Green Bay Packers

76 feliratkozó

több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Packers CB Damarious Randall (ankle) and DT B.J. Raji (groin) are upgraded to probable. WR Ty Montgomery (ankle) downgraded to doubtful.
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Csak Montgomery és Randall nem edzett ma. Utóbbinak az oka még ismeretlen....
gamerkr
A bokájával van gond.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 212 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Csak Montgomery és Randall nem edzett ma. Utóbbinak az oka még ismeretlen....

több mint 8 éve
Eligor Green Bay Packers 37
Persze ha a RB posztot nézzük nem egyértelmű ki a kezdő és ki a csere.
SBL
LOL
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Starks és Montgomery ma sem edzett.
Adams, Burnett, Perry, Raji - limited participation. Palmer - full participation.
HIába a plusz egy hét pihenő, valószinűleg vasárnap sem lesz teljesen egészséges a csapat. Igaz ha az Adams, Burnett, Perry, Raji négyes rendbe jön akkor legalább a kezdők közül nem lesz hiányzó. Persze ha a RB posztot nézzük nem egyértelmű ki a kezdő és ki a csere.
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
 espn.go.com/nfl/story/_/id/13951029/how-packers-clay-matthews-redefined-all-pro-career-moving-linebacker Jó írás.
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Néztem a csapatfotózásról készült videót, hát mit mondjak, ahogy sokan susmogták, ránézésre Lacyn tényleg van egy pár felesleges plusz kiló.
Gergőbácsi
Ez tudatosan felszedett plusz súly, hogy nehezebben lehessen megállítani, hiszen a mozgási energia a tömeg és a sebesség szorzata.😊
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 212 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Néztem a csapatfotózásról készült videót, hát mit mondjak, ahogy sokan susmogták, ránézésre Lacyn tényleg van egy pár felesleges plusz kiló.
Gergőbácsi
Jordy-n az a Kuhn-féle szakáll büntet 😊 😊

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 8 642 — Packers Suicide Squad
Néztem a csapatfotózásról készült videót, hát mit mondjak, ahogy sokan susmogták, ránézésre Lacyn tényleg van egy pár felesleges plusz kiló.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 12 652
Montgomery és Starks sem edzett tegnap, Burnett viszont végre edzésbe állt, Adams-szel együtt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
 packersclub.hu/wp-content/uploads/2015/10/Clay-Matthews1.jpg

X D

packersclub.hu-ról lopva

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Lacy-re (is) nagy szükség lesz Denverben. Remélem összeszedi magát. A biztatással nincs gond.

 pbs.twimg.com/media/CSMJfwdUYAACbO0.jpg
Old Green Bay
Aranyos kép!!! Persze nekem Lacy-ről a törékeny Csörike ugrik be elsőnek.😊
Ami viszont a lényeg, hogy az offensenek tényleg több ponton kellene komoly javulást felmutatni, mert az igazán nehéz meccsek most jönnek.
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 12 652
Lacy-re (is) nagy szükség lesz Denverben. Remélem összeszedi magát. A biztatással nincs gond.

 pbs.twimg.com/media/CSMJfwdUYAACbO0.jpg

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Janis jó szereplésének én is örültem. Remélem tovább fejlődik és hamarosan egy jó mélységi célpont lesz belőle. Lehetőleg minél hamarabb, mert most nagyon hiányzik egy ilyen elkapó.
A Chargers elleni jó szerelésének köszönhetően gyorsan kapott is egy Hype pólót, aminek a képét most beszúrnám ide, ha tudnám, hogyan kell.😕
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Múlt héten írtam egy kis beszámolót a Rams elleni meccs után. Abban a posztban dicsértem a csapat passrush-át és az ebből is következő passz elleni védekezését. Nos az előkelő 4. helyről a 11. re estünk vissza az engedett passzolt yardok tekintetében. Rivers több mint 500 yardja 2 meccsre se lenne épp kevés, hát még egyre a Lambeaun. A meccset teljes egészében élőben nem láttam, de ma be tudtam pótolni hiányosságaimat, papírt és tollat ragadtam.

- Kezdjük a legalapvetőbbel. Hogy sikerült 500 yardot engedni az eddig remekül játszó sec.-nek? Először is észre kellett venni, hogy ismét remekül játszott a csapat futás ellen (60 engedett yard). Nem engedtünk yardokat a földön bár ebbe Gordon sérülése is belejátszott. Illetve, hogy kétszer tudtunk kikényszeríteni fumble-t a futótól. Ezáltal all pass üzemmódban játszotta végig az egész meccset a Chargers (65 passzkísérlet). A másik aspektus, hogy először játszottunk idén jó QB-val, hatékony passzjátékkal rendelkező csapattal.
Az előző három fordulóban remek volt a csapat passrush-a. Vasárnap ebből keveset láthattunk. Viszonylag kevés nyomás volt Riversen, vagy ha agresszívebb is volt a blitzelés az irányító sok esetben dobta be a labdát a blitz helyére.

A secondarynk a szezon leggyengébb formáját hozta, rengeteg egyéni hibával. Elsősorban így a secondary munkáját figyeltem és próbáltam felírni a meccs közben azokat a szituációkat amikor a DB-ek látványosan hibáztak, és engedtek teret a passzjátéknak.
- Shields: 100%-os def snap. Mivel múlthéten dicsértem a játékát borítékolható volt, hogy gyenge napja lesz. Allen azt csinált vele amit akart, amíg pályán volt. 4 szer írtam fel a nevét, egyéni hibák miatt. Mind a négyszer megverte az elkapója és engedett könnyű elkapást. De tudott volna javítani. Rivers a meccsen egy passzt rontott el látványosan, amikor röviden dobta meg a labdát a 4. negyedben az end zone vonalára, és Sam karjaiból pattant ki a sima INT.
- Hyde: 95%-os def snap. Shieldsnél is többet hibázott, megkockáztatom, hogy élete legrosszabb meccsén van túl a hibridDB-ünk. 6 szor véltem hibásnak. Köztük a félidő végén bekapott Inman 4&1-es TD-nél. Rengetegszer maradt le emberéről, verték meg 1v1-be főleg sebességben. A meccs végénél pedig már nem csak én fogtam a fejem.

- Randall: 89%-os def snap. 3 szor írtam fel a nevét, amiből 2 esetben TD-t szerzett volna az ellenfél, ha nem alakulnak szerencsésen a dolgok a szempontunkból.

Itt jól követi Floydot, de a keresztező Gateset nem veszi át, pedig Floyd-ra felért Hyde, Gates pedig már kiment Palmer zonájából. Lehet ezt akár megosztott hibának is vélni, akár Hydera is ráhúzható, hogy nem oda váltott ki, de szerintem ő messze volt Gatestől. Minden esetre ketten maradtak Floydon, míg a TE teljesen üresen. És hogy miért nem lett TD? A fiuk vendége egy pohár sörre Neal, aki a passz pillanatban ütötte meg Rivers lábát, aki így kicsit túldobta Gatest.


7 pont az előny. 28sec vissza és RZ-ban a Chargers. Randall és Hyde fejére rászólhattak, hogy ha még egyszer üresen marad a TE nem kapják meg a heti nyalókát, mert ezúttal Gatesre mentek el ketten miközben a sarokban teljesen üresen maradt Woodhead. Kikockáztam, még Rivers nem engedte el a labdát, amikor Randall hagyja Fafejt és hátralép. Ha Rivers kiszúrja 27-27.


De hogy dicsérni is lehessen, a hibái után egy remek olvasással biztosítja be a csapat győzelmét. Van opció a srácban, de nem minden meccsen férnek bele ezek a hibák. Ezen túl volt még egy remek megmozdulása, mikor Flyodon védekezett a RZban remekül a 4. negyedben, inc. pass lett, de nem kellet sok az INT-hez. De még így is a jobban játszó DBek között volt.

- Hayward: 98%-os def snap. 2 hiba ami észrevettem, de jól játszott.

- Clinton-Dix: 100%-os def snap. Nem hibázott kifejezetten egyik playnél sem. FS ként ritkán kellett 1v1-ben védekeznie főleg, hogy sokszor álltunk fel 5 DB-el + Palmer is gyakran ment hátra coverage-ba. Sokszor csinálta meg a tackle-t a társak hibája után, akárcsak a már említett ILB Palmer. Öröm volt nézni, amikor a véleményes unnecessary roughness utáni következő playben ment fel megállítani a futást a box-ba és ütötte meg úgy Gordont, hogy fumbel lett.
Hayward mellett a másik jól játszó DB játékos volt.

- Egyéb: Rollins csak 12 snap-et volt pályán (13%), de ezen kis idő alatt is kierőszakoltak tőle két hibát. Mind a két esetben későn olvasta a játékot és lemaradt az emberéről (mind a kétszer nickelCB volt). Bajno a WR-ek mellett a Safety sor ahonnan úgy fogynak a játékosaink mint egyetembvárosban tavasszal a gumi, így kapott pár snap-et (mikor kidőlt Hyde egy ideig). Egy látványos hibája volt Allen utolsó elkapásai egyikét szerezte róla.

Természetesen nem minden passzjátéknál kell effektív hibáznia egy védőnek ahhoz, hogy egy átadás sikeres legyen, de ez az 18 hiba rengeteg. A kevéske passrush (3 sack és nem is túl sok siettetés) és Rivers remek napja pedig elég is volt ahhoz az engedett 500 yardhoz.

Ami még szemet szúrt:
- Starks. Lacy-t valószínűleg pihentettük a meccsen. Nem volt 100%-os, és mivel Starksnak jó napja volt (112yard+TD és 5 elkapott yard+TD), nem kellett kockáztatni. Több ízben blokkolt jól a fal közepe a futásoknál. Főleg Linsley játékát emelném ki ezen a héten, aki belül remekül blokkolt passz szituációknál és emellett az összes nagy futásban kulcsblokkokat osztott ki. (Kivéve Starks futott TD-je, ott betömték a lyukakat az OL bal oldalán, és Starks keresett második opciót, sikeresen 😊 ).

- Montgomery mint RB? Szeretünk trükközni, de amikor szezon előtt IR-re került Nelson, sérült Adams, maradt Cobb - (Jones) a régiek közül plusz egy fiatal, ígéretes Monty. Nem ebből a trióból használnék elsődlegesen RBbe valakit. Az aránya 2 play 1 sérülés. Értem, hogy Harris inactive, Lacy nem 100%-os, Stakrsnak pedig kell a pihenő, de ott van Kuhn, vagy a kevésbé használt WR-ek. Távol álljon tőlem, hogy bíráljam McCarthy-t vagy Clements-t, de nagyon nem jött jól Ty kiesése. Rodgersnek nem volt olyan elkapója aki 3 labdát kapott volna el. Kezd sok lenni az elkapók kiesése, és én többet várok Cobbtól, Ricsi Rodgerstől. Bye után mind Ty mind D. Adams valószínűleg vissza tud térni és Lacy is reméljük végleg kiheveri sérüléseit.

- Rodgersnek ismét közepes meccse volt. Nem adta el a labdát, adott két TD passzt, de majdnem kétszer annyit birtokolta a labdát a San Diego, ami több rövid támadósorozatnak köszönhető. A langyos szezon kezdés egyébként nem feltétlenül jelent rosszat. A győzelmek ennek ellenére jönnek, a labdára vigyáz, elég ha dec-jan-(feb?) időszakra tartogatja az MVP formát.

- OL: Az eddig 5 meccsen 8 sack-et engedő fal most háromszor védte meg rosszul az irányítót. Bakhtiari - Bulaga és Sitton engedtek 1-1 sacket. Sitton első engedett sack-je 2013 óta. Többször jött a nyomás az OLBktől egészen nagy ívben próbálva AR-t így a zsebben tartani és megakadályozni, hogy oldalra kimozogjon. (Sitton engedett sack-je is ennek eredménye lett. Aaron szeretett volna kimozogni balra, de nem maradt hely, és Sitton elkerülendő a holdingot elengedte emberét.)

Öröm volt látni: Janis bevonását a passzjátékba. 2 elkapás 79 yard. Remélem továbbra is kap majd snapeket és target-et is. Azután csak rajta múlik.

Kedvenc play:Starks futott TD-je. Idei első hat pontosait szerezte és a 100 fölötti futott yard jelzi, hogy Lacy mögött a liga egyik legjobb második számú RB-je kész bármikor beszállni.


Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sajnálatos esemény lenne ha Richardson is így járna. A csapat szempontjából viszont sokkal kisebb veszteség lenne az ő elvesztése, mint az elöző kettőé.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne drukkolnék a teljes felépülésért!
SBL
Valóban közel sem akkora klasszis mint Collins volt de még Finley-el sem lehet egy lapon említeni. De mint csere safety eddig sokat töltött pályán, idén a két draftolt DB + Hyde miatt csökkentek a snap számai, de 5 év alatt a harmadik játékosunk vonulhat vissza pályán szerzett sérülés miatt.
Remélem esélye lesz még pályára lépni.


Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Sajnálatos esemény lenne ha Richardson is így járna. A csapat szempontjából viszont sokkal kisebb veszteség lenne az ő elvesztése, mint az elöző kettőé.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne drukkolnék a teljes felépülésért!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 039 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Hivatalos amit a sérülése utáni napokban már tudni lehetett.
 twitter.com/AdamSchefter/status/656196478055108608

N. Collins háromszoros All-Pro, 3 szoros Pro Bowl-er FreeSafety után újra egy hivatalosan is sérülés miatt visszavonuló klasszisunk.

És még egy rossz hír. Collins sérülését 2011-ben szerezte, Finley 2013-ban. Idén 2015 van, és Sean Richardson személyében ismét van egy játékosunk aki ha rosszul alakulnak a dolgok, lehet hogy már nem léphet pályára.


Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Érdekes playhívás:

 media.jrn.com/images/b99597564z.1_20151015184833_000_gd6cvj0n.1-0.jpg
Old Green Bay
Driver ennyire megöregedett volna? :- )
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 12 652
Érdekes playhívás:

 media.jrn.com/images/b99597564z.1_20151015184833_000_gd6cvj0n.1-0.jpg

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Packers WR Ty Montgomery suffered a regular ol’ ankle sprain on Sunday and with the bye week, he hasn’t been ruled out vs. Broncos yet.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 212 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A sérültek felépülnek , és egy jó game plannel simán jók lehetünk 2 hét múlva denverben Manning szenved , nem megy neki , mi pedig kipihenten felgyógyultan futhatunk ki majd .
Én bizakodom ! 😊
nando89
a Broncos is bye weeken lesz most 😉

több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 6 607
503 benyelt yard, 43/65 passz fú de csúnya. K
MaG1Xx
Kb spread offenset toltak, 10 perc után még anyám is megmondta volna hogy a következő playben passz jön. És mégis beszoptuk. Rivers jó irányító de vannak olyan offense-ek ahol hasonló passzjáték mellett még tekintélyes futás is van... Ez volt az első közepesnél jobb ellenfél támadóoldalon, lesz itt mit kitalálni a pihenőidőben.
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
503 benyelt yard, 43/65 passz fú de csúnya. Kell a bye, mint egy falat kenyér, jobbkor nem is jöhetett volna. Azt lehet már tudni, hogy mi volt Lacyvel? Azt nyilatkozta, hogy a bokája rendben volt.
Semmit nem lehet elkiabálni, mert képesek vagyunk bye week alatt is sérülteket termelni de két hét múlva azért merem remélni, hogy sokkal jobb lesz a helyzetünk.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 611
Érdekes kis meccs volt annyi szent , semleges szurkolónak biztos h top3 meccs eddig idén.

Az o valóban szenvedősebb de én ezt most nem tartom tragikusnak , 2 hetünk van, Adams vissza jön Lacy teljes értékűvé válik , Adams játéka azért is fog sokat érni mert most sokszor duplázzák már Jones-t vagy Cobb-ot.
Nem vagyunk lehengerlőek de azt látni kell h egy nagy játékra bármikor jók vagyunk , ha kell Starks ha kell Jeff Janis csinálja meg ..szenvedünk szenvedünk , de 27 pont így is a táblán.
Meccset tudsz nyerni úgy h az ellen irányítója kb élete meccsét hozza , nagy dolognak tartom.

A védelem most nem volt az igazi de mit mondjak nem volt könnyű dolguk ez a Riveres-Allen tandem félelmetes bárki melett képes megcsinálni a playt.
A red zone D működött az okés , a szívünk is a helyén volt.


Amit viszont fontosnak tartok tavaly is a by week után indultunk be , csak akkor hasonló meccseket buktuk igaz idegenben , és 5-3al mentünk szünetre ,most 6-0 igen nem vagyunk meggyőzőek de csúcsforma ahogy szokták mondani decemberre kell h megjöjjön 😊

A sérültek felépülnek , és egy jó game plannel simán jók lehetünk 2 hét múlva denverben Manning szenved , nem megy neki , mi pedig kipihenten felgyógyultan futhatunk ki majd .
Én bizakodom ! 😊