Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
#Lions requested to interview #Cowboys assistant director of player personnel Will McClay for GM, source said. But he's decided to stay put.
több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 759 — Detroit vs. everybody
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 8m8 minutes ago
Lions' ownership supports HC Jim Caldwell and plans to retain him, per sources. But Lions also expected to leave final decision to new GM.
Joey Tribbiani
Csak a stáb miatt szeretném hogy maradjon.

7-9, a sehová sem vezető út...

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Caldwell marad, Austin (és talán Cooter) megy.
Régi álmom egy Caldwell HC- Shurmur OC- Rob Ryan DC trió.
Nemhogy meccset de még negyedet sem nyernénk.
Szopjanak le, komolyan.

több mint 8 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 959 — Believelander
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 8m8 minutes ago
Lions' ownership supports HC Jim Caldwell and plans to retain him, per sources. But Lions also expected to leave final decision to new GM.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 059 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ramirez lesz a kezdő C miután Swanson IRre került a szezonzáró előtt. Igazából ez volt az az éve amikor kezdő volt végig. Fiatal még. Jövőre neki még bizalmát szavaznátok, vagy a gyenge OLen belül inkább egy új C legyen az egyik prioritás?
2 holding, 1.5 engedett sack, sajnos engedett siettetésre vonatkozó statot OLtagokra nem találok.


Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
 twitter.com/DMooreNFL/status/683136507268460545

Az lesz gyönyörű ha Caldwell marad, Austin (+Cooter esetleg) meg elmegy máshová.
Ha ez a variáció lesz akkor már októberben a draftról fogunk beszélgetni.

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Felmerült itt pár kérdés amire a média is keresi a választ hetek/hónapok óta ezért úgy döntöttem, hogy újra tollat ragadok és értékelem kicsit a csapat jelenlegi és jövőbeni helyzetét. Ha kicsit kaotikusra sikerült akkor azt tudjátok be a rengeteg elfogyasztott rétesnek és egyéb ínyencségnek.
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy Boldog Új Évet kívánjak mindenkinek, magunknak sok sikert az ellenfeleknek valamivel kevesebbet azért.

Edzők:

Nem látok olyan forgatókönyvet ami nem úgy kezdődne, hogy hétfőn kivágják Caldwell-t. Egy rájátszás közeli keretet kapott tavaly (amit Schwartzék nem tudtak megfelelően irányítani) amiből ki is hoztak egy PO szereplést de előrelépni nem tudtak sőt egyre több repedés látható a falon. Mayhew, Lewand, Lombardi és pár pozíciós edző elküldése csak a tisztogatás kezdete volt. Álom forgatókönyv lenne ha a Caldwell helyére érkező új HC megtartaná az állásában Cooter-t (OC) és Austin-t (DC), de egyrészt bilibe lóg a kezem másrészt semmi garancia nincs rá, hogy Austin-t nem viszi el egy másik csapat vezetőedzőnek. Sőt olyat is hallani, hogy ha Gase HC munkát kap valahol akkor Cooter lehet az OC jelöltje.
Tehát szerintem egy teljesen új GM-el és új edzői stábbal vágunk neki a szezonnak. Nagyon szép, hogy a szezon második felében jól szereplünk, de egyrészt ezért nem adnak semmilyen jutalmat másrészt ebben a szakaszban is bőven akadnak fejcsóválós események (GB Hail Mary, Rams elleni teljes betli, többszöri 10 emberrel való felállás, hogy csak a legdurvábbakat említsem). Ritkán beszélünk róla (szerencsére), de a speciális csapatrész edzője Joe Marciano (olyan ritkán olvasni róla, hogy nem is emlékeztem a nevére) a kezdeti félelmek ellenére remek munkát végzett.
A velünk kapcsolatban leggyakrabban emlegetett nevek: Adam Gase Bears OC (a média által), Hue Jackson Bengals OC (a szurkolók által). Én bevallom igazán egyiküket sem szeretném (Gase-t nagyon nem), de nem is tudnék hirtelen olyasvalakit mondani akiben 100% bizodalmam lenne már a kezdetektől.

Irányítók:

A szezon második felének egyik leggyakoribb beszédtémája Matthew Stafford helyzete a csapatnál. Stafford éppen tegnap nyilatkozta, hogy mennyire élvezi a közös munkát Cooter-rel és mennyire szeretné ha maradna. A közös munkájuk sikerét számokkal is alá tudom támasztani:
Lions QB Matthew Stafford in 2nd half of season: 4th in passer rating (108.7), 9th in QBR (71.2), 2nd in Comp % (69.7), 8th in yds (1,881)
Semmi de semmi értelme nem volna Stafford-ot elcserélni. Elég megnézni az évek óta QB purgatóriumban lévő csapatokat (Browns, Rams, Eagles, Bills, Texans), hogy mennyire nehéz megfelelő megoldást találni a posztra.
Stafford jó játékos, képes a csapatot (megfelelő OL játék és futás mellett) PO-ba juttatni, nála jobb opció sem a szabadügynök piacon sem a drafton nincs.
Cseréje Dan Orlovsky szerződése lejár a szezon végén, vagy ő vagy egy hasonló tapasztalt veterán játékos (Stanton, Moore) mindenképpen kell a keretbe, de azon sem leszek meglepődve ha a drafton érkezik majd egy - az új rezsim által kinézett - játékos aki idővel majd betöltheti az első számú csere szerepét.
Bár én nagyon nem vagyok híve a hátsó körökben húzott projekt irányítóknak, de ez legyen az én bajom.

Futók:

Én továbbra is tarom amit az év elején állítottam, hogy ez a hármas (Bell, Abdullah, Riddick) tökéletesen elég arra, hogy egy ilyen passzorientált csapatot a rájátszásba segítsen. Leginkább azért mert mindhárom játékos bevonható a passzjátékba is (nem mellesleg Riddick a liga legjobb elkapó RB-jévé nőtte ki magát). Itt sem lenne meglepetés ha érkezne a nyáron egy igazi erőfutó Bell mellé vagy helyére (Chris Ivory nagy kedvencem és le is jár a szerződése a szezon végén) de akár az idén IR-re kerülő Zach Zenner is megoldást jelenthet majd. Michael Burton évekig megoldást jelenthet FB poszton, remek blokkoló és jó kezei is vannak, a Frisco ellen TD elkapást is jegyzett. Nagy kérdés, hogy az új stáb mennyire használ majd FB-et.

Elkapók:

El is érkeztünk a nyár legérdekesebb kérdéséhez. Megatron megy vagy marad. Az én teljesen egyértelmű válaszom, hogy marad. Nem osztom azt a nézetet, hogy ilyen fizetéssel nem lenne cserélhető, szerintem egy olyan csapat mint például a Browns (nagy cap space, gyenge elkapósor) áldozna érte picket mégha nyilván nem is első körről beszélek. De miért cserélnénk el? Sérülései és az extra felügyelet ellenére termeli az 1000 yardos szezonokat, rég voltunk olyan jó cap helyzetben mint a következő offseason-ben leszünk (főleg ha a csapat meglép pár várható kivágást), alsó hangon van még 2 jó szezon a karrierjéből és leginkább nem látom azt a játékost a rosteren aki pótolni tudná. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy idén érkezik majd egy olyan játékos aki hosszabb távon a csapat első számú elkapója lehet és 2017-ben átalakítja a csapat Johnson szerződését esetleg a csapat érdekében akár egy fizetéscsökkentésbe is belemehet majd.
Az FA piac nem ígérkezik túl erősnek elkapókban, talán az általam nem igazán kedvelt Jeffery az egyetlen igazi húzónév. Mondjuk én nagyon kedvelem a Dolphins-ból szabadügynökké váló Rishard Matthews vagy a jelenleg seattle-i Jarmeine Kearse játékát de mint Megatron helyettese nyilván egyik sem jöhet számításba. A drafton van sok érdekesnek ígérkező prospect (Laquon Treadwell vagy Corey Coleman) neve ugrik be elsőként, de messze nem tűnik olyan jónak ez az idei elkapó class mint az utóbbi évek felhozatala.
Kicsit kitérve az egység többi játékosára Tate helye biztos mellette talán csak TJ Jones az akit biztosan nálunk talál majd az első nyári napsütés. Fuller idei szezonja óriási csalódás míg Lance Moore a vártnál jobban teljesített, de ő leginkább Lombardi embere és amúgy is lejár a szerződése.

Összekötők (TE):

Elérkeztünk az első olyan poszthoz ami a 2016-os offseason egyik komoly megoldandó problémája lehet. Most páran biztos felkapták a fejüket, hogy miért írom ezt hiszen cirka két éve draftoltuk Ebront az 1/10-es picken. Igen ám, de a rostert jobban megnézve ő az egyetlen olyan TE a keretben akinek komoly esélye van a maradásra a következő szezonra.
Tim Wright és Bear Pascoe saját teljesítménye (illetve annak hiánya) jogán kerülhet az utcára míg a korábbi szintén első körös választott Pettigrew-t a sérülései és a teljesítményéhez képest irreálisan magas fizetése sodorhatja veszélybe. Egy olyan játékosért akit már csak blokkolásban lehet használni épeszű csapat nem fizet majd 5 milliót.
És, hogy kik érkezhetnek a helyükre? A piac legjobbnak tűnő játékosa Ladarius Green de akár az ellenünk tavaly remekül játszó idén viszont hamar IR-re kerülő (nyaksérülés) Larry Donnell is érdekes lehet számunkra. A drafton az arkansasi Hunter Henry tűnik a legjobb játékosnak, de kötve hiszem, hogy az első 3 kör bármelyikében erre a posztra húzunk majd. Sajnos (?) személyes kedvencem a michigani Jake Butt még marad egy évet az egyetemen.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele de én egyre nagyobb bizodalommal vagyok Ebron irányába. Cooter offensében megtalálta a helyét, sokkal kevésbé ütközik ki a korábbi fakezűsége és a régóta várt nagy játékokat is előhúzta az edzőtáskájából. Sokszor utalnak rá a detroit-i szakírók, hogy karrierjének kezdeti számai nagyon emlékeztetnek Vernon Davis hasonló időszakának számaihoz. Reméljük olyan szintre tud valóban fejlődni és akkor kevésbé fog fájni, hogy őt húztuk Aaron Donald vagy Odell Beckham Jr. előtt.

Támadófal:

Riley Reiff - Laken Tomlinson - Travis Swanson - Larry Warford - Michael Ola
A 2015-ös Lions leginstabilabb és talán leggyengébb pontja a támadófal játéka volt. Minden tagja képes volt borzalmas és jó meccsekre is, de a legritkább esetben tudtak egyszerre megfelelően játszani. Cooter érkezésével sikerült a nagyobb hibákat elmaszkírozni, de egyenként és egységként is óriási javulásra volna szükség, hogy külső segítség nélkül hosszabb távon ebben az ötösben gondolkodjon a csapat. Bármelyikük esetében előfordulhat, hogy a 2016-os szezonban is kezdő lesz de akár a cserepadon is találhatják magukat gyorsan.
A legkonzisztensebb teljesítményt meglepetésre a szezon közben érkező Michael Ola nyújtotta mellette talán Larry Warford az aki több meccsen játszott jól mint rosszul. Reiff-et folyamatosan dicséri az edzői stáb, de én kicsit sem vagyok benne biztos, hogy egy teljesen új stábnál ő lesz a megoldás (hosszú távon) az LT kérdésre. Az ő esetében egy jobb oldalra mozgatás is benne van a kalapban, de amikor elkezdenek tologatni valakit posztról-posztra az a legritkább esetben vezet jóra.
Swanson és Tomlinson még javában a tanulási időszakban van, nagy kérdés, hogy ez a tanulási szakasz meddig fog tartani és ki fogja e ezt várni a csapat vagy instant megoldást keres a helyükre.
Nézzünk pár nevet a szabadügynök piacról akik ilyen instant megoldást jelenthetnek majd a nyáron:
Andre Smith RT, Cordy Glenn LT, Russel Okung LT, Donald Penn LT, Kelvin Beachum LT, Alex Mack C, Stefan Wisniewski C, Ryan Wendell C, Alex Boone G
Az idei draft viszonylag erősnek tűnik OT poszton (Laremy Tunsil vagy Ronnie Stanley játéka akár azonnali javulást is okozhatna), de az utóbbi évek draftoltjait nézve egyre kevesebb bizodalmam van az egyetemi támadófal képzésben.

Védőfal:

A pár éve még rettegett Lions védőfal mára messze nem olyan irigyelt egység. Suh és Fairley távozása sajnos valóban annyira negatív hatással volt az egész védelemre mint azt előzetesen a legrosszabbat sejtők gondolták. Amire sikerült stabilizálni a problémákat tulajdonképpen vége is lett a szezonnak. Ansah a liga egyik legjobb passrusher-e lett míg az egyre többet játszó cserejátékos Devin Taylor is megcsillantott végre valamit a tehetségéből. A másik kezdő DE Jason Jones kontraktusa is lejár, ő nem több mint egy szorgos iparos így nem hinném, hogy marasztalja a csapat. Hasonló helyzetben van Darryl Tapp is aki nyáron kereshet magának új munkaadót ha nem történik nagy csoda.
Tehát Ansah és Taylor mellé legalább két új arc érkezik majd.
Ki lehet az? Olivier Vernon a Miami és Jared Crick a Houston szabadügynöke vonzó név lehet majd a piacon de a draftról is érkezhet a korai körökben DeForest Buckner az Oregon, Emmanuel Ogbah az Oklahoma State vagy Shaq Lawson a Clemson játékosa.
Tackle poszton még az ideinél is cudarabbul állhatunk majd nagyobb beruházás nélkül. 2016-ra három DT-nek van szerződése. A remekül fejlődő de stabil kezdőnek még gyenge Caraun Reid, a kicsit csalódást keltő újonc Gabe Wright és a kiegészítő játékos Khyri Thornton rendelkezik aláírt kontraktussal. A szezon végére belelendülő de a vártnál sokkal gyengébb teljesítményt nyújtó Ngata és a jól induló de hamar sérültlistára kerülő Tyrunn Walker szabadügynök lesz és korántsem biztos a visszatérésük.
Kik érkezhetnek helyettük?
Az offseason egyik legnépszerűbb játékosa alighanem Mo Wilkerson lesz, számunkra sokkal reálisabb cél lehet Damon Harrison vagy Brandon Mebane megszerzése, de nem lepne meg egy régi ismerős Sammie Lee Hill visszatérése sem.
A drafton remek választás lehetett volna Robert Nkemdiche az Ole Miss játékosa aki kiugrott egy ablakon és alighanem az első körből is. Mellette A'Shawn Robinson az Alabama, Andrew Billings a Baylor, Kenny Clark a UCLA és Adolphus Washington az Ohio State középső falembere is könnyen nálunk landolhat.

Linebacker-ek:

Ha egy indokot szeretnék felhozni Austin távozása mellett akkor mindenképpen Tulloch érthetetlen pályán tartását mondanám. Ezzel rögtön el is érkeztünk az egyik legfontosabb megoldandó kérdéshez az offseason-ben.
Mielőtt a megoldáshoz ugranék nézzük pár szóban mi is jellemezte az egységet ebben a szezonban. Hamar kiderült a szurkolók számára, hogy a megálmodott Levy-Tulloch-Whitehead hármas több okból sem fog működni a pályán. Levy már a szezon előtt megsérült és egy fél meccset kivéve nem is tudott pályára lépni. Stephen Tulloch sajnos nem úgy tért vissza a sérüléséből ahogy reméltük, lassúsága a nem szakértő szemnek is feltűnő ezáltal passzszituációknál már pályán sem tartható. 7,3 milliós fizetése lenne 2016-ban, nálam az első számú cut esélyes a csapatnál. Tahir Whitehead a szezon első felében keveset került a pályára, inkább a viszonylag jól teljesítő de szintén nem a gyorsaságáról elhíresült Josh Bynes játszott. A szezon második felében Whitehead jóval több játékidőt kapott és ezáltal stabilizálódott az egység játéka is. Kyle Van Noy egyre inkább besorolható a bust kategóriába (jóformán csak a speciális egységben használható), az utolsó meccsen már inkább Brandon Copeland-nak szavazott bizalmat helyette a stáb.
És kikkel vágunk neki a 2016-os szezonnak? Levy pozíciója atombiztos, remélem elég ideje lesz, hogy teljesen felépüljön a csípősérülésből. Whitehead szerződése lejár, én biztos nem engedném el máshova. Középen és szélen is bevethető, játéka egyre magabiztosabb. Josh Bynes nem több mint egy jó csere, míg Van Noy mehet amerre lát.
Legalább egy kezdő és egy cserejátékos mindenképpen érkezni fog. Az FA piac nem bővelkedik majd jó és hosszútávra megoldást jelentő MLB opciókban (Whitehead visszaigazolása mellett talán Danny Trevathan a legvonzóbb név) így én azt a drafton próbálnám megoldani ahol Reggie Ragland az Alabama játékosa a számomra legizgalmasabb név. Számunkra elérhetőnek tűnő jó külső linebacker-ekben sem bőséges a piac (Von Miller vagy Tamba Hali érkezése szinte kizárt), talán Courtney Upshaw-t tudnám említeni egyedül mert Bruce Irvin megszerzése is inkább az álom kategória. Drafton a szélen és középen is bevethető Jaylon Smith (Notre Dame), a leginkább irányító siettetésben jó Georgia játékos Leonard Floyd vagy az alulméretezett és futóként is használt Myles Jack lehet célpont a korai körökben.

Secondary:

Elérkeztünk a számomra legkellemesebb részhez. Nagyon rosszul indult a szezon, Slay és Mathis is bőven az elvárások alatt teljesített amihez nagyban hozzájárult a már korábban is említett védőfal mizéria. Josh Wilson-nak voltak ugyan felvillanásai a nickel corner poszton, de korántsem merném kijelenteni, hogy stabilizálta volna a posztot. Safety poszton
Quin a többiekhez képest magabiztosan játszott, míg a nyáron fizetésemelést követelő Ihedigbo a csapat egyik leggyengébb játékosa volt. Két komoly sérülés (Mathis, Wilson) és egy csere (ihedigbo-t Abdul-Quddus váltotta) kellett hozzá, hogy a liga egyik leggyengébb egységéből egy megbízhatóan sőt sokszor szenzációsan játszó egység váljon. Mathis helyét Lawson vette át, míg Wilson posztján az idei év legnagyobb felfedezettje (Lions szinten) Quandre Diggs játszott tovább (CB Quandre Diggs now has 7 straight positively graded games, looks like a real find for #Lions).
Ez a három változás bőven elég arra, hogy most reménytelinek lássam a secondary jövőjét. Slay shut down corner lehet, Diggs évekre megoldhatja a nickel posztot, Lawson remek csere lehet a szélen és nickelben is, reméljük az idén draftolt de a szezont végig sérültlistán töltő Alex Carter is bizonyít majd míg Quin továbbra is az egyik legjobb free safety a ligában és végső esetben Abdul-Quddus is megoldást jelenthet a strong safety posztra. Rashean Mathis-nek még egy évig élő szerződése lenne de ha nem vonul vissza akkor cutolni fogja a csapat. James Ihedigbo szerződése lejár, kötve hiszem, hogy igényt tartanánk rá.
Egy #2 cornerback-re mindenképpen szüksége lenne a csapatnak míg strong safety poszton is elkélne a segítség.
Kik érkezhetnek?
CB poszton sok használható nevet találhatunk a piacon.
Ha a nagy kedvencem Janoris Jenkins vagy a Giants-es Prince Amukamara esetleg a másik Rams-es Trumaine Johnson landolna a csapatnál én nem lennék boldogtalan. A draft is igen erős CB poszton, a top játékos Jalen Ramsey alighanem kimegy mire választunk de Vernon Hargreavs III vagy legkisebb Fuller tesó Kendall is opció lehet, de tegnap igencsak beleszerettem a Clemson CB Mackensie Alexander játékába is.
SS poszton nem túl erős a piac, a Billsben jól teljesítő de megsérülő Baccari Rambo vagy a tapasztal Bengals játékos George Iloka lehet opció. A drafton sem találunk első körbe várt tehetséget, későbbi körökben Jeremy Cash (Tomlinson csapattársa volt a Duke-on) esetleg a szintén Clemson-os Jayron Kearse lehet a legvonzóbb név a számunkra.

Speciális egység:

Itt szerencsére nagyon könnyű helyzetem van. Prater és Martin is szerződés alatt áll még jövőre és a teljesítményük is megfelelő volt. Don Muhlbach LS szerződése lejár de szerintem vállalni fog mégegy évet. Ameer Abdullah remek kick returner Tate pedig biztos kézzel kapja el a puntokat így a visszahordásokkal sem lesz gond.

Végül álljon itt a jövő évi sorsolásunk ami azért adhat némi reményt arra, hogy lehet egy jó szezonunk.

több mint 8 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Ha már tegnap írtam a falról akkor bemásolom a PFF értékeléseket:

Offense

Best Grades

Theo Riddick: +4.1
Matthew Stafford: +1.9
Eric Ebron: +1.3
Golden Tate: +1.0

Worst Grades

Travis Swanson: -3.7
Larry Warford: -3.1
Bear Pascoe: -2.1
Laken Tomlinson: -1.3
Michael Burton: -1.3

Nem véletlenül a legnagyobb csalódás iden Warford. Rendszeresen van a legrosszabbak között. Pedig tőle egész mást várnánk. A PFF szerint rookie of the year volt az értékelések alapján.
Swanson száma horrorisztikusan alacsony.
Thomlisson is a negatív top 5-Ben.
Es most Burton is.
Azt szeretném ha egy olyan rezsim jönne akinek a draftja előrelépést mutat. Mert nem tudtunk jó jatekost draftolni. Vagy megtartani ha végre jót húztunk.

Swanson 10-ből 8 alkalommal a legrosszabbak között van. Liga szinten is utolsó.
El kellene gondolkozni hogy kezdőként akarunk e vele számolni.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 8 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Ez volt az első olyan meccs idén amin nem tudtam egy picit sem izgulni. Egykedvűen néztem végig meccset.
Végre sikerül érzelmileg kivonnom magam és a csapat eredménytelensége nem frusztrál? Vagy egyszerűen csak szar meccs volt? Ti hogy éltétek meg?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 8 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Nekem a legnagyobb álmom hogy a fal kéddésèt megoldjuk az offseasonben.
Elsősorban a támadó falra gondolok, mert az nem hogy ligautolso de NEM NFL szint.
Tobb olYan ponton is gyenge volt iden ahova mi draftolunk (LT,LG,C).
Nyilvan a sémákon is múlik. Nem ertettem miert nem kezd Ramirez, de most hogy nincs tét, jobb is ha esélyt kap Thomlisson meg Swanson a fejlődésre, mert van mit tanulniuk.
Nagyon bízom abban is hogy találunk egy kezdő LTt végre. REIFF egy egy meccsen jól jatszik, aztán jon pár meccs ahol nem is NFL szint es viccet csinálnak a paliból.

Ha a védőfalat is sikerülne megoldani az egyenesen csodás lenne.


De az igazság hogy ez a csapat rengeteg helyen fog változni (kell hogy változzon a kovetkezo offseasonben)


Kevés poszt van ahol nem lesz változás. Sok olyan jatekos van akinek szerintem búcsút fogunk inteni vagy ők nekünk, végülis mind1 😊
7 kezdő leváltását gondolom szinte biztosnak:
Tulloch, Jones, Ngata, Ihedigbo, Mathis, Bell, Pettigrew (hogy csak a nagyobb neveket említsem)

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 8 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Szerintem át fogják strukturálni megatron fizetését. Minden évben kijelenti hogy hajlandó rá de ebben az évben igazán nagy szükség lesz rá. Egyértelműen ő a franchise arca és kevésbé osztja meg az embereket mint Stafford.
Teljesítmény visszaesés egyértelmű de azért nem írnál még le teljesen. Kíváncsi vagyok a végre egy normális fal lenne mire lenne képes. Mert amikor nagyon jó számokat hozta elsősorban még passzokat kapott el. Most pedig ez slant, out és curl routokból próbál megélni. Ennek nyilván az is az oka hogy nincs annyi idő hogy egy hosszabb útvonalat meg fusson.

Ugyan Stafford most nem vetődött fel kérdésként, Szóbakerült akkor mindannyian egyetértettünk abban hogy nincs más alternatíva ami értékelhető lenne. De rá hatványozottan igaz hogy nagyon kíváncsi lennék mire lenne képes normális fal mellett. Az elmúlt 7 Szezonjából, HATBAN az életért futott (kinyit menekült, túlélni próbált).
Egyik legnagyobb gyengesége hogy nem érzi jól nyomást és sokszor rossz irányba, rosszul lép ki belőle. Valószínűleg pont az egyik fő gyengéjét ( mondjuk melyik irányítónak nem az?) lehetne eltüntetni vele.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan


mikor ezt láttam tegnap sírtam 😀
a rendíthetetlenség szobra
petey
a center meg Jones AFK-ban tolták. követendő példa, így 100% h nem dobnak rájuk false startot 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nekik én is, de az úgy nem lehetséges, hogy új GM meg új HC de a DC és az OC marad.
Bazzani
Austin HC, Kocurek DC, Cooter OC.
#Championship

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 815 — Csodabogár


mikor ezt láttam tegnap sírtam 😀
a rendíthetetlenség szobra

Szerkesztette: petey

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Nem tudom elképzelni, hogy Calvin jövőre ne itt legyen.
MacPhisto
Elképzelni én sem tudom, mióta követem a csapatot Ő itt van.
Kíváncsi leszek ki lesz a GM/HC sok változás elé néz a csapat. Szerintem senki sem marad az új Gm majd hozza a saját embereit. :/
Blevi
Én Cooternek és Austinnak bizalmat szavazok.
MacPhisto
Nekik én is, de az úgy nem lehetséges, hogy új GM meg új HC de a DC és az OC marad.

több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 759 — Detroit vs. everybody
Nem tudom elképzelni, hogy Calvin jövőre ne itt legyen.
MacPhisto
Elképzelni én sem tudom, mióta követem a csapatot Ő itt van.
Kíváncsi leszek ki lesz a GM/HC sok változás elé néz a csapat. Szerintem senki sem marad az új Gm majd hozza a saját embereit. :/
Blevi
Én Cooternek és Austinnak bizalmat szavazok.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
Blevi 8 238 — Lions & Cowboys fan
Nem tudom elképzelni, hogy Calvin jövőre ne itt legyen.
MacPhisto
Elképzelni én sem tudom, mióta követem a csapatot Ő itt van.
Kíváncsi leszek ki lesz a GM/HC sok változás elé néz a csapat. Szerintem senki sem marad az új Gm majd hozza a saját embereit. :/
több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 759 — Detroit vs. everybody
Nem tudom elképzelni, hogy Calvin jövőre ne itt legyen.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 815 — Csodabogár
gratz a W-hez, bár ez nem vitt előre sokat bennetek se :/

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
31.-én válaszolok minden kérdésre.
Addigra kicsit tisztul a kép (drafthely) meg időm is lesz több.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Semmi megbántódás vagy egyéb nincs részemről Bazza 😊
Értem mit mondasz és egyet is értek vele, csak az volt fura, hogy írtatok ketten is neki fél-fél oldalt (pici túlzás 😀 ). Lehet csak annyi történt, hogy látta FB-n (120yard, FK, valami más) a "hírt", itt még nem látta és bemásolta.
De tényleg ne pazaroljunk erre több karaktert, mert tárgytalan.

Más:
Egyre többször, több helyen látom, hogy Megatron utolsó meccseit tolhatja Lions mezben.
Ha jól nézem, jövőre 24 misit keresne, az elküldése pedig 12 misi dead moneyt csinálna "csak".
Tate Z elkapó, ha CJ menne, akkor kellene mindenképp egy X elkapó.
Mik az opciók? Trade ilyen fizuval sztem nem jöhet szóba.
Az a 12 misi amivel pluszban lennétek az elküldésével, meg nem fix, hogy megéri szerintem. Bár abból lehetne hozni 2 kezdőt más posztra.
Ngata is sokat keres, gondolom szezon után ő is mehet.

És akkor elértem rövid átvezetés után oda, hogy: 1.körben milyen posztok jöhetnek szóba szerintetek? Vagy máshogy: Ti milyen posztra húznátok?
Ha megy Megatron és Ngata se marad, akkor WR/DT kézenfekvő lenne. Olvastam még régebben ,hogy Tulloch sem az igazi már, de ILB-t 1.körben nem szokás vinni (főleg ahol ti lesztek, bár nem ismerem a classt, ha jön egy új Kuechly...😀). Mathis öreg, az igaz, Slay viszont egész elnök, kétlem h CB-t húznátok az elején. Quinn mellé egy safety szóba jöhet mondjuk (de ott ahol ti húztok sztem megint csak felejtős). Ansah beast, Jason Jonest sztem viszonylag olcsón meg lehet tartani rotációba, én pass rusherre se lőnék el 1.kört. Az OL-be idén jött egy G ugye 1.kör végén, bár egy OT lehet, hogy elférne (Reiff mellett nem tudom ki a másik tackle, nem tudtam idén sajnos sok meccseteket nézni). Futókkal megvagytok, TE-t 2 éve húztatok 1.körben, az sem jöhet szóba szvsz.
Szóval külső szemmel én DT-t vagy WR-t húznék 1.körben, de ez is attól függ, hogy mi lesz CJ-vel vagy épp Ngata-val. Egy pass rusher DT-t(Suh + Fairley után szabadon) is el tudnék képzelni mondjuk.
Vagy még nagyon korai ezekről beszélni?

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Annyira akarod bizonygatni, hogy a srác "haszontalan" infót rakott be,
Borbinho
Nem akartam ebbe a vitába mélyebben belemenni, de hamár így betámadsz minket akkor megteszem.
Berakott egy olyan hírt (?) aminek nulla hírértéke van, mert meglátta valahol. Ellenben történt egy csomó olyan dolog a csapatnál amit nem rakott be (hasonló "fontosságúak" és fontosabbak is). Most ne másszunk bele abba, hogy azokat miért nem vagy emezt miért igen, maradjunk annyiban, hogy a véleményem szerint (meg hidd el, hogy sok más ember véleménye szerint sem) nincs szükség erre.
Ez egy fórum, ahol véleményeket jössz olvasni, vitatkozni dolgokról, híreket megbeszélni. Na most arról, hogy "Megatron lehet, hogy játszik de lehet, hogy nem" egy hót kula szezon lényegtelen meccsén mit tudsz beszélni?
Ha beírja, hogy Megatron nem biztos, hogy játszik és ezért a támadóegység játéka mit fog változni egy kurva szót nem szólok hidd el.
Pont privátban beszélgettünk egy Pats drukkerrel erről, akikhez a "Montee Ball érkezett! Szerintem kétesélyes a dolog ha beválik akkor nagyon jó lehet, de ha nem akkor könnyen FA lehet megint." szintén aznap, hát ő sem volt boldog tőle...
De le is zárom a vitát, kár is volt belemenni. Főleg, hogy megbántani sem akartam senkit vele.

több mint 8 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Ez az injury report így lenne helyes:
Öt játékos játéka kérdéses a hétfő esti rangadóra: Calvin Johnson, Eric Ebron, Eric Ebron, Michael Ola, Glover Quin. Várhatóan mind az öt játékos játszani fog. Lance Moore várhatóan játszik, miután kihagyta az előző két mérkőzést.
valakis
Annyira akarod bizonygatni, hogy a srác "haszontalan" infót rakott be, hogy a Béczkó által leírt 2 játékos mellé még odacsapsz hármat? Vagyis igazából kettőt, ha csak nincs két ugyan olyan nevű játékosotok, ami mondjuk elég raj lenne.

Beírt egy hírt, minek kell most ezért nekimenni? Lehet amikor olvasta, még csak ők ketten voltak jelölve, vagy ahol olvasta, ott ők ketten voltam megemlítve. Nem mindenki olvas twittert vagy nfl.com-ot, lehet neki újdonság volt a hír, úgy gondolta másnak is az lehet, ezért bepostolta.
Borbinho
Az nem hír amit beírt maradjunk annyiban. Azt meg hogy kinek milyen a besorolása azt egyszerre teszik fel a hivatalos Lions honlapra. Elnézést hogy Ngata helyett Ebron copyztam be megint.

We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez az injury report így lenne helyes:
Öt játékos játéka kérdéses a hétfő esti rangadóra: Calvin Johnson, Eric Ebron, Eric Ebron, Michael Ola, Glover Quin. Várhatóan mind az öt játékos játszani fog. Lance Moore várhatóan játszik, miután kihagyta az előző két mérkőzést.
valakis
Annyira akarod bizonygatni, hogy a srác "haszontalan" infót rakott be, hogy a Béczkó által leírt 2 játékos mellé még odacsapsz hármat? Vagyis igazából kettőt, ha csak nincs két ugyan olyan nevű játékosotok, ami mondjuk elég raj lenne.

Beírt egy hírt, minek kell most ezért nekimenni? Lehet amikor olvasta, még csak ők ketten voltak jelölve, vagy ahol olvasta, ott ők ketten voltam megemlítve. Nem mindenki olvas twittert vagy nfl.com-ot, lehet neki újdonság volt a hír, úgy gondolta másnak is az lehet, ezért bepostolta.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Bazzani csak részben van igazad! A híreket amit felrakok az oldalra, nem minden esetben kommentálom, de akad olyan is amikor egy szóval vagy pár mondattal jellemzek! A megatronos hírrel csak tudatni akartam a többi Lions fannal, hogy egy ilyen hír létezik, ha esetleg létezik olyan Lions fan aki esetleg még nem hallotta volna. Hallottam olyat is aki ezt az oldalt olvassa el először egy adott napon, így akkor rögtön látja, hogy mi a helyzet.
Béczkó
Te konkrétan minden ötödik hírt írod be. És azokat se pontosan.

Megatron és Ebron játéka kérdéses a hétfő esti rangadón!
Béczkó
Ez az injury report így lenne helyes:
Öt játékos játéka kérdéses a hétfő esti rangadóra: Calvin Johnson, Eric Ebron, Eric Ebron, Michael Ola, Glover Quin. Várhatóan mind az öt játékos játszani fog. Lance Moore várhatóan játszik, miután kihagyta az előző két mérkőzést.

We just form a fucking wall.