Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 6 éve
deleted account 1 758
Igazan nem kell pedig sokat legorgetni. Xd
Stez
Látom franchiset akarsz ebből, hogy a név sokáig fent maradjon 😀
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Igazan nem kell pedig sokat legorgetni. Xd

több mint 6 éve
Farky Indianapolis Colts 8 291 — ℧
Nincs adminisztralva a tippem.
Stez
elveszett a nagy hsz tömegben, melyik volt az?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Nincs adminisztralva a tippem.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem jól gondolják. Ballard nem költene ennyit. Nem is éri meg. OBJ egy állat, de mégiscsak egy elkapó, nem egy QB. Egyszerűen nem ér első köröket plusz egyből 20 milliós szerződést is. Külön-külön megérné, együtt túl sok, sose hozná vissza a befektetést.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Azért röhögök, hogy látom a szakértőket nem hagyja nyugodni OBJ és hogy ugyan a 3 logikus csapat közül az egyik a Colts, de Ballardot nézve ennek semmi esélye. Most kell elkezdeni behűteni a pezsgőt, mert ha teljesen esélytelen, akkor megtörténik? 😀
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Sam Darnold, QB (USC) vagy Shaquem Griffin, LB (UCF).

Vagy | Barbrady felugyelo, Jimbo, Folyoviz torzsfonok esetleg a denveri musztangok bajnokcsapata. |

több mint 6 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Ballard 2 mondása jár az én fejemben: BPA (kc-vel top dl-re húztak top dl-t), és a falak (o/d line) a legfontosabbak. Nem véletlenül nézte meg a notre dame-ot.
Farky-hoz csatlakozom és olinera tennék: Quenton Nelson, OG, Notre Dame.

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Mintha Smithben nem lenne ugyanugy oriasi upside. Semmivel sem rosszabb prospect, mint Edmunds, sot.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Miami nem idénre hozná a QB-t, hanem jövőre, ahogy a Chiefs Mahomes-t. Jövőre 26.5 milla lesz a cap terhe, 13 milla dead cappel, de 18 milliót tudnának spórolni azzal, ha kirakják. JPP-t most 22 milla dead cappel tradelte el a Giants. Ha van egy új QB, akkor a Dolphins egy percet nem fog gondolkodni, hogy mit lépjen.

Arizonaban meg azonnal kezdhetne is. Úgyhogy a Bills-en kívül is van azért jelölt, a Bills csak annyiban nagyobb esély, hogy ők az egész offseasonjukat a QB húzásra tették fel. McCarron az egyetlen értelmesnek nevezhető QB a rosterükön, aki 3 millióért fog játszani idén. Kb. érezhető, hogy mire taksálják... Szerintem akkor is QB-t húznak, ha kimegy a topX. Akkor behúzzák Jackson-t és megpróbálnak belőle csinálni valamit.

Ilyen korülmények között én szinte biztos vagyok benne, hogy a top5-ben rekord számú QB fog kimenni. Sajnos éppen ez jelentheti azt, hogy nem lesz letrade partner. Viszont ezzel Chubb jó eséllyel behúzható, és akkor megtettük ami ésszerű. (Chubb bár nem vagyok elájulva tőle, de azért nem arról van szó, hogy félbéna boom or bust lenne. Ha nem sérül le, ha egészséges marad, akkor a várható minimum az egy - fiatal, nem Colts-os vénember - Trent Cole féle futás ellen kiváló, pass rushban so-so-to-ok DE, aki mondjuk strong side-on egy évtizedig is hasznos kezdő lehet.)

Edmunds nálam azért jön szóba, mert olyan upside van a srácban, amit nem tudok nem ignorálni. Viszont nála azért bőven megvan az esély, hogy lesz egy "simán kiváló" pozícióban sem kötött LB, aki viszont mint ilyen, reach 1/6-ra. De benne van egy Kikli+Hightower mix, aki egyszerre tudna terror lenni a LOS mögött, tudna TE-ket levédekezni, lenne elit blitzer és még erre extraként pass rush snapekre is beállítható. Ilyen all around korszakos játékos kevés van, ilyenért 1/6 bőven megérné. De ez az a plafon, ami azért távolról sem tuti. Viszont ennyi top50 pickkkel, főleg, ha Chubb kimegy előttünk, akkor egy rizikósabb pick bevállalható az upside kedvéért.

Ugyanezt érzem egyébként Davenporton is. Sok még a tanulnivalója, de 2. 3. évére ha jó kezekben van és tud is tanulni - mert ez a játékoson is múlik, milyen személyiség, stb. - akkor egy beast lehet belőle. Úgyhogy ha pl. csúszna az első kör végéig, nekem az is tetszene, ha első körben hátra trade, ILB/CB, aztán a második körösökkel feltrade az első kör végébe Davenportért.

(Harold Landry nálam top pickként nem játszik. Hasonló tweener mint Sheard, Beasley. Vagy pl. amilyen Mathis volt. Ilyenekkel inkább később kísérleteznék, mert még ha be is válik 4-3 endként, a méretei miatt kb. ott lehet a reális plafonja, ahol Chubb elvárhatója van. Persze mindig akad 1-1 Mathis meg Brady, de ezeket ne 1. körben próbáljuk megtalálni, ott túl drága a kísérlet.)


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Nem tudom mit nem lehet érteni azon amit Wyatt írt a trade el kapcsolatban..
Tavaly a kansas honnan ment fel Mahomes ért úgy, hogy rosteren volt egy top10es QB-ja?
gordon
És mit nem lehet azon megérteni, hogy a "ha szar kivágom pár misiért (asszem kb 3-4M) vs 20+ misiért" között jelentős különbség van? 😉 Plusz AS még egy ótvar szar teljesítményt is tolt erre 2016-ban, szóval minden együtt állt ehhez a húzáshoz. Tannenhill se jó, de két DM-mel 35 misit kilapátolni a cap-ből - ótvar nagy marhaság lenne, kivéve ha nem mondják azt, hogy akkor rebuild. Szerintem.
több mint 6 éve
uatu Indianapolis Colts 902 — uatu@freemail.hu
Teljesen egyértelmű, hogy a Bills irányítót akar és az 1/2, 1/4, 1/5, 1/6 valamelyikére pályázik. Giants valószinüleg QBt húz, szóval az kiesik. 1/4-en jóeséllyel kimegy Barkley. A Denver egyelőre számomra teljes homály. Szóval az maradt meg mi. Ha a Denver nem QB-t húz, és nem cserél, akkor nálunk csörögni fog a telefon, ez tuti. Ballard meg még egy csapatot lehúzhat.

Szerkesztette: uatu
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 523 — JAFL Tampa GM
Nem tudom mit nem lehet érteni azon amit Wyatt írt a trade el kapcsolatban..
Tavaly a kansas honnan ment fel Mahomes ért úgy, hogy rosteren volt egy top10es QB-ja?
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Ez szép.
QB a legértékesebb poszt, eddig van értelme az elejének.

Nyilván nem ér sokat egy elit DL LB-sor nélkül, mert simán kivégzed. Csak ha egy elit DE-t vagy LB-t húzhatsz az elején, és mindkettő need, akkor nem igazán kérdés a helyzet. A DE fontosabb, a tőkeráfordítás (mind anyagi, mind draftjogbeli) is magasabb. Én ezt a nagy LB-fosást sem értem. Nem kell 1. kör elején off-ball LB-t szerezni, azt bőven lehet 2-3. körben is, na most nektek meg elég sok picketek van. Tök logikus lenne, 1. körben megszerezni egy korszakos pass rushert, majd hozni egy fasza LB-t. Fordítva erre egyrészt kisebb az esély, a beválási arány is minimum kérdéses (mármint, hogy ér-e 1/6-ot egy LB. Mert ahhoz kb Hall of Fame-karrier kell, mert nem annyira értékes poszt, mint egy DE), és a költségek is. Most egy elit DE-t megkaphattok 24 millióért 4 évre. A piacon meg majd 60 millióért hozhattok egyet 4 évre. LB-t hoztok 24 millióért 4 évre? A piacon meg mondjuk 40-ért, de akár már 30-ért is. Melyiken nyersz nagyobbat? De a leglényegesebb, hogy a csapatok is úgy gondolják, hogy a pass rusher (meg még jó néhány poszt) fontosabb, így az off-ball LB-k később kezdenek kimenni, így a 2. körben is vannak olyanok, akik csak a tehetségük miatt simán lehetnének előrébb, és nagyot tudnak dobni a védekezésen. Egy fullbacket sem fognak elvinni 4. kör előtt, még akkor sem, ha tényleg új szintre tudná emelni a futójátékot és még passzoknál is használható. A pozíciós értéke miatt

A De Geá-s példa is hülyeség. Egyrészt, mert javulni a Fradi védelme, ha szerződtetnék, igen. Másrészt ebből a példád alapján az következik, hogy védőt, védekező középpályást nem vesznek, pedig ki tiltja meg? A még nagyobb baj, hogy ebből meg az következik, hogy ha 1/6-on DE jön, akkor nem jöhet a 2-3. körben LB, aki simán marha jó lehet. De ha le tudod cserélni Dibuszt olyanra, aki 10 évig a világ egyik legjobbja lehet, és utána is tudod még mindig javítani a védelmet, akkor megcsinálod. Ha húzol egy 10 évre elit pass rushert, akkor örülsz majd, hogy ott van Sheard a másik oldalon, meg hogy Basham be tud ugrani még, mert az egész sorod NFL-elit lesz, ami megkönnyíti a többiek dolgát. Ettől még kell LB, és fog is jönni, de azt lehet később is találni olyat, aki NFL-szintre hozza a csapatot. Vagy most csak azért draftolsz az elején egy puntert, mert az nincs a csapatban? BPA>need. Ha csak nincs közel azonos szinten a nagyobb needen lévő posztból.

De én örülnék, ha inkább elvinnétek egy LB-t, és a második körben próbálnátok max DE-t keresni. Nekem nem szükséges, hogy intenzíven javuljatok 😀

Az utolsó rész megint rövidlátás.
1 7 Tampa Bay Buccaneers
1 8 Chicago Bears
1 9 San Francisco 49ers
1 10 Oakland Raiders
1 11 Miami Dolphins
Na most egyrészt a Dolphinsnál nagyon bőven benne van, hogy de, húznak, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy például ott van 1/15-re az Arizona.

A Bills szépen ücsörög, hogy ááá, 1/7 és 1/11 között úgysem megy ki irányító. Majd szépen koppan, amikor 1/11-nél jön Goodell bácsi, hogy a Cardinals felcserélt 1/11-re eléjük, és elviszi az irányítójukat. Tavaly a Bears is bevállalta, hogy felment az 1/1-es Garrett-választás után 1/2-re Trubiért, nem azért, mert a 49ers vitte volna, hanem mert más elvitte volna a 49ers pickjét, hogy bejöjjön a Chicago elé.

Nem feltétlenül viszi el a Bills a ti picketeket (simán viheti a Brownsét is, ha mindenképpen kell a 4. irányító), sőt az sem biztos, hogy felmegy irányítóért (bár akkor az eddigi holt szezonbeli tevékenységük minimum érdekes lenne), de az, hogy az 1/7 és az 1/11 között nem lesz irányítóhúzás, azt nem lehet garantálni, mert bármikor beelőzheti őket egy cserével. Na ez a logikája.
Wyatt
Problemo uno. Nem tudom mennyire figyelted Ballard UFA-zását, de a kit és hogy hozunk a piacról eléggé nem úgy müxik, ahogy mondod. Ő pár évre hoz játékosokat ahogy a trend kinéz, nem fog Von Miller és hasonló jellegű nagy igazolásokat UFA-ról behúzni, hanem az elit játékosokat tisztán draftról akarja összeszedni. Ergo hogy 60 vagy 40 milla a DE/LB poszt közötti különbség a piacon itt irreleváns számunkra, mivel nem elit, hanem rotációs és/vagy egy max jó kezdőt hoz, ott meg már nem akkora a különbség.

Fradi védelme statisztikai alapon javulna, de szignifikáns, javulásnak is nevezhető dolog aligha lenne. De ez egy mellékszál, meg teória, nem akarok ebbe mélyebben belemenni, mert a végén még kitiltanak 😀

Azzal meg erősen vitatkoznék, hogy Chubb korszakos DE, messze van ő attól, plusz futott egy szar combine-t. Túl nagy a hype rajta, hasonlóképp mint Barkleyn. De amúgy meg csapatépítés szempontjából hatásosabb ha egy szolid alapot építesz, és arra húzol rá 1-2 elitet, mint hogy egy amúgy jó sort tovább javítasz, míg egy hulladék LB sort (ami nem vicc, de tényleg CFL szint), csak később tuningolsz meg. Eaglesnek a védelme is azért volt jó tavaly, mert sok hasonló képességű játékos alkotta, és nem azért, mert volt benne egy Von Miller vagy JJ Watt, és mellette meg közepes játékosok. És azért 2-3 körben húzott játékosok inkább projekt playák, akik nem feltétlen azonnal a mély vízbe dobható játékosok. Nekünk viszont LB posztra most kell egy olyan, aki rögtön első naptól tudja vinni, a posztot. Na most ILB-ből van Edmunds, Vander Esch meg Evans, ami utána jön az már erősen nem day 1 kezdő szint. Ergo ha rizikózunk, hogy nem húzunk be egyet első körben, akkor simán lehet, hogy a másodikban már egyik se lesz bent, akkor meg húzhatunk egy tényleg nagyon komoly, 3-4-5 körre taksált Scalest vagy Jewellt. Azzal tényleg nagyon ki lennénk segítve...Btw csak halkan jegyzem meg, hogy volt egy olyan amatőr játékos, akit anno 5. körben választottak ki DE poszton. Nem tudom ismerős-e? Szóval a "lutri" faktor meg bármelyik poszton össze jöhet a hátsó körös draftoknál, de ezt most pont neked kéne magyaráznom? Nemá'! 😉

Bills tradet meg már leírtam egy hete, hogy mi a fasznak jönne fel a Bills hozzánk, kb elég ha felmegy a 49-ers szintre, azért a pár helyért nem kell sokat adnia, a Cardinals meg nem fog 8-9 helyeket feljönni, mert azért a fél draftot el kéne adnia. Így Bills megvédte poziját Cards-szal szemben, és mégsem kellett többet adnia, hogy feleslegesen feljöjjön 6 helyet a szükséges 2-3 helyett. 'Finst meg megint leírtam, hogy Suh kivágása, és 10+M deadcap után meglepődnék, ha kivágnák Tannenhillt is 20+M-ért. Az meg megint csak nem túl valószínű, hogy 10M-t fizess egy csere irányítónak, feltéve ha értelmes GM vagy. De nem is értelek, ha az elején ennyire pénz alapon tudtad a draftolást számolni, akkor ez itt hogy tűnt el? 😊
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
De miért garancia hogy Chubb elit DE lesz? Persze, Smith meg Edmunds esetében ez ugyan úgy igaz. Bosa 5 tizeddel ment jobb 3conet, Miller majd 7 tizeddel. Hiába ment 4.6os 40et, szerintem nem lesz még csak kiemelkedő se a ligában, nem hogy elit. Aztán a fejemre lehet olvasni pár év múlva ezt a kommentet amikor sorra hozza a double digit sackes szezonokat 😊
DE-ben van ember akit be lehet rakni a kezdőbe, lbből nincs. Chubb sztem nem annyival jobb, mint Key, Davenport, Landry, Hubbard, Okoronkwo, Sweat, Lorenzo Carter, mint amennyivel jobb Edmunds/Smith a második kör elején elérhető LB-knél. És ennyi pass rusher nem fog kimenni 1.körben szvsz.
De mi is (én is) csak a szót fossuk, csomó minden változhat még a draftig, aztán majd nézünk amikor elhozzuk Suttont 1/6on 😀...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Illetve még az látszik, hogy kb mindenhova kell ember. Akkor viszont marad a poszt értéke és a tehetség találkozása.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Köszi Coltman, kb leírtad egy az egyben amire én is gondoltam (én is majdnem írtam h akk húzzunk QB-t ennyi erővel 😀)
Én annyi rációt látok egy újabb letradeben, hogy ha a 4 QB-ból egy marad (ehhez az kell, hogy a Giants/Jets/Broncos közül vki ne QB-t vigyen) 1/6ra, akkor ott már bárki betrade-elhet bárki elé, és nem fog várni a Bills 12ig. Draft előtt értelmetlen lenne, de ha pl a Broncosnak csak 3 QB tetszik és azokat mind kiviszik, akk vihetik Nelsont v Barkleyt. Igaz akkor Elwayéknek is ott lesz a lehetőség körbetelefonálni, h kinek mennyit is érne az 1/5.
De még az is benne van, hogy valaki épp Chubbért v Barkleyért jönne fel a draft során, akár csak pár helyet. De utánunk a Bears, 9ers (Ha Fostert kivágják) Raiders is húzhat ILB-t, szóval ha Ballardék úgy gondolják h Edmunds / Smith az emberünk, akkor lehet nem is kockázatnak és berántják 1/6on.
Legutóbbi mockok amit olvastam:
1/6 Edmunds (Wayne Staats, landof10)
1/6 Barkley (Jared Dubin, CBS)
1/6 Chubb (R.J White, CBS, igaz itt első 4 pick QB és Barkley az 5.)
1/6 Edmunds (Lance Zierlein, Nfl.com)
1/12 Harold Landry, 1/22 Derrius Guice (Peter Schreger, Nfl.com, trade a Billsel)
A nyilvánvaló látszik: mindenki vakon van egyelőre és erősen tippelget.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....
Borbinho
Jó, de ha nem lenne LS, nem hozol az első körben azt, csak azért, mert ott nincs ember. A pass rusher értéke sokkal nagyobb, mint egy ILB-é. És nem kötelező húzni az 1/6-on sem, lejjebb lehet menni, mint ahogy a 2. körben is lehet feljebb menni
Wyatt
Evidens, de azért te is érzed, hogy az LS vs ILB vs DE hasonlat sántít. Az egyik posztot UDFa-ról meg lehet oldani, a másik kettőnél általában top pick kell, hogy top játékos legyen (főleg a DE). Én csak azt mondom, hogy a DE állományunk még fogjuk rá, de az LB állományunk botrányos. Sheard run ellen jó lehet és némi pass rusht is generálhat, ezért őt RDE-be képzelném el (erős oldalra). És akkor kéne egy Von Miller, aki a gyenge oldalon baszná szájba a tackleöket( mondjuk neki aztán kb tök8, ki van vele szemben...) Na Von Millerből sincs sok a ligában...Inkább adnék a tavalyi 3.körös Bashamnek lehetőséget és hoznék neki (+ Sheardnek) vetélytársat később, hogy küzdjenek a kezdőért, mint h ILB-be bízzak, hogy csúszik valaki. Hiába számokban lehet fontosabb a DE, egy ilyen 43ban vagy az ILB-n lesz a mikrofonos sisak (értsd= ő a def leader, playcaller), vagy egy S-en. És az ILB sorunk ami CFL szintű se, nem a DE sorunk. Oda legalább van egy átlagos (Sheard) + egy projekt játékosunk. Az LB sorba van egy Simonunk, aki 34 OLB-n kívül mást NFL-ben még soha nem játszott. Chubb tape alapján talán még jobb is, mint JG, lol, sok volt a pálinka, természetesen Myles Garrett, nem a Dallas HC 😀 aki 1/1 lett tavaly. Mégis úgy érzem, h össz a teljes def szempontból Smith v Edmunds többet tudna adni, főleg egy 2.kör elejei DE pickkel.
De mivel még mindig van egy hónap draftig, amíg FA igazolások, trade-ek meg blázos videók is történhetnek, kb semmi értelme erről gondolkozni 😊 csak hát, hosszú az offseason....
Minél többet nézem a draft classt és a rostert, annál inkább tűnik (reális) opciónak a letrade 1/6Rról... Chubb/Barkley ide vagy oda.
Borbinho
Az tök mindegy hogy kin van a mikrofon, ki hívja a playeket, attól még a pass rusher a második legfontosabb pozíció a QB után. Prémium pozícióról beszélünk. Ezért is nehéz top rushert hozni FA-ről mert egyszerűen nagyon ritkán engedik ki őket a piacra, viszont ILB-t azért lehet igazolni. Én Edmundsot pl. bírnám hozzánk, de leginkább azért mert megvan hozzá mindene hogy OLB legyen, mégha 3-4 sokan inkább ILB-nek látják. 19 éves, remek paraméterekkel, nagy upsideal. Ha valaki akkor egy Fangio képes belőle pass rushert faragni. Az meg ha sokoldalú és szükség esetén ILB-ben is vevethető az meg csak extra. Chubb lenne a kézenfekvő nektek... Ha letrade akkor talán Hubbard aki 4-3 lehetne DE pass rush potenciállal vagy esetleg az említett Davenport...
Tomcsik
Ezen tézis alapján akkor QB-t kéne draftolnunk, mert az a legértékesebb poszt, mivel Luck ugye még mindig csak rehabol. Nem sok értelme van. Hiába van elit rushered, ha a LB sor egy kalap fos, akkor lehet hogy Tannenhillt vagy Borszeszt meg lehet szorongatni, de egy komolyabb QB rögtön látja a gyenge pontot és bedobja a LB sorra, úgy hogy a rusher oda se ér. DE poszton van használható emberünk, LB poszton egy se. Ez kb olyan lenne, mint ha azt mondanánk, hogy ha a Fradi leigazolná De Geat, akkor jelentősen javulna a védelme.

Btw azt a logikát még mindig nem látom, hogy a Bills miért tradelne velünk, mert kb aki köztünk meg a Bills között van az tuti hogy nem húz QB-t, tehát max a Brownssal dealel, ha a Broncost akarja előzni, de hogy velünk nem az szinte tuti.
coltman
Ez szép.
QB a legértékesebb poszt, eddig van értelme az elejének.

Nyilván nem ér sokat egy elit DL LB-sor nélkül, mert simán kivégzed. Csak ha egy elit DE-t vagy LB-t húzhatsz az elején, és mindkettő need, akkor nem igazán kérdés a helyzet. A DE fontosabb, a tőkeráfordítás (mind anyagi, mind draftjogbeli) is magasabb. Én ezt a nagy LB-fosást sem értem. Nem kell 1. kör elején off-ball LB-t szerezni, azt bőven lehet 2-3. körben is, na most nektek meg elég sok picketek van. Tök logikus lenne, 1. körben megszerezni egy korszakos pass rushert, majd hozni egy fasza LB-t. Fordítva erre egyrészt kisebb az esély, a beválási arány is minimum kérdéses (mármint, hogy ér-e 1/6-ot egy LB. Mert ahhoz kb Hall of Fame-karrier kell, mert nem annyira értékes poszt, mint egy DE), és a költségek is. Most egy elit DE-t megkaphattok 24 millióért 4 évre. A piacon meg majd 60 millióért hozhattok egyet 4 évre. LB-t hoztok 24 millióért 4 évre? A piacon meg mondjuk 40-ért, de akár már 30-ért is. Melyiken nyersz nagyobbat? De a leglényegesebb, hogy a csapatok is úgy gondolják, hogy a pass rusher (meg még jó néhány poszt) fontosabb, így az off-ball LB-k később kezdenek kimenni, így a 2. körben is vannak olyanok, akik csak a tehetségük miatt simán lehetnének előrébb, és nagyot tudnak dobni a védekezésen. Egy fullbacket sem fognak elvinni 4. kör előtt, még akkor sem, ha tényleg új szintre tudná emelni a futójátékot és még passzoknál is használható. A pozíciós értéke miatt

A De Geá-s példa is hülyeség. Egyrészt, mert javulni a Fradi védelme, ha szerződtetnék, igen. Másrészt ebből a példád alapján az következik, hogy védőt, védekező középpályást nem vesznek, pedig ki tiltja meg? A még nagyobb baj, hogy ebből meg az következik, hogy ha 1/6-on DE jön, akkor nem jöhet a 2-3. körben LB, aki simán marha jó lehet. De ha le tudod cserélni Dibuszt olyanra, aki 10 évig a világ egyik legjobbja lehet, és utána is tudod még mindig javítani a védelmet, akkor megcsinálod. Ha húzol egy 10 évre elit pass rushert, akkor örülsz majd, hogy ott van Sheard a másik oldalon, meg hogy Basham be tud ugrani még, mert az egész sorod NFL-elit lesz, ami megkönnyíti a többiek dolgát. Ettől még kell LB, és fog is jönni, de azt lehet később is találni olyat, aki NFL-szintre hozza a csapatot. Vagy most csak azért draftolsz az elején egy puntert, mert az nincs a csapatban? BPA>need. Ha csak nincs közel azonos szinten a nagyobb needen lévő posztból.

De én örülnék, ha inkább elvinnétek egy LB-t, és a második körben próbálnátok max DE-t keresni. Nekem nem szükséges, hogy intenzíven javuljatok 😀

Az utolsó rész megint rövidlátás.
1 7 Tampa Bay Buccaneers
1 8 Chicago Bears
1 9 San Francisco 49ers
1 10 Oakland Raiders
1 11 Miami Dolphins
Na most egyrészt a Dolphinsnál nagyon bőven benne van, hogy de, húznak, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy például ott van 1/15-re az Arizona.

A Bills szépen ücsörög, hogy ááá, 1/7 és 1/11 között úgysem megy ki irányító. Majd szépen koppan, amikor 1/11-nél jön Goodell bácsi, hogy a Cardinals felcserélt 1/11-re eléjük, és elviszi az irányítójukat. Tavaly a Bears is bevállalta, hogy felment az 1/1-es Garrett-választás után 1/2-re Trubiért, nem azért, mert a 49ers vitte volna, hanem mert más elvitte volna a 49ers pickjét, hogy bejöjjön a Chicago elé.

Nem feltétlenül viszi el a Bills a ti picketeket (simán viheti a Brownsét is, ha mindenképpen kell a 4. irányító), sőt az sem biztos, hogy felmegy irányítóért (bár akkor az eddigi holt szezonbeli tevékenységük minimum érdekes lenne), de az, hogy az 1/7 és az 1/11 között nem lesz irányítóhúzás, azt nem lehet garantálni, mert bármikor beelőzheti őket egy cserével. Na ez a logikája.

több mint 6 éve
deleted account 1 758
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....
Borbinho
Jó, de ha nem lenne LS, nem hozol az első körben azt, csak azért, mert ott nincs ember. A pass rusher értéke sokkal nagyobb, mint egy ILB-é. És nem kötelező húzni az 1/6-on sem, lejjebb lehet menni, mint ahogy a 2. körben is lehet feljebb menni
Wyatt
Evidens, de azért te is érzed, hogy az LS vs ILB vs DE hasonlat sántít. Az egyik posztot UDFa-ról meg lehet oldani, a másik kettőnél általában top pick kell, hogy top játékos legyen (főleg a DE). Én csak azt mondom, hogy a DE állományunk még fogjuk rá, de az LB állományunk botrányos. Sheard run ellen jó lehet és némi pass rusht is generálhat, ezért őt RDE-be képzelném el (erős oldalra). És akkor kéne egy Von Miller, aki a gyenge oldalon baszná szájba a tackleöket( mondjuk neki aztán kb tök8, ki van vele szemben...) Na Von Millerből sincs sok a ligában...Inkább adnék a tavalyi 3.körös Bashamnek lehetőséget és hoznék neki (+ Sheardnek) vetélytársat később, hogy küzdjenek a kezdőért, mint h ILB-be bízzak, hogy csúszik valaki. Hiába számokban lehet fontosabb a DE, egy ilyen 43ban vagy az ILB-n lesz a mikrofonos sisak (értsd= ő a def leader, