Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 885 — The Mathematician
ncoren fent van a 98as és 99es döntő

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
free agent duel: Decker vs DRC
 www.profootballfocus.com/blog/2014/02/06/free-agent-duel-decker-vs-rodgers-cromartie/

Decker
+ Számai
+ Egy rekorddöntő offense kulcsszereplóje
+ Sokoldalú, lásd mennyi különböző route-ból hozott össze értékelhető mennyiségű yardot. Bárhol bevethető a pályán
+ Még csak 27 éves
- PM faktor

DRC
+4. legmagasabb coverage grade
+ egyetlen TD a 4. héttől, és 0db hosszú passz
+ Bailey már nem lehet shotdown CBként számítani
- a múltban hosszú távon nem volt konzisztensen jó
- Itt van Harris is.

Megmondom őszintén, nem azért linkeltem be, mert minőségi cikknek tartanám. Maga a téma megéri a figyelmet a topicban, de:

Decker Contra
- Ugyan mi a fenét számít nekünk, h csak Manninggel jó vagy nélküle is? Egyrészt Manningel képzeljük el a jövőt, másrészt Decker rookieként PR volt, aztán meg Tebow éve volt, route-ot pl azóta tanult meg futni.
- Helyette mondjuk lehetett volna írni, h talán a legkönnyebben pótolható láncszem jelenleg. a PM faktornak köszönhetően egy kevésbé jó WR-rel is bőven működhetne az offense, akár Caldwellel is, de lehet draftolni megint valakit a 2. 3. körben oszt csá. FA-n óccsó veterán.

DRC Pro:
- Nem szoptunk róla hosszú passzt? Naja, amíg van más akiről sikerül, mindek dobjanak rá. Ez mondjuk még akkor is érdeme DRC-nek, de szeirntem cserébe volt néhány hosszú DPI-je

DRC kontra
- Mi a fenét számít, h korábban más csapatban teljesen más rendszerben milyen volt? De most komolyan. Phillyben zónáztak, abban szar, mi emberezünk abban jó. Azért ne tartsuk meg, mert egy olyan rendszerben amit nem használunk, korábban nem volt jó? Ha áttérünk zónázni, akkor menjen Isten hírével emiatt, de ne térjünk át zónázásra és ne emiatt ne tartsuk meg, ha nem tartjuk meg.
- Ott van Harris is? De a pályának még mindig 2 oldala van. És általában nickelben játszunk 3 darab CB-vel. Nem eggyel. És erősen kérdéses, h Harris mikor lesz bevethető, és sajnos az se triviális, h ugyanolyan jó lesz mint előtte, bár ebben tényleg lehet bízni, és ő is RFA. 1 év múlva ki tudja, lehet h nem tudjuk megtartani. És akkor máris elvesztjük a 3 legjobb CB-nket?
- Ellenben hogy is van most ez a visszavonulás téma. A meccs előtt meglebegtette. Az most az eredmény miatt aktualitását vesztette, de és ha jövőre meg megnyerjük, akkor visszavonul vagy sem? Mert ha igen, nem olyan nagy üzlet hosszabb és nagyobb szerződést adni neki, hiába h még nem annyira öreg...

Emellett egyáltalán nem érzem ki-ki kérdésnek. Egyáltalán nem biztos, h kettejük közül csak az egyiket tartjuk meg, lehet h mindkettőt, lehet h egyiket se. És sorsuk nincs jobban összefonódva, mint bármelyik 2 kulcsjátékosunknak, aki FA lesz. Decker-Moreno és DRC-Phillips akár érdekesebb is lehetne bár elfogadható álláspont, h ők ketten a 2 legjobb FA-nk, és akkor ezért róluk megy a pro és contra, persze a megállapítások többnyire függetlenek attól, h ki a másik játékos a cikkben...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
Black Adder!
Mit lehet tudni Jim Bob Cooter-ről és miért írják, hogy nagy veszteség az elvesztése a Broncosnak?
A Lions QB edzője lett ugyebár.Bazzani
Sajnos nem sokat.
Korábban Jim Caldwellel dolgozott együtt Indyben (2009-11 között), elsősorban ez lehet igazolása mögött.

A Broncos-zal ez volt az első éve, offensive assistant szerepet töltött be, feladatai között volt elvileg
- game plan kidolgozása
- ellenfél védelmének scoutolása
- matchuppok felderítése

Kérdés h mekkora szerepe volt abban, amilyen volt az offense. Alapjában véve szerintem most senkinek nem rossz ajánlólevél, akinek bármi köze is volt /*ez nem triviális a PM faktor miatt*/, és azt mondják vannak saját ötletei is, meg future playcallernek mondják. De engem annyira nem rázott meg az elvesztése, ha január elején igazoljátok le, szerintem hír se lett volna belőle Broncos háza tályán, most kell egy kis dráma. Nálatok fontosabb szerepet fog betölteni, és biztos vagyok benne, h maga a munkája is fontosabb lesz.

 espn.go.com/blog/denver-broncos/post/_/id/5017/broncos-lose-key-offensive-assistant
Jeff Legwold írta. Igazából nem is tudtam, h DP-n kívül máshova is publikál, mindenesetre azzal elvileg tisztában lehet, h milyen szerepet töltött be a Broncos edzői stábban, viszont arról az emberről beszélünk, aki pár éve úgy szakértett a drafthoz, h nem tudta hány pickje van a Broncosnak /*Denver Post egyik fő szerkesztője*/, a játékkal kapcsolatos észrevételei általában tévesek, pontatlanok vagy olyan dolgok amit egy óvodás kislány is tud. Ezzel nem azt akarom mondani, h nem igaz ami ebben a cikkben áll, de a szerző múltjára való tekintettel készpénznek se kell venni. Cooter nálunk betöltött szerepéről okosabbat / jobbat nem tudok mondani, szerintem el lehet fogadni igazságnak, a veszteség méretéről viszont ne nagyon tartsd relevánsnak a véleményét.

Ti viszont szerintem nem jártok rosszul vele. Közhely vagy sem, de PMtől az edzők is sokat tanulnak, látott egy jól működő támadó sort, sokat el tud majd mondani, h mitől is működött. Játékosokat nem visz magával, de új szemléletet lehet. Saját munkahelyi példa, jött másik cégtől új programozó, azért jött el, mert ott sok mindent szarul csináltak, de néhány dolgot nálunk jobban, és azokat pillanatok alatt át is vettük jóvoltából. Elvileg ez lehet az egyike a kevés pozitívumnak Caldwellben, h már volt HC ismer sok alacsonyabb szerepkörben működő, de ettől még jó edzőt, és egy előléptetéssel oda tudja vinni. Nálunk Fox semmivel se csinál többet mint amit kell neki, nem térdel oda a védők közé magyarázni, mint Belichick, hanem kiváló szakemberekkel veszi körbe magát, és hagyja őket is érvényesülni. Elway és Fox miatt könnyebb volt megfelelő embereket találni ezekre a posztokra, sőt most a megfelelő edzők miatt könnyebb FA-kat is igazolni. Újonc HC-ról is lehetne jókat írni, de a kipróbáltnak is meg vannak a maga előnyei, akkor is, ha esetleg egy 2-14-es szezon után kényszerült felállni a padról.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 461
Jeff Legwold írása az ESPNen

 espn.go.com/blog/denver-broncos/post/_/id/5017/broncos-lose-key-offensive-assistant

Lényeges rész a cikkből:
"Cooter had just completed his first season with the Broncos in 2013, but he was a key part of the offense’s gameplanning infrastructure given his work in preparing scouting reports on opposing defenses, his ability to spot trends and potential matchups on gameday and his day-to-day work with Manning. Those who know Cooter from the Broncos’ and the other staffs he’s worked for, including the Colts and Kansas City Chiefs, say Cooter was able to contribute new ideas into the offense and that he is considered a future playcaller as well.

Given his time with the Colts, Cooter also had the most day-to-day experience with Manning of anyone on the Broncos’ coaching staff. Many with the team believed Cooter was ready to coach a position full-time, but the Broncos’ run to the Super Bowl kept their assistants off the market for the most part until this past week."
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Cooter-t Caldwell hozta az NFL-be - Indianapolisba - offensive assistantnak. Mondjuk Tennessee-ből - ahol QB coach is volt -, szóval nem lepne meg, ha akkor Manningnek is lett volna köze hozzá (bár korban fiatal ahhoz, hogy Manning-el közvetlenül is dolgozhatott volna ott).

Mindenesetre a nagy veszteséget nem értem. Olyan veszett nagy karrier nincs mögötte, és különösebb sikerek sem. Tavaly (a 2012-es idényben) pl. Chiefs-nél volt ugyancsak az offense-ben munkálkodott, ami a tavalyi Chiefs offense-et nézve nem egy hűde nagy ajánlólevél. 😊

Mivel Caldwell hozta az NFL-be is, nem meglepetés, hogy elvitte QB coachnak. Biztos jóban vannak.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Black Adder!
Mit lehet tudni Jim Bob Cooter-ről és miért írják, hogy nagy veszteség az elvesztése a Broncosnak?
A Lions QB edzője lett ugyebár.

több mint 10 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 931
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/02/08/broncos-have-decision-to-make-about-welker/

Last year, the Broncos signed receiver Wes Welker to a two-year, $12 million deal. Cap accounting kept the 2013 charge at $4 million. The application of math too simple for even me to screw up indicates that Welker costs $8 million against the cap in 2014.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
"Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot."

John 16:33


Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én még nem tudom örüljek-e vagy sem. 😊 Mindenesetre ez volt a logikus lépés, nála jobbat most nem nagyon lehetne találni. Úgy általában véve jó munkát is végez, szóval meg is érdemli. De én ettől még nem tudom "prove it first"-nél jobban megkedvelni egyelőre. Van 2 dolog amit állandó problémának látok nála. Az egyik az in-game adjustmentbeli hiányosságok, a másik pedig a mély passzokkal szembeni "kiszolgáltatottság". Úgy értem, amint valami nem ideális - cserélni kell, nincs a legjobb személyzet a pályán, akkor pont ott sérülünk, ahol a legnagyobb pofonokat lehet beszedni. Sokkal jobban szeretném azt látni, hogy ilyenkor inkább felpuhul a védelem, inkább könnyebb ellenük haladni, és a saját 20-ason belül, szűkebb területen állítják meg a támadásokat (limitálva a pontszerzést), mint megmaradni ugyanolyan agresszívnek a LOS környékén, de folyamatosan szopni a nagy játékokat. Ebből a szempontból sokkal jobban tetszik amit a Saints játszik pl., vagy a Patriots. (Direkt két olyan csapatot mondtam, amelyik védelme szintén mindenféle gondokkal - sérülések, szedett-vedettség, rebuild közbeni állapot, stb. - küzd.)

(Megjegyzem, a Colts védelme is ilyen felemás. Vannak nagyon jó meccsek, aztán teljesen szét is tud esni. Indy-ben még a futás elleni védekezés is. Pedig ugyanúgy ahogy itt Fox, Indy-ben is egy védekező guru a HC, azaz a DC mellett még a HC is hozzá tud szólni. És mégis.)

De mindegy, edző kérdésen sokat nem szoktam lovagolni, ha JDR, akkor JDR. Jövőre még jobb lesz és el van rendezve. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 885 — The Mathematician
én is örülök hogy marad, nem ő tehet arról hogy a védelem ennyi sérült mellett nem volt top1
bár azért a konszisztencia fontos faktor lenne
reméljük a Secondary és a Passrush gondjait sikerül orvosolni idén

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 2 971
Egyetértek, lesz elég változás amúgy is, ahol nem kell, ott ne erőltessük.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 10 816 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem jó ötlet volt a hosszabbítás, kell nagyon az állandóság a DC poszton (tudjuk, hogy mi ment itt elég sokáig), végre valakit meg tudtunk tartani két évig, ráadásul jól is dolgozik, meg kellett tartani, ameddig ő is maradni akar!



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
JDR-rel 2 évre hosszabbítottunk.
Van aki nem tartja jó döntésnek, mert voltak rossz húzásai (Lenon, Jammer), szerintem viszont egyértelmű és jó döntés az FO-tól a megtartása. Több játékos kifejezetten az ő személye miatt jött ide, és egy modern hatékony védelmet épített fel. A sok sérülésen nem tudott mindig felüllendülni, de az előző év 2. legjobb védőjét vesztette el, egy 2nd team All Pro CB-t, 2 kezdő DL embert, egy kezdő safety-t. Megnézném ki az az ember aki ezt sokkal jobban kezelné és elérhető.... Btw a rájátszásban Von Miller, Vick, Wolfe, Moore és Harris nélkül kifejezetten jól játszottak, még a döntőben is az első félidőben. Pedig von Miller és Harris elit játékosok, Vick, Woleff és Moore pedig átlag fölötti meghatározó elemei a védelemnek. A passrush hiányát felfogás váltással próbálta orvosolni több-kevesebb, inkább inkonzisztens lett mint rossz, sikerrel, a DB sorban nem nagyon tudott mit kezdeni a pótlásokkal, de azt tizedelték legjobban a sérülések, Bailey, Moore, Webster, Harris, és a secondary sokszor annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme, hiába van 3 kiváló DB, ha egy rossz napot kifogó Carter, vagy egy Jammer vagy egy Huff is ott van, de a DL-ban viszont nagyszerű munkát végzett ezen a téren is. És vele sikerült átvészelni Fox hiánáyt is szezon közben, mert ugye szívműtét miatt ő is hiányzott 4 meccsről (a kinek hány hiányzója volt szezon közben versenyben)...
Még nem tudjuk milyen lyukak keletkeznek a draftig és ki lesz elérhető, de jelenleg egy top MLB pick valószínűsíthető, de a DB sorba is húznék egy-két embert...

Harrist pedig megműtötték, még nincs becslés h mikorra tud felépülni, de több mint valószínű, h nélküle kezdjük a szezont...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Sőt, szerintem a főcsoportdöntőn is inkább a Niners állt k😊 özelebb a győzelemhez. A meccs nagy részét ők diktálták, és az az utolsó drive is nagyon TD szagú volt, csak Kaep elszabta, elsiette.peterk2005
Pfufuuu. Ne írj ilyeneket, mert ez a topik is félre fog csúszni, ha beleolvasnak!
Egyébként az első hóksz-niners meccs és a főcsopi döntő között alap felfogás beli különbségek voltak, és egy teljesen más felállás a mi oldaunkon. A game management, play hívások totalis csődje előbb, és ez a főcsopi döntőn csak a vezetésünk után ütközött ki.
De összeségében abban igazad van, hogy mégegyszer ugyanígy tuti nem játszódott volna le, és a különbség nem tükrözi a két csapat közti különbséget általánosságban, de a SB-on igen. Nektek (most Téged is denveri fannak tartva) semmi, nekik minden.
Jövőre vegyetek revansot! Brutál lesz ez az NFC W- AFC W küzdelem. Magam részéről nagyon várom.


"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
lol, mintha azért kaptunk volna ki, mert narancssárgában játszottunk. Nem mintha fehérben nem kaptunk volna még ki... A Broncos orange&blue, sőt nekem már az se tetszik, h a royal blue-t lecserélték navy blue-ra, de mindegy, nem ezek voltak az első színeink, de mégis ezek a történelmi színeink, a szurkolók Denverben imádják, miért változtatna rajta bárki is...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 153
 www.milehighreport.com/2014/2/6/5385952/out-with-the-orange-is-a-new-broncos-uniform-design-in-the-works

Érdekes döntés lenne mindenesetre.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 10 816 — SB 50 Champion @ Grund
Hát, ezt már sajnos sose tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha normálisan játszunk...

Lassan kezdem magam túltenni az egészen, most abban reménykedem, hogy Elway-ék már gőzerővel dolgoznak a csapat egyben tartásán és javításán, holnap DRC határideje lejár elvileg, lassan arról is jó lenne hallani valamit például...

Kell is a fejlődés, mert ha a Raiders FO csak kicsit okosan használja ki a nyakukba szakadó cap space-t, akkor az egész liga egyik legerősebb csoportja lehet az AFC West, 4 hasonlóan erős top csapattal...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én még most is amondó vagyok, hogy ha komolyabb hibák nélkül le tudtuk volna hozni a meccset úgy, ahogy az előző jónéhányat, akkor nyerhettünk is volna. Tudom, hogy furán hangzik ez 43:8 után, de én így gondolom. A vasárnapi meccs annyira el lett szabva, hogy abból nem lehet kiindulni, se a mi, se a Seattle potenciáljára nézve. A Niners-t is "agyonverte" a Seattle az első meccsen, majdnem ekkora különbséggel, aztán a másik kettő meg fej-fej melletti lett. Sőt, szerintem a főcsoportdöntőn is inkább a Niners állt közelebb a győzelemhez. A meccs nagy részét ők diktálták, és az az utolsó drive is nagyon TD szagú volt, csak Kaep elszabta, elsiette.

Az alap taktika amivel felmentünk, szerintem működhetett volna. Yac nélkül is. A playoffban látványosan stílust váltottunk, szándékosan lelassítottuk a támadásokat, sok kis yarddal haladtunk előre, kontrollálva az órát. Egész idényben nem vezettünk 6-8 perces drive-okat, a playoffban meg csak ilyeneket vezettünk. És ez működhetett volna, ha nincsenek a hibák. Amíg nem hibáztunk, vasárnap is működött nagyjából. Persze, a Seattle ellen több lett volna a punt. Na bumm, ez be volt kalkulálva. A védelem az első félidőben úgy kapott 22 pontot, hogy abból 16 pont - a safety, a picksix és a másik INT utáni TD - jött durva hibából, a maradék hat pont pedig olyan "normális" drive-ból, amelyiknek mindegyikét short fieldről kezdhette a Seattle (a safety miatti kézből rúgás után az 50 yardos körülről, a másik meg ha jól emlékszem a 40-esük körülről.) A második félidőben kapott 21 pontból 7 rögtön a visszahordás után jött, a maradék kettő jött "normális" drive-ból, de akkorra már a védelem is szétesett fejben, egyre másra követték el ők is a hibákat. Ha nem így alakul a meccs, akkor egy puntolgatós, relative kevés pontos meccsen ezzel a taktikával nyugodtan nyerhettünk volna.

Szóval, én úgy vagyok vele, hogy ami történt megtörtént, sajnálom, nagyon csúnyára sikeredett, a Seattle-nek meg minden dícséret, hogy kihasználták az esélyeiket (és ők maguk nem hibáztak). De ennyi. Sem a meccsre való felkészüléssel kapcsolatban, sem pedig a jövőbeli esélyekre vonatkozóan nem lehet a meccsből következtetést levonni, annyira befolyásolták az események a meccsen történteket. Ha vasárnap újra játszanánk egymással, én ugyanannyi - 50%-nál egy picit nagyobb - esélyt adnék a Denvernek, mint a vasárnapi meccs előtt.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 885 — The Mathematician
én pl visszafogom nézni az egész szezont, amint képes leszek rá

a Rettenthetetlen a kedvenc filmem, de ott se szeretem látni a végén a halált, főleg hogy mi még csak nem is hősiesen tettük

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
Össze lehet szedni az okokat, de sose jutunk a végére, annyi volt. erre gondoltam. Persze ezzel nem azt mondom, h senki ne agyaljon a dolgon, h mit kellett volna jobban/máshogy csinálni. Én elfelejteni próbálom a meccset, de ezzel nem azt akarom mondani, h mindenki így tegyen, sőt minden tiszteletem azoknak, akiknek van erejük visszaemlékezni rá, a 3. bekezdést csak azért írtam, mert a 2. bekezdésnél bővebben egy ideig nem fogok tudni reagálni a témára...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 2 971
igazából sztem nem ez volt
a YaC hiányzott a szememben, nem az hogy a passzok kevésbé ültekNegritis
Szerintem a YaC hiánya egyenes következménye ennek. Nem mondtam, hogy a passzok nem ültek, mert 34 jó átadásnál nehéz lenne ezt mondani. Manning jól passzolt, még így nyomás alatt is. 40+ passzban benne van a 2 INT, ezzel még lehetett volna nyerni, de ha 4 emberrel sietteted, 7 meg folyamatosan coverben van, akkor hiába dobja oda, nem haladunk vele, pont azért, amit Black írt. Ehhez viszont az kell, hogy a D elég jó biztonsággal tudja, mi fog, vagy legalább mi nem fog történni, és minél kevesebbszer lépjen fel, amikor nem kell, de minél többször, amikor kell.
De javítsatok ki ha tévedek.
Mindez persze semmit nem von le az ő érdemükből, sőt...

De őszintén szólva engem ez annyira nem is foglalkoztat. A Hox 100%ot kihozott magából, mi messze tudás alatt játszottunk, ők bárkit megvertek volna, mi olyan játékkal talán senkit, és nem biztos, h csak azért mert ennyit hagytak nekünk. Ismerték a jeleket vagy nem, az oly mindegy csukott szemmel is leradíroztak volna minket... Ha mi is 100%ot hozunk, ők is, és szoros meccsben kikapunk (most nehéz elhinni, h ennél többre képesek lehettünk volna), akkor lehetne ilyeneken bánkódni, h edzettünk e hangszimulációban, cseréltünk-e kézjeleken, nem volt jó a gameplan, stb. Így egyszerűen túl sok ok van ahhoz, h keresgéljünk köztük, és közülük az a legnagyobb, h az ellenfél sokkal de sokkal jobban játszott...Black_Adder
Annyiban vitatkoznék, hogy a pocsék játék az nyilván oka a vereségnek, de okozata is valaminek, mert ez a csapat tud jól is játszani, tehát nem volt predesztinálva egy ekkora zakóra, és az ellenfél sem verhetetlen. A két csapat közötti különbség valamiért kialakult a meccs alatt, és nem azért kaptunk ki, mert "az ellenfél sokkal de sokkal jobban játszott". Persze, hogy jobban játszott, de miért?
Ha szoros meccsen kapunk ki, én pl kevésbé keresném az okait, mert az egy egyértelműbb szituáció lenne. Két nagyon jó csapat játszik egy szoros meccset, bármelyik felé billenhet a mérleg a végén. Egy pici hiba, és eldőlt. Az meg bármikor becsúszhat. De ennyi és ekkorák?

Na mindegy. Tényleg befejeztem.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 883 — we almost always almost win
igazából sztem nem ez volt
a YaC hiányzott a szememben, nem az hogy a passzok kevésbé ültekNegritis
A Hox védelem nem vetődött árnyékra. A sec kivárta mi lesz a play, aztán ahogy útnak indult, mint a méhek a támadóra. Ennél fogva ültek is az 1-3 yardos passzaink, csak aztán 5 Hox védő termett ott egy szemvillanás alatt becsomagolni az elkapót, úgyh meg is maradtak 1-3 yardos playeknek. El kell ismerni, hihetetlen látványos védelem, és találó a becenév is nekik...

Hogy mennyi igazság van abban, h kiismerték a handsignalokat azt nem tudom, a forrást nem ismerem, a cikk nem feltétlen ebbe a profilba illeszkedik legjobban, ettől persze lehet igaz, csak fura h egy eagles-ös oldal ír olyat a Broncos-Seahawksról, amit más nem. A Manning offense mindenesetre valójában nagyon egyszerű, komolyan, szerintem adott esetben lecserélhető 2 hét alatt, de h mi a rutin, milyen gyakran cserélgetjük azt nem tudom. Most nem hinném h variáltunk rajta, ha egyszer hangszimuláció se volt.

De őszintén szólva engem ez annyira nem is foglalkoztat. A Hox 100%ot kihozott magából, mi messze tudás alatt játszottunk, ők bárkit megvertek volna, mi olyan játékkal talán senkit, és nem biztos, h csak azért mert ennyit hagytak nekünk. Ismerték a jeleket vagy nem, az oly mindegy csukott szemmel is leradíroztak volna minket... Ha mi is 100%ot hozunk, ők is, és szoros meccsben kikapunk (most nehéz elhinni, h ennél többre képesek lehettünk volna), akkor lehetne ilyeneken bánkódni, h edzettünk e hangszimulációban, cseréltünk-e kézjeleken, nem volt jó a gameplan, stb. Így egyszerűen túl sok ok van ahhoz, h keresgéljünk köztük, és közülük az a legnagyobb, h az ellenfél sokkal de sokkal jobban játszott...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 885 — The Mathematician
Ez mondjuk lehet egy magyarázat:
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Richard-Sherman-claims-the-Seahawks-figured-out-Peyton-Mannings-hand-signals.htmlHighlander
Ha valóban így volt, akkor ehhez csak gratulálni tudok, és megmagyaráz valamit abból, miért lesz ennyire frusztrált egy csapat egy negyed alatt, holott csak 8 pont a hátránya.
Ha azt érzed, hogy szinte a gondolataidban olvasnak, és mindig ott vannak az arcodban, akkor könnyen eljutsz odáig, hogy ez így nem fog menni, változtatni meg már nem tudsz rajta, és tudod, hogy szenvedős lesz az egész meccs. Ehhez jön még 2-3 egyéni hiba, és ennyi.
Gondolom a videózás alatt nem csak a playeket elemzik, hanem azt is ami előtte történik. Egy jó edző összerakja a matekot, hogy miket mutogat a nagy fehér főnök a játékok előtt. Ezt nem lehet 2 hét alatt megváltoztatni? Vagy annyi idő nem elég egy új jelrendszer kidolgozására? Most komolyan kérdezem, mert ennyire nem értek hozzá, de ha ezen múlna a SB, minden játékosom megtanítanám a klingonra... :cool:Lecsó
igazából sztem nem ez volt
a YaC hiányzott a szememben, nem az hogy a passzok kevésbé ültek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 40 885 — The Mathematician
Így még nem hallottam ezt a kifejezést, ez azt jelentené, hogy kifordult a válla?Lecsó
minimum rándulást, csoda h bírta
hát még h nem is volt rossz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 2 971
Így még nem hallottam ezt a kifejezést, ez azt jelentené, hogy kifordult a válla?