Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 1 éve
gedam 5 692
azért jó, hogy a védelem tart minket meccsben, de ha nem 28, hanem 38 sec van a végén, megint kikapunk
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604
Itt van egy kis melazgatas.
Egy parszor utaltam-kerdeztem a falunk teljesitmenyerol egyertelmu passzjateknal. Sajnos nem jottek, lehet nincsenek vagy nagy munka megcsinalni. De szemre a falunk ahogy futasnal gyengenek tunnek, az egyertelmu passzoknal is megvannak a problemaink kozte a falnak is.
2 dolognal lehet oket "megmerni"
- a futasnal a nyers erot es ebben nem vagyunk jok ami mar magaban nem jo de ezt tudjuk kompenzalni csak ara van. Valoszinuleg a futoszamaik jok lesznek ezaltal de az alapkerdes ellenere. Pl. Linderbaum sosem fog egy kimozditani a helyerol egy NT, a LB ellen eroben/sulyban mar o van elonyben de hogy ezt tudja ervenyesiteni a laba kell es az nagyon jo.
- az egyertelmu passznal, a tobbinel ok sokat fejlodtek mert az elmult ketto evvel ellentetben a 4 emberes nyomast szepen fogjuk es ekkor LJ meg is dobja, jol is jatszik. Viszont ahogy jon az egyertelmu passz ( kerulnunk kellene mint a tuzet, de sajnos elkerulhetetlen lesz ) akkor jonnek a problemak csostul es okozzak a passzjatek problemajat is. Szemre irom ezert orultem volna valami megfoghatobb statozonnek. Egyszeruen jon a nyomas a D-ek reszerol. Persze ez jon sokfelekeppen es mennyisegben is ( akar 4 lesz belole ). A fal jatekosai hibaznak egyenileg ami elkerulhetetlen, dontesileg ( pl a lenti pelda ). Oszzesegeben nem piszkalom mert ugyan messze a szamunkra optimalistol, de alom az elmult ket evhez kepest es szazszor inkabb most az ugyancsak nem tokeletes Linderbaum, mint hogy ne legyen.

Termeszetesen itt is igaz hogy GR is lehetne jobb, LJ is lehetne jobb. De egy jatekosunk van aki egy vegul visszalepett D ellen megtalaja a soft pontot es egy jatekosunk van aki emberezes ellen is tud nyerni. Foleg rendszeresen es jo aranyban. Es mivel a man az adodik a nyomas nagy reszebol es ott az elkapok es a nem elkapok foleg borzalmasak. Ricard, Proche, JOliver, Duve ....erre nem eleg jo,

Eddig mezonyben eleg jol elkaristolunk de a RZ egy problema es ott amellett hogy eltunik a go route elonye felerosodik hogy kisebb helyen surubb vedok kozott kellene nyerni.

A passzjatekunk nem jo es tobb sebbol verzik senkit ki nem hagyva aki erintett, de ilyen korulmenyek mellett kepzeljetek egy elkapot es Andrews nem egyedul lenne. Es boven belefert volna.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604
Bocsi, nem, Tyre Phillips mar nincs nalunk.
RedFive
tudom csak egyszerre sok dolgot tudsz vele kimutatni es ennyi. Ilyen amikor egy bprojektet kezdobe raksz, ilyen amikor az elotte levo projektek meg nem ertek be, Nagyon sokat szidtam es jogos is volt, de szamara ez kibaszas volt mert neki nem kellett volna kezdenie es a draftpozija sem azt mutatta. Felkeszul Cleveland?
több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 276 — maci faszán vitézkötés
Bocsi, nem, Tyre Phillips mar nincs nalunk.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊
Morfil
Igen EDC fantasztikusan epiti az O-t.

RB 4.5%
WR 3.4 %
TE 8 %
OL 19%
A futoknal van egy piaci Gus es egy rookie JK aki nem fog papirt kapni ha igy folytatja. A tobbi kukazas 1 db 2. kor
FB piaci
TE-nel 1 csucsgazsis, 1 piaci blokkolo es 2 rookie + kukazas
OL-nel 1 csucsgazsis 2 piaci kezdo ( egyik bomba igazolas ) 2 rookie +1 csere Itt az idointervallum amirol kellene beszelni de az most mindegy
WR 1 db 1 koros a tobbi kukazas es selejt az egesz tarsasag 3.38% a cap-bol es nem azert mert van 4 tehetsegunk csak rookie papiron vannak. Az egyszem elsokoros meg nem jatszik mert megserult de igazoltuk RSmith aki egyenlore 500k van a mi sapkankban.

Mit adott EDC ennek az O-nek.
2019-ben jott egy projekt G aki egy evig remek, de ketto evig nem volt LG-nk
2020-ban JK-t, aki a serules miatt is meh
2021-ben Bateman aki a serules miatt is meh
2022-ben Linderbaum +2 rookie TE

Ezen kivul Moses es Zeitler ( bomba igazolas a legjobb falemberunk magasan es minden ertelemben ).
Azert hogy legyen a leves elsozva is: Hurst elengedve es jo nagy gap mire jottek ( a rosszabb ) Likely-ek, Zeusz elengedve es jo nagy gap mire jott a ( rosszabb ) Moses. Minden mas kukazas.

2019 ota az O-be JK-Bateman-Powers-Linderbaum-Likely-Moses-Zeitler

Iden a D-be MWilliams, RSmith, Hamilton, Fuller,Pierce, TrvisJ.,Ojabo ( barmi lehet belole de ilyen is a D-be jott ), JPP-Houston-Calais visszaigazolasokrol nem is beszelve.

Az O-neben a jatekosok szinte aranyosan jatszanak a fizetesukhoz meg a rookie penzuek is ( ami amugy baj )

A D-t csinalja meg mast.
no
a steelers katonáját kifelejtetted, akinek a nyugdíját mi fizetjük. az mekkora egy pancserség volt, te jó ég.
gedam
Sok mindent nem irtam le 😊

Azt irtam le amit osszerakott de az nem sok minden az O-be es ez szomoru. Vagyis nem feltetlenul csak az O-tol nem elvarhato hogy letuzeljuk a palyarol a PO csapatokat vele. Az a D dolga, de tolem azert is lehet hibas GR es LJ is.
no
Én értem miért támadják sokan EDC-t és van is benne ráció, én is írom mindig, hogy rohadt felesleges 4 jó Safety egy csapatba, értitek több jó S van mint WR. 😀
Ezért nem is értettem, Marcus Williams-re a Kyle Hamilton húzást, Clarknak szerződése van, Geno Stone nem rossz. Hamilton előtt ment ki 3-al Olave például és lehet, hogy Hamilton 10 évig liga top 5 S lesz, de ott megvagyunk.
EDC hozott elsőkörben két speedstert amik akkor abszolút nem voltak rossz döntések, Brown és Bateman is kb steal-nek volt elkönyvelve. Azt is értem miért, LJ meg tudja dobni a deep passzokat ha van kinek, látunk nem 1 nem 2 szép pontszerzést ebből.
A Ravens meg a Steelers még mindig szembemegy a ligával gondolkozás téren. ( A Steelers elkezdte keményen építeni az O-t ) Ez a két csapat próbálkozik a D-re többet fektetni pick vagy cap téren viszont nekünk volt egy LJ akivel fel lehetett volna húzni O-ra egy olyan dolgot, mint amit láttunk a LAC-nál, Dolphinsnál, Cardinalsnál Bengalsnál csak lehet másképpen.
EDC-re húzni mindent nem lehet, EDC előtt is szar volt az offense, EDC előtt se tudunk WR-t draftolni és Ozzie és nézett be szépen rengeteg draftot. EDC nem 3 év után leszben is remek kiegeszito volt kivágva aki ismeri a csapat felépítését Bisciottival kezdve az tudja ezt, az idei draftja szerintem eléggé pofás valljuk be és én tisztán emlékszem, hogy kb minden draftunk Top 5-10 körül volt draft után.
KeyG
Kezdjuk azzal hogy mibol indult ki ez az egesz. GR szar, nem kreativ nem ert a passzjatekhoz, lassu....stb.
LJ-rol idonkent ugyanez.
Van bennuk igazsag is, leirtam mar mindkettonel reszletesen is. Ettol fuggetlenul az O-nek a fo hibai nem ok, hanem EDC. De ettol EDC is vegezhet jo munkat osszesegeben mert az O-t szarul kezeli ( ahogy GR is mert nem jo a passz ). Es ne is hivjuk igy mert ez egy tudatos dontes tole teljesen es JH-tol. A D-t erositi es azzal akarunk nyerni es meg van is idejuk a PO-ig rendbe rakni es az O majd kiegesziti ezt. De itt szamomra erthetetlen modon az O-GR-LJ akiktol elvarjak a gyozelmeket. Ok szallitjak eddig es nem a D. A megeroszakolt erveim, mert LJ a legjobban fizetett akar lenni. Jogos meg akkor is ha nem o a legjobb, mert eselyunk sincs a legjobbra es o azoknak az eredmenyeit szallitja, nem statjait.
Azert mert EDC nem lesz kirugva attol elmondhato hogy nem vegezte jol a dolgat. Sem osszesegeben sem amugy. Az OL miatt kidobtunk ketto evet mert sajnalt ra kolteni, amit koltott azt rosszul. Hiaba ertheto HBrown ha mar nincs itt es ertheto az is hogy elengedi ahogy Zeuszt is de a potlasuk nelkulozese az nem. Bateman lehet steal, ha nem jatszik akkor potolni kell foleg ha az egyseg teljesen ures. Eddig a passzjatekunkhoz egyszer volt meg kb minden es LJ MVP lett ( tobb oka van ), de utana nem volt fala es vagy elkapoi. Es ezt teljes lendulettel szidjuk. A joslat hogyha ezek meglennenek akkor GR nem lenne eleg jo. Valoszinuleg igaz, de addig nem ertem miert ot szidjuk. Es teszem hozza hogy ugyan kulonutas modon de jo jatekokat hiv csak egyszeruen olyan talentszegeny az O ( es ez EDC hibaja ) aminel kijon mindig valamelyik osszetevojenel a hiba. Volt mar ez GR is, LJ is de a szazalekokat erdemes megnezni. De az elmult ketto evben a D sem nyert nekunk semmit. 2019-ben is kiegeszito volt az O-nek, teljesen remekul es ugyan a sajat laban nem allt meg de remek osszhang volt a ket egyseg kozott es Wink alkalmazkodott az O-hez. Most meg nem szegve az igeretet Meki ezt nem teszi meg hanem jatsza mintha a D lenne az ero es vegulis ez a cel de addig nem hatasos egyutt a csapat, kerdes eljon e a pillanat hogy erot tud demonstralni. Szereny velemenyem szerint nem tobb okbol es be kell allnia az O moge ami viszont nincs epitve.

Az EDC-Ozzie osszehasonlitas nem jo foleg ugy hogy hibazott mar mindketto. Ozzie osszesegeben is varazsolt es hibazott draftoknal es elrontotta egy SB utan az epitest. EDC varazslas nelkul hibazik es a SB-hoz kozunk nincs es nem GR miatt. Lehet ugy iteltek meg hogy a draftok milyen jok kozvetlenul utana, de GR-t se az edzesek alapjan szidjuk.
2019 draft 3 jatekos emlitheto tobbi kuka es a 3 jatekos egy projekt faljatekos aki az utolso evere jo lett ( meglatjuk kap e papirt ) de a fal adott evben 2 lukkal buszkelkedik, egy ST RB posztu jatekos kb nulla osszertekkel. HBrown aki serulten nulla fallal a hosszu labdakert egy erdekes es fasz megoldas lett, elboltolva es nem potolva. Az ertekeles 1
2020 draft ekkora latszik hogy halott a projekt a fal miatt de FA-rol nem megoldva es dobperges a draftrol hozunk egy hosszu projekt Queen-t aki meg hosszu ido alatt sem valt be es mar hoztunk egy sztart akive kellett volna valnia. Ha bejon sincs a csapatra akkora hatasa, de a D-re lehetett volna es mi ugy akarunk nyerni. Sajnos fos lett es meg oda sem. JK hagyjuk is de a remeny serul le utoljara es messze de nagyon messze JT-tol, ha csak futokent neznem es foleg Kamaratol. Marmaduke jo, ST visszahordo jo, a maradek projekt akikbol Stone jo lett es meg kiemelnem Phillipset akit viszont kezdobe rakva es ott ertekelve a masodik legpocsekabb jatekos Queen utan ( de nem ugy kellene megitelni mert projekt ). | Stanley serulesenel 3 ertekelhetetlen OL jatekos van a kezdoben. Zeusznal is irtam nem erdekelne ha tulfizetnek mert sejteni lehetett hogy nem potolja. Idoben elcsuszva de ide jobban illenek. | Ertekeles adott ev impaktja 1, hosszutavon mar van fejlodes 2.
2021 draft Bateman serult majd a halott O-be nem tud igazan mit csinalni, mire beindulhatna iden megserul. Eddig legjobb esetben semleges ertekeles, Oweh na Judon potlasa a jo oreg veteranok es ertekes pickel a tehetseggel potolva. Ugye-ugye. projekt G nehogy meg kelljen fizetni ha valaki bevalik. En tudom hogy ez a ravens way, de ez akkor volt amikor SMF jatszottunk, de ha LJ vel akarunk nyerni akkor a leheto legjobb fal kellene. Meg tobb projekt, innen senki nem valt be de itt kiemelnem hogy gyujtottuk a faszom pickeket mert az is ravens way de a rosterre nem fernek ra ( ez nem igazan). Ok vissza tudjuk oket hozni es GStone bevalt de a tobbieket azert mert a kutyanak nem kellenek. Either way WTF.
2021 draft jol mutat, de megitelni meg kesobb fogjuk de akkor is ez nez ki a legjobban. De latni kell hogy iszonyatos drafttokevel rendelkeztunk 10 jatekos a 141. huzasig.

Osszesegeben az Ozzie fele O a +20 eveben futocsapat voltunk es Flacco idejen is megha tobb es jo fegyver SB-t okozott ( reszben ), de SB elott nem volt aki dobjon, utana meg a kordinatorok megmutattak hogy JH es bratyiai a hibasak es nem igazan a keret | amit ujra kellett epiteni es vitaztunk is rajta Ozzie-JH-Flacco, de Kubiak eldontotte a kerdest es tudtunk volna pofasok lenni a retool alatt Flacco korlatai mellett is. | Akkor mi a D akartunk nyerni es az O volt a kiegeszito, de az a D tudott is nyerni.

EDC idejen a D-el akarunk nyerni ( itt van valamiert hogy az O-el, persze mert azzal kellene esszeruen ) de ok nem tudnak es mivel az O hatara esik es foleg amikor a passzjatekot kritizaljuk akkor hirtelen 100szor jobban hianyoznak az elkapok mint Ozzie idejen barmikor.


A megoldas meg nem egy ordongosseg. Ha megnezitek a D minden egysegeben sztar-jo veteran-tehetseges fiatalok komboja jatszik. Egy sztar elkapo akar MWilliams-R Smith-K Hamilton kozul barmelyikert jiohetett volna.

Ezt kell izlelgetni
A cap alatt a WR sor 3.38% amibol a serult Bateman 1.4 annyi mint kb
- Moore-Stout-Tucker ST
- az udfa es a rookie C a felet foglalja el
- Ricard az egy harmadat foglalja a cap-bol mint a WR sor. FB!!!

Az igazsag hogy kb ez a realitas hogy WR sorunk es a FB-unk impaktja a ST impaktja es sorban mindenkie aranyos a fizetesevel. Miert varjuk el hogy csodat muveljenek veluk. Chase a rookie papirjan egyedul tobbet keres, Boyd detto es Higgins ugyan nem de tobbet fog, nalunk viszont mindenki az erteken jatszik kb.

A ravens olyan mintha egy kick-box versenyre benevezett boxolo. Es szepen a legjobbak eredmenyeit hozva de toluk azert a VB-n kikapva tisztesegesen helytallo es bizonyos szempontbol irigylesre melto teljesitmennyel.
Mi meg itt kritizaljuk hogy a boxolo rugasai rosszak. A boxedzot meg ugyanezert. Ja a boxolo aki mediafelhajtast-elvezetes meccseket es a legjobbak eredmenyeit hozva boxolokent mer kerni nagy penzt. Remelem nem addig fogunk varialni mig lesz egy Tai chi mester nalunk.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 7 983


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊
Morfil
Igen EDC fantasztikusan epiti az O-t.

RB 4.5%
WR 3.4 %
TE 8 %
OL 19%
A futoknal van egy piaci Gus es egy rookie JK aki nem fog papirt kapni ha igy folytatja. A tobbi kukazas 1 db 2. kor
FB piaci
TE-nel 1 csucsgazsis, 1 piaci blokkolo es 2 rookie + kukazas
OL-nel 1 csucsgazsis 2 piaci kezdo ( egyik bomba igazolas ) 2 rookie +1 csere Itt az idointervallum amirol kellene beszelni de az most mindegy
WR 1 db 1 koros a tobbi kukazas es selejt az egesz tarsasag 3.38% a cap-bol es nem azert mert van 4 tehetsegunk csak rookie papiron vannak. Az egyszem elsokoros meg nem jatszik mert megserult de igazoltuk RSmith aki egyenlore 500k van a mi sapkankban.

Mit adott EDC ennek az O-nek.
2019-ben jott egy projekt G aki egy evig remek, de ketto evig nem volt LG-nk
2020-ban JK-t, aki a serules miatt is meh
2021-ben Bateman aki a serules miatt is meh
2022-ben Linderbaum +2 rookie TE

Ezen kivul Moses es Zeitler ( bomba igazolas a legjobb falemberunk magasan es minden ertelemben ).
Azert hogy legyen a leves elsozva is: Hurst elengedve es jo nagy gap mire jottek ( a rosszabb ) Likely-ek, Zeusz elengedve es jo nagy gap mire jott a ( rosszabb ) Moses. Minden mas kukazas.

2019 ota az O-be JK-Bateman-Powers-Linderbaum-Likely-Moses-Zeitler

Iden a D-be MWilliams, RSmith, Hamilton, Fuller,Pierce, TrvisJ.,Ojabo ( barmi lehet belole de ilyen is a D-be jott ), JPP-Houston-Calais visszaigazolasokrol nem is beszelve.

Az O-neben a jatekosok szinte aranyosan jatszanak a fizetesukhoz meg a rookie penzuek is ( ami amugy baj )

A D-t csinalja meg mast.
no
a steelers katonáját kifelejtetted, akinek a nyugdíját mi fizetjük. az mekkora egy pancserség volt, te jó ég.
gedam
Sok mindent nem irtam le 😊

Azt irtam le amit osszerakott de az nem sok minden az O-be es ez szomoru. Vagyis nem feltetlenul csak az O-tol nem elvarhato hogy letuzeljuk a palyarol a PO csapatokat vele. Az a D dolga, de tolem azert is lehet hibas GR es LJ is.
no
Én értem miért támadják sokan EDC-t és van is benne ráció, én is írom mindig, hogy rohadt felesleges 4 jó Safety egy csapatba, értitek több jó S van mint WR. 😀
Ezért nem is értettem, Marcus Williams-re a Kyle Hamilton húzást, Clarknak szerződése van, Geno Stone nem rossz. Hamilton előtt ment ki 3-al Olave például és lehet, hogy Hamilton 10 évig liga top 5 S lesz, de ott megvagyunk.
EDC hozott elsőkörben két speedstert amik akkor abszolút nem voltak rossz döntések, Brown és Bateman is kb steal-nek volt elkönyvelve. Azt is értem miért, LJ meg tudja dobni a deep passzokat ha van kinek, látunk nem 1 nem 2 szép pontszerzést ebből.
A Ravens meg a Steelers még mindig szembemegy a ligával gondolkozás téren. ( A Steelers elkezdte keményen építeni az O-t ) Ez a két csapat próbálkozik a D-re többet fektetni pick vagy cap téren viszont nekünk volt egy LJ akivel fel lehetett volna húzni O-ra egy olyan dolgot, mint amit láttunk a LAC-nál, Dolphinsnál, Cardinalsnál Bengalsnál csak lehet másképpen.
EDC-re húzni mindent nem lehet, EDC előtt is szar volt az offense, EDC előtt se tudunk WR-t draftolni és Ozzie és nézett be szépen rengeteg draftot. EDC nem 3 év után lesz kivágva aki ismeri a csapat felépítését Bisciottival kezdve az tudja ezt, az idei draftja szerintem eléggé pofás valljuk be és én tisztán emlékszem, hogy kb minden draftunk Top 5-10 körül volt draft után.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊
Morfil
Igen EDC fantasztikusan epiti az O-t.

RB 4.5%
WR 3.4 %
TE 8 %
OL 19%
A futoknal van egy piaci Gus es egy rookie JK aki nem fog papirt kapni ha igy folytatja. A tobbi kukazas 1 db 2. kor
FB piaci
TE-nel 1 csucsgazsis, 1 piaci blokkolo es 2 rookie + kukazas
OL-nel 1 csucsgazsis 2 piaci kezdo ( egyik bomba igazolas ) 2 rookie +1 csere Itt az idointervallum amirol kellene beszelni de az most mindegy
WR 1 db 1 koros a tobbi kukazas es selejt az egesz tarsasag 3.38% a cap-bol es nem azert mert van 4 tehetsegunk csak rookie papiron vannak. Az egyszem elsokoros meg nem jatszik mert megserult de igazoltuk RSmith aki egyenlore 500k van a mi sapkankban.

Mit adott EDC ennek az O-nek.
2019-ben jott egy projekt G aki egy evig remek, de ketto evig nem volt LG-nk
2020-ban JK-t, aki a serules miatt is meh
2021-ben Bateman aki a serules miatt is meh
2022-ben Linderbaum +2 rookie TE

Ezen kivul Moses es Zeitler ( bomba igazolas a legjobb falemberunk magasan es minden ertelemben ).
Azert hogy legyen a leves elsozva is: Hurst elengedve es jo nagy gap mire jottek ( a rosszabb ) Likely-ek, Zeusz elengedve es jo nagy gap mire jott a ( rosszabb ) Moses. Minden mas kukazas.

2019 ota az O-be JK-Bateman-Powers-Linderbaum-Likely-Moses-Zeitler

Iden a D-be MWilliams, RSmith, Hamilton, Fuller,Pierce, TrvisJ.,Ojabo ( barmi lehet belole de ilyen is a D-be jott ), JPP-Houston-Calais visszaigazolasokrol nem is beszelve.

Az O-neben a jatekosok szinte aranyosan jatszanak a fizetesukhoz meg a rookie penzuek is ( ami amugy baj )

A D-t csinalja meg mast.
no
a steelers katonáját kifelejtetted, akinek a nyugdíját mi fizetjük. az mekkora egy pancserség volt, te jó ég.
gedam
Sok mindent nem irtam le 😊

Azt irtam le amit osszerakott de az nem sok minden az O-be es ez szomoru. Vagyis nem feltetlenul csak az O-tol nem elvarhato hogy letuzeljuk a palyarol a PO csapatokat vele. Az a D dolga, de tolem azert is lehet hibas GR es LJ is.
több mint 1 éve
gedam 5 692


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊
Morfil
Igen EDC fantasztikusan epiti az O-t.

RB 4.5%
WR 3.4 %
TE 8 %
OL 19%
A futoknal van egy piaci Gus es egy rookie JK aki nem fog papirt kapni ha igy folytatja. A tobbi kukazas 1 db 2. kor
FB piaci
TE-nel 1 csucsgazsis, 1 piaci blokkolo es 2 rookie + kukazas
OL-nel 1 csucsgazsis 2 piaci kezdo ( egyik bomba igazolas ) 2 rookie +1 csere Itt az idointervallum amirol kellene beszelni de az most mindegy
WR 1 db 1 koros a tobbi kukazas es selejt az egesz tarsasag 3.38% a cap-bol es nem azert mert van 4 tehetsegunk csak rookie papiron vannak. Az egyszem elsokoros meg nem jatszik mert megserult de igazoltuk RSmith aki egyenlore 500k van a mi sapkankban.

Mit adott EDC ennek az O-nek.
2019-ben jott egy projekt G aki egy evig remek, de ketto evig nem volt LG-nk
2020-ban JK-t, aki a serules miatt is meh
2021-ben Bateman aki a serules miatt is meh
2022-ben Linderbaum +2 rookie TE

Ezen kivul Moses es Zeitler ( bomba igazolas a legjobb falemberunk magasan es minden ertelemben ).
Azert hogy legyen a leves elsozva is: Hurst elengedve es jo nagy gap mire jottek ( a rosszabb ) Likely-ek, Zeusz elengedve es jo nagy gap mire jott a ( rosszabb ) Moses. Minden mas kukazas.

2019 ota az O-be JK-Bateman-Powers-Linderbaum-Likely-Moses-Zeitler

Iden a D-be MWilliams, RSmith, Hamilton, Fuller,Pierce, TrvisJ.,Ojabo ( barmi lehet belole de ilyen is a D-be jott ), JPP-Houston-Calais visszaigazolasokrol nem is beszelve.

Az O-neben a jatekosok szinte aranyosan jatszanak a fizetesukhoz meg a rookie penzuek is ( ami amugy baj )

A D-t csinalja meg mast.
no
a steelers katonáját kifelejtetted, akinek a nyugdíját mi fizetjük. az mekkora egy pancserség volt, te jó ég.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊
Morfil
Igen EDC fantasztikusan epiti az O-t.

RB 4.5%
WR 3.4 %
TE 8 %
OL 19%
A futoknal van egy piaci Gus es egy rookie JK aki nem fog papirt kapni ha igy folytatja. A tobbi kukazas 1 db 2. kor
FB piaci
TE-nel 1 csucsgazsis, 1 piaci blokkolo es 2 rookie + kukazas
OL-nel 1 csucsgazsis 2 piaci kezdo ( egyik bomba igazolas ) 2 rookie +1 csere Itt az idointervallum amirol kellene beszelni de az most mindegy
WR 1 db 1 koros a tobbi kukazas es selejt az egesz tarsasag 3.38% a cap-bol es nem azert mert van 4 tehetsegunk csak rookie papiron vannak. Az egyszem elsokoros meg nem jatszik mert megserult de igazoltuk RSmith aki egyenlore 500k van a mi sapkankban.

Mit adott EDC ennek az O-nek.
2019-ben jott egy projekt G aki egy evig remek, de ketto evig nem volt LG-nk
2020-ban JK-t, aki a serules miatt is meh
2021-ben Bateman aki a serules miatt is meh
2022-ben Linderbaum +2 rookie TE

Ezen kivul Moses es Zeitler ( bomba igazolas a legjobb falemberunk magasan es minden ertelemben ).
Azert hogy legyen a leves elsozva is: Hurst elengedve es jo nagy gap mire jottek ( a rosszabb ) Likely-ek, Zeusz elengedve es jo nagy gap mire jott a ( rosszabb ) Moses. Minden mas kukazas.

2019 ota az O-be JK-Bateman-Powers-Linderbaum-Likely-Moses-Zeitler

Iden a D-be MWilliams, RSmith, Hamilton, Fuller,Pierce, TrvisJ.,Ojabo ( barmi lehet belole de ilyen is a D-be jott ), JPP-Houston-Calais visszaigazolasokrol nem is beszelve.

Az O-neben a jatekosok szinte aranyosan jatszanak a fizetesukhoz meg a rookie penzuek is ( ami amugy baj )

A D-t csinalja meg mast.
több mint 1 éve
Morfil Baltimore Ravens 583


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.
KeyG
Ez is alatamasztja Edc zsenijet😊

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 7 983


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
no
No, idén az O 99 a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkából.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
gedam
Dehogy GR miatt lett igy kialakitva. 10x olcsobb. FB-3blokkolo TE-kukazott RB es egy 2.kor- kukazott elkapok es hatso korokbol + 1 elso kor ( aki nem jatszik es nem rohantak potolni--nezd meg az Arizonat mit csinal ). A falrol nem is irok mert idegrohamot kapok, de LBaum aki sokkal jobb futasnal mint passprotban es inkabb azert jott mert o volt osszesegeben a legjobb.

Amikor atvette akkor adott volt egy szar keret es nem volt penz +caphell es ebbol a szarbol vartunk csodat. Megkaptuk csak elmult az erzes mert a Flacco -MM fele O mar reg volt. De ezt ahogy kijottunk a szarbol mar lehetett volna fejleszteni a penzbol es a draftrol is. En meg nem lattam kordinatort aki konyorgott hogy a masik nem altala edzett csapatreszt erositse a FO. Latom magam elott ahogy legutobb terden allva konyorog R Smith-ert.
több mint 1 éve
gedam 5 692


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
no
oké, de ez a keret is gr miatt lett így kialakítva, mert az volt a fantazmagória, hogy ezzel lehet lj játékát kimaxolni. de 3 éve látszik, hogy ez az egész elképzelés limitál, nem maxol.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Es akkor jojjon az utolso fejezet a jatekrol es az O-rol ebbol az egy jatekbol/rol

Vegyuk azt hogy a blokkolas sikerul. Ugye a gyakorlas miatt az idozites vagy jo vagy nem, de LJ-nek a go route-ot aranylag gyorsan kell donteni, mert a TE ablaka maxrol elkezd bezarulni. Kesobb lehet mondani hogy uresen volt a WR, neki gyozelemre kell allnia adott pillanatban mert utana mar mindegy. Maga a jatekosok mozgasa amit irtam mar ha csak papiron utolag felrajzolom honnan indult hova erkezett akkor WTF a masik TE es Robinson miatt. Na itt kell feltetelezni hogy GR 20+edzoskodes utan teljesen hulye a passzjatekhoz. Nem az, csak azert mert nagyon sokan jobbak nala.

Egyszeruen egy konkret hiobara, jatekosra irja oket es ha az nem jon be ( itt ha a kozepso vedo marad a passzfelelossegenel ) a tobbi resze mar kozel lehetetlen annyi hibalehetoseg van bennunk.

Nem jo a passzjatekunk. Teny. Az okokat mindenki rangsorolhatja oket ugy ahogy akarja. Ha GR elmegy akkor ki fog derulni. Meglatjuk.
De itt van egy par:
1. GR nem gyakoroltatja oket szarasig. Irtasm miert de az uj OC virithat
2. GR nem hagyomanyos route-kat futtat. Irtam mar szamara az lenne a legegyszerubb mert az belekothetetlen lenne, de akkor a valoszinusitheto eredmenytelenseg lenne a baj ( es az nagyobb )
3. Nem tudom, hogy LJ vegig tudna-e olvasni a ket oldalra kuldott ketto-ketto elkapot akik kulonbozo cov-man veroek lennenek. Remeljuk tudja
4. Az elkapok gyatrak, ha nem heavy personnel lesz fent akik gyatrak passzban, de a futas miatt jok, hanem "verbeli" elkapok akkor sem lesz jobb a helyzet
5. a fal egyertelmu passzszituban kerdojeles
6. LJ nem lezerpontos
7. RB kukak

De a legnagyobb baj hogy ezek mindegyike elojohet barmelyik passzjatekunkban. Mert ha a LB itt nem eszi meg a jatekot akkor a kovetkezo opcio a Robinson screen. Most elrontotta a fal a dontest, a futoink barmikor elrontjak a blokkot, droppolnak, LJ pontatlan, nincs is tokeletessegig begyakorolva az idozites es mar a vedok levalnak es nincs is jatek, a fal egyenileg hibazhat......


Es utoljara en nem GR-t vedem mert ebben o is nyakig benne van. De belekepzelve magamat es nem tudok jobb megoldast ezzel a kerettel. Passzban igen, de ami eredmenyes is lenne az eredmenyjelzon olyat nem. Olyan lenne mint Flacco egy idejeben, amikor kijon a lepes akkor henger, ha nem akkor a beton szilardulasat szivesebben neznem. Persze lehet en nem latom csak hogy ezzel a kerettel mi pisztolyparbajban gyozunk a cicak ellen a csoportert es Mahomes ellen ...stb. Persze a D felkemenyedhetne de az eppen most is johetne mar.
több mint 1 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 661
Roman interjúzik a Stanford-hoz.


hamsterdealer
Végre rohadt életbe , remélem sikerül neki,és eltakarodik innen,a bús picsába.
több mint 1 éve
FloresR 155
Roman interjúzik a Stanford-hoz.


hamsterdealer
Ez mit jelent mikor rúgják ki?
több mint 1 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 190
Roman interjúzik a Stanford-hoz.

több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604
ezt a hibát má csapatoknál is látom, mahomes és allen is kb. ilyen szitukban tud 20 sec alatt végiggyalogolni. sosem fogom megérteni ezeket a playcallokat.

gedam
Ez nem a D, ez Meki es JH. Tudatosan csinaljuk igy es ev elejen irtam errol. Egyszeruen megmagyarazhatatlan es volt meg a serultekkel egyutt is. De nem piszkaljuk a D-t es leirom az egyetlen dolgot amit pozitivumkent ki tudok hozni belole. A rolunk gyartott statisztika miatt van es most "a pitbull mutatja viccbol a hasat egy yorkie-nak" es a PO-ban nem.
több mint 1 éve
gedam 5 692
ezt a hibát má csapatoknál is látom, mahomes és allen is kb. ilyen szitukban tud 20 sec alatt végiggyalogolni. sosem fogom megérteni ezeket a playcallokat.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 7 983
We have signed WR Shemar Bridges to the practice squad.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
Ezen a jatekon megmutatva meg egy dolgot altalanossagban GR passzjatekarol.

Egy normalis csapat itt kielemzi a D-t es tudja hogy erre a personnelre ( itt leirom hogy en ezt a szot foci nyelven szoktam rosszul is hasznalni mert a szemelyekre mint keret is gondolok nem csak hogy 2 TE-2Back 1 Wr a felallas, de biztos ertitek ) szemelyekre mit jatszik. Mondjuk itt 53% a D jatszik cov3-t, 31% cov1-t stb. Ez adja meg az OC-nak hogy ( hagyjuk most a ko papir ollo jelleget) elkuldom a baloldali ket elkapot cov3 es cov1 vero routokra es elso olvasas cov3 es masodik a cov1. Ha ez a "felterkepezes" jo es jol vannak begyakorolva akkor jo a psszjatek. A QB szemponjabol var valamit snap elott es utana a cov3 kulcsat olvasva dobja vagy megy tovabb. GR-nal ez nem igy van mert nem ugy jatszanak ellenunk ahogy ugyanaza a D ugyanarra a personnelre jatszana mondjuk egy masik csapat ellen. Ennek oka a futasunk es foleg LJ megallitasa az oka es az elkapoink "tehetsegtelensege". De a D nem tehetne meg hogy igy jatszon ha itt a felso elkapo AJ brown szint, vagy Hill vagy .....stb. jatszana. Ezek minden masodik jateknal duplazva lennenek, nagyobb teret kellene a vedonek hagyni stb.
Amikor arrol van szo hogy mi futasbol dobunk az igy is ertendo. Amikor mi egyertelmu paszzjatekot kell jatszanunk akkor eleve a Dnek tobb lehetosege van elrontani a jatekunkat es ezt most hagyom de a mi szempontunkbol egyszeruen nincs minosegunk erre ( lsd itt a sas sorat ). GR egyszeruen a futast felhasznalva, a motiont mi minden ertelmeben hasznaljuk ( a legtobb csapat az emberezes felfedesere ) terben idoben sebessegben es a hasonlo felallasokbol a sokfele futojatek a vedok felelosseget es annak valtozasat a motion lekovetesevel zavarjuk ossze a vedoket es ehhez remek komunikacio kell toluk. A jatekosaink keves felet de azt sokfelejatekban hasznaljuk. A feleloseg mellett egyszeruen a letszamfolenyt keressuk es probaljuk elerni. A passzjatekunk pontosan ilyen. Eladjuk a futast amit tisztelnek a vedok es itt a konfliktus a kozepso LB aki felelosseg konfliktusba kerul hisz passz ellen vedenie kell a hook-ot es futas ellen a futot kellene vedekeznie. Elhitte a futast es kikapott. mig a masik oldalon Robinsonnal emberfoleny lett volna a "screen-el", bar nalam ez futojateknak szamit, de ez mindegy. Szoval a futas az alap mert ez a jatek a TE-re van irva egy LB olvasasi kulccsal. LJ nezne a WR-t akit ezzel az olvasassal mozgatnaa S-t. Egyszeruen ez a legfontosabb feladata es itt 95%-ban varhato hogy segitene a go route elleni CB-nek, persze kaphat felmentest adott jatekokban es jatszhat osztonbol is ami bejon vagy sem ( nalunk Peters ilyen ). Szoval varhatoan a go route nem nyer a varhatoan besegito S segitseg ellen de a TE igy 10 yardon uresen kapja es kb15 yardnal jonne az elso kontakt. Meg ha a S felmentest kap es egyedul hagyhatja a CB-t akkor is 10 yardon jonne az elso kontakt. LJ egy go route check es egyszeru egy olvasas ami egy emberes kulcs.


Ha ezt a jatekot es a route-kat papirja vetjuk akkor jonne a WTF. Egy lepes a LOS fele futas ellen a LB-tol es sikeres passzjatek.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604
49ers O kapcsán néhány kritikai észrevétel 2013-ból. Kitalaljatok ki volt akkor a Frisco O koordinátora? 😀

"You have to be able to get the play in and the QB has to be able to get the snap off before things go haywire as the play-clock heads to 0.”

"In Week 10 versus the Carolina Panthers, for instance, the 49ers had three red-zone opportunities that could’ve resulted in a 21-0 lead if they were able to capitalize. Instead, the Niners settled for three Phil Dawson field goals, and the Panthers came back to steal a 10-9 win.”

"Even though the 49ers have relied so heavily on [the 22]-personnel grouping, Roman is not taking full advantage of the talent on the roster in an attempt to put a slow to the bleeding on this regression they’re experiencing. No visible attempt has been made to incorporate new players or add wrinkles to the offense—it’s just been rinse and repeat.”
Benibácsi
Akarki ki volt, NFC dontoben kapott ki a garda 12-4 alapszakasz utan. Tudom a D
no
Emlékszem arra a döntőre és nem csak Sherman nyilatkozata miatt. Nagy meccs volt. Viszont eltelt 9 év és ugyanazok a problémák jönnek elő annál az embernél aki akkor is OC volt és hasonló stílusú O-t vezetett. Ami szerintem egy külön "tudomány" ebben a sportban az a megújulásra való képesség. Pl Harbough a szememben nagyot nőtt mikor képes volt Lamar felé stílusra váltani Flacco után ezenkívül az analitikat is beemelte a mindennapokba. Én nem mondom hogy Roman repüljön de vmit változtatnia kell neki is és ez már tavaly is látszott nem csak idén. Mert tök szép és jó hogy lenyilatkozza hogy gyorsabban kell neki is hívnia a játékokat, de erre már 9 éve felhívták a figyelmet.
Benibácsi
JH nem valtott stilust, a kordinatora ezt jatsza. JH sodrodik es pont oda jut ahova az OC es a DC viszi. Ahogy az O-eink mint a betonoszlop olyan rugalmasak voltak Kubiak elott es utan is. Kubiak-ot meg nem akarta.

Ariansnal is ugyanazok a problemak, de megfeleloen eros csapattal csipetnyi szerencsevel SB-t nyert.

Tenyleg utoljara GR-nak rengeteg hibaja van es amikor vegre majd EDC ugy gondolja hogy az O lesz a prioritas es azon belul viszont akkor a passz fele kell majd tolodnunk akkor GR sem lesz megfelelo es nem is lesz itt. De mar most rettegek hogy melyik Trestman-MM fele "megmento" jon akivel JH majd megint stilust valt.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604


emberek rohangálnak
gedam
tessek ez a video IS egy jo pelda szinte mindenre, GR-LJ-basztatasara, passzjatekunk kifigurazasara es az eleve elgondoltakra mint bizonyitek.

Kezdem hogy nekem homalyos es nem irok neveket ( egykutyak szoval mindegy is ), de meg szamot is egyet de azt is korulirva foldrajzilag. Kezdem forditva magamhoz kepest. 3 elkapo mutatt route-ot, amibol a kerdojeles Robinson ( szerzo segitsegevel ), es ot hagyom is itt most meg. Jott a szokasos Go route a felso WR-tol. A D jatekat nezzetek meg rajta, nem tisztelik emberunket semmire es meg magat a route-jat sem. Siman nyert volna. A TE ( testalkatabol itelve ) siman nyert es elverte az emberet 23? ( kozepso LB ) es uresen kozepen, a S jon le ra ugy mert nem tiszteltek a WR-t es igy mar csak egy elonyosebb poziciobol/testtartasbol egy sima egyszeru versenyfutasbol meg konnyebb dolga lett volna a WR-nek. A S elkesett a TE-rol es sima 1st down. A D 2 route ellen es elverve passznal pedig 3 hatul es + 3 LB is a kepben, de tegyuk hozza hogy egy a futot, egy a TE-t fogja. Nalunk a blokott mutato TE blokkol is es jol is csinalja, de o rogton tudja hogy veszitettunk hisz ket ember ment ra es probalt checkdown lenni. Itt leszek PFF es valoszinusitek mi lehet a jatek. Robinson itt ment volna es screen lett volna TE blokkal. A jatek maga LJ-nek PA ami jol is lett jatszva es eladva, a 23 vedo elverve ez volt a kulcsa. Az olvasasi sorrend Go, hatha nyer nagy jatekert es iranyitotta volna a S-t is es itt bizony igy lett volna, TE kozepre aki elverve mert elhitte a futast es a "screen" Robinsonnak.
Jojjon a feketeleves. A blokkolas a faltol es annak a rossz elosztasa es ez nem GR. Lehet LJ vagy Linderbaum ( valaki talalhatna mar neki egy rovid becenevet ). Bal oldalra tolodunk ami egyszeruen vegzetes hiba de nagyon egyszeru matek miatt. Pont haromig kellene tudni elszamolni, igaz gyorsan. A bal oldalunkrol nem johetett nyomas ( esszeru ) csak ugy ha valakit egyedul hagynak, de ekkor ha ezen az oldalon emberezunk akkor a futo itt segit be es akkor meguti a kockazatos blitzelot es koszonjuk az ures embert. Viszont nem igy teszunk ezert hiaba a 6 blokkolo es 5 vedo, ha vegul 3 vedo mehet ketto blokkolora. Egy apro dontes. Hiaba mukodik a PA, es van ures elkapo a letszamhatrany ellenere mire LJ beleallhatna mar elveszitettuk a jatekot.

Persze szidhatjuk GR-t, LJ-t a passzjatekot, de ez szimplan egy rossz falmunka, vagyis a dontes mert utana jol kiviteleztek. A lenyeg hogy itt Robinson kibukfencezhetett volna az oldalvonalon vagy futhattak volna meg az evezred route-jait a vegeredmeny pont ugyanaz lett volna.
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
49ers O kapcsán néhány kritikai észrevétel 2013-ból. Kitalaljatok ki volt akkor a Frisco O koordinátora? 😀

"You have to be able to get the play in and the QB has to be able to get the snap off before things go haywire as the play-clock heads to 0.”

"In Week 10 versus the Carolina Panthers, for instance, the 49ers had three red-zone opportunities that could’ve resulted in a 21-0 lead if they were able to capitalize. Instead, the Niners settled for three Phil Dawson field goals, and the Panthers came back to steal a 10-9 win.”

"Even though the 49ers have relied so heavily on [the 22]-personnel grouping, Roman is not taking full advantage of the talent on the roster in an attempt to put a slow to the bleeding on this regression they’re experiencing. No visible attempt has been made to incorporate new players or add wrinkles to the offense—it’s just been rinse and repeat.”
Benibácsi
Akarki ki volt, NFC dontoben kapott ki a garda 12-4 alapszakasz utan. Tudom a D
no
Emlékszem arra a döntőre és nem csak Sherman nyilatkozata miatt. Nagy meccs volt. Viszont eltelt 9 év és ugyanazok a problémák jönnek elő annál az embernél aki akkor is OC volt és hasonló stílusú O-t vezetett. Ami szerintem egy külön "tudomány" ebben a sportban az a megújulásra való képesség. Pl Harbough a szememben nagyot nőtt mikor képes volt Lamar felé stílusra váltani Flacco után ezenkívül az analitikat is beemelte a mindennapokba. Én nem mondom hogy Roman repüljön de vmit változtatnia kell neki is és ez már tavaly is látszott nem csak idén. Mert tök szép és jó hogy lenyilatkozza hogy gyorsabban kell neki is hívnia a játékokat, de erre már 9 éve felhívták a figyelmet.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 6 604
49ers O kapcsán néhány kritikai észrevétel 2013-ból. Kitalaljatok ki volt akkor a Frisco O koordinátora? 😀

"You have to be able to get the play in and the QB has to be able to get the snap off before things go haywire as the play-clock heads to 0.”

"In Week 10 versus the Carolina Panthers, for instance, the 49ers had three red-zone opportunities that could’ve resulted in a 21-0 lead if they were able to capitalize. Instead, the Niners settled for three Phil Dawson field goals, and the Panthers came back to steal a 10-9 win.”

"Even though the 49ers have relied so heavily on [the 22]-personnel grouping, Roman is not taking full advantage of the talent on the roster in an attempt to put a slow to the bleeding on this regression they’re experiencing. No visible attempt has been made to incorporate new players or add wrinkles to the offense—it’s just been rinse and repeat.”
Benibácsi
Akarki ki volt, NFC dontoben kapott ki a garda 12-4 alapszakasz utan. Tudom a D