Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha S-t hozunk is az max FS lesz sz injury prone Hooker miatt. Geathers meg Fairley sztem átlagon felüli opció strong safetybe.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Coughlin says hello.

több mint 6 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 930
sok volt a football manager Stez!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Re-sign
Vinat meg kell tartani, a tobbi mehet a fenebe. Melvin is. Hadd legyen egy hulye, aki a piacon ad neki evi 10-12 milliot. Nem eri meg. Ezert a penzert jobb cornert tudunk hozni.
FA
LeGarrette Blount, RB, ket evre, evente 2-3 millioert – Tokeletesen beleillik Reich filozofiajaba, miszerint nem sztar kell, hanem korrekt, megbizhato jatekosok. Blount sokat megelt jatekos, aki azert meg most is jo, raadasul azert tovabbra is ehes a gyozelemre. Szamunkra szvsz o remek lenne, Reich raadasul jol ismeri.
Jarvis Landry, WR, evi 12-13 millio – Egyik kedvencem az idei piacon. Hasznalhato slotban, de a szelen is. Kivalo route futo, teljesen mas stilusu jatekos, mint Hilton, hamarabb kepes elszakadni, illetve remek kezei vannak, emberrel a nyakan is megcsinalja az elkapasokat. Megszokta mar, hogy szar iranyitok dobaljanak neki, ugy is bizonyitott. Ha lenne Luck… Imadnam Landryt nalunk. Noha sokak szerint a WR-poszt nalunk nem need, szerintem akkora need, hogy az valami felelmetes.
Danny Amendola, WR, ket evre, evi 3-4 millioert – Sok biztoskezu celpont, nagy hangsulyt kap a palya kozepe es a rovid, konnyu jatekok.
Justin Pugh, OL, evi 6-8 millio – Na, Pugh ugyebar manapsag RT, de en viszont szerintem visszatolnam belulre. Megitelesem szerint o ugyanis jobb guard, mint amilyen tackle. De az, hogy univerzalis, azert fontos, serules eseten lehet mozgatni akar. Hullamzo jatekos, tud baromi jo lenni, de tud rossz is lenni. Viszont ilyen arban azert megerne szvsz.
Trent Murphy, DL, evi 4-5 millio – Ballard filozofiajaba beleillik. Nem kiraly, de hasznos rotacios jatekos, akiben ott lehet, hogy akar kezdokent is jo legyen. A pass rushunk egy nagy tragya, vastagitani es javitani kell, muszaj a nyomas es a sackek. Egy dolog, hogy Lawrence-t tageloni fogja a Dallas, de ha nem tenne, akkor sem fizetnek egy rengetegszer serult, raadasul barmikor egesz eves eltiltassal fenyegetett jatekosnak evi 12-14 milliot, amennyit kerni fog. De ha a penz lenne a kerdes, akkor evi 10-et sem, szoval Lawrence itt ki is love. Ansah szinten olyan, akit szivesen latnek, igazi osero, viszont szerintem o sem az a kategoria a 12-14 millios evi penzevel, akit Ballard meg akarna fizetni. En is inkabb a nem fele huznek.
Avery Williamson, ILB, evi 8-9 millio – Ha ez a csavo kijon a piacra, nincs az a verzio, hogy ne hozzam el. Williams borzasztoan jo jatekos, futas ellen egy allat, passz ellen is jo. Nem egy tacklegyar, emiatt sokan nem tudjak, hogy o valojaban micsoda pluszt is adott evekig a Titans vedelmenek.
Brian Cushing, ILB – evi 4-5 millio, harom evre – Szemleletvaltas. A Coltsnal erre van szukseg. Cushing mentalitasa pedig valami olyasmi, amivel Indianapolisban evek ota nem talalkoztunk sajnos. Nala a hangsuly azon van, hogy micsoda leader, hogy az oltozoben mit tud adni. Emellett azert a palyan sem szar o. Sokan elfelejtik, hogy o 4-3-ban lett az ev ujonc vedoje, olyan monster szezont nyomott, amire szavak sincsenek. Okos jatekos. Nem a jovo embere, serulekeny, de en valamiert megis nagyon kedvelnem, ha nalunk kotne ki.
Hitchens nem kellene. Kicsit tul van fujva szerintem. Jo volt 2017-ben, ez igaz, elotte viszont tobb even keresztul tulsagosan is hullamzo volt. Ami sokat levon nalam az ertekebol, hogy o nem egy vezerjellem, nem egy Lee. Eberflus miatt sokan ide varjak, de en nem orulnek neki, hogy oszinte legyek.
EJ Gaines/Bashaud Breeland, CB, evi 10-12 millio – Gaines szerintem jo jatekos, semmit sem csinal rosszul. Egyeduli aggodalmam vele kapcsolatban, hogy serulekeny. Breeland hullamzo. Viszont azert megjegyzem, hogy azert nem egyszeru, amikor a masik oldaladon egy Norman rohangal, mert rad igy haromszor annyit fognak dobalni, ami nyilvan teljesen kivesz beloled mindent. Breeland szerintem nem rossz jatekos, oda mernem rakni a kezdobe nagyon siman.
Eric Reid, SS, evi 8 millio – A strongrol annyira nem beszelunk, de azert ott Hooker masik oldalan lyuk van. Reid korrekt jatekos, raadasul olyasvalaki, aki passz ellen sincs elveszve. Nem tudok elmenni szo nelkul amellett, hogy a Colts vedelme mennyire szanalmas, es nem csak tavaly volt, hanem evek ota. Ez vallalhatatlan mostmar, bele kell olni a penzt, nincs mese.

Draft
– Hatracserelnek, es elhoznam Smitht az LB-sorba, de nem felnek Ballard helyeben 10 korul elhozni peldaul egy Nelsont a tamadofalba. Mert tudjuk, hogy mit er egy jo OL.
– Ha 1/3, akkor legyen Chubb, ha olyan dominans pass rusher lesz, mint varjak (szerintem amugy nem), akkor a semavaltasban a fal szelere boven odafer Sheard masik oldalara.
– Masodik korben nyilvan fuggunk az elsotol. Ha nem ILB-t hozunk elsoben, akkor johet itt valaki. De egyebkent futo sem zavarna, mert Mack keves, az Eaglesnel pedig azert lattuk (es meg hany csapatnal), hogy ket kezdoszintu futo rotalva mennyire hatekony fegyver lehet,
– Harmadik korben WR, TE, DL.

Ez eleg kemeny FA lenne, de igazabol ha megnezzuk, a Jax sem tolt tavaly sokkal lightosabbat. Nem a koltekezes a lenyeg, hanem az, hogy megfelelo mentalitasu jatekosokba old bele, akik akarnak jatszani, ehesek a gyozelemre, kuzdenek es penzzel a zsebukben sem allnak le.

Es igen, ez olyan piac lenne, aminel azert nem szarozna Ballard, rohadt agressziv lenne es nem hagyna a sapka alatt 20-30 milliokat, mint azt a Cleveland szokta. Viszont a Coltsnal szerintem most erre van szukseg, mert egyszeruen akkora a hiany a tehetseg es a tudas teren, hogy az valami felelmetes. Muszaj megvastagitani a keretet, tobb jo, minosegi jatekost hozni, egy alap stabilitast hozni.

Kellenek a playmakerek, mint Landry, de kellenek a playmakerek es a vezerek a vedelembe is, mint peldaul Williamson. Meg kell egy-egy olyan meglepo huzas, mint peldaul egy Cushing, akibol barmikor kitorhet az allat, de ha az nem is, az oltozoben akkor is tenyezo lesz.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az nem opció, hogy behívsz egy újonc GM-et, akit aztán jól lenyúlsz a csába 😀

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Siralmas GM lennel. 8-D
Na majd en is megirom az en verziom (tudjatok, az lesz a jo). b-D

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, akkor gyorsan, még mielőtt bármi trade történne, itt egy vak "mit csinálnék én ha én lennék Stez, az Indy GM":

Cap helyzet: Jelenleg van 78 millió cap space. Ebből 9-9.5 millió kell a draftra (hacsak nem tradelünk durván hátra, de ezt nem tartom sanszosnak). Ahogy Ballard tavaly is megtette sokkal szűkebb cap helyzetben, idén is követném a gyakorlatot, és továbbgörgetnék a jövő évre körülbelül 20 milliót. Ezzel maradna nagyjából 49-50 millió elkölthető.

