Dallas Cowboys

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Hát bizony el tudom képzelni azt is, hogy Az Öreg (Urlacher) hozzátok kerül most, hogy mindent kipucoltak nálunk...és Mari néni idejött...arra még tökéletes lenne, hogy egyberázza az új dallasi Tampa2-őt a pályán...


No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Hatcher azt nyilatkozta, hogy könnyebb lesz az átállás mint gondolnánk. RR alatt is sokat játszottak ilyen formációkat, és tudják kinek hol a helye. (Speciel Kiffin még nem tudja, hogy ő hol fog játszani.)
Ehhez a duóhoz csatlakozhatna Melton, és akkor behúzhatnánk Ogletree-t esetleges BPA-ként. Szvsz ő all-pro lehet tampa2-ben.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na na,a kis zebrámat nem bántani mert azért zabos leszek! 😛 Az biztos hogy a Kiffin-Marinelli duoval olyan védő szakember van a csapatnál amilyenre nem nagyon emlékszem mikor volt utoljára példa.Ezzel együtt számomra még mindig kérdés hogy ezt át tudják e vinni a pályára is.Meglátjuk.

Spencernek grat,megérdemelte,de azért nekem az egy kicsit tompítja a dolgokat vele kapcsolatban hogy a kontrakt évében csinálta a legjobb szezonját(ráadásul messze a legjobbat)ergo nekem felmerül a kérdés hogy ha megkapja a nagy dellát,nem e megint egy Almost Anthonyt fogunk látni.Sajnos a vezetőség hajlamos túlfizetni a játékosainkat,márpedig AS csak akkor éri meg azt a pénzt amit feltehetően kérni fog ha a következő szezonokban is ilyen játékot hoz,nekem pedig ez kérdéses.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Hivatalosan is Marinelli lett a D-line coach. Már megérte Kiffin? Mert kétségünk ne legyen, csak miatta jött ide. Nagyon sokra tartom az öreget, egy ilyen újjáépülő defense első masszív alapkövét raktuk le ezzel, brávó!
Karcsi, neked meg Boldog Születésnapot! Azért bevallom, a kis zebránál elröhögtem magam 😀

Szerk: Anthony Spencer has been named to NFC Pro Bowl roster. With career-high 11 sacks and team-leading 106 tackles, Spencer replaces GB's Matthews.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ma lettem 23 és egy pár hete mondtam is az asszonynak hogy milyen durva ráeszmélésen mentem keresztül amikor realizálódott bennem hogy most már van olyan játékos a csapatnál aki fiatalabb nálam...Erre csinált nekem egy ilyet a drágám 😊
https://data.hu/css/images/3/og-img-data.png
Data.hu | Fájl nem létezik
Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből, vagy a 2001. évi CVIII. törvény alapján, jogsértés miatt került eltávolításra.

Beszarás jó! 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 6 075 — Saturday Night Lights
Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.
tüsi91
Hú de örülnék neki. Ezzel megoldódna a 3tech gondunk, és az első körben foglalkozhatnánk más hiány poszttal. Persze ha ez megtörténik, nem szabad elvetni Floyd draftolását sem, őt tud 1tech-et is játszani, mert Ratliff egyre többet sérül.Wirtschaftsteil
Floyd pedig még le is csúszhat hozzánk, tárt karokkal várnám.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.
tüsi91
Hú de örülnék neki. Ezzel megoldódna a 3tech gondunk, és az első körben foglalkozhatnánk más hiány poszttal. Persze ha ez megtörténik, nem szabad elvetni Floyd draftolását sem, őt tud 1tech-et is játszani, mert Ratliff egyre többet sérül.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 22 591 — Cowboys fan
nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.slowmotion
nem erről szól valahol ez az egész cap rendszer? Mindig az aktuális évre kell tervezni, most az, hogy jelen állás szerint 2015-re 30 millióval lennénk (mondtam egy számot) a sapi fölött, nem sokat jelent, addig ezernyi dolog történhet (cutok, fizetéscsökkentések, cap plafonemelés). A GM dolga, hogy ezt kordában tudja tartani. Nyilván van egy ésszerű határ, aminek a túllépése hosszú távon ronthatja a franchise helyzetét, de ilyen szempontból még mindig sokkal jobban állunk, mint a Lions vagy a Jets.
Az lesz az érdekes, amit Kroos is említett; Murray, Lee, Carter és Dez szerződését hamarosan meg kell majd hosszabbítani, na az egyszerre tényleg macerás lehet.gorbel
nem 2015 az érdekes, hanem hogy ha következő szezonra valahogy beférünk alá, akkor már rögtön utána is szarban lehetünk.

nekem kicsit olyan ez, mint a hitel, egyet felveszel, nehezen tudod törleszteni, felveszel másikat, hogy fedezze, és a végén vagy megnyered a lottót, vagy összezuhansz.

a cap rendszer lényege egyébként az, hogy paritást biztosítson azáltal, hogy ha van is olyan csapat, ami kilóra meg tudná venni a legnevesebb játékosokat (most a Dallas és a Washington ilyen), az ne kerüljön emiatt előnybe a kisebb tőkeerejű csapatokkal szemben. a cap rendszer lényege valahol az, hogy Te rakd össze a csapatot, fejleszd fel a játékosokat, és ne a más által felfuttatott spílert csábítgasd el a milliók ígéretével.
a cap rendszer valahol arról szól, hogy draftról építsd a csapatodat, esetleg egy-két hiányzó láncszemet FA piacról beépítve.

csak ugye JJ a 'win now' filozófiát követi 2007 óta, meg hát a szerződéshosszabbítások sem sikerültek fényesen. meg lehet nézni, hogy 2005-2007 körüli időszak óta a drágább FA-jeinknek mi lett a sorsa.
Jason Ferguson: trade
Anthony Henry: trade Kitnára
Bledsoe: cut
Vanderjagt: cut
Jason Fabini: cut (nem is tudom, játszott-e egyáltalán)
TO: hosszabbítva, aztán cut
Leo Davis: cut
Colombo: hosszabbítva, aztán cut
Hamlin: hosszabbítva, aztán cut
Roy II: elbasztuk a 2009-es draftot rá, hosszabbítottunk vele, aztán cut

Sensabaugh: na ő több, mint egy évet húzott le kezdőként, merthogy már 4 éve az 😊

szóval Jerry kicsit úgy bizniszelt, mintha a cap rendszer nem is létezne. persze, lehetne bízni abban, hogy az átstrukturálással sikerül időt nyerni, csak az a baj, hogy ez eddig is inkább több gondot okozott, mint hasznot.

az átszabással csak azt csinálnánk, mint az egyszeri blackjack-játékos, aki egyre nagyobb tétekkel játszik, hogy a korábbi veszteségeket visszanyerje. vagy bejön, vagy nem, bár ez utóbbira nagyobb az esély.

persze én nem látok be a kulisszák mögé, de inkább ma ne tudjak eggyel kevesebb játékost igazolni, mint holnap hárommal kevesebbet, márpedig a szerződések átszabása nagyjából ezt eredményezné. arról nem is beszélve, hogy olyankorra menne a nagyobb teher, amikor - ahogy azt már említettétek - Bryant, Lee és Carter szerződése is le fog járni. és ne legyenek hiú reményeink, ez évente szerintem valahol 9+6+5 millió körül fog fájni, az meg Mission:Impossible az átstrukturálások mellett.
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Skip Peeteről valaki vmilyen infót? Az oké, hogy most futottátok a franchise történelmének mélypontját, de úgy átlagban a 6 éves munkásságáról érdeklődnék.tüsi91
Érdekes a csávó, mert igazán jó emberanyaga a 2007-es érkezése óta nem volt. Barber (ti már csak tudjátok) igazi fizikális, brusztolós RB, nagyon sok volt a belső futás. Aztán bekerült a képbe Jones, Choice, akik meg a törékeny outside futók voltak. Alkalmazkodni kellett tehát, ráadásul a támadófal évről-évre gyengült.
Az itt eltöltött időszaka alatt sosem volt 1000+ yardos futónk, első évében viszont hetedikek lettünk rushing yards tekintetében az egész NFL-ben. Most volt egy igazi, komplett backje Murray személyében kiegészítve Vickersszel, aki az utóbbi idők legjobb fullbackje nálunk. Különböző interjúi alapján fontos szerepet tölt be bála a FB (úgyhogy kiderülhet, mit tud az a Rodriguez gyerek).
Idén viszont tudjuk, az O fal semmit nem ért, Murray sérült volt a fél szezonban, ráadásul rendre hátrányban voltunk, rá voltunk kényszerítve a passzokra.
Egy ilyen évben, ahol hibásokat keresnek Jerryék, egyértelmű választás a számokban alulteljesítő RB staff vezetőjének elbocsátása.
Szerintem nem rossz a fickó, bár igazán nagyot nem sikerült villantania, nálatok a Forte-Bush-Rodriguez tandemből sokat kihozhat. Persze ha rendesen blokkol a fal, és nem csak Cutler passzol végig 😊
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 6 075 — Saturday Night Lights
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)Blevi
Nem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
dande
LeBau is hasonló korban jár, szoval ez nálam nem akkora faktor mint az hogy a rendszere felett eljárt az idő.Blevi
Kiffin a USC-ről nyugdíjba akart menni, szóval max. egy-két évre lesz nálunk, utána jön Marinelli.
Ha addigra nem váltunk megint rendszert.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Blevi 8 237 — Lions & Cowboys fan
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)Blevi
Nem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
dande
LeBau is hasonló korban jár, szoval ez nálam nem akkora faktor mint az hogy a rendszere felett eljárt az idő.
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 6 075 — Saturday Night Lights
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)Blevi
Én sem vagyok szakértő, de azt látom, hogy a cover 2-őt toló Vikings totál D-ben második lett a ligában.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 374 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)Blevi
Nem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
több mint 11 éve
Blevi 8 237 — Lions & Cowboys fan
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 6 075 — Saturday Night Lights
Sztem Red behúz a 3-4 kor környéken egy projekt QB-t, en legszívesebben Brayt látnám.Blevi
Brayt szeretem, ettől még valószínűbb, hogy a Romo-Orton páratlan páros elkaristol még egy évet és a 2014-es draft szól majd az irányítóról.
Sémaváltás a védelemben, egy épkézláb futó a rosteren, a támadófal, de ezek unalomig ismert tények. Szóval lesz hely a draftcetliknek bőven.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Blevi 8 237 — Lions & Cowboys fan
Sztem Red behúz a 3-4 kor környéken egy projekt QB-t, en legszívesebben Brayt látnám.

 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704869&city=dallas
Ez jo hír mindkettő jo munkát végzett.
több mint 11 éve
Blevi 8 237 — Lions & Cowboys fan
Szerintem ez az év lesz Romo és Red utolsó esélye. Az hogy a HC kívül mindenkit kiraknak azt mutatja h most vagy soha van Jerruhnal. Nem sok jót várok ettől a védelem séma váltástól. Az offense bajain az RB edző kibaszasa nem segít + O-line sem lesz jobb tőle.
Rod 0-16 Marinelli meg ne legyen mar itt HC.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Marinelli az egyik legjobb DL coach a ligában. Nagyon jól jártatok vele. Nálunk is gatyába rázta az egységet. Bár a passrush ennek a szezonnak a második részére rettenetesen visszaesett. Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.

Skip Peeteről valaki vmilyen infót? Az oké, hogy most futottátok a franchise történelmének mélypontját, de úgy átlagban a 6 éves munkásságáról érdeklődnék.
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 6 075 — Saturday Night Lights
Úgy tűnik, Marinelli jön DL-edzőnek, Peete RB-edzőnek megy a Bearsbe és Bisaccia ST-edzőnek jön a Chargerstől. Houston Nuttal is tárgyalunk, aki korábban az Ole Miss-t vezette jól megérdemelt mélységekbe, remélem, ő kimarad a jóból.
Tipp: Marinelli egy év múlva átveszi Kiffintől a DC-posztot, de még jobban örülnék neki, mint HC és akkor Garrettet vissza lehet tenni OC-nak. Bár szerintem neki nincs visszaút, vagy JJ csókosaként még egy év múlva is HC marad vagy repül.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nekem nincs bajom Romoval, de ha jövőre nincs PO akkor azért már cut lesz Garrettel együtt. és ha az ő 10-12 milkáját kivesszük abból már kijön 3 elég magas fizu is..persze akkor kell franchise QB, aki nyilván évről évre többet keres, és tényleg végül is minden év arról szól ebben a cap rendszerben h hogy lehet átsrukturálni, kijönni jól.
Más h a rákba jutottunk ilyen szar cap helyzethez, nincs évek óta playoff,SB, csak mert amerikai csapata itt magasabb az átlag fizu, vagy vki pár éve elborult és sz.r szerződéseket osztogatott?

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.slowmotion
nem erről szól valahol ez az egész cap rendszer? Mindig az aktuális évre kell tervezni, most az, hogy jelen állás szerint 2015-re 30 millióval lennénk (mondtam egy számot) a sapi fölött, nem sokat jelent, addig ezernyi dolog történhet (cutok, fizetéscsökkentések, cap plafonemelés). A GM dolga, hogy ezt kordában tudja tartani. Nyilván van egy ésszerű határ, aminek a túllépése hosszú távon ronthatja a franchise helyzetét, de ilyen szempontból még mindig sokkal jobban állunk, mint a Lions vagy a Jets.
Az lesz az érdekes, amit Kroos is említett; Murray, Lee, Carter és Dez szerződését hamarosan meg kell majd hosszabbítani, na az egyszerre tényleg macerás lehet.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...
Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Carter,Lee,Murray meg érdekes lesz jövőre,azután mert nekik is virítani kell majd, Meg Dezé is csak nőni fog.
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...Kroos
meg lehet nézni a tavalyi Bearst, miért van szükség értelmes csere QB-re. Cutler ment a levesbe, utána meg a macik szezonja is, mert a backup QB-nek mondott gyerek mindent tudott a labdával, csak nyerni nem.slowmotion
nyilván ha Romo kiesik kell vki, de lehet egy 3-4 körös qb is elég lenne Romo mögött.nem lehet tudni.
Mert lehet Romo lesérül egész évre és de jó h van Orton, de lehet egy percet se fog játszani, idén is 1szer jött 10 passzra kb.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 22 591 — Cowboys fan


Egy kis jóslat amcsi barátainktól.
(Ha a kép URL címét kimásoljátok, akkor nagyobban meg lehet nézni)Wirtschaftsteil
nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.

mondjuk azt is ki tudom nézni ebből, hogy ha egy-két éven belül sikerül Super Bowl-t nyerni, akkor azzal a lendülettel pogromot rendez Jerry vagy MacJerry, de ez már kicsit konteó szinten mozog... meg ahhoz nyerni is kéne valamit.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 22 591 — Cowboys fan
Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...
Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Carter,Lee,Murray meg érdekes lesz jövőre,azután mert nekik is virítani kell majd, Meg Dezé is csak nőni fog.
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...Kroos
meg lehet nézni a tavalyi Bearst, miért van szükség értelmes csere QB-re. Cutler ment a levesbe, utána meg a macik szezonja is, mert a backup QB-nek mondott gyerek mindent tudott a labdával, csak nyerni nem.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...
Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Carter,Lee,Murray meg érdekes lesz jövőre,azután mert nekik is virítani kell majd, Meg Dezé is csak nőni fog.
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...

PunBB bbcode test