanuljak 😊
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett sokakat, majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
csak én érzem baromira korainak?😊
értem, hogy pocsék az fk fóruma (ehhez képest), de nem úgy lett reklámozva, hogy az lesz az fk helyett, hanem, hogy mi csinálunk egy 3.-at
sehol nem olvastam, hogy huhh srácok jó, hogy itt vagytok, de mi akkor ráfekszünk egy másik változatra és ha jó lesz beintegráljuk az fk-ba
NB2
Korábban leírtam. A mi csinálunk egy 3.-at, de az egy szűkebb társaságra korlátozódott először. Egy 40-50 fős társaságra. Zárt fórumként indult. Aztán nem kis meglepetésre közel 200-an jelezték, hoyg ők szívesen jönnének oda. Ezek után úgy döntöttünk, hogy nyitottá tesszük az oldalt. Ez nem verseny nem kapkodás. Nem konkurenci akar lenni az oldal. Továbbá nem azért van mert nem tudjuk megvárni míg az FK fórum jobb lesz. Ez a 40-50 fős társaság nem akart az FK-ra menni fórumozni, teljesen függetlenül attól, hogy milyen modern fórummal rendelkeznek. Ha náluk egy kifoprrott minden igényt kielégitő fórum lenne, ez az 50 ember akkor is az újonan készülő fórumra járt volna a továbbiakban. Mert ez egy összeszokott sok éve együtt lévő csapat, és az FK kinek ilyen, kinek olyan indokok miatt nem szimpatikus. Ennyi. Mi nem a hős megmentők képében kívánunk tetszelegni.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Te szükségesnek érezted ezt a kioktatást tőle? Én nem lepődtem meg a stíluson, sajna az FK kommentszekció nem túl veretes tartalmat hordoz az utóbbi időben (beleolvastam néha).

Lehet, h tőlem is túlzás volt a válasz, de dehonesztálónak éreztem.

Nem szeretném nyilván a feszkót kelteni, de ne lepődj meg, ha "ott" hasonló kinyilatkoztatásokba belefutsz.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a bowl közösség mindig is igényes/kényes volt a személyeskedéssel kapcsolatos egészséges egyensúlyra, és meghúzta a maga határvonalát, ami most biztos, h borulni fog.😔

Amúgy, ha lenne modi, most kérnék, h törölje azt a posztom😁
Fast Willie
pontosan melyik része volt a kioktatás?
rowi
Olvasd el független szemmel és mondd meg, mit kapnál érte első hsz-ként a saját oldalatokon...
Fast Willie
azóta kiegészítettem, de mondjuk egy olyat, mint amit zalán írt...
rowi
Oké, elfogadom a bocsánatkérésedet😁
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett sokakat, majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
csak én érzem baromira korainak?😊
értem, hogy pocsék az fk fóruma (ehhez képest), de nem úgy lett reklámozva, hogy az lesz az fk helyett, hanem, hogy mi csinálunk egy 3.-at
sehol nem olvastam, hogy huhh srácok jó, hogy itt vagytok, de mi akkor ráfekszünk egy másik változatra és ha jó lesz beintegráljuk az fk-ba
NB2
Eleve elrendeltetett, h a field goal-t fűzővel kifelé rúgod. Biztos megtanultad Ray Finkle-től😁

Az aréna másodlagos, a Colosseum is hosszú évekig épült, és sose lett kész...
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.
Stez
Javítottam arra hogy sokakat. Pl én nem kaptam tőle kérdést erer vonatkozóan, de néhányan igen. Szóval néhány bowlos veteránt megkérdezett majd döntött! Hogy kikkel beszélte meg végül azt nem tudom. Ő úgy látta hogy csak az az irány járható. Mások szerint meg nem csak az. Elkapkodta? Lehetséges. Jót akar ez nyílvánvaló, de ugye a sport szeletes ember is mindig azt akart. Egyébként meg lehet több igazság is. Könnyen lehet hogy minden jól alakul, mindenki megtalálja a helyét. A cél továbbra is az hoyg akik együtt jól szórakoztak, irogattak azok ezután is megtehessék. Helyhez és időhöz nem kötve magukat.
több mint 5 éve
rowi 9
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Te szükségesnek érezted ezt a kioktatást tőle? Én nem lepődtem meg a stíluson, sajna az FK kommentszekció nem túl veretes tartalmat hordoz az utóbbi időben (beleolvastam néha).

