Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 202 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Esetleg olvasott valaki valamit a csapat várható draft stratégiájáról? Kíváncsi leszek, hogy akarunk e szerezni egy 2. kört valahogy, illetve, hogy bpa alapon, vagy posztara akarunk majd draftolni. Én egy top prospectnek nagyon örülnék a védelembe, mondjuk Simmons, vagy Brown, de van olyan mock is ami szerint Okudah is elérhető lesz még 1/8-on. Mi a véleményetek?
Leon78
én egyre több helyen olvasom azt, hogy le fogunk cserélni. mondjuk 2. kört nem, de több közepes körös picket kaphatunk érte, azokkal meg már lehet mozogni mindenfelé, ha van egy prospect, aki nagyon tetszik és fel akarnak menni érte.
szerintem akkor maradunk 1/8-on, ha véletlenül bent maradna Simmons, vagy Okudah, de én erre 1% esélyt látok 😀 max ha beindul a QB run és mindenki felcserél, akkor talán. szerintem lecserélünk 1. kör közepére (1/16-20), és az ott elérhető legjobb OT-t/DL-t húzzuk


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 9 214
DeAndre Hopkins hivatalosan is pinty lett.
Danny
Végre egy normális WR2 lesz Fitz mellett! 🤣
steelwolf
Murray arra már nem panaszkodhat, hogy nincs kit kiszolgálni. Hopkiins, Fitz, Kirk már magában egy igencsak jó trió, és mellé még vannak ígéretes emberkék. Ha 1. körben jön mondjuk Wills, akkor már az offense kb csak rajta fog állni. Persze Willstől még nem lesz elit fal, de sokat fog dobni a minőségen (amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket).
A defense már más tészta. Ha az egység tudna hozni egy középszintet, már tudunk majd borsot törni a csapatok orra alá. VJ-n persze sok múlik. Ha idén sem lesz előrelépés a keze alatt, akkor remélem lapátra teszik.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 828 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
DeAndre Hopkins hivatalosan is pinty lett.
Danny
Végre egy normális WR2 lesz Fitz mellett! 🤣
több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 943 — Defender
Esetleg olvasott valaki valamit a csapat várható draft stratégiájáról? Kíváncsi leszek, hogy akarunk e szerezni egy 2. kört valahogy, illetve, hogy bpa alapon, vagy posztara akarunk majd draftolni. Én egy top prospectnek nagyon örülnék a védelembe, mondjuk Simmons, vagy Brown, de van olyan mock is ami szerint Okudah is elérhető lesz még 1/8-on. Mi a véleményetek?
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 290 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
DeAndre Hopkins hivatalosan is pinty lett.
több mint 3 éve
gedam 5 692
Azért Brock SB gyöztes QB! Nem vele kéne példázni! 🤣

 www.instagram.com/p/B-2Nzr7hbSR/?hl=hu
steelwolf
már kezdi az arcoskodást, bob csak jól döntött. utálom az ilyen hátraköpködést, undorító. egyébként ez mit jelent? hogy osweiler egy rakás szar és murray sem az a szint, aki neki dobálhat, dehát ő így is megoldja?
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 828 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért Brock SB gyöztes QB! Nem vele kéne példázni! 🤣

 www.instagram.com/p/B-2Nzr7hbSR/?hl=hu
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 9 214
Bevallom ez az offseason elég lázba hozott és aktívabban/lelkesebben követem most a csapatot, lenti kérdésekre írnám le az én nézőpontomat. (Remélem lesz szezon és nem fölöslegesen írtam le a gondolataimat)

Mivel pénzügyi területen dolgozok, ezért az NFL-ben mindig is érdekesnek találtam, hogy hogyan bánnak a cap space-el a csapatok és minden igazolást annak módja szerint szeretek értékelni, hogy cap szempontból mennyire baráti, mert rossz szerződések pár éves távlatban meghatározzák a csapatok lépéseit.

A mámort természetesen DH-DJ trade óta érzem, de több másik igazolás is volt, ami tetszetős elsőre.

Egy GM-nek sok feladatot el kell látnia, de nekem a következők a legfontosabbnak: draft, FA igazolások, hosszabbítások, Cap menedzselés, edzői stáb összetétele.

Keimről a következőket gondolom:
Draftjai pocsékok, ez tudott.

FA-ról sok jó játékost hozott a szezonok alatt, kevés volt arányaiban a nagy mellényúlása, ezt a javára írnám, ide értem továbbá a tradeket is (Palmer, Chandler Jones, Drake, most D. Hopkins). Így utólag a legrondább kétségkívül Sam Bradford idehozatala volt, de elég olcsón megúsztuk azt is, valamint magyarázható a bridge QB gondolat is.

Hosszabbításai már elég vegyes képet festenek (DJ, Gresham, Humphries, Tyrann Mathieu). Sok hallott pénzt nyelt be emiatt a csapat (és még fog is).

Jelenleg a cap úgy áll, ha figyelembe vesszük a draftoltak szerződéseit is, akkor 2,6 millió dollár elkölthető szabad pénz van.

- Idei évi capünk: 199,1 millió dollár

- TOP 51 játékos cap hitje: 179,1 millió dollár (a 52. legjobban és alatta kereső -játékosok fizuja nem számít bele a matekba, ez azért is fontos mert ha jön FA 1,5 misiért az csak 0,75 misivel növeli a cap hitet)

- Dead money: 10,4 m dollár (DJ, Philon, Suggs) – ez még növekedhet, de összehasonlításképpen ez tavaly 50m volt

- Draft szerződések (jelenlegi draftcetlik után): 7 m dollár

Cap space: 199,1 – 179,1 – 10,4 – 7 = 2,6 m dollár

Kik a feláldozhatók a potenciális idén? (itt fontos nagyon cap menedzselése)

Patrick Peterson CB: 13,2 m (Cap Hit) - 0,6 m(Halott pénz) - 12,6m (Spórolt pénz)
Robert Alford CB: 7,5 m (Cap Hit) - 3,0 m (Halott pénz) - 4,5m(Spórolt pénz)
JR Sweezy G: 6,5 m (Cap Hit) - 1,5 m (Halott pénz) - 5,0m(Spórolt pénz)
H. Reddick ILB/OLB: 4,3 m (Cap Hit) - 2,0 m (Halott pénz) - 2,0m(Spórolt pénz)
A. Lee P: 2,0 m (Cap Hit) - 0 m(Halott pénz) - 2,0m(Spórolt pénz)

PP-t szerintem nem tradeljük el, legalábbis szezon előtt. Szezon végén már visszajött a formája, valamint az egész offseasonnak win now mode feelingje van, amit meg is értek mert a következő 3 évben Murray rookie szerződéssel játszik és ez egy páratlan lehetőség.
Alford sérült volt, gondolom ha training camp alatt (ha lesz) derül ki hogy cut vagy marad. Sweezy Alfordhoz hasonlóan draft/edzőtábortól függ a sorsa. Ők ketten a legnagyobb esélyesek szerintem egy cut/trade opcióra.
Reddick érdekes kérdés, mert most papíron ő nem kezdő és a szezon második felében a Suggs cut után OLB-ét játszott, ahova most jött Dennard gondolom rotálni fogják egymást.
Lee évről évre öregszik, nem lepne meg ha kapna edzőtáborba egy versenytársat.

Potenciálisan még Drake esetleges szerződésével is lehetne felszabadítani pénzt, de félek ha ez így történik az nem lesz csapatbarát, most ő 8,5m dollár garantálton van. Egy 3 év 20m dollár szerződés lehet opció 13-14 millió garantálttal ami azt jelentené, ha idén nem úgy működne akkor a következő évben ugyanúgy fájna cap szempontból egy esetleges kivágása mint idén DJ-nél. Reménykedek, hogy nem fizetjük agyon és marad ez prove it szerződés.

Free agentek/hosszabítások
D. Hopkinssal kezdenném, fentiek után remélem ha kap fizuemelést valami köztes megoldás lesz. Neki a következő 3 évre van szerződése az alábbi cap hit-ekkel: 12,5-13,5-14, ami ajándék. Köztes megoldásként a 2. és 3. évre +4-5m dolláros emelést eltudom képzelni vagy szerződéshosszabításként oda adva a több pénzt és elosztani a jövőre a plusz pénzt. Jelenleg nem fér bele a cap hitbe.

J. Philips DT kapott 3 évre 30 milliót az alábbi éves cap hit-ekkel: 4-12-12-2. Az utolsó 2m-t kvázi halott pénzként tovább könyvelték. 2 év után lehet kivágni és benyelve 4 m halott pénzt, cserébe 10 felszabadulhatna (8+2). Ez a szerződés nagyon fájhat nekünk jövőre, JP-nek a tavalyi szezonján kívül nem volt értékelhető produktuma. Bills dline mindig kemény volt, eloszva a figyelem, ez nálunk nem mondható el. Együtt dolgozott Vance Josephhel a Dolphinsnál, valószínűleg miatta is hozhatták. Szerintem túlfizettük.

D. Kennard OLB kapott 3 évre 20 milliót az alábbi éves cap hit-ekkel: 2,5-8-8,25-1,25. Itt is az utolsó 1,25m-t kvázi halott pénzként tovább könyvelték. Őt az első év után ki lehet vágni 3,75m halott pénzért cserébe. Ez egy korrekt szerződés.

De'Vondre Campbell ILB 1 évre kapott 6 milliót, teljesen garantálva. Nagyon érdekesen lett lekönyvelve. Az alábbi éves cap hit-ekkel: 2-1-1-1-1. Őszintén nem tudom, hogy ez tényleg lehet így csinálni a sportracben pl csak első két évre van cap hit beírva, de nem tudom, hogy a maradék 3m hova tűnik. Ha valaki ezt vágja világosítson már fel, köszi!
Amúgy ez is korrekt szerződés pénzügyileg. Valamelyik kinti fórumon írták, hogy tavaly 60szor dobtak rá és 48 elkapás lett belőle, 110-es passer rating mellett, átlag 10,5 yardos elkapások. Ez azt jelenti, hogy meccsenként átlag 3 elkapás. Falconsba TE ellenek védekezett kifejezetten. Mondjuk ha az ellenfél TE yardjait lent tudnánk tartani 50 yard alatt átlagban az már nagy előrelépés lenne nekünk.

Hosszabítások. Több csere embert visszahoztunk: Hundley (QB), Garcia (G), Banjo (S), Bullard (DT), Gilbert(RT). Nekik a cap hitjük 0,85-1,25m dollár között mozog, ami nagyon baráti. (51. játékos cap hitje 0,73m dollár, minimálisan növelték a cap hitet ezek a szerződések.)
+ Justin Murray (RT) tagje 0,75misiért

Nagy mozgásterünk nincs új játékosokat hozni, de én egy centert még várok kukázni.

Ha megnéznétek a cap hiteket, itt tudjátok:  www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/

Hiányposztok:
Nincs kezdő centerünk, hacsak nem M. Cole-lal számolnak, de tavalyelőtt nagyon gyenge volt itt. Oline többi része papíron megvan, bár a RT érdekes. J. Murray játszott tavaly, de visszahoztuk a sérülékeny Gilbertet (tavaly egész szezont kihagyta), aki ha játszott a Steelersben egy jó játékosnak számított.

QB, WR, RB, pipa

DL papíron pipa (Peters, Philips, Z. Allen, Dogbe, Bullard), de azért qualityben nem az igazi ez a brigád.

ILB, OLB, secondary pipa

Draft
Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen irányba megyünk, korábban már írtam erről amit nagyjából fent is tartok. Annyi, hogy ILB (Simmons) helyett Dline esélyesebb (Brown, Kinlaw)
Ezen kívül OL (Wirfs , Wills, Becton, Thomas) vagy jön Ceedee Lamb-WR, Murray játszórársa az Oklahomáról. Esetleg egy hátratrade, a nagy QB rush miatt hátul is lesznek korrekt prospectek 10-15 körül.
emberke22
A Hopkins trade előtt aláírtam volna a Lamb húzást, de már rohadt nagy luxus lenne wr-re "pocsékolni" azt a 8. helyet. WR poszton már bőven jól állunk. Simmonsra sem mondanék nemet, de határtalanul boldog sem lennék. Egy jó RT kelll, és kitartok emellett, bármi is legyen.
A pénzügyi részébe nem mennék bele (alapból nem vágok sokmindent, idén kezdtem el GM-et játszani, abból van már némi rálátás, de azért az sem IRL).
több mint 3 éve
emberke22 Arizona Cardinals 571
Bevallom ez az offseason elég lázba hozott és aktívabban/lelkesebben követem most a csapatot, lenti kérdésekre írnám le az én nézőpontomat. (Remélem lesz szezon és nem fölöslegesen írtam le a gondolataimat)

Mivel pénzügyi területen dolgozok, ezért az NFL-ben mindig is érdekesnek találtam, hogy hogyan bánnak a cap space-el a csapatok és minden igazolást annak módja szerint szeretek értékelni, hogy cap szempontból mennyire baráti, mert rossz szerződések pár éves távlatban meghatározzák a csapatok lépéseit.

