Green Bay Packers

76 feliratkozó

több mint 5 éve
aDDam Green Bay Packers 13
Mit gondoltok a pletykákról, miszerint nem hogy elengednénk, de eltradelnénk #21-et még a deadline előtt? Ennyire csak nem romlott meg a viszony a felek között? 😕
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 000 — Patriots fan
CMIII megint szed vmit?- mert a régi önmagát idézte a tegnapi játéka!
ParadSEC
BIztos rákapott erre és ettől lett megint Duracell nyuszi.
 tb12sports.com/collections/hydration-supplementation/products/tb12-electrolytes
SBL
😀 akkor jó úton halad 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 056 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Eggyel rövidebb a bakancslista, avagy élőben a Packers.

Had helyezzem kicsit el az egész mérkőzésre jutásomat.
Az egész lehetőség onnan indult, hogy kb tavaly ilyenkor kiderült, hogy el kell majd mennem munka miatt egy hétre az USA-ba szeptemberben. A helyszín Austin Texas volt. A cégnél egy másik nfl kedvelő kollégámmal előre megbeszéltük, hogy ki fogunk menni egy meccsre. Adta volna magát egy Dallas vagy Texans hazai meccs, de úgy voltunk vele, hogy kis ráfordítással az nfl csapatok kb fele elérhető lesz a keleti parton. Ő Cardinals én Packers drukker, hazai meccse egyikünknél se volt reális esély, így megegyeztünk, hogy ha a keleti parton játszik egyikünk csapata elmegyünk és plusz eltöltünk még 1-2 napot az adott városban. Teltek a hetek és kb április magasságában kijött az nfl naptár!
Week 3 Green Bay at Washington míg a Cardinals otthon. Igazából oltári nagy mázlim volt a meccsel, ráadásul a város is elég vonzó volt.

Végül harmad magunkkal utaztunk szombaton reggel. Hajnalba indulás Bpről és kinti idő szerint du érkeztünk meg. Szállás elfoglal, kis nézelődés és rákészülés a másnapra. Másnap reggeli és az első pofon: Washingtonban szakad.
Ez van, fel a kabátok és a mez és irány a metró. Kb fél óra alatt ki is értünk a megfelelő megállóba és egy laza 10perces séta után megérkeztünk a FedEx Fieldhez. Első benyomás: Azta, de jó itt lenni.
Második benyomás: Fasza, be is ázott a cipő!
Harmadik benyomás: Elég romos a stadion.


És igen, nem egy mai épület. Még azért nem régi Népstadion szintű a leépülés de a cicomák és a plakátokon túl elég romos.
Szakadó eső ide vagy oda a parkoló kezd megtelni a tailgatre. Mindenhol vörös-sárga sátrak, de meglepően sok a packers drukker is. Tettünk egy sétát, nézelődtünk, de potya sört/bbq-t azért nem sikerült kapni. A helyiek kedvesek de mindenki elbeszélgetett a haverokkal, full idegeneknek senki se nyomott a kezébe valamit. Checkoltuk a hazai store-t (persze semmi GB cucc...) majd egy sör kíséretében lassan bearaszoltunk a stadionba. Kb másfél órával a kickoff ellőtt már bent voltunk és megpillantottuk a stadiont belülről.


Remekül nézett ki az egész, és mivel még kb üres volt a nézőtér, simán lesétálhattunk a padok mögé. Mikor megérkeztünk csak a rugók melegítettek még, de még ők is csak felszerelés nélkül, nyújtottak stb. Első játékosunk akivel "találkoztam" így Crosby lett. Vicces, élőbe nem mondtam volna fiatalabbnak McCarthynál (pedig vagy 20 van köztük). Nagyjából 5 méterre voltunk a játékosoktól és a következő kb 1órát az amúgy derékig érő fal mellett töltöttük állva az esőben. Meglepően lassan telt meg a stadion, így nem zavartunk senkit. Szépen jöttek ki sorra a játékosok, és jött az egész meccs legjobb jelenete:

Egyik hullámban épp a futók jöttek még ki csak átmozgatásra. Mindenki melegítőbe, zenét hallgatva nézegették a pályát, beszélgettek és lazán mozogtak kicsit. Jamaal Williams is így jött ki, kezében egy labdával és a palánk mellett sorakozó kb 40-50, 100%-ig Packers drukkereknek elkezdte kidobálni a labdáját és szó szerint passzolgatott a szurkolókkal. Öreg, fiatal, dobta a labdát mindenkinek ők meg visszapasszolták neki ki szebben, ki ügyetlenebbül. De mindegy volt, ő mosolygott intett és gratulált mindenkinek akivel összejött a rögtönzött játék.
Ha 3 év múlva kérdezitek, igen nekem is dobta és én visszadobtam.
Ha 10 év múlva kérdezitek, akkor olyan spirált dobtam, hogy egyből fordult is meg és meg se állt az end zone-ig.
Ha 20 év múlva kérdezitek, a passz után behívtak a qb melegítésre is.
Ám ha most kell nyilatkoznom, akkor sajnos nekem pont nem dobta oda a jó Jamaal! Hogy gebedne meg.
Mellém persze passzolt, de alapból óriási élmény volt és jó volt látni, hogy kvázi megjutalmazta a vendég drukkereket egy kis játékkal, amiért kijöttek a meccsre. Mindenkinek mosolyt kanyarított az arcára a rossz időben.
Egy idő után megjött végre mindenki, majd a hivatalos csapatbemelegítésre már full szerelésbe érkeztek a srácok. Ennek végén az irányítók és a kezdő elkapók dobálgattak még tőlünk pár lépésre.


Kb 20 perccel a kickoff előtt, bőrig ázva, sörtelenül álltunk haverommal és konstatáltuk, hogy lassan ideje a helyünkre fáradni. Azonban! Még mindig csak bő fél ház volt a stadionban. A jegyünk sajnos csak az upper level-re szólt, ahol azért már elég messze is lettünk volna és ugyan úgy áznánk mint eddig. Így jött a forradalmi ötlet. Telefon elő, wifi volt. Gyors ticketmaster keresés, hol van még eladó jegy! Legalul a pálya melletti szektorok tele, de a fedett rész a felső karéj alatti leláton nem is egy!
Így magyaros furfanggal basztunk a jegyünkre és simán beültünk egy kb 100 dollárral drágább, közelebbi és legfőképp vízhatlan szektorba. Nagyjából a 30-as hashal lehettünk egy vonalba. Sört szereztünk, szerencsére a kutyát nem érdekelte, hogy hova szól a jegyünk, így kezdődhetett is meccs.
Lassan egyre jobban telt a stadion is meg, de 1/4 - 1/3 részben Packers drukkerekkel. Sok esetben egész bátorítóan hatott a Go Pack Go skandálás. Ha becsukott szemmel lettem volna, meg lehetett volna győzni róla, hogy otthon játszunk.
Egész masszívan kezdett a Skins így leginkább csak a reménykedés marad a visszakapaszkodásra. Nyilván a hazai TD-k után óriási hangulat volt, a speaker több ízben mozgatta meg a drukkereket, de ami furcsa volt az európai focin nevelkedett füleinknek, hogy alapvetően hiába van kint ~50e ember, állandó szurkolás a kanyarba sincs. Ha épp 3. down van vagy a hangos épp valamire buzdít akkor jön a hangzavar, de sokszor csak épp halk morajlás.
Persze a füleimnek a legszebb a Clinton-Dix int utáni, a sackek utáni (CM zsákolást kb 1 percig nem vettem észre, hogy visszafújták úgy örültem és pacsiztam a többi packerrel. Volt búzás rendesen!), az Adams vagy épp az Allison TD utáni hangrobbanás tetszett. És tényleg elég szép hangja volt a vendég tábornak.

Ami extra volt az élő meccsen a TV-hez képest.
Egyáltalán nem tűnt hosszúnak. Szinte azonnal elrepült.
Sokkal jobban lehetett látni a mozgásokat. A fal munkáját, a route-okat, ki mikor szabad stb.
Bakhtiarit sokszor külön figyeltem. Félelmetes a pali. Nem becsüljük meg eléggé, hogy ARodnak szinte pislantania se kell a vak oldalra.

A lefújás után ünneplő hazaiak, szomorkás zöld-sárga mezesek, de sehol egy dulakodás, sehol odaszólogatás. Rengeteg csapat/család jött ki vegyes érzelmekkel és mindenki egymás mellett sétálva békésen ment ki a parkolóba a kocsijához vagy épp a metróhoz. A helyiekkel még 1-2 félmondatos "majd legközelebb", és "hajrá mi", után elindultunk egy egy nem messzi helyi kis sport kocsmába és ott néztük meg a délutáni meccsket. Kis hangulatos helyen mindenféle drukkerek mellett. Én egy Stafford mezes csóka mellett ültem épp. 😊 Burger, sör és 5 TV-n 5 meccs. Remek volt!
További 2 napot töltöttünk a városba még a munka előtt.

Összességében a szoros meccsről lemaradtam, a győzelem vagy a nagy fordítás nem volt meg, de olyan élménnyel gazdagodtam, amit sose felejtek és szerencsés vagyok, hogy összejöhetett. A drukkolás, skandálni a Go Pack Go-t, a pacsi a szurkolókkal 1-1 nagy megmozdulás után felejthetetlen.
Remélem legközelebb eljutok a Lambeau Fieldre is, de ha "csak" Londonba vagy egy másik idegenbeli meccsünk jönne össze se lennék bánatos. Szerencsére olyan széles körben ismert a csapat, hogy bárhol képesek a szurkolók hazai pálya érzetét kelteni. Összeköszönni a parkolóban, random go pack go járva kelve a stadionon belül/kívül. Remek szurkolótáborunk van mind idehaza, mind amerikában!



Liverpool Fc fan
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 223 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tovább folytatódik

 twitter.com/TomSilverstein/status/1057019253394735104

több mint 5 éve
Celtic Green Bay Packers 419
Tegnapi meccsen nekem valamiert egesz meccs alatt Aron gondterhelt arca volt a fura. Mosolygas sehol (pro es kontra lehet mondani emiatt). Illetve az utolso mozdulatok.. miert nem fc? Leterdel es indulunk 25 rol.. es azt is lehetett hirtelen mondani hogy annyi esze sincs hogy fogja a labdat.. hulye hibak egymas utan. Viszont Ty az elmult evekben csinalt par jo dolgot es eleg alszent dolog lenne ezek utan kirakni. Nem vedeni kell őt mert ismet azt mondom hulye hibakat vagy donteseket hozott. Inkabb ne essunk vele at a lo tuloldalara
több mint 5 éve
casaubon Green Bay Packers 2 132
ehhez nem kell semmit hozzatenni:

 packerswire.usatoday.com/2018/10/29/former-packers-te-brandon-bostick-offers-advice-support-for-ty-montgomery/
több mint 5 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
CMIII megint szed vmit?- mert a régi önmagát idézte a tegnapi játéka!
ParadSEC
BIztos rákapott erre és ettől lett megint Duracell nyuszi.
 tb12sports.com/collections/hydration-supplementation/products/tb12-electrolytes
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 000 — Patriots fan
CMIII megint szed vmit?- mert a régi önmagát idézte a tegnapi játéka!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
A nap hozzaszolasa egy ami forumon 😀
- Would Belichick cut Ty?
- Yes, before the kick-off return!
jossbeaumont
Jaire-re irtak ilyet is 😀 : Trade him now build for the future. RODGERS only has 7 more good years.
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
A nap hozzaszolasa egy ami forumon 😀
- Would Belichick cut Ty?
- Yes, before the kick-off return!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 25 304
Run the table...
JayB
Kezdésnek rögtön a legmegfelelőbb ellenfél következik.
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
rég láttam ilyen CB teljesítményt(főleg GB mezben 😀 ) amit Jaire Alexander mutatott tegnap, elképesztő volt és Cooks-ot fogta a legtöbbször, le a kalappal.
Viszont ilyen QB-val, negyedekre eltűnni, szinte semmit sem haladni..meg az a futás ott fél centire a saját end zone-ba..Suh meg Donald ellen..vicc
korrekt szerintem amúgy a csapat mérlege, mivel egy 49ers-t alig tud otthon megverni a csapat,addig a liga legjobb mérlegű csapata ellen is volt esély, tehát totál két arcú a csapat. Egy komolyabb edzővel, egész jó csapat lehetne végre ARod körül 😀, ez van, Go Pack Go!
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 8 662 — Packers Suicide Squad
 mobile.twitter.com/AaronNagler/status/1056882304008810496/photo/1
hegedusggergo
egy-két hsz egész remek, illetve megfontolandó:


Josh Cox
‏ @JoshECox
2 h2 órával ezelőtt

I love how even with a situation like this “fans” find a way to put the outcome of this on MM. The outcome has nothing to do with him, Jesus.
1 válasz 0 retweet 2 kedvelés
ScottCharles
‏ @jayars66
2 h2 órával ezelőtt

A good portion of it is on MM, running out of a singleback formation into the teeth of a 9 man front, a front including the best DT tandem in the NFL, from GB’s own goal line, gift wrapping the Rams momentum and 2 points. Anyway you want to slice it that was a bad, bad call.

It’s amazing that a guy smart enough to have a foot out of bounds while fielding a kickoff to take advantage of a little known rule is the same guy who took it out of the endzone yesterday.

Trade to Gruden for a 1st

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 056 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 mobile.twitter.com/AaronNagler/status/1056882304008810496/photo/1
hegedusggergo
Ha ez igaz, és az edzői utasítás ellenére hozta ki, és buktuk vele meccset akkor a cut kérdésen felüli. Nem kívánok neki semmi rosszat, de a Williams - Jones RB corp szerintem megfelel a futás felé támasztott igényeinknek. Monty egy igazi offensive weapon, de mi ezt sose tudtuk igazán kihasználni.
Jobb futóink vannak, jobb(an használt) slot wr-ünk van. Jelenleg egy ilyen fegyelmezetlenség bőven elég egy cutra.


Liverpool Fc fan
több mint 5 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 103
 mobile.twitter.com/AaronNagler/status/1056882304008810496/photo/1

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 8 662 — Packers Suicide Squad
Fej-fej mellett a liga jelenleg legjobb csapatával, ez mindenképpen pozitív. Ha meglenne a 7 győzelem, amit azért kétlek, reális esély lenne a PO-ra, de ki tudja? A csoportban még nem szakadtunk le annyira, sőt.

A dühítő, hogy ez a három vereségből és egy döntetlenből a második olyan meccs, amit nyernünk kellett volna. Nálam ez a csapat a szarakodás nélkül 5-2, mondjuk ez kurvára senkit sem érdekel.

Ha nem csak kb. egy-két negyedben hoznánk azt, amit tudunk offense oldalon, hanem mondjuk 3-3 és félben, nagyon jók lehetnénk.

Érdekes, hogy állítólag amikor Rodgerst megkérdezték, miért nem futottunk többet Jones-szal, azt mondta, azokat a playeket MM hívta, ő a 2 minute driveokat hívja. A másik, amit az nfl.com-on is feszegettek, hogy Montgomery direkt hagyta figyelmen kívül az utasítást, mert dühös volt, hogy lehívták korábban a pályáról.

Ja és ha lehet kérni, akkor a defense-nél a tegnapi legyen a sztenderd. 😀

És valaki tudja, mi a fene lehet Josh Jones-szal? Ennyire szar, vagy lehugyozta a Lombardi szobrot?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 613
#17 minden fillért megért, #23 pedig zseniális. Tovább előre!
hegedusggergo
Igen nem győzöm hangsúlyozni h az Adams deal jutányos volt , ha hasonló ütemben termel bőven bőven 1000 yard felett lesz sima top10, 690 yard 6td , majdnem 100yard/td/game átlag.
Jaire pedig tényleg szenzációs .

Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 6 628
Run the table...
több mint 5 éve
SBL Green Bay Packers 2 096
Messze a legjobb meccsunk volt iden 2017 oktobere ota. McC-t most nem ekeznem, vegulis 2 perccel a vege elott az O "kezebe adta" a labdat, es FG eleg volt a gyozelemhez a ligaelso otthonaban. Ez abszolut Arod-nak kitalalt helyzet, es nincs ido visszatamadni.
A D remekul jatszott, volt nyomas kozeprol-szelrol, minimalizaltuk Gurley-t, es hatul leoltottuk a villanyt. Az O dadogott, de meccsben volt a csapat. Montyt nagyon sajnalom. Sokoldalu jatekos, de amit muveltek vele GB-ben, az sportszerutlen. Faragtak belole WR-t, aztan RB-t, aztan returnert. Nem az elso elejtett visszahordasa volt, ooooriasi hiba ilyen esetben betenni. Attol tartok, ezzel neki GB-ben vege(Bostic) raadasul Davis jon vissza IR-rol, nem Kumerow...
Az egyik szemem sir, a masik nevet... De az idenyunk rovid lesz.
jossbeaumont
Ha valamiért lehet hibáztatni a MM-t akkor az az, hogy 10:0 állásnál visszafogta az offenset. Nem értem miért kell egy lendületben lévő támadósort lecsavarni.
A szokásos félidő előtti időkérését a ellenfél támadásának elején már nem is rovom fel neki, annyira megszoktuk. És azt is, hogy mindig az ellenfél nyer vele egy kis plusz időt, hogy pontot csináljon.
Egyébként, pedig tényleg, a D végre olyan teljesítményt mutatott, amiben Pettine idejövetele óta reménykedtünk.
Kevés kellett a meglepetés győzelemhez. Mondjuk ha csak legalább annyi szerencsénk van mint kurvának a jámborsághoz, már meglett volna.
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 122
Messze a legjobb meccsunk volt iden 2017 oktobere ota. McC-t most nem ekeznem, vegulis 2 perccel a vege elott az O "kezebe adta" a labdat, es FG eleg volt a gyozelemhez a ligaelso otthonaban. Ez abszolut Arod-nak kitalalt helyzet, es nincs ido visszatamadni.
A D remekul jatszott, volt nyomas kozeprol-szelrol, minimalizaltuk Gurley-t, es hatul leoltottuk a villanyt. Az O dadogott, de meccsben volt a csapat. Montyt nagyon sajnalom. Sokoldalu jatekos, de amit muveltek vele GB-ben, az sportszerutlen. Faragtak belole WR-t, aztan RB-t, aztan returnert. Nem az elso elejtett visszahordasa volt, ooooriasi hiba ilyen esetben betenni. Attol tartok, ezzel neki GB-ben vege(Bostic) raadasul Davis jon vissza IR-rol, nem Kumerow...
Az egyik szemem sir, a masik nevet... De az idenyunk rovid lesz.
több mint 5 éve
jabi Green Bay Packers 128
sokkal jobb meccs volt mint vártam, de ez monty hiba ...
mondjuk én MM-től is megkérdezném hogy miért állt a földbe a támadójátékunk jó másfél negyedre, illetve h miért limitálja a legjobb futónkat
több mint 5 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 103
#17 minden fillért megért, #23 pedig zseniális. Tovább előre!

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 613
Legbíztatóbb meccs az elmúlt 1 évben ..kár h így alakult .
nando89
Legbíztatóbb.., ugyan akkor kezdem elveszíteni a bizalmam a szezonnal kapcsolatban. Egyéni hibákkal lehetetlenítjük el a saját helyzetünk, immárom harmadszor. Hét meccs után negatív mérleggel állunk. Nem hiszem, hogy a Pats ellen idegenbe jobb esélyeink lesznek..Meglepne, ha ennui botlás beleférne a csoportunkban.
twitch(4thline)
Nem állunk negatív mérleggel , majd jövöhéten fogunk .
Igen nekem ez bíztató volt , főleg a védelem oldaláról , a fiatal cornerek nagyon ígéretesek főleg Alexander , Martinez extra , Kenny Clark probowler idényt fut .
Van 9 meccs még 7et kell hozni h meglegyen a Playoff , kurva nehéz lesz az biztos.

Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 659 — twitch@citromail.hu
Legbíztatóbb meccs az elmúlt 1 évben ..kár h így alakult .
nando89
Legbíztatóbb.., ugyan akkor kezdem elveszíteni a bizalmam a szezonnal kapcsolatban. Egyéni hibákkal lehetetlenítjük el a saját helyzetünk, immárom harmadszor. Hét meccs után negatív mérleggel állunk. Nem hiszem, hogy a Pats ellen idegenbe jobb esélyeink lesznek..Meglepne, ha ennui botlás beleférne a csoportunkban.

Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 5 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 957 — pizsama@gmail.com
Iszonyat bosszantó lehet így kikapni srácok. Féltem ettől a meccstől, és minden félelmem beigazolódott. Sikerült meglepetést okoznotok ennek az eddig magabiztos Rams-nek. Ha nincs ez a pitiáner hiba, akkor Rodgers simán megnyeri nektek a meccset. Nagyon sajnálom őt!
De nem féltem a csapatot. Aki így megszorongatja a most már 8-0-ás Rams-et, annak PO-ban a helye!