NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 106 — capitaine du château de Vienne 1487
De még ennyit, egy telefont vagy emailt sem ér meg a dolog...
peterk2005
De ezzel mivel lenne jobb a szerzőnek, ha úgyse kap belőle jogdíjat? A gondolatai több emberhez eljutnak, ő pedig nem lesz ettől szegényebb, sőt.
adam8
merigy korrekt, juriember legyen juriember ez nem pénzkérdés hanem böcsület, ahogy egy még nem őszülő mafiajbeli ismerősöm monta volt, hogy egyet kéne megjegyezni amiről tudod, hogy nem a tied az másé....

Szerkesztette: sutianap


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
De még ennyit, egy telefont vagy emailt sem ér meg a dolog...
peterk2005
De ezzel mivel lenne jobb a szerzőnek, ha úgyse kap belőle jogdíjat? A gondolatai több emberhez eljutnak, ő pedig nem lesz ettől szegényebb, sőt.

több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 320 — Expect the Best !
Pont mostanában akartam beírni hogy milyen fasza lett az oldal sokkal több ,cikk videok, aktualitások ,elemzések stb..Elet van és ez tok jó!Szóval nekem tetszik !Nem igazan érdekel honnan van,örülök ha jó és hasznos info vagy érdekes dolog van benne !Azért ezek nem doktori disszertációk vagy nobel díj esélyes kutatás vagy mars rakéta hajtómű fejlesztésének eltulajdonítása vagy mittudom en ..
De ha úgy nyugodt mindenki akkor akar lehet is jelölni ha nem saját 😉
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
No offense, ha már NSO, meg témánál vagyunk,: azon azért jót mosolyogtam, hogy kb másfél nappal azután jelent meg ott a tartalmas cikk Carli Lloydról, hogy én ide beraktam. 😀 😀 😀dande
Nem akartam vitát indítani, csak pont megint előfordult és kijött belőlem, de ha már így történt fontosnak tartom, hogy én nem arról beszéltem, hogy egy cikk itthon megjelenik nem sokkal az után, hogy másutt megjelent. Jelenjen csak meg, nem ez a gond önmagában. Sőt, ez természetes - a média jelentős része ebből él, átveszik egymástól a tartalmakat. Ha lassú vagy gagyi az átvétel, akkor legfeljebb rossz cikk születik és senki nem olvassa, vagy mindenki kiröhögi. Ha meg jó, akkor sokan olvassák és tetszik.

Nekem azzal van gondom, hogy - akár jó az eredeti cikk akár rossz - nincs megjelölve a forrás. És nem mondjuk egy meccs beszámoló esetén, ami annyiból áll, hogy a 8. percben Görbelábó Béla kapufát lőtt, a 12 percben hazaadásból, öngól született, a 90. percben a meccs lefújva. Az ilyent máshogy meg se nagyon lehet írni, mind egyforma. A legtöbb sportoldal nem is variál az ilyennel, simán átveszi (igaz fizet is érte az MTI-nek.)

Engem azok az esetek hangolnak le, amikor egy szakmai írás gyakorlatilag egy-az-egyben - illetve legtöbbször inkább zanzásítva, mert az egész lefordítására nem szán elég időt - jelenik meg, mégpedig mindenféle forrásmegjelölés nélkül. És nem csak nfl.com meg profootballfocus vagy profootballtalk féle oldalakról származók, hanem magyar szerzők magyar oldalon megjelent blog bejegyzései, írásai is. A szerző megemlítése, engedélye, megkérdezése nélkül. Ez már csak azért is lehangoló, mert állítom, hogy a legtöbb itthoni szerző - legtöbbjük amatőr, szívből csinálja és nem pénzért - szívesen ingyen is odaadná, még forrásmegjelölést se kérne. Csak egy emailt, vagy telefont kéne megereszteni, hogy te figyelj, leközölnénk. De még ennyit, egy telefont vagy emailt sem ér meg a dolog...

Na mindegy, (nem mindegy, de) én ennyit akartam mondani, nem vitát nyitni. Remélem egyszer valakinek a hasonló megjegyzése, vagy cikk alatti hasonló kommentje törlés helyett eljut a fülekig - és nem száll ki egyből a másikon.

