Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
4/29 Deiondré Hall CB, Northern Iowa

Liblingem. Sok meló lesz vele, mert a lábmunkája elég tré, de benne van idővel, hogy kezdővé érik.
több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
na meg lett legalább Hall
davemayer
Ez már sokkal pofásabb! Az előző csak a Killebrew elszalasztása miatt volt. Most a Lions belenyúlt helyettünk. :/
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 14 321 — "Grammar maci"
na meg lett legalább Hall

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
4/26 Deon Bush S, The U

Nem ismerem, de elég tré picknek tartják elsőre.
tüsi91
Egy agresszív állat. Nagy ütköző. Kíváncsi vagyok meddig bírja agyrázkódás nélkül a nagyok között. 😊 Nem tetszik elsőre.
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
4/26 Deon Bush S, The U

Nem ismerem, de elég tré picknek tartják elsőre.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
Feltrade.
4/13 Nick Kwiatkowski ILB, WVU

ILB depth pipa, Christian Jones viszlát.

Secondary sehol.
tüsi91
Lehetett volna jobb is...De depth na vagy bejön vagy nem...

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Feltrade.
4/13 Nick Kwiatkowski ILB, WVU

ILB depth pipa, Christian Jones viszlát.

Secondary sehol.
több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Kyle Long a következőt írta Twitteren Whitehairnek: "Hey Cody Whitehair I'm Kyle NoHair." Opposites attract like Mag-A-Nets 😀 😀 😀
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
Nekem a legjobb bennt lévő secondary játékos Cash, bár ha mellé kihúznánk Deiondre Hallt is akkor se sírnék......Ha ILB depthet akarsz én a Scoby Doo Wrightot vagy Kentrell Brotherst preferálom ( bár Timu, Anderson és Jones back up annyira nem vészes) Nem tudom Billinsel mi lehet első körbe várta mindenki kb. Lehet az egyik 4. köröst megérné ellőni rá, adna kis variációs lehetőséget NT poszton így Hicks és Goldman többet lehet DE-ben...Killebrew nekem is tetszik, de Cash egy kicsit jobban... Vannak még kezdő potenciállal rendeljező jelöltek, meglátjuk mit ügyeskedik Pace...

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát ja, azt lassan meg kell tudni emészteni, hogy ez a stáb sose fog sokat költeni DB posztra. De engem nem lehet azzal megbántani, ha az egyik legjobb OL prospectet draftolod, és nem tudod hova tenni hirtelen. Lesz annak helye, bazmeg. Feltételezem 7 DL játékost fogunk rosteren tartani, és Bullard sztem nem lesz aktív, ha mindenki egészséges. Az ő első dolga, hogy Unreint kiszorítsa az aktív keretből. Az nem idén lesz sztem. CB posztról annyit tudok, hogy az Player A 5-10 195 font, Player Zs 6-1 205, és közte van huszonöt másik konstans flagveszély, akiknek ugyanúgy nincs lábmunkája, szeme, meg esze ehhez a játékhoz. Ebből válassz kettőt, hátha az egyik hozzátesz valamit.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Nem olyan viharos a topik, mint tegnap, ebből is látszik, hogy korrekt játékosokat sikerült választani.

Mielőtt picit elemezném mit várok a mai naptól felelevenítem, hogy jelenleg hogy áll a secondary.

CB1: Fuller
CB2: Porter
NCB: Callahan
SS: Rolle
FS: Amos

CB depth: McManis, Glenn, Bausby
S depth: HJQ, Prosinski, Hurst, Jefferson

Na ebbe a sorba nem fért bele játékos az első 3 körből. Corner szekció összes játékosa egy hatalmas kérdőjel. Fuller annyit fejlődött a szezon folyamán, hogy a második felére nem szopatták agyon. Porter pár bivaly meccset hozott, aztán zsinórban 5 katasztrofálisat a végén. Callahan ügyes srác, McManis után megváltó volt, hogy nem 20+ yard az összes felé elengedett passz. Depth semmi. Amos tűnik egyértelműen a legstabilabb emberünknek, de ő sem volt rookieként playmaker, de 5. körös lévén rendben volt. Rolle alig játszott, amikor játszott bár ne tette volna. HJQ-ban benne van a potenciál, de ő messziről indult, Prosinecki ST ember, semmi több. Ismétlem magam, hogy ebbe a névsorba sem a piacról, sem eddig draftról nem fért be senki. Nem backup QB-ra kell ráizgulni, tök mindegy, ha kezdő QB kiesik megy a szezon a kukába, feltéve, ha mondjuk nincs olyan védelmed, amely konstansan 20 pont alatt tartja az ellenfelet (lásd a denveri vadlovakat). Van így ezzel még 20 csapat. Van 3 picked a 4. körben, egy az ötödiken, kettő a hatodikban, egy a hetedikben. Ha valaki DB most tetszik, akkor uccu fel érte.
- Dj Whitet kedvelem, de ő szerintem nickel CB lehet a profik közt, az Callahannel talán megoldható, de örülnék neki.
- Deiondré Hall a másik emberem. Szép nagy darab cula, Northern Iowába volt safety, corner, meg linebacker is. Igazából nem tudni mi lesz a posztja, nem egy fürge lábú srác, lehet inkább safety lesz.
- Zack Sanchez: ő neki nincsenek vmi jó fizikai adottságai, de ösztönös és brutál jó keze van.

Többi CB prospectet nem ismerem, hogy őszinte legyek, bár Simst nagyon sokan dicsérik, s van aki meg is említette, hogy passzolna hozzánk. Közülük egyikük sem kezdő alapanyag Whitet leszámítva, de ő is csak nickelbe. Valakit hozni kell mindenesetre, vagy rögtön két játékost, mert ledöglik Porter (ami nem lenne meglepetés) oszt ott állunk letolt gatyával. Bár isten igazából Porterrel is sokszor ez a helyzet.

Safety több is van potens jelölt. Killebrew egy igazi box safety, akkora, mint a ház, nyilván ebből adódóan a sebessége, irányváltása olyan amilyen, de ő jó value lenne nagyon. Cash, Kearse, Dillon dettó. Elég sok 4-5. kört érő safety maradt benn, s vélhetően marad benn 117-re, 124-re, vagy 127-re. Meg lehet találni a saját Kam Chancellorunkat... de jó lenne.

Használható RB is van még benn jócskán, közülük Kenneth Dixon a kedvencem. Nem lennék híve, hogy zsinórban 3 évben is 4. kört dobj egy RB-ért, de őt simán behúznám. Sokkal jobb prospect nálam, mint Langford volt egy éve.

Tight endeket megmondom őszintén nem figyeltem, de Higbee, vagy akár Duarte, ha kicsit megcombosítják opció lehet.

Nekem még bejön Willie Beavers OT játéka is, őt is szívesen látnám. Egy David Bakthiari szintű karrier simán benne van.

Na egy szó mint száz sok opció van, ami felé lehet indulni. A backup QB 4. körben nincs köztük. CB pick korántsem a depth mélyítésről szólna, hanem lehet a kezdőcsapatról, így az prio 1, S, TE, RB még szintén sanszos.

szerk. akit még nagyon csípek az Beniquez Brown ILB. Korrekt depth lenne, komoly upsidedal.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
3/72 Jonathan Bullard DE, Florida
Ár-érték arányban itt szintén value pick. Bullard viszont minimum 1, de inkább 2 éves projekt. Meg kell tanítani focizni. Meg kell találni a helyét és megtanítani focizni.
tüsi91
szerintem ő jobb állapotban érkezik a ligába ennél, de annyira idevág, hogy ezt muszáj:
 i2.wp.com/www.thefootballeducator.com/wp-content/uploads/2015/01/NFL-War-Room.jpg

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tavaly Mitch Morse jött be szélről centernek, és eléggé bejött nekik, ezt se felejtsük el. És nem tudom, tavaly mit próbáltunk, de Slauson sztem jobb volt centernek, mint guardnak, az biztos. Igaz, szinte csak shotgun, de futásnál bulldózer volt. Ma még rástatisztikázok erre. Aki meg akar előzni, kérem tegye.

Bullard egy kellemes Henry Melton Deluxe project, mindig legyen. Az látszik, hogy frontba csak gibbonszerű csávók jöhetnek. Sztem 33 inch alatt egyik igazolt/draftolt karhossza sincs.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
Az tény hogy Whitehair rendes verseny helyzetet teremt az O falban. Szerintem nem feltétlenül lesz kezdő, de az utóbbi éveket nézve rendesen tizedelték a sérülések az O falat és vele lesz bőven variációs lehetôség. Az hogy 2 letrade után is szereztek egy ilyen kaliberű srácot az nem rossz és ugye a szerzett picknek is hasznosak lehetnek. Tavaly Pace a későbbi körökben is talált kezdő kaliberű embereket szóval lehet kihoz valamit a 3 negyedik körös pickel... Ahogy Tüsi is írta Bullarddal lesz meló, de 3. körben simán jó húzás. Én mondjuk Robinsont jobban preferáltam volna, de lehet Pace tudott róla hogy ő olyan mint az Európába igazoló afrikai focisták és valójában már 40 éves...

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Érdekes egy este volt a mai.

2/41-re valószínűleg úgy érezték, hogy a potenciális jelöltek benn lesznek hátrébb. Jött egy ajánlat a Billstől, ők jönnének 49-ről, adják az idei 4. kört (#117), meg a jövő évit. Nagyon erős ár, nem hiszem, hogy sokat gondolkodott rajta az FO. Aztán kiment Reed. Elénk meg beugrott a Packers és kivitte Spriggset, aki valószínűleg erős jelölt volt. Elcseszték. Spriggsben vannak kérdőjelek az erejével, de ha ezek kiegyenesednek, akkor a Packers szerzett 7-8 évre egy kezdő tacklet. Jött még egy ajánlat, inkább extra negyedik körért elfogadták azt is (#124). Volt idő gondolkodni. Lett Cody Whitehair.

2/56 Cody Whitehair G/T, Kansas State
Ár-érték arányban bőven nyereség, komplett játékos, évekig (évtzedig) adhat egy stabil pontot a támadófalban. Aztán, hogy innen, hogy variálják meg az már a stáb dolga. Jobb, mintha Omameh és Ducasse között kellene vacilálni. Megnézhetik tacklebe is, de Leno sztem ezzel marad, gyakorlatilag rookie éve volt a tavalyi, kap még egy évet így. Massie RT-nek jött. De van Whitehairrel variációs lehetőség. Long RG ez tiszta sor, ha Massie szar/sérült ki lehet tolni. Whitehair szerintem 1. héttől kezdő LG. Slauson rendes srác, nem is drága, de az a szopkodás, amit a kinti médiától kap... Top10 G... hagyjuk már. Ő egy totál átlagos játékos, bevethető bármelyik belső poszton, stabilan hoz egy közepes szintet. Most Whitehair upgradelheti. Grasu alulmúlta Garzat, nem tudom ez alapján mit várjunk tőle, de így Slauson akár kezdhet is centerként (ott sem lehettünk tőle elájulva). Ramirez, Larsen meg cserék. Picit luxus pick, de abszolút vállalható. Jó játékost kaptál, s hátha egyszer Cutler elé sikerrül tenni egy normális támadófalat. Végül is 33 volt tegnap a faszi.

3/72 Jonathan Bullard DE, Florida
Ár-érték arányban itt szintén value pick. Bullard viszont minimum 1, de inkább 2 éves projekt. Meg kell tanítani focizni. De az az első lépés, az ahogyan kilő a snap pillanatából... azt nem lehet tanítani. Kell rá egy kis csirkehús is, de nem hiszem, hogy 10-15 kiló izom felvétele gond lenne. Idén szituációs rusher lehet, főleg 2 DL-es frontban pl. Goldmannel, dehogy a csávóból mire lesz kezdő? Egyetemen indult kintről, bentről, jobbára 3 techből azért. Meg kell találni a helyét és megtanítani focizni. Több pass rush move, rengetegszer kilő a LOSról és azzal a lendülettel túl is fut a játékon. Van upsideja a srácnak, sokkal több, mint pl. Egonak, vagy Billingsnek, Jarrad Reednek, vagy Robinsonnak van, de sok munka lesz vele.

JImmy. Tegnap említetted, hogy szerinted Ego nem olyan rossz, mint én ahogy látom. Ha van időd kifejtenéd ezt picit bővebben, s hogy szerintem mit tudhat idén hozzátenni?

---
Pace rendesen átalakította a front sevent. Bár a sztár DL játékos nem érkezett meg (ki tudott volna ilyet a jelenlegi felhozatalból), de a DL rotáció nem néz ki rossznak: Goldman, Hicks, Ferguson, Bullard, Unrein/Gaston/Sutton/még egy draftolt, na belőlük kettő. OLB anyag minőségre és darabszámra adott. Belső LB duó adott, depth mondjuk véleményes. Ami mára marad a secondary. Kell CB, kell S. Aztán ima, mert a safetyk hagyján, de a cornerek kiherélhetik a teljes szezont. Ilyen vékony és gyenge egység nem tudom van-e még a ligában. Nagyon kellene, hogy ma beletrafáljanak valakibe. Justin Simmonst kivitte a Broncos, maradt Killebrew, Cash, Dillon pl. Támadóoldalon lehet mélyíteni a TE posztot 4. körbe, talán még jövőbeli kezdő potenciállal bíró játékost is találni, akár lehet futót hozni, vagy egy csere T-t. Irányító sztem tuti jön, köszönöm az égieknek, hogy eddig nem jött.

Elcseszték a második napot szerintem, nem számoltak a Packerssel, így picit kényszerű volt a 2. trade. Ám akiket hoztak tetszenek, ráadásul két darab idei 4. kört sikerült szerezni, amivel lehet mélyíteni a csapatot, valamint jövő évre is egy +4. kör. Floyd pick továbbra is nagyon véleményes, mert egy ennyire projekt játékosért nagyon magas az ár. A maiak rendben vannak. Este 6-tól folytatás, 7 pickkel.
több mint 7 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Whitehair-el vajon mi a terv? Slauson megy centernek? Esetleg ő?
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
Oakman már nem igen fog focizni.

Lehet tölteni a secondaryt.
tüsi91
Jöjjön Nick Vannett, Killebrew meg valami CB és befogom a szám!
Süsü
Vannett elszállt mint egy halász sas ...

több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Oakman már nem igen fog focizni.

Lehet tölteni a secondaryt.
tüsi91
Jöjjön Nick Vannett, Killebrew meg valami CB és befogom a szám!

Szerkesztette: DaddyBear
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Oakman már nem igen fog focizni.

Lehet tölteni a secondaryt.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
Arra kíváncsi vagyok hogy a 3 negyedik körös pickkel mihez kezdünk... Ha pl bennt lenne Shawn Oakman meg lehetne próbálni. Belőle talán lehetne 5 techet faragni...

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
3. kör Jonathan Bullard DE... Nem is tudom, nem olyan rossz pick, de hát ő sem épp 5 tech amire vágytam...Inkább 4-3 ás felállásoknál lesz hasznos, 3-4 nél nem is tudom hova tenném.

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
3/72 Jonathan Bullard DL
Teljesen ok, de sok munka lesz vele, mind a konditeremben, mind a pályán. Ár-érték arányban bőven ok. Nézni kell róla game tapeket.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 923
2/56 Cody Whitehair G
Jó játékos, nagyon is, de nem látom át, hogy mit akarnak. Picit luxus pick, s a needjeink továbbra is lógnak. De tényleg jó játékos.
tüsi91
Pont ugyanígy érzek. Írtam is a követőben hogy jó játékos, de Lenot nem fogjuk kitenni a kezdőből, mert nem egy all pro, de nem is volt nagyon tré. G posztra megvagyunk mennyiségben és minőségben is...Szóval depth lesz kb... Mondjuk azért könnyebb elfogadni ezt a picket mert első kör végére, 2. elejére várták a srácot így 2 letrade után a 2. végén nem annyira rossz, csak annyira én se értem a koncerpciót...

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
2/56 Cody Whitehair G
Jó játékos, nagyon is, de nem látom át, hogy mit akarnak. Picit luxus pick, s a needjeink továbbra is lógnak. De tényleg jó játékos.
több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
olyan sok tehetség volt benn eddig, hogy sikerült eddig senkit nem kiválasztani. In terms of value

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson