Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Sheard 3-4-ben OLB lenne.
Chandler Jonesról nyilatkozták a Cardsnál, hogy a többi lejárótól függetlenül ő kapja a taget, ha nem sikerül vele megegyezni.
empty taxi
Igen azt írtam is hogy Jones kötve hiszem hogy piacot lát...Shead valóban inkàbb OLB lenne. Posztok szerint néztem az FA-et és ott DL volt, ezért tettem oda de amúgy igazad van.

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 679 — tracker ember
Sheard 3-4-ben OLB lenne.
Chandler Jonesról nyilatkozták a Cardsnál, hogy a többi lejárótól függetlenül ő kapja a taget, ha nem sikerül vele megegyezni.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Mivel sikeresen ledöntött az influenza a lábamról van egy kis időm írni. Hamarosan nyit az FA piac így ezt boncolgatnám egy kicsit. Szerencsés idén a helyzet mivel a needjeink nagy részében úgy néz ki lesz elérhető jó FA illetve a draft is mély pár olyan poszton ami needes. A QB helyzetet kitárgyaltuk a múlkor Stezzel. Én visszahoznám Hoyert és a 2. körben hoznék egy jó projekt QB-t. Jó pár olyan csapat jutott PO-ba akinek nem volt atom QB-a, viszont a csapatot jól ősszerakták ezért oda érhettek. Lásd Texans, Dolphins. Én azt mondom hogy ja jól igazolunk és a draft jól sikerül akár Hoyerrel is meglehet a PO(Texans is megoldotta vele), de legalább is egy olyan eredmény ami nem kerülne Pace állásába. (szerintem 8-8, 9-7 körüli mérleggel Pace biztonságban lehet) Ha Cousins nem jön ki a piacra, márpedig erre szinte 0 az esély, akkor nem igazán van FA-n olyan QB aki megoldás lehetne nekünk. Akkor nézzük posztról posztra a legnagyobb needjeinket és hogy kik lehetnek megoldások FA-ről.
S
A S évek óta achilles sarka a védelemnek. Túl régóta ignorálja a vezetőség ezt a problémát. Idén a draft és az FA is nyújthat megoldást erre a gondra.
Eric Berry
Nincs olyan csapat akinek a kívánság listáján ne szerepelne. Nagyon kicsi az esély hogy a KC kiengedi a piacra. Berry egy igazi ikon aki legyőzte a rákot és igazi közönség kedvenc. Bár a KC nem áll a legjobban cap ügyileg, de néhány cuttal (Jamal Charles? ) és a cap emelkedésével ki lehet sajtolni Berry szerződését még Poe megtartása melett is. Szóval kicsi az esélye hogy elérhető lesz, de ha igen akkor Pace remélem all in-t tol rá. Berry egy igazi leader, mindent tud a S posztról. Többszörös pro bowler és all pro. Olyan qualitású playa amilyen régóta nem volt Bears mezben, ha elérhető lesz esetleg ő kéne hogy legyen Pace prioritása nem pedig Garoppoló. Berry önmagában egy szinttel feljebb emelné a D-t.
Tony Jefferson
Fiatal a srác még mindig csak 25 éves. Ugye olyan playákat akarunbk találni aki végre tudnak labdákat szerezni. Na most Jefferson nem lesz az az INT machine, viszont egy nagyon szolid S. Remekül szerel, és futás ellen nagyon jó. A Cardsnál S/LB hybrid szerepben volt. Több sackje van mint intje (5 sack 2int). Upgrade lenne nállunk, de ne várjuk hogy ő valami takeaway gép legyen. Minden esetre szívesen látnám nállunk.
Barry Church

Szolid szezonja volt. Összességében semmiben sem elit, de mindenhez konyít. Le tud fedezni egy TE-t és elboldogul a boxban is. A mi remek S duónkhoz képest simán upgrade lenne és még csak 28 éves.
D.J. Swearinger
Érdekes hogy róla kevesebb szó esik, pedig jobb statjai voltak a mostani idényben mint pl. Jeffersonnak. Idén a statok szerint 3 int-t is szerzett emellé 2 sack is társul, valamint 8 pass def. Nekem ő az egyik titkos favoritom, akiért még csak nem is kéne bankot robbantani. Még mindig csak 27 éves, tehát beleillik Pace filozófiájába.
Quitin Demps
Bár ő idősebb 32 éves, de 6 intje is volt a szezonban. illetve egy FF is. Tehát igencsak bele esik abba a kritériumba hogy impakt playa kell aki képes elvenni a labdást. Tapasztalt játékos ami ugyancsak nem lenne hátrány. Meg lehetne próbálni, de nem akarom hogy ő legyen a következő Rolle.
Szóval S poszton van opció remélem hogy a fennt említett playák közül 1, de az se baj ha kettó érkezni fog.
CB
Trumaine Jhonson
2015-ben 7intet szedett ami igen impozáns, tavaly azonban csak 1 sikeredett neki. Upgrade lenne mindenképp, de nem fizetném túl egy ilyen szezon után illetve nekem van 1-2 opció aki nálla is jobban tetszene.
Stephon Gilmore
Tavaly előtt 3 tavaly pedig 5 int került a neve mellé. Ami ugyancsak impresszív hogy az elmúlt 2 évben 30 pass def is sikerült ami elég komoly szám. Még csak 26 éves. Méretileg is remek lenne Fangió rendszerébe. Nekem ő nagy kedvencem remélem hozzánk kerül.
A.J. Bouye
Fiatal srác. Igazi siker story. UDFA-ként kezdte és mára a liga egyik legjobb CB-e lett. Még csak 25 éves, de idén meghatározó tagja volt a Texans D-nek. Igaz csak 1 intet szerzett azonban 16 pass def mutatja hogy nem sok elkapás volt melette. Emelett 1 sack is sikerült neki. Méretileg is jó a rendszerbe. Szívesen látnám Gilmoreval karöltve.
Én őket próbálnám megszerezni de van még pár név aki erősítés lenne a mostani állományhoz képest. Pl. Captain Munnerlyn, Prince Amukamara, Sam Shields, Mo Claiborne, Logan Ryan
WR
DeSean Jackson
Még csak 30, van még kakaó a tankban. Az elmúlt 4 évben 3x is 1000 yard fölé jutott. Képes hatalmas játékokra. Jól meg tudja nyújtani a pályát és én mindig is szerettema játékát. Mivel Garcone és Cousins szerződése is lejár valakit be kell áldoznia a Skinsnek így szerintem elérhető lehet. Szívesen megnézném Bears mezben.
Kenny Britt
Tavaly átlépte az 1000 yardot. 28 éves és stabilan képes hozni 600-700 yardos szezonokat. Valszeg nem kéne érte bankot sem robbantani.
Kenny Stills
Gase nagyon megtalálta hogy kell őt használni. Biztos kezű fiatal WR, remek mélységi célpont. Még csak 24 éves. Őt nagyon megnézném nállunk.
Terrance Williams
Nagyon hasznos játékos. Megbújik Dez Bryant és Beasley árnyékában, de fontos tagja a Dallas O-nek. Szerintem egy nagyon underrated WR, ezért viszonylag barátságos áron is megszerezhető lenne.
Alshon Jeffery
Persze őt meg kéne tartani, de nem bármio áron. Én olyan 10milla/év átlag fizura gondolok és nem többre...Sokat volt sérült + a 4 meccs eltiltás biztosan más csapatoknál is bekerült a noteszbe. remélem sikerül megtartani.
TE
Jack Doyle
TE-t draftról oldanám meg mivel idén elég mély a class, de egy pillantást azért megér Doyle. Még csak 26 éves és szép csenben letolt egy 584 yard szezont és mellé berámolt 5 TD-t is. Jó RZ target. Én őt szívesen megnézném nállunk. TE draft 3-4. kör, Doyle, Miller és Brown és meg is volnánk.
OLB
Melvin Ingram
Nem tudom kijut -e a piacra, de ha Houstont cutoljuk, akkor nem árt ha van helyette valaki,. Ingram egy jó kis játékos.
Chandler Jones
Kötve hiszem hogy a Cards kiengedné a piacra, mondjuk sok lejárójuk van. Ha valami csoda folytán elérhető lenne hadd szóljon.
DL
Calais Campbell
Igaz 30 éves, de egy beast. Az egyik legjobb 3-4 DE. Futás ellen is remek, de szereti zargatni a QB-kat. Idén 8 sack melett 20 QB hit is befigyelt. Nem véletlen hogy a Cards D line nagy nyomás alatt tartotta idén a QB-at.
Jabaal Sheard
Tavaly Hicks bejött a Patstől, tán Sheard is bejönne. Olcsóbb opció lenne mint Campbell és csak 27 éves. Idén 5 sackkel zargatta a QB-at. Nem egy superstar, de szolid játékos, és nem tudom meddig viselem még el hogy Unrein kezdő lehet ebben a d falban.
Chris Baker
29 éves tehát még a 30 jó oldalán van. Idén 5 sack 11 QB hitt mellé 2 FF is összejött neki. tapasztalt, kemény játékos. csak ismételni tudom, nem akarom Unreint a kezdőben látni.
Szóvala legnagyobb needek S, CB, WR, TE, 5tech DE ezennel átnézve. Nekem a fent említettek jól csengenének a bears roosteren. Persze vannak még opciók. Ez csak az én személyes listám. Ot is needes lenne, de nem nagyon találtam olyat FA-n aki kifejezetten nagy upgrade lenne és nincs benne a korban. Saját FA-król korábban már volt szó. AJ megtartása jó lenne , de csak is normális áron. Idén nem muztatta aztt hoigy neki top5 WR szerződés járna.

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Azt mondjuk ketlem, hogy en lennek az egyik NCAA-szaki a forumon, sokadik helyen allok. De azert persze valaszoltam, amire tudtam. 8-D
Stez
Mondjuk úgy hogy jobbára Baggio meg te vagy a legaktívabb a követőben meg ilyenek. Persze vannak azért még páran. Minden esetre köszi a beszélgetést 😊

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt mondjuk ketlem, hogy en lennek az egyik NCAA-szaki a forumon, sokadik helyen allok. De azert persze valaszoltam, amire tudtam. 8-D

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Itt az off season és ez azt is jelenti hogy valószínűleg hamarosan elvállnak az útjaink a jó öreg Cutlerrel. Idén szerencsére sok NCAA meccset sikerült néznem. Ennek apropóján készítettem egy beszélgetést Stezzel az idei QB classról és lehetséges teóriákról, hogy hogyan helyettesíthetjük Cutlert. A fórumon tán Stez és Baggio a leg naprakészebb az NCAA témákban ezért fordultam Stezhez. Vágjunk is bele.
Tomcsik : Elsősorban az idei QB class lenne a téma. Azonban LaCanfora NFL insider megint beizzította hogy a Chicago egyik prioritása lesz hogy megszerezze Jimmy Garoppolót... Engem ettől a hideg ráz. Neked mi a véleményed erről?
Stez :Én talán még Garoppolónak örülnék a legjobban, ha a csapatom jelenleg QB-needes lenne. Nagy előny, hogy valaki azért az NFL-ben sem volt elveszve. Persze a Patsnél mindig kérdés, hogy valójában az irányító mennyit is profitál az igen QB friendly rendszerből. De Garoppolo eddig nem vizsgázott rosszra. Az ő plafonja is magasan van, ilyen téren egyáltalán nem biztos, hogy jobb megoldás egy újonc a draftról.
Tomcsik:Én úgy látom hogy ha BB elenged valakit annak oka van. Ha Gerappa valóban olyan jó lenne BB nem engedné el... Brady 39 éves. Ha BB úgy látná hogy Gerappa lenne a megoldás nem engedné el. Máskor is beáldozott BB nagy nevű playákat ha úgy érezte pótolni tudja őket. Ő nem az a szentimentális fazon, és ha azt érezné helyes döntésnek szemrebbenés nélkül beáldozná Bradyt is.
Stez :I tt sokan kicsit évedésben vannak.BB nem azért zseni, mert akit elenged az nem jó játékos és hanyatlani kezd a formája, amit BB előre lát. BB azért zseni, mert ő bárkit megfelelően tud pótolni. Megtalálja a megoldást.
És Garoppolóval pedig nincs választása. Ha Brady valóban 3 évig játszani akar még, BB sarokba szorul, mert szinte esélytelen, hogy Garoppolót meg tudja tartani, egyrészt az ő szerződése hamarosan lejár, és már tudja, hogy ha kimegy a piacra, kezdőnek elviszik, ráadásul kurva sok pénzt fog kapni, hiába csak 2 meccsen játszott. Lásd Osweilert. Másrészt pedig Garoppolo ha marad a Patsnél, játszani nem fog Brady mellett. A Pats pedig nem fog odatolni neki franchise QB pénzt, amíg Brady játszik, márpedig Garoppolo mindjárt UFA, Brady meg 3-5 évig akar játszani. Ütik egymást. Így pedig Belichick választhat, hogy elengedi Garoppolót jövőre FA-ként, amiért kapna a Pats egy 3. körös kondit, vagy inkább most eladja, de akkor 1+valamit is kaphat. Ez üzlet, és Belichick nyilván akkor a csere mellett dönt majd. És szerintem ebben a formában jól is teszi, mert Garoppolót nem fogja tudni a csapathoz láncolni olcsón, amennyiért meg igen, annyiért nem éri meg, hogy évekig még padozzon, meg hely sincs a Patsnél erre, ez luxus.
Tomcsik : Pont úgy látom hogy ha BB bárkit pótolni tud akkor akkor Bradyt is pótolni tudná és ha úgy gondolná Garoppolo olyan jó akkor nem érdekelné hogy Brady meddig akar játszani... Brady 39 Garoppolo 25 nállam nem lenne kérdés.
Stez : Persze, nálad. De a hof irányítód, a klub legendáját nem cseréled le csak úgy, főleg, hogy a Patsnek nincs hová javulnia, ez a majom 67 évesen is beugrott, aztán 28-2-es td-pickes mvp szezont tolt.
Semmifele visszaesest nem lehet rajta latni, epp emiatt szemét a helyzet, mert nem tudod mire fogni, hogy ha Garoppolo rossz lenne, akkor miért küldted el Bradyt. A Patsnek a jelenlegi Bradyvel ezerszer nagyobb eselye van nyerni, es BB azt jatszatja, akivel ugy véli nagyobb a sansz.
Tomcsik : Gerappa 2 meccsen volt kezdő. Matt Barkley több meccset tolt nállunk és két meccsen jó is volt. Arróll nem is beszélve hogy a Bears nincs olyan helyzetben hogy beáldozzon egy 1+4 . kört mert 1000 lyuk van a roosteren. Valamint nyilván Gerappának egyből zsíros szerződést kell adni, ha viszont új QB-t húznánk akkor azt mi építjük fel és 5 évig olcsó is lenne.
Stez : Ez tény, de ha azt nézed, alapból első körből kúbét húznátok, szóval az nem téma. Akkor ha belegondolsz, egy 4. kört tennétek rá a QB-kérdés megoldására, ha Garoppolót megkapjátok ennyiért.
De szerintem nem is kapnátok meg, bár ez az én véleményem.
Mindenesetre, akár Garoppolo, akár draftról irányító, a Bearsnél ez nagy need, szóval bármelyiket meghúzza, rossznak nem lehet mondani a posztot.
Tomcsik : Hát 1/3 meg egy negyedik kör szerintem túl nagy ár egy 2 meccsen kezdő QB-ra
Stez : Ha a scoutjaitok és a GM úgy véli, Garoppolo franchise QB, akkor még ennél többet is fogtok érte adni. Szubjektív, ki szerint mit ér, mit tud, de az NFL-ben ugye a QB aranyat ér, ezért adogatnak Bradfordokért is első köröket, ha úgy vélik, javíthat a csapaton. Én mondjuk nem hiszem, hogy a Bears Garoppolot elviszi. Inkabb megy o San Franciscoba, ahol Shanahan konnyiti a dolgat.
Tomcsik 😀e akkor térjünk is rá az eredeti témára 🙂
Ugye azt mondják hogy az idei QB class az egyik leggyengébb hosszú évek óta. Persze mikor ha nem most vagyunk olyan szerencsések hogy 1/3 húzhatunk. Te hogy látod valóban ilyen gyenge az idei QB class?
Stez :Jah, én odzkodom ettől a classtol.
Hogy őszinte legyek, szerintem Bortles a jelenlegi classban a legjobb lenne peldaul.
Tomcsik :Idén ahogy bele folytam az NCAA-be valóban nem a legerősebb a QB felhozatal,de
én úgy látom hogy a Bortles, Manziel vonalnál azért nem rosszabb.
Amúgy van szerinted olyan QB aki legalább ér top10 et idén?
Stez :Az a baj, hogy mindenkiben van olyan, ami nekem nagyon nem tetszik és ami miatt én nem adnék érte ilyen cetliket. Egy első kör más, mint egy top5-7 mondjuk.
Tomcsik : Szerinted ki a legjobb idén? Ugye nagyon sokan Mitch Trubiskyt hypeolják, de hogy őszinte legyek kirázna a hideg ha őt húznánk, főleg ha 1/3-on.
Stez : Hát, ez jó kérdés, ki a legjobb
alapvetően nekem egyik sem kéne 😀
Toimcsik : Nekem DeShaun Watson lenne a választásom
Egyrészt az interior O lineunk tán a legjobb a ligában ha mindenki egészséges és Watson alkalmas lenne read option játékokra ami hatalmas fegyver lehetne Howarddal a fedélzeten.
Másrészt benne van a győztes mentalitás, a leadership ami Cutlerből igencsak hiányzott. Mondjuk 1/3 sok érte is, de egy letrade esetén 10-15 hely körül örülnék neki
Stez : Nekem biztosan nem. Nálam ő egy gyenge Mariota, csak Mariota szvsz pontosabb, komplettebb, és ami nagyon lényeges, nem dobálta sorra a pickeket. Ha tudna vigyázni a labdára, top3 pick is lehetne, akár Mariota, de nálam nincs azon a szinten. Döntéshozatalban hanyag, sokszor azt láttam, hogy csak elhajítja a fenébe a labdát, aztán oldja meg az elkapó, ennek eredménye is a sok pick. Mindezt úgy, hogy Watson azért kifejezetten jó segítséget kap, az elkapói sosem voltak szarok. Ha azok lettek volna, könnyen lehet, hogy sokkal több pickje lenne. Nem egy játéknál konkrétan kb. azt látod, hogy fel sem néz, de már hajigálja a labdát. Ezek hülye, hanyag döntések, amiket az NFL-ben nagyon büntetni fognak. És azt se látom, hogy erőssége lenne a pre-snap read. Ő eldönti magában, hogy oda dobja, megdögölhet mindenki, akkor is oda fogja dobni. Szerintem Watsonnak nagyon sok munka lesz, hogy a játékról a tudását fejlessze. Szvsz nagyon hiányos.
És igen, leader, de egyetemen Manziel is az volt, nála keményebb faszi nem volt, a pályán nem ismert poént.De ez nem mindig elég. Csomó dobását, döntését nem értem, egyszerűen hogy gondolta. Mintha maddenezne.
Tomcsik : Hát nállam az kicsit ellent mind ennek hogy pont a nagy döntőn egy brutál Bama D ellen 4 elkapója is 100 yard fölé jutott. Osztotta szépen a labdát mindenkinek nem csak annak akit előre kigondolt.
Stez : Jó, nyilván nem mindig jellemző ez, nem minden passznál vannak ezek
de párszor igen. Szerintem első kört ér Watson, de top5-10-et még nem adnék érte.
Tomcsik :Ami nállam mérvadó vele kapcsolatban hogy 2x is nagydöntőt játszott és mind a 2x jól játszott. Ráadásul az Alabama D-ből sok játékos elit lesz az NFL-ben is. Nekem ez azt sugallja hogy mentálisan erős, bírja a nyomást és amikor a legjobban kell akkor jót hoz
Stez : Ezek jó jelek, de az NFL nagyon más lesz.
Tomcsik : És mi a véleményed Traubisodáról?Scoutok szerint ő a leginkább NFL ready mert pro style offenseben tolja...
Stez : Jó lehet, benne van fantázia szerintem. De rengeteget kell tanulnia a védelmekről, és a döntéshozásain is javítania kell, ezeket a wtf dobásait elfelejteni. Ezért mondom, nálam mondjuk egy ilyen játékos nem ér top10-et, de első kört igen.Trubisky nekem annyira nerm gáz.Csak alapból ítélj meg valakit, aki konkrétan egy szezont tud felmutatni az egyetemen, amikor játszott normálisan.
Ha draftolod, lehet leszakítod vele az eget, vagy rálelsz a következő Gabbertre.
Tomcsik : Hmm Baggioval dumálgatram múltkor. Ő azt mondta neki herótja van tőle. Na az meg a másik hogy egy szezont tolt kezdőként
Stez : Nekem nincs vele bajom, csak alapból én pályára nem küldeném első évében, projekt, akiben ott van, hogy franchise QB legyen. De én nekem Bortles jut eszembe róla a játékát látván, csak Bortles ugye nudlifalváról jött.
Tomcsik : Akkor térjünk ki még egy névre akit első körben emlegetnek. Deshone Kizer.Fizikálisan neki van a legnagyobb upsideja. Én viszont őt nem kedvelem 1 QB-nak nem csak atlétának kell lennie. Nálla gondok vannak a dobás mechanizmussal
Stez : A hármas közül nálam ő van leghátrébb, nála mindennel gond van 😀. Egy jó QB-classban Kizer szvsz 3. körös lenne maximum.
Tomcsik : Szerinted van még QB aki oda furakodhat az első körbe?Nekem van még 2 prospect aki valszeg 2. körös lesz, de nem zárnám ki hogy felkúszik első körbe a combine alatt pl pint Kizer helyett.
Stez : Kaaya szvsz kimegy 2. körben, de nem tudom, ér-e annyit... Mentálisan javulnia kell, a nyomást kezelnie.Szerintem amúgy nincs más, aki első körben mehet, de én például Kirezt sem tartom annak. Más kérdés, hogy el fogják vinni mindegyiket.
Tomcsik : Én is Kayaara gondoltam. Nekem ő valamiért tetszik. Nem volt körülötte olyan support mint az előtte említett 3 úriember előtt.
Stez : Inteligens, csak ez ugye nem mindig ér sokat.
Tomcsik : Chicagóban elférne egy intelligens QB aki tud vigyázni a labdára. De Kayaanak padoznia kéne egy évet.
Stez : Többet is.
Tomcsik : Egy nevet még gyakran összeboronálnak velünk 😛atrik Mahomes. Bivaly karja van. Nem nagyon van olyan dobás amit ne tudna megdobni....Valahonnan de ismerős ez... Ja Jay Cutler...Szerintem belőle ilyen következő Jay Cutler gunslinger irányító is lehet... Nem hiszem hogy Chicagóban most erre lenne szükség. Viszont lehet belőle egy nagyon jó QB is, ha tanul és nem teszi magáévá ezta gunslinger stílust.
Stez : Ja, ő ügyes gyerek. Szvsz csak projekt, jó 2 év padozás kellene, de amúgy ő nagyon jó alapanyag. Jól rémlik, ő a baseballos gyerek?
Tomcsik : Igen. Russel Wilson feeling 🙂Az tuti hogy a kar erővel nem lesz nálla gond. Nagyon szép hosszú labdái vannak.
Stez : Ja, hát atleltikusság megvan, itt a tudás a kérdés, mert ugye tanulnia kell a játékot, a védelmeket, az olvasást, illetve a mechanikáját csiszolni kell, mert például ágyugolyó karja van, de amikor láttam játszani, akkor 10 yardra is bombázta a labdát, az elkapónak meg kitört a keze, de ő amúgy nagyon jó projekt alapanyag.
Tomcsik : Igen második körben el tudnám fogadni. Baylor ellen volt asszem hogy közel 600 yardot passzolt. Van ráció a srácban.
Stez : Voltak meccsei, ahol annyit passzolt, mint én egy 4x15 perces madden-meccsen, rookie defense ellen, ja kérdés, amikor végig pengének kell lenni, a legjobb védelmek ellen, akkor mi lesz, meg a nyomást azért mikor hogy kezeli, a mechanikáját rendbe kell rakni, mert nagyon ott van benne a baseball gén.
Tomcsik : Amikor láttam játszani nem volt beszari. Bevállalta az ütéseket és elég atletikus szépen mozgott el a nyomás elől és volt pár szép futása is. Alapvetően ha te lennél Pace mit csinálnàl? Trade Garoppoloért? QB első körben ( netán egy letraddel?) vagy egy 2. körös prospect és vissza hozod Hoyert vagy Barkleyt? A jövő évi QB classt jónak mindják 🙂 ha szívunk még egy évet lehet első körös frenchise QB 🙂. Persze az a Pace & Co vège lenne egyben
Stez : Felkötném magam 😀
Tomcsik : Ez nem volt az opciók közt 😀
Stez : Attól függ. Pace-nek sietnie kell-e, mert egy ideje nem tud javítani a csapatán GM-ként. Ha ebből indulok ki, nem lepne meg a csere. Én GM-ként egyébként nem draftolnék idén top10-ben irányítót, QB-needesként sem. Maximum akkor ha jó cserelehetőség, élnék vele, vagy húznék a drafton akár 2-3 projekt irányítót is, de top pickkel? Nem.
Tomcsik :Valahogy én is így látom. Én megpróbálnám Watsont egy letrade esetén 10-15 közt... Persze kérdés lenne-e trade partner és hogy bent lenne-e addig. Vagy vissza hoznám Hoyert és hoznék egy második körös projektet Kayaa vagy Mahomes személyében .Én a Garoppolo üzlettől fázok. Azonban pénz van dögivel. Top 5 cap space. 1/3-on igazi all pro kaliberű impact playa is elérhető lenne. Jonathan Allen, Myles Garett, Jamal Adams, Malik Hooker, stb stb....
Stez : Én Garrettől is fázom. Nem látom, hogy a Bearsnek rusher kellene, van két jó, ellenben secondarybe safety nagyon is elkélne, corner is, ezekből remek a class, kellene elkapó, akár megy Jeffery, akár nem, White komolytalan vállalkozás, ezek mellett első évben nem muszáj sztárkúbé, a piacról szerintem elhoznám Glennont, mellé meg draftról 1-2 projekt játékost és ennyi.
Tomcsik : Tehát én leginkább amellett vagyok hogy húzzunk ki egy impact playát 1/3-on. Hozzuk vissza Hoyert. Szerintem ha 8-8 körül végez a csapat akkor Pace még maradhat. Ez pedig elérhető egy Hoyerrel. Főleg ha FA-n jól igazolunk és jókat draftolunk. Idén FA-n is vannak jó playák a needjeinkre és a draft is erős azokon a posztokon amik needesek ( CB,S, 5tech DE, TE, QB) QB-t levéve tökéletes a választék FA-n és draft. Végül is nagyjából egyet is értünk 🙂
Köszi az idődet. Jó hogy ilyen kötetlen beszélgetés volt nem pedig csak dög uncsi statokkal untatjuk majd a " közönséget"
Stez : Én alapból sokat foglalkozom drafttal, combine-nal, meg szezon közben nfl, mivel a nemzeti sportnál dolgozom, kb. napi szinten vannak ezek a témák.
Tomcsik : Remélem nem untattalak.
Stez : Nem, GM-játék miatt meg IRL draft miatt aktuális a téma.
Köszönöm szépen az idődet és a beszélgetést.

több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Bennezt és McElek gyűrű tulajok
ThundersNFL
Kb. bekaphatják. Mint ahogy az is bekaphatja, aki ilyenkor az ünneplés helyett hajnalban felkeresi a fórumunkat, s ideírja ezt. Szánalmas majom vagy.
promax
Szerintem rosszat nem mondtam... Gyógyszert meg vedd be hátha lenyugszol 😊

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Bennezt és McElek gyűrű tulajok
ThundersNFL
Kb. bekaphatják. Mint ahogy az is bekaphatja, aki ilyenkor az ünneplés helyett hajnalban felkeresi a fórumunkat, s ideírja ezt. Szánalmas majom vagy.
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Bennezt és McElek gyűrű tulajok

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Elviszitek Jimmyt és NFC döntőt játszotok a Vikessal! 😀
ThundersNFL
Nem annyira szeretlek.
Bazzani
Egyéb fene Lionssal 😊

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Elviszitek Jimmyt és NFC döntőt játszotok a Vikessal! 😀
ThundersNFL
Nem annyira szeretlek.

több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
(A mitől jobb egy totál újonc mint Garoppolo kérdésre most nem térnék ki.)
zinedine5
Nem mondtam, hogy egy újonc megoldás lenne (dehogyis lenne az). Lehet ez jött le, de engem kiráz a hideg, ha belegondolok hogy 1/3-ra irányítót húznak. Én úgy gondolom, hogy ebben a csapatban pont nem a QB személye a legnagyobb probléma. Hanem a csapat felkészítése, na meg a meccs közbeni edzői döntések.
Ettemlevest
Ez az álláspont rendben is van teljesen. (Én rookie QB vs Jimmy-re gondoltam) De ahogy írtam nem feltétlenül 1/3-ra kell gondolni.
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
Nem kötekedésképpen, de az 1/3 nem szotyiért van itt. Olyan 25m/4év totál garantált, plusz az 5. opciós év ami ugye több mint az évi 6 millió.

Plusz a pletykák sem arról szólnak, hogy az 1/3-ért adná a Pats, hanem egy 1+4-ért. Ez tőletek lehet egy letrade begyűjtése egy plusz első körnek mondjuk jövőre és a jövő évi gyengébb ajánlása. De ez csak egy lehetőség a pletyka alapján.

(A mitől jobb egy totál újonc mint Garoppolo kérdésre most nem térnék ki.)
zinedine5
25 milla 4 évre nem szotyi az ilyen 130 millás QB szerződésekhez???
Tomcsik
Ahhoz képest az, de jelenleg SENKI nem keres 130/4év-et. Ráadásul azért mindig kérdés a szerződés garantált tartalma. Plusz Jimmy jövőre kb. 1 milliót keres. Egy év alatt azért kiderül, hogy pontosan mennyit ér.
több mint 7 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
(A mitől jobb egy totál újonc mint Garoppolo kérdésre most nem térnék ki.)
zinedine5
Nem mondtam, hogy egy újonc megoldás lenne (dehogyis lenne az). Lehet ez jött le, de engem kiráz a hideg, ha belegondolok hogy 1/3-ra irányítót húznak. Én úgy gondolom, hogy ebben a csapatban pont nem a QB személye a legnagyobb probléma. Hanem a csapat felkészítése, na meg a meccs közbeni edzői döntések.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Elviszitek Jimmyt és NFC döntőt játszotok a Vikessal! 😀

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
Nem kötekedésképpen, de az 1/3 nem szotyiért van itt. Olyan 25m/4év totál garantált, plusz az 5. opciós év ami ugye több mint az évi 6 millió.

Plusz a pletykák sem arról szólnak, hogy az 1/3-ért adná a Pats, hanem egy 1+4-ért. Ez tőletek lehet egy letrade begyűjtése egy plusz első körnek mondjuk jövőre és a jövő évi gyengébb ajánlása. De ez csak egy lehetőség a pletyka alapján.

(A mitől jobb egy totál újonc mint Garoppolo kérdésre most nem térnék ki.)
zinedine5
25 milla 4 évre nem szotyi az ilyen 130 millás QB szerződésekhez???

több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Nekem úgy tökéletes lesz,ha Kubiaknak elmúlik a " fejfájása" és miután leváltják Foxi maxit....SB-t nyerünk vele! | Hát peeeerszeeeeeee |
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
Nem kötekedésképpen, de az 1/3 nem szotyiért van itt. Olyan 25m/4év totál garantált, plusz az 5. opciós év ami ugye több mint az évi 6 millió.

Plusz a pletykák sem arról szólnak, hogy az 1/3-ért adná a Pats, hanem egy 1+4-ért. Ez tőletek lehet egy letrade begyűjtése egy plusz első körnek mondjuk jövőre és a jövő évi gyengébb ajánlása. De ez csak egy lehetőség a pletyka alapján.

(A mitől jobb egy totál újonc mint Garoppolo kérdésre most nem térnék ki.)
több mint 7 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 322
Én még azt eltudom képzelni, hogy Pace azért nem rúgta ki Foxot mert van egy olyan jelöltje akire számít, hogy jövöre szabad lesz vagy esetleg Paytont akarja a Saintstöl, de nem draftcetliért, hanem arra vár, hogy kirugják.. azért szerintem ezeket is számba kell venni

több mint 7 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Hozzák csak ide Garoppolot. Akkor megnyugszok, hogy jövőre már Fox és Pace is ki lesz rúgva. Csak Pace logikáját nem értem, felteszi a karrierjét egy bizonyítottan kiégett edzőre, egy effektíve róka QB-val, aki köré nagyon kell egy működő rendszer, hogy segítse. Amit persze a kiöregedett edző már nem tud biztosítani.

| Meg is értem, hogy elment néhány pozíciós edző. |
Ettemlevest
Csak szólok, hogy ez egy pletyka.
Nem tett fel Pace semmit sehová.
(Nem mellesleg szerintem teljesen jól építgeti a rostert.)
Bazzani
Fox megtartása óta már simán el tudom képzelni, hogy egy ilyet meglépnek. Sajnos.

Nem lenne bajom Pace munkájával, sőt kifejezetten elégedett lennék, ha kirúgta volna Foxot. Egyszerűen ezt sehogy nem lehet védeni. (De, a sok sérülésre fogták a szezont... meg persze Cutler volt a hibás) Ha meg Garoppoloban bármi megoldást is látnak, akkor azzal szerintem végképp kiheréli a karrierjét nálunk. Szóval draftolhat jól, csinálhat bármit, ha a két legfontosabb kérdésben totál mellényúl.

Szerkesztette: Ettemlevest

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Hozzák csak ide Garoppolot. Akkor megnyugszok, hogy jövőre már Fox és Pace is ki lesz rúgva. Csak Pace logikáját nem értem, felteszi a karrierjét egy bizonyítottan kiégett edzőre, egy effektíve róka QB-val, aki köré nagyon kell egy működő rendszer, hogy segítse. Amit persze a kiöregedett edző már nem tud biztosítani.

| Meg is értem, hogy elment néhány pozíciós edző. |
Ettemlevest
Csak szólok, hogy ez egy pletyka.
Nem tett fel Pace semmit sehová.
(Nem mellesleg szerintem teljesen jól építgeti a rostert.)

több mint 7 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Hozzák csak ide Garoppolot. Akkor megnyugszok, hogy jövőre már Fox és Pace is ki lesz rúgva. Csak Pace logikáját nem értem, felteszi a karrierjét egy bizonyítottan kiégett edzőre, egy effektíve róka QB-val, aki köré nagyon kell egy működő rendszer, hogy segítse. Amit persze a kiöregedett edző már nem tud biztosítani.

| Meg is értem, hogy elment néhány pozíciós edző. |

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 922
La Canfora szerint "biztos Bears forrásból" tudja hogy nagyon nyomulni fogunk Gerappáért...Az ember 2,5 meccset tolt. Annyin Barkley is jó volt... Pace nem tanul a rengeteg példából? Broki 6 jó meccsre kapott egy zsíros szerződést a Texanstól és láttuk mi lett a vége. A liga egyik legócskább QB-a volt és év vége fele padra zavarták. Fitz kapitánynak egy teljes jó éve is volt aztán kialkudta a zsét. Láttuk milyen jó vége lett. Ja Malett is rengeteget tanult abból hogy Brady mögött ült a padon. Ja várjál mégse... Mint ahogy az összes többi Brady mögött "tanuló" QB is hatalmas karriert futott be... oooo izé mégse. Ja de hogy kikémlelték az egymás közti edzésen hogy milyen fasza. Ha a csávó akkora spíler lenne hogy olyan QB válhatna belőle mint Bradyből BB-nek esze ágában nem lenne elengedni tök mind egy hogy Brady nyugdíjas koráig akar-e játszani. BB nem az a szentimentális fazon elengedett nem egy star playát ha úgy érezte meg tudja oldani a pótlását. Akkor már inkább adjuk az 1/3-at egy fiatal 21 éves QB-ra akit mi építünk fel és 5 évig egy marék szotyiért játszik semmint egy 25 éves csókáért aki 4 éve ül a padon és kezdett kőkemény 2 meccsen. Nyílván egyből alá kell vele írni egy hosszú távú szerződést is ami a mai QB szerződéseket nézve nem lenne olcsó buli. Ha Pace beáldoz erre egy 1/3-at amikor hiány posztokra impact playákat lehetne húzni akkor azt hiszem végképp kiábrándulnék a csapatból. ( Hacsak Gerappa nem lenne legalább olyan jó mint Brady... De ezt kötve hiszem ) Ráadásul az a pletyka hogy a Pats egy első és egy 4. kört is szeretne... Remélem Pace nem lesz idióta...

több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 14 320 — "Grammar maci"
Màr megint kezdik a Garoppolózást....Kurvára remélem hogy Pacenak esze ágában sincs első köröst adni egy csávóért aki kevesebb meccset tolt mint Barkley...
Tomcsik
Ha ennyire QBt akarnak húzni adják oda az 1/3mat.... de akkor azt akarom látni, ha fagy, ha szakad a multkor felsorolt játékosokból a 3/4 ide hozza.... de akkor már inkább Watson..
ricsiii83
Tim Tebow, szarért húgyért idejön, és a mester is ismeri, nem értem eddig miért nem merült fel
hpeter93
ha mellettem lennél most kapnál ezért egy tockost 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 402 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Màr megint kezdik a Garoppolózást....Kurvára remélem hogy Pacenak esze ágában sincs első köröst adni egy csávóért aki kevesebb meccset tolt mint Barkley...
Tomcsik
Ha ennyire QBt akarnak húzni adják oda az 1/3mat.... de akkor azt akarom látni, ha fagy, ha szakad a multkor felsorolt játékosokból a 3/4 ide hozza.... de akkor már inkább Watson..
ricsiii83
Tim Tebow, szarért húgyért idejön, és a mester is ismeri, nem értem eddig miért nem merült fel