NFL Draft 2019

32 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
empty taxi
Először is, köszi a munkádat.

Másodszor lenne itt pár kérdés:

Kivittél 3 QB-t a top10-ben, ezt reálisnak tartod?
Gondolok itt arra, hogy Herbert mögött azért nem túl mély a class, vagy mondjam úgy, nincs senki akiért megérné előni egy top10 picket.
Én legalábbis a Grier-Lock-Finley triótól nem vagyok elájulva, gyengébb csapatok ellen néha villognak, de ennyi, erősebb D# ellen meg simán becsúsznak ilyen 50 alatti QB ratingek.
Nálam prospectként kb ilyen Paxton Lynch kaliberek, azaz hogy inkább bust lesz mint fr.QB, de azért kiviszed az első kör végén, mert nincs irányítód, és hátha bejön.
De top10-es pickkel bevállalsz ilyet? Értem hogy hype, és fel lesznek sz*pva, de a napnál világosabb, hogy egyikből se lesz egy Luck.

Másik. 32 pickből egy OG, egy OT? Ennyire szar a class, vagy ennyivel jobbak a CB/DL prospectek, vagy ez hogy jön ki?
Szabadügynökként kb nincs a ligában komolyan vehető OT - közepes-csere kategória se nagyon.
Pedig igény nem kevés helyen lenne rá.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 623 — LIGHTS OUT!
Chargers LT kérésére:
1. Oakland Raiders: Nick Bosa, DE (Ohio State)
Nem elég az AFC Westbe egy Bosa, Joey öccse is ebben a divízióban köt ki. Jon "Genius" Gruden eladta Khalil Macket, így legalább szerez egy játékost, akiben benne van, hogy lesz olyan jó, mint Mack. Ezen scenario esetén feltételezem, hogy Carr marad Raiders-játékos.
2. New York Giants: Justin Herbert, QB (Oregon)
Eli Manningnek lefőtt a kávé, kár szépíteni. Herbert sztem jó alapanyag, 2 legnagyobb hibája olyan, hogy sztem ha megfelelő helyre kerül akkor rutinnal levetkőzhető: egyrészt szokása a célpontjait bámulni, nem igazán vezeti meg a szemeivel a DB-ket, másrészt hajlamos túl sokáig tartogatni a labdát a zsebben. Érdemes megnézni a linkelt videót, a PFF QB elemzője, Zac Robinson elemzi Herbert játékát.
3. Buffalo Bills: A.J. Brown, WR (Ole Miss)
Szerencsétlen Josh Allen nagyon egyedül van. Most megkapja Amari Coopert fizikális kiadásban. Mindenképp a támadósorba választanék itt a Bills helyébe és az OT class eddig nem győzött meg. A 2016-os MLB Draft 19. körében draftolta a San Diego Padres, Kyler Murray (jelenlegi Oklahoma QB) után ő a 2. játékos aki fociban és baseballban is szerepelt a középiskolás Under Armour All-America all-star gálán.
4. San Francisco 49ers: Clelin Ferrell, DE (Clemson)
Nincs igazi RDE a 49ers rosterén. Ferrell kitűnően érzi a snapet, az atletikusságával kapcsolatban nincs konszenzus a szakírók között, esetében különösen sokat fog számítani, hogy mire megy a combine-on.
5. Arizona Cardinals: Trevon Diggs, CB (Alabama)
Jogos igény lenne Josh Rosen komfortérzetén javítani, de egyszerűen ár-érték arányban nem látok itt megfelelő támadót. A 6-2 magas Diggs viszont félelmetes párja (esetleg utódja?) lehetne Patrick Petersonnak, ráadásul a vezetőedző Steve Wilks DB-szakember. Az ő vérvonala sem gyenge, a Vikings WR Stefon Diggs öccséről beszélünk.
6. Cleveland Browns: Marquise Brown, WR (Oklahoma)
Brown a Brownsba, ráadásul Baker Mayfield dobált neki college-ban? Túl logikus. Brown nem egy magas WR (5-11), ráadásul alkatilag vékony, cserébe óriási playmaker. Ha ez a házasság létrejönne a való életben is az azzal is járna, hogy Jarvis Landryt ki kell húzni a pálya szélére, persze vannak akik belelátják Brownba T.Y. Hiltont. Egyébként Antonio Brown unokatestvéréről beszélünk.
7. New York Jets: Josh Allen, OLB (Kentucky)
Josh Allen was sacked by Josh Allen. A hírek szerint próbáltak cserélni edge rusherért többször is, így valószínűleg mára feltűnt az évek óta tátongó lyuk OLB poszton. Allent előszeretettel hasonlítják Clay Matthwshoz. Nővére Myisha Hines-Allen a Washington Mystics (WNBA-csapat) magas bedobója.
8. Denver Broncos: Drew Lock, QB (Missouri)
Kombináld Jay Cutler skillsetjét Eli Manning személyiségével és megkapod Drew Lockot. Jogos kérdés persze h Lock (6-3) elég magas-e John Elwaynek...
9. Tampa Bay Buccaneers: Greedy Williams, CB (LSU)
Úgy az övék a liga legrosszabb védelme, hogy a front7-ben akad jó játékos bőven. Carlton Davis személyében legutóbb beruháztak egy emberezésben erős cornerre, célszerű lenne mellé egy hasonló skillsettel bíró párt szerezni (és ehhez igazítani a sémát). Williams magas és vékony, így lehet, hogy karrierje elején pressben gondjai lesznek, de cserébe képtelenség mellette szeparálódni.
10. Jacksonville Jaguars: Ryan Finley, QB (NC State)
Be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel. Finleyből sosem lesz egy Pat Mahomes, de pontos, vigyáz a labdára, jó döntéseket hoz és a mély passzai is szépen fejlődnek. Egy Alex Smith kevésbé atletikus kiadásban. Anno a Boise State-en kezdte egyetemi karrierjét, 2015-ben redshirted sophomore-ként kezdőirányító is lett, de egy bokasérülés miatt csak 3 meccsen játszott, ezután transzferelt a Wolfpackhez.
11. Detroit Lions: Zach Allen, DE (Boston College)
Ziggy Ansah-n franchise tag van és sérült. Allen kemény védő futás ellen és az irányítóra is konzisztensen gyakorol nyomást, lenyűgöző első lépése van, robbanékony játékos. Simán elképzelhető, hogy előbb kelt volna el az idei drafton, mint korábbi csapattársa Harold Landry. Hátránya, hogy eszköztára elég szűkös, a rip move nagyon illene a testalkatához, leendő DL-edzőjének ez lehet az első feladata vele. Ha hosszabbítanának Ansah-val, menő lenne, hogy két ZA lenne a 2 kezdő EDGE.
12. Oakland Raiders (via Cowboys): Deionte Thompson, S (Alabama)
Teljes vakon van az összes safety a Raidersnél. Thompson volt tavaly az első számú cseréje mind Minkah Fitzpatricknek mind Ronnie Harrisonnak a Bamában, a skillsetje is valahol félúton van a 2 srácé között.
13. Indianapolis Colts: Quinnen Williams, DT (Alabama)
Ha már az interior defendereknél tűnik most a legerősebbnek a 2019-es class, lassan ki lehetne valakit húzni. Williams gyakorlatilag Ndamukong Suh kicsit kevesebb fizikai erővel, de 3-as és 5-ös technikán még ebben is bőven átlag feletti lehet.
14. Green Bay Packers: Montez Sweat, OLB (Mississippi State)
Magas, atletikus, dinamikus, képzett pass rusher. A Michigan State-en kezdte karrierjét aztán fegyelmi okokból junior college-ban folytatta pályafutását, majd ezután érkezett meg Starkville-be. Ösztönös, természetes érzékkel bíró EDGE, aki magasságához (6-6) képest jól vált irányt és a kezeivel kb. Tamba Hali szinten darál. 241 fontos tömege lehet kevés lesz a profik között.
15. Baltimore Ravens: Devin White, ILB (LSU)
Középsuliban futó volt. Emberünkről annyit, hogy a scoutok azt mondják, hogy a valaha volt legjobb LSU linebacker (csak az aktívak között találunk olyan egykori Tigers-játékosokat mint Deion Jones vagy Kwon Alexander), a következő Ray Lewis.
16. Tennessee Titans: Parris Campbell, WR (Ohio State)
Nem a klasszikus WR1 alkat, 6-0 magas, de 4.35-öt tud 40 yardon, a nagy játékok mellett a clutch elkapásokban is jeleskedik.
17. Atlanta Falcons: Derrick Brown, DT (Auburn)
Tökéletes választás Grady Jarrett mellé. 6-4 322, ilyen méretekkel is kellően fürge hármasnak, de Jarrett mellett (aki UT-ként jobb vmivel) valszeg ő lenne a 1-technique, kellően kemény futás ellen ehhez a poszthoz is.
18. Philadelphia Eagles: DeAndre Baker, CB (Georgia)
Baker ösztönei és labdaérzéke miatt tökéletes pár Ronald Darby mellé, 1/18-on kihagyhatatlan értéket képvisel. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Tre'Davious White.
19. Seattle Seahawks: Jachai Polite, DE (Florida)
Természetes érzékkel bíró, atletikus, képzett pass rusher, aki nevével ellentétben nem udvariaskodik az irányítóval. Erős, agresszív, fürge, nem balhés, közkedvelt személyiség az öltözőben. Népszerű párhuzam Melvin Ingram vele kapcsolatban.
20. Miami Dolphins: Deebo Samuel, WR (South Carolina)
DeVante Parkert minden valószínűség szerint elengedik, Danny Amendola 33 éves és sosem a tartósságáról volt híres (ráadásul dead money nélkül kivágható a holtszezonban 6 millió $ spórolás mellett), azaz marad Kenny Stills és a 2 gadget player, Jakeem Grant és Albert Wilson. Samuel továbbra is az a robbanékony playmaker, mint ami a 2017-es lábtörése előtt volt, visszahordóként is veszélyes fegyver.
21. Minnesota Vikings: Ed Oliver, DT (Houston)
Ugye azt nem gondoltuk komolyan, hogy Mike Zimmer ilyen kiváló class mellett nem a védőfalba választ, ráadásul Sheldon Richardson szerződése lejár. Oliver fürge, atletikus és fizikális. Alacsonyan játszik, robbanékony, a motorja is minőségi. Egyedül erőben nem az igazi, nagyobb tömegű falemberekkel és a kettőzésekkel szemben vannak nehézségei.
22. Cincinnati Bengals: Albert Okwuegbunam, TE (Missouri)
Tyler Eifert megint megsérült és a szerződése is lejár. Okwuegbunam Drew Lock kedvenc célpontja a red zone-ban, tavaly 11 TD-ig jutott, komoly méretei (6-5 260) mellett gyors is, seam route-on megjátszható, contested catcheknél jól használja a testét.
23. Washington Redskins: Trayvon Mullen, CB (Clemson)
Sok fiatal cornerbackjük van, így talán megengedhetnék maguknak, hogy nem foglalkoznak ezzel poszttal, de a 6-2 magas Mullen óriási upside-dal bír, így Bashaud Breeland után újra Clemson CB-vel próbálkozik a Skins. Mullen, Josh Norman, DJ Swearinger és Ha Ha Clinton-Dix (már ha marad), ez így egy ligaelit secondary. Nála is adott az NFL-vérvonal, Lamar Jackson unokatestvére.
24. Houston Texans: Greg Little, OT (Ole Miss)
Nem tartozom a Deshaun Watson-hívők közé, de azért mégse kéne agyonüttetni szerencsétlent. Little nevével ellentétben nem kicsi (6-6 325), bivalyerős, brutális futásblokkoló. Játéka még nem elég konzisztens, kitartásával vannak gondok, lehet jót tenne neki még egy év egyetem, de a gyenge OT-class miatt elképzelhető, hogy jelentkezik a draftra.
25. Oakland Raiders (via Bears): Raekwon Davis, DT (Alabama)
Szívem szerint WR-t húznék ha lenne megfelelő érték itt, de nincs. Davis személyiségéről ódákat zengenek, igazi vezető és produktív játékos. A kettőzéseket áttöri, kontrollálja a gapeket, fürgesége és karhossza alapján az irányítóra is veszélyes, bár relatíve kevésszer van passzjátékoknál pályán a Tide-ban. Lehorgonyzása egyszerűen fenomenális, ereje miatt elsőrangú futás elleni védő. Igazi freak comboja a méretnek, fürgeségnek és atletikusságnak. Pass rushban is van benne potenciál: első lépése gyors, aktívan használja kezeit, erejét kihasználva képes leválni a blokkokról, továbbá pontosan ezért bull rusht is tud alkalmazni, emellett robbanékony üldöző. Gyakorlatilag a Bama a 2019-es draftra is küld egy Da'Ron Payne-t.
26. Pittsburgh Steelers: Amani Oruwariye, CB (Penn State)
Kellett már vhova beírni egy local herot. Oruwariye érzi a labdát, mellette kitűnő méretekkel bír (6-1, 203) és a sebessége is elégnek a tűnik a profik közé.
27. Carolina Panthers: Cody Ford, OG (Oklahoma)
Ryan Kalil valószínűleg visszavonul a szezon végén, a helyére beljebb huzódik Greg Van Roten és Ford lehet az LG. Hihetetlen vastag teste van jó izomzattal, méretéhez képest (6-5, 335) kimagasló atléta, jelenleg RT a Soonersben, de a profik között inkább guardként lehet elképzelni. Az elmúlt két szezonban sérülések hátráltatták, idén 100%-osan még magasabb szinten teljesít.
28. Los Angeles Chargers: Rashan Gary, DT (Michigan)
Sokoldalú és erőteljes. Kellően agilis ahhoz, hogy edge rusherként is bevessék, Gus Bradley pedig early downokon előszeretettel alkalmaz DT-ket a fal szélén. Jelenleg vállsérüléssel bajlódik, de az ilyesmi nem szokta zavarni Tom Telescot.
29. New England Patriots: Jeffery Simmons, DT (Mississippi State)
Az idei draft Joe Mixonja. Videóra vették, ahogy egy utcai verekedés során többször megütött egy nőt. Simmons az állandó kettőzések ellenére produktív 3-technique pass rusher, igazán kellemetlen ellenfél. Tehetsége alapján TOP10-ben is elkelhetne, de a pályán kívüli dolgai miatt ez nem valószínű, Belichick öltözőjében viszont nem hinném, hogy elkallódna.
30. Green Bay Packers (via Saints): Mack Wilson, ILB (Alabama)
Coverben egészen kiváló linebacker, aki a Bamán 3-4, 4-3, 3-3-5 és 4-2-5-ös védelemben is szerzett szerzett tapasztalatot. Atletikussága és hatótávolsága alapból megvolt, a kiváló képzésnek hála a reakcióideje és a football IQ-ja is fejlődött. Tény, hogy elkapóra vagy safetyre nagyobb szükség lenne, de itt nincs megfelelő érték, továbbá Jake Ryan és Korey Toomer szerződése is lejár.
31. Los Angeles Rams: Christian Wilkins, DL (Clemson)
Suht nem valószínű, hogy meg tudják tartani, kell az utánpótlás. Wilkins bárhol játszhat a 3-emberes védőfalban, sebessége és atletikussága miatt rombol a támadási ponton. Gyors belső pass rusher, aki beomlassza a zsebet. 2016-ban a Clemson védőfalat sújtó sérüléshullám miatt edge rusherként is bevetették, onnan sem volt veszélytelen kifelé. Futás ellen stabil, alsó teste vastag, így nehéz kimozdítani a támadási pontról.
32. Kansas City Chiefs: Byron Murphy, CB (Washington)
Kisebb testű corner (5-11 182), ezért a nagyobb méretű profi elkapók erejével szemben kevés lehet, valamint ez tartóssági kérdéseket is felvet. Ugyanakkor egy energikus játékosról beszélünk, kiváló technikával bír, kivételesen zárkózik rá az elkapó útvonalára. Sebessége révén képes átejteni az irányítót, olyan helyekre is odaér, ahová a QB nem is gondolja, lábmunkája révén ha lemarad sincs nagy bajban, beér a labda és az embere közé. Marcus Peters után újra a Washingtonról választanak CB1-et, ha nem sikerülne megtartani Dee Fordot, akkor a passzsiettető is valid ötlet itt.
empty taxi
Nem rossz, de szerintem olyan isten nincs, hogy Ed Oliver a 21.-nél még bent legyen, de szerintem Gary is top 15 tehetség
kapitnono
Mondjuk Gary idén sérült volt, pont ezen a héten tért vissza. Egyes szakik addig mennek, hogy csapaton belül is van jobb DE nála, Winovich.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
És ha nem is ebben a sorrendben húznak a csapatok? Hm?
Sobri Jóska
Ez teljességgel lehetetlen. Írásba lett foglalva, szerződésszegés lenne ha más sorrendbe választanának.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 235 — #NoStress
Chargers LT kérésére:
1. Oakland Raiders: Nick Bosa, DE (Ohio State)
Nem elég az AFC Westbe egy Bosa, Joey öccse is ebben a divízióban köt ki. Jon "Genius" Gruden eladta Khalil Macket, így legalább szerez egy játékost, akiben benne van, hogy lesz olyan jó, mint Mack. Ezen scenario esetén feltételezem, hogy Carr marad Raiders-játékos.
2. New York Giants: Justin Herbert, QB (Oregon)
Eli Manningnek lefőtt a kávé, kár szépíteni. Herbert sztem jó alapanyag, 2 legnagyobb hibája olyan, hogy sztem ha megfelelő helyre kerül akkor rutinnal levetkőzhető: egyrészt szokása a célpontjait bámulni, nem igazán vezeti meg a szemeivel a DB-ket, másrészt hajlamos túl sokáig tartogatni a labdát a zsebben. Érdemes megnézni a linkelt videót, a PFF QB elemzője, Zac Robinson elemzi Herbert játékát.
3. Buffalo Bills: A.J. Brown, WR (Ole Miss)
Szerencsétlen Josh Allen nagyon egyedül van. Most megkapja Amari Coopert fizikális kiadásban. Mindenképp a támadósorba választanék itt a Bills helyébe és az OT class eddig nem győzött meg. A 2016-os MLB Draft 19. körében draftolta a San Diego Padres, Kyler Murray (jelenlegi Oklahoma QB) után ő a 2. játékos aki fociban és baseballban is szerepelt a középiskolás Under Armour All-America all-star gálán.
4. San Francisco 49ers: Clelin Ferrell, DE (Clemson)
Nincs igazi RDE a 49ers rosterén. Ferrell kitűnően érzi a snapet, az atletikusságával kapcsolatban nincs konszenzus a szakírók között, esetében különösen sokat fog számítani, hogy mire megy a combine-on.
5. Arizona Cardinals: Trevon Diggs, CB (Alabama)
Jogos igény lenne Josh Rosen komfortérzetén javítani, de egyszerűen ár-érték arányban nem látok itt megfelelő támadót. A 6-2 magas Diggs viszont félelmetes párja (esetleg utódja?) lehetne Patrick Petersonnak, ráadásul a vezetőedző Steve Wilks DB-szakember. Az ő vérvonala sem gyenge, a Vikings WR Stefon Diggs öccséről beszélünk.
6. Cleveland Browns: Marquise Brown, WR (Oklahoma)
Brown a Brownsba, ráadásul Baker Mayfield dobált neki college-ban? Túl logikus. Brown nem egy magas WR (5-11), ráadásul alkatilag vékony, cserébe óriási playmaker. Ha ez a házasság létrejönne a való életben is az azzal is járna, hogy Jarvis Landryt ki kell húzni a pálya szélére, persze vannak akik belelátják Brownba T.Y. Hiltont. Egyébként Antonio Brown unokatestvéréről beszélünk.
7. New York Jets: Josh Allen, OLB (Kentucky)
Josh Allen was sacked by Josh Allen. A hírek szerint próbáltak cserélni edge rusherért többször is, így valószínűleg mára feltűnt az évek óta tátongó lyuk OLB poszton. Allent előszeretettel hasonlítják Clay Matthwshoz. Nővére Myisha Hines-Allen a Washington Mystics (WNBA-csapat) magas bedobója.
8. Denver Broncos: Drew Lock, QB (Missouri)
Kombináld Jay Cutler skillsetjét Eli Manning személyiségével és megkapod Drew Lockot. Jogos kérdés persze h Lock (6-3) elég magas-e John Elwaynek...
9. Tampa Bay Buccaneers: Greedy Williams, CB (LSU)
Úgy az övék a liga legrosszabb védelme, hogy a front7-ben akad jó játékos bőven. Carlton Davis személyében legutóbb beruháztak egy emberezésben erős cornerre, célszerű lenne mellé egy hasonló skillsettel bíró párt szerezni (és ehhez igazítani a sémát). Williams magas és vékony, így lehet, hogy karrierje elején pressben gondjai lesznek, de cserébe képtelenség mellette szeparálódni.
10. Jacksonville Jaguars: Ryan Finley, QB (NC State)
Be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel. Finleyből sosem lesz egy Pat Mahomes, de pontos, vigyáz a labdára, jó döntéseket hoz és a mély passzai is szépen fejlődnek. Egy Alex Smith kevésbé atletikus kiadásban. Anno a Boise State-en kezdte egyetemi karrierjét, 2015-ben redshirted sophomore-ként kezdőirányító is lett, de egy bokasérülés miatt csak 3 meccsen játszott, ezután transzferelt a Wolfpackhez.
11. Detroit Lions: Zach Allen, DE (Boston College)
Ziggy Ansah-n franchise tag van és sérült. Allen kemény védő futás ellen és az irányítóra is konzisztensen gyakorol nyomást, lenyűgöző első lépése van, robbanékony játékos. Simán elképzelhető, hogy előbb kelt volna el az idei drafton, mint korábbi csapattársa Harold Landry. Hátránya, hogy eszköztára elég szűkös, a rip move nagyon illene a testalkatához, leendő DL-edzőjének ez lehet az első feladata vele. Ha hosszabbítanának Ansah-val, menő lenne, hogy két ZA lenne a 2 kezdő EDGE.
12. Oakland Raiders (via Cowboys): Deionte Thompson, S (Alabama)
Teljes vakon van az összes safety a Raidersnél. Thompson volt tavaly az első számú cseréje mind Minkah Fitzpatricknek mind Ronnie Harrisonnak a Bamában, a skillsetje is valahol félúton van a 2 srácé között.
13. Indianapolis Colts: Quinnen Williams, DT (Alabama)
Ha már az interior defendereknél tűnik most a legerősebbnek a 2019-es class, lassan ki lehetne valakit húzni. Williams gyakorlatilag Ndamukong Suh kicsit kevesebb fizikai erővel, de 3-as és 5-ös technikán még ebben is bőven átlag feletti lehet.
14. Green Bay Packers: Montez Sweat, OLB (Mississippi State)
Magas, atletikus, dinamikus, képzett pass rusher. A Michigan State-en kezdte karrierjét aztán fegyelmi okokból junior college-ban folytatta pályafutását, majd ezután érkezett meg Starkville-be. Ösztönös, természetes érzékkel bíró EDGE, aki magasságához (6-6) képest jól vált irányt és a kezeivel kb. Tamba Hali szinten darál. 241 fontos tömege lehet kevés lesz a profik között.
15. Baltimore Ravens: Devin White, ILB (LSU)
Középsuliban futó volt. Emberünkről annyit, hogy a scoutok azt mondják, hogy a valaha volt legjobb LSU linebacker (csak az aktívak között találunk olyan egykori Tigers-játékosokat mint Deion Jones vagy Kwon Alexander), a következő Ray Lewis.
16. Tennessee Titans: Parris Campbell, WR (Ohio State)
Nem a klasszikus WR1 alkat, 6-0 magas, de 4.35-öt tud 40 yardon, a nagy játékok mellett a clutch elkapásokban is jeleskedik.
17. Atlanta Falcons: Derrick Brown, DT (Auburn)
Tökéletes választás Grady Jarrett mellé. 6-4 322, ilyen méretekkel is kellően fürge hármasnak, de Jarrett mellett (aki UT-ként jobb vmivel) valszeg ő lenne a 1-technique, kellően kemény futás ellen ehhez a poszthoz is.
18. Philadelphia Eagles: DeAndre Baker, CB (Georgia)
Baker ösztönei és labdaérzéke miatt tökéletes pár Ronald Darby mellé, 1/18-on kihagyhatatlan értéket képvisel. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Tre'Davious White.
19. Seattle Seahawks: Jachai Polite, DE (Florida)
Természetes érzékkel bíró, atletikus, képzett pass rusher, aki nevével ellentétben nem udvariaskodik az irányítóval. Erős, agresszív, fürge, nem balhés, közkedvelt személyiség az öltözőben. Népszerű párhuzam Melvin Ingram vele kapcsolatban.
20. Miami Dolphins: Deebo Samuel, WR (South Carolina)
DeVante Parkert minden valószínűség szerint elengedik, Danny Amendola 33 éves és sosem a tartósságáról volt híres (ráadásul dead money nélkül kivágható a holtszezonban 6 millió $ spórolás mellett), azaz marad Kenny Stills és a 2 gadget player, Jakeem Grant és Albert Wilson. Samuel továbbra is az a robbanékony playmaker, mint ami a 2017-es lábtörése előtt volt, visszahordóként is veszélyes fegyver.
21. Minnesota Vikings: Ed Oliver, DT (Houston)
Ugye azt nem gondoltuk komolyan, hogy Mike Zimmer ilyen kiváló class mellett nem a védőfalba választ, ráadásul Sheldon Richardson szerződése lejár. Oliver fürge, atletikus és fizikális. Alacsonyan játszik, robbanékony, a motorja is minőségi. Egyedül erőben nem az igazi, nagyobb tömegű falemberekkel és a kettőzésekkel szemben vannak nehézségei.
22. Cincinnati Bengals: Albert Okwuegbunam, TE (Missouri)
Tyler Eifert megint megsérült és a szerződése is lejár. Okwuegbunam Drew Lock kedvenc célpontja a red zone-ban, tavaly 11 TD-ig jutott, komoly méretei (6-5 260) mellett gyors is, seam route-on megjátszható, contested catcheknél jól használja a testét.
23. Washington Redskins: Trayvon Mullen, CB (Clemson)
Sok fiatal cornerbackjük van, így talán megengedhetnék maguknak, hogy nem foglalkoznak ezzel poszttal, de a 6-2 magas Mullen óriási upside-dal bír, így Bashaud Breeland után újra Clemson CB-vel próbálkozik a Skins. Mullen, Josh Norman, DJ Swearinger és Ha Ha Clinton-Dix (már ha marad), ez így egy ligaelit secondary. Nála is adott az NFL-vérvonal, Lamar Jackson unokatestvére.
24. Houston Texans: Greg Little, OT (Ole Miss)
Nem tartozom a Deshaun Watson-hívők közé, de azért mégse kéne agyonüttetni szerencsétlent. Little nevével ellentétben nem kicsi (6-6 325), bivalyerős, brutális futásblokkoló. Játéka még nem elég konzisztens, kitartásával vannak gondok, lehet jót tenne neki még egy év egyetem, de a gyenge OT-class miatt elképzelhető, hogy jelentkezik a draftra.
25. Oakland Raiders (via Bears): Raekwon Davis, DT (Alabama)
Szívem szerint WR-t húznék ha lenne megfelelő érték itt, de nincs. Davis személyiségéről ódákat zengenek, igazi vezető és produktív játékos. A kettőzéseket áttöri, kontrollálja a gapeket, fürgesége és karhossza alapján az irányítóra is veszélyes, bár relatíve kevésszer van passzjátékoknál pályán a Tide-ban. Lehorgonyzása egyszerűen fenomenális, ereje miatt elsőrangú futás elleni védő. Igazi freak comboja a méretnek, fürgeségnek és atletikusságnak. Pass rushban is van benne potenciál: első lépése gyors, aktívan használja kezeit, erejét kihasználva képes leválni a blokkokról, továbbá pontosan ezért bull rusht is tud alkalmazni, emellett robbanékony üldöző. Gyakorlatilag a Bama a 2019-es draftra is küld egy Da'Ron Payne-t.
26. Pittsburgh Steelers: Amani Oruwariye, CB (Penn State)
Kellett már vhova beírni egy local herot. Oruwariye érzi a labdát, mellette kitűnő méretekkel bír (6-1, 203) és a sebessége is elégnek a tűnik a profik közé.
27. Carolina Panthers: Cody Ford, OG (Oklahoma)
Ryan Kalil valószínűleg visszavonul a szezon végén, a helyére beljebb huzódik Greg Van Roten és Ford lehet az LG. Hihetetlen vastag teste van jó izomzattal, méretéhez képest (6-5, 335) kimagasló atléta, jelenleg RT a Soonersben, de a profik között inkább guardként lehet elképzelni. Az elmúlt két szezonban sérülések hátráltatták, idén 100%-osan még magasabb szinten teljesít.
28. Los Angeles Chargers: Rashan Gary, DT (Michigan)
Sokoldalú és erőteljes. Kellően agilis ahhoz, hogy edge rusherként is bevessék, Gus Bradley pedig early downokon előszeretettel alkalmaz DT-ket a fal szélén. Jelenleg vállsérüléssel bajlódik, de az ilyesmi nem szokta zavarni Tom Telescot.
29. New England Patriots: Jeffery Simmons, DT (Mississippi State)
Az idei draft Joe Mixonja. Videóra vették, ahogy egy utcai verekedés során többször megütött egy nőt. Simmons az állandó kettőzések ellenére produktív 3-technique pass rusher, igazán kellemetlen ellenfél. Tehetsége alapján TOP10-ben is elkelhetne, de a pályán kívüli dolgai miatt ez nem valószínű, Belichick öltözőjében viszont nem hinném, hogy elkallódna.
30. Green Bay Packers (via Saints): Mack Wilson, ILB (Alabama)
Coverben egészen kiváló linebacker, aki a Bamán 3-4, 4-3, 3-3-5 és 4-2-5-ös védelemben is szerzett szerzett tapasztalatot. Atletikussága és hatótávolsága alapból megvolt, a kiváló képzésnek hála a reakcióideje és a football IQ-ja is fejlődött. Tény, hogy elkapóra vagy safetyre nagyobb szükség lenne, de itt nincs megfelelő érték, továbbá Jake Ryan és Korey Toomer szerződése is lejár.
31. Los Angeles Rams: Christian Wilkins, DL (Clemson)
Suht nem valószínű, hogy meg tudják tartani, kell az utánpótlás. Wilkins bárhol játszhat a 3-emberes védőfalban, sebessége és atletikussága miatt rombol a támadási ponton. Gyors belső pass rusher, aki beomlassza a zsebet. 2016-ban a Clemson védőfalat sújtó sérüléshullám miatt edge rusherként is bevetették, onnan sem volt veszélytelen kifelé. Futás ellen stabil, alsó teste vastag, így nehéz kimozdítani a támadási pontról.
32. Kansas City Chiefs: Byron Murphy, CB (Washington)
Kisebb testű corner (5-11 182), ezért a nagyobb méretű profi elkapók erejével szemben kevés lehet, valamint ez tartóssági kérdéseket is felvet. Ugyanakkor egy energikus játékosról beszélünk, kiváló technikával bír, kivételesen zárkózik rá az elkapó útvonalára. Sebessége révén képes átejteni az irányítót, olyan helyekre is odaér, ahová a QB nem is gondolja, lábmunkája révén ha lemarad sincs nagy bajban, beér a labda és az embere közé. Marcus Peters után újra a Washingtonról választanak CB1-et, ha nem sikerülne megtartani Dee Fordot, akkor a passzsiettető is valid ötlet itt.
empty taxi
Nem rossz, de szerintem olyan isten nincs, hogy Ed Oliver a 21.-nél még bent legyen, de szerintem Gary is top 15 tehetség
kapitnono
Mar csak azert is, mert Ballard altalaban tehetsegre draftol, igy kizartnak tartom, hogy Olivert hagyja csuszni, ha ott lesz a Coltsnal. De engem en bloc meglepne, ha DT-t huznank, a csapat jelenleg legnagyobb needje a corner, en hozzank inkabb Bakert irtam volna. Elegedett is lennek azzal a pickkel, szvsz megeri az 1/13-at.
Stez
És ha nem is ebben a sorrendben húznak a csapatok? Hm?

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Chargers LT kérésére:
1. Oakland Raiders: Nick Bosa, DE (Ohio State)
Nem elég az AFC Westbe egy Bosa, Joey öccse is ebben a divízióban köt ki. Jon "Genius" Gruden eladta Khalil Macket, így legalább szerez egy játékost, akiben benne van, hogy lesz olyan jó, mint Mack. Ezen scenario esetén feltételezem, hogy Carr marad Raiders-játékos.
2. New York Giants: Justin Herbert, QB (Oregon)
Eli Manningnek lefőtt a kávé, kár szépíteni. Herbert sztem jó alapanyag, 2 legnagyobb hibája olyan, hogy sztem ha megfelelő helyre kerül akkor rutinnal levetkőzhető: egyrészt szokása a célpontjait bámulni, nem igazán vezeti meg a szemeivel a DB-ket, másrészt hajlamos túl sokáig tartogatni a labdát a zsebben. Érdemes megnézni a linkelt videót, a PFF QB elemzője, Zac Robinson elemzi Herbert játékát.
3. Buffalo Bills: A.J. Brown, WR (Ole Miss)
Szerencsétlen Josh Allen nagyon egyedül van. Most megkapja Amari Coopert fizikális kiadásban. Mindenképp a támadósorba választanék itt a Bills helyébe és az OT class eddig nem győzött meg. A 2016-os MLB Draft 19. körében draftolta a San Diego Padres, Kyler Murray (jelenlegi Oklahoma QB) után ő a 2. játékos aki fociban és baseballban is szerepelt a középiskolás Under Armour All-America all-star gálán.
4. San Francisco 49ers: Clelin Ferrell, DE (Clemson)
Nincs igazi RDE a 49ers rosterén. Ferrell kitűnően érzi a snapet, az atletikusságával kapcsolatban nincs konszenzus a szakírók között, esetében különösen sokat fog számítani, hogy mire megy a combine-on.
5. Arizona Cardinals: Trevon Diggs, CB (Alabama)
Jogos igény lenne Josh Rosen komfortérzetén javítani, de egyszerűen ár-érték arányban nem látok itt megfelelő támadót. A 6-2 magas Diggs viszont félelmetes párja (esetleg utódja?) lehetne Patrick Petersonnak, ráadásul a vezetőedző Steve Wilks DB-szakember. Az ő vérvonala sem gyenge, a Vikings WR Stefon Diggs öccséről beszélünk.
6. Cleveland Browns: Marquise Brown, WR (Oklahoma)
Brown a Brownsba, ráadásul Baker Mayfield dobált neki college-ban? Túl logikus. Brown nem egy magas WR (5-11), ráadásul alkatilag vékony, cserébe óriási playmaker. Ha ez a házasság létrejönne a való életben is az azzal is járna, hogy Jarvis Landryt ki kell húzni a pálya szélére, persze vannak akik belelátják Brownba T.Y. Hiltont. Egyébként Antonio Brown unokatestvéréről beszélünk.
7. New York Jets: Josh Allen, OLB (Kentucky)
Josh Allen was sacked by Josh Allen. A hírek szerint próbáltak cserélni edge rusherért többször is, így valószínűleg mára feltűnt az évek óta tátongó lyuk OLB poszton. Allent előszeretettel hasonlítják Clay Matthwshoz. Nővére Myisha Hines-Allen a Washington Mystics (WNBA-csapat) magas bedobója.
8. Denver Broncos: Drew Lock, QB (Missouri)
Kombináld Jay Cutler skillsetjét Eli Manning személyiségével és megkapod Drew Lockot. Jogos kérdés persze h Lock (6-3) elég magas-e John Elwaynek...
9. Tampa Bay Buccaneers: Greedy Williams, CB (LSU)
Úgy az övék a liga legrosszabb védelme, hogy a front7-ben akad jó játékos bőven. Carlton Davis személyében legutóbb beruháztak egy emberezésben erős cornerre, célszerű lenne mellé egy hasonló skillsettel bíró párt szerezni (és ehhez igazítani a sémát). Williams magas és vékony, így lehet, hogy karrierje elején pressben gondjai lesznek, de cserébe képtelenség mellette szeparálódni.
10. Jacksonville Jaguars: Ryan Finley, QB (NC State)
Be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel. Finleyből sosem lesz egy Pat Mahomes, de pontos, vigyáz a labdára, jó döntéseket hoz és a mély passzai is szépen fejlődnek. Egy Alex Smith kevésbé atletikus kiadásban. Anno a Boise State-en kezdte egyetemi karrierjét, 2015-ben redshirted sophomore-ként kezdőirányító is lett, de egy bokasérülés miatt csak 3 meccsen játszott, ezután transzferelt a Wolfpackhez.
11. Detroit Lions: Zach Allen, DE (Boston College)
Ziggy Ansah-n franchise tag van és sérült. Allen kemény védő futás ellen és az irányítóra is konzisztensen gyakorol nyomást, lenyűgöző első lépése van, robbanékony játékos. Simán elképzelhető, hogy előbb kelt volna el az idei drafton, mint korábbi csapattársa Harold Landry. Hátránya, hogy eszköztára elég szűkös, a rip move nagyon illene a testalkatához, leendő DL-edzőjének ez lehet az első feladata vele. Ha hosszabbítanának Ansah-val, menő lenne, hogy két ZA lenne a 2 kezdő EDGE.
12. Oakland Raiders (via Cowboys): Deionte Thompson, S (Alabama)
Teljes vakon van az összes safety a Raidersnél. Thompson volt tavaly az első számú cseréje mind Minkah Fitzpatricknek mind Ronnie Harrisonnak a Bamában, a skillsetje is valahol félúton van a 2 srácé között.
13. Indianapolis Colts: Quinnen Williams, DT (Alabama)
Ha már az interior defendereknél tűnik most a legerősebbnek a 2019-es class, lassan ki lehetne valakit húzni. Williams gyakorlatilag Ndamukong Suh kicsit kevesebb fizikai erővel, de 3-as és 5-ös technikán még ebben is bőven átlag feletti lehet.
14. Green Bay Packers: Montez Sweat, OLB (Mississippi State)
Magas, atletikus, dinamikus, képzett pass rusher. A Michigan State-en kezdte karrierjét aztán fegyelmi okokból junior college-ban folytatta pályafutását, majd ezután érkezett meg Starkville-be. Ösztönös, természetes érzékkel bíró EDGE, aki magasságához (6-6) képest jól vált irányt és a kezeivel kb. Tamba Hali szinten darál. 241 fontos tömege lehet kevés lesz a profik között.
15. Baltimore Ravens: Devin White, ILB (LSU)
Középsuliban futó volt. Emberünkről annyit, hogy a scoutok azt mondják, hogy a valaha volt legjobb LSU linebacker (csak az aktívak között találunk olyan egykori Tigers-játékosokat mint Deion Jones vagy Kwon Alexander), a következő Ray Lewis.
16. Tennessee Titans: Parris Campbell, WR (Ohio State)
Nem a klasszikus WR1 alkat, 6-0 magas, de 4.35-öt tud 40 yardon, a nagy játékok mellett a clutch elkapásokban is jeleskedik.
17. Atlanta Falcons: Derrick Brown, DT (Auburn)
Tökéletes választás Grady Jarrett mellé. 6-4 322, ilyen méretekkel is kellően fürge hármasnak, de Jarrett mellett (aki UT-ként jobb vmivel) valszeg ő lenne a 1-technique, kellően kemény futás ellen ehhez a poszthoz is.
18. Philadelphia Eagles: DeAndre Baker, CB (Georgia)
Baker ösztönei és labdaérzéke miatt tökéletes pár Ronald Darby mellé, 1/18-on kihagyhatatlan értéket képvisel. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Tre'Davious White.
19. Seattle Seahawks: Jachai Polite, DE (Florida)
Természetes érzékkel bíró, atletikus, képzett pass rusher, aki nevével ellentétben nem udvariaskodik az irányítóval. Erős, agresszív, fürge, nem balhés, közkedvelt személyiség az öltözőben. Népszerű párhuzam Melvin Ingram vele kapcsolatban.
20. Miami Dolphins: Deebo Samuel, WR (South Carolina)
DeVante Parkert minden valószínűség szerint elengedik, Danny Amendola 33 éves és sosem a tartósságáról volt híres (ráadásul dead money nélkül kivágható a holtszezonban 6 millió $ spórolás mellett), azaz marad Kenny Stills és a 2 gadget player, Jakeem Grant és Albert Wilson. Samuel továbbra is az a robbanékony playmaker, mint ami a 2017-es lábtörése előtt volt, visszahordóként is veszélyes fegyver.
21. Minnesota Vikings: Ed Oliver, DT (Houston)
Ugye azt nem gondoltuk komolyan, hogy Mike Zimmer ilyen kiváló class mellett nem a védőfalba választ, ráadásul Sheldon Richardson szerződése lejár. Oliver fürge, atletikus és fizikális. Alacsonyan játszik, robbanékony, a motorja is minőségi. Egyedül erőben nem az igazi, nagyobb tömegű falemberekkel és a kettőzésekkel szemben vannak nehézségei.
22. Cincinnati Bengals: Albert Okwuegbunam, TE (Missouri)
Tyler Eifert megint megsérült és a szerződése is lejár. Okwuegbunam Drew Lock kedvenc célpontja a red zone-ban, tavaly 11 TD-ig jutott, komoly méretei (6-5 260) mellett gyors is, seam route-on megjátszható, contested catcheknél jól használja a testét.
23. Washington Redskins: Trayvon Mullen, CB (Clemson)
Sok fiatal cornerbackjük van, így talán megengedhetnék maguknak, hogy nem foglalkoznak ezzel poszttal, de a 6-2 magas Mullen óriási upside-dal bír, így Bashaud Breeland után újra Clemson CB-vel próbálkozik a Skins. Mullen, Josh Norman, DJ Swearinger és Ha Ha Clinton-Dix (már ha marad), ez így egy ligaelit secondary. Nála is adott az NFL-vérvonal, Lamar Jackson unokatestvére.
24. Houston Texans: Greg Little, OT (Ole Miss)
Nem tartozom a Deshaun Watson-hívők közé, de azért mégse kéne agyonüttetni szerencsétlent. Little nevével ellentétben nem kicsi (6-6 325), bivalyerős, brutális futásblokkoló. Játéka még nem elég konzisztens, kitartásával vannak gondok, lehet jót tenne neki még egy év egyetem, de a gyenge OT-class miatt elképzelhető, hogy jelentkezik a draftra.
25. Oakland Raiders (via Bears): Raekwon Davis, DT (Alabama)
Szívem szerint WR-t húznék ha lenne megfelelő érték itt, de nincs. Davis személyiségéről ódákat zengenek, igazi vezető és produktív játékos. A kettőzéseket áttöri, kontrollálja a gapeket, fürgesége és karhossza alapján az irányítóra is veszélyes, bár relatíve kevésszer van passzjátékoknál pályán a Tide-ban. Lehorgonyzása egyszerűen fenomenális, ereje miatt elsőrangú futás elleni védő. Igazi freak comboja a méretnek, fürgeségnek és atletikusságnak. Pass rushban is van benne potenciál: első lépése gyors, aktívan használja kezeit, erejét kihasználva képes leválni a blokkokról, továbbá pontosan ezért bull rusht is tud alkalmazni, emellett robbanékony üldöző. Gyakorlatilag a Bama a 2019-es draftra is küld egy Da'Ron Payne-t.
26. Pittsburgh Steelers: Amani Oruwariye, CB (Penn State)
Kellett már vhova beírni egy local herot. Oruwariye érzi a labdát, mellette kitűnő méretekkel bír (6-1, 203) és a sebessége is elégnek a tűnik a profik közé.
27. Carolina Panthers: Cody Ford, OG (Oklahoma)
Ryan Kalil valószínűleg visszavonul a szezon végén, a helyére beljebb huzódik Greg Van Roten és Ford lehet az LG. Hihetetlen vastag teste van jó izomzattal, méretéhez képest (6-5, 335) kimagasló atléta, jelenleg RT a Soonersben, de a profik között inkább guardként lehet elképzelni. Az elmúlt két szezonban sérülések hátráltatták, idén 100%-osan még magasabb szinten teljesít.
28. Los Angeles Chargers: Rashan Gary, DT (Michigan)
Sokoldalú és erőteljes. Kellően agilis ahhoz, hogy edge rusherként is bevessék, Gus Bradley pedig early downokon előszeretettel alkalmaz DT-ket a fal szélén. Jelenleg vállsérüléssel bajlódik, de az ilyesmi nem szokta zavarni Tom Telescot.
29. New England Patriots: Jeffery Simmons, DT (Mississippi State)
Az idei draft Joe Mixonja. Videóra vették, ahogy egy utcai verekedés során többször megütött egy nőt. Simmons az állandó kettőzések ellenére produktív 3-technique pass rusher, igazán kellemetlen ellenfél. Tehetsége alapján TOP10-ben is elkelhetne, de a pályán kívüli dolgai miatt ez nem valószínű, Belichick öltözőjében viszont nem hinném, hogy elkallódna.
30. Green Bay Packers (via Saints): Mack Wilson, ILB (Alabama)
Coverben egészen kiváló linebacker, aki a Bamán 3-4, 4-3, 3-3-5 és 4-2-5-ös védelemben is szerzett szerzett tapasztalatot. Atletikussága és hatótávolsága alapból megvolt, a kiváló képzésnek hála a reakcióideje és a football IQ-ja is fejlődött. Tény, hogy elkapóra vagy safetyre nagyobb szükség lenne, de itt nincs megfelelő érték, továbbá Jake Ryan és Korey Toomer szerződése is lejár.
31. Los Angeles Rams: Christian Wilkins, DL (Clemson)
Suht nem valószínű, hogy meg tudják tartani, kell az utánpótlás. Wilkins bárhol játszhat a 3-emberes védőfalban, sebessége és atletikussága miatt rombol a támadási ponton. Gyors belső pass rusher, aki beomlassza a zsebet. 2016-ban a Clemson védőfalat sújtó sérüléshullám miatt edge rusherként is bevetették, onnan sem volt veszélytelen kifelé. Futás ellen stabil, alsó teste vastag, így nehéz kimozdítani a támadási pontról.
32. Kansas City Chiefs: Byron Murphy, CB (Washington)
Kisebb testű corner (5-11 182), ezért a nagyobb méretű profi elkapók erejével szemben kevés lehet, valamint ez tartóssági kérdéseket is felvet. Ugyanakkor egy energikus játékosról beszélünk, kiváló technikával bír, kivételesen zárkózik rá az elkapó útvonalára. Sebessége révén képes átejteni az irányítót, olyan helyekre is odaér, ahová a QB nem is gondolja, lábmunkája révén ha lemarad sincs nagy bajban, beér a labda és az embere közé. Marcus Peters után újra a Washingtonról választanak CB1-et, ha nem sikerülne megtartani Dee Fordot, akkor a passzsiettető is valid ötlet itt.
empty taxi
Nem rossz, de szerintem olyan isten nincs, hogy Ed Oliver a 21.-nél még bent legyen, de szerintem Gary is top 15 tehetség
kapitnono
Mar csak azert is, mert Ballard altalaban tehetsegre draftol, igy kizartnak tartom, hogy Olivert hagyja csuszni, ha ott lesz a Coltsnal. De engem en bloc meglepne, ha DT-t huznank, a csapat jelenleg legnagyobb needje a corner, en hozzank inkabb Bakert irtam volna. Elegedett is lennek azzal a pickkel, szvsz megeri az 1/13-at.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 8 017 — WHO DAT!!!!
Chargers LT kérésére:
1. Oakland Raiders: Nick Bosa, DE (Ohio State)
Nem elég az AFC Westbe egy Bosa, Joey öccse is ebben a divízióban köt ki. Jon "Genius" Gruden eladta Khalil Macket, így legalább szerez egy játékost, akiben benne van, hogy lesz olyan jó, mint Mack. Ezen scenario esetén feltételezem, hogy Carr marad Raiders-játékos.
2. New York Giants: Justin Herbert, QB (Oregon)
Eli Manningnek lefőtt a kávé, kár szépíteni. Herbert sztem jó alapanyag, 2 legnagyobb hibája olyan, hogy sztem ha megfelelő helyre kerül akkor rutinnal levetkőzhető: egyrészt szokása a célpontjait bámulni, nem igazán vezeti meg a szemeivel a DB-ket, másrészt hajlamos túl sokáig tartogatni a labdát a zsebben. Érdemes megnézni a linkelt videót, a PFF QB elemzője, Zac Robinson elemzi Herbert játékát.
3. Buffalo Bills: A.J. Brown, WR (Ole Miss)
Szerencsétlen Josh Allen nagyon egyedül van. Most megkapja Amari Coopert fizikális kiadásban. Mindenképp a támadósorba választanék itt a Bills helyébe és az OT class eddig nem győzött meg. A 2016-os MLB Draft 19. körében draftolta a San Diego Padres, Kyler Murray (jelenlegi Oklahoma QB) után ő a 2. játékos aki fociban és baseballban is szerepelt a középiskolás Under Armour All-America all-star gálán.
4. San Francisco 49ers: Clelin Ferrell, DE (Clemson)
Nincs igazi RDE a 49ers rosterén. Ferrell kitűnően érzi a snapet, az atletikusságával kapcsolatban nincs konszenzus a szakírók között, esetében különösen sokat fog számítani, hogy mire megy a combine-on.
5. Arizona Cardinals: Trevon Diggs, CB (Alabama)
Jogos igény lenne Josh Rosen komfortérzetén javítani, de egyszerűen ár-érték arányban nem látok itt megfelelő támadót. A 6-2 magas Diggs viszont félelmetes párja (esetleg utódja?) lehetne Patrick Petersonnak, ráadásul a vezetőedző Steve Wilks DB-szakember. Az ő vérvonala sem gyenge, a Vikings WR Stefon Diggs öccséről beszélünk.
6. Cleveland Browns: Marquise Brown, WR (Oklahoma)
Brown a Brownsba, ráadásul Baker Mayfield dobált neki college-ban? Túl logikus. Brown nem egy magas WR (5-11), ráadásul alkatilag vékony, cserébe óriási playmaker. Ha ez a házasság létrejönne a való életben is az azzal is járna, hogy Jarvis Landryt ki kell húzni a pálya szélére, persze vannak akik belelátják Brownba T.Y. Hiltont. Egyébként Antonio Brown unokatestvéréről beszélünk.
7. New York Jets: Josh Allen, OLB (Kentucky)
Josh Allen was sacked by Josh Allen. A hírek szerint próbáltak cserélni edge rusherért többször is, így valószínűleg mára feltűnt az évek óta tátongó lyuk OLB poszton. Allent előszeretettel hasonlítják Clay Matthwshoz. Nővére Myisha Hines-Allen a Washington Mystics (WNBA-csapat) magas bedobója.
8. Denver Broncos: Drew Lock, QB (Missouri)
Kombináld Jay Cutler skillsetjét Eli Manning személyiségével és megkapod Drew Lockot. Jogos kérdés persze h Lock (6-3) elég magas-e John Elwaynek...
9. Tampa Bay Buccaneers: Greedy Williams, CB (LSU)
Úgy az övék a liga legrosszabb védelme, hogy a front7-ben akad jó játékos bőven. Carlton Davis személyében legutóbb beruháztak egy emberezésben erős cornerre, célszerű lenne mellé egy hasonló skillsettel bíró párt szerezni (és ehhez igazítani a sémát). Williams magas és vékony, így lehet, hogy karrierje elején pressben gondjai lesznek, de cserébe képtelenség mellette szeparálódni.
10. Jacksonville Jaguars: Ryan Finley, QB (NC State)
Be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel. Finleyből sosem lesz egy Pat Mahomes, de pontos, vigyáz a labdára, jó döntéseket hoz és a mély passzai is szépen fejlődnek. Egy Alex Smith kevésbé atletikus kiadásban. Anno a Boise State-en kezdte egyetemi karrierjét, 2015-ben redshirted sophomore-ként kezdőirányító is lett, de egy bokasérülés miatt csak 3 meccsen játszott, ezután transzferelt a Wolfpackhez.
11. Detroit Lions: Zach Allen, DE (Boston College)
Ziggy Ansah-n franchise tag van és sérült. Allen kemény védő futás ellen és az irányítóra is konzisztensen gyakorol nyomást, lenyűgöző első lépése van, robbanékony játékos. Simán elképzelhető, hogy előbb kelt volna el az idei drafton, mint korábbi csapattársa Harold Landry. Hátránya, hogy eszköztára elég szűkös, a rip move nagyon illene a testalkatához, leendő DL-edzőjének ez lehet az első feladata vele. Ha hosszabbítanának Ansah-val, menő lenne, hogy két ZA lenne a 2 kezdő EDGE.
12. Oakland Raiders (via Cowboys): Deionte Thompson, S (Alabama)
Teljes vakon van az összes safety a Raidersnél. Thompson volt tavaly az első számú cseréje mind Minkah Fitzpatricknek mind Ronnie Harrisonnak a Bamában, a skillsetje is valahol félúton van a 2 srácé között.
13. Indianapolis Colts: Quinnen Williams, DT (Alabama)
Ha már az interior defendereknél tűnik most a legerősebbnek a 2019-es class, lassan ki lehetne valakit húzni. Williams gyakorlatilag Ndamukong Suh kicsit kevesebb fizikai erővel, de 3-as és 5-ös technikán még ebben is bőven átlag feletti lehet.
14. Green Bay Packers: Montez Sweat, OLB (Mississippi State)
Magas, atletikus, dinamikus, képzett pass rusher. A Michigan State-en kezdte karrierjét aztán fegyelmi okokból junior college-ban folytatta pályafutását, majd ezután érkezett meg Starkville-be. Ösztönös, természetes érzékkel bíró EDGE, aki magasságához (6-6) képest jól vált irányt és a kezeivel kb. Tamba Hali szinten darál. 241 fontos tömege lehet kevés lesz a profik között.
15. Baltimore Ravens: Devin White, ILB (LSU)
Középsuliban futó volt. Emberünkről annyit, hogy a scoutok azt mondják, hogy a valaha volt legjobb LSU linebacker (csak az aktívak között találunk olyan egykori Tigers-játékosokat mint Deion Jones vagy Kwon Alexander), a következő Ray Lewis.
16. Tennessee Titans: Parris Campbell, WR (Ohio State)
Nem a klasszikus WR1 alkat, 6-0 magas, de 4.35-öt tud 40 yardon, a nagy játékok mellett a clutch elkapásokban is jeleskedik.
17. Atlanta Falcons: Derrick Brown, DT (Auburn)
Tökéletes választás Grady Jarrett mellé. 6-4 322, ilyen méretekkel is kellően fürge hármasnak, de Jarrett mellett (aki UT-ként jobb vmivel) valszeg ő lenne a 1-technique, kellően kemény futás ellen ehhez a poszthoz is.
18. Philadelphia Eagles: DeAndre Baker, CB (Georgia)
Baker ösztönei és labdaérzéke miatt tökéletes pár Ronald Darby mellé, 1/18-on kihagyhatatlan értéket képvisel. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Tre'Davious White.
19. Seattle Seahawks: Jachai Polite, DE (Florida)
Természetes érzékkel bíró, atletikus, képzett pass rusher, aki nevével ellentétben nem udvariaskodik az irányítóval. Erős, agresszív, fürge, nem balhés, közkedvelt személyiség az öltözőben. Népszerű párhuzam Melvin Ingram vele kapcsolatban.
20. Miami Dolphins: Deebo Samuel, WR (South Carolina)
DeVante Parkert minden valószínűség szerint elengedik, Danny Amendola 33 éves és sosem a tartósságáról volt híres (ráadásul dead money nélkül kivágható a holtszezonban 6 millió $ spórolás mellett), azaz marad Kenny Stills és a 2 gadget player, Jakeem Grant és Albert Wilson. Samuel továbbra is az a robbanékony playmaker, mint ami a 2017-es lábtörése előtt volt, visszahordóként is veszélyes fegyver.
21. Minnesota Vikings: Ed Oliver, DT (Houston)
Ugye azt nem gondoltuk komolyan, hogy Mike Zimmer ilyen kiváló class mellett nem a védőfalba választ, ráadásul Sheldon Richardson szerződése lejár. Oliver fürge, atletikus és fizikális. Alacsonyan játszik, robbanékony, a motorja is minőségi. Egyedül erőben nem az igazi, nagyobb tömegű falemberekkel és a kettőzésekkel szemben vannak nehézségei.
22. Cincinnati Bengals: Albert Okwuegbunam, TE (Missouri)
Tyler Eifert megint megsérült és a szerződése is lejár. Okwuegbunam Drew Lock kedvenc célpontja a red zone-ban, tavaly 11 TD-ig jutott, komoly méretei (6-5 260) mellett gyors is, seam route-on megjátszható, contested catcheknél jól használja a testét.
23. Washington Redskins: Trayvon Mullen, CB (Clemson)
Sok fiatal cornerbackjük van, így talán megengedhetnék maguknak, hogy nem foglalkoznak ezzel poszttal, de a 6-2 magas Mullen óriási upside-dal bír, így Bashaud Breeland után újra Clemson CB-vel próbálkozik a Skins. Mullen, Josh Norman, DJ Swearinger és Ha Ha Clinton-Dix (már ha marad), ez így egy ligaelit secondary. Nála is adott az NFL-vérvonal, Lamar Jackson unokatestvére.
24. Houston Texans: Greg Little, OT (Ole Miss)
Nem tartozom a Deshaun Watson-hívők közé, de azért mégse kéne agyonüttetni szerencsétlent. Little nevével ellentétben nem kicsi (6-6 325), bivalyerős, brutális futásblokkoló. Játéka még nem elég konzisztens, kitartásával vannak gondok, lehet jót tenne neki még egy év egyetem, de a gyenge OT-class miatt elképzelhető, hogy jelentkezik a draftra.
25. Oakland Raiders (via Bears): Raekwon Davis, DT (Alabama)
Szívem szerint WR-t húznék ha lenne megfelelő érték itt, de nincs. Davis személyiségéről ódákat zengenek, igazi vezető és produktív játékos. A kettőzéseket áttöri, kontrollálja a gapeket, fürgesége és karhossza alapján az irányítóra is veszélyes, bár relatíve kevésszer van passzjátékoknál pályán a Tide-ban. Lehorgonyzása egyszerűen fenomenális, ereje miatt elsőrangú futás elleni védő. Igazi freak comboja a méretnek, fürgeségnek és atletikusságnak. Pass rushban is van benne potenciál: első lépése gyors, aktívan használja kezeit, erejét kihasználva képes leválni a blokkokról, továbbá pontosan ezért bull rusht is tud alkalmazni, emellett robbanékony üldöző. Gyakorlatilag a Bama a 2019-es draftra is küld egy Da'Ron Payne-t.
26. Pittsburgh Steelers: Amani Oruwariye, CB (Penn State)
Kellett már vhova beírni egy local herot. Oruwariye érzi a labdát, mellette kitűnő méretekkel bír (6-1, 203) és a sebessége is elégnek a tűnik a profik közé.
27. Carolina Panthers: Cody Ford, OG (Oklahoma)
Ryan Kalil valószínűleg visszavonul a szezon végén, a helyére beljebb huzódik Greg Van Roten és Ford lehet az LG. Hihetetlen vastag teste van jó izomzattal, méretéhez képest (6-5, 335) kimagasló atléta, jelenleg RT a Soonersben, de a profik között inkább guardként lehet elképzelni. Az elmúlt két szezonban sérülések hátráltatták, idén 100%-osan még magasabb szinten teljesít.
28. Los Angeles Chargers: Rashan Gary, DT (Michigan)
Sokoldalú és erőteljes. Kellően agilis ahhoz, hogy edge rusherként is bevessék, Gus Bradley pedig early downokon előszeretettel alkalmaz DT-ket a fal szélén. Jelenleg vállsérüléssel bajlódik, de az ilyesmi nem szokta zavarni Tom Telescot.
29. New England Patriots: Jeffery Simmons, DT (Mississippi State)
Az idei draft Joe Mixonja. Videóra vették, ahogy egy utcai verekedés során többször megütött egy nőt. Simmons az állandó kettőzések ellenére produktív 3-technique pass rusher, igazán kellemetlen ellenfél. Tehetsége alapján TOP10-ben is elkelhetne, de a pályán kívüli dolgai miatt ez nem valószínű, Belichick öltözőjében viszont nem hinném, hogy elkallódna.
30. Green Bay Packers (via Saints): Mack Wilson, ILB (Alabama)
Coverben egészen kiváló linebacker, aki a Bamán 3-4, 4-3, 3-3-5 és 4-2-5-ös védelemben is szerzett szerzett tapasztalatot. Atletikussága és hatótávolsága alapból megvolt, a kiváló képzésnek hála a reakcióideje és a football IQ-ja is fejlődött. Tény, hogy elkapóra vagy safetyre nagyobb szükség lenne, de itt nincs megfelelő érték, továbbá Jake Ryan és Korey Toomer szerződése is lejár.
31. Los Angeles Rams: Christian Wilkins, DL (Clemson)
Suht nem valószínű, hogy meg tudják tartani, kell az utánpótlás. Wilkins bárhol játszhat a 3-emberes védőfalban, sebessége és atletikussága miatt rombol a támadási ponton. Gyors belső pass rusher, aki beomlassza a zsebet. 2016-ban a Clemson védőfalat sújtó sérüléshullám miatt edge rusherként is bevetették, onnan sem volt veszélytelen kifelé. Futás ellen stabil, alsó teste vastag, így nehéz kimozdítani a támadási pontról.
32. Kansas City Chiefs: Byron Murphy, CB (Washington)
Kisebb testű corner (5-11 182), ezért a nagyobb méretű profi elkapók erejével szemben kevés lehet, valamint ez tartóssági kérdéseket is felvet. Ugyanakkor egy energikus játékosról beszélünk, kiváló technikával bír, kivételesen zárkózik rá az elkapó útvonalára. Sebessége révén képes átejteni az irányítót, olyan helyekre is odaér, ahová a QB nem is gondolja, lábmunkája révén ha lemarad sincs nagy bajban, beér a labda és az embere közé. Marcus Peters után újra a Washingtonról választanak CB1-et, ha nem sikerülne megtartani Dee Fordot, akkor a passzsiettető is valid ötlet itt.
empty taxi
Nem rossz, de szerintem olyan isten nincs, hogy Ed Oliver a 21.-nél még bent legyen, de szerintem Gary is top 15 tehetség


több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Óigen, egy pass rusher a Jets-nél, yeah. 😀
Am nem úgy volt h 3-4 akár 1. körös OT prospect is lesz idén (bár egyikük asszem kiesett a szezonra)? Kicsit aggasztana, ha ennyire gyenge lenne teljes OL class 2019-ben.
Beki
Trey Adamset (Washington) én nagyon kamálom, de a tavalyi ACL-szakadása után most a hátát kell műteni, nem tom kapott-e végül medical redshirtöt, ha igen akk sztem a 2019-es idényre is marad Huskiesban.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Óigen, egy pass rusher a Jets-nél, yeah. 😀
Am nem úgy volt h 3-4 akár 1. körös OT prospect is lesz idén (bár egyikük asszem kiesett a szezonra)? Kicsit aggasztana, ha ennyire gyenge lenne teljes OL class 2019-ben.
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 818
empty taxi
Köszi.
Így legalább kevésbé lesz érdektelen a draft. És letudok követni néhány prospectet.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
empty taxi
Látom nagyon eltérő véleményed van a WR-ekről, mint a legtöbb szakértőnek. AJ Brown nekem tavaly nagy kedvencem volt, és sokat látok bele, sokan még első körbe se látják az idei teljesítménye után, de én a te általad festett 1/3nál se húznám a szemöldököm. Mondjuk fura, hogy Arcega-Whiteside, N'Keal Harry vagy Anthony Johnson nálad sehol.
Sixo
Harry Alshon Jefferytől Jon Baldwinig bármi lehet a profik között. Arceaga-Whiteside gyanúsan szétszakította a térdét a hétvégén a Huskies ellen, az első negyedben pedig az egyébként kiváló Washington sec levette a pályáról. MACtionre idén nem nagyon van időm, így Johnsonról nincs még egzakt véleményem.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 623 — LIGHTS OUT!
empty taxi
Látom nagyon eltérő véleményed van a WR-ekről, mint a legtöbb szakértőnek. AJ Brown nekem tavaly nagy kedvencem volt, és sokat látok bele, sokan még első körbe se látják az idei teljesítménye után, de én a te általad festett 1/3nál se húznám a szemöldököm. Mondjuk fura, hogy Arcega-Whiteside, N'Keal Harry vagy Anthony Johnson nálad sehol.

több mint 5 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 758 — No es importante
ilyen brutál DL class és mégis Bosa az 1/1, pfúj :p bár ha tényleg a Raiders választ először, akkor abszolút reális

Quinnen Williams pl jelen pillanatban 1000%, hogy nem csúszna ki a top10-ből, de még lehet a top5-ből sem, és akkor ugye Ed Olivernél sem értem mondjuk, honnan jött hogy kettőzés ellen nem az igazi, mikor számos meccsen három ember próbálja feltartani, kevés sikerrel

azon is mosolyogtam egyet, hogy "be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel", ami jogos, de ez a Will Grier pickre lett volna megfelelő indoklás, nem a következő Blaine Gabbertre...

félelmetes amúgy az SEC (+ Clemson) fölény a neveknél, sajnos nem véletlen a Tide és Tigers dominancia, de azért a draft idejére sokszor kiderül, hogy ez a túlzott hype-nak is köszönhető


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
empty taxi
Köszi.
NO-i drukkerként nem tudok belekötni 😀😀😀
Amúgy Te kit ajànlanàl, huznàl azzal az egy àrva 2. körös pickkel, ami a csapatunknak van? Tudom hogy vacak kérdés, mert màr biztos 40+-os pick lesz és így belőni valakit/valakiket nehéz oda.
Fattyu
A TE-class kb. az egyetlen, ami tetszik támadóoldalon, oda nem lenne hülyeség húzni. Az alabamai Irv Smith Jr.-nak az apja és nagybátyja is NFL TE volt, a fatert anno 1/20-ra vittétek 1993-ban, a nagybátyja Ed anno Super Bowlon is pályára lépett a Falcons színeiben. Noah Fant (Iowa) klasszikus elkapó TE. Caleb Wilson (UCLA) egy TE/WR tweener, anno Rosen kedvenc célpontja volt. Az apja Chris Wilson az Eagles DL-edzője, anno a Bears draftolta. Mitchell Wilcox (USF) Wilsonhoz hasonló tweener.
A védelemben a back7-re is ráfér az upgrade.
CB2-nek ott van Kendall Sheffield vagy Damon Arnette, úgyis imádjátok az Ohio State DB-ket, Jamel Dean (Auburn) a PFF nagy kedvence, Julian Love (Notre Dame) nagy playmaker kis testben, én ink őt slotban használnám. Ken Webster (Ole Miss) nagy tehetség, idén talán végre maga mögött hagyta a 2016-os ACL-szakadását. Jordan Miller Byron Murphy párja a Huskiesban, ő is pro potenciállal bír. Iman Marshall (USC) ink zónázni szeret. Juan Thornhill (Virginia) évek óta az ACC egyik legjobb CB-je. Alijah Holder (Stanford) magas, vékony corner, elég sérülékeny sajnos. Kisebb iskolákból Blace Brownt (Troy), még kisebbekből Corey Ballentine-t (Washburn) szokták emlegetni mint 2. napos prospect.
LB-knél Tre Lamar (Clemson) jönne a sorban, mondjuk Stephone Anthony után nem tom mennyire bíztok a Clemson LB-kben. Cameron Smith (USC) Denzel Perryman magasabb kiadásban. T.J. Edwards (Wisconsin) a Badgers LB-képzőjének legújabb darabja, kiváló pedigréje van. Anfernee Jennings (Alabama) Mack Wilson párja, nem sokkal rosszabb prospect nála. Vosean Joseph (Florida) nagyon klassz játékos, de WLB-t tud csak játszani. Joe Bachie (Michigan State) jó egyetemről jön és a pályán van olyan jó, mint elődei. Germaine Prattről (NC State) kell még néznem idei tape-et, hogy mennyire jó ő úgy, hogy a teljes tavalyi DL távozott az NFL-be. Te'Von Coney (Notre Dame) jó játékos, viszont tán pass coverben vannak a legnagyobb hiányosságai, ami manapság a legfontosabb. David Reese II (Florida) Jon Bostic fiatalabb kiadásban. Devin Bush (Michigan) kis testű LB, nem tudom h méretbeli hiányosságai kiütköznek-e a profiknál. Jordan Jones (Kentucky) LB-t játszik safety testtel. Ryan Connelly (Wisconsin) nem annyira sokoldalú, mint T.J. Edwards, de jó matéria a profik közé. D'Andre Walker (Georgia) ügyes, de a zöld pettyes sisakhoz szvsz hülye. Kisebb iskolákból elsősorban Juwon Youngot (Marshall) szeretik emlegetni.
Ha ilyen OLB/DE hibrid is szóba jöhet, akkor Jalen Jelkset kell első sorban megemlíteni, gyakorlatilag az Oregon legyártott egy új Dion Jordant. Chase Winovich (Michigan) a szegény ember Clay Matthewsa. Porter Gustin (USC) ink DE, mint OLB 4-3-ban, de ott is el lehet képzelni, sérülékenysége a legnagyobb gond. Brian Burns (Florida State) az egész college football talán legjobb speed rushere, de 218 fonttal gőzöm sincs mi lesz belőle a profik között. Andrew Van Ginkel gyakorlatilag az idei Vince Biegel a Badgers gyártósoráról. Terrell Lewisról (Alabama) gyakorlatilag azt lehet elmondani, mint Gustinról, csak ő még összeszedett egy ACL-szakadást is.
Safetyben Johnathan Abram (Mississippi State) egy Justin Evans-féle center fielder. Chauncey Gardner-Johnson (Florida) tehetséges, a Gators safetyk mostanában beválnak a profik között. Lukas Denis (Boston College) a az új ballhawk safety a BC-nél, az elődei nem rossz játékosok lettek a profiknál. Khaleke Hudson (Michigan) nekem tetszik, nem véletlen kúszik fel a boardokon. Zedrick Woods (Ole Miss) statlapja nem feltétlen támassza alá az atletikus képességeit. David Dowell (Michigan State) teste még nem NFL-kész, sztem maradnia kellene az MSU-n. Mike Edwards (Kentucky) töpszli safety, nem minden sémába illeszthető be. Marvin Tell III (USC) szvsz 6-3-as magassága miatt túlértékelt, passz ellen nem jó. Taylor Rapp (Washington) jó a boxban, passz ellen még bizonyítania kell. JoJo McIntosh (Washington) Rapp párja, ügyes, de sztem lassú single high safetynek az NFL-ben.

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 818
empty taxi
Köszi.
NO-i drukkerként nem tudok belekötni 😀😀😀
Amúgy Te kit ajànlanàl, huznàl azzal az egy àrva 2. körös pickkel, ami a csapatunknak van? Tudom hogy vacak kérdés, mert màr biztos 40+-os pick lesz és így belőni valakit/valakiket nehéz oda.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Chargers LT kérésére:
1. Oakland Raiders: Nick Bosa, DE (Ohio State)
Nem elég az AFC Westbe egy Bosa, Joey öccse is ebben a divízióban köt ki. Jon "Genius" Gruden eladta Khalil Macket, így legalább szerez egy játékost, akiben benne van, hogy lesz olyan jó, mint Mack. Ezen scenario esetén feltételezem, hogy Carr marad Raiders-játékos.
2. New York Giants: Justin Herbert, QB (Oregon)
Eli Manningnek lefőtt a kávé, kár szépíteni. Herbert sztem jó alapanyag, 2 legnagyobb hibája olyan, hogy sztem ha megfelelő helyre kerül akkor rutinnal levetkőzhető: egyrészt szokása a célpontjait bámulni, nem igazán vezeti meg a szemeivel a DB-ket, másrészt hajlamos túl sokáig tartogatni a labdát a zsebben. Érdemes megnézni a linkelt videót, a PFF QB elemzője, Zac Robinson elemzi Herbert játékát.
3. Buffalo Bills: A.J. Brown, WR (Ole Miss)
Szerencsétlen Josh Allen nagyon egyedül van. Most megkapja Amari Coopert fizikális kiadásban. Mindenképp a támadósorba választanék itt a Bills helyébe és az OT class eddig nem győzött meg. A 2016-os MLB Draft 19. körében draftolta a San Diego Padres, Kyler Murray (jelenlegi Oklahoma QB) után ő a 2. játékos aki fociban és baseballban is szerepelt a középiskolás Under Armour All-America all-star gálán.
4. San Francisco 49ers: Clelin Ferrell, DE (Clemson)
Nincs igazi RDE a 49ers rosterén. Ferrell kitűnően érzi a snapet, az atletikusságával kapcsolatban nincs konszenzus a szakírók között, esetében különösen sokat fog számítani, hogy mire megy a combine-on.
5. Arizona Cardinals: Trevon Diggs, CB (Alabama)
Jogos igény lenne Josh Rosen komfortérzetén javítani, de egyszerűen ár-érték arányban nem látok itt megfelelő támadót. A 6-2 magas Diggs viszont félelmetes párja (esetleg utódja?) lehetne Patrick Petersonnak, ráadásul a vezetőedző Steve Wilks DB-szakember. Az ő vérvonala sem gyenge, a Vikings WR Stefon Diggs öccséről beszélünk.
6. Cleveland Browns: Marquise Brown, WR (Oklahoma)
Brown a Brownsba, ráadásul Baker Mayfield dobált neki college-ban? Túl logikus. Brown nem egy magas WR (5-11), ráadásul alkatilag vékony, cserébe óriási playmaker. Ha ez a házasság létrejönne a való életben is az azzal is járna, hogy Jarvis Landryt ki kell húzni a pálya szélére, persze vannak akik belelátják Brownba T.Y. Hiltont. Egyébként Antonio Brown unokatestvéréről beszélünk.
7. New York Jets: Josh Allen, OLB (Kentucky)
Josh Allen was sacked by Josh Allen. A hírek szerint próbáltak cserélni edge rusherért többször is, így valószínűleg mára feltűnt az évek óta tátongó lyuk OLB poszton. Allent előszeretettel hasonlítják Clay Matthwshoz. Nővére Myisha Hines-Allen a Washington Mystics (WNBA-csapat) magas bedobója.
8. Denver Broncos: Drew Lock, QB (Missouri)
Kombináld Jay Cutler skillsetjét Eli Manning személyiségével és megkapod Drew Lockot. Jogos kérdés persze h Lock (6-3) elég magas-e John Elwaynek...
9. Tampa Bay Buccaneers: Greedy Williams, CB (LSU)
Úgy az övék a liga legrosszabb védelme, hogy a front7-ben akad jó játékos bőven. Carlton Davis személyében legutóbb beruháztak egy emberezésben erős cornerre, célszerű lenne mellé egy hasonló skillsettel bíró párt szerezni (és ehhez igazítani a sémát). Williams magas és vékony, így lehet, hogy karrierje elején pressben gondjai lesznek, de cserébe képtelenség mellette szeparálódni.
10. Jacksonville Jaguars: Ryan Finley, QB (NC State)
Be kellene fejezni a bohóckodást Bortles-szel. Finleyből sosem lesz egy Pat Mahomes, de pontos, vigyáz a labdára, jó döntéseket hoz és a mély passzai is szépen fejlődnek. Egy Alex Smith kevésbé atletikus kiadásban. Anno a Boise State-en kezdte egyetemi karrierjét, 2015-ben redshirted sophomore-ként kezdőirányító is lett, de egy bokasérülés miatt csak 3 meccsen játszott, ezután transzferelt a Wolfpackhez.
11. Detroit Lions: Zach Allen, DE (Boston College)
Ziggy Ansah-n franchise tag van és sérült. Allen kemény védő futás ellen és az irányítóra is konzisztensen gyakorol nyomást, lenyűgöző első lépése van, robbanékony játékos. Simán elképzelhető, hogy előbb kelt volna el az idei drafton, mint korábbi csapattársa Harold Landry. Hátránya, hogy eszköztára elég szűkös, a rip move nagyon illene a testalkatához, leendő DL-edzőjének ez lehet az első feladata vele. Ha hosszabbítanának Ansah-val, menő lenne, hogy két ZA lenne a 2 kezdő EDGE.
12. Oakland Raiders (via Cowboys): Deionte Thompson, S (Alabama)
Teljes vakon van az összes safety a Raidersnél. Thompson volt tavaly az első számú cseréje mind Minkah Fitzpatricknek mind Ronnie Harrisonnak a Bamában, a skillsetje is valahol félúton van a 2 srácé között.
13. Indianapolis Colts: Quinnen Williams, DT (Alabama)
Ha már az interior defendereknél tűnik most a legerősebbnek a 2019-es class, lassan ki lehetne valakit húzni. Williams gyakorlatilag Ndamukong Suh kicsit kevesebb fizikai erővel, de 3-as és 5-ös technikán még ebben is bőven átlag feletti lehet.
14. Green Bay Packers: Montez Sweat, OLB (Mississippi State)
Magas, atletikus, dinamikus, képzett pass rusher. A Michigan State-en kezdte karrierjét aztán fegyelmi okokból junior college-ban folytatta pályafutását, majd ezután érkezett meg Starkville-be. Ösztönös, természetes érzékkel bíró EDGE, aki magasságához (6-6) képest jól vált irányt és a kezeivel kb. Tamba Hali szinten darál. 241 fontos tömege lehet kevés lesz a profik között.
15. Baltimore Ravens: Devin White, ILB (LSU)
Középsuliban futó volt. Emberünkről annyit, hogy a scoutok azt mondják, hogy a valaha volt legjobb LSU linebacker (csak az aktívak között találunk olyan egykori Tigers-játékosokat mint Deion Jones vagy Kwon Alexander), a következő Ray Lewis.
16. Tennessee Titans: Parris Campbell, WR (Ohio State)
Nem a klasszikus WR1 alkat, 6-0 magas, de 4.35-öt tud 40 yardon, a nagy játékok mellett a clutch elkapásokban is jeleskedik.
17. Atlanta Falcons: Derrick Brown, DT (Auburn)
Tökéletes választás Grady Jarrett mellé. 6-4 322, ilyen méretekkel is kellően fürge hármasnak, de Jarrett mellett (aki UT-ként jobb vmivel) valszeg ő lenne a 1-technique, kellően kemény futás ellen ehhez a poszthoz is.
18. Philadelphia Eagles: DeAndre Baker, CB (Georgia)
Baker ösztönei és labdaérzéke miatt tökéletes pár Ronald Darby mellé, 1/18-on kihagyhatatlan értéket képvisel. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Tre'Davious White.
19. Seattle Seahawks: Jachai Polite, DE (Florida)
Természetes érzékkel bíró, atletikus, képzett pass rusher, aki nevével ellentétben nem udvariaskodik az irányítóval. Erős, agresszív, fürge, nem balhés, közkedvelt személyiség az öltözőben. Népszerű párhuzam Melvin Ingram vele kapcsolatban.
20. Miami Dolphins: Deebo Samuel, WR (South Carolina)
DeVante Parkert minden valószínűség szerint elengedik, Danny Amendola 33 éves és sosem a tartósságáról volt híres (ráadásul dead money nélkül kivágható a holtszezonban 6 millió $ spórolás mellett), azaz marad Kenny Stills és a 2 gadget player, Jakeem Grant és Albert Wilson. Samuel továbbra is az a robbanékony playmaker, mint ami a 2017-es lábtörése előtt volt, visszahordóként is veszélyes fegyver.
21. Minnesota Vikings: Ed Oliver, DT (Houston)
Ugye azt nem gondoltuk komolyan, hogy Mike Zimmer ilyen kiváló class mellett nem a védőfalba választ, ráadásul Sheldon Richardson szerződése lejár. Oliver fürge, atletikus és fizikális. Alacsonyan játszik, robbanékony, a motorja is minőségi. Egyedül erőben nem az igazi, nagyobb tömegű falemberekkel és a kettőzésekkel szemben vannak nehézségei.
22. Cincinnati Bengals: Albert Okwuegbunam, TE (Missouri)
Tyler Eifert megint megsérült és a szerződése is lejár. Okwuegbunam Drew Lock kedvenc célpontja a red zone-ban, tavaly 11 TD-ig jutott, komoly méretei (6-5 260) mellett gyors is, seam route-on megjátszható, contested catcheknél jól használja a testét.
23. Washington Redskins: Trayvon Mullen, CB (Clemson)
Sok fiatal cornerbackjük van, így talán megengedhetnék maguknak, hogy nem foglalkoznak ezzel poszttal, de a 6-2 magas Mullen óriási upside-dal bír, így Bashaud Breeland után újra Clemson CB-vel próbálkozik a Skins. Mullen, Josh Norman, DJ Swearinger és Ha Ha Clinton-Dix (már ha marad), ez így egy ligaelit secondary. Nála is adott az NFL-vérvonal, Lamar Jackson unokatestvére.
24. Houston Texans: Greg Little, OT (Ole Miss)
Nem tartozom a Deshaun Watson-hívők közé, de azért mégse kéne agyonüttetni szerencsétlent. Little nevével ellentétben nem kicsi (6-6 325), bivalyerős, brutális futásblokkoló. Játéka még nem elég konzisztens, kitartásával vannak gondok, lehet jót tenne neki még egy év egyetem, de a gyenge OT-class miatt elképzelhető, hogy jelentkezik a draftra.
25. Oakland Raiders (via Bears): Raekwon Davis, DT (Alabama)
Szívem szerint WR-t húznék ha lenne megfelelő érték itt, de nincs. Davis személyiségéről ódákat zengenek, igazi vezető és produktív játékos. A kettőzéseket áttöri, kontrollálja a gapeket, fürgesége és karhossza alapján az irányítóra is veszélyes, bár relatíve kevésszer van passzjátékoknál pályán a Tide-ban. Lehorgonyzása egyszerűen fenomenális, ereje miatt elsőrangú futás elleni védő. Igazi freak comboja a méretnek, fürgeségnek és atletikusságnak. Pass rushban is van benne potenciál: első lépése gyors, aktívan használja kezeit, erejét kihasználva képes leválni a blokkokról, továbbá pontosan ezért bull rusht is tud alkalmazni, emellett robbanékony üldöző. Gyakorlatilag a Bama a 2019-es draftra is küld egy Da'Ron Payne-t.
26. Pittsburgh Steelers: Amani Oruwariye, CB (Penn State)
Kellett már vhova beírni egy local herot. Oruwariye érzi a labdát, mellette kitűnő méretekkel bír (6-1, 203) és a sebessége is elégnek a tűnik a profik közé.
27. Carolina Panthers: Cody Ford, OG (Oklahoma)
Ryan Kalil valószínűleg visszavonul a szezon végén, a helyére beljebb huzódik Greg Van Roten és Ford lehet az LG. Hihetetlen vastag teste van jó izomzattal, méretéhez képest (6-5, 335) kimagasló atléta, jelenleg RT a Soonersben, de a profik között inkább guardként lehet elképzelni. Az elmúlt két szezonban sérülések hátráltatták, idén 100%-osan még magasabb szinten teljesít.
28. Los Angeles Chargers: Rashan Gary, DT (Michigan)
Sokoldalú és erőteljes. Kellően agilis ahhoz, hogy edge rusherként is bevessék, Gus Bradley pedig early downokon előszeretettel alkalmaz DT-ket a fal szélén. Jelenleg vállsérüléssel bajlódik, de az ilyesmi nem szokta zavarni Tom Telescot.
29. New England Patriots: Jeffery Simmons, DT (Mississippi State)
Az idei draft Joe Mixonja. Videóra vették, ahogy egy utcai verekedés során többször megütött egy nőt. Simmons az állandó kettőzések ellenére produktív 3-technique pass rusher, igazán kellemetlen ellenfél. Tehetsége alapján TOP10-ben is elkelhetne, de a pályán kívüli dolgai miatt ez nem valószínű, Belichick öltözőjében viszont nem hinném, hogy elkallódna.
30. Green Bay Packers (via Saints): Mack Wilson, ILB (Alabama)
Coverben egészen kiváló linebacker, aki a Bamán 3-4, 4-3, 3-3-5 és 4-2-5-ös védelemben is szerzett szerzett tapasztalatot. Atletikussága és hatótávolsága alapból megvolt, a kiváló képzésnek hála a reakcióideje és a football IQ-ja is fejlődött. Tény, hogy elkapóra vagy safetyre nagyobb szükség lenne, de itt nincs megfelelő érték, továbbá Jake Ryan és Korey Toomer szerződése is lejár.
31. Los Angeles Rams: Christian Wilkins, DL (Clemson)
Suht nem valószínű, hogy meg tudják tartani, kell az utánpótlás. Wilkins bárhol játszhat a 3-emberes védőfalban, sebessége és atletikussága miatt rombol a támadási ponton. Gyors belső pass rusher, aki beomlassza a zsebet. 2016-ban a Clemson védőfalat sújtó sérüléshullám miatt edge rusherként is bevetették, onnan sem volt veszélytelen kifelé. Futás ellen stabil, alsó teste vastag, így nehéz kimozdítani a támadási pontról.
32. Kansas City Chiefs: Byron Murphy, CB (Washington)
Kisebb testű corner (5-11 182), ezért a nagyobb méretű profi elkapók erejével szemben kevés lehet, valamint ez tartóssági kérdéseket is felvet. Ugyanakkor egy energikus játékosról beszélünk, kiváló technikával bír, kivételesen zárkózik rá az elkapó útvonalára. Sebessége révén képes átejteni az irányítót, olyan helyekre is odaér, ahová a QB nem is gondolja, lábmunkája révén ha lemarad sincs nagy bajban, beér a labda és az embere közé. Marcus Peters után újra a Washingtonról választanak CB1-et, ha nem sikerülne megtartani Dee Fordot, akkor a passzsiettető is valid ötlet itt.

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 758 — No es importante
 bleacherreport.com/articles/2804706-west-virginias-will-grier-and-the-decision-that-transformed-his-career

Szerkesztette: r.baggio


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha idén valaki nagyon nagy eséllyel 1/1es lehetne, sanszosan olyan franchisenál aminek azért elég szép történelme van (legyen az a Giants vagy a Raiders esetleg egy feltradelő Broncos), mindenféle rivális nélkül, akkor miért is maradna az egyetemen, hogy egy jóval jobbnak ígérkező QB classban megkockáztassa, hogy visszaesik a játéka vagy csak szimplán jobb QB-k lesznek nála és még az első körből is simán kicsúszhat?
Sixo
A focistak popsija igencsak korbe van nyalva egyetemen, imadjak is, nekik ez a 3-4 ideny gyakran eletuk legjobb idoszaka. Lehet ez. De lehet az is, hogy tenyleg annyira bajnoki cimet akarnak szerezni, hogy ezert vallalnak meg egy evet. Es igazabol az is lehet, hogy valakit a penz annyira nem izgat, peldaul ha valaki amugy is penzes csaladbol es luxusbol erkezik.