Persze van igazság abban is amit ők mondanak, de hogy ez mennyire etikus így, passz.Solymi
Annyi igazság van benne - és pontosan annyira etikus -, mint doktori címet szerezni más ember doktori disszertációját 95%-ban egy-az egyben beadva, forrás megjelölés nélkül. Szóval sajnos "jobb helyeken" sem ismeretlen nálunk ez a műfaj, de engem lehangol a a lemásoljuk a nike cipőt/iphone-t osztán átmatricázzuk és eladjuk a kínain világ.

(Ja és még azt is hozzátenném, hogy én nem csak, az FK-ról beszéltem, de mivel itt vagyunk, elsősorban mégis igen.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 7 394
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez. Nyílván innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy morálisan melyik megközelítést tartja helyesnek, de azt tényleg nem értem miért bántja ez ennyire a lelkedet? Én csak azt nézem, hogy van x ezer nfl rajongó az országban akik nem tudnak angolul, így viszont eljutnak hozzájuk olyan cikkek amik amúgy meg nem. És ez jó dolog szvsz.
peach
Te, a fotelbol. De majd ha netan a te munkad gyumolcset viszontlatod valahol mindenfele forrasmegjeloles nelkul, akkor lehet, hogy teged is zavarni fog. Itt nem arrol van szo, jo dolog-e, nem jo dolog-e, es engem szemely szerint az sem foglalkoztat, hogy atvesznek anyagokat, de amikor igy tesznek, akkor minimum a forrasmegjeloles kotelezo, mert ha nem, akkor az adott cikk szerzoje olyan pert akaszthat a nyakadba, hogy talan el is bucsuzhatsz a Fuzovel kifeletol, meg nemi penztol.

Szoval amire te nem gondolsz, az a jogi resze a bulinak.

Egyebkent pedig megkerdezem toled, a te szemedben kevesebb lenne barmelyik fuzovel kifeles iras, ha latnad benne, hogy „mondta XY az nfl.com-nak/mint az nfl.com irja” (stb. bla-bla-bla)? Megmondom en: nem. Mivel az informacio, amit tudni akartal, azt megkaptad, teged meg ez erdekel, az nem, hogy mashonnan van atveve egy idezet, vagy maga az anyag.

A szerzot viszont nagyon is erdekli, es jogosan erdekli, attol meg senkinek sem esik le a korom az ujjarol, hogy odairja, honnan az informacio. Mivel az a cimbe nem kell, hogy bekeruljon, igy nem veszit olvasot a portal, nem lesz kevesebb kattintas.

JJ meg szeret belebofogni mindenbe, amivel az NSO-ra frocsoghet, de a szoban forgo anyagban is ott van minden esetben a forrasmegjeloles, mindenemellett meg nem keves sajat gondolatot es eszrevetelt tartalmaz az iras. De 2019-ben igen vicces azert mutogatni valakire, mert latott egy kivalo kulfoldi cikket, es a temat felhasznalva elkeszitette a sajat irasat.
Stez
Úgy pattantál, hogy nem olvastál figyelmesen. Nem foglaltam állást se pro és kontra, csak azt írtam le, hogy úgy emlékszem annó így magyarázta, hogy miért nincs forrás megjelölés. Meg azt, hogy aki nemtud angolul annak ezek nagy segítségek és le se szarja, hogy azt a cikket katonadani vagy jay glazer írta e eredetileg. Az sem fog érdekelni ha az amcsik rájönnek, hogy itt mucsacsörögén plagizálás folyik ( ami ha jól emlékszem az fk szerint nem így van) és beszántják az egész fűzővel kifelét.
Ha a személyes véleményemet kérdezed az az, hogy én odaírnám a forrást ha más cikkéből merítek/fordítok.
peach
Nem az a lényeg, hogy plagizálás vagy sem. (Nem az, az a szó mást jelent.)
Beleír, atírja, hozzáír, elvesz belőle, egymindegy, hiszen haszna nincs belőle, nekünk, olvasóknak meg tök mindegy, hogy egy saját gondolat, elemzés, átírás, fordítás, csak szórakoztató legyen.
A legkorrektebb az a formula lenne, hogy “XY írása ZW anyagának/cikkének felhasználásával”.
Ez le is fedné a valóságot, tiszteletet is mutatna, és a saját alkotás is hansúlyozódna.
Sobri Jóska
Egyébként ezt én se értem, hogy a forrást miért nem tudják megjelölni, attól még a saját gondolataikat hozzátehetik és értékesek azok is. Az átfogalmazás, elvétel-hozzátétel így számomra inkább zavaró/bosszantó, ha tudom mi az eredeti forrás.

Persze van igazság abban is amit ők mondanak, de hogy ez mennyire etikus így, passz.
Másrészt ha meg lennének jelölve a források, az jó lenne, mert biztos lenne olyan oldal közte amit eddig nem néztem (na jó, ebből igazából sok van, mert keveset nézek 😀)

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 319 — #NoStress
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez. Nyílván innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy morálisan melyik megközelítést tartja helyesnek, de azt tényleg nem értem miért bántja ez ennyire a lelkedet? Én csak azt nézem, hogy van x ezer nfl rajongó az országban akik nem tudnak angolul, így viszont eljutnak hozzájuk olyan cikkek amik amúgy meg nem. És ez jó dolog szvsz.
peach
Te, a fotelbol. De majd ha netan a te munkad gyumolcset viszontlatod valahol mindenfele forrasmegjeloles nelkul, akkor lehet, hogy teged is zavarni fog. Itt nem arrol van szo, jo dolog-e, nem jo dolog-e, es engem szemely szerint az sem foglalkoztat, hogy atvesznek anyagokat, de amikor igy tesznek, akkor minimum a forrasmegjeloles kotelezo, mert ha nem, akkor az adott cikk szerzoje olyan pert akaszthat a nyakadba, hogy talan el is bucsuzhatsz a Fuzovel kifeletol, meg nemi penztol.

Szoval amire te nem gondolsz, az a jogi resze a bulinak.

Egyebkent pedig megkerdezem toled, a te szemedben kevesebb lenne barmelyik fuzovel kifeles iras, ha latnad benne, hogy „mondta XY az nfl.com-nak/mint az nfl.com irja” (stb. bla-bla-bla)? Megmondom en: nem. Mivel az informacio, amit tudni akartal, azt megkaptad, teged meg ez erdekel, az nem, hogy mashonnan van atveve egy idezet, vagy maga az anyag.

A szerzot viszont nagyon is erdekli, es jogosan erdekli, attol meg senkinek sem esik le a korom az ujjarol, hogy odairja, honnan az informacio. Mivel az a cimbe nem kell, hogy bekeruljon, igy nem veszit olvasot a portal, nem lesz kevesebb kattintas.

JJ meg szeret belebofogni mindenbe, amivel az NSO-ra frocsoghet, de a szoban forgo anyagban is ott van minden esetben a forrasmegjeloles, mindenemellett meg nem keves sajat gondolatot es eszrevetelt tartalmaz az iras. De 2019-ben igen vicces azert mutogatni valakire, mert latott egy kivalo kulfoldi cikket, es a temat felhasznalva elkeszitette a sajat irasat.
Stez
Úgy pattantál, hogy nem olvastál figyelmesen. Nem foglaltam állást se pro és kontra, csak azt írtam le, hogy úgy emlékszem annó így magyarázta, hogy miért nincs forrás megjelölés. Meg azt, hogy aki nemtud angolul annak ezek nagy segítségek és le se szarja, hogy azt a cikket katonadani vagy jay glazer írta e eredetileg. Az sem fog érdekelni ha az amcsik rájönnek, hogy itt mucsacsörögén plagizálás folyik ( ami ha jól emlékszem az fk szerint nem így van) és beszántják az egész fűzővel kifelét.
Ha a személyes véleményemet kérdezed az az, hogy én odaírnám a forrást ha más cikkéből merítek/fordítok.
peach
Nem az a lényeg, hogy plagizálás vagy sem. (Nem az, az a szó mást jelent.)
Beleír, atírja, hozzáír, elvesz belőle, egymindegy, hiszen haszna nincs belőle, nekünk, olvasóknak meg tök mindegy, hogy egy saját gondolat, elemzés, átírás, fordítás, csak szórakoztató legyen.
A legkorrektebb az a formula lenne, hogy “XY írása ZW anyagának/cikkének felhasználásával”.
Ez le is fedné a valóságot, tiszteletet is mutatna, és a saját alkotás is hansúlyozódna.

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 3 912 — I like the Texans, I like who we are
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez.
peach
Kicsit hozzá se nyúlnak, néha még a kötőszavak is mind megvannak.
Btw engem nem zavar, csak amikor saját anyagként említik, mikor tök egyértelmű miből szerezték az infót és hogy ők maguk csak a nyelvtudásukkal járultak hozzá. Ha minden cikk végére odapattintják hogy ha nem veszel klub kártyát veréb vagy, akkor nem lenne nehéz a forrásokat is bemásolni.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 245 — a new hope (again)
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez. Nyílván innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy morálisan melyik megközelítést tartja helyesnek, de azt tényleg nem értem miért bántja ez ennyire a lelkedet? Én csak azt nézem, hogy van x ezer nfl rajongó az országban akik nem tudnak angolul, így viszont eljutnak hozzájuk olyan cikkek amik amúgy meg nem. És ez jó dolog szvsz.
peach
Te, a fotelbol. De majd ha netan a te munkad gyumolcset viszontlatod valahol mindenfele forrasmegjeloles nelkul, akkor lehet, hogy teged is zavarni fog. Itt nem arrol van szo, jo dolog-e, nem jo dolog-e, es engem szemely szerint az sem foglalkoztat, hogy atvesznek anyagokat, de amikor igy tesznek, akkor minimum a forrasmegjeloles kotelezo, mert ha nem, akkor az adott cikk szerzoje olyan pert akaszthat a nyakadba, hogy talan el is bucsuzhatsz a Fuzovel kifeletol, meg nemi penztol.

Szoval amire te nem gondolsz, az a jogi resze a bulinak.

Egyebkent pedig megkerdezem toled, a te szemedben kevesebb lenne barmelyik fuzovel kifeles iras, ha latnad benne, hogy „mondta XY az nfl.com-nak/mint az nfl.com irja” (stb. bla-bla-bla)? Megmondom en: nem. Mivel az informacio, amit tudni akartal, azt megkaptad, teged meg ez erdekel, az nem, hogy mashonnan van atveve egy idezet, vagy maga az anyag.

A szerzot viszont nagyon is erdekli, es jogosan erdekli, attol meg senkinek sem esik le a korom az ujjarol, hogy odairja, honnan az informacio. Mivel az a cimbe nem kell, hogy bekeruljon, igy nem veszit olvasot a portal, nem lesz kevesebb kattintas.

JJ meg szeret belebofogni mindenbe, amivel az NSO-ra frocsoghet, de a szoban forgo anyagban is ott van minden esetben a forrasmegjeloles, mindenemellett meg nem keves sajat gondolatot es eszrevetelt tartalmaz az iras. De 2019-ben igen vicces azert mutogatni valakire, mert latott egy kivalo kulfoldi cikket, es a temat felhasznalva elkeszitette a sajat irasat.
Stez
Úgy pattantál, hogy nem olvastál figyelmesen. Nem foglaltam állást se pro és kontra, csak azt írtam le, hogy úgy emlékszem annó így magyarázta, hogy miért nincs forrás megjelölés. Meg azt, hogy aki nemtud angolul annak ezek nagy segítségek és le se szarja, hogy azt a cikket katonadani vagy jay glazer írta e eredetileg. Az sem fog érdekelni ha az amcsik rájönnek, hogy itt mucsacsörögén plagizálás folyik ( ami ha jól emlékszem az fk szerint nem így van) és beszántják az egész fűzővel kifelét.
Ha a személyes véleményemet kérdezed az az, hogy én odaírnám a forrást ha más cikkéből merítek/fordítok.



