Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 481
Jó közegbe került, itt még viríthat valami említésre méltót.
gyeek
Reméljük, nem vonul vissza valamelyik meccs félidejében.
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 7 955 — Stromfeld Aurél fan
Jó közegbe került, itt még viríthat valami említésre méltót.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 219
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1236970404750778368
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 473 — karsaijanos@gmail.com
 www.instagram.com/p/B8EKqmzgS3H/?igshid=xb1cmsgnq2dq

Na akkor jelentkezzen akinek ő a baratnoje.
Bazsinho
Ilyet írt fel nekem köhögés ellen az orvos...
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 922
Na akkor jelentkezzen akinek ő a baratnoje.
Bazsinho
Jordan Poyer felesége a hölgy, Rachel Bush a valódi neve
kristof
Jaj szegény nikike, ilyet csinálni.😅😅😅
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Na akkor jelentkezzen akinek ő a baratnoje.
Bazsinho
Jordan Poyer felesége a hölgy, Rachel Bush a valódi neve
kristof
Nem is, mert Horvath Niki. 😀

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na akkor jelentkezzen akinek ő a baratnoje.
Bazsinho
Jordan Poyer felesége a hölgy, Rachel Bush a valódi neve
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 922
 www.instagram.com/p/B8EKqmzgS3H/?igshid=xb1cmsgnq2dq

Na akkor jelentkezzen akinek ő a baratnoje.
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 473 — karsaijanos@gmail.com
Helmut, köszönöm az elemzést, ez baromi jól esett. Igen, új megközelítésből látom a dolgokat, sokat segítettél, ittam minden szavadat. Ezek az elemzések azért nagyon hiányoznak erről a fórumról. Ha ilyen sokat lehet tőled tanulni, akkor taníts. Sokan vagyunk, akiknek van mit. Hajrá Bills, és ismét köszi!
több mint 4 éve
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 37
Helmut,
Jól összefoglaltad. Imádtam azt a csapatot, tényleg korszakos volt. Remélem, hogy megérem még, hogy egyszer lesz egy ehhez hasonló galeri, és csak egy hangyapinaszőrszállal is, de behúzunk egy SB-t😉
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Bocsi, én erre nem tudok nem reagálni, annyira érdekes téma. Direkt nem Bills szemszögből írom meg.

Kelly nevével fémjelzett támadó-rendszer komoly újításokat és veszélyes fegyvereket tartalmazott, gondoljunk a K-Gunra, a folyamatos csak readet szolgáló áthívásokra, és arra, ami ezt lehetővé teszi, tehát a nagyon átgondolt felkészülésre. Ha a nagy-totálba, Kelly és a rendszer kontextusába- helyezzük azokat a játszótársakat, akik Kelly mellett szolgáltak, akkor Kelly egyenértékűnek tűnik Bruce Smith-el Loftonnal Thomassal, Reeddel...
Marino viszont más volt, az egyik utolsó cowboy. Hiba volt mellette sok sok remek társ soha nem volt egyszerre annyi, mint Kelly mellett.

A másik tényező technikai, hiszen ami a dobási technikát, az egyensúlyi pont keresését, egyáltalán a mai értelemben vett pocket-presencet illeti Marino kb. akkora lépés volt, mint korábban mondjuk Unitas.

Én erre nem emlékszem, mert általános iskolás voltam, viszont ezt az időszakot eléggé feldolgozták mások, így én is megtettem.

Amikor berobbant Marino, éppen senki nem hitte el, amit azt akkor már SB győztes Joe Montana művelt, és jött Marino, és konkrétan kitakarta a napot Montana elől 84-ben 5000+ yardot, és 48 TD-t dobott, ami ma is extrém durva, akkor meg az az okkultizmus határán mozgott. A 83-as 1/1 John Elway kb. úgy pisloghatott, mint Clapton a gitárjára, miután hallotta Hendrixet. Ha Marinonak ez az egy szezonja lett volna, már legenda lenne.

Az ember első két szezonja után át kellet gondolni a passz-védekezéssel kapcsolatos elképzeléseket, mert annyira más tempóban ment a labda, meg úgy általában a passzjáték. A drag routing 35 yardos játék 4.5 mp alatt. Na ez Marino+ meg "A "The Marks Brothers".
Manapság sincsenek sokkal gyorsabb mélységi játékok.

Űrszámai voltak Kellynek is de nem ilyenek. Marino volt a stabilan 3500+ yard 24+TD-s irányító.
Mind a ketten nyertek meg nagy meccseket a csapataiknak, volt clutch faktor. Marino viszont jelenség volt, egy slinger és 10-12 évig meghatározó, 8-9 évig pedig top 5.

Amikor 85-ben(naptár szerint) SB-t vesztett a Fins a Niners ellen, és Montana óriásit játszott, míg Marino...hát nem, akkor is az volt a mondás, hogy mert Marino 50-szer kellett, hogy passzoljon, mert annyira nincs futójáték, és Duper sérült...védelem szar, stb, stb. … és
"mire lenne képes egy jó csapattal!!?"
.
És valahogy ez a mondat elkísérte őt az útján.

Kelly szintén archetípus volt, és azt hiszem ma úgy hívnánk, hogy rendszer-irányító. Nyilván Montanaval kapcsolatban ezt senki nem meri kijelenteni csak mert west coast, és hülyeség is lenne. Kellynél ez sokkal inkább feltételezhető.

Tagadhatatlan, hogy Kelly nagyon tehetséges, jó-eszű zsugás volt, de azért Thurman Thomas volt a futó, és a Lofton - Reed páros kapkodta a labdákat, egy akkor meglehetősen kireszelt rendszerben. Frank Reich szerepéről meg ne is beszéljünk! 😊 Igaz Marino kispadját Doug Pederson melegítette. 😊
A Kelly féle Bills a 80-as évek végétől egyre kimondhatóbban jobb, és főleg korszerűbb csapat volt, mint a 80-as évek végi 90-es évek eleji Fins. Persze ehhez kellett egy látványos összeomlás.

Konkrétan a 85-ös vesztes AFC döntő Pats ellen egy fordulópont, mert a Fins minden átmenet nélkül becsúszik a közép-csapatok közé.

A védelmet hagyjuk, ez glass cannonnak épült, csak akkor ezt nem tudtuk. Ami a csapat támadó oldalát illeti, nincs sztár futó. Van viszont Tony Nathan.... nem tudom emlékszünk -e rá? Nem volt ő rossz, még pro bowlon is járt 79-ben!!!(viszont RB edzőként legenda), és elég jó elkapó. Azt látjuk, hogy ha egy futó labdát akar, akkor el kell kapnia előbb. Hogy ez mennyire Shula, és mennyire Marino akarata, esetleg közös elgondolás, arra vannak elméletek, amelyet most én nem mennék bele. A 9-ers ellen a vesztes SB-ben volt 9 próbálkozás, és ebből futott a Fins 25 yardot.

83-84 ben volt egy illúzió, hogy a Fins nem fut, de, ha akarna tudna...-mert még játszott a korábbi bajnokcsapat falának a Guard szekciója. Ennek itt vége is lett. Ebből mi következik? Hát az, hogy Marino a reményünk, csakhogy itt konkrétan van egy változás … 3 név Lawrence Taylor nem volt elég megjelenik Reggie White, és a mi Bruce Smithünk.

Szóval amikor az elkapósor, és Marino robbantanak, még a lassú Hardynak (TE) is van 5 TD-je. Na ekkor megy el az eggyel korábbi bajnok csapat O falának a vége (Ed Newman - Bob Kuechenberg 84-ben visszavonultak). A Center- Dwight Stephenson (HOF), karrierje sajnos nagyon hamar, 87-ben lezárul. Roy Foster igazán addig volt jó, amíg Stephensonnal játszik, illetve amíg fix volt a pozija és nem cibálják időnként Tackleből Guardba, majd vissza.

A képletből hiányzik a stabil elit Tackle 90-ig (ekkor jön Webb-Sims páros). És ez pont az az éra, amikor az 5-ösök emelkedése elkezdődik.
Pont Bruce Smith volt aki 87-90 közt elpusztította a Fins támadásait.

88-ra eljutunk oda, hogy a csapat 6-10, Marino még mindig 4500 yardot passzol, és kioszt 28 TD-t, úgy, hogy Mark Duper abban az évben nem volt nagyon jól. Shulában kicsit meginog a bizalom, és az a mondás, hogy a Dolphins egy Marino sérülésre van a top 5 draftpicktől. Valahogy az állandóság és a "minőség", illetve 87 után a remény védjegye Marino lett leginkább.

89-re itt azért már több játékos ballagott a pályája vége felé, illetve Offerdahl személyében végre felnőtt egy olyan kegyetlen paraszt-gyilkos, de azért zsugás vezér a védelemben, aki szinten kultikus figura Fins körökben, és gyűrűt akart nyerni.
90-ben a Fins edzői gárda tekert a szemléleten, nagyon belenyúltak az OL-be (ők próbálták a team up blokkolást jön Webb és Sims), a TE játékba, és , routokba stb. Mai napig vita, hogy ez Shula utolsó nagy megújulása e, vagy ez már az edzői kar munkája (Shula is szerette azért a múzsákat 😉 - mindenesetre 90-ben a Fins előáll egy nagyon modern játékkal, ahol nem kell meccseként 45-öt passzolni Marinonak, Nem kell az elkapóknak 10000 yardot sprintelni, máshogy diverzifikálnak, mint korábban...

Mai napig vita, hogy minden idők egyik legjobb edzője kidobott éveket, és valójában két bajnoki címet azért mert az irányítója összeférhetetlen szólista, vagy minden idők egyik legnagyobb irányítója maradt gyűrű nélkül, mert az edzője nem ismerte fel időben az utat. És akkor Shula elhozza 92-ben Keith Jacksont, és revitalizálja Marino játékát

Csak éppen a Bills rendszere pont 90-ben volt a csúcson. Ha visszaolvassa az ember az akkori Pravdát, akkor is megvan ez a párhuzam, hogy a Bills a nagyon jó csapat, és vele szemben Dan Marino.

Azt hiszem 92-ben volt az az AFC döntő, ami előtt volt az ominózus SI cikk megjelent, hogy Dan Marino vissza tud e vágni a 2 évvel korábbi vesztes Divisional meccsért a Billsnek… szóval ennyire erős volt Dan Marino legendája

Hangsúlyoznám, hogy amit a meccsekre való felkészülés, és a játéktechnika területén hozott Kelly, az óriási és legalább annyira maradandó, mint 3 + 1 +1 lépéses pp. Ha a fiatal Tom Bradyt nézzük, akkor Kelly legalább annyira archetípusa volt, mint Montana... szóval van mire büszkének lenni az a Bills nagyon jó csapat volt, és Jim egy remek, korszakos irányító. Ha ma megkapnánk, szerintem vidámabbak lennének a vasárnapjaink.

Wiedershau

Sziasztok! Jó volt ez a döntő, a Kansasnak drukkoltam, bejött. De most nem erről szeretnék kérdezni. Néztem a mérkőzés előtt a száz legendás játékost, és bizony, ismét igazolni láttam a teoriámat, hogy az NFL leglesajnáltabb csapata vagyunk. Örülhetnénk, hogy Bruce Smith és O.J. Simpson benne vannak a válogatottban, de voltak olyan jelölések, melyeket nem értek. Pl. Dan Marino. Annyival jobb mutatói vannak Jim Kellynél? Azért ne feledjük, hogy zsinórban 4 AFC bajnokságot nyertünk. Nem fért be Cornelius Bennett, Darryl Thailie, Pete Metzelaars, Turman Thomas. Rosszul látom a dolgokat?
Buffalo Bill
Ez egy totál szubjektív lista, ahol nyilván a klasszikus éra legendáit is az őket megillető elismerésben kell részesíteni. A zsinórban négyszer SB-ba jutott csapatból sok Hall of Famer van, és szerintem ez így van rendjén, ahogy azzal se vitatkozik senki, hogy az a csapat korszakos volt. De ha ebből a 4 nagydöntőből legalább kettőt sikerült volna nyerni, akkor is maximum Kelly kerülhetett volna be, akit egyébként a szakértők all-time top 20 QB-nak tartanak, persze szintén szubjektív alapon. 😊 Egyszerűen nincs egzakt összehasonlítási szempont, már csak azért sem, mert különböző időszakok játékosai szerepelnek a listán. Ezért sem tartom szerencsésnek a gurulós fociban a Pelé-Maradona-Messi-CR összehasonlítást sem

Szerintem valamennyi résztvevője ennek a centenáriumi csapatnak egy korszakos zseni, és valamennyien megérdemlik azt, hogy ebben a társaságban említsék a nevét. Nagyon jó volt látni ennyi legendát egy helyen, méltó felvezetése volt a 100. szezon döntőjének.
Hungarian Bill
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 481
Sziasztok! Jó volt ez a döntő, a Kansasnak drukkoltam, bejött. De most nem erről szeretnék kérdezni. Néztem a mérkőzés előtt a száz legendás játékost, és bizony, ismét igazolni láttam a teoriámat, hogy az NFL leglesajnáltabb csapata vagyunk. Örülhetnénk, hogy Bruce Smith és O.J. Simpson benne vannak a válogatottban, de voltak olyan jelölések, melyeket nem értek. Pl. Dan Marino. Annyival jobb mutatói vannak Jim Kellynél? Azért ne feledjük, hogy zsinorban 4 AFC bajnokságot nyertünk. Nem fért be Cornelius Bennett, Darryl Thailie, Pete Metzelaars, Turman Thomas. Rosszul látom a dolgokat?
Buffalo Bill
Ez egy totál szubjektív lista, ahol nyilván a klasszikus éra legendáit is az őket megillető elismerésben kell részesíteni. A zsinórban négyszer SB-ba jutott csapatból sok Hall of Famer van, és szerintem ez így van rendjén, ahogy azzal se vitatkozik senki, hogy az a csapat korszakos volt. De ha ebből a 4 nagydöntőből legalább kettőt sikerült volna nyerni, akkor is maximum Kelly kerülhetett volna be, akit egyébként a szakértők all-time top 20 QB-nak tartanak, persze szintén szubjektív alapon. 😊 Egyszerűen nincs egzakt összehasonlítási szempont, már csak azért sem, mert különböző időszakok játékosai szerepelnek a listán. Ezért sem tartom szerencsésnek a gurulós fociban a Pelé-Maradona-Messi-CR összehasonlítást sem

Szerintem valamennyi résztvevője ennek a centenáriumi csapatnak egy korszakos zseni, és valamennyien megérdemlik azt, hogy ebben a társaságban említsék a nevét. Nagyon jó volt látni ennyi legendát egy helyen, méltó felvezetése volt a 100. szezon döntőjének.
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 473 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Jó volt ez a döntő, a Kansasnak drukkoltam, bejött. De most nem erről szeretnék kérdezni. Néztem a mérkőzés előtt a száz legendás játékost, és bizony, ismét igazolni láttam a teoriámat, hogy az NFL leglesajnáltabb csapata vagyunk. Örülhetnénk, hogy Bruce Smith és O.J. Simpson benne vannak a válogatottban, de voltak olyan jelölések, melyeket nem értek. Pl. Dan Marino. Annyival jobb mutatói vannak Jim Kellynél? Azért ne feledjük, hogy zsinorban 4 AFC bajnokságot nyertünk. Nem fért be Cornelius Bennett, Darryl Thailie, Pete Metzelaars, Turman Thomas. Rosszul látom a dolgokat?
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 481
Gratuláció a Tre White-Tremaine Edmunds-Andre Roberts triónak, akik az AFC Pro Bowl-keretének tagjai!
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 160 — Bills & Dawgs fan
Itt olvasható az OC idei elemzése a pálya mellett vs booth:

 www.buffalorumblings.com/2020/1/17/21069730/buffalo-bills-2019-season-brian-daboll-moves-upstairs-offensive-coordinator-from-the-booth



NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 481
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1214964523385393152
empty taxi
Meg is van az utód, Eric Washington jött a Pantherstől (honnan máshonnan?)
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 670 — tracker ember
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1214964523385393152


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 160 — Bills & Dawgs fan
Most olvastam el mit írt Stez, kívülállóként jól látja az Allen problémát. Azért kíváncsi vagyok hány Bills meccset szenvedtél végig a szezonban , mert nem mindegy hogy melyiket láttad. Highlights nem számít 😛
Aztán dumcsizhatunk tovább 😉



NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 37
Nem láttam a meccset de talán jobb is 😊 majd offseasonban amikor már hiányozni fog a focsi tuti megnézem. Két éve mázlival bejutottunk sima bukta, idén egy jó sorsolással tutira bent voltunk ,szoros meccsen bukta, két év múlva akármi is lehet nem? 😊
BillsFan
BillsFan,

Persze, minden lehet...Nem mondom, hogy sima lesz, vagy éppen sétagalopp mindíg szép jàtékkal, néha majd az idegösszeroppanás fog minket kerülgetni, de valahogy azért majd csak behúzzuk azt a fránya Lombardi trófeát. Szépen fog mutatni Szmöre kezében. No Para!
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 160 — Bills & Dawgs fan
Nem láttam a meccset de talán jobb is 😊 majd offseasonban amikor már hiányozni fog a focsi tuti megnézem. Két éve mázlival bejutottunk sima bukta, idén egy jó sorsolással tutira bent voltunk ,szoros meccsen bukta, két év múlva akármi is lehet nem? 😊



NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Nagy meccs volt srácok, és kellett a Texansnak nem kis mák hogy megnyerjék a meccset. Szerintem s 3&18-nál ment el a végén, ott azt a sort zone hívást nem értettem. Ok hogy mélyen vannak a DB-K, de hogy a 1down line 5 yardos körzetében nem volt senki az érthetetlen. Na meg az a blindside block ami szerintem nem volt az... 15 yard, pedig anélkül meglehetett volna a FG. Na meg a végén Watson hihetetlen szabadulása... Semleges nézőként egy nagyon szórakoztató meccs volt.

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Először is gratulálok a szezonhoz, egy pár nap múlva ti sem csalódásként fogjátok megélni, ebben biztos vagyok. Ez a meccs hozható lett volna, de a 2. félidő bebizonyította, hogy a következő kör biztosan a végállomást jelentette volna Kansasban.

Nekem egy csalódás volt a meccsen, méghozzá McDermott. Már a tavalyi év eleje óta titeket tartottalak a lehetséges meglepetéscsapatnak, mert Beane és McD munkája mind analitikailag, mind pedig szemre jól festett, ennek egy idő után be kell érnie. Ez az első félidőben tökéletesen visszaköszönt, bátor és kreatív hívások, agresszív D, jó coaching, ahogy azt egész évben megszokhattuk.

Viszont utána nem tudom mi és pontosan mikor tört el McD-ben, de az látszott, hogy a negyedik negyedben elveszti a kontrollt és pánik módra vált. A 4&27 miatt szerintem napokig nem fog tudni aludni szegény, az akkora brainfart volt, hogy Allen lateralja a fasorban sincs hozzá képest. Plusz csodálkoztam, hogy nem lassít bele a játékba, nem beszélget Allennel, nem próbál meg újra kreatívakat hívni annak ellenére, hogy az első 30 percben működött. A Gore-Singletary kérdés már csak a piramis csúcsa volt, az inkább Daboll számlájára írható.

Remélem tanulni fog belőle McD.
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 481
Kezdeném azzal, hogy jósnak nem fogok elmenni, mert ősszel a Tottenham - Bayernre is egy békés 0-0-t tippeltem, aztán lett belőle 2-7.

Egy picit lenyugodva, a történteket követően én azt a következtetést vontam le, hogy Hauschkán kívül mindenki benne van ebben a buktában.

Kezdjük a védelemmel: az első félidőben teljesen eltorlaszoltak mindent, Watsonék még szinte first downt is alig tudtak elérni. Aztán félidőben mintha elfelejtették volna a srácok, hogy kell focizni... Második etapra misstackle-ök sora, elszabott coverage, idióta playhívások edzői oldalon! És hát ugye Watson "szabadulása" a hosszabbításban, ami gyakorlatilag annyi volt, hogy Milano megtámasztotta, hogy még véletlenül se tudjon földre kerülni. Kicsit csalódtam az egységben, mert továbbra is azt gondolom, hogy a liga krémjébe tartoznak, de ezen a meccsen 16-0-ás előny birtokában egyszerűen nem lehet leolvadni a PO-ban, még ilyen puhapöcs playhívások mellett sem.

Allen: azt mindannyian tudjuk, hogy a 2018-as QB-classban az az irányító volt, akire azt mondták a szakértők, hogy a legcsiszolatlanabb prospect, de megfelelő coaching és a határ a csillagos ég. Szerintem a fiú mentálisan erős, ebből a meccsből is fog tanulni. Ahogy tanult a Pats elleni szeptemberi meccsből is, és utána ezerszer jobban vigyázott a labdára. Az először érthetetlen lateral is jól sült el, mivel megállt az óra. A tehetségét illetően vannak azonban olyan hiányosságok, amiket még Dabollnál nagyobb guruk sem fognak tudni kigyomlálni. Ezen a szinten 5-6 yardos passzokat pontosan, és megfelelő erővel, ütemben kell dobni, különben ott a védő, és kórházpassz lehet belőle. A labda nem viszkispohár, nem kell Jockey Ewing-módra falhoz baszni. A dobómozdulat az, amit a legnehezebb korrigálni sajnos, én mindenesetre szurkolok neki, hogy sikerüljön. Szimpatikus, intelligens srác, egyáltalán nem olyan sötét, hogy a kutya melléharap. Viszont jövőre make-or-break év lesz mind számára, mind pedig a franchise számára, mert mind szakmailag, mind pedig anyagiakat illetően tudni kell, hogy vele, vagy nélküle legyen a folytatás.

Támadósor: támadófal az első félidőben remek, aztán a Houston részéről jött oldalról is a nyomás a félidőt követően. Jó munkát végeztek, mert tudták, hogy Allen lábon próbálja megoldani a játékot, ha nincs tiszta célpontja (néha akkor is, ha van). A bántó ebben az egészben az volt, hogy az ellenféllel szemben semmit nem módosítottunk a blokkolást illetően, és hagytuk, hogy bedarálják az egységet. Singletary üde színfolt volt, az egység legjobbja szerintem, rá még bőven lehet építeni. Nem egy olyan típusú futó, mint Shady. Nincs annyira benne a nagy játék, de a pozitív yardokat simán, konstans hozza, nem véletlen a "Motor" becenév. Gore indokolatlanul sokat volt a pályán. Érdemei, és HOF-státusza elismerése mellett szerintem köszönjünk el tőle. Hatalmas sportember, és nagyon örülök, hogy egy évig a kedvenc NFL-csapatomban láthattam, de már nem ő a jövő. Az elkapókra ráfér a frissítés, továbbra is kell egy Hopkins, vagy Amari Cooper-féle WR1 vagy FA-ról, vagy a draftról. Duke megint jó volt, ha fejben is összeszedi magát, lehet vele hosszú távra tervezni, a tehetsége egyértelműen megvan hozzá.

ST: Végülis rájuk nem is lehet annyira panasz, de több, mint valószínű, hogy Bojorquez legkésőbb TC-re kap majd vetélytársat, mert a tegnapi teljesítménye - a szezonjával egyidejűleg - hullámzó volt.

Edzők: McDermott-Daboll-Frazier egyaránt benne vannak a vereségben, a lentebb hozzászólók már leírták, miért, így én nem is ismételném meg a soraitokat, magam is egyetértek veletek. Ha Dabollt esetleg elvinnék valahova HC-nak, nem fogunk krokodilkönnyeket ejteni miatta. Továbbá remélem, hogy szmöre nem a Marvin Lewis-típusú edzők közé tartozik majd...

Quo vadis? Ez az offseason kulcsfontosságú lesz, nem irigylem Beane urat, de cap space bőven van, lejáró szerződések inkább a védelemben vannak, ahol azért nagyobb a mélység is. A tőkét a támadósorba kell invesztálni. Rég néztünk olyan holtszezon elé, ahol megállapíthatjuk azt, hogy ha nem is a SB, de a csoport megnyerésére esélyesként indulunk. Ahogy pedig az este láttuk, a PO-ban már bármi lehet, ha mind a játékosok, mind pedig az edzői stáb alaposan kielemzi ennek a vereségnek az okát. Viszont ha tavasszal hülye döntéseket hoz a FO, akkor ez a most kinyílt ablak hamar be fog csukódni, és senki nem tudja, mikor nyílik ki újra.

Csak gratulálni lehet a Texansnak, mert ellentétes félidőket követően pont a hosszabbítást uralták, így a továbbjutásuk abszolút megérdemelt!

Szerintem minket, Bills-drukkereket viselt meg ez a vereség legkevésbé. Szeptemberben meg úgyis megint a Super Bowl-ról álmodozunk, mert a Bills Mafia már csak ilyen. 😊
több mint 4 éve
gedam 5 692
Allen benne van a vereségben? Igen. McDermott? Ő is. És mindenki más a csapatból. Őszintén mondom, amikor a szünet előtt pár perccel láttam, hogy a Bills defens mosolyogva kvaterkázik, így szóltam magamban: "Ebből baj lesz. Ezek azt hiszik, hogy már vége van a meccsnek." Szerintem ez az egésznek az alfája és az omegája.
Buffalo Bill
az első driveban szinte csak futás volt, a td-t nem ő passzolta. az előny birtokában utána 46* passzoltatták, negyvenhatszor.
“vezetünk 7-0-ra, szétfutjuk a texanst, micsinájunk? passzoltassuk allent”

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
Bazsinho
Attól, hogy olyan alacsonyra teszed a lécet, hogy a küszöbig nem ér fel még nem lesz jó QB.
tüsi91
Bárcsak lenne egy Trub is nekünk. 😄😄😄
Bazsinho
Szerintem a két franchise hasonló cipőben van. Alapban jó roster, kisebb-nagyobb likakkal, reménytelen QB.