A Bowl.hu fórum folytatja működését.

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

57 feliratkozó

 
több mint 3 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 372
Sorry az OFF ért.

Véget ért a szezon, véget ért a 2014-es év...balazs799
Nagyon jó értékelő! Külön örülök, hogy kiemelted az OL-t. A szezon egyik nagy pozitívuma a szereplésük, soha nem volt ilyen fal Rodgers előtt.

Jöhetne egy D részleg értékelés is.😕)

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 6 963 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
balazs799
jó kis cikk volt köszi 😀
én amikor GB meccset néztem azt láttam hogy Fullbacketek (asziszem Kuhn) nagyon jól törte az utat, van oka miért maradt ki az összefoglalóból?Adirotor
Kuhn igen, hát egészen egyszerűen kimaradt, pedig eszembe volt belevonni. Zanzásítva egy faltörő kos az öreg 😊 Scrimmidge yardjai 100 fölött vannak idén. FB-ről lévén szó blockol, nem is rosszul, futójátéknál passzjátéknál rendre a play segítségre van. Futásoknál, ha jól dolgozik a fal át is tud menni a LB sorba ott kiosztani 1 jó blockot, és ha ott kap egy jó blockot a futó, akkor az a játék már nem lehet rossz. Nem a legjobb FB már a ligában, nem is vagyunk az a csapat ahol egy FB igazán kiteljesedhet. ProBowl választása inkább annak szól, hogy nincs olyan nfl szurkoló aki ne imádná a kis zöld borsot. És bár nem idei, úgy gondolom élete megmozdulásán már túl van. 😀
#30-as érdemes figyelni, 17. forduló ki-ki meccs 45 mp van hátra, 4&8 1 pont hátrány, 1 pontra a POtól. Aaron elereszti a bombát Cobbnak, de anélkül a Wootton-ra Peppersre kiosztott cut block nélkül nem lett volna a playből semmi.Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 1 806 — AFC: Miami NFC: Rams
balazs799
jó kis cikk volt köszi 😀
én amikor GB meccset néztem azt láttam hogy Fullbacketek (asziszem Kuhn) nagyon jól törte az utat, van oka miért maradt ki az összefoglalóból?
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 6 963 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sorry az OFF ért.

Véget ért a szezon, véget ért a 2014-es év. Gondoltam mivel ma reggel úgy se volt programom írok egy kis szezonértékelőt, górcső alá veszem az alapszakaszban nyújtott teljesítményt. Figyelem, egyéni vélemények!Kezdjük az eredményekkel:
12-4, divizion 2. seed.: Szerintem a szurkolótársaim 90%-a aláírta volna szezon előtt ezt az eredményt. Nem mondom, hogy nem vártunk magunktól egy ilyen évet azok után, hogy tavaly félig meddig el kellett dobni egy szezont Rodgers sérülése miatt, de a csapatból nem biztos, hogy kinézett egy pihenőhét a PO-ban.
BREAKING NEWS: A Lambeau Field ismét erőddé vált, és Aaron Rodgers aki élet-halál kérdéséről dönt itt. 318:163 ez az alapszakaszi pontarányunk itthon.
Idegenben a 4-4-es mérleg szerintem bőven a vállalható kategória, a NO-i vereség talán a szezon legjobb veresége volt! Bye week előtt sok félve feltett kérdésre adott választ, amire a lehető legjobban reagálunk kapott 2 hétben. A Buffalo-i vereség lehet még fájó, de minden meccset nem lehet megnyerni... | arra ott a PO |

Egy kis statisztika:
386.1yard/game, a 6. legtöbb, 30.4 points/game a legtöbb, +14-es TO mutató, a legjobb. 8. legtöbb passzolt (38TD), 11. legtöbb futott yard(14TD).
D: 346.4yard/game 15., 10. legjobb passz elleni, 23. legjobb futás elleni védelem (úgy, hogy a 8. meccs után még liga utolsó volt). 41 sack, ami a 9. legjobb a ligában holtversenyben.

Túlragozni nem szeretném, úgyhogy át is térnék az egyes posztokra.

QB: Rodgers zseni, eddig is az volt, most is az, és az is marad. Backup QB-posztra nálam jövőre Tolzein jöhet szóba csak a meglévő állományból, Flynn tavaly a sírból hozott minket vissza, de ha kidől Aaron látható volt, hogy Mattel nincs ki a vízből a csapat. Tolzein-nek esélyt viszont én még adnék, de nálam akár egy később körös draft is játszhat, főleg, hogy mindkét QB-nak lejár a szerződése.
Vissza még 1 mondat erejéig a vezérre: Kezdő karierje 3. legtöbb TD passzát osztotta ki 38-al, viszont Interceptionök tekintetében élete legjobb szezonján van túl (5).

"You are next!"


Bár poszt sorrendben most Lacy-ről, Starksról kéne írom, de nem írtam le egy statisztikát Rodgerssel kapcsolatban. Ez pedig a kapott sack! Nálam az év csapatrésze díjat pedig elsősorban ezért az OffenseLine kapja. AR 7 éve kezdő, tavaly kapta élete legkevesebb sack-ét (21-el) úgy hogy kihagyta a fél szezont. Az idei engedett sackek száma 28! (2008-tól 34-50-31-36-51-"21"-28).
Játékos statisztiká: allowed sack/holding/false start
David Bakhtiari: 7/6/1
John Sitton: 0/1/1 (és egy érdekesség: 7 szezon, 6 kezdő összesen 10,5 sack, a támadófal szíve!)
Corey Linsley: 1/3/1
T. J. Lang: 2/2/0
Bryan Bulaga: 4,5/2/3
Itt emelném ki James Campen nevét, a 2007 óta a csapat támadó fal edzője, de végre összeállt a keze alatt egy jó gárda, akiket egybe lehet tartani. Bulaga szerződése jár le, de végre egy szezon amikor hellyel közzel egészséges is tudott lenni, és jól is játszott.
A dolog pikantériája: Ebbe a támadófalba ő volt egyedül 1 körös pick. Mellette 3 4. körös Linsley pedig 5. körös. Bár a 7 engedett sack miatt David tűnhet ki negatív irányba, el kell gondolkozni, hogy az ellenfél majd minden esetben a vak oldalra teszi a legjobb pass rusherét, sokszor jön onnan + blitz, így értékelve egy 2. éves, 4. körös LT munkáját szerintem a falnak nem a leggyengébb pontja, hanem az egyik legerősebb. Szezon előtt sokunknak fájt EDS távozása, maga Rodgers is nyilatkozta, hogy örülne, ha végre kapna maga elé egy olyan centert, akivel nem csak 1 évig játszik. Kerekedett a szemünk, amikor Trettere esett a választás, hogy átneveli Centernek. Ám jött egy sérülés, jött egy 5. körös draft pick, és jött egy olyan teljesítmény, amit egyes szakírók már ProBowl-al jutalmaztak volna. A center problémát kipipálhatjuk Linsleyel, a szezon közben is többször előkerült, hogy a fal bal oldala a stabilabb, az engedett sacekben is valószínűleg a jobb oldal vezetne, ha nem érezné ilyen jól a nyomást Rodgers és lépne sokszor be vagy épp ki oldalra a zsebből ha jönnek a védők.
OL kérdés hosszú hosszú évek után szerintem megoldott, Bulagat meg kell tartani, remélhetőleg a pénzügyekben nem lesz probléma, hisz bár egy első körös választásról van szó, idén állt össze igazán az ő teljesítménye is, végre a komolyabb sérülések is elkerülték.

"Utoljára a kínai nagy fal mögött volt ilyen biztonságban valaki"


RB: Teljesítményük szorosan kapcsolódik a támadó falhoz, és ez látszott is az idei szereplésen. Lacy az első 4 meccsén egyszer sem jutott 50 futott yard fölé, és scrimmage yardjai se mentek 65 fölé. A támadófalnak össze kellett állnia, de ahogy ez sikerült jöttek a számok Eddietől is. Látszik, hogy a tavalyi és idei stílusa nem ugyan az, nem rohan bele a falba első kísérletre, kockáztatva az agyrázkódást. Megvárja, hogy valahol rés nyíljon, ha az alap útvonal beomlott, gyakran fordul le a falról teljesen magára maradva szabad utat keresve. Végeredményképp azonban csak 39 yardal marad el tavalyi önmagától, ám 0,5 el jobb az átlaga, ami 16 meccseket figyelembe véve impozáns. Ami változás, hogy sokkal jobban bevonjuk a passzjátékba. Majd 2szer annyi elkapott yardja van idén mint a tavalyi esztendőbe (427), van 4 elkapott TD-je is amiből ezek az elsői, és 10 felett van az elkapott elkapásonkénti átlag yardja, ami bizonyítja, hogy nem elveszett ötlet csak, amikor végül ő kapja a labdát. Földre kényszeríteni pedig továbbra is csak hasmenés tudja. Ha felveszi a sebességet 2-3 játékos kell arra, hogy megállítsák. Emellett labdabiztos játékos, idén 2, karrierje során összesen 3 elvesztett fumble-je van.
Ismét egy játékos, akit a sérülése miatt underdognak tartottak a drafton, lejjebb is csúszott, mint várták, de nagyon bejött Thompson húzása.
"Apuka megnyugodhat, amíg ott a kislány a fiúk nem fognak próbálkozni."

Starks játéka után kis hiányérzetünk lehet. 2 meccsen kapott csak 10 nél több carrie-t és 5 olyan meccs volt ahol kevesebb mint 2-öt. Szezon elején, mikor akadoztak Lacy kísérletei, sokszor előkerült, hogy miért nem próbáljuk meg a rakéta lábú, teljesen más típusú futónkat? Kicsit úgy érzem, hogy Lacy szerepeltetése néha átcsapott erőlködésbe, de ahogy összeállt az Oline, Lacy játéka is feljavult, ezek a hangok elültek. Lehet a PO ra tartogattuk az egyszer már SB győzelmet érő csodafegyverünk? 😊

WR-TE: Jordy? Jordy! A mi kis 87-esünk élete legjobb szezonján van túl, 1500 elkapott yard felé jutott.Minden meccsen volt elkapott yardja és a NO-i meccsen kívül mindig 50 fölé is jutott. Úgy ragad hozzá a labda, mint rám a kosz gyerekkoromban, csak valószínűleg ő nem kap akkora leszidást az édesanyjától. Sebességével nem veszik fel a versenyt, csak a legjobb CB-ek, nagyon pontosan futja meg a route-okat, split endként akár a vonal mellett akár befelé húzva (packers társaim tudják hány de hány TD-t láttunk idén ebből a 10-15 és 45°-ből) Rodgers első számú fegyvere. Arra, hogy tavaly megkapta a hosszú távú szerződését, Aaron is csak a kezét dörzsöli.
Randall is élete szezonján van túl a maga majd 1300 elkapott yardjával, 12 TD-jével. Az utóbbi évek WR keringőjébe reméljük, hogy nem fog belekapcsolódni. Nagyon kiegyenlítetten jó az ő teljesítménye is 5 feletti a meccsenkénti elkapásainak száma. Jennings, Driver, Jones (Finley) elvesztése után remélhetőleg tudnak helyet szorítani a sapka alatt Cobbnak is, 2 ilyen nehézfegyverrel Lacyvel kiegészülve ez az Offense a liga egyik, de talán legerősebb fegyverzete.

Érdekes, hogy karrierje elején Aaron a bőség zavara miatt alig engedett 6-800 yard fölé elkapóit, idén pedig 2 elkapója is 1250 yard fölött van. Szezon előtt kicsit féltünk, hogy ezt a komfortját elvesztve Rodgers talán nem fogja jól érezni magát, hisz kiemelkedő TE játék egész évben nincs, Boykin idén a maga 3 elkapásával sok szerencsétlen dolog közrejátszása miatt is de lehet hogy a csapatból is kijátszotta magát (szintén lejár a szerződése, holott tavaly 680yardot termelt). A magabiztos 2 célponton túl azonban a már említett passzba bevont RB játék mellett Adams megjelenése is kellemes irányba javította a közérzetünk. 446 elkapott yardja, 3 TD-je és ugye nem sok kellett volna a 4. hez (ha jól emlékszem a Patriots ellen volt az a hatalmas droppja). Hamar kiszorította Boykint, és a csapat 3. számú elkapója lett, jövőre ezek a számok csak még szebbek lehetnek. És lehetett látni, hogy ha megfogják a Nelson-Cobb 2-őst, Adams köszöni szépen a lehetőséget, és él is vele (NE). Valamint akkor 1 szó erejéig emlékezzünk meg Abbrederis-ről is akiről ódákat zengtek a sérüléséig.
TE- játékról pedig nehezen beszél az ember, azok után ahogy elvesztettük Finley-t. Tavaly nem is lett megoldása a kérdésnek. Idén Quarless volt a legnagyobb esélye kitűnni, de ez nem sikerült 323 yard 3 TD. Ahol egy Aaron Rodgers dobál ott ennél többre számít az ember, még ha ilyen nagy kaliberek vannak a TE-ek mellett. Feltűnt azonban Ricsi Rodgers, és bemutatta, hogy jó blokkolásával be tudja magát játszani a csapatba is, és kezdő ugyan nem lett 225yard 2 TD-je nem rossz teljesítmény. Nem gondolom, hogy jövőre változna a helyzet, mind 2 TE hasznosan tud játszani. Quarless jobb a passzjátékban, Rodgers a blockolásban, nem számítok kiemelkedő teljesítményre ilyen WR, RB roster mellett, de a tavalyi negatív érzelmekkel zárt év után elindult valami.

Ahogy az elején írtam egy szezon értékelőnek kezdtem, hogy lehessen min beszélgetni ebbe a 2 hétben, és hogy végre elmozduljunk a Suh témáról. Személy szerint már baromira unom. A védelmet is ide akartam venni, de visszaolvasva olyan hosszú lett, hogy az majd talán legközelebb 😊.

És emberek, JÖN A PO! Do you feel? 😉Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
18
több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 255 — Detroit vs. everybody
csak azzal jöttek többen a Lions topikba hogy mit védjük Suh-t meg hogy redneck, nigger, faszfej stb.
mi nem mondtuk hogy szendeszűz, csak az ítéletet tartottuk súlyosabbnak a szokotthoz képest
fellebezzett , jogosan megnyerte,
és utána megint jöttek a szidások, sírások, amivel nem is lett volna baj ha a GB topikba írja, de a DL topikban a tökömet nem érdekli, hogy elégedetlenek , mert félnek hogy így továbbjut a LionsAdirotor
Örülnék neki ha tovább jutnának és jönnének még hozzánk , a szomorú és elkeserítő inkább az h mennyire következetlen a Liga, és az ilyen vissza vont döntésekkel még jobban nevetségesé teszik magukat.
Amúgy meg mindenkinek volt némi igaza.
-akik Suh-t védik abban volt igazuk h voltak más durva szituk amik nem értek eltiltást, ezzel én is egyet tudok érteni
-viszont ettől még mi Sajtfejek is jogosan követeltük az eltiltást mert teljesen szándékos volt , részleteztük már h mért gondoljuk ezt
- azt h megváltoztatták döntést én már leszarom , magára vessen a liga, de ezek után MacPhisto még ide jön és megint leírja h mennyire tolnak minket fentről..hát vicces nah 😀

részemről ennyi , vége.COBBold
Amikor felhozok rá konkrét példát, azon még csak véletlenül sem lehet értelmesen társalogni, vagy a gúnyolódás van, vagy a semmibe vevés. Aztán mintha mi sem történt volna. De ezek a dolgok akkor is léteznek, ha szurkolóként ertől nem akartok tudomást venni.

God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.
DET UM
több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 255 — Detroit vs. everybody

Mást nem is tudsz (legalábbis a kommentjeid alapján), ez a nagy baj. Csak trollkodni és telehányni a fórumot a paranoiás, komplexusos baromságaiddal, de azt folyamatosan és mindezt legtöbbször alpári stílusban. Olvasd vissza a hsz-eidet akármilyen témában. Árad belőlük a gyűlölet, csak a célpontok változnak.Sanco
Ez konkrétan nem igaz, kivéve az alpárit. De ha téged zavar a bazmegolás, akkor kerüld el a sporteseményeket, de messziről.

Azt meg hadd ne tűrjem már szó nélkül, ha félremagyarázzák a hozzászólásaimat és olyat adnak a számba amit nem mondtam.

God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.
DET UM
több mint 3 éve
COBBold Green Bay Packers 46
csak azzal jöttek többen a Lions topikba hogy mit védjük Suh-t meg hogy redneck, nigger, faszfej stb.
mi nem mondtuk hogy szendeszűz, csak az ítéletet tartottuk súlyosabbnak a szokotthoz képest
fellebezzett , jogosan megnyerte,
és utána megint jöttek a szidások, sírások, amivel nem is lett volna baj ha a GB topikba írja, de a DL topikban a tökömet nem érdekli, hogy elégedetlenek , mert félnek hogy így továbbjut a LionsAdirotor
Örülnék neki ha tovább jutnának és jönnének még hozzánk , a szomorú és elkeserítő inkább az h mennyire következetlen a Liga, és az ilyen vissza vont döntésekkel még jobban nevetségesé teszik magukat.
Amúgy meg mindenkinek volt némi igaza.
-akik Suh-t védik abban volt igazuk h voltak más durva szituk amik nem értek eltiltást, ezzel én is egyet tudok érteni
-viszont ettől még mi Sajtfejek is jogosan követeltük az eltiltást mert teljesen szándékos volt , részleteztük már h mért gondoljuk ezt
- azt h megváltoztatták döntést én már leszarom , magára vessen a liga, de ezek után MacPhisto még ide jön és megint leírja h mennyire tolnak minket fentről..hát vicces nah 😀

részemről ennyi , vége.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 6 268
Fókuszáljunk végre a csapatra és a játékra. Más is így tesz:
 www.jsonline.com/blogs/sports/287232491.html

BÚÉK és RELAX

NO HUnDDLEy
1
több mint 3 éve
Sanco Green Bay Packers 2 651 — Rest of the World fan
csak azzal jöttek többen a Lions topikba hogy mit védjük Suh-tAdirotor
Nincs igazuk? De, fölösleges védeni a védhetetlent.
meg hogy redneck, nigger, faszfej stb.Adirotor
Szerintem nem ment oda, de teljesen lényegtelen, hogy hol, nyilván nem elegáns ilyeneket írni, teljesen érthető, ha itt védelmetekbe veszitek a játékosotokat.
mi nem mondtuk hogy szendeszűz, csak az ítéletet tartottuk súlyosabbnak a szokotthoz képestAdirotor
Ezen lehet vitatkozni, sőt teljesen normális ezen vitatkozni.
fellebezzett , jogosan megnyerte, Adirotor
A szabályok szerint (32 meccs) igen, jogosan nyerte meg.
és utána megint jöttek a szidások, sírások, amivel nem is lett volna baj ha a GB topikba írja, de a DL topikban a tökömet nem érdekli, hogy elégedetlenek , Adirotor
Főleg, mert a Lions-szal kapcsolatos, el kell fogadnod, hogy oda fogja írni.
mert félnek hogy így továbbjut a LionsAdirotor
erre én is gondoltam, nyilván ez áll a dolog hátterében
több mint 3 éve
Sanco Green Bay Packers 2 651 — Rest of the World fan
Annyira szeretnélek megkérni zolten, hogy ne hazudj. Több Lions drukker is elismerte.Bazzani
Igaz, több is elismerte, de Te meg MacPhisto még véletlenül sem voltatok közöttük. Szóval ez elég visszás, (de korántsem meglepő), hogy épp Te jössz ezzel (az amúgy teljesen jogos indokkal) érvelni ide és kéred ki a Lions drukkerek nevében az általánosítást.
Bazza, baszki. | Maholnap 40 leszel, ahogy írtad. Van egy gyönyörű kislányod, feleséged. Le kéne már higgadnod kicsit, legyél sokkal objektívebb és lásd meg a pozitívumokat, ne folyton a konfrontációt keresd. Szerintem mindenkinek, de főleg Neked, sokkal jobb lenne. |

Sanco
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/detroit_lions?oldal=10#1236607 => "Én nem érzem eltiltást érőnek ezt. Büntessék meg pénzre ha szándékosnak ítélik. Az első lépés nem volt az, a második az inkább igen." Ha ŐK szándékosnak ítélik
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/detroit_lions?oldal=4#1237270
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/detroit_lions?oldal=2#1237372 => "How can the league suspend Suh after Walt Anderson (The Ref) Saw the whole thing and wrote the league saying it was not intentional?" Épp a bíróval érvel, miszerint nem volt szándékos.
Igazad van 3 komment nem elég amiben leírja.valakis
Bocsáss meg, az én hibám, de én sehol sem látom, hogy elismerné, hacsak a "második az inkább igen", nem az.
több mint 3 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Annyira szeretnélek megkérni zolten, hogy ne hazudj. Több Lions drukker is elismerte.Bazzani
Igaz, több is elismerte, de Te meg MacPhisto még véletlenül sem voltatok közöttük. Szóval ez elég visszás, (de korántsem meglepő), hogy épp Te jössz ezzel (az amúgy teljesen jogos indokkal) érvelni ide és kéred ki a Lions drukkerek nevében az általánosítást.
Bazza, baszki. | Maholnap 40 leszel, ahogy írtad. Van egy gyönyörű kislányod, feleséged. Le kéne már higgadnod kicsit, legyél sokkal objektívebb és lásd meg a pozitívumokat, ne folyton a konfrontációt keresd. Szerintem mindenkinek, de főleg Neked, sokkal jobb lenne. |

Sanco
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Detroit Lions - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Detroit Lions - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Detroit Lions - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Igazad van 3 komment nem elég amiben leírja.

We just form a fucking wall.
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 1 806 — AFC: Miami NFC: Rams
csak azzal jöttek többen a Lions topikba hogy mit védjük Suh-t meg hogy redneck, nigger, faszfej stb.
mi nem mondtuk hogy szendeszűz, csak az ítéletet tartottuk súlyosabbnak a szokotthoz képest
fellebezzett , jogosan megnyerte,
és utána megint jöttek a szidások, sírások, amivel nem is lett volna baj ha a GB topikba írja, de a DL topikban a tökömet nem érdekli, hogy elégedetlenek , mert félnek hogy így továbbjut a Lions
több mint 3 éve
Sanco Green Bay Packers 2 651 — Rest of the World fan
Annyira szeretnélek megkérni zolten, hogy ne hazudj. Több Lions drukker is elismerte.Bazzani
Igaz, több is elismerte, de Te meg MacPhisto még véletlenül sem voltatok közöttük. Szóval ez elég visszás, (de korántsem meglepő), hogy épp Te jössz ezzel (az amúgy teljesen jogos indokkal) érvelni ide és kéred ki a Lions drukkerek nevében az általánosítást.
Bazza, baszki. | Maholnap 40 leszel, ahogy írtad. Van egy gyönyörű kislányod, feleséged. Le kéne már higgadnod kicsit, legyél sokkal objektívebb és lásd meg a pozitívumokat, ne folyton a konfrontációt keresd. Szerintem mindenkinek, de főleg Neked, sokkal jobb lenne. |

A mondandóm nem neked szántam, de jó hogy így magadra vetted, szép dolog az önkritika. A redneckről meg annyit, hogy azt a viselkedésformára is szokták mondani, úgyhogy ez most öngól volt. A suh féle dologhoz meg annyit, hogy egyikőtöknek sem volt annyi becsülete, hogy bismerje mekkora rohadék dolgot művelt már nem először. Ennyit rólatok...zolten
Mutass rá, melyik mondatban vettem magamra. Egyikben sem. Vagy nem érted, mit írok, vagy csúsztatsz.
Ahogy redneck ügyben is, azt ugyanúgy csak fehérekre mondják mint pl. a trailer trasht.
A becsülethez annyit, hogy "egyikőtöknek sem volt annyi becsülete, hogy beismerje" a Packersnek rendszeresen erős hátszele van.
Trollkodni én is tudok.MacPhisto
Mást nem is tudsz (legalábbis a kommentjeid alapján), ez a nagy baj. Csak trollkodni és telehányni a fórumot a paranoiás, komplexusos baromságaiddal, de azt folyamatosan és mindezt legtöbbször alpári stílusban. Olvasd vissza a hsz-eidet akármilyen témában. Árad belőlük a gyűlölet, csak a célpontok változnak.
Zolten-nek is van egy érdekes stílusa, amiért meg lett kérve Packers-fanok által, hogy vegyen kicsit visszább.

Ezt a gyerekes mi fórumunk, mások fóruma baromságot el kellene már felejteni végre. Akit zavar, hogy olyanok is írogatnak a kedvenc csapata fórumára, akiknek a neve alatt nem a kedvenc csapat logója van, - akkor is, ha az ő csapatát érintő dologról írnak -, az csináljon egy saját, zártkörű fórumot!

BUÉK mindenkinek!
1
több mint 3 éve
SBL Green Bay Packers 896
Nem unjátok még? Nem csak MacPhistonak szól a kérdés.


más: unaloműzőnek:  www.packers.com/media-center/photo-gallery/Kids-take-a-ride-on-DreamDrive-during-Packers-training-camp/d04ec14c-b3db-425a-bf38-dbe9c1dc8587

Mekkora jó lehet ez már?! Az ilyenek miatt is imádom ezt a csapatot.MaG1Xx
Én is! 😊 Fantasztikus az a kapcsolat, ami a város és a csapat között van!
több mint 3 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 372
Nem unjátok még? Nem csak MacPhistonak szól a kérdés.


más: unaloműzőnek:  www.packers.com/media-center/photo-gallery/Kids-take-a-ride-on-DreamDrive-during-Packers-training-camp/d04ec14c-b3db-425a-bf38-dbe9c1dc8587

Mekkora jó lehet ez már?! Az ilyenek miatt is imádom ezt a csapatot.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
1
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers 1 128
Trollkodni én is tudok.MacPhisto
Lassan már egy hete.. Roppant unalmas már....
1
több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 255 — Detroit vs. everybody
Azzal a kardinálisan nagy idiótával szerintem ne foglalkozzatok a Lions topicban, egy ilyen ostoba szót sem érdemel. Persze amig át nem jön ide...zolten
Bemutatom azt az embert, aki Suh-t (érted, nigga) redneckezi, utána másokat ostobáz.

Nem kell mondanom semmit, saját magadat nulláztad le.MacPhisto
Bagoly mondja... Másokat szellemi analfabétának nevezni sokkal emelkedettebb, ugye? Ha már önmagunk lenullázásál tartunk.gyeek
Nem tudom mit kellett volna rá mondanom, miután leírt egy orbitális faszságot amit őszerinte én mondtam majd amiatt lehülyézett. Vagy buta, vagy szemét.MacPhisto
A mondandóm nem neked szántam, de jó hogy így magadra vetted, szép dolog az önkritika. A redneckről meg annyit, hogy azt a viselkedésformára is szokták mondani, úgyhogy ez most öngól volt. A suh féle dologhoz meg annyit, hogy egyikőtöknek sem volt annyi becsülete, hogy bismerje mekkora rohadék dolgot művelt már nem először. Ennyit rólatok...zolten
Mutass rá, melyik mondatban vettem magamra. Egyikben sem. Vagy nem érted, mit írok, vagy csúsztatsz.
Ahogy redneck ügyben is, azt ugyanúgy csak fehérekre mondják mint pl. a trailer trasht.
A becsülethez annyit, hogy "egyikőtöknek sem volt annyi becsülete, hogy beismerje" a Packersnek rendszeresen erős hátszele van.
Trollkodni én is tudok.

God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.
DET UM
több mint 3 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 372

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
1
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 18 634 — Ahogy én látom:
Annyira szeretnélek megkérni zolten, hogy ne hazudj. Több Lions drukker is elismerte.


Only women wear rings.Lions Fan
Winners focus on the win, losers focus on the winners!Ryan Broyles
1
több mint 3 éve
zolten Green Bay Packers 184
Azzal a kardinálisan nagy idiótával szerintem ne foglalkozzatok a Lions topicban, egy ilyen ostoba szót sem érdemel. Persze amig át nem jön ide...zolten
Bemutatom azt az embert, aki Suh-t (érted, nigga) redneckezi, utána másokat ostobáz.

Nem kell mondanom semmit, saját magadat nulláztad le.MacPhisto
Bagoly mondja... Másokat szellemi analfabétának nevezni sokkal emelkedettebb, ugye? Ha már önmagunk lenullázásál tartunk.gyeek
Nem tudom mit kellett volna rá mondanom, miután leírt egy orbitális faszságot amit őszerinte én mondtam majd amiatt lehülyézett. Vagy buta, vagy szemét.MacPhisto
A mondandóm nem neked szántam, de jó hogy így magadra vetted, szép dolog az önkritika. A redneckről meg annyit, hogy azt a viselkedésformára is szokták mondani, úgyhogy ez most öngól volt. A suh féle dologhoz meg annyit, hogy egyikőtöknek sem volt annyi becsülete, hogy bismerje mekkora rohadék dolgot művelt már nem először. Ennyit rólatok...
több mint 3 éve
ilaris Green Bay Packers 214
BUÉK Packers fanok

több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 255 — Detroit vs. everybody
Azzal a kardinálisan nagy idiótával szerintem ne foglalkozzatok a Lions topicban, egy ilyen ostoba szót sem érdemel. Persze amig át nem jön ide...zolten
Bemutatom azt az embert, aki Suh-t (érted, nigga) redneckezi, utána másokat ostobáz.

Nem kell mondanom semmit, saját magadat nulláztad le.MacPhisto
Bagoly mondja... Másokat szellemi analfabétának nevezni sokkal emelkedettebb, ugye? Ha már önmagunk lenullázásál tartunk.gyeek
Nem tudom mit kellett volna rá mondanom, miután leírt egy orbitális faszságot amit őszerinte én mondtam majd amiatt lehülyézett. Vagy buta, vagy szemét.

God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.
DET UM
több mint 3 éve
gyeek Dallas Cowboys 4 482 — Stromfeld Aurél fan
Azzal a kardinálisan nagy idiótával szerintem ne foglalkozzatok a Lions topicban, egy ilyen ostoba szót sem érdemel. Persze amig át nem jön ide...zolten
Bemutatom azt az embert, aki Suh-t (érted, nigga) redneckezi, utána másokat ostobáz.

Nem kell mondanom semmit, saját magadat nulláztad le.MacPhisto
Bagoly mondja... Másokat szellemi analfabétának nevezni sokkal emelkedettebb, ugye? Ha már önmagunk lenullázásál tartunk.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
1
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 4 777 — Packers Suicide Squad
Most néztem meg a Suh sajtótájékozatót az nfl.com-on. Mit mondjak, érdekes.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 4 777 — Packers Suicide Squad
Boldog Új Évet minden Packers szurkolónak és persze mindenki másnak is!
Reméljük, hogy Rodgers javul és hogy mindenki egészségesebb lesz.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1