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
No offense, ha már NSO, meg témánál vagyunk,: azon azért jót mosolyogtam, hogy kb másfél nappal azután jelent meg ott a tartalmas cikk Carli Lloydról, hogy én ide beraktam. 😀 😀 😀

Lehet JonDo könyve kapcsán is cikket írni, ( azt se bánom, ha lefordírja vki 😛) az engedélyt megadom 😉


Nekem egyébként általában az elsődleges forrásom ez:


 mobile.twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez. Nyílván innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy morálisan melyik megközelítést tartja helyesnek, de azt tényleg nem értem miért bántja ez ennyire a lelkedet? Én csak azt nézem, hogy van x ezer nfl rajongó az országban akik nem tudnak angolul, így viszont eljutnak hozzájuk olyan cikkek amik amúgy meg nem. És ez jó dolog szvsz.
peach
Te, a fotelbol. De majd ha netan a te munkad gyumolcset viszontlatod valahol mindenfele forrasmegjeloles nelkul, akkor lehet, hogy teged is zavarni fog. Itt nem arrol van szo, jo dolog-e, nem jo dolog-e, es engem szemely szerint az sem foglalkoztat, hogy atvesznek anyagokat, de amikor igy tesznek, akkor minimum a forrasmegjeloles kotelezo, mert ha nem, akkor az adott cikk szerzoje olyan pert akaszthat a nyakadba, hogy talan el is bucsuzhatsz a Fuzovel kifeletol, meg nemi penztol.

Szoval amire te nem gondolsz, az a jogi resze a bulinak.

Egyebkent pedig megkerdezem toled, a te szemedben kevesebb lenne barmelyik fuzovel kifeles iras, ha latnad benne, hogy „mondta XY az nfl.com-nak/mint az nfl.com irja” (stb. bla-bla-bla)? Megmondom en: nem. Mivel az informacio, amit tudni akartal, azt megkaptad, teged meg ez erdekel, az nem, hogy mashonnan van atveve egy idezet, vagy maga az anyag.

A szerzot viszont nagyon is erdekli, es jogosan erdekli, attol meg senkinek sem esik le a korom az ujjarol, hogy odairja, honnan az informacio. Mivel az a cimbe nem kell, hogy bekeruljon, igy nem veszit olvasot a portal, nem lesz kevesebb kattintas.

JJ meg szeret belebofogni mindenbe, amivel az NSO-ra frocsoghet, de a szoban forgo anyagban is ott van minden esetben a forrasmegjeloles, mindenemellett meg nem keves sajat gondolatot es eszrevetelt tartalmaz az iras. De 2019-ben igen vicces azert mutogatni valakire, mert latott egy kivalo kulfoldi cikket, es a temat felhasznalva elkeszitette a sajat irasat.

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
és nem elfelejteni, most szombattól a Galaxy4 csatornán már NCAA is menni fog (Florida vs Miami), augusztus 31-én Alabama vs Duke, szeptember 1-jén Oregon vs Auburn
r.baggio
Ész megáll, hogy milyen csatornákon adnak focit. Sose hallottam erről a galaxy4 csatornáról. De megnéztem, ééés ... benne van az előfizetésemben. 😀

(Kik fognak közvetíteni, azt tudod esetleg? Ez a csatorna is a digi v. sport tv család egy újabb csatornája, és jönnek az ismert arcok/hangok? Vagy újszülött kezdeményezés?)
peterk2005
igen, így jártam én is, upc-n 84-es csatorna
Maka lesz a kommentátor, Kovács Bálint (fk) / Czirók Márton (Wolves QB) a szagértő
r.baggio
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
15+év után is FGokat raknak az összefoglalóba 😀
Imádom szeretem a sporttvt de annyira szakmaitlan sajnos néhol.
több mint 4 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 830 — No es importante
Téma off.
peterk2005
Még annyit, hogy ezt most az nso is gyönyörűen megcsinálta, fél nappal egy angol cikk után megjelent a saját - és igen részletes - "tanulmányuk" a szögletek hatékonyságáról


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 245 — a new hope (again)
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez. Nyílván innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy morálisan melyik megközelítést tartja helyesnek, de azt tényleg nem értem miért bántja ez ennyire a lelkedet? Én csak azt nézem, hogy van x ezer nfl rajongó az országban akik nem tudnak angolul, így viszont eljutnak hozzájuk olyan cikkek amik amúgy meg nem. És ez jó dolog szvsz.



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 15 386
Worst Fans in the NFL

 www.12up.com/posts/worst-fans-in-the-nfl-01djva16g80t/partners/40734?fbclid=IwAR3UGO-o4zkxqwYvFQEHjOaNf3uyanHn17arVAm9rjMalnu3_DcOqwR5YAI
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként megjelent a világ legjobb Longsnapperének 😊 könyve. Angolul tudók számára ajánlott olvasmány lehet!


https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/67928890_918155798532408_8126235180275494194_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=DuIFEgJMZqwAb4BuByH&_nc_oc=Adg3B2OD7UmvRt13K0GkrJPrc_cmAI4h97gQVTIodXTFIeQwll2LfgC57BZNaOuNED0&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfCPTza1czNdBiY4aRA6xjFDDjbYUkqfqkXi7-b2lG61YA&oe=662E474C
NFL / AGT / ELLEN / Magician on Instagram: "I am excited to announce that my book is done. It was an emotional journey. This is my entire life put into words. From my father murdering my mother. Going thru the foster care system. My journal entries from the most intense therapy imaginable. My dads trial. Making it to the NFL. America’s Got Talent. My road to @theellenshow - my 14 yr NFL career ending due to emergency open heart surgery. Meeting my wife and having a daughter and ultimately how forgiveness saved my life. I don’t have a PhD. But I have I lived and feel like I have a PhD in life. If you or anyone you know is struggling with finding forgiveness or accepting a curveball life has thrown - I hope this book helps find peace and happiness within your soul. The #1 feedback I get from people who have seen my show is “I wish my kids could see this show and hear you speak” or “I wish my buddy could see this.” This book is my life put into words. How I talk to myself when life gets really hard. We can all relate to struggle and failure. The decision we make in that moment is what separates us. I choose to live in vision not in circumstance. When life kicks me when I’m down, I don’t listen to myself, and become a victim. I talk to myself and find hope and motivation. I hope you like it. LIFE IS MAGIC. #lifeismagicbook click the link in bio to get a copy!"
8,579 likes, 297 comments - jondorenbos on August 22, 2019: "I am excited to announce that my book is done. It was an emotional journey. This is my entire life put into words. From my father murder...".


Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Giants-Bengalshoz nincs vkinek egy működő linkje?
steelwolf
PM ment

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 872 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Giants-Bengalshoz nincs vkinek egy működő linkje?
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 885 — we almost always almost win
és nem elfelejteni, most szombattól a Galaxy4 csatornán már NCAA is menni fog (Florida vs Miami), augusztus 31-én Alabama vs Duke, szeptember 1-jén Oregon vs Auburn
r.baggio
Ész megáll, hogy milyen csatornákon adnak focit. Sose hallottam erről a galaxy4 csatornáról. De megnéztem, ééés ... benne van az előfizetésemben. 😀

(Kik fognak közvetíteni, azt tudod esetleg? Ez a csatorna is a digi v. sport tv család egy újabb csatornája, és jönnek az ismert arcok/hangok? Vagy újszülött kezdeményezés?)
peterk2005
igen, így jártam én is, upc-n 84-es csatorna
Maka lesz a kommentátor, Kovács Bálint (fk) / Czirók Márton (Wolves QB) a szagértő
r.baggio
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
😊
 twitter.com/Eagles/status/1164300154196910086
dande
A szavak alapján ez egy alaposan hazafújt Eagles home game volt. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊

 twitter.com/Eagles/status/1164300154196910086
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vasárnap 19:00: Vikings@Packers

Na, akkor az újabb csodát is streamen élvezhetem végig 😀
Wyatt
Dolgozzal.
Stez
A szót sem ismered 😀

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Vasárnap 19:00: Vikings@Packers

Na, akkor az újabb csodát is streamen élvezhetem végig 😀
Wyatt
Dolgozzal.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vasárnap 19:00: Vikings@Packers

Na, akkor az újabb csodát is streamen élvezhetem végig 😀

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 7 852 — Deion Sanders for president!
 www.sbnation.com/2019/8/21/20826449/xfl-team-names-ranked-battlehawks

ajj, egy újabb liga, ahol csapatlogó alapján kell majd kedvencet választanom 😀
shawnka
Kicsit túl lettek gondolva!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "