Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
az egész edzői kar,
eltakarodhatna már végre
a jó büdös picsába

ja még ne, előbb legyen megy a tuti top5 pick
JSanyo
Arról nem ők tehetnek hogy Brissett vagy valaki a támadókból összehoz az ellenfélnek egy TD-t. A támadófalunk nem tud futásblokkolni, így a playbook is limitált. Ez mondjuk már edzői hiba is 😊, ill az is hogy nem tudunk gyors rövid passzokkal haladni. A védőket viszont nem venném elő, teljesen vállalható a teljesítményük. Az a vicces hogy a korábbi Steelers meccsekhez képest a mai egy komoly előrelépés 😊
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jü meccs volt, kifejezetten elégedett vagyok. A szokásos saját huszason elvesztett labdából kapott TD ma is megvolt, de ezen már nem is tudok bosszankodni. Luck is ilyen volt rookie korában, csak ő öt szinttel jobb volt ezért termelt is mellé. Brissett még tanul. Ez a mai pick papíron Doyle-é volt, de azt úgy nem lehetett volna megdobni. Megjegyzem, próbáltunk már mindent idén, rövid passz szélre, draw, cross route, seam-re valaki, de semmi se megy ezekben a helyzetekben. Nem tudnék mondani semmit mondani, hogy mást kellett volna hívni és akkor lett volna esély. Brissettel egyszerűen ennyit tudunk. Megjegyzem mások is, a backup QB-val általában ugyanez a probléma minden csapat esetén. A muszáj-on vérzik el a dolog legtöbbször. Mondjuk az nem törvényszerű, hogy folyton - immár sokadszor - a saját EZ-hoz közel jöjjenek ezek a hibák. Kb. 4 meccsünk ment el ezen.

De nem baj, ha ezeket behúztuk volna, messziről nézhetnénk a top10 picket. Így meg tuti. Ha nincs playoff, inkább legyen ez. Tisztes helytállás, jó meccsek, és szoros vereségek. (Bár a mai rohadtul bosszant, mert a Steelerst éppen 4 ponttal tettem meg, ha már nyertek, AB bevihette volna a végén.😊 )

(Az offensive és defensive playhívás a legjobb volt idén. Nem tudok apróságokba se belekötni.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
uatu Indianapolis Colts 902 — uatu@freemail.hu
Az a jó ezekben a vereségekben, hogy legalább a játékosok képesek elhitetni az edzőjelöltekkel, hogy meg tudnák nyerni ezeket a meccseket. Balardnak talán könnyebb lesz új gárdát találnia.
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
az egész edzői kar,
eltakarodhatna már végre
a jó büdös picsába

ja még ne, előbb legyen megy a tuti top5 pick

Szerkesztette: JSanyo

több mint 6 éve
deleted account 1 758
Őssejtből csak saját müxik, úgyhogy az tuti, hogy nem opció, ha csak ahol épp Luck született nem volt már ennyivel előrébb a tudomány.

Amúgy nekem igazából az az, ami nem tiszta, vagy valahol csúsztatást érzek, hogy ha van egy ilyen szakadás, ami 99%, hogy Lucknak is a problémája - kosárlabda, baseball és NFL sérülés, ha felső dobó mozdulatot csinálsz, kb mint teniszezőknél a teniszkönyök - akkor itt azon kívül, hogy helyre rakod orvosilag a szakadást, utána kb speciális étrend ezerrel, meg a pihentetés az, ami helyrehozza, mint ahogy könyöknél is ez a módszer. Ehhez képest itt már van/volt minden, és ez komplikációra enged következtetni, vagy hogy nem csak ez a problémája a vállának.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Manning is megjárta a világot - és Európát is - a sérülésével. Sőt, ha jól tudom őt utoljára Európában műtötték. Meg sokan mások is - NFL-ből is - járnak ide. De nem csak onnan, teniszezők, golfozók, baseballosok is járnak Európába kezelésekre. A pénz nem számít, Luck ill. a menő élsportolók szintjén az egész világ opció, nem úgy, mint nekünk....

Ettől függetlenül .... Luck vállát az a doki műtötte aki ezen a területen a konszenzus szerint a világ legjobb specialistája. Nem "csak egy jó doki valahol egy jó klinikán", hanem a legjobb, a number one. Úgyhogy ha ide is jön Európába, inkább valamilyen speckó rehabról lehet szó. Hogy ez az őssejt kezelés - ha igaz - mi fene lehet, azt nem tudom. A bioszom sose volt erős, de én úgy tudom az őssejtet születéskor le kell venni, az nem olyan, mint a nullás vér, hogy bárki mástól is kaphatsz. Azt meg kétlem, hogy Lucktól levettek volna őssejtet a születésekor, túl új dolog ez ahhoz, hogy 25 évvel ezelőtt szóba jött volna.

Mindegy, engem ezek a találgatások már idegesítenek. Annyi az összehordott szar a témában, hogy az ember csak kapkodja a fejét, és megfelelő tudás nélkül nem tudom eldönteni, hogy melyik megbízható és melyik csak a szenzációra megy. Inkább nem is foglalkozom vele. Úgyis kiderül jövő tavasszal.

(A coltman által beszúrt képhez: az alapján amit én ki tudtam hámozni, Lucknak a "labrum" részt műtőtték, az a porc izület töredezett le, azt építették újra.)

Manning vs OL-el kapcsolatban ott van a Denver. Amíg Manning volt a kezdő, a Denver OL úgy volt elkönyvelve, mint a liga egyik jó fala. Első denveri évében még az is volt, amíg Ryan Clady bírta. De aztán később - pl. a rekordjavító évében pl. az a Harris volt előtte a left tackle, aki azóta is journeymanként járja a ligát és mindenütt kuuu,,,a..rossz 😊 A center pedig a csere guardból centerré alakított Manny Ramirez volt, aki akkor Manning-al tök jól nézett ki, aztán azóta el is tűnt mintha sose játszott volna.

Manning ezt tudta. És nekem meggyőződésem, hogy erre Luck is képes lenne, mert a pocket awareness-e neki is messze-messze átlag fölötti. Megjegyzem elég lenne, ha csak a hero mentalitást levetkőzné, nem is kellene a pocketban átmennie nyúlba, ott nyugodtan játszhatná azt amit eddig. A mai NFL-ben, ha egy QB nem játszik hero-t, nem kóricál ki a pocketből és veszi fel szándékosan az ütéseket, akkor a pocketben egyszerűen nem lehet "agyonverni". A szabályok nem engedik, lassan hozzájuk érni se nagyon lehet. Azt pedig, amennyire meg lehet őket ütni (csak test középen, nem lehet teljes testsúllyal rájuk esni, nem lehet lábra menni, nem lehet váll fölött menni), röhögve kibírja bárki akkor is, ha minden snapben odaérnek hozzájuk. Manapság a sérülések nem is ilyenekből jönnek, hanem szerencsétlen esetekből. Rálép a saját falembeének lábára, kifordul a bokája, rosszul esik a földre, beleveri a karját a védő sisakjába, ilyesmi. Vagy szimplán non-contact rosszul lép, rosszul esik -stb. Jó falra nem ezért van szükségünk, hanem azért, hogy Luck és a futójáték még jobb lehessen. Egészség szempontjából Lucknak önmagának kell magára jobban vigyázni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Mar ossejt kezelesrol pletykalnak... Egyebkent azert szerintem sokatmondo, nagy gaz lehet, ha ugy gondolja, hogy az nfl berkeiben ismert specialistak nem tudjak megoldani, es elmegy inkabb Europaba...

több mint 6 éve
deleted account 1 758
No már itt van Európában Luck, reméljük kicsit kompetensebb dokik vannak itt, mint akik odaát foglalkoztak a vállával, hátha már TC-re vissza tudják tuningolni.

