Dallas Cowboys

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Ha Clutts marad, akkor elvileg megvan a négy futónk. Jól blokkol (ezt láttuk tavaly is), ha a gyakorlás meg az edzés fejlesztett rajta annyit, akkor rövid yardos (és főleg redzone) szitukra megtarthatjuk.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
ja, a Clarence Hill szerinti 10 gondolat:  www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article30799941.html

1) Garrett valószínűleg Bruce Springsteen-t hallgatott miközben az edzésre készült, mert oda se nézett arra a bozóttűzre amire amúgy mindenki rohant megnézni... és biztosan lesz majd valami beszéde a csapatnak arról, hogy mennyire fontos a fókuszt megtartani bármi történik is körülötted (LOL)
2) Garrett nem mondta el, kik nem kezdenek vagy játszanak csütörtök este, de Romo, Free és Witten is messze állt attól a csoporttól, akik a Chargers ellen készültek. Dez és Randle természetesen tuti nem játszik
3) érdekes, hogy Gus Johnson kezd majd. még érdekesebb, hogy Tyler Clutts volt a második csapattal, azaz mindketten előtte vannak a depth charton Lache Seastrunk-nak.
4) Mo Claiborne sem fog játszani, de eddig minden edzésen jól nézett ki, tegnap is Terrance Williams ellen
5) Dan Bailey harmadszorra is hibázott training camp kezdete óta, most egy 50 yardos FG nem sikerült neki. Mégis csak ember.
6) A.J. Jenkins úgy ejti el a labdákat, mintha muszáj lenne. az FO azt hitte egy veterán jót tesz majd a csapatnak, de már úgy tűnik feladták ezt az elképzelést.
7) McFadden mindent megtesz azért, hogy visszakerüljön a pályára, edzés után Jay Novacek-el (korábbi dallas tight end) tovább gyakorolt
8) kedden fordítva volt: reggel edzés, délután walktrough. Garrett azt mondta így lesz egy kis "regular season Friday feel"-je a dolognak.
9) a defense csinált két "ez bizony sack lett volna élesben"-t Romo-n, az egyiket DeMarcus Lawrence, a másikat Jeremy Mincey. A Lawrence -Mincey - Tyrone Crawford - Greg Hardy vagy a Mincey - Hardy - Crawford - Randy Gregory négyeseket érdemes lesz nézni csütörtökön
10) az edzés lightos volt, de Garrett azért nem válogatta meg a szavait miközben a csapat meccsvége szituációkat gyakorolt.
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
- kedden visszatért Randle. úgy tűnik az előszezonban mindenkivel óvatosak.
- Carr kézműtétje jól sikerült, hasonló mint amivel Murray tavaly játszott, szóval pánikra semmi ok, kedden már jelentkezett edzeni
- Romo megint ült egy edzést, most hétfőn (lásd első pont)
- Kenneth Boatright nyak sérülése után visszatért a kórházból a camp-be, állítólag csak a biztonság okáért tartották benn napokat.
- mind Dunbar mind McFadden szombaton az előszezon utáni első meccsen tér vissza
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Whaley - ACL
Sajnálom a srácot, szinte csak sérült.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
Ha Keith Riversre gondolsz,ő biztos nem lesz Sam backup mert még a TC előtt visszavonult.Amare
ja nem, az új negyedik körös srácra gondoltam, mert jókat írtak róla, csak összekevertem.
több mint 8 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Ha Randle se fog játszani az első preseason meccsen, akkor marad Seastrunk, Clutts és Bus Johnson. Utóbbira különösen kiváncsi vagyok, edzések alapján már át is lépte Seastrunkot a sorban.gyeek
Elvileg ő fog kezdeni 2 nap múlva a Chargers ellen.
több mint 8 éve
Blevi 8 238 — Lions & Cowboys fan
Damien Wilsont nagyon emelgetik hogy Ő az idei Hitchens. Bloggingon is fel nyalták. Szoval benne van a mixben elvileg 😉
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 066 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Ha Keith Riversre gondolsz,ő biztos nem lesz Sam backup mert még a TC előtt visszavonult.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
Street-nek nincs valami jó előszezonja eddig, ellenben Whitehead-del.
Szintén Vaughan se mozog valami túl biztatóan, nyilván előszezon meccsek után dől ez el, de szerintem sincs kizárva a két QB az 53-ban, és Showers ha így folytatja akkor practice squad.
A defensive back-eknél egész jól megvagyunk főleg Jones képességeivel (lehet CB és safety is)
Sőt, azzal, hogy RoMac 4 meccses eltiltással kezd lehet PUP lesz belőle a térde miatt, és akkor csak a hatodik után tér vissza, addig Hitchens lesz a Mike (Gachkar a backup) Lee a Will (Hitchens a backup) és Wilber a Sam (Rivers backup)
Az egyik QB helyét egy defensive linemen foglalja el nálam. futóból viszont továbbra is csak hármat, plusz a fullback.
Lehet csinálok egy saját 53 roster projection-t 😊
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Szerintem 2 QBval megyunk neki a szezonnak viszont 4 RB + Clutts is rostert csiphet. Gus johnson gyerek számomra is tetszetősen mozgott, remelem O lesz a 4. RB.
Nehez helyzetben lesz a stáb WR poszton is sztem eleg sok jo mozgású gyerek van ott is. Dez es T-will helye mellett a nagyon jo TC-t hozo Bease is be van betonozva. De hogy mellettük ki lesz a 2 esetleg 3 WR...Blevi
Én arra számítok, hogy ahogy nálunk a WR poszt van kvázi túltöltve, úgy máshol a RB, keretszűkítésnél onnan még leeshet valaki. Tőlünk meg örömmel viszik majd a tehetségeket.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Blevi 8 238 — Lions & Cowboys fan
Szerintem 2 QBval megyunk neki a szezonnak viszont 4 RB + Clutts is rostert csiphet. Gus johnson gyerek számomra is tetszetősen mozgott, remelem O lesz a 4. RB.
Nehez helyzetben lesz a stáb WR poszton is sztem eleg sok jo mozgású gyerek van ott is. Dez es T-will helye mellett a nagyon jo TC-t hozo Bease is be van betonozva. De hogy mellettük ki lesz a 2 esetleg 3 WR...
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 7 955 — Stromfeld Aurél fan
Ha Randle se fog játszani az első preseason meccsen, akkor marad Seastrunk, Clutts és Bus Johnson. Utóbbira különösen kiváncsi vagyok, edzések alapján már át is lépte Seastrunkot a sorban.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Lee végre edz, ez a lényeg.
Öröm és boldogság.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
10 észrevétel training camp vasárnapi napjáról Clarence Hill tollából:

1) Stephen Jones majdem szívrohamot kapott, amikor Romo térden csúszva megérkezett a pálya szélénél levő drótkerítésbe, miközben a Randle fuble-jét összeszedő Barry Church-öt üldözte (normális?!)
Church véleménye: "nincs az az Isten, hogy Romo engem utolért volna, éles meccsen biztosan pontot ért volna amit csináltam." (később hozzá tette, hogy ő sem örült annak amit látott Romo-tól)

2) a Randle fumble-ja igazából elsőre touchdown-nak lett itélve. De ez egy olyan dolog volt, amit a Cowboys nem szeretne éles szituációkban látni. És egy olyan rizikó, amit goal line szituációkban Randle-nek nem szabad bevállalni. Ragaszkodnia kell a labdához. Ő fogja kapni a legtöbb esélyt a futásra a szezonban, de még a bizalmat nem érdemelte ki teljesen.

3) Ha még nem tudod, nem figyeltél eléggé: Cole Beasley nagy részt fog kapni a Cowboys offense-ében ebben a szezonban. Az útvonalai bővülnek a slotban, és a 2 perces drillek alatt 3 passzot is elkapott, egyet Romo-tól amiből TD lett.

4) Barry Church csinált egy szép elütést is, Romo Escobart vette célba az endzone-ban. Ez egy újabb példa, hogy a defense kicsit jobban összeszedte magát a megalázó szombat után.

5) Ron Leary még nem tett semmit azért, hogy elveszítse a kezdő guard posztot. Viszont ma a partvonalon ült egy kisebb hátsérülés miatt, és a nagy reményekkel várt La’el Collins állt be a helyére a kezdő csapatba. Collins fejlődik minden nappal, és egyre kényelmesebben érzi magát a falban, de még messze van attól, hogy Leary-t elüsse a kezdőből.

6) Az első körös rookie Byron Jones kapott időt az első csapattal való játékhoz bőven most, hogy Brandon Carr, Orlando Scandrick és Tyler Patmon sem játszik apróbb sérülések miatt. A kezdőben Jones párja Morris Claiborne. Az edzők szeretik a képességét, hogy tud cornert és safety-t is játszani, a blue-white scrimmage alatt felváltva állt fel a két poszton.

7) A harmadik QB helyért folytatott harc most kezd csak el igazán bemelegedni Dustin Vaughan és Jameill Showers között. Az edzésen Showers állt fel a harmadik csapattal, de a scrimmage alatt Vaughan vezette őket.
Garrett véleménye: " mindenféle szituációban akarunk nekik adni lehetőséget. Showers szép munkát végzett. Úgy gondolom egyre jobban mozog. Úgy gondolom egyre jobban érti a rendszert. Gyorsabban elengedi a labdáit. Biztos vagyok benne, hogy adunk még neki lehetőséget a fejlődésre."

8) Sean Lee végre megkapta a full go-t az edzésen. És egyből fontos pontja volt a védelemnek, látszódott a különbség és az intenzitás erőssége. Lee-t blitzelni látni gyönyörű dolog. Remekül veszi észre a dolgokat. Egy alkalommal átlőtt a vonalon, és Randle-t utolérve megcsinálta a tackle-t.

9) Miután a bírók a Randle fuble-jét először TD-nek ítélték, Lee volt az első aki reklamált. "Azt mondtam, legközelebb mondjátok meg mennyit fizet az offense, mert akkor beszállok én is, hogy egy kicsivel több kerüljön az asztalra" Természetesen viccelt 😉

10) Két további kiemelkedő dolog: Andrew Gachkar interception-je Brandon Weeden passzánál, és az edzés végén Dan Bailey 53 yardos field goal-ja. Bailey eddig kettő kivételével minden field goalt értékesített a training camp kezdete óta. (a csávó egy kib*szott automata)
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a kézsérülés nem gáz valóban, de azért a comhajlító-sérülés viszont kérdéses. Elképesztően makacs és szemét sérülés, a játékos nem tud rendesen mozogni, veszít a sebességéből, és hát nehéz kilábalni belőle. Ha valakinek súlyosabb húzódása van mondjuk, simán rámehet az egész szezonja, lásd Miles Austint, akinek még csak el sem szakadt a combhajlítója, egy súlyos húzódás miatt az utolsó évében viszont észrevehetetlen volt.

Az egyébként is üveg McFaddennek meg ugyebár ez a problémája jelenleg.

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Amúgy persze ezek nem nagy sérülések, de összességében mégis zavaró, hogy nem edzenek: most DEZ sem, McFad, asszem Free a támadó, Rolando, Lee, Carr a fontosabb védők közül. Valamit talán azért mégis el kellene sajátítaniuk augusztusban, ami később hiányozhat.
Tudom, ez benne van a pakliban, de mégis zavaró.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 066 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Igen ő az

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 561
Carrnak eltört egy csont a jobb kezében... press coverage közben,hétfőn műtik. Egyelőre nem tudni mennyi időt kell kihagynia.Fasza
Mondjuk még talán ez se annyira rossz. Scandrick,Claiborne,Jones,Patmon,meg az uj CB most nem jut eszembe a neve. Éppen ezzel is el lehetne karistolni csak más mostmár ne sérüljön meg.Amare
Corey White szerintem, akire gondolsz.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Reméljük? 😀 😛Amare
pusztán csak azt szeretném, ha tisztességes versenyben nyerné meg a csoportot a Giants 😊
soha nem örülök senki sérülésének
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 066 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Carrnak eltört egy csont a jobb kezében... press coverage közben hétfőn műtik,egyelőre nem tudni mennyi időt kell kihagynia.FaszaAmare
állítólag hasonló sérülés, mint ami tavaly Murraynek is volt, ezzel sztem már a szezonnyitón is játszhat, max egy ideig vigyáznia kell jammelés közben. legalábbis reméljük, hogy semmi komolyabb.kristof
Reméljük? 😀 😛
Ha Carr játszik a szezonyitón,akkor is nagyvalószínűleg OBJ Scandricknek jut(legalábbis remélem)szóval Te csak ne reménykedj! 😛 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Carrnak eltört egy csont a jobb kezében... press coverage közben hétfőn műtik,egyelőre nem tudni mennyi időt kell kihagynia.FaszaAmare
állítólag hasonló sérülés, mint ami tavaly Murraynek is volt, ezzel sztem már a szezonnyitón is játszhat, max egy ideig vigyáznia kell jammelés közben. legalábbis reméljük, hogy semmi komolyabb.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 066 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Carrnak eltört egy csont a jobb kezében... press coverage közben,hétfőn műtik. Egyelőre nem tudni mennyi időt kell kihagynia.Fasza
Mondjuk még talán ez se annyira rossz. Scandrick,Claiborne,Jones,Patmon,meg az uj CB most nem jut eszembe a neve. Éppen ezzel is el lehetne karistolni csak más mostmár ne sérüljön meg.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Jelenleg ül a padon, és? Semmit sem jelent.
Mondjuk egy Ajayi a 4. körben bőven belefért volna itt, és akkor most azért egy fokkal kisebb lenne gáz.Stez
 twitter.com/AdamHBeasley/status/628551681610018816

továbbá is azon a véleményen vagyok, hogy nincs baj azzal, hogy nem draftoltak valakit. jó lesz ez így 😊 ha Randle meg nem sérül, természetesen...rva
A kérdésem továbbra is ugyanaz, és?
A TC-ben nem villog, kit izgat? Élesben kell ásznak lenni, nem az edzőpályán. Minden évben száz játékos van, akik állítólag brutálisak TC-ben, alapszakaszban meg a nevüket sem hallani.

Ajayi nem vette még fel a ritmust, ezzel nincsen semmi baj. Szerintem draftolni is kellett volna valakit, azért mondtam Ajayit pont, mert ő meglepően sokat csúszott, és a 4. körben remek érték lett volna egy Dallasnak, ahonnan elment az első számú futó. Lehet, hogy Randle jó lesz, de lehet, hogy nem. Még nem bizonyíthatott, sokat is sérült, de azért erre is veszélyes alapozni, hogy majd ő, meg az egyébként is üveg McFadden ha megosztozva is, de elviszik korrekten a posztot.

Főleg, mert Randle is sérülékeny játékos és McFadden is. Egy ilyen depthnél már csak az elővigyázatosság kedvéért is sokkal mélyebbé kéne tenni a posztot. Baj nem lehet belőle, maximum nem sérül senki, és akkor meg boldogság van.

Olyan ez, mint a koton, inkább legyen és nem kell, mint hogy ne legyen, amikor viszont kéne.

Ha pedig alapszakaszban jön egy sérülés a poszton, akkor sokkal kellemetlenebb lesz valakit hozni, aki a playbookot sem tudja.

több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 4 004 — Me for President!
Jelenleg ül a padon, és? Semmit sem jelent.
Mondjuk egy Ajayi a 4. körben bőven belefért volna itt, és akkor most azért egy fokkal kisebb lenne gáz.Stez
 twitter.com/AdamHBeasley/status/628551681610018816

továbbá is azon a véleményen vagyok, hogy nincs baj azzal, hogy nem draftoltak valakit. jó lesz ez így 😊 ha Randle meg nem sérül, természetesen...
több mint 8 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 931
Mondtam én előre, hogy hamarosan eljön CJegyrekevesebbK ideje.
Készüljetek. 😀Stez
Felépült már abból, hogy lelőtték?

criminal lawyer or criminal lawyer?