A mámort természetesen DH-DJ trade óta érzem, de több másik igazolás is volt, ami tetszetős elsőre.

Egy GM-nek sok feladatot el kell látnia, de nekem a következők a legfontosabbnak: draft, FA igazolások, hosszabbítások, Cap menedzselés, edzői stáb összetétele.

Keimről a következőket gondolom:
Draftjai pocsékok, ez tudott.

FA-ról sok jó játékost hozott a szezonok alatt, kevés volt arányaiban a nagy mellényúlása, ezt a javára írnám, ide értem továbbá a tradeket is (Palmer, Chandler Jones, Drake, most D. Hopkins). Így utólag a legrondább kétségkívül Sam Bradford idehozatala volt, de elég olcsón megúsztuk azt is, valamint magyarázható a bridge QB gondolat is.

Hosszabbításai már elég vegyes képet festenek (DJ, Gresham, Humphries, Tyrann Mathieu). Sok hallott pénzt nyelt be emiatt a csapat (és még fog is).

Jelenleg a cap úgy áll, ha figyelembe vesszük a draftoltak szerződéseit is, akkor 2,6 millió dollár elkölthető szabad pénz van.

- Idei évi capünk: 199,1 millió dollár

- TOP 51 játékos cap hitje: 179,1 millió dollár (a 52. legjobban és alatta kereső -játékosok fizuja nem számít bele a matekba, ez azért is fontos mert ha jön FA 1,5 misiért az csak 0,75 misivel növeli a cap hitet)

- Dead money: 10,4 m dollár (DJ, Philon, Suggs) – ez még növekedhet, de összehasonlításképpen ez tavaly 50m volt

- Draft szerződések (jelenlegi draftcetlik után): 7 m dollár

Cap space: 199,1 – 179,1 – 10,4 – 7 = 2,6 m dollár

Kik a feláldozhatók a potenciális idén? (itt fontos nagyon cap menedzselése)

Patrick Peterson CB: 13,2 m (Cap Hit) - 0,6 m(Halott pénz) - 12,6m (Spórolt pénz)
Robert Alford CB: 7,5 m (Cap Hit) - 3,0 m (Halott pénz) - 4,5m(Spórolt pénz)
JR Sweezy G: 6,5 m (Cap Hit) - 1,5 m (Halott pénz) - 5,0m(Spórolt pénz)
H. Reddick ILB/OLB: 4,3 m (Cap Hit) - 2,0 m (Halott pénz) - 2,0m(Spórolt pénz)
A. Lee P: 2,0 m (Cap Hit) - 0 m(Halott pénz) - 2,0m(Spórolt pénz)

PP-t szerintem nem tradeljük el, legalábbis szezon előtt. Szezon végén már visszajött a formája, valamint az egész offseasonnak win now mode feelingje van, amit meg is értek mert a következő 3 évben Murray rookie szerződéssel játszik és ez egy páratlan lehetőség.
Alford sérült volt, gondolom ha training camp alatt (ha lesz) derül ki hogy cut vagy marad. Sweezy Alfordhoz hasonlóan draft/edzőtábortól függ a sorsa. Ők ketten a legnagyobb esélyesek szerintem egy cut/trade opcióra.
Reddick érdekes kérdés, mert most papíron ő nem kezdő és a szezon második felében a Suggs cut után OLB-ét játszott, ahova most jött Dennard gondolom rotálni fogják egymást.
Lee évről évre öregszik, nem lepne meg ha kapna edzőtáborba egy versenytársat.

Potenciálisan még Drake esetleges szerződésével is lehetne felszabadítani pénzt, de félek ha ez így történik az nem lesz csapatbarát, most ő 8,5m dollár garantálton van. Egy 3 év 20m dollár szerződés lehet opció 13-14 millió garantálttal ami azt jelentené, ha idén nem úgy működne akkor a következő évben ugyanúgy fájna cap szempontból egy esetleges kivágása mint idén DJ-nél. Reménykedek, hogy nem fizetjük agyon és marad ez prove it szerződés.

