Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 638
Annyira mindenki kivan ezzel lezúzzák LJ-t. Jobban védik az irányítót futásnál mint valaha. Mahomes-ra hétvégén minimum 5ször ment Ravens védő telibe, ott is lehetett volna concussion ha a védők úgy akarják. Nem kell ahhoz futni.....
KeyG
Az irányítókat a zsebben védik kizárólagosan (pl.: az új roughing the passer szabállyal, low contact tilalommal, nyak-fejrész védelmével). A védőknek a zsebben lévő QB-nél manapság a dobásmechanizmus megzavarása az elsődleges cél, hogy szétessen a mozdulat, szétessen a játék üteme és pontatlanság csússzon be.

Kimozgás esetében már RB-nek számít az irányító, ott a védő nem fogja kímélni (korlátozottan még helmet-et is üthetsz).

Nézd meg, hogy a korábban futkorászós irányítóknak mennyire visszavették a direkt futójátékait erre a szezonra a hosszútávú fenntarthatóság jegyében: Russell Wilson az első tíz meccsen nem is kapott kb. ilyen hívást, Pat Mahomes-nak Reid szándékosan nem engedte a kimozgásokat a szezon elején, de még most is korlátozza (Kareem Hunt ennek megvalósításában alapvető jelentőségű volt, s nem a futásai, hanem a széleskörű checkdown opciók miatt), de Cam Newton-t is tehermentesítették option játékokkal, hogy ne kelljen folyton LB-be rongyolnia (megjegyzem, hogy Newton is önveszélyesen játszik évek óta, helikopterezik folyton, rommá is ment a válla...)

LJ kapcsán nem a tény aggasztó, hogy többnyire futással oldja meg a játékot, hanem a stílus, amivel fut. A gyerek konkrétan lehajtott fejjel megy előre, egyáltalán nem pásztázza a pályát, vakoldalról nem is érzi a nyomást (legalábbis a három meccsen, amit tőle láttam, így volt). A védők egyszerűen nem hiszik el, hogy a scrimmage előtt passzolni fog.

Russ Wilson vagy Pat Mahomes ellenben a mozgásból legjobban és legpontosabban dobó QB-k közé tartoznak (baseball múltjuk miatt a csuklómozdulatuk, a dobáskivitelezésük és a mechanikájuk is erre termett, teljesen egyedi). Nem érdemes hozzájuk hasonlítani Lamart, aki még az elméletileg balanszolt testtartásból is borzasztó mechanikával dob.

Azért elméleti az egyensúlya, mert saját maga belerondít: vagy hátsó lábról dob, vagy belehajol, illetve sokszor "lóbálja a kezét", ezért nem gyors a labda kiengedés mozdulata sem. (Ennek javítására indokolt lenne nála egy QB camp.)

Wilson és Mahomes súlypontja jóval alacsonyabb cserébe, ezért gyorsan képesek irányt is váltani (pl.: Russnál nézd meg, hány védő bokáját csavarta ki a roll out-oknál). LJ most még magasan és szinte egyenesen fut, viszont nincs hozzá Cam Newton teste, szerintem jelenleg bele van kódolva a sérülés (Robert Griffin is hasonlóan "okosan" játszott a Redskinsben).

A fentiek javíthatók, mert nem ezek Jackson legnagyobb hibái (hanem az, hogy még nem tud pályát olvasni), illetve leszoktatható lenne róla, de a rosszul beidegződött mozdulatokat a legnehezebb kivenni egy irányító fejéből (pl.: Big Ben és Blake Bortles is sokszor visszaesik a rosszul rögzült mozdulatokhoz és akkor jönnek a brainfart megoldásaik).

Szóval Lamar Jacksonnal sokat kell foglalkozni, de én nem látom, hogy nálatok lenne rá alkalmas edzői stáb, mert Flacco sem fejlődött semmit önmagában, de még a játékának a szegmenseihez sem igazítottak semmit Harbaugh-ék (de ezt már kiveséztétek sokszor). Első körben el kellene küldeni egy irányító táborba, másrészt kell neki egy all round target, egy go to guy, akihez mindig fordulhat, ha "bajba kerül".

Ha meghagyják a nyers tehetségével, a profi ligában elveszik, amiért kár lenne, mert amúgy ő egy győztes típus, csak - én így látom - rossz helyre és rossz kezekbe került. Harbaugh most akar eredményt, hogy megmentse a stábját (magát) és túlságosan mély vízbe dobta, mindenfajta előképzés és előfeltétel nélkül, aminek rossz vége lehet. Hosszabb távon semmiképpen nem tartható a dolog, de egy offseason alatt is lehet haladni sokat vele, mint Mahomes-sal tették. Mondjuk Andy Reid-től el is vártam az előzményi munkásságát ismerve, hogy Patből kihozza az állatot.