0. Nem hoznám el Peters-t, megtartanám a pickjeimet.

1. VIsszaigazolnám:
- Vinatieri - 3M
- Melvin - 8M
- Desir - 2M

2. Free agency
- Norwell-t nem hoznám el. Jejeje. 😊 Inkább azt csinálnám, amit Ballard tavaly a dline-al. Sok kicsi sokra megy és még akár nagy is lehet. Hagynám, hadd vigye Norwellt a Giants, akik állítólag bankot akarnak robbantani érte. Elhoznám inkább Zach Fulton-t Kansasből. Jó játékos, fiatal is, ár/értékben jobb, mint Norwell. mert ő radar alatt van. Mellé elhoznám Justin Pugh-t a Giantből ócóé. Plusz visszahoznám Mewhortot 1 év prove it szerződéssel. Így lenne 3 bevethető guard is, ami régen nem vót. Közülük kettő (Fulton és Mewhort) kifejezetten minőségi, ha egészséges. Ha meg kiesik valamelyik, Pugh több, mint bevethető kategória. Hármukra költöttem kb. annyit, mint Norwell ára lenne. Számoljunk kb. annyival. - 7 + 3 + 3.
- Carlos Hyde. Bye-bye Barkley bandwagon, megyünk az ésszerűbb úton. Hyde jó kis futó, a friscoi RB-ket szeressük is. Éppen olyan stílusú játékos, mint akire nekünk Gore helyett és Mack mellett szükségünk van. Mack, Turbin és Hyde mellett egy hátsó körös ifjúval egészíteném ki az egységet, plusz Matt Jonesnak adnék még egy esélyt. Mutatott annyit Washingtonban, hogy megérje még egy év és minimábér a próbát. - 6M
- Anthony Hitchens. Próbálok a mainstreamtől eltérni, de itt nem tudok, ez annyire kézenfekvő. - 7M
- Jarvis Landry: A minap emlegettem, nem hagyhatom őt ki. Kicsit luxus, mert igazán csak slotban jó, a szélre nem nagyon lehet kiküldeni possession receiverként. Slotba meg drága. De ott annyira jó, és a remélt Reich féle multi-bla-bla offense-ben annyira remekül illene egy ilyen játékos, hogy nem tudok ellenállni: 11M
- Phillip Gaines. Nehogymán a Kansas eltradelje a frencsájz cornerét, amikor 2018-ban olcsóbb lenne, mint visszaigazolni Gainest. Aki IR-n töltötte az idény végét, nem egy fancy választás, de éppen ez a jó benne. Nem lenne drága, a méretei jók, jó secondary iskolából jön, nem ismeretlen sem a press man sem a zónázás neki. A Wilson, Melvin, Gaines, Desir, Hairston ötössel akár neki is lehet menni az idénynek, de lehet ide még draftról hozni competition-t, ha akarjuk. Át? Talán 3.5-5M, őt nem tudom belőni, de nem lenne túl drága.
- "Ócószágok": 5-7M. Még egy LB, esetleg Moncrief, esetleg Mingo stb. Ahogy a tempó adja, itt már lehet válogatni.
- A megmaradt kb. 3-4M-t pedig vagy hozzá lehet csapni az ócóságokhoz, vagy valamelyik fenti játékosra költeni, ha többe kerülne, mint becsültem.

- Draft
- Ha Luck válla áprilisban is kérdéses, akkor QB az 1/3-ra. Be kell magunkat biztosítani. Ha Luck nem jön rendbe, meglenne rögtön az utód. Ha rendbe jön, akkor Luck mögött padozhat egy évet, és 1 év múlva olyan lazán elviszik minimum 1 első körért, mint a huzat. Ha kezd is pár meccsen és nem bőg le, akkor többért is.
- Ha Luck felépül, akkor pedig hátra trade, ha lehet. Ha nem lehet, akkor Chubb.
- 2. kör: BPA. Lehetőleg linebacker, ha akar ott olyan aki megéri. Akár fel is mehetünk pár helyet.
- 3. kör. WR. Mi itt szoktunk jó WR-eket draftolni, mást meg úgyse tudok most hasból ide írni. 😊
- 4-7. kör: RB, TE, OL, stb. Bárki, kísérletezni, hátha.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ebben lehet valami, mert a Chiefs kutyául áll a cap hellyel. Igaz, inkább pickre mehetnek, mert idén még nem sokat spórolnak vele, inkább a jövő évi és utána várható pénzétől kímélik meg magukat.

Attól függ mit kérnek érte. Egy 3. kört megérne, bár idén 3/3-unk van, ami már majdnem 2. kör. Csak az a problem, hogy ennyiért nem hiszem, hogy odaadnál. Cooks pl. első körért cserélt gazdát tavaly. Hasonló kaliberű, a contractjában ugyanott járó játékos. Nekünk most a pick többet ér szerintem. Az ilyen magas pick.

Egyébként jövőre már neki is 10 milliót kell fizetni. Nekünk nem gond, de az már alig kevesebb, mintha elhoznánk FA-n őt vagy egy hozzá hasonló top cornert. CB-ből hozzá hasonló azért általában minden évben akad. Lásd Bouye, Gilmore tavaly. Norman, Talib, Revis előtte, stb. Szal francsetuggya.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 409 — Colts fan
...Álom...Stez
😕 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Az okosok szerint a Chiefs elcserélné Peterst.
Na, ha ez igaz, fantasztikusan rohadt gyorsan el kellene őt hozni, Ballard ismeri, óriási need a poszt, Melvin pénze mehetne az ő szerződésébe, ráadásul lenne Hooker mellé egy playmaker DB-nk.

Álom lenne.

több mint 6 éve
deleted account 1 758
Alapvetően értem amit mondasz, de azért azt meg nem kell magyarázni, hogy azért az ami egy jó ideje itt zajlik a Coltsnál az pont a te állításodat cáfolja, mert mindig a fél kezdő kidől szezon közben. Persze tudom, más csapatnál is van ilyen, ez egy ilyen liga, bla-bla-bla, de azért a mértéke láthatóan nagyobb nálunk.

És ugye pl minden évben előjön a szar a gyep téma is, ami megint elég egyértelmű, és ha tényleg az akkor ki lehetne cserélni, mégse történik meg. Szóval ezek után a milliárd dolláros üzlet, ezért ez biztos meg van oldva kijelentést meg én kezelem fenntartással.
coltman
Félreértettél, nem mondtam, hogy ne lenne "valami". Valami miatt hosszú idő óta szinte minden évben a bottom 5-ben tanyázunk sérülésekben. És ez nem is újdonság, már a Manning éra végén is ez volt. Csak azt nem tudom, hogy ez vajon kondícionálási, étrendi probléma-e, vagy valami más (talaj, éghajlat, dome, karma, mittudomén).
peterk2005
Karma? Igen, ez a legvalószínűbb 😀 Hát legalább jó IT-sként értékelem, hogy ha nyakig ér a gané, akkor nem beleszarunk továbbra is, hanem valahol megfogva megpróbáljuk eltakarítani.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Alapvetően értem amit mondasz, de azért azt meg nem kell magyarázni, hogy azért az ami egy jó ideje itt zajlik a Coltsnál az pont a te állításodat cáfolja, mert mindig a fél kezdő kidől szezon közben. Persze tudom, más csapatnál is van ilyen, ez egy ilyen liga, bla-bla-bla, de azért a mértéke láthatóan nagyobb nálunk.

És ugye pl minden évben előjön a szar a gyep téma is, ami megint elég egyértelmű, és ha tényleg az akkor ki lehetne cserélni, mégse történik meg. Szóval ezek után a milliárd dolláros üzlet, ezért ez biztos meg van oldva kijelentést meg én kezelem fenntartással.
coltman
Félreértettél, nem mondtam, hogy ne lenne "valami". Valami miatt hosszú idő óta szinte minden évben a bottom 5-ben tanyázunk sérülésekben. És ez nem is újdonság, már a Manning éra végén is ez volt. Csak azt nem tudom, hogy ez vajon kondícionálási, étrendi probléma-e, vagy valami más (talaj, éghajlat, dome, karma, mittudomén).


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Az egészen biztos, hogy az étrend fontos szerepet játszik nem csak a fizikai csúcsteljesítmény elérésében, de a sérülések elkerülésének is fontos eszköze. Ami miatt fenntartással kezelem ezeket a híreket az az, hogy ez egy milliárdos biznisz, nehezemre esik elhinni, hogy akár a legrosszabb franchise-nál is ne lenne eleve már magas színvonalú ez a háttér.
peterk2005
Alapvetően értem amit mondasz, de azért azt meg nem kell magyarázni, hogy azért az ami egy jó ideje itt zajlik a Coltsnál az pont a te állításodat cáfolja, mert mindig a fél kezdő kidől szezon közben. Persze tudom, más csapatnál is van ilyen, ez egy ilyen liga, bla-bla-bla, de azért a mértéke láthatóan nagyobb nálunk.

És ugye pl minden évben előjön a szar a gyep téma is, ami megint elég egyértelmű, és ha tényleg az akkor ki lehetne cserélni, mégse történik meg. Szóval ezek után a milliárd dolláros üzlet, ezért ez biztos meg van oldva kijelentést meg én kezelem fenntartással.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Brady is ezt vallja, csak avokádóval!

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Amíg nem Norbi update-kajákat esznek Luckék, addig egy pillanatig sem lehet csodálkozni azon, hogy egyiknek a válla fos, a másiknak meg nincs térde, a harmadik meg elígérkezik vezetőedzőnek, majd visszamondja a bejelentés után.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az egészen biztos, hogy az étrend fontos szerepet játszik nem csak a fizikai csúcsteljesítmény elérésében, de a sérülések elkerülésének is fontos eszköze. Ami miatt fenntartással kezelem ezeket a híreket az az, hogy ez egy milliárdos biznisz, nehezemre esik elhinni, hogy akár a legrosszabb franchise-nál is ne lenne eleve már magas színvonalú ez a háttér.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account 1 758
No úgy néz ki Ballard vagy Reich is "észrevette" hogy kicsit sok a sérülési probléma nálunk és megpróbáljuk valamilyen új irányba terelni Rusty Jones-szal :

Jones was involved in changing the way the Bills thought about their strength and conditioning program. He is credited with pioneering the use of exercise science to great effect in football. Marv Levy referred to him as the Bills’ “secret weapon” during his time there, when the Bills no-huddle “K-Gun” offense was wearing down opposing defenses.

By crafting individual diets and workout programs for each player and depending upon their position, Jones helped to build a team that had the stamina to punish opponents. Bruce Smith gives Jones credit as “one of the main reasons” he is in the hall of fame. The ability to work with players and maximize what they eat and how they work out has become a much larger part of the game, but Jones has been on the cutting edge of it from the beginning.

After leaving Buffalo, Jones joined the Chicago Bears staff from 2005-2013. That timeline links him up with GM Chris Ballard, who was there from 2001-2012. When he arrived with the Bears, he set to work helping Brian Urlacher deal with the regular struggle he had with leg cramps and hamstring injuries.

All he was able to do was develop a program for Urlacher that let him play all 16 games for the next 7 seasons and resulted in Urlacher taking the defensive player of the year award in 2005, just a year after beginning work with Jones.


Bár nem tudom mennyire túlszínezett az Urlacheres rész, de ha nagyrészt valós, akkor egész jó húzás is lehet belőle.

 www.stampedeblue.com/2018/2/16/17021290/is-the-colts-secret-weapon-a-guy-they-just-pulled-out-of-retirement
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Feher.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt, Ventrone-ról tudsz mondani valamit?
peterk2005
Annak a Ross Ventrone-nak a bátyja, aki csúcsot döntött idény közbeni tranzakciók számában (20+ alkalommal lett kitéve, PS-ba szerződtetve, 53-as keretbe aktiválva a Pats-nél.)

Ray három éve lett kinevezve ST segédnek, amikor az addigi segéd (Judge) lett a koordinátor. Ha vittétek volna Judge-ot, akkor valószínűleg ő lett volna az utódja.

1. olvasat: Nincs ló, jó lesz a szamár is.
2. olvasat: Dugjátok fel magatoknak! (Mivel Judge-nak még nincs meg az új Pats szerződése, gyengítettétek a Pats pozícióját, mivel elvittétek a potenciális helyettest.)

Szakmailag még nehezebb megítélni, mint egy Pats DC-t. Ha valamibe biztos beleszól BB, az a ST munka.

Üdv!
Wyatt
tomi-tomi
Micsoda hullámvasút is volt az 😀
Azt hiszem, volt olyan hét, ami után nem küldtük el, meg is lepődött mindenki 😀
Ez a válasz messzemenőkig jobb, mint amit én adhattam volna 😊

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt, Ventrone-ról tudsz mondani valamit?
peterk2005
Annak a Ross Ventrone-nak a bátyja, aki csúcsot döntött idény közbeni tranzakciók számában (20+ alkalommal lett kitéve, PS-ba szerződtetve, 53-as keretbe aktiválva a Pats-nél.)

Ray három éve lett kinevezve ST segédnek, amikor az addigi segéd (Judge) lett a koordinátor. Ha vittétek volna Judge-ot, akkor valószínűleg ő lett volna az utódja.

1. olvasat: Nincs ló, jó lesz a szamár is.
2. olvasat: Dugjátok fel magatoknak! (Mivel Judge-nak még nincs meg az új Pats szerződése, gyengítettétek a Pats pozícióját, mivel elvittétek a potenciális helyettest.)

Szakmailag még nehezebb megítélni, mint egy Pats DC-t. Ha valamibe biztos beleszól BB, az a ST munka.

Üdv!
Wyatt

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt, Ventrone-ról tudsz mondani valamit?


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
 twitter.com/FieldYates/status/964250242831892480

Legalább Ballardék látják, hol az egyik legnagyobb problémánk.
Tony Adams
Még nem írt alá,úgyhogy óvatosan kezeljük a dolgot:

Colts hired Patriots assistant special teams coach Raymond Ventrone as special teams coordinator.

Finally, the Colts have brought on veteran coach Alan Williams – most recently of the Detroit Lions – to coach the secondary. Before his four-year run in Detroit, Williams was the Vikings’ defensive coordinator.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na abban a jó, hagyjuk meg a direktbe DE-feladatokat másnak
Wyatt
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ebbe a Coltsnak engednek beleszólást
wmitty
Ha nem lesz OT-tek, akkor lehet, hogy lesz beleszólásotok 😛

több mint 6 éve
wmitty Indianapolis Colts 709 — Colts fan
Na abban a jó, hagyjuk meg a direktbe DE-feladatokat másnak
Wyatt
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ebbe a Coltsnak engednek beleszólást

Otthonom MisColts
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Értem, nekem akkor is fura volt, ő sokkal inkább NT-ként élt a fejemben. Lehet, simán jó lenne endnek is 😊

Hightowerhez pici kiegészítés: amikor direktben DE-ként játszattuk, akkor nem volt túl sikeres. Viszont, amikor LB volt, és néha felállt DE-ként is, azért jól pusztított. Ami viszont a legjobb volt nála, amikor LB-ként ment blitzelni, akár késleltetve is. Na abban a jó, hagyjuk meg a direktbe DE-feladatokat másnak 😊 Sheard teljesen más típus, neki nyilván jobban fekszik