Lehet, h tőlem is túlzás volt a válasz, de dehonesztálónak éreztem.

Nem szeretném nyilván a feszkót kelteni, de ne lepődj meg, ha "ott" hasonló kinyilatkoztatásokba belefutsz.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a bowl közösség mindig is igényes/kényes volt a személyeskedéssel kapcsolatos egészséges egyensúlyra, és meghúzta a maga határvonalát, ami most biztos, h borulni fog.😔

Amúgy, ha lenne modi, most kérnék, h törölje azt a posztom😁
Fast Willie
pontosan melyik része volt a kioktatás?
rowi
Olvasd el független szemmel és mondd meg, mit kapnál érte első hsz-ként a saját oldalatokon...
Fast Willie
azóta kiegészítettem, de mondjuk egy olyat, mint amit zalán írt...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 21 796 — nabege2@yahoo.com
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett sokakat, majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
csak én érzem baromira korainak?😊
értem, hogy pocsék az fk fóruma (ehhez képest), de nem úgy lett reklámozva, hogy az lesz az fk helyett, hanem, hogy mi csinálunk egy 3.-at
sehol nem olvastam, hogy huhh srácok jó, hogy itt vagytok, de mi akkor ráfekszünk egy másik változatra és ha jó lesz beintegráljuk az fk-ba
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Te szükségesnek érezted ezt a kioktatást tőle? Én nem lepődtem meg a stíluson, sajna az FK kommentszekció nem túl veretes tartalmat hordoz az utóbbi időben (beleolvastam néha).

Lehet, h tőlem is túlzás volt a válasz, de dehonesztálónak éreztem.

Nem szeretném nyilván a feszkót kelteni, de ne lepődj meg, ha "ott" hasonló kinyilatkoztatásokba belefutsz.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a bowl közösség mindig is igényes/kényes volt a személyeskedéssel kapcsolatos egészséges egyensúlyra, és meghúzta a maga határvonalát, ami most biztos, h borulni fog.😔

Amúgy, ha lenne modi, most kérnék, h törölje azt a posztom😁
Fast Willie
pontosan melyik része volt a kioktatás?
rowi
Olvasd el független szemmel és mondd meg, mit kapnál érte első hsz-ként a saját oldalatokon...
több mint 5 éve
rowi 9
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Te szükségesnek érezted ezt a kioktatást tőle? Én nem lepődtem meg a stíluson, sajna az FK kommentszekció nem túl veretes tartalmat hordoz az utóbbi időben (beleolvastam néha).

Lehet, h tőlem is túlzás volt a válasz, de dehonesztálónak éreztem.

Nem szeretném nyilván a feszkót kelteni, de ne lepődj meg, ha "ott" hasonló kinyilatkoztatásokba belefutsz.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a bowl közösség mindig is igényes/kényes volt a személyeskedéssel kapcsolatos egészséges egyensúlyra, és meghúzta a maga határvonalát, ami most biztos, h borulni fog.😔

Amúgy, ha lenne modi, most kérnék, h törölje azt a posztom😁
Fast Willie
pontosan melyik része volt a kioktatás? az 1. pontban egyetértettem stezzel. a másodikban én kérdezek. kérek. a harmadikban kétségeimet fogalmaztam meg. a 4. az volt elismerem, de tekintve, hogy előttem néhány perccel alatriste is ezt fogalmazta meg, ez se lehet az. az 5? felsorolok tényeket, a bowlról ennél kevesebbet írni se tudtam volna egy összehasonlításban.

Szerkesztette: rowi
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett midnenkit majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.
Shawn84
Nem, nem kerdezett meg mindenkit. En kapasbol tudok egy portalt, akinek az uzemeltetoje a kozelmultban epp fuzio otletet vetette fel es a celja az volt, hogy szerkesztoket talaljon az oldalara, a feluletet pedig gondolom ennek megfeleloen biztositotta is volna.

De ez nem lenyeges egyebkent, csak apro megjegyzes. Nem is vagyok bennfentes benne, hogy a nagyfaszu negerek mit egyeztetnek/egyeztettek, igazabol nem is erdekel. Elkoteleztem magam valentinx mellett. Azt igerte, lehetek moderator.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.
Matthew99
Te szükségesnek érezted ezt a kioktatást tőle? Én nem lepődtem meg a stíluson, sajna az FK kommentszekció nem túl veretes tartalmat hordoz az utóbbi időben (beleolvastam néha).