Harbs stábjánál ebben nem hiszek, én Mornhinweg-ben nem látom, hogy LJ alá tesz egy normális playbook-ot.

Nyilván Urban-t erre a szezonra hozták és ő Reid alatt is dolgozott az Eagles-nél, csak éppen eltelt 9 év azóta és a liga pöppet más trendet mutat: Donovan McNabb és Mike Vick voltak az irányítók (McNabb tudott passzolni, Vick meg fénykorában a valaha legjobban futó QB volt szerintem), de nem tudom, hogy ők mennyire Urban "találmányai" és "alkotásai", gondolom semennyire. Utána meg WR coachként dolgozott a Bengays-nél. Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes...
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 7 983
Annyira mindenki kivan ezzel lezúzzák LJ-t. Jobban védik az irányítót futásnál mint valaha. Mahomes-ra hétvégén minimum 5ször ment Ravens védő telibe, ott is lehetett volna concussion ha a védők úgy akarják. Nem kell ahhoz futni.....

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Én láttam Flaccot első évében... Hát nem mondanám azt, hogy sokkal jobb teljesítményt hozott mint most LJ.
Akkoriban még Joe handoff Flacconak hívták ... Aztán mégis lett belőle valaki...
Persze abban az időben nem volt még annyira passzorient a támadás, de azért Heap-nek meg Masonnek dobálgathatta a lasztit...
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Nincs Flacco-LJ kerdes. Flacco-MM-JH tengely nem mukodott sem a multban, a jelenben es a jovoben sem hiszek bennuk. Az hogy ez kinek a hibaja mekkora szazalekban azt dontse el mindenki maga. LJ jelenleg mukodik, a kozel es tavoli jovoben nem fog ha nem fog tudni dobni. Hiszunk-e benne hogy JH es MM raszabnak valami fantasztikusat? Ez a kerdes, Keksznek. 2012-2013 szezon ota a jelenben elunk es most sincs maskeppen. Mi a meglepo?
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 846
LJ -t a chargers fogja lezuzni végleg (már ha el jut addig) és akkor legalább felebred a FO hogy nincs meg oldva a QB kérdés.
Ez mondjuk még mindig a jobbik opció mint az hogy végig tolja a szezont és építünk rá egy csapatot aztán szeptemberben lezuzzak és ott állunk majd Mellet féle csere hulladékkal.

Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
lucio 323
És most komolyan mi ertelme van iden Jacksont erőltetni? Valaki magyarázza mar meg nekem.

Nem lenne jobb inkabb holtszezonba megtanitani passzolni? Meglehet nézni az elso LJ-s meccs utan hogy alakulunk a szamokkal futásban,folyamatosan csökkenő tendencia,magyarul eddig az nem ismerte ki ezt a taktikai csodát aki nem akarta.

Persze jo lesz a Láma,ha balfasz csapatok ellen jatsszunk es valami csoda folytan nem kerülünk hátrányba a 4. Negyedben, máskülönben 100 szazalek szopó,hisz egyet se tud dobni tisztessegesen,a labdara se vigyaz.

De építsük rá azert a csapatot,kuldjuk is el a WReket,azt amikor ketté csattintjak a gyerek gerincét, meg építsünk uj csapatot 3-13 as szezonok közbe...Ez Harbo vagy a GM utolso erolkodese szerintem,de eleg szanalmas minden tekintetben. Nincs kesz a srác es passzjatekban valszeg nem is lesz soha,de egesz biztos nem idén.
LeviPoki
Szerintem pont idén van értelme erőltetni. A csapat akár vele, akár nélküle 9-7-re jó lehet. De ez a döntés arra mutat, hogy elküldjük Flaccot. És hát a fejlődéséhez aranyat érhetnek az ilyen meccsek, mint ez a három, amikor a Steelers többet tehet a mi PO szereplésünkért, mint mi magunk.
A jövőről ugyanazt gondolom: az ilyen típusú irányítók nem húzták sokáig, még azok sem, akik tudtak passzolni. Ő meg nem tud. És úgy érzem, néhány hibája nem orvosolható. És szerintem sem lehet(ne) LJ-re felépíteni a csapatot. Én is azt érzem, hogy a középszar védelemmel rendelkező csapatok ellen jó, ott viszont vele sokkal magabiztosabbak lehetünk, mint Flaccoval voltunk. De hogy egyébként...Igaz, RG III tökéletes csere mögé. És tényleg: nem kell megfizetni majd Brown-t, mer' úgyse lesz hosszú passz...nem kell jobb center, vagy pótolni Yandát, mer' nem kell tartani a falnak...kukázunk még pár cutolt WR-t, meg RB-t, kész az O, és draftolunk még 5 védőt, hátha egyszer megfog a D egy negyedik és hosszút.
Félreértés ne essék: szerintem ez nem Flacco vagy LJ kérdés. Flaccoval már láttuk, mi van. JH-val is. Ha éppen béna a Steelers, 9-7-el bejutunk. Kb. ez. Valamit változtatni kell, ha qb-t, akkor legyen az. De én nem látok bele LJ-be 10+ győzelmes szezonokat a dobásai miatt, és kb. egy teljes sérülésmentes szezont se a stílusa miatt.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 638
Mer aztán flakoval elröbb lennénk mi?, aki egy gyenge szar Cleveland ellen 9 pontot bír felrakni az húzzon a picsába már alig várom hogy kibaszák a picsába de jövö re repül meg is fogom ünnepelni hogy megszabadul a csapat ettöl a balfasz ürgétöl. Kurva nagy fizetés teljesítmény meg egy kalap szar. Edzök is így gondolják jövöre repül flakon.
Norbi180
Hatalmas forma vagy!😂 Szerintem szólni kéne Wyattnek, hogy ajánljon be Pogácsa Úrnak. Annyit minimum tudsz, mint Stez😂
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 661
Kurva nagy fizetés teljesítmény meg egy kalap szar. Edzök is így gondolják jövöre repül flakon.
Norbi180

Borbinho
Azóta mi van? Gyenge mint a szar, volt egy jó éve oszt annyi.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kurva nagy fizetés teljesítmény meg egy kalap szar. Edzök is így gondolják jövöre repül flakon.
Norbi180


Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 661
Mer aztán flakoval elröbb lennénk mi?, aki egy gyenge szar Cleveland ellen 9 pontot bír felrakni az húzzon a picsába már alig várom hogy kibaszák a picsába de jövö re repül meg is fogom ünnepelni hogy megszabadul a csapat ettöl a balfasz ürgétöl. Kurva nagy fizetés teljesítmény meg egy kalap szar. Edzök is így gondolják jövöre repül flakon.

Szerkesztette: Norbi180
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/Ravens/status/1072895982134734848

ennel nincs jobb valasz, es az h osztonosen jott, sokat elarul rola. sok oromot fog meg okozni ez a srac nektek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
És most komolyan mi ertelme van iden Jacksont erőltetni? Valaki magyarázza mar meg nekem.

Nem lenne jobb inkabb holtszezonba megtanitani passzolni? Meglehet nézni az elso LJ-s meccs utan hogy alakulunk a szamokkal futásban,folyamatosan csökkenő tendencia,magyarul eddig az nem ismerte ki ezt a taktikai csodát aki nem akarta.

Persze jo lesz a Láma,ha balfasz csapatok ellen jatsszunk es valami csoda folytan nem kerülünk hátrányba a 4. Negyedben, máskülönben 100 szazalek szopó,hisz egyet se tud dobni tisztessegesen,a labdara se vigyaz.

De építsük rá azert a csapatot,kuldjuk is el a WReket,azt amikor ketté csattintjak a gyerek gerincét, meg építsünk uj csapatot 3-13 as szezonok közbe...Ez Harbo vagy a GM utolso erolkodese szerintem,de eleg szanalmas minden tekintetben. Nincs kesz a srác es passzjatekban valszeg nem is lesz soha,de egesz biztos nem idén.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 846
Na Ma Haribó kijelentette hogy a Tampon ellen LJ lesz a kezdő és Flacco lesz a csere...
malkav
Meglepő ez a döntés több okból is: (...bár hazudnék ha azt mondanám teljesen váratlanul él)
1) Haribo folyamatosan azt kommunikálta, hogy Flacco a kezdő, csupán sérült.
2) a múlthéten a liga egyik legrosszabb védelme a negyedik negyedben dominálta a nagyra tartott LJ futójátékot. Egyértelmű jel számomra hogy életképes passzjáték nélkül nem nagyon lesz itt futkározás (márpedig erre LJ egyelőre nem alkalmas)
3) LJ a meccs végére le is sérült... miért gondolják, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen műve és nem az elkerülhetetlen következménye ha az irányítód folyamatosan fut?

Lehet, hogy LJ -t meg lehet tanítani passzolni és akkor majd nagy király lesz ezzel a sebességgel, de szerintem ő azt már nem fogja megérni ép lábakkal.
Snagal
Majd Norbi mindjárt elmagyarázza neked, hogy is van ez 😀
malkav
attól félek 😊
több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na Ma Haribó kijelentette hogy a Tampon ellen LJ lesz a kezdő és Flacco lesz a csere...
malkav
Meglepő ez a döntés több okból is: (...bár hazudnék ha azt mondanám teljesen váratlanul él)
1) Haribo folyamatosan azt kommunikálta, hogy Flacco a kezdő, csupán sérült.
2) a múlthéten a liga egyik legrosszabb védelme a negyedik negyedben dominálta a nagyra tartott LJ futójátékot. Egyértelmű jel számomra hogy életképes passzjáték nélkül nem nagyon lesz itt futkározás (márpedig erre LJ egyelőre nem alkalmas)
3) LJ a meccs végére le is sérült... miért gondolják, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen műve és nem az elkerülhetetlen következménye ha az irányítód folyamatosan fut?

Lehet, hogy LJ -t meg lehet tanítani passzolni és akkor majd nagy király lesz ezzel a sebességgel, de szerintem ő azt már nem fogja megérni ép lábakkal.
Snagal
Majd Norbi mindjárt elmagyarázza neked, hogy is van ez 😀
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 846
Na Ma Haribó kijelentette hogy a Tampon ellen LJ lesz a kezdő és Flacco lesz a csere...
malkav
Meglepő ez a döntés több okból is: (...bár hazudnék ha azt mondanám teljesen váratlanul él)
1) Haribo folyamatosan azt kommunikálta, hogy Flacco a kezdő, csupán sérült.
2) a múlthéten a liga egyik legrosszabb védelme a negyedik negyedben dominálta a nagyra tartott LJ futójátékot. Egyértelmű jel számomra hogy életképes passzjáték nélkül nem nagyon lesz itt futkározás (márpedig erre LJ egyelőre nem alkalmas)
3) LJ a meccs végére le is sérült... miért gondolják, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen műve és nem az elkerülhetetlen következménye ha az irányítód folyamatosan fut?

Lehet, hogy LJ -t meg lehet tanítani passzolni és akkor majd nagy király lesz ezzel a sebességgel, de szerintem ő azt már nem fogja megérni ép lábakkal.
több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na Ma Haribó kijelentette hogy a Tampon ellen LJ lesz a kezdő és Flacco lesz a csere...
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 638
Gondoltam hogy kiszopunk a KC ellen, de egesz szoros lett, meglepő volt szamomra. Ahogy irtam korabban Riverseket fogni kell.
Sokkal jobb a csapatunk Lamarral 3-1es merleg is tetszetos vele. Kicsit alakitani kell majd a tamadosoron ha vele tervezunk es miert ne. Az elkapok fizetesen sporolni kell illetve nem is kell ennyi. Jelenleg van 3 jo elkaponk, eleg lesz 2, a felszabadulo penzt pedig elkoltenem a tamadofalra es lehetoleg futasblokkolasban eros jatekosokat hoznek. Bizok benne hogy egy jo kozepes passzjatekot osszeraknak Lamarnak az evek során.
A jelenlegi huzoembereket megtartanam a vedelembe, drafton a front7t erositenem az első körökben. Sok dupla TE 2 Wr felallassal mennék.

Nagyvonalakban ez lenne az en strategiam a kozeljovore.
Voice
Szóval előre az Öreg Shanny Róbert Gidai útján?😁 Egy concussion/ ACL/MCL-re az összeomlástól? Nálatok van Kirk Kapitány a rosteren?

Életveszély Lamar Jackson játéka. Mondhatnám, hogy ön és közveszélyes.

Az hagyján, h nem tud dobni, de a gyereknek a futásoknál sincs veszélyérzete. Ebbű baj lesz, ha gyön eccer egy burfict
több mint 5 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Gondoltam hogy kiszopunk a KC ellen, de egesz szoros lett, meglepő volt szamomra. Ahogy irtam korabban Riverseket fogni kell.
Sokkal jobb a csapatunk Lamarral 3-1es merleg is tetszetos vele. Kicsit alakitani kell majd a tamadosoron ha vele tervezunk es miert ne. Az elkapok fizetesen sporolni kell illetve nem is kell ennyi. Jelenleg van 3 jo elkaponk, eleg lesz 2, a felszabadulo penzt pedig elkoltenem a tamadofalra es lehetoleg futasblokkolasban eros jatekosokat hoznek. Bizok benne hogy egy jo kozepes passzjatekot osszeraknak Lamarnak az evek során.
A jelenlegi huzoembereket megtartanam a vedelembe, drafton a front7t erositenem az első körökben. Sok dupla TE 2 Wr felallassal mennék.

Nagyvonalakban ez lenne az en strategiam a kozeljovore.


The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A meccs lényege (a mai, minket érintő eredmények ismeretében) szerintem: ismét egy 4. és hosszú játékra voltunk attól, hogy play-off közelben legyünk (idén még csak ezt lehetett elmondani). Ugyanaz történt, mint tavaly, vagy azelőtt. És akkor most legyen okos a tulajdonos: a majdnem play-off a lényeg, hogy csak picin múlt, vagy az lesz a nézőpont, hogy azért ha évek óta picin múlik, akkor az nem véletlen. Valahogy a 9-7/8-8 középszer JH jellemzője lett. Persze, lehet azt mondani, hogy a mai játék milyen jó volt, meg a bírók, de az eredmény L. Ugyanúgy, ahogy a Browns ellen, amikor meg szar volt a játék. Idény szinten nézve évek óta billegünk ide-oda, mintha JH egy imbolygó hajót tartana egyenesben, ügyeskedünk, de ennek az a mérleg az eredménye, ami. És a helyzet az, hogy szerintem: amilyen közel vagyunk a play-offhoz, annyira közel egy kb. 4-12-es idényhez is...(Ezt nézve viszont JH tényleg zseniális..)
Nincs igazi klasszis a csapatban. Van egy irányítónk, aki SB-t nyert, agyonfizettünk, de nem építettünk köré támadósort. Lapátoltuk a draft cetliket a D-be, de igazi vezére nincs. Ha kategorikus vagyok, a play-offunk múlt azon kétszer, hogy negyedik és hosszút nem tudunk levédekezni. (Az utóbbi két állításom nem független).
lucio
Bocs a belekontárkodásért, de én már ezért kirúgnám a stábot! Évek óta nem tudják átlépni az árnyékukat (ahogy nálunk a PO-ban Tomlinék, de nem mindegy azért, hogy bejutsz-e vagy sem). Függetlenül attól, hogy jobban örülnék, ha idén ti mennétek be Lamarral, mert az azt jelenti, hogy ő és Harbs is marad, Flaccotól pedig megváltok.

A def-tek megtette amit lehetett, sőt többet is, mert Mahomes-t nem sokan limitálják ennyire. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ez egy preseason KC támadósor volt, kb annyira voltak összeszokottak Ware-rel és ennyire hiányzott (Hunt) Watkins, Hill meg teljesen visszafogott volt a sérülés miatt, de egy zseni a gyerek így is.

Nyilván Lamarral most külsőleg úgy néz ki, hogy nyertetek majdnem négyet, de én őszintén szólva a gyerekben nem látok sokat. A passzolási képessége a nullához konvergál és nem tud ütemre dobni, ami a legrosszabb hiba. A KC védelem elleni futásstratégia egyébként a legjobb módszer volt most, mert az ő D-jük lyukas mint az ementáli.

Nem bántásból írom, mert nálatok legalább egy egység működik, a Pitt meg nagyon kaotikus lett, (szóval menjenek a 'csába).

Szerintem ti lesztek a csoportelsők, mert mi bukunk kettőt, a végén még lehet a Cincy-t is elchokerkedjük.
Fast Willie
A relatíve könnyű meccseket rendre betlizzuk el,ahogy Ti is. Szal én egyáltalán nem bizom abban,hogy siman utjuk a Barnakat..Mindenesetre barmelyik csapat legyen az elso 8-8al vagy 9-7el az remekul beárazza az idei északot..Vannak bajok az osszes csapatnal. Egyedul a Brownst lehet kiemelni,a tobbi visszalepes. Nalatok sem hittem el amit lattam a Raiders ellen. Mondjuk ha kocsog akarok lenni,akkor rahuzom Boswellre,de van baj mashol is.
LeviPoki
Igen, a Browns-nak - a hazai szurkolóik miatt - még tudok is örülni. De azt a mesét majd akkor fogom elhinni, ha eredménykényszer alatt is tudnak teljesíteni. "Tét nélkül" sok minden működik.

A Ravens és a Steelers összezuhanását nem láttam jönni, nem igazán értem, hogy miért jött a fal, de kőkemény volt. Nálatok szerintem abszolút nincs koncepció, nálunk meg nem alkalmas rá (már) sem a QB, sem (még)a védelem.
Fast Willie
Koncepcio volt csak szar. Nalatok BB alkalmas mert csodakat is dob es nem is keveset, hogy maknak lehetne betudni azokat.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
most neztem meg, snooker volt.

sok mindent leirtatok igy | n | egy dolgot csak.
| 1 nem biroznek ennyi belefer hazai palyan, persze nem orulok
2. Pierce egy allat jobb mint BW
3. Mosley-t felejtsuk el coverben, de lehet csak az arat akarjak lenyomni | realisra |
|
4. TD elony 4 perc hatra. JH-t nem ertettem megint es abban a pillanatban nem erdekelt az eredmeny ahogy elkezdtunk jatszani. Lassan a nagy jatekot elkerulve engedve a TD-t akartuk elkerulni. A KC ellen, mindig 4 kiserletbol kell 10 yardot haladni es elhittuk magunkrol. En inkabb folytattam volna a nezzuk meg a szeme feherjet es kuldtem volna mindent. Igy nagyobb esely lett volna megallitani, de nem vartam volna el. Ha bekapjuk a TD-t akkor legalabb adunk idot LJ-nak es a futasoknak mert jelenleg o nem alkalmas 1 perc alatt passzolva vegig menni, de 3 perc alatt FG tavolsagig igen foleg ugy hogy mienk a legjobb rugo.
több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem hiszem, hogy tegnap..előtt.. a bírók miatt kaptunk ki, mert egyszerűen nem volt szerencsénk, de ezeket azért érdemes megnézni...

 russellstreetreport.com/2018/12/10/filmstudy/stout-effort-not-enough-in-k-c/
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 638
A meccs lényege (a mai, minket érintő eredmények ismeretében) szerintem: ismét egy 4. és hosszú játékra voltunk attól, hogy play-off közelben legyünk (idén még csak ezt lehetett elmondani). Ugyanaz történt, mint tavaly, vagy azelőtt. És akkor most legyen okos a tulajdonos: a majdnem play-off a lényeg, hogy csak picin múlt, vagy az lesz a nézőpont, hogy azért ha évek óta picin múlik, akkor az nem véletlen. Valahogy a 9-7/8-8 középszer JH jellemzője lett. Persze, lehet azt mondani, hogy a mai játék milyen jó volt, meg a bírók, de az eredmény L. Ugyanúgy, ahogy a Browns ellen, amikor meg szar volt a játék. Idény szinten nézve évek óta billegünk ide-oda, mintha JH egy imbolygó hajót tartana egyenesben, ügyeskedünk, de ennek az a mérleg az eredménye, ami. És a helyzet az, hogy szerintem: amilyen közel vagyunk a play-offhoz, annyira közel egy kb. 4-12-es idényhez is...(Ezt nézve viszont JH tényleg zseniális..)
Nincs igazi klasszis a csapatban. Van egy irányítónk, aki SB-t nyert, agyonfizettünk, de nem építettünk köré támadósort. Lapátoltuk a draft cetliket a D-be, de igazi vezére nincs. Ha kategorikus vagyok, a play-offunk múlt azon kétszer, hogy negyedik és hosszút nem tudunk levédekezni. (Az utóbbi két állításom nem független).
lucio
Bocs a belekontárkodásért, de én már ezért kirúgnám a stábot! Évek óta nem tudják átlépni az árnyékukat (ahogy nálunk a PO-ban Tomlinék, de nem mindegy azért, hogy bejutsz-e vagy sem). Függetlenül attól, hogy jobban örülnék, ha idén ti mennétek be Lamarral, mert az azt jelenti, hogy ő és Harbs is marad, Flaccotól pedig megváltok.

A def-tek megtette amit lehetett, sőt többet is, mert Mahomes-t nem sokan limitálják ennyire. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ez egy preseason KC támadósor volt, kb annyira voltak összeszokottak Ware-rel és ennyire hiányzott (Hunt) Watkins, Hill meg teljesen visszafogott volt a sérülés miatt, de egy zseni a gyerek így is.

Nyilván Lamarral most külsőleg úgy néz ki, hogy nyertetek majdnem négyet, de én őszintén szólva a gyerekben nem látok sokat. A passzolási képessége a nullához konvergál és nem tud ütemre dobni, ami a legrosszabb hiba. A KC védelem elleni futásstratégia egyébként a legjobb módszer volt most, mert az ő D-jük lyukas mint az ementáli.

Nem bántásból írom, mert nálatok legalább egy egység működik, a Pitt meg nagyon kaotikus lett, (szóval menjenek a 'csába).

Szerintem ti lesztek a csoportelsők, mert mi bukunk kettőt, a végén még lehet a Cincy-t is elchokerkedjük.
Fast Willie
A relatíve könnyű meccseket rendre betlizzuk el,ahogy Ti is. Szal én egyáltalán nem bizom abban,hogy siman utjuk a Barnakat..Mindenesetre barmelyik csapat legyen az elso 8-8al vagy 9-7el az remekul beárazza az idei északot..Vannak bajok az osszes csapatnal. Egyedul a Brownst lehet kiemelni,a tobbi visszalepes. Nalatok sem hittem el amit lattam a Raiders ellen. Mondjuk ha kocsog akarok lenni,akkor rahuzom Boswellre,de van baj mashol is.
LeviPoki
Igen, a Browns-nak - a hazai szurkolóik miatt - még tudok is örülni. De azt a mesét majd akkor fogom elhinni, ha eredménykényszer alatt is tudnak teljesíteni. "Tét nélkül" sok minden működik.

A Ravens és a Steelers összezuhanását nem láttam jönni, nem igazán értem, hogy miért jött a fal, de kőkemény volt. Nálatok szerintem abszolút nincs koncepció, nálunk meg nem alkalmas rá (már) sem a QB, sem (még)a védelem.
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
A meccs lényege (a mai, minket érintő eredmények ismeretében) szerintem: ismét egy 4. és hosszú játékra voltunk attól, hogy play-off közelben legyünk (idén még csak ezt lehetett elmondani). Ugyanaz történt, mint tavaly, vagy azelőtt. És akkor most legyen okos a tulajdonos: a majdnem play-off a lényeg, hogy csak picin múlt, vagy az lesz a nézőpont, hogy azért ha évek óta picin múlik, akkor az nem véletlen. Valahogy a 9-7/8-8 középszer JH jellemzője lett. Persze, lehet azt mondani, hogy a mai játék milyen jó volt, meg a bírók, de az eredmény L. Ugyanúgy, ahogy a Browns ellen, amikor meg szar volt a játék. Idény szinten nézve évek óta billegünk ide-oda, mintha JH egy imbolygó hajót tartana egyenesben, ügyeskedünk, de ennek az a mérleg az eredménye, ami. És a helyzet az, hogy szerintem: amilyen közel vagyunk a play-offhoz, annyira közel egy kb. 4-12-es idényhez is...(Ezt nézve viszont JH tényleg zseniális..)
Nincs igazi klasszis a csapatban. Van egy irányítónk, aki SB-t nyert, agyonfizettünk, de nem építettünk köré támadósort. Lapátoltuk a draft cetliket a D-be, de igazi vezére nincs. Ha kategorikus vagyok, a play-offunk múlt azon kétszer, hogy negyedik és hosszút nem tudunk levédekezni. (Az utóbbi két állításom nem független).
lucio
Bocs a belekontárkodásért, de én már ezért kirúgnám a stábot! Évek óta nem tudják átlépni az árnyékukat (ahogy nálunk a PO-ban Tomlinék, de nem mindegy azért, hogy bejutsz-e vagy sem). Függetlenül attól, hogy jobban örülnék, ha idén ti mennétek be Lamarral, mert az azt jelenti, hogy ő és Harbs is marad, Flaccotól pedig megváltok.

A def-tek megtette amit lehetett, sőt többet is, mert Mahomes-t nem sokan limitálják ennyire. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ez egy preseason KC támadósor volt, kb annyira voltak összeszokottak Ware-rel és ennyire hiányzott (Hunt) Watkins, Hill meg teljesen visszafogott volt a sérülés miatt, de egy zseni a gyerek így is.

Nyilván Lamarral most külsőleg úgy néz ki, hogy nyertetek majdnem négyet, de én őszintén szólva a gyerekben nem látok sokat. A passzolási képessége a nullához konvergál és nem tud ütemre dobni, ami a legrosszabb hiba. A KC védelem elleni futásstratégia egyébként a legjobb módszer volt most, mert az ő D-jük lyukas mint az ementáli.

Nem bántásból írom, mert nálatok legalább egy egység működik, a Pitt meg nagyon kaotikus lett, (szóval menjenek a 'csába).

Szerintem ti lesztek a csoportelsők, mert mi bukunk kettőt, a végén még lehet a Cincy-t is elchokerkedjük.
Fast Willie
A relatíve könnyű meccseket rendre betlizzuk el,ahogy Ti is. Szal én egyáltalán nem bizom abban,hogy siman utjuk a Barnakat..Mindenesetre barmelyik csapat legyen az elso 8-8al vagy 9-7el az remekul beárazza az idei északot..Vannak bajok az osszes csapatnal. Egyedul a Brownst lehet kiemelni,a tobbi visszalepes. Nalatok sem hittem el amit lattam a Raiders ellen. Mondjuk ha kocsog akarok lenni,akkor rahuzom Boswellre,de van baj mashol is.
több mint 5 éve
gedam 5 692
A meccs lényege (a mai, minket érintő eredmények ismeretében) szerintem: ismét egy 4. és hosszú játékra voltunk attól, hogy play-off közelben legyünk (idén még csak ezt lehetett elmondani). Ugyanaz történt, mint tavaly, vagy azelőtt. És akkor most legyen okos a tulajdonos: a majdnem play-off a lényeg, hogy csak picin múlt, vagy az lesz a nézőpont, hogy azért ha évek óta picin múlik, akkor az nem véletlen. Valahogy a 9-7/8-8 középszer JH jellemzője lett. Persze, lehet azt mondani, hogy a mai játék milyen jó volt, meg a bírók, de az eredmény L. Ugyanúgy, ahogy a Browns ellen, amikor meg szar volt a játék. Idény szinten nézve évek óta billegünk ide-oda, mintha JH egy imbolygó hajót tartana egyenesben, ügyeskedünk, de ennek az a mérleg az eredménye, ami. És a helyzet az, hogy szerintem: amilyen közel vagyunk a play-offhoz, annyira közel egy kb. 4-12-es idényhez is...(Ezt nézve viszont JH tényleg zseniális..)
Nincs igazi klasszis a csapatban. Van egy irányítónk, aki SB-t nyert, agyonfizettünk, de nem építettünk köré támadósort. Lapátoltuk a draft cetliket a D-be, de igazi vezére nincs. Ha kategorikus vagyok, a play-offunk múlt azon kétszer, hogy negyedik és hosszút nem tudunk levédekezni. (Az utóbbi két állításom nem független).
lucio
Bocs a belekontárkodásért, de én már ezért kirúgnám a stábot! Évek óta nem tudják átlépni az árnyékukat (ahogy nálunk a PO-ban Tomlinék, de nem mindegy azért, hogy bejutsz-e vagy sem). Függetlenül attól, hogy jobban örülnék, ha idén ti mennétek be Lamarral, mert az azt jelenti, hogy ő és Harbs is marad, Flaccotól pedig megváltok.

A def-tek megtette amit lehetett, sőt többet is, mert Mahomes-t nem sokan limitálják ennyire. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ez egy preseason KC támadósor volt, kb annyira voltak összeszokottak Ware-rel és ennyire hiányzott (Hunt) Watkins, Hill meg teljesen visszafogott volt a sérülés miatt, de egy zseni a gyerek így is.

Nyilván Lamarral most külsőleg úgy néz ki, hogy nyertetek majdnem négyet, de én őszintén szólva a gyerekben nem látok sokat. A passzolási képessége a nullához konvergál és nem tud ütemre dobni, ami a legrosszabb hiba. A KC védelem elleni futásstratégia egyébként a legjobb módszer volt most, mert az ő D-jük lyukas mint az ementáli.

Nem bántásból írom, mert nálatok legalább egy egység működik, a Pitt meg nagyon kaotikus lett, (szóval menjenek a 'csába).

Szerintem ti lesztek a csoportelsők, mert mi bukunk kettőt, a végén még lehet a Cincy-t is elchokerkedjük.
Fast Willie
most jön otthon egy könnyebb meccs a tampa ellen, sztem flacco kezd. meg kell nézni vele tud-e futni edwards, tudunk-e 6-7 perces pontszerző drive-okat vezetni. mert csak úgy ér vmit a ligaelit def..
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 638
A meccs lényege (a mai, minket érintő eredmények ismeretében) szerintem: ismét egy 4. és hosszú játékra voltunk attól, hogy play-off közelben legyünk (idén még csak ezt lehetett elmondani). Ugyanaz történt, mint tavaly, vagy azelőtt. És akkor most legyen okos a tulajdonos: a majdnem play-off a lényeg, hogy csak picin múlt, vagy az lesz a nézőpont, hogy azért ha évek óta picin múlik, akkor az nem véletlen. Valahogy a 9-7/8-8 középszer JH jellemzője lett. Persze, lehet azt mondani, hogy a mai játék milyen jó volt, meg a bírók, de az eredmény L. Ugyanúgy, ahogy a Browns ellen, amikor meg szar volt a játék. Idény szinten nézve évek óta billegünk ide-oda, mintha JH egy imbolygó hajót tartana egyenesben, ügyeskedünk, de ennek az a mérleg az eredménye, ami. És a helyzet az, hogy szerintem: amilyen közel vagyunk a play-offhoz, annyira közel egy kb. 4-12-es idényhez is...(Ezt nézve viszont JH tényleg zseniális..)
Nincs igazi klasszis a csapatban. Van egy irányítónk, aki SB-t nyert, agyonfizettünk, de nem építettünk köré támadósort. Lapátoltuk a draft cetliket a D-be, de igazi vezére nincs. Ha kategorikus vagyok, a play-offunk múlt azon kétszer, hogy negyedik és hosszút nem tudunk levédekezni. (Az utóbbi két állításom nem független).
lucio
Bocs a belekontárkodásért, de én már ezért kirúgnám a stábot! Évek óta nem tudják átlépni az árnyékukat (ahogy nálunk a PO-ban Tomlinék, de nem mindegy azért, hogy bejutsz-e vagy sem). Függetlenül attól, hogy jobban örülnék, ha idén ti mennétek be Lamarral, mert az azt jelenti, hogy ő és Harbs is marad, Flaccotól pedig megváltok.

A def-tek megtette amit lehetett, sőt többet is, mert Mahomes-t nem sokan limitálják ennyire. Mondjuk én azt vettem észre, hogy ez egy preseason KC támadósor volt, kb annyira voltak összeszokottak Ware-rel és ennyire hiányzott (Hunt) Watkins, Hill meg teljesen visszafogott volt a sérülés miatt, de egy zseni a gyerek így is.

Nyilván Lamarral most külsőleg úgy néz ki, hogy nyertetek majdnem négyet, de én őszintén szólva a gyerekben nem látok sokat. A passzolási képessége a nullához konvergál és nem tud ütemre dobni, ami a legrosszabb hiba. A KC védelem elleni futásstratégia egyébként a legjobb módszer volt most, mert az ő D-jük lyukas mint az ementáli.

Nem bántásból írom, mert nálatok legalább egy egység működik, a Pitt meg nagyon kaotikus lett, (szóval menjenek a 'csába).

Szerintem ti lesztek a csoportelsők, mert mi bukunk kettőt, a végén még lehet a Cincy-t is elchokerkedjük.