Akit egész pontosan érdekel az anatómiája vagy eddig nem igazán tudta mivel is küzd Luck, annak álljon itt eme ábra érthetőség kedvéért (most találtam egy normálisat) :



Szerkesztette: deleted account
több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Lucknál vegyük alapul, hogy sokkal de sokkal tovább tartogatta mindig is a labdát, mint PM. Utóbbit így rengeteg esetben könnyű volt sackelni, PM meg annyira zseniálisan szabadult a labdától, hogy sokszor kb. lehetetlen volt a földre vinni a labdával. Nem Luck fikázása ez, egyszerűen csak szerintem ugyanaz az OL, ami Lucknál engedett 50-60 sacket, Manningnél 36-40-et. És feleannyi QB hitet. Ésegyebek.
Stez
Szerencsére Manningnek nem TY volt az egyetlen megbízható célpontja, jutott neki három hall of famer kaliber elkapó (mármint Coltsos pályafutása alatt), lássuk be azért így egyszerűbb gyorsan szabadulni a labdától 😊. Persze ebből megint csak az jön le hogy a FO eddig nem tudott csapatot építeni Luck köré, de ez már lerágott csont.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Mert lehet, hogy nem feltétlenül a gyep a gond, hanem alatta a pálya kiépítésével is akad valami, ami miatt talán keményebb lehet az egész. Nem vagyok építész, tehát bőven lehet, hogy baromságot mondok. Csak felvetettem valamit.

Az OL meg nekem nem annyira mérvadó, ugyanis meg lehet nézni, hogy Manning bármilyen OL mögé odakerült, az onnantól milyen számokat hozott, meg Manning előtt. Ugyanígy a játékosok. Nem egy playát tudok mondani, aki Manning előtt ligaelit statokat hozott, aztán elment máshová, és úgy beégett, hogy nézni is rossz volt.

Manning ugyanis annyira zseniálisan mozgott mindig is a zseben belül és onnan ki, hogy egyszerűen csodát tett az előtte blokkolókkal. Emlékszem, ez volt például Charlie Johnsonnál, akit 2-3 év után már egyenesen ligaelit falemberként emlegettek, majd elment a Minnesotához, és tulajdonképpen annyira szörnyű volt, hogy a támadófal összes posztjáról tologatták oda és vissza, hogy hol képes normális teljesítményre.

De lehetne sorolni a példákat. Egy igazán jó irányító ezt teszi a támadófalával, emiatt sokszor néha csalóka, hogy valójában az az OL mit is tud. Én GM-játékban például ezért fáztam folyton a PM előtt lévő bármelyik OL-től, mert sok óriási lutri volt.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Saturday szar volt, mert nem, tényleg voltak korszakos OL-játékosok PM előtt, viszont sok játékos sokkal szarabb volt, mint ahogy kinézett, és ez ki is derült, miután nem PM-nek kellett blokkolniuk.

Lucknál vegyük alapul, hogy sokkal de sokkal tovább tartogatta mindig is a labdát, mint PM. Utóbbit így rengeteg esetben könnyű volt sackelni, PM meg annyira zseniálisan szabadult a labdától, hogy sokszor kb. lehetetlen volt a földre vinni a labdával. Nem Luck fikázása ez, egyszerűen csak szerintem ugyanaz az OL, ami Lucknál engedett 50-60 sacket, Manningnél 36-40-et. És feleannyi QB hitet. Ésegyebek.

több mint 6 éve
deleted account 1 758
Azért annyi kiegészítést hozzá tennék eme összeveréses dologhoz, hogy Luck előtt 60+ féle OL felállás volt eddig karrierje során, ami nem segítette azt, hogy vigyázhasson magára, és nem sok minőségi ember volt benne. Manning viszont olyanokkal tolta együtt ideje nagy részében, mint Saturday, Diem, Glenn, akik azért minőségibb emberek voltak, mint AQ Shipley, Satele, McGlynn, és a többiek. Kelly, Mehwort meg Castonzo (már amikor) akik minőségiek, többiek, főleg első 4 évben inkább csak létszámtöltő elemek voltak, mint OL-ben bármire is jók.

A gyep pedig nekem azért furcsa, mert tényleg pikk-pakk ki lehet cserélni, és lófasz ZS egy Colts költségvetésben, tehát a logika azt diktálja, hogy ha tényleg szar lenne, akkor simán kicserélték volna már, mégis tavaly több idelátogató csapattól is lehetett hallani, hogy olyan, mintha betonon játszanának.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Ilyen a sportolói gondolkodás. Sokszor a reflexről és a beidegződésekről szól. Aki pedig ennyire komolyan veszi, sokszor elfelejti az ilyen gyors tempóban, hogy hopp, vigyázni kell. Luck is ilyen. Őt csak egy dolog érdekli, a győzelem és hogy megoldjon egy adott szituációt.

Ennek érdekében ő mindig mindent alárendelt, a szívét-lelkét kitette a pályára, és nála ez így néz ki. Tény, hogy nem ez a tökéletes, egyszerűen meg kell tanulnia vigyázni magára és jobban odafigyelni, de azért, mert eddig nem tette, azért nem tudom hibáztatni őt.

Teszem hozzá, pontosan azért, mert ilyen Luck felfogása, azért nyertünk meg és fordított meg nem egy meccset és hozott vissza a sírból. Szóval persze, összességében mindig kapja a nagy bölcselkedést a stábtól, csak éppenséggel azért sokan elfelejtik, hogy pont ez a stílusa hozott meg nem egy-két bravúrt a Coltsnak.

Ettől függetlenül persze én is tartom, hogy változtatnia kell és meg kell tanulnia, mikor engedjen el egy játékot, de azért ezzel kapcsolatban sokan átesnek a ló túloldalára.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fogalmam sincs, hogy miért van néhány csapat a f*sz rossz végén a sérüléseket tekintve, mások meg nem. El tudom azt is képzelni, hogy egyszerű pechszéria. Tíz év nem nagy távlat, és nem nagy minta, a véletlenszerűség is okozhatja, hogy abban a tíz évben egy csapat állandóan szopórolleren van, aztán egy másik évtizedben meg nem. Csak közben elmehet egy jó csapat, egy elit QB karrierje közben, szóval a mázlifaktorra szükség van.

Azt nem hiszem, hogy a csapatnál (mindegyik csapatnál) ne foglalkoznának ezzel a kérdéssel igen komolyan. Ennél azért sokkal profibb szervezetekről van szó. Hibák becsúszhatnak, de ha olyan egyszerű lenne a válasz, hogy mondjuk a gyep, akkor nem tudom elképzelni, hogy erre ne jöttek volna rá és ne léptek volna. Műfüvet mindig lehet telepíteni, és az mindenhol ugyanolyan. Ha annyira rossz lenne a Lucas Oil gyepe, szerintem már meglépték volna.

Azzal a megközelítéssel sem értek egyet, hogy az FO elbaszta, mert agyonverette Luckot. Luck sérüléseiben a legnagyobb faktor ő maga volt. A veséje azért szakad le, mert linebackernek képzelte magát és leütközte teljes erőből (futva) a védő LB-t. A válla pedig egy olyan playben sérült meg, amit a végtelenségig ő nyújtott túl. Brady vagy Manning kva isten, hogy rég eldobta volna a francba a labdát, mert ők vigyáztak, vigyáznak magukra. Lucknak meg eszébe sem jutott. Az elmúlt évek folyamatosan arról szóltak, hogy Irsay-től az edzőkig mindenki azt mantrázta folyton, hogy Lucknak meg kell tanulnia védeni a saját testi épségét.

Ha ebből a vállsérülésből felépül, és teljesen rendbe jön, akkor amondó vagyok, hogy talán meg is érte, hogy jött ez a sérülés. Bár ráment másfél szezonja, de egy életre megtanulja, hogy vigyázzon magára. Mert most megtanulja, az hétszentség. Értelmes gyerek, csak tényleg gránitnak képzelte magát. Most, hogy rájött, hogy nem az, biztos vagyok benne, hogy lesz esze ahhoz, hogy váltson.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Davis senkinek sem kellett, UFA lett. Szerintetek a szabadügynökké váló Vontae Davist a 2018-as FA-n mondjuk három évre, veterán minimumért elhozzuk? Nagy húzás lenne Ballardtól.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Na ja. Most azért nem az orvosi stáb a hibás, hogy Luckot konkrétan ketté törték két éve, és a veseje kb. kinyiffant. Arról sem az orvosok tehetnek, hogy Andersonnak beszakad a légcsöve. Nem azért történt, mert az orvosin ledugtak neki egy csövet, és véletlenül a fenekén keresztül, túlságosan agresszíven vezették be.

Persze, tök vicces dolgok ezek, hogy a Coltsnál valahogy rendre előjönnek rejtélyes sérülések, és teljesen beteg diagnózisokat adnak, week to weekből például folyamatosan IR lesz és szarakodás.

A dokik valamit tényleg nem csinálnak itt jól, de igazából Irsay szerintem néhány éve tartott a stáb ezen részén is nagytakarítást, aztán látjuk, ugyanúgy gondok vannak. Lehet, itt is vérfrissítés kéne, de szerintem nem ez a legnagyobb gond a csapatnál.

El lehetne gondolkozni talán azon, hogy évek óta terjeng a pletyka, miszerint a Lucas Oilben mocsokszar a gyep, mindenki panaszkodik rá. Talán nem véletlenül. Nem valami gyökér kínai rablóbandától kellene vásárolni a cuccot, körül lehetne nézni a magyar piacon. A főnökök gyorsan kiírnak egy pályázatot, aztán hopplá, soha többé nem lesz sérülés a csapatnál.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem mondtam, hogy Davis nem volt jó játékos, de most nem az, és ahogy ez mindig is ki lett fejtve, next man up. Tonnányi példát lehet látni, hogy ha egy játékos szarul teljesít, sérülékeny, van fiatalabb, stb akkor beza megy, legyen az Fleener, Bledsoe, Favre, Bobzilla, akárki.

És ha már Bobzilla : Látom Andersonban megtaláltunk egy hasonlóan peches játékost, aki nem képes fél szezonnál többet pályán tölteni egyben. Tényleg, ha már másért nem, de basszuk már ki az orvosi stábunkat, mert ez már tényleg kezd idegesítő lenni, ami itt zajlik :/
coltman
Azzal sokat nem lehet kezdeni, hogy izomból torkon bassza a védő. Ha már a játékosok egészségéért tenni kéne valamit, akkor a pálya talaján kéne lecserélni...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Nem mondtam, hogy Davis nem volt jó játékos, de most nem az, és ahogy ez mindig is ki lett fejtve, next man up. Tonnányi példát lehet látni, hogy ha egy játékos szarul teljesít, sérülékeny, van fiatalabb, stb akkor beza megy, legyen az Fleener, Bledsoe, Favre, Bobzilla, akárki.

És ha már Bobzilla : Látom Andersonban megtaláltunk egy hasonlóan peches játékost, aki nem képes fél szezonnál többet pályán tölteni egyben. Tényleg, ha már másért nem, de basszuk már ki az orvosi stábunkat, mert ez már tényleg kezd idegesítő lenni, ami itt zajlik :/
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sok mindennel volt már de ezen most felnevettem 😀

 twitter.com/MyColtsAccount/status/929042378287206400

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem. Mert BB nem így statuál példát. Ő úgy, hogy elküldi a szarhalmazba, Clevelandbe mondjuk az illetőt. És azért ez nem ugyanaz. A Colts jelenleg szarhalmaz, hiába fáj, ez a helyzet. Innen kivágni valakit nem kiszúrás.Stez
Már hogy a tökömbe ne lenne kiszúrás? Davis 4.5 milliót bukott azzal, hogy nem IR-ra tették hanem kivágták. Megjegyzem, ennél nagyobb kiszúrás nem létezik. Egy jó játékossal nem lehet kibaszni úgy, hogy "szarhalmazba" küldik. Az NFL egy business. A játékosoknak is az. Legalábbis a 99.99%-nak az, néhány veterán kivételtől eltekintve, akik már agyonkeresték magukat, és nem nyertek még gyűrűt. Mindenki más oda megy ahol játszatják és többet keres. Ezért azt veszi csak kiszúrásnak, ha a pénze csökken.
Ha nem így lenne soha nem ment volna Malik Jackson, Campbell, Bouye, Julius Thomas, stb. Jacksonwille-be. Belichick se "kibaszásból" küld el valakit a Ninersbe vagy a Cardinalsba vagy a Brownsba, hanem szimplán oda próbál tradelni, ahonnan nem nyalhat vissza a fagyi. Biztos vagyok benne, hogy Chander Jones nem kibaszásként éli meg, hogy egy igen vaskos contractért Arizona-ban játszik. Sőt, szerintem Jamie Collins is teljesen elégedett Clevelandben. Gyűrűjük már volt, most már pénzük is van, és ha Bostonban nem kaphatták meg, mindegy, hogy hol kapják meg. Ha már itt tartunk, akkor aki nem elégedett, az éppenséggel Butler, akit Belichick megtartott. Na, az a kiszúrás. 😊

Nem mintha egy pillanatig is azt gondolnám, hogy Davis esetében bárki bárkivel ki akart volna szúrni. Jók ezek az öltözői rendrakásos konteók, de ez egy tükörsima business döntés volt. Onnantól, hogy Davis a műtét mellett döntött, nem volt értelme megtartani. Ballard jövőre nem akart vele hosszabbítani, és kompenzációs pickre se volt esély. A semmire fölösleges kifizetni 4.5 milliót.

Anderson viszont lesokkolt. 😕 Az utóbbi pár hétben kezdett megint abban a formában játszani amit reméltünk, erre tessék. A kkkva életbe... 😕

Hogy mennyire business oriented ez a játék, arra jó példa Malik Hooker személyes website-ja. Illetve ... személyes webshopja. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 171 — Colts Fan
 twitter.com/PatMcAfeeShow/status/929033268883836928
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez nagy luxus volt. Egyszerűen az, ami két éve megy Indianapolisban, meglepő. Nem szoktam meg, hogy ennyire áll a bál, szó szerint rendetlenség van, káosz, teljes zavar a fejekben. Hülye az FO, a játékosok, mindenki a másikra mutogat, mindezt részben pont akkor, amikor azért el lett távolítva Grigson, holott mindenki rákente a kakit, hogy ő volt itt a probléma forrása.

Úgy tűnik, egyáltalán nem ő volt a probléma forrása, csak egy volt a sok bibi közül.
Stez
Ezt azért nagy dőreség ennyire leegyszerűsíteni. Az a feszültség ami itt van, az nem 1 nap alatt épült ki, és azért rombolni, azaz szar öltözői hangulatot teremteni sokkal egyszerűbb, mint építeni. Ballard nem kis melót vállalt be, és szerintem őt egy kicsit sem lepte meg az, hogy ez az öltöző ide jutott, tisztában volt vele mit vállalt be. És ilyen helyzetben már nincs tiszta takarítás, ilyenkor van 1-2 áldozata is a rendrakásnak, ez most Davis lett. És tuti több volt ebben, mint egy sima vita, és aligha hiszem hogy egy Dorsett deal után ha bármi értelmes lett volna Davisben, akkor Ballard nem dobta volna be a dealbe. Az meg szerintem nagyon hasznos jelzés a többi játékosnak, hogy ha nem tetszik lehet máshova is menni - kicsit olyan BB-s, diktátori módszer, most szerintem erre szükség is van, különben nagyon elfajulhat a dolog szezon végére.

Én amúgy annyira nem sajnálom személy szerint, elmúlt 1,5 évben azért messze volt attól, hogy megszakadjon a pályán, nekem inkább úgy tűnt, hogy ment a flow-val. És nagy pénzt adni neki meg elég erős kockázat lett volna elmúlt másfél évét megnézve, mert garancia arra, hogy visszapörög nem lett volna, viszont mögötte meg ott vannak az ifjoncok, aki elől szedte volna el a snap countot. Ahogy Fleenernek is búcsút intettünk, én hasonlóként élem meg Davist is.
coltman
Nem. Mert BB nem így statuál példát. Ő úgy, hogy elküldi a szarhalmazba, Clevelandbe mondjuk az illetőt. És azért ez nem ugyanaz. A Colts jelenleg szarhalmaz, hiába fáj, ez a helyzet. Innen kivágni valakit nem kiszúrás.

És BB igenis beszed picket, nem osztogatja ő a jó játékosokat a piacnak – lásd Butlert, akinek a nyakára rá is vittek csilliárdért egy cornert, és a Pats hosszas huzavona után sem adta oda a Saintsnek a védőt.

Nézzük a realitást: Ballard azért vágta ki Davist, mert néger.

Egyébként úgy írod le, mintha ez a balhé még kb. a Grigson-érából visszacsapó „maradvány” lenne.

Nem, ez pedig teljesen új. Ez akkor kezdődött, amikor elindult a szarkavarás Luck körül, aminek a vége az lett, hogy mindenki kétségbeesett, eközben jöttek a megalázó vereségek és hasonlók.

A fiatalokat emliteni azert eleg vicces, tekintve, hogy meg a masodik koros cornerunk is annyira szanalmas teljesitmenyt nyujt, hogy a szezon elso feleben a palya kozelebe sem igazan engedtek.

Fleener szerintem teljesen mas teszta volt. Davis hullamzo volt, es tavaly mondjuk nem volt eros eve, de egyebkent osszessegeben piszok jo csere volt Grigsontol, es nem egy evet jatszott elit szinten, rossz meccsek ide vagy oda. Egyebkent pedig o nem leader, o kussban van, pont az a megszeppent idiota, aki egy cserenel azonnal a Mamat akarja felhivni... De a palyan azert egyaltalan nem lattam rajta, hogy ne akarna jatszani vagy ne tenne magat oda elegge. Sot, konkretan volt ev, amikor kis tulzassal a secondary legjobb utkozojatekosa volt, es allandoan o ment mindenfele utkozni. Soha a budos eletbe nem hajolt el es nem fosott, mint Fleener, sosem kimelte magat.

Mindmaig az egyik kedvenc megmozdulas az NFL-bol hozza fuzodik egyebkent, konnyeztem oromomben, amikor ezt a jatekot lattam. Ez a csavo coltsoskent soha a budos eletbe nem kimelte magat.


több mint 6 éve
deleted account 1 758
Ez nagy luxus volt. Egyszerűen az, ami két éve megy Indianapolisban, meglepő. Nem szoktam meg, hogy ennyire áll a bál, szó szerint rendetlenség van, káosz, teljes zavar a fejekben. Hülye az FO, a játékosok, mindenki a másikra mutogat, mindezt részben pont akkor, amikor azért el lett távolítva Grigson, holott mindenki rákente a kakit, hogy ő volt itt a probléma forrása.

Úgy tűnik, egyáltalán nem ő volt a probléma forrása, csak egy volt a sok bibi közül.
Stez
Ezt azért nagy dőreség ennyire leegyszerűsíteni. Az a feszültség ami itt van, az nem 1 nap alatt épült ki, és azért rombolni, azaz szar öltözői hangulatot teremteni sokkal egyszerűbb, mint építeni. Ballard nem kis melót vállalt be, és szerintem őt egy kicsit sem lepte meg az, hogy ez az öltöző ide jutott, tisztában volt vele mit vállalt be. És ilyen helyzetben már nincs tiszta takarítás, ilyenkor van 1-2 áldozata is a rendrakásnak, ez most Davis lett. És tuti több volt ebben, mint egy sima vita, és aligha hiszem hogy egy Dorsett deal után ha bármi értelmes lett volna Davisben, akkor Ballard nem dobta volna be a dealbe. Az meg szerintem nagyon hasznos jelzés a többi játékosnak, hogy ha nem tetszik lehet máshova is menni - kicsit olyan BB-s, diktátori módszer, most szerintem erre szükség is van, különben nagyon elfajulhat a dolog szezon végére.

Én amúgy annyira nem sajnálom személy szerint, elmúlt 1,5 évben azért messze volt attól, hogy megszakadjon a pályán, nekem inkább úgy tűnt, hogy ment a flow-val. És nagy pénzt adni neki meg elég erős kockázat lett volna elmúlt másfél évét megnézve, mert garancia arra, hogy visszapörög nem lett volna, viszont mögötte meg ott vannak az ifjoncok, aki elől szedte volna el a snap countot. Ahogy Fleenernek is búcsút intettünk, én hasonlóként élem meg Davist is.
több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tudtommal nem csak az összegzést nézik, hanem magukat a szerződéseket is. Aki óriási pénzt kap valahol, azután a régi csapata általában önmagában is kap valami cetlit.
Stez
Rosszul tudod. Először összegeznek (ráadásul a darabszámot is) és ha egy csapat rosszul jön ki ebből, akkor kerül be a kompenzációs kalapba.

Ebben a helyzetben már nem volt mit tenni szerintem. Saját maga döntötte el, hogy műtétre megy. Persze, hogy kitették.
Maga a folyamat, amíg idáig jutottak, na, az fejvakarós. (Szerintem nem volt csereértéke, a (súlyos) lágyéksérülése nem volt kérdés; nem ment volna át semmilyen fizikai felmérőn sem.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Javistatok ki ha tevedek. de kompenzacios draft cetlit akkor kaphattunk volna Davisert ha a szabadugynok piacon mi nem szerzunk hasonlo helyzetben levo jatekost, ill. osszessegeben rosszabbul jovunk ki az atigazolasokbol. Viszont elnezve a keretunket, es a fizetesi sapkankat, szerintem az FO egyaltalan nem szamolt azzal hogy a kovetkeyo FA szezon utan mi extra pickekkel szamolhatnank. Davis mellett egyebkent Mewhort es Moncrief volt olyan jatekos a keretunkben akinek potencialisan nagy penzt kellett volna fizetni, de igy vagy ugy mindharom lenullazta magat, gyakorlatilag nincs olyan jatekosunk akinek a megtartasa sokba kerulne- bar ennek en nem igazan orulok mert ez is csak azt jelzi hogy marha gyenge a keret.
Baba Yaga
Tudtommal nem csak az összegzést nézik, hanem magukat a szerződéseket is. Aki óriási pénzt kap valahol, azután a régi csapata általában önmagában is kap valami cetlit.

Meg azért tegyük hozzá, hogy kétlem, hogy nálunk brutál költekezés lesz, Ballard szvsz nem fog agresszívkodni, egy-egy jobb játékos meleltt továbbra is marad majd a Simon-féle csöndes, kemény munkásoknál. Egyébként az lehet, hogy nem kaptunk volna 4-5. kört utána, persze, így viszont a lehetőségét is kizártuk annak, hogy ez megtörténhessen és egyáltalán bármit is kapjunk. Ráadásul kiraktuk másfél héttel a trade-időszak zárása után, ezzel az erővel basszus eladhattuk volna, aztán szenvedjen vele más FO, ha a miénk szerint ekkora problémák voltak vele.

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Javistatok ki ha tevedek. de kompenzacios draft cetlit akkor kaphattunk volna Davisert ha a szabadugynok piacon mi nem szerzunk hasonlo helyzetben levo jatekost, ill. osszessegeben rosszabbul jovunk ki az atigazolasokbol. Viszont elnezve a keretunket, es a fizetesi sapkankat, szerintem az FO egyaltalan nem szamolt azzal hogy a kovetkeyo FA szezon utan mi extra pickekkel szamolhatnank. Davis mellett egyebkent Mewhort es Moncrief volt olyan jatekos a keretunkben akinek potencialisan nagy penzt kellett volna fizetni, de igy vagy ugy mindharom lenullazta magat, gyakorlatilag nincs olyan jatekosunk akinek a megtartasa sokba kerulne- bar ennek en nem igazan orulok mert ez is csak azt jelzi hogy marha gyenge a keret.