Lehet, h tőlem is túlzás volt a válasz, de dehonesztálónak éreztem.

Nem szeretném nyilván a feszkót kelteni, de ne lepődj meg, ha "ott" hasonló kinyilatkoztatásokba belefutsz.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a bowl közösség mindig is igényes/kényes volt a személyeskedéssel kapcsolatos egészséges egyensúlyra, és meghúzta a maga határvonalát, ami most biztos, h borulni fog.😔

Amúgy, ha lenne modi, most kérnék, h törölje azt a posztom😁

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 504
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
NB2
nem. Baggio megkérdezett sokakat, majd azt mondta neki csak az FK iránya az ami tetszik. A 3. fórum ötlete egészen konkrétan hétfőn délután született meg ha jól emlékszem.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 21 796 — nabege2@yahoo.com
Lehet én vagyok a hülye, de akkor jól értem, hogy baggio elkezdett puhatolózni a bennfenteseknél az fk miatt, akik erre inkább csináltak egy 3.-at? Mert nehezen hiszem, hogy ez a 3. fórum ötlete vasárnap óta jött elő!
Továbbra is hiszem, hogy itt valami nem kerek a történetben valaki vagy valakik nem mondják el a teljes igazságot.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 292 — Invisible man
A TÖBBIEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM ROWIT, AKI TUDTOMMAL EGY MODI A RIVÁLISNÁL🤔
Fast Willie
Na én azt hiszem most lépek szépen hátra kettőt és figyelek egy jó ideig csendesen. Sok(k) volt ez a 2-3 nap.


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha a szívére teszi a kezét mindenki. Hazánk elsőszámú oldala a FK. Bennük van lendület és jövőkép, hogy fél év múlva is lesz az oldalukon napi tartalom, elemzések és gyártják a híreket az angolol nem vagy alig tudóknak. Látogatottsága megmarad. De egy magyarországot összefogó fórumnak nem ezen oldal alatt lenne a helye?
Ha egy helyen lehetne olvasni híreket (aki akar), beszélgetni a többiekkel (aki akar)?alatriste
Akkor én egy valószínűségi hiba lehetek, mert 3 hete jártam életemben először hazánk első számú oldalán. 😀 En, aki 30 éve amerikai focizom, télen-nyáron, kb. a sz*rt is elovasom 😊 - főleg offseasonban. Nekem nem sikerült rájuk bukkannom. Helyesbítek, hallottam róluk, de még nem sikerült olyan cikkre / linkelésre / hivatkozásra / bármibe botlanom, ami olyan érdekes lett volna, hogy rákattintsak.

Magyarországon olyanoknak, mint én (ennek a fórumnak a törzsközönségének) a számára nincs számottevő megfelelő tartalom. Elvétve akad valami, talán, de döntően nem nekik működnek a blogok, hanem a casual fanoknak. Én a bowl.hu-n egyedül Baggio időnkénti NCAA beharangozóit olvastam az utóbbi 4-5 évben. A FK-n, ahogy fent írtam, soha nem jártam korábban. (Egyébként tök mindegy, hogy firsdownon fogok-e esetleg közben fórumozni vagy sem Baggio NCAA beharangozóit majd az FK-n is el fogom olvasni, mert azok nekem szólnak. De ezzel kb. le is zárult az a kör, amit magyarul fogyasztok.)

Ilyen emberből mint én - de legalábbis hasonló fogyasztói szokásokkal rendelkezőből - van itt a fórumon néhány száz. Lehet, hogy ezer is, nem tudom. Mi, hardcore-ok, igazából egymással társalgunk az idő nagy részében. Nyitott a dolog, bárki beszállhat, de alapvetően ez a mag társalog. És ennek a magnak egy fórum kell, nem egy blog. Ez a mag a saját agymenéseit akarja fosni és a másik agymenéseire kíváncsi, nem hírekre. És ezt máshogy nem kapja meg, csak egy fórumon. Blogon soha, mert a blog nem az a formátum.

Ez volt az egyedüli indoka annak, hogy belefogtak, belefogtunk. Mert úgy éreztük, veszik minden, eltűnik a bowl.hu és nem lesz olyan hely, ahol kényelmesen, nem hátrakötött kézzel társaloghatunk egymással. Az FK-s fórummal kapcsolatos tapasztalatok mindennek voltak mondhatóak, csak csábítónak, bíztatónak nem. Amíg nem jött a firstdown a képbe, addig merev elzárkózás volt azzal kapcsolatban, hogy legyen jobb fórum. Jó ez nektek, majd megszokjátok. Ez volt a reakció minden felvetésre. Meg az, hogy ez lesz, mert ezt tudjuk működtetni, ennyihez értünk. Aztán megjelent a firstdown neve és a pletykák az új fórumról és hirtelen rugalmasabb lett a hozzáállás. Most már lesz új fórum, már csillivilli lesz az is .... csak várjunk egy kicsit. Mármint őszig, mert akkor ér rá a programozó. Hát ja....

Úgyhogy lesz egy fórum, mert fórumozni szeretnénk, és mástól nem kaptunk elhihető ígéretet arra, hogy csinál egyet. És nem ősszel lesz, hanem pár napon belül. Addig talán a bowl.hu is kitart még. Aztán ha azon a fórumon ötvenen leszünk akkor ötvenen leszünk, ha ötezren, akkor ötezren.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Nekem igen. Es amennyiben az utolso pont igaz, akkor beigazolodott az, amit mondtam. Az ellentetek szultek az egesz harmadik forum otletet. Es amennyiben a harmadik pont valos, akkor maris megmutattad, hogy a harmadik forum nem hajlando kompromisszumra, innentol pedig mindenki valasztas elott marad, illetve a bowl.hus szerkesztok is valasztas elott lesznek, vagy engednek az eddigiekkel ellentetben, vagy pedig a leszakadt harmadik forumosok csinaljak tovabb, es megkezdodik a „harc” a bowl.hu felhasznaloiert, oda-vissza.

Ne haragudj, de ezzel a ponttal tulajdonkeppen vegkepp megmutattad, hogy szo sincs itt „mentsuk meg az artatlan bowl.hu kozosseget”, ellentetek vannak, teljes szethuzas, szemelyes nezetelteresek, ez az egesz pedig egy kibaszott hatalmi harc, faszmeregetes.

Innentol akkor tulajdonkeppen az van, hogy jj vagy beadja a derekat es a teljes bowl.hu atmegy hozzatok, vagy pedig szakadas/tobb forumra valo regeles, stb.
- én se mondhattam volna szebben


Ez úgy indult, hogy mi egy eleve 40-50 fős társaság úgy gondoltuk, ilyen-olyan okok miatt nem szeretnénk az FK-ra járni fórumozni.
- minket valójában ezek az "ilyen-olyan" okok veszettül érdekelnek, komolyan. kifejtenéd, ha megkérlek? már dani is kérdezte két napja, és arra se reagált senki

Az, hogy mekkora közönségnek, azt jelenleg nehéz megmondani, de a First-Down honlap statisztikái alapján, átlagosan 5-600 ember olvasta el a megjelent cikkeket.
- tekintve, hogy pontosan ismerem a saját statisztikáinkat lassan 20 ezer felé araszoló fb-követő számmal, és az ehhez tartozó oldalletöltések számait is az oldalunkon, ezt az 5-600-at kénytelen vagyok...öhm...meglehetősen hihettetlennek elkönyvelni

Még a vicces power rankingok is eltűntek, pedig azt 30 percnél nem több megírni.
Zalán
- te egy el vagy tévedve, de hosszú és sok órával. és ezt úgy mondom, hogy az fk-n immár három éve én írom a magunkét, és az bőven rövidebb, mint a tietek.

Vezető content gyártónak nem nevezném. Akkor lehetne annak nevezni, ha négy-öt potenciális contentgyártó versenyezne a piacon
- miért is nem? valójában ugyanis versenyez ennyi. a bowl ugye ismert, a td magazin oldalán naponta egy hír van jó esetben, semmi más. a first downon február óta semmi. a 120-on hébe-hóba valami, bár a fbjüket életben tartják. akkor miről is beszélünk? a fordításokról meg annyit, hogy jelenleg kiemeltben 3 hosszú cikk is van az utóbbi két napból. saját tartalom, a legnagyobb holtszezon kellős közepén. miről is beszélünk? a híroldalnak pedig azt hiszem az a feladata - de javíts ki ha tévedek - hogy a hírekről beszámoljon.
rowi
Mondjuk kár volt ide regelned, h a döglött lóba még belerúgj egyet.

Sajnos azt kell mondjam, hogy ez a fölényeskedő, magas lóról lefelé nézelődő, a tutit megmondó hangnem egyre többször visszaköszön az oldalatokon. Nem lehet, h ez riaszt el egyeseket?