Free agentek/hosszabítások
D. Hopkinssal kezdenném, fentiek után remélem ha kap fizuemelést valami köztes megoldás lesz. Neki a következő 3 évre van szerződése az alábbi cap hit-ekkel: 12,5-13,5-14, ami ajándék. Köztes megoldásként a 2. és 3. évre +4-5m dolláros emelést eltudom képzelni vagy szerződéshosszabításként oda adva a több pénzt és elosztani a jövőre a plusz pénzt. Jelenleg nem fér bele a cap hitbe.

J. Philips DT kapott 3 évre 30 milliót az alábbi éves cap hit-ekkel: 4-12-12-2. Az utolsó 2m-t kvázi halott pénzként tovább könyvelték. 2 év után lehet kivágni és benyelve 4 m halott pénzt, cserébe 10 felszabadulhatna (8+2). Ez a szerződés nagyon fájhat nekünk jövőre, JP-nek a tavalyi szezonján kívül nem volt értékelhető produktuma. Bills dline mindig kemény volt, eloszva a figyelem, ez nálunk nem mondható el. Együtt dolgozott Vance Josephhel a Dolphinsnál, valószínűleg miatta is hozhatták. Szerintem túlfizettük.

D. Kennard OLB kapott 3 évre 20 milliót az alábbi éves cap hit-ekkel: 2,5-8-8,25-1,25. Itt is az utolsó 1,25m-t kvázi halott pénzként tovább könyvelték. Őt az első év után ki lehet vágni 3,75m halott pénzért cserébe. Ez egy korrekt szerződés.

De'Vondre Campbell ILB 1 évre kapott 6 milliót, teljesen garantálva. Nagyon érdekesen lett lekönyvelve. Az alábbi éves cap hit-ekkel: 2-1-1-1-1. Őszintén nem tudom, hogy ez tényleg lehet így csinálni a sportracben pl csak első két évre van cap hit beírva, de nem tudom, hogy a maradék 3m hova tűnik. Ha valaki ezt vágja világosítson már fel, köszi!
Amúgy ez is korrekt szerződés pénzügyileg. Valamelyik kinti fórumon írták, hogy tavaly 60szor dobtak rá és 48 elkapás lett belőle, 110-es passer rating mellett, átlag 10,5 yardos elkapások. Ez azt jelenti, hogy meccsenként átlag 3 elkapás. Falconsba TE ellenek védekezett kifejezetten. Mondjuk ha az ellenfél TE yardjait lent tudnánk tartani 50 yard alatt átlagban az már nagy előrelépés lenne nekünk.

Hosszabítások. Több csere embert visszahoztunk: Hundley (QB), Garcia (G), Banjo (S), Bullard (DT), Gilbert(RT). Nekik a cap hitjük 0,85-1,25m dollár között mozog, ami nagyon baráti. (51. játékos cap hitje 0,73m dollár, minimálisan növelték a cap hitet ezek a szerződések.)
+ Justin Murray (RT) tagje 0,75misiért

Nagy mozgásterünk nincs új játékosokat hozni, de én egy centert még várok kukázni.

Ha megnéznétek a cap hiteket, itt tudjátok:  www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/

Hiányposztok:
Nincs kezdő centerünk, hacsak nem M. Cole-lal számolnak, de tavalyelőtt nagyon gyenge volt itt. Oline többi része papíron megvan, bár a RT érdekes. J. Murray játszott tavaly, de visszahoztuk a sérülékeny Gilbertet (tavaly egész szezont kihagyta), aki ha játszott a Steelersben egy jó játékosnak számított.

QB, WR, RB, pipa

DL papíron pipa (Peters, Philips, Z. Allen, Dogbe, Bullard), de azért qualityben nem az igazi ez a brigád.

ILB, OLB, secondary pipa

Draft
Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen irányba megyünk, korábban már írtam erről amit nagyjából fent is tartok. Annyi, hogy ILB (Simmons) helyett Dline esélyesebb (Brown, Kinlaw)
Ezen kívül OL (Wirfs , Wills, Becton, Thomas) vagy jön Ceedee Lamb-WR, Murray játszórársa az Oklahomáról. Esetleg egy hátratrade, a nagy QB rush miatt hátul is lesznek korrekt prospectek 10-15 körül.
több mint 3 éve
emberke22 Arizona Cardinals 571
Cassius Marsh követte Gunter példáját és ő is aláírt hozzánk. Róla is lehet mesélni.

Kicsit megkésve de ennyit nem ért szerintem. Plusz kijöttek a részletek 11,5 garantált a 18-ból, két év után tudjátok csak elküldeni. Gunter a tavalyi szezonban kezdett nálunk és így volt fent a snapek kb. 54%-ban, a csapatból a második legtöbbet amit nem gondoltam volna. De elég láthatatlan volt, nem egy extra, én egy erős rotációs embernek mondanám, de kívánom hogy nálatok kiteljesedjen. Hozzátenném még, hogy tavaly a cardinals DLine az egyik leggyengébb volt a ligában. Ne várjátok tőle semmiképp sem CC szintű játákot.
emberke22
Big end lesz, mint Calais volt, de kb olyan hatékonyan fogja tenni ezt, mint Red Bryant vagy Jared Odrick tette...
iktriad
Megvártam míg kijön a cap hitje. 887 e dollár, elég baráti, rotációs OLB, okés volt nálunk, ahhoz képest, hogy nem volt sokat a pályán felért néha a qb-ra, de csinált kulcs pillanatokban egy két iszonyú idóta szabálytalanságot (3. & sok, kivédekezzük, de personal fault CM-nél így first down, ez mondjuk nem fog hiányozni 😀 )
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 290 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Úgy néz ki igencsak kifogytunk a cap spase-ből. Ráadásul még kellene az újoncokra is pénz, valamint Hopkins is valószínűleg új szerződést akar. Szerintetek ki lesz az áldozat, esetlegesen benne lehet 1 Peterson trade?
Leon78
Nincs sok draftcetli, elvileg pont takarja a mostani hely. Egy Chandler Jones átalakítást/hosszabbítást valószínűbbnek gondolnék a lista elejéből, de aztán ki tudja. A lista közepéből/végéből sokkal könnyebben lehetne felszabadítani pár milliót.
Natloz
Nem varok mar kb semmilyen komoly mozgast. A brigad egybe maradt, a lyukak nagy reszet betomtuk, ennel jobban az idei FA nem alalkulhatott volna.

Szerkesztette: Danny
több mint 3 éve
Natloz Arizona Cardinals 296
Úgy néz ki igencsak kifogytunk a cap spase-ből. Ráadásul még kellene az újoncokra is pénz, valamint Hopkins is valószínűleg új szerződést akar. Szerintetek ki lesz az áldozat, esetlegesen benne lehet 1 Peterson trade?
Leon78
Nincs sok draftcetli, elvileg pont takarja a mostani hely. Egy Chandler Jones átalakítást/hosszabbítást valószínűbbnek gondolnék a lista elejéből, de aztán ki tudja. A lista közepéből/végéből sokkal könnyebben lehetne felszabadítani pár milliót.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 943 — Defender
Úgy néz ki igencsak kifogytunk a cap spase-ből. Ráadásul még kellene az újoncokra is pénz, valamint Hopkins is valószínűleg új szerződést akar. Szerintetek ki lesz az áldozat, esetlegesen benne lehet 1 Peterson trade?
több mint 3 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 943 — Defender
Ajánlom mindenkinek 😊
Cardinals- Eagels n2008.
 www.nfl.com/videos/full-nfl-games/0ap3000001108095/Full-NFL-Game-2008-NFC-Championship-Game-Eagles-vs-Cardinals-NFL-Game-Pass
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Felebredtem ma hajnal 3-kor, nem tudtam visszaaludni es rakerestem instan Kylerre. Epp twitch-en Maddenezett. Valami ritka nagy balfasz ellen jatszott, mert a dobott 5 int ellenere is lazan nyert. Hat azt hiszem ezt a sracot meg en is lenyomnam Maddenben 😃
Danny
Akkor végre megszületett az ideális ellenfelem 😀

több mint 3 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Felebredtem ma hajnal 3-kor, nem tudtam visszaaludni es rakerestem instan Kylerre. Epp twitch-en Maddenezett. Valami ritka nagy balfasz ellen jatszott, mert a dobott 5 int ellenere is lazan nyert. Hat azt hiszem ezt a sracot meg en is lenyomnam Maddenben 😃
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 232 — a new hope (again)
Murrayre van felhúzva a fr és a jövő. Meg kell védeni, no brain ot draft sztem.



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 9 214
Szerintetek van esely ra, hogy Simmons vagy Okudah eddig csuszik, vagy OL bpa draft lesz? Egyszeruen nem tudok elkepzelni mas forgatokonyvet.
Danny
Okudah szinte biztos, hogy megy a Lionsbe, szóval Ő aligha. Simmonsra van esély, de én inkább Wills-re mennék rá. Még akkor is, ha ez most nem egy rossz class a támadófal embereiből.
több mint 3 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Szerintetek van esely ra, hogy Simmons vagy Okudah eddig csuszik, vagy OL bpa draft lesz? Egyszeruen nem tudok elkepzelni mas forgatokonyvet.
több mint 4 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 9 214
Egyebkent brutal jo latni, hogy mennyi jatekos ter vissza, ez nagyon jo jel szerintem, sikerul egyutt tartani a sracokat. FA is igen jol ment, a vedelem legnagyobb lyukait betomtuk, egy RT kell a draftrol es kesz a csapat. Nem mondom, hogy PO eselyes, de csak a divizio nehezsege miatt, akrmelyik masik csoportban contenderek latom a brigadot. Aztan ki tudja, a masodik ev azert nagy vizvalaszto a QB-knal, akarmi lehet (kovezzetek meg, de nekem jo eloerzetem van Murray kapcsan), jo vegre igy hozzaalni a holtszezonban a kovetkezo idenynek.
Danny
Ha elfelejti ezt a 'rohangálunk a backfielden, míg -10-en be nem sackelnek' hülyeségét, akkor nem lesz gond. No persze a fal is tarthatna tovább 2 mp-nél, amikor passzjáték van.
Egyébként ez a fal még mindig SZAR. Ha nem javul tavalyhoz képest, akkor előrelépést nagyon nem kell várni, mert hiába jött egy top3as elkapó, Ő sem fog tudni mindig hipergyorsan elszakadni az őrzőtől.
több mint 4 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Egyebkent brutal jo latni, hogy mennyi jatekos ter vissza, ez nagyon jo jel szerintem, sikerul egyutt tartani a sracokat. FA is igen jol ment, a vedelem legnagyobb lyukait betomtuk, egy RT kell a draftrol es kesz a csapat. Nem mondom, hogy PO eselyes, de csak a divizio nehezsege miatt, akrmelyik masik csoportban contenderek latom a brigadot. Aztan ki tudja, a masodik ev azert nagy vizvalaszto a QB-knal, akarmi lehet (kovezzetek meg, de nekem jo eloerzetem van Murray kapcsan), jo vegre igy hozzaalni a holtszezonban a kovetkezo idenynek.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cassius Marsh követte Gunter példáját és ő is aláírt hozzánk. Róla is lehet mesélni.

Kicsit megkésve de ennyit nem ért szerintem. Plusz kijöttek a részletek 11,5 garantált a 18-ból, két év után tudjátok csak elküldeni. Gunter a tavalyi szezonban kezdett nálunk és így volt fent a snapek kb. 54%-ban, a csapatból a második legtöbbet amit nem gondoltam volna. De elég láthatatlan volt, nem egy extra, én egy erős rotációs embernek mondanám, de kívánom hogy nálatok kiteljesedjen. Hozzátenném még, hogy tavaly a cardinals DLine az egyik leggyengébb volt a ligában. Ne várjátok tőle semmiképp sem CC szintű játákot.
emberke22
Big end lesz, mint Calais volt, de kb olyan hatékonyan fogja tenni ezt, mint Red Bryant vagy Jared Odrick tette...
több mint 4 éve
emberke22 Arizona Cardinals 571
Rodney Gunter eljött hozzánk. Gondolom ő azért nem annyira jó, mint a legutóbbi DL, akit tőletek igazoltunk. 😊
Futás ellen milyen?
iktriad
átlagos, szerintem. mennyiért ment?
Löfli
3 év; 18 millió. Big End poszton játszik majd. Kb ő lesz az új Red Bryant/Odrick ott.
 twitter.com/APMarkLong/status/1240424546521550848
iktriad
Kicsit megkésve de ennyit nem ért szerintem. Plusz kijöttek a részletek 11,5 garantált a 18-ból, két év után tudjátok csak elküldeni. Gunter a tavalyi szezonban kezdett nálunk és így volt fent a snapek kb. 54%-ban, a csapatból a második legtöbbet amit nem gondoltam volna. De elég láthatatlan volt, nem egy extra, én egy erős rotációs embernek mondanám, de kívánom hogy nálatok kiteljesedjen. Hozzátenném még, hogy tavaly a cardinals DLine az egyik leggyengébb volt a ligában. Ne várjátok tőle semmiképp sem CC szintű játákot.