Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man
Egyébként meg:



A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man
Jöjjenek a cicik 😀
ParadSEC
Jimmy már nem tevékenykedik itt annyira és senki nem akarja ellopni a tradíciót 😊
Tomcsik
Én idén még nem csalódtam ekkorát 😀


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Jöjjenek a cicik 😀
ParadSEC
Jimmy már nem tevékenykedik itt annyira és senki nem akarja ellopni a tradíciót 😊

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
A lényeg a 3 pont meg a csöcsök ( mégha kicsit visszafogottak is kedves Jimmy 😀 ) Trubisky nagyon inkonzisztens. Vannak jó dolgai, de legalább annyi hiba is. Az a 2 Int lehetett volna ma 4 is. Howard épp csak behúzta meg az end zone előtt 2 védő is leszedhette volna. Megint nem talált meg tök üres elkapókat. Ha azt a labdát rendesen megdobja az egy Robinson TD nem pedig INT. Gabrielt túl dobta amikor tök üres volt. Remélem fejlődni fog, mert rajta áll vagy bukik a PO. Ez a keret erős ha Trubisky egy közepes szintet tud hozni már az is elég lehetne. A D egy drivetól eltekintve elég jó volt. Bár Fuller eddig nagyon gyengus. Nem volt a legszebb de megvan. A Cards ha problémát okoz akkor húzzuk le magunkat a retyón. Aztán a Tampa jön akik épp robognak, de hát Fitzmagic varázslata tán nem tart örökké... Ha 1-3 lenne buyweek előtt az nem lenne rossz....

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 000 — Patriots fan
Jöjjenek a cicik 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Most már nem csak a bekapott hanen a kiosztott sackeket is elemzik a Rush report rovatában.

 www.windycitygridiron.com/platform/amp/2018/9/12/17826442/chicago-bears-rush-report-2018-week-1-at-the-packers-khalil-mack-akiem-hicks-roquan-smith-floyd?utm_campaign=bearslink82&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter&__twitter_impression=true

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Utóbbi 8-10 évben Bears-Packers rivalizálás gyakorlatilag végig kísérte az életemet, gimiben a padtársam és a legjobb barátom, első csaj, akibe belezúgtam, szobatárs egyetemen, majd egy másik haver jelenleg is albérletben, mind Packers fanok (és ezek csak azok, akik hirtelen eszembe jutottak). Rengeteg sztorit, élményt szült csak ez a párharc és pozitív értelemben fanatikusává is váltam. A sajtfejek elleni meccs, legalább annyira izgat mint az SB (persze, h mi is ott volnánk végre, akkor talán változtatnék ezen a kijelentésen 😀 ).
Nem azt akarom/akartam mondani, h nem érzed a súlyát, meg degradálni a véleményed. Csak én más habitusú ember vagyok (alapvetően visszafogott, de sportok terén előtör a "megszállott") és emiatt sokszor keményen fogalmazok.

A pályán látottakról meg... Nekem az nézetem, h egy sikeres franchise-hoz a 4 kulcs pozícióból legalább 3-at a megfelelő embereknek kell betölteniük (tulaj, GM, HC, QB).
Tulaj szerepét sokan leminősítik, pedig fontos h megteremtse a biztos anyagi hátteret (volt olyan pletyka, h Mack-et is azért cserélte el a Raiders, mert nem volt elég cash az aláírási pénz kicsengetéséhez vagy ott a híresen-hírhedten zsugori Bengals tulaj), továbbá legyen türelmes, ne szóljon bele olyan dolgokba, ami nem az ő hatásköre (Haslam, Jerry Jones figyeljetek!) és morális tartást, támogatást adjon a csapatnak ("a'meg mi"-kérdi Irsay bácsi), továbbá képes legyen megfelelő GM-t kiválasztani.
GM hozza talán a legfontosabb személyi döntést, ki legyen a HC és a franchise QB (jó esetben a HC-val együtt döntenek...khm Pace). Lehet akármekkora zsugabubus egy GM, összerakhat all-star csapatot, ha edző-irányító párossal rossz lóra tett, max egy közepes csapat lesz belőle.
HC-QB duót sztem nem kell kiemelnem, h mit várnék el tőlük (de azért röviden 😀 HC rakjon össze egy olyan gameplan-t ami szinkronban játékoskeret erősségével, megfelelő személyi döntések, OC, DC, deep chart stb, a QB meg nem kell mindig all-pro szinten nyomja, csak legyen clutch).
Ha megnézed az utóbbi évek dinasztiáira, siker csapataira ül (Pats: Kraft-Bellichik-Brady, Eagles: Lurie-Roseman-Pederson-Wentz, Steelers: Rooney-Colbert-Tomlin-Big Ben stb).
Nálunk viszont.... McCaskey familiában nincs semmi, amit Papa Bear tudott. Sokszor zsugoriskodtak eddig és jó pár személyi döntésbe beleszóltak, amit nem kellett volna (pl Fox-ot is ők akarták tudtommal), és a GM választásnál is mindig mellényúltak.
Na és itt vagyunk a kedvencemnél, Ryan Pace. Akármennyire is McCaskey keze van a dologban, mégis ő hozta ide Foxi Maxit, szerződtette Glennont, draftolta Trubisky-t és mindent egy lapra feltéve idehozta méregdrágán Mack-et, úgy h már Turbó kapitány 1 éve nálunk és vajmi keveset mutatott... Jah, és emellett eddig egy 14-35-ös mérleget tud felmutatni. Egyetlen szerencséje, h bejött pár hátsó körös pickje, különben nemcsak Firefox-ot cseréltük volna le chrome-ra, hanem őt is.
Nagy-ot nem akarom bántani, 1 meccse volt HC-ként, ő még kérdőjel nálam.
Turbómen meg inkonzisztens. Van pár jó drive-ja, jó döntése, de legalább annyi rossz is. Szerintem nagyon egyszerű a srác, h finoman fogalmazzak. Még egyszer se láttam azt (vagy csak a potenciálját), h hátára venné a csapatot. Még csak másodéves, de Ponderi karriert jósolok neki... Nagyon max egy Bortles szintet kitudnak sajtolni belőle.
Szal ez 4ből 3 átlag alatti + 1 kérdőjel.

Én megértem az optimizmusodat, de én más véleményen vagyok, reméljük neked lesz igazad 😊
több mint 5 éve
reps Chicago Bears 64
Tito .Eloszor en is igy lattam miutan hajnal 5ig fent voltam mert fel eve vartam ezt a napot (szerintem minden Bears szurkolo ugyanolyan izgatottsaggal) majd masnap halal faradt voltam es akkor se ertettem hogy lehet kikapni 20-0rol. De eddig se volt ez nagy rangado ,hogy elsirjuk magunkat miutan utobbi 4evben kb 2szer nyertunk. Nem ez volt a super bowl vagy ha ezt a gyenge csapatot nem verjuk meg akkor itt mar sose lesz semmi. Szimplan tul nagy volt az elvaras es ido kell meg Nagynak is mint HC es mint Jatek hivo meg Trubustynak is tobb ido kell ,hogy beszokjon ebbe a rendszerbe es ne 15percig hanem 60percig tudjon koncentralni maximalisan. Ok is emberek hiaba valasztottak ki 1/2-n vagy tanult Andy Reidtol
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Ha kikapunk, kikapunk. Tök mindegy, h épphogy paraszthajszállal vagy hogy laposra vernek minket.
Tito05
A felsorolt peldak es egy nfl szezon kozott egy nagy kulonbseg van.
Az hogy nem jutsz be az egyetemre azon az egy ponton az egy evben egyszer van max 2. Ez a meccs nem, hogy egy de elso volt a 16-bol. Egy olyan iranyitoval a tuloldalon aki gondolkodas nelkul az all time top 5 qb kozott van. Ra van epitve a csapat evek ota ugyanabban a rendszerben. A tuloldalon egy olyan qb akinek van 13 college meccse meg egy belathatatlan rendszertelen playbooktalan szezon ahol kevesebbet foglalkoztak vele mint most 2 edzesen. Majd iden jon egy offense guru egy west coast offensel amibe mindenkinek be kell tanulni de foleg annak aki elotte egy evig 0 kepzest kapott. Nem ez a meccs fogja meghatarozni a szezont es nem az elso bukasnal kell temetni mindent foleg ,hogy minden ep eszu ember azt tippelte ,hogy sima GB gyozelem.
Rossz volt a play hivas is a masodik felidoben csak a rossz screen playek mentek meg a 4. Es 1-re futast hiv mikor ott az 5yard/futas Howard.
Nem mondom, hogy Trubusty jobb lesz kovetkezo meccsen de nem egy meccs utan kene temetni a kovetkezo 3 evet.
reps
Ez nem 1 volt a 16ból, hanem "A MECCS". Tökmindegy h áll a 2 csapat, ez kiemelt fontosságú(mondhatni a mi kis külön versenyünk), mint ahogy Fradi-Újpest, Barca-Real, Lakers-Celtics, Yankees-Red Sox és még sorolhatnám...
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Aki szereti az elemzéseket annak érdekes olvasmány. Minden héten kielemzik a kapott sackeket és hogy ki hibázott.

 www.google.com/amp/s/www.windycitygridiron.com/platform/amp/2018/9/12/17848570/chicago-bears-sackwatch-2018-week-1-vs-green-bay-packers-mitch-trubisky-kush-dion-sims-sacks-allowed

több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Amúgy itt egy egész jó elemzés Trubisky játékáról. Érdekes hogy az első negyedben tökéletesen csinálta azokat a dolgokat amiket a 4.-ben sorra elbaszott. Ahogy haladt az idő úgy esett egyre jobban szét a játéka. Megemlítik hogy nem tudott reagálni a Packers védelem változásaira. A fal jól megvédte, rengetegszer feleslegesen szaladt ki a zsebből. A lábmunkája totál szétesett a 4. negyedre. A gifeken látszik hogy az első driveban úgy nézett ki mint egy top QB. Nyugodt volt a zsebben, beleállt a dobásokba, szépen végig ment a célpontjain és ha ki is mozgott a zsebből akkir is kereste a passz lehetőségét. Na ebből a 2. félidőben semmi nem volt felfedezhető.

 www.google.com/amp/s/bearswire.usatoday.com/2018/09/11/mitchell-trubisky-pocket-presence-chicago-bears-green-bay-packers-week-1/amp/

Jó lenne már egy neccset látni ahol Trubisky össze rakja az egész játékot és konzisztens tud maradni. Én még mindig nem mondtam le róla, nézegetve ezeket az elemzéseket azért meg dobott olyan labdákat is amiket csak a legjobbak tudnak. Pl a Robinsonnak ment 2 olyan passz is amit nem egyszerű megdobni...

több mint 5 éve
reps Chicago Bears 64
Ha kikapunk, kikapunk. Tök mindegy, h épphogy paraszthajszállal vagy hogy laposra vernek minket.
Tito05
A felsorolt peldak es egy nfl szezon kozott egy nagy kulonbseg van.
Az hogy nem jutsz be az egyetemre azon az egy ponton az egy evben egyszer van max 2. Ez a meccs nem, hogy egy de elso volt a 16-bol. Egy olyan iranyitoval a tuloldalon aki gondolkodas nelkul az all time top 5 qb kozott van. Ra van epitve a csapat evek ota ugyanabban a rendszerben. A tuloldalon egy olyan qb akinek van 13 college meccse meg egy belathatatlan rendszertelen playbooktalan szezon ahol kevesebbet foglalkoztak vele mint most 2 edzesen. Majd iden jon egy offense guru egy west coast offensel amibe mindenkinek be kell tanulni de foleg annak aki elotte egy evig 0 kepzest kapott. Nem ez a meccs fogja meghatarozni a szezont es nem az elso bukasnal kell temetni mindent foleg ,hogy minden ep eszu ember azt tippelte ,hogy sima GB gyozelem.
Rossz volt a play hivas is a masodik felidoben csak a rossz screen playek mentek meg a 4. Es 1-re futast hiv mikor ott az 5yard/futas Howard.
Nem mondom, hogy Trubusty jobb lesz kovetkezo meccsen de nem egy meccs utan kene temetni a kovetkezo 3 evet.
több mint 5 éve
k.adam0078 Chicago Bears Texas A&M Aggies 84
 twitter.com/AaronNagler/status/1039570540355379200?s=20
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 14 294 — "Grammar maci"
" így ki lehet kapni" Im too old for this shit man.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Így ki lehet kapni meg látszik a fejlődés a csapaton illetve majd legközelebb meglesz.... Sok helyen olvasom ezeket a frázisokat, viszont ahogy idősödöm egyre inkább kevésbé vagyok hajlandó mindent rózsaszín szemüvegen keresztül nézni. Ha kikapunk, kikapunk. Tök mindegy, h épphogy paraszthajszállal vagy hogy laposra vernek minket. Ahogy szintén tök mindegy, h a csaj akit leszólítasz egyből kikosaraz vagy kis mézesmadzag után, esetleg vizsga/felvételi csak pár ponton múlott vagy h üresen adtad le a papírt illetve állásinterjún a favoritok között esel ki vagy egyből mikor meglát a főnök-jelölt rád szól h bocsi, de te nem. Ugyanúgy nem a tiéd a csaj, nem kerülsz be az egyetemre/kicsapnak, nem kapod meg az állást. Önámítás az egész, h jó úton járunk már csak kicsi kell. Ezekkel csak a vesztes típusok takaróznak. Ide drasztikus változások kellenének....

Én nagyon pesszimista vagyok a közel jövővel kapcsolatban, ennek pedig 2 oka van: Pace és Trubisky...
Kezdjünk a "sztár" qb-nkkal. Eddig 13 meccsen volt kezdő a csapatban és mindössze 3-on szerzett legalább 200 yardot. Ez még game-manager qb-tól is kevés a jelenlegi ligában. Glennont nem kell sztem senkinek bemutatni mekkora nímand, mégis neki 4 meccs alatt összejött ez a szám. És kb minden statisztikában Tru meg Glennon egy szint. Lehet itt Fox-ra mutogatni, meg h ilyen volt az offense, előszezonig még én is reménykedtem, de most éles meccsen is látszott, h bust a gyerek, benne nincs több. Csak azért hoztuk el olyan elől, mert ő volt az egyedüli fehér tehetségesnek tűnő irányító azon a drafton (és h Pace állását mentse).... Egyszerűen nem tudok nála rosszabb nfl kezdőt jelenleg ( Peterman csak a kivétel) és több helyen még a padon is jobbak ülnek.
És itt van a jó drága Pace. Imádom Mack-et, rohadt jó játékos. De amíg nincs rendes passzjátékunk, itt playoff nem lesz. 2 első köröst megér, de nem nekünk. Most ott tartunk, h van egy erősen bust szagú tizesünk és reménykedünk a csodában, mert ha nem lesz a zseni gm miatt, kövi 2-3 évben meg vagyunk lőve és ezt a tanácstalanságot kell néznünk, max a FA-ról hozhatunk megint ilyen Glennon 2.0-t... Én ezért utáltam a Mack cserét.

Szóval, lehet mondogatni h fejlődés meg majd tanulunk belőle. Annyiszor volt már így h most megindulunk felfelé oszt mégsem... TruBUSTsky-ban annyira nem látok semmit (én remélem a legjobban h tévedek), h kövi GB meccsek ugyanúgy szopók lesznek sajna 😕
több mint 5 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 322
Ez világos, de amikor robinson kap ket fasza passzt az elso negyedbe majd legkozelebb az utolso negyed utolso 3. percebe kap labdar, milyen playbookrol beszelunk?? nemmis hasznaltak csak talalomra kitalaltak epp ki kapja a screen passzt

több mint 5 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Az hogy mérhetetlenül csalódott vagyok az nem kifejezés. Ezt a meccset simán nyerni kelett volna. Trubisky legalább 2 TD-t bennt hagyott. Nem értem miért nem ment az a változatos játék ami az első 2 driveban volt. Most nem futás, futás passz volt hanem screen, screen passz...Értem én hogy agresszívek vagyunk de 4&4 re ott rámegyek a FG-re, balfasz döntés volt. A második félidőben azt hittem Fox és Loggains ül a padon. Red zoneban 3&1-nél Howard nincs fenn a pályán? Allen Robinson és Burton felé nem megy labda? Miller nem volt fennt a pályán az utolsó percekben pedig előtte csinált meg egy nagyon fontos játékot? Mellesleg ő az a fajta játékos aki ilyenkor akarja a labdát. Fuller ennél tisztább intet már nem tudott volna elkapni, majd a következő játékból benyelünk egy 75 yardos TD-t...Persze én barom azért maradok fennt mindig hajnalba megnézni ezeket a meccseket hogy a végén Rodgers mindig leszopat az utolsó percekben. Ez picsa gyenge volt Nagytól és Trubiskytől is. Mellesleg Fangiót is lepofozták mint a szart. Semmit nem tudott lépni a Packers gyors rövid passzos játékára, amivel álltalában minden évben leszopat minket ARod. Kwiatkoski pont ez ellen a kegsebezhetőbb és Smith pont ilyenekben a legjobb, de azért végig fennt tartottuk Kwiatkoskit meddig csak úgy nyeltük róla a yardokat. Amukamara se tudom mit csinált, 2 nagy játékot nyeltük be róla. Trubisky is aggasztó, és nem csak az előbb említettek miatt. Nem látom hogy a hátára tudná venni a csapatot. A végén meg lett volna az ideje hogy FG távolságba vigyen. Kapkodott, pontatlan volt, nem tudta megcsinálni. Egy Stafford, Rodgers pedig megoldja. A mai meccs alapján Bem éreztem hogy megvan benne ez. Hogy legyen pozitívum is a végére... Mack kurva jó volt.
Tomcsik
Megértem a dühödet.
Én viszont egyáltalán nem vagyok dühös. Rengeteg pillanat volt mikor libabőrös lettem egy egy játék során, O és D oldalon egyaránt. Az a baj, hogy nagyon kritikusak vagyunk ezzel a fiatal sráccal. Ez is érthető, mert mi Bears szurkolók, nagyon,de nagyon ki vagyunk éhezve a sikerre. Az elmúlt évek balfaszoskodásai után..ez a meccs elég üdítő volt a számunkra (az első félidő végéig) Határozottan látni előrelépést minden téren. A második félidőben, át kellett volna harapni a torkukat. Sajnos nem így lett. Sok sok apró hiba hátán sok sok másik következett. Kár volt elvenni a gyerektől a labdát #10, mert minél jobban erőltették a futást annál jobban ment el az önbizalma. Egy ilyen Fox éra után,ahol senki nem volt megfelelő segítség Trubisky számára, keserű szájízzel,de azt mondom nem volt ez rossz. Kell még pár meccs, hogy kinyíljon jobban az a playbook és olajozottabb legyen az egész,de szerintem lesz ez még sokkal jobb is. Ezen a meccsen legalább van mit ellemezniük és van miből tanulnia...holott egy Fox érás játéknapon, mikor kiszopsz az ellenféltől 20+ ponttal az mivel jobb lecke? Semmivel! Szerintem meg van benne az az említett plusz, fel kell építeni a srácot. Az elején járunk. Ne akarjunk mindent, egyből és azonnal! Vigyázz Seahawks! Érkezünk! Go Bears!
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Az hogy mérhetetlenül csalódott vagyok az nem kifejezés. Ezt a meccset simán nyerni kelett volna. Trubisky legalább 2 TD-t bennt hagyott. Nem értem miért nem ment az a változatos játék ami az első 2 driveban volt. Most nem futás, futás passz volt hanem screen, screen passz...Értem én hogy agresszívek vagyunk de 4&4 re ott rámegyek a FG-re, balfasz döntés volt. A második félidőben azt hittem Fox és Loggains ül a padon. Red zoneban 3&1-nél Howard nincs fenn a pályán? Allen Robinson és Burton felé nem megy labda? Miller nem volt fennt a pályán az utolsó percekben pedig előtte csinált meg egy nagyon fontos játékot? Mellesleg ő az a fajta játékos aki ilyenkor akarja a labdát. Fuller ennél tisztább intet már nem tudott volna elkapni, majd a következő játékból benyelünk egy 75 yardos TD-t...Persze én barom azért maradok fennt mindig hajnalba megnézni ezeket a meccseket hogy a végén Rodgers mindig leszopat az utolsó percekben. Ez picsa gyenge volt Nagytól és Trubiskytől is. Mellesleg Fangiót is lepofozták mint a szart. Semmit nem tudott lépni a Packers gyors rövid passzos játékára, amivel álltalában minden évben leszopat minket ARod. Kwiatkoski pont ez ellen a kegsebezhetőbb és Smith pont ilyenekben a legjobb, de azért végig fennt tartottuk Kwiatkoskit meddig csak úgy nyeltük róla a yardokat. Amukamara se tudom mit csinált, 2 nagy játékot nyeltük be róla. Trubisky is aggasztó, és nem csak az előbb említettek miatt. Nem látom hogy a hátára tudná venni a csapatot. A végén meg lett volna az ideje hogy FG távolságba vigyen. Kapkodott, pontatlan volt, nem tudta megcsinálni. Egy Stafford, Rodgers pedig megoldja. A mai meccs alapján Bem éreztem hogy megvan benne ez. Hogy legyen pozitívum is a végére... Mack kurva jó volt.

több mint 5 éve
k.adam0078 Chicago Bears Texas A&M Aggies 84
New winds, but same old things...
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 14 294 — "Grammar maci"
Valakinek eszébe jutott a tavalyi kc po-meccs kócs négi kapcsán? Na ugye...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
Egy kis előre tekintés a mai "el classico" előtt... Lehet tényleg az új edző és a meglepően jó off season miatt, de úgy érzem meg lessz ez a mai. Még meg is fogadtam 😀 . Nagy és a kezdő O közel sem teregette ki a lapjait a mai meccs előtt. Ahogy írtátok is nagyon fontos lenne hogy beröffenjen a futójáték mert akkor jobban kinyílhat a playbook. Ahol szerintem a legsebezhetőbb a Packs az a pálya közepe. Az ILB poszt amúgy is problémás nálluk, főleg úgy hogy tele vannak sérültekkel. A TE-k remekül bejátszhatják ezt a területet. A Packersnek van néhány tehetséges CB-e, de elvileg 2 rookie is nagyobb szerepet kaphat amit illene kihasználni az elkapóinknak. Változatos támadójátékot várok és agresszivitást. Ez a Packers D a D line kivételével igenis sebezhető. Az O falnak tisztán kell tartania Trubiskyt, a Packersnek nincs túl sok bevethető pass rushere, CM sem a régi már ráadásul a sérülések miatt lehet be lesz megint mozgatva ILB-be. Mondjuk ellenünk valahogy mindig jó meccseket hoz...A Packers szerintem a D line nyomásában bízik és domináns pass rusher nélkül sok blitzet fognak hívni, remélem erre Nagyék jól felkészülnek és ilyenkor mehetnek a screenek gyors slant passzok a blitzer helyére stb...D oldalon a futást teljesen el kell venni tőlük, ez nem kéne hogy gond legyen ennek a front 7-nek. Ha Bem négy nekik a futás akkor Mack és Floyd elkezdheti beleépíteni ARodot a Lambeau gyepébe...Fontos lesz hogy Grahamet le tudjuk védekezni. Itt egy fasza elemzés arról hogy a Jags hogy tartotta 0 elkapáson tavaly a Seahawks ellen.

 www.google.com/amp/s/bearswire.usatoday.com/2018/09/07/jimmy-graham-chicago-bears-cover-green-bay-packers-tight-end/amp/

Én azt mondom a srácok vért isznak a meccs előtt, Nagy remek motivátornak tűnik. Tetszenek az idézetek a falakon. Mack szerintem az a fajta aki nem fog vissza venni amiatt mert megkapta a csekkjét. Ő az a fajta aki a legjobb akar lenni és ezt meg is fogja mutatni. Szerintem hosszú éjszakája lesz Rodgersnek és nagyon csalódott lennék ha nem így lenne...Go Bears!!!

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man
Ezt már vártam reméltem hogy Goldmant megtartjuk... Legalább 4 évig nem kell lecserélni az aláírás képem... Mondjuk aztán lehet Mackre kéne váltanom 😀
Tomcsik
De legalább már nem kell kérned hanem csak előveszed és berakod.


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyilván meghatározó a qb, de ha van egy brutal D, illetve egy jófal ahol egy Cohen Howard duo van hatul.. akkor sok teher levan veve a qb hatarol.. nyertek mar igy SBt.. nem is olyan rég ( ja rád gondolok Denver & Manning)
ricsiii83
Annyira jó D azért ritkán adódik, hogy még azt a Manninget is elbírja a csapat, szerintem az inkább az egy az elmúlt mondjuk 15-ből

több mint 5 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 322
Nyilván meghatározó a qb, de ha van egy brutal D, illetve egy jófal ahol egy Cohen Howard duo van hatul.. akkor sok teher levan veve a qb hatarol.. nyertek mar igy SBt.. nem is olyan rég ( ja rád gondolok Denver & Manning)

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 056 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem rossz a névsor valóban, de nagyon sok múlik Trubisky teljesítményén és fejlődésén. 😊
Beki
Mint minden csapatnál a QB nyilván meghatározó.
De a lenti névsor mellé még esetleg odacsapják majd az Amos, Whitehair, Howard, Floyd négyesből akik konstansan jók lesznek akkor ez egy tetszetős roster lehet.
Persze ha Trubisky kuka akkor minden mindegy, de egy Fox-os év után várjunk még a lehúzásával.


Liverpool Fc fan