Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
márpedig a most valószínűsíthető 7-8 győzelem után
tüsi91
Melyik két (három) meccset bukjátok el?

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Teljesen igazad van Proki!

DE.

Ha jövőre tényleg megcélozzuk a playoffot, - márpedig a most valószínűsíthető 7-8 győzelem után mi mást tehetnénk -, akkor szvsz arról kell beszélni, hogy hol vannak azok a helyek a csapatban, amin muszáj lesz javítanod, ahhoz, hogy a PO-hoz szükséges minimum 10 győzelmet összeszedd. Látszólag nem sok a különbség a 10 és a 8 győzelem közt, pedig valójában óriási. S ami a legfontosabb, hogy azt a minimum plusz 2 győzelmet lehetőleg majd a csoportban szedd össze, de minimum az NFC-ben.

Én is örülök a győzelemnek, hajajj, de még mennyire. Én is örülök annak, hogy mennyit lépett előre a csapat, én is örülök annak, hogy mennyire egységes brigád lett ez. Tényleg az ember úgy kel fel meccsek másnapján, hogy nem köp egyet, még akkor is, ha zakó a vége, s már rögtön pörög a következő meccsen. Én továbbra is annyit írok le, hogy ez a csapat a PO mércéhez kevés. Az külön pech, hogy idén úgy néz ki az átlagosnál szerényebb teljesítménnyel is valaki megcsípi a 6. helyet az NFC-ben. Lehet jövőre 10 győzelem sem lesz elég. Nem tudjuk, de erre kell majd törekedni.
több mint 8 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Random gondolatok:

Jimmy és Tüsi, légyszives több pozitív gondolatot!
Én értem, hogy ti nem csak offseason szakértők vagytok, de akkor is. Épp ma vertük meg a GB-t idegenben.
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Random gondolatok tőlem:

- Gase nem lesz jó HC szerintem, de attól még erős kandidáns. Cutler legjobb Bearses éve, redukálva vannak a hülyeségei, egyszerűen jól megy neki a játék. S ez a stáb érdeme is. Abban egyetértek, hogy így is rengeteg a kérdőjel ebben az offenseban. S hogy ebből mennyi Gase sara az egy jó kérdés. Nekem a legfőbb problémám vele kapcsolatban, hogy a red zoneban meghülyül. A két 20-as közt relatíve jól haladunk, képesek vagyunk zabálni az órát, azt hiszem nekünk van a legtöbb 10+ playes scoring drivennk a szezonban. Ami mellette szól, hogy a támadófal és az állandó sérültek nem könnyítik meg a dolgát.

- Long rosszabb, mint Leno. Pass protban egész biztos. Róla is jön a nyomás, minden meccsen büntetés, futni felé sem tudunk. A belső 3-as egész jól tart pass protban emiatt van hova fellépkedni + Cutler miatt az egész jobban néz ki, mint amilyen valójában. Grasu szar. Botrányosan. Újfent 5 játékosra vagyunk az ideális támadófaltól. Komolyan 6 év alatt nem tudtál Cutler elé csak egy közepesnél jobb egységet rakni. Ez művészet.

- Forte és Langford hasonló típusú játékosok, de Carey stílusa jobb ehhez a falhoz. Ezek a strech futások minősíthetetlenek. Esküszöm, hogy ezekből csak visszafelé mentünk.

- Jeffery a legbutább játékos, akit valaha láttam. Ez az offside... ezen csak röhögni lehet. Ettől függetlenül teljesen más az offense, ha játszik.

- Martellus helyett kell egy Owen Daniels kaliberű TE, s Zach Millerrel jók leszünk.

- Prosinski nagyon jól küldte. Elképesztő jó volt a secondary. Csillagos vastaps. Donatell eddigi 3 regnálása, mint DC nem sült el túl jól. Nem hiszem, hogy 59 évesen majd kap még egy esélyt.

- Lehet Porternek ez egy kiugró szezon, de ilyen után meg kell tartanod, főleg, hogy mögötte úgy nézünk ki, hogy Alan Ball, McManis. Nem kell neki horribilis pénzt adni.

- Rolle helyére kell találni valakit. Ingyen kirúgható. Sokat nem tett hozzá idén, meg amúgy is a fél szezont kihagyta. Amos rookie, de rendben van.

- Kell két új ILB. Trevethan+draft és óriásit lép előre a védelem.

- Lehet gondolkodni Houstonon és Youngon. Egy egészséges McPheevel lehet pirítani, de nekem akkor is hiányzik egy sebességből élő játékos a repertoárból. Acho hasznos csere.

- Legjobb 3 új védőfalember lenne. Annyi nem lesz. Két új arc sztem biztos. Ki kell nyitni a tárcát Wilkersonért.

- Remélem két hét múlva Tress Way lepuntolja O'Donnellt. Egyrészt ez azt jelenti, hogy Emery egy pöcs volt (nem újdonság), másrészt akkor a védelem jól fog játszani.

- Jeff Rodgerst ki kell rúgni télen. Vagy holnap.
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Random gondolatok:
- Gase mindenhova el van adva, mint újdonsült vezetőedző... öööö, hát igen. Egyrészt mint play caller szerintem maximum középszerű, másrészt ha irányítóval foglalkozó OC-t akarsz, találsz nála jobbat. Ne tegyünk úgy, mintha Cutler valami mezei nímand lett volna. Mostanában mínusz 40 pontnál nem adja el a labdát, na bumm. Nagy siker. Nyilván vannak pozitív jelek, de eddig egy kalap szart se ért az edzői stáb, ne ahhoz viszonyítsd.
- Abban biztosak vagyunk, hogy Donatell nem megy el koordinátornak valahova?
- Visszatért Grasu, oda a futójáték. Nem baj, jövőre is ő fog kezdeni.
- Ettől nem teljesen függetlenül, de Carey ezen a meccsen jobban hiányzott, mint eddig Forte.
- Langford megijed néha a labdától, vagy mi van? 9 meccsen több labdát elejtett, mint Forte 9 év alatt, az egy dolog, de 4 yardos passzt 6 méter magasba felütni?
- Fuller jelenleg Top10 shutdown CB. Höh.
- O'Donell a végére csak bikkantot egy 52 yardosat. Mondjuk pont kurvára senki nem ezt kérte tőle.
- Mostmár hagyják Lenot a picsába ott, ahol van, de ezzel a támadófallal te semmit se fogsz elérni. Cutler helyett Fitzpatrick, és idén van 2 győzelmünk.
- Ez a Jenkins-Goldman-Gaston hármas amúgy milyen fasza kis cserepad lenne, nem? Ha lenne mellettük 3 NFL kaliberű kezdő, mindenki arról beszélne milyen mély a keret.
- John Fox. Én értem, megértem, sokkal jobb, úgy néz ki, mint egy edző, úgy beszél, mint egy edző, felkészíti a csapatot, mindenkivel partiban vagy.... de nem véletlenül tette lapátra két, a Bearsnél sikeresebb franchise.
- Mindeki mértékeltesen és felelősségteljesen fogyasszon alkoholt.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 474 — Bears & Illinois fan
Hát, srácok, ez jó volt. Hajnalban igazoltan hiányoztam, mert a Detroit meccshez jelentős mennyiségű söröket ropogtattunk, így már a Dallas meccsen elaludtam, csak most délután tudtam bepótolni a derbit....

Elnézést, ha ismétlek valakit, mert most igyekeznem kell (nem olvastam vissza a kommenteket), mert bálba megyünk, ahol szintén nem kefírrel koccintunk...

Minden benne volt ebben a meccsben, amit a Jay-Jay időszakban megszokhattunk. A fal szar volt, Cutler kimozgott, a futás nem annyira ment, fújtak is ellenünk, Jay most csak elejtette a labdát.... DE most az elejtett labda itt maradt, a GB csak egy TD-t szerzett, fontos helyzetben elkapott labdák, harmadikra megcsinált first down-ok, és szép egyéni védőteljesítmények voltak. Bakker, legyőztük őket Áronnal a fedélzeten (még ha fájt is a keze) !

Bears, én így szeretlek! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nyilván akkora állat, hogy veteránminimumért felszedted az utcáról augusztusban. 30 éves, állandóan sérült, szezononként talán van 3 jó meccse. Ha, és ez egy szép nagy ha, végig tudja játszani a szezont ilyen színvonalon, akkor az először fog megtörténni a karrierjében. Jennings 4 évvel fiatalabb volt, és soha nem volt ennyit sérült, és egy fikarcnyival sem volt jobb játékos. Corner poszton 7-8 éves pályafutásuk alatt egy-egy jobb szezont sok csávóból ki lehet préselni, zsinórban kettőt már csak nagyon kevésből. Az értelmesebb edzői stábok ezt tudják.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
undisputedly
Szezon elején...mikor még a fű sem nő...Én kisujjból azt vágtam rá arra a kérdésre,hogy ki lesz az év edzője,hogy JOHN MOTHAFCKIN' FOX. Nagyon afelé áll a dolog,hogy lehet szarból várat....
Süsü
Ez a meccs ugyanolyan kiválóan volt coachingolva, mint a Vikings és a Lions elleni. A különbség, hogy Donatell azóta foglalkozott ezzel a Callahan nevű gyerekkel, Porter meg úgy ütötte le a labdákat, mint a fiatal Dikembe Mutombo. Houston és Young a szezon elején pályára se léptek, még el akarták őket adni szarér-hugyér, annyira jók vagyunk személyi döntésekben. Na, be is fejeztem.

Ilyen secondary teljesítményt talán soha nem láttam. Minden tiszteletem a '05 vagy '12 Bears védelemnek, de ha nem volt pass rush, megfirkálták őket jópárszor, pláne Rodgers. De ma.... továbbra is tartom, hogy Porter jövőre nem lesz itt, de Fuller biztosan, és remélhetőleg Callahan sem fog mondjuk DJ Moore sorsára jutni. Akiért Titkos Fegyver pénzt adott, nem érnek egy kalap szart se. Na ezt is befejeztem. Packers Week, winning. Nájsz.
füligjimmy
Fuller? 21 órával ezelőtt még volt rá egy spurid,hogy nem lesz itt. Akkor hogy is van ez? 😀
Süsü
Jogos a két pont. Akkor is Porterre gondoltam, most is.
füligjimmy
Ahogy a nagy Franz Beckenbauer mondaná: " Keine Problem "

Miből gondolod,hogy nem lesz itt? Egy állat a csávó. A szenteknek már nyert egy SB-t.



Nem haragudnék meg rá,ha nekünk is nyerne egyet!! 29 éves a faszi...ha ezt a szintet hozza a szezon végéig tőlem maradhat. Nem is olyan régen egy Tim Jennings nevezetű (nem szép,de jó csúnya) playa' is jól muzsikált nálunk,ha máshol nem is. Szerintem maradni fog Tracy.
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
undisputedly
Szezon elején...mikor még a fű sem nő...Én kisujjból azt vágtam rá arra a kérdésre,hogy ki lesz az év edzője,hogy JOHN MOTHAFCKIN' FOX. Nagyon afelé áll a dolog,hogy lehet szarból várat....
Süsü
Ez a meccs ugyanolyan kiválóan volt coachingolva, mint a Vikings és a Lions elleni. A különbség, hogy Donatell azóta foglalkozott ezzel a Callahan nevű gyerekkel, Porter meg úgy ütötte le a labdákat, mint a fiatal Dikembe Mutombo. Houston és Young a szezon elején pályára se léptek, még el akarták őket adni szarér-hugyér, annyira jók vagyunk személyi döntésekben. Na, be is fejeztem.

Ilyen secondary teljesítményt talán soha nem láttam. Minden tiszteletem a '05 vagy '12 Bears védelemnek, de ha nem volt pass rush, megfirkálták őket jópárszor, pláne Rodgers. De ma.... továbbra is tartom, hogy Porter jövőre nem lesz itt, de Fuller biztosan, és remélhetőleg Callahan sem fog mondjuk DJ Moore sorsára jutni. Akiért Titkos Fegyver pénzt adott, nem érnek egy kalap szart se. Na ezt is befejeztem. Packers Week, winning. Nájsz.
füligjimmy
Fuller? 21 órával ezelőtt még volt rá egy spurid,hogy nem lesz itt. Akkor hogy is van ez? 😀
Süsü
Jogos a két pont. Akkor is Porterre gondoltam, most is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
undisputedly
Szezon elején...mikor még a fű sem nő...Én kisujjból azt vágtam rá arra a kérdésre,hogy ki lesz az év edzője,hogy JOHN MOTHAFCKIN' FOX. Nagyon afelé áll a dolog,hogy lehet szarból várat....
Süsü
Ez a meccs ugyanolyan kiválóan volt coachingolva, mint a Vikings és a Lions elleni. A különbség, hogy Donatell azóta foglalkozott ezzel a Callahan nevű gyerekkel, Porter meg úgy ütötte le a labdákat, mint a fiatal Dikembe Mutombo. Houston és Young a szezon elején pályára se léptek, még el akarták őket adni szarér-hugyér, annyira jók vagyunk személyi döntésekben. Na, be is fejeztem.

Ilyen secondary teljesítményt talán soha nem láttam. Minden tiszteletem a '05 vagy '12 Bears védelemnek, de ha nem volt pass rush, megfirkálták őket jópárszor, pláne Rodgers. De ma.... továbbra is tartom, hogy Porter jövőre nem lesz itt, de Fuller biztosan, és remélhetőleg Callahan sem fog mondjuk DJ Moore sorsára jutni. Akiért Titkos Fegyver pénzt adott, nem érnek egy kalap szart se. Na ezt is befejeztem. Packers Week, winning. Nájsz.
füligjimmy
Fuller? 21 órával ezelőtt még volt rá egy spurid,hogy nem lesz itt. Akkor hogy is van ez? 😀
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
undisputedly
Szezon elején...mikor még a fű sem nő...Én kisujjból azt vágtam rá arra a kérdésre,hogy ki lesz az év edzője,hogy JOHN MOTHAFCKIN' FOX. Nagyon afelé áll a dolog,hogy lehet szarból várat....
Süsü
Ez a meccs ugyanolyan kiválóan volt coachingolva, mint a Vikings és a Lions elleni. A különbség, hogy Donatell azóta foglalkozott ezzel a Callahan nevű gyerekkel, Porter meg úgy ütötte le a labdákat, mint a fiatal Dikembe Mutombo. Houston és Young a szezon elején pályára se léptek, még el akarták őket adni szarér-hugyér, annyira jók vagyunk személyi döntésekben. Na, be is fejeztem.

Ilyen secondary teljesítményt talán soha nem láttam. Minden tiszteletem a '05 vagy '12 Bears védelemnek, de ha nem volt pass rush, megfirkálták őket jópárszor, pláne Rodgers. De ma.... továbbra is tartom, hogy Porter jövőre nem lesz itt, de Fuller biztosan, és remélhetőleg Callahan sem fog mondjuk DJ Moore sorsára jutni. Akiért Titkos Fegyver pénzt adott, nem érnek egy kalap szart se. Na ezt is befejeztem. Packers Week, winning. Nájsz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
undisputedly
Szezon elején...mikor még a fű sem nő...Én kisujjból azt vágtam rá arra a kérdésre,hogy ki lesz az év edzője,hogy JOHN MOTHAFCKIN' FOX. Nagyon afelé áll a dolog,hogy lehet szarból várat....
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 714 — SuperBowl Champions 2013/2014
Így kívülállóként azt mondom, hogy ti vagytok akik leginkább erőn felül teljesítetek. A kezdő D-lineból kb 3 ember már nincs is a rosteren (McDonald, Ratliff, Allen (?) ), O# oldalán skill pozícióban az idei 1. körös és más kezdők meccseket hagynak ki...

Igaza lesz azoknak akik offaseasonben azt írták, hogy az egyik legerősebb szakmai stáb itt van.
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Amúgy egy érdekes nyilatkozat Cutlertől. Azt mondta, hogy szinte minden meccsen partyba voltunk egészen a végéig. Néhányat elvesztettünk, néhányat megnyertünk, de az esély mindig ott volt. Fox magabiztosságot ad nekik , mert a vesztett meccsek után is azt mondta hogy ott voltunk srácok... Gondolom a tavalyi demoralizáló verességek után ezek a dolgok sokat számítanak...

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Az a dúrva hogy milyen lenne ez a védelem egy normális fallal meg ILB-el??? 6 meccsen is 200 passolt yard alatt tartottuk az ellent ez idén a NFL rekord és akárhogy is szétfutott minket Lacika bakker 14 pontot engedtünk otthon a Rodgers vezette GB-nek ( ráadásul Porter első INT elvették a zebrák és abból jött egy TD...) Fangio ebből a szarkupacból is védelem szerűt épített, valamit nagyon tud a pali, remélem sokáig nálunk lesz még. Persze Donatell is érdemel pár szót. A secondaryben 2 újonc is kezd, egy 5. körös és egy UDFA... Melettük van egy másodéves Fuller. Nem mondható épp tapasztalt egységnek, és képesek lehozni ilyen meccseket. Pár hete de örültem volna, hogy ha elcserèljük Houstont, erre nagyon beindult a srác az utóbbi meccseken, tavaly hol volt ez az ember??? Ha ez az edzői stáb marad és netán jól kültünk abból a 60 milkából és jól is draftolnánk hmmm... Bilibe lóg a kezem???

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Na szóval újra. Nagyon régóta várt győzelem ez. Cutler Rodgers ellen, főműsoridőben, Favre mez visszavonultatásán, ahol egyébként az egész közvetítés róla és a Packersről szólt, underdogként. Hosszú böjt volt. 1886 nap.

A védelem megnyerte. Rengeteg probléma van, ami szemmel is jól definiálható, de egy dolgot nagyon tud a védelem: kevés pontot kapni. Nem tudom hogy csinálják. Az első két meccs abszolút kilátástalan játéka után 9 meccsen 1 (!!!) alkalommal kaptak 20 pontnál többet. Pedig a front seven nem jó. A két ILB nagyon nem. McClellinnel még ellennél, de Jones vagy Anderson nem NFL szint. Lassú reakció idő, coverageban elveszettek, futás ellen beragadnak. A védőfallal karöltve ők a legfőbb okozói a futás elleni nagyon gyenge védekezésünknek. OLB poszton McPheet a sérülése nagyon visszavetette, sehol az a domináns játék, ami az év elején, közepén megvolt. Ellenben Houston és Young nagyon belendültek. Szvsz egyikük maradni fog, de talán egy olyan rushert is kéne alkalmazni majd jövőre, aki sebességből is képes megverni az emberét. McPhee és Houston hasonló stílusú srácok. A védőfal legjobbja Bruce Gaston, ez is sok mindent elmond. Jenkins sehol nincs, Goldman még messze van attól, hogy bármi komolyabb legyen belőle, a többiekről szót se. A secondary ellenben nagyot lépett előre az év elejéhez képest. Porter parádésan játszott, bár az elején könnyen megfirkálhatták volna egy TD-re. Fuller fel se tűnt, ez újfent jó jel, Callahan kellemes meglepetés,attól függetlenül, hogy néha azért meg-meg verik. Passz ellen nagyon rendben volt a mai, pass rush is oké volt, a srácok nagyot játszottak hátul és a Packers is rossz napot fogott ki. Ennyi kellett, de ez mind.

Offense részről ez nem volt vmi veretes. Az első 20 perc minősíthetetlen. Cutler össze-vissza dobált, utána kiegyenesedett, de nem volt brilliáns meccs tőle. A támadófal úgy szar ahogy van. Grasu és Leno roppant gyengék voltak, a többiek egy árnyalattal jobbak. Blitzek felvételében rengeteg hiba, futásblokkolás tré, pass prot gyenge közepes, sok büntetés. 17 pont kevés. Egyszerűen kevés. Visszatértek a WR screenek, ezekkel a játékokkal hasítottunk elég szépen. Marianit szívesen kirúgnám, de ma 3 db fontos first downt hozott 3. kísérletnél. AJ visszatérése nagyon kellett, Wilson hozta, amit kellett. De ennyi. Senki nem nyújtott brilliánsat. Nem volt ez egy jó meccs az O-tól.

ST ismét odarakta a szokásost, O'Donnel újfent rossz volt. Jeff Rodgerst remélem kirúgják télen, aztán valaki összetesz egy NFL szintű egységet.

Az edzői döntések között is mazsolázhatunk. Pl. az első félidő végén, nem tudom felfogni Fox miért kért időt Wilson play lassítása után... Hagytál fél percet Rodgersnak. Jött belőle 3 pont. A meccs végén ismét ultra konzervatívak lettünk támadásban, de a védelem megcsinálta.

Ami viszont a legfontosabb az a győzelem. S milyen nagyszerű. 5-6. A frontokban ez a csapat gyenge, ezért nem PO kaliber. 10 nap pihi, lehet nyalogatni a sebeket, aztán 49-ers. Nem tudom elképzelni, hogy Gabbert ellen kikapjunk, de nyugtával a Napot, meg magas lóról nagyot lehet esni. Utána Skins. Nem azt mondom, hogy ott leszünk, de ha hozzuk a már elvárt következő kettőt, és a többi meccs úgy alakul, hát akkor jó kis szezon vége lenne, kár, hogy az NFC-s mérlegünk 2-5...

Ám a mai az öröm napja. Hihetetlen. The Bears are coming!
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Írtam egy jó hosszú összefoglalót, hogy a győzelem egészen édes íze ellenére mivel nem voltam elégedett. Aztán vmi karbantartás miatt nem tudtam elküldeni. Szóval itt egy rövid videó Jonestól:
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-TV7Fd2uMo9.gif

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Grat a csapatnak, jó meccs volt, jól játszottatok.
alatriste
Nem is annyira jól, de okosan és türelmesen. Megérdemelten nyertetek. Grat!
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 12 756 — Слава Україні! Героям слава!
Aztaaaaa! Nagy gratula srácok! 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv
több mint 8 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Csodalatos fantasztikus Hálaadás!
Amikor kinezek az ablakon, nem ködöt, hideget hanem csodas napsutest latok 😊)))))
BEAR THE FUQ DOWN !
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 321 — "Grammar maci"
Ez a győzelem mindent feledtet, innentől már a PO sem érdekel ha nem lesz meg, nagyobb katarzist ennél Bears fan már nehezen élhet át minthogy ennyi év után Favre mezének visszavonultatásán (a carrier ending injuryt is mi "ajándékoztuk" neki) verjük meg őket az ő pályájukon.
Szerencsére szépen visszaesett a GB O teljesítménye, nyoma sem volt szinte a Vikes elleni teljesítménynek. A mi O-ünk nagyon tompán kezdett, aztán feljavultunk de a vége ismét nagyon nyögve nyelős lett, pedig ezt a meccset nekünk le kellett volna hozni.
A D hatalmas munkát végzett, cornert én ilyen jól játszani mint most Portert elég régen láttam Bears mezben, utoljára a fénykorában lévő Tillman-Jennings páros volt ilyen jó (azért jobb...).
Sajnos a végén a chamiponship drive-ot feltette azért Rodgers de idén valahogy nem jönnek be neki a végén, nem sikerült a Lions ellen sem fordítani (a 2 pontos miatt) és szerencsére (mit szerencsére, Fangio for prez) ellenünk sem.

Most bánhatjuk az elhullajtott győzelmeket, de így hogy ez A MECCS meglett már kevésbé fáj. Meg kell nézni hogy mi sül ki ebből a szezonból, a Falconst és a Seahawkst kell figyelni ill. most már tényleg kíváncsi vagyok hogy meddig zuhan a GB, jó lenne pl ha kikapnának 1 hét múlva... 😀

Ejjj de jó volt ez!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 24 722 — Keep pounding
Foxymaxy? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
bearsman42 Chicago Bears 18 — whatever
Szép győzelem! Nagy meccs volt, végre megvertük Rodgerst 5 év után.
Most már mehetünk a PO-ért...
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Nyertünk a Leambou fielden... Nincs is több mondandóm ezzel kapcsolatban 😀 Megérte etért fennmaradni... Innentől bármi is lesz a szezonban már sokkal jobb volt ez az év mint a tavalyi 😀 ...GO BEARS!!!