Feltetelezem amugy Herbertre gondolsz, akirol rebesgetik, hogy visszamegy majd egy idenyre az Oregonra a draft helyett, pedig sima 1/1 lenne. Mondjuk az is tuti, hogy az ugynoke es az ot korbevevo emberek az elkovetkezdo hetekben 0-24-ben a fulet ragjak majd, nehogy ennyire gyagyas legyen.

Nem is gondolom, hogy maradni fog egyebkent. Mondjuk Luck meghuzta (hala egnek 8-) ).
Stez
Igen csak ugye Luck bármelyik évben 1/1 lett volna, ő semmit sem kockáztatott kvázi. Herbert azért nem egy korszakos zseni, a tavalyi felhozatalban nem lett volna 1/1(vagy legjobb esetben is kérdéses lett volna, hogy ő lesz-e az) és a jövő éviben sem lenne az, sőt talán még 2. sem. Idén viszont tényleg nincs senki a közelében sem.

Legutóbbi ilyen értelmetlen QB nem jön profinak eset ami eszembe jut az pont a nagy kedvenced Tajh Boyd volt, aki minden idők egyik leggyengébb QB évében(AJ Manuel, Geno Smith, Matt Barkley) nem jött ki, pedig ilyen nevek mellett 2. nap legrosszabb esetben de simán lehet Bills inkább őt vitte volna az elsőben, de ő inkább maradt, tolt egy szar évet és végül a Jets vitte 1 évvel később, egy jóval erősebb felhozatalban a 6.körben.
Sixo
Hat azert barki kockaztat. Most ha Luck gerincet eltortek volna, akkor baszhatja a tehetseget, es alapbol elbukik garantalt 25 millio dollart, amit az ujoncszerzodessel megkapott volna.

Ettol fuggetlenul szerintem erre nincsen semmilyen extra magyarazat sem, minthogy emberunk imad ott jatszani, a jovoje szempontjabol megteheti, hogy ne rohanjon azonnal az NFL-be, fontos szamara a csapat, netalantan nyerni akar valamit egyetemi szinten.

De en bloc lehet, hogy az edzoi azt mondtak, hogy jot tenne neki plusz egy ev tapasztalat es fejlodes, mert most meg tul nagy falat lenne neki az NFL, neki meg ez annyira fontos, hogy marad, hogy a leheto legkevesebb hibaval mehessen a draftra. Erre is akad pelda az elmult evekbol, mondjuk nem egy ember rafaragott, ahogy irtad te is.

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 623 — LIGHTS OUT!
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha idén valaki nagyon nagy eséllyel 1/1es lehetne, sanszosan olyan franchisenál aminek azért elég szép történelme van (legyen az a Giants vagy a Raiders esetleg egy feltradelő Broncos), mindenféle rivális nélkül, akkor miért is maradna az egyetemen, hogy egy jóval jobbnak ígérkező QB classban megkockáztassa, hogy visszaesik a játéka vagy csak szimplán jobb QB-k lesznek nála és még az első körből is simán kicsúszhat?
Sixo
A focistak popsija igencsak korbe van nyalva egyetemen, imadjak is, nekik ez a 3-4 ideny gyakran eletuk legjobb idoszaka. Lehet ez. De lehet az is, hogy tenyleg annyira bajnoki cimet akarnak szerezni, hogy ezert vallalnak meg egy evet. Es igazabol az is lehet, hogy valakit a penz annyira nem izgat, peldaul ha valaki amugy is penzes csaladbol es luxusbol erkezik.

Feltetelezem amugy Herbertre gondolsz, akirol rebesgetik, hogy visszamegy majd egy idenyre az Oregonra a draft helyett, pedig sima 1/1 lenne. Mondjuk az is tuti, hogy az ugynoke es az ot korbevevo emberek az elkovetkezdo hetekben 0-24-ben a fulet ragjak majd, nehogy ennyire gyagyas legyen.

Nem is gondolom, hogy maradni fog egyebkent. Mondjuk Luck meghuzta (hala egnek 8-) ).
Stez
Igen csak ugye Luck bármelyik évben 1/1 lett volna, ő semmit sem kockáztatott kvázi. Herbert azért nem egy korszakos zseni, a tavalyi felhozatalban nem lett volna 1/1(vagy legjobb esetben is kérdéses lett volna, hogy ő lesz-e az) és a jövő éviben sem lenne az, sőt talán még 2. sem. Idén viszont tényleg nincs senki a közelében sem.

Legutóbbi ilyen értelmetlen QB nem jön profinak eset ami eszembe jut az pont a nagy kedvenced Tajh Boyd volt, aki minden idők egyik leggyengébb QB évében(AJ Manuel, Geno Smith, Matt Barkley) nem jött ki, pedig ilyen nevek mellett 2. nap legrosszabb esetben de simán lehet Bills inkább őt vitte volna az elsőben, de ő inkább maradt, tolt egy szar évet és végül a Jets vitte 1 évvel később, egy jóval erősebb felhozatalban a 6.körben.

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha idén valaki nagyon nagy eséllyel 1/1es lehetne, sanszosan olyan franchisenál aminek azért elég szép történelme van (legyen az a Giants vagy a Raiders esetleg egy feltradelő Broncos), mindenféle rivális nélkül, akkor miért is maradna az egyetemen, hogy egy jóval jobbnak ígérkező QB classban megkockáztassa, hogy visszaesik a játéka vagy csak szimplán jobb QB-k lesznek nála és még az első körből is simán kicsúszhat?
Sixo
A focistak popsija igencsak korbe van nyalva egyetemen, imadjak is, nekik ez a 3-4 ideny gyakran eletuk legjobb idoszaka. Lehet ez. De lehet az is, hogy tenyleg annyira bajnoki cimet akarnak szerezni, hogy ezert vallalnak meg egy evet. Es igazabol az is lehet, hogy valakit a penz annyira nem izgat, peldaul ha valaki amugy is penzes csaladbol es luxusbol erkezik.

Feltetelezem amugy Herbertre gondolsz, akirol rebesgetik, hogy visszamegy majd egy idenyre az Oregonra a draft helyett, pedig sima 1/1 lenne. Mondjuk az is tuti, hogy az ugynoke es az ot korbevevo emberek az elkovetkezdo hetekben 0-24-ben a fulet ragjak majd, nehogy ennyire gyagyas legyen.

Nem is gondolom, hogy maradni fog egyebkent. Mondjuk Luck meghuzta (hala egnek 8-) ).

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 30 623 — LIGHTS OUT!
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha idén valaki nagyon nagy eséllyel 1/1es lehetne, sanszosan olyan franchisenál aminek azért elég szép történelme van (legyen az a Giants vagy a Raiders esetleg egy feltradelő Broncos), mindenféle rivális nélkül, akkor miért is maradna az egyetemen, hogy egy jóval jobbnak ígérkező QB classban megkockáztassa, hogy visszaesik a játéka vagy csak szimplán jobb QB-k lesznek nála és még az első körből is simán kicsúszhat?

több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 853
Nem tudom, hogy ez mennyire boki majd a csoret a GM-eknek, szamomra azert minusz, hogy szarik a csapatra, es magaval foglalkozik. Raadasul ezzel rontja a draftpoziciojat, szinte egy teljes kihagyott szezonja lesz, es ha megnezem a top2-3-4 jatekost jelenleg, plusz hozzaadom majd azt a ket kubet, akiket biztosan felhype-olnak a topba, akkor szvsz pont Bosa az, aki siman kicsuszhat a top5-bol.
Stez
wtf, októberben lelépni?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 776 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Vegulis csak kotelez a ver ... majd o is holdoutol meg egy kicsit draft utan

több mint 5 éve
zsutu Cleveland Browns 782
A temahoz egyebkent annyit, hogy Joey Bosa allitolag augusztban mar elmondta, hogy a tesoka ido elott ott fogja hagyni az egyetemet, hogy a draftra gyurjon. Magyaran akkor nem a serules miatt talaltak ezt ki, hanem konkretan az volt a terv, hogy ki tudja, mikor, de fogja es nem tolja vegig a szezont.

Es igen, tovabbra is ugy gondolom, hogy ez nem egy jo uzenet. Ez csak megerositett ebben.

Ha pedig ebbol divat lesz a top prospecteknel, az elegge szar lesz az NCAA-nek, meg a csapatoknak.
Stez
Mintha sajnálni kéne szegény NCAA.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
A temahoz egyebkent annyit, hogy Joey Bosa allitolag augusztban mar elmondta, hogy a tesoka ido elott ott fogja hagyni az egyetemet, hogy a draftra gyurjon. Magyaran akkor nem a serules miatt talaltak ezt ki, hanem konkretan az volt a terv, hogy ki tudja, mikor, de fogja es nem tolja vegig a szezont.

Es igen, tovabbra is ugy gondolom, hogy ez nem egy jo uzenet. Ez csak megerositett ebben.

Ha pedig ebbol divat lesz a top prospecteknel, az elegge szar lesz az NCAA-nek, meg a csapatoknak.

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Jaja, lecsúszik majd 1/32-re nekünk. Ha valaki mondjuk a bowl-meccse előtt mondja azt, hogy inkább nem akar megsérülni ott, és úgy járni, mint Jaylon Smith, az mennyivel jobb/rosszabb?

És mennyivel lenne jobb, ha végigszenvedné sérülten az évet, és a draftolása után műteni kellene és mondjuk nem játszhatna az első évében?

GM-ként te azt veszed problémának, ha valaki teljes értékű szeretne lenni a profi karrier előtt? Lehetne persze kínoznia magát, hátha összeszed egy súlyosabb sérülést, ami miatt akár 2. körbe is csúszhat, mint Jaylonék. Kihúznád top 5-ben úgy, hogy még durvábban sérült?

A játékost hibáztatni azért, mert a jövőjét tartja szem előtt, és inkább megpróbál az új szezonra teljes értékű lenni, hogy amikor már valóban pénzre megy a játék, akkor ne bukjon egy sérülés miatt sokat/tudjon játszani a profik között, ne kelljen időt kihagynia a felkészülés és a TC során?

Játékával nem bizonyította azt, hogy megér egy top draftcetlit?

Ezek nekem mind, mind minimum kérdésesek, de reméljük, sok olyan GM van, aki így véli, mint te, hátha lecsúszik hozzánk 😊
Wyatt
Koszonom kerdeseid.
Szoval: mi a top cetli? Mert nalam Bosa alapbol nem top5, ha mondjuk ezt vesszuk topnak. 8) De ugy is az lesz, mert megkapja azt az oriasi hype-ot, de en szerintem koszono viszonyban sincs a bratyoval egyebkent, bar ez szubjektiv velemenyem. Csak amig Joeyt fikaztak, mert bust lett az elozo rokon, addig most Nick meg szepen behajozik Joey farvizen, amugy szerintem ha nem Bosa lenne a vezetekneve, akkor meg sem lenne emlitve a top10-ben.

Ne csak egy oldalt vegyel figyelembe, mert ez nem csak egy oldalrol szol. Szol arrol is, hogy ennek a lepesnek van egy onzo oldala is, amivel igenis o arra mutat ra, hogy a csapat szamara masodlagos.

Es ha itt most egy szaros bowl-meccsrol lenne szo, akkor oke lenne, de Bosa eseteben ez valoszinuleg nem annyi lenne, a seruleserol legalabbis az eddigiek alapjan nem azt irtak, hogy nagyon elhuzodna.

Szoval mind jogos, amit leirsz, ugyanakkor a lepesenek van egy masik uzenete is, amibe azert egy GM siman bele tud kotni, mivel azert jol tudjuk, hogy az NFL-ben mennyi vezetosegnek gyulik meg a baja az ilyen egyenieskedo alakokkal, meg ugyebar a klubok rettegnek a megkerdojelezheto karakterektol, foleg a rossz tapasztalatok miatt.

Ilyen teren pedig azt tudom mondani en is, hogy normalis lepes ez tole, esszeru is, de azert ez tamadhato dontes ez. Ha en Bosa helyeben lettem volna, akkor megprobalom ezt a tamadasi feluletet eltuntetni, es mondjuk akkor mar egy orvosi kozlemennyel ramutatni, hogy a serules miatt 1-2 meccsen tudtam volna csak jatszani, jo esetben meg visszaterni a szezonra. Mert akkor amugy teljesen ertheto lenne. Csak errol a reszerol meg nem olvastam, hogy azert dontott igy, mert hogy amugy is alig jatszhatott volna a serulese miatt, egyszeruen azert, mert o mar egy minimalis kockazatot sem akar vallalni, es akkor innentol inkabb akkor sem jatszik, ha amugy harom het mulva mar boven lenne olyan allapotban.