Buffalo Bills
30 feliratkozó
18 órája
Egy szomorú hír:Florida International football player Luke Knox has died at 22, the school announced Thursday. Knox, a native of Brentwood, Tennessee, and the younger brother of Buffalo Bills tight end Dawson Knox, spent the past four seasons at Ole Miss before transferring to FIU. Knox, who studied business, died Wednesday evening, school officials said. The cause was not revealed, though the university said police do not suspect foul play.
4 napja
Barkley és a 3rd stringer offense tovább nyújtotta az előszezon-veretlenségünket, körülbelül ennyi értelme volt a tegnapi meccsnek. Keenum meg nem árt, ha minél hamarabb szinkronba kerül az O-val, különben hamar kukába kidobott lesz ő is, és a draftpick is, amit érte adtunk.Remélem, Frazier csak az előszezon miatt hívja ezeket a vanilla defense-playeket, mert ha az alapszakaszban is ezt fogja csinálni ilyen mély védőfallal, akkor gondok lesznek.
4 napja
Én évek óta ezen nézem, gondolom idén is jó lesz. 😊reddit.nflbite.com/Köszi! Remélem, az egész szezonban alkalmazható lesz. A mérkőzést a második negyed feléig bírtam nézni, megőrültem az állandó labda eladásokból. Inkább kivittem a kutyát megbrunyáltatni. Mire visszaértem, fordított a Bills De akkor is olyan kínos volt az egész, hogy inkább mentem aludni. Def jó.
Fontos_Vidra
Buffalo Bill
4 napja
Mentsd el a linket, egész évben jól fog jönni.reddit.nflbite.com/Köszi! Remélem, az egész szezonban alkalmazható lesz. A mérkőzést a második negyed feléig bírtam nézni, megőrültem az állandó labda eladásokból. Inkább kivittem a kutyát megbrunyáltatni. Mire visszaértem, fordított a Bills De akkor is olyan kínos volt az egész, hogy inkább mentem aludni. Def jó.
Fontos_Vidra
Buffalo Bill
Én>Keeszum
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
5 napja
Kit érdekel az O meg a D, mindenki a punt godra kíváncsi!
5 napja
reddit.nflbite.com/Köszi! Remélem, az egész szezonban alkalmazható lesz. A mérkőzést a második negyed feléig bírtam nézni, megőrültem az állandó labda eladásokból. Inkább kivittem a kutyát megbrunyáltatni. Mire visszaértem, fordított a Bills De akkor is olyan kínos volt az egész, hogy inkább mentem aludni. Def jó.
Fontos_Vidra
5 napja
Ennyi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Elég is volt ebből, csere def nem rossz.Elam jó lesz.
A csere offense viszont nem sokmindent mutat. Keenum egyszerűen kín. A fala se védi meg, de sokat is Tököl.
Shakir gyereknek volt pár szép elkapasa.
5 napja
Game passen mindet tudjátok ingyen az előszezonban. Ilyen vontatott egy meccset azért művészet amúgy tolni. Meg ennyiféle labdaeladást összehozni

5 napja
Hol nézhető?
5 napja
Stream pls!
9 napja
Undercover at Bills Camp: @CaseKeenum edition. 😂😂 #BillsMafia
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) August 9, 2022
Watch the full video: https://t.co/aszpVHDsB2 pic.twitter.com/mFq8Q9H3po

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
Mai napi hírek:
-Poyer kézsérülés, kocsi vitte le, több hír nincs jelenleg
-Elam hullámzó teljesítményt nyújt, ha a kezeit tudja használni nagyon jó. Lehetett tudni hogy egy zászló mágnes lesz az év első felében, ez most már biztos
-Bernard eddig egész jó, vannak villanásai, lehet mégsem lesz egy kidobott 3. körös pick?
ThySoul
13 napja
NFL Films Presents the 2021 Buffalo Bills: A New Standard

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
15 napja
Mai napi hírek:Ha jól olvastam, akkor könyökficam, a szezonnyitón már játszhat.
-Poyer kézsérülés, kocsi vitte le, több hír nincs jelenleg
ThySoul
16 napja
Az kakaskodás volt csak, utána lévő nap volt valami tömegverekedésPár infó a TC-ről:Howard sokkoló, hiszen minden évben tudjuk, hogy most már berobban... 😀
-a slot wr versenyt magasan Mckenzie vezeti, jelen állás szerint a kezdő a Diggs-Davis-McKenzie hármas lenne
-őket követné Shakir, aki erősen kezdett, azóta picit beleszürkült
-az elején a D volt a jobb, azota az O vezet
-a kezdő fal együtt még nem edzett, ami viszont gond, tekintve hogy mélység nincs ezen a csapatrészen
-Davist agyon dicsérik, sok mindent nem jelent, de tavaly a Chiefs ellen azért megmutatta hogy egy szörnyeteg ha kap labdát
-Howard viszont nem alkot eddig
-Olivert szintén dicsérik, ő mutathatna többet ha már 1/9 volt
-Nealről is pozitívan nyilatkoznak, valszeg azért kapott nagyobb szerződést mert most mar a védelemben is számítanának rá, nem csak ST szerepkörben
És a legfontosabb: egy komolyabb verekedés volt eddig csak
ThySoul
Mondjuk Oliver kapja is össze magát, tessék elitnek lennie.
Az oké, hogy csak egy verekedés, viszont az Josh Allennél volt, ami kevéssé gyakori a ligában kezdő irányítóként, de hát elég nagy cula (még ha szerintem feleslegesen is kapta fel a vizet)
Wyatt
16 napja
Pár infó a TC-ről:Howard sokkoló, hiszen minden évben tudjuk, hogy most már berobban... 😀
-a slot wr versenyt magasan Mckenzie vezeti, jelen állás szerint a kezdő a Diggs-Davis-McKenzie hármas lenne
-a kezdő fal együtt még nem edzett, ami viszont gond, tekintve hogy mélység nincs ezen a csapatrészen
-Davist agyon dicsérik, sok mindent nem jelent, de tavaly a Chiefs ellen azért megmutatta hogy egy szörnyeteg ha kap labdát
-Nealről is pozitívan nyilatkoznak, valszeg azért kapott nagyobb szerződést mert most mar a védelemben is számítanának rá, nem csak ST szerepkörben
ThySoul
Mondjuk Oliver kapja is össze magát, tessék elitnek lennie.
Az oké, hogy csak egy verekedés, viszont az Josh Allennél volt, ami kevéssé gyakori a ligában kezdő irányítóként, de hát elég nagy cula (még ha szerintem feleslegesen is kapta fel a vizet)

16 napja
Mai napi hírek:-Poyer kézsérülés, kocsi vitte le, több hír nincs jelenleg
-Elam hullámzó teljesítményt nyújt, ha a kezeit tudja használni nagyon jó. Lehetett tudni hogy egy zászló mágnes lesz az év első felében, ez most már biztos
-Bernard eddig egész jó, vannak villanásai, lehet mégsem lesz egy kidobott 3. körös pick?
16 napja
Pár infó a TC-ről:-a slot wr versenyt magasan Mckenzie vezeti, jelen állás szerint a kezdő a Diggs-Davis-McKenzie hármas lenne
25 napja
The Bills placed offensive lineman Rodger Saffold on the non-football injury list after he suffered rib injuries in a car accident https://t.co/t5gm7Dewle
— Sports Illustrated (@SInow) July 24, 2022
Bills' CB Tre'Davious White opens on PUP list https://t.co/ipsMIm3Oc4
— NBC Sports EDGE Football (@NBCSEdgeFB) July 24, 2022
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
A legtöbb helyen mi nyertük a holtszezont így az edzőtáborok előtt; még Hörinél is. 😊Nem tetszik ez nekem...
1 hónapja
Höri szezonbeharangozója:2 hónapja

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...