Tudod itt ezt nem igazán akceptáltuk, nem is szerettük, úgyhogy elég gyorsan lemorzsolódtak a hasonló megnyilvánulók és vagy fejlődtek stílusban.

Szóval welcome to the BOWL!😛
Fast Willie
En itt vagyok meg. 8-D
Stez
Neked teljes lelki nyugalomban tudom mondani, h elmehetsz a picsába 😛

Különben is tudom, hogy csak pénzt remélsz a Valentinodtól😁
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Nekem igen. Es amennyiben az utolso pont igaz, akkor beigazolodott az, amit mondtam. Az ellentetek szultek az egesz harmadik forum otletet. Es amennyiben a harmadik pont valos, akkor maris megmutattad, hogy a harmadik forum nem hajlando kompromisszumra, innentol pedig mindenki valasztas elott marad, illetve a bowl.hus szerkesztok is valasztas elott lesznek, vagy engednek az eddigiekkel ellentetben, vagy pedig a leszakadt harmadik forumosok csinaljak tovabb, es megkezdodik a „harc” a bowl.hu felhasznaloiert, oda-vissza.

Ne haragudj, de ezzel a ponttal tulajdonkeppen vegkepp megmutattad, hogy szo sincs itt „mentsuk meg az artatlan bowl.hu kozosseget”, ellentetek vannak, teljes szethuzas, szemelyes nezetelteresek, ez az egesz pedig egy kibaszott hatalmi harc, faszmeregetes.

Innentol akkor tulajdonkeppen az van, hogy jj vagy beadja a derekat es a teljes bowl.hu atmegy hozzatok, vagy pedig szakadas/tobb forumra valo regeles, stb.
- én se mondhattam volna szebben


Ez úgy indult, hogy mi egy eleve 40-50 fős társaság úgy gondoltuk, ilyen-olyan okok miatt nem szeretnénk az FK-ra járni fórumozni.
- minket valójában ezek az "ilyen-olyan" okok veszettül érdekelnek, komolyan. kifejtenéd, ha megkérlek? már dani is kérdezte két napja, és arra se reagált senki

Az, hogy mekkora közönségnek, azt jelenleg nehéz megmondani, de a First-Down honlap statisztikái alapján, átlagosan 5-600 ember olvasta el a megjelent cikkeket.
- tekintve, hogy pontosan ismerem a saját statisztikáinkat lassan 20 ezer felé araszoló fb-követő számmal, és az ehhez tartozó oldalletöltések számait is az oldalunkon, ezt az 5-600-at kénytelen vagyok...öhm...meglehetősen hihettetlennek elkönyvelni

Még a vicces power rankingok is eltűntek, pedig azt 30 percnél nem több megírni.
Zalán
- te egy el vagy tévedve, de hosszú és sok órával. és ezt úgy mondom, hogy az fk-n immár három éve én írom a magunkét, és az bőven rövidebb, mint a tietek.

Vezető content gyártónak nem nevezném. Akkor lehetne annak nevezni, ha négy-öt potenciális contentgyártó versenyezne a piacon
- miért is nem? valójában ugyanis versenyez ennyi. a bowl ugye ismert, a td magazin oldalán naponta egy hír van jó esetben, semmi más. a first downon február óta semmi. a 120-on hébe-hóba valami, bár a fbjüket életben tartják. akkor miről is beszélünk? a fordításokról meg annyit, hogy jelenleg kiemeltben 3 hosszú cikk is van az utóbbi két napból. saját tartalom, a legnagyobb holtszezon kellős közepén. miről is beszélünk? a híroldalnak pedig azt hiszem az a feladata - de javíts ki ha tévedek - hogy a hírekről beszámoljon.
rowi
Mondjuk kár volt ide regelned, h a döglött lóba még belerúgj egyet.

Sajnos azt kell mondjam, hogy ez a fölényeskedő, magas lóról lefelé nézelődő, a tutit megmondó hangnem egyre többször visszaköszön az oldalatokon. Nem lehet, h ez riaszt el egyeseket?

Tudod itt ezt nem igazán akceptáltuk, nem is szerettük, úgyhogy elég gyorsan lemorzsolódtak a hasonló megnyilvánulók és vagy fejlődtek stílusban.

Szóval welcome to the BOWL!😛
Fast Willie
En itt vagyok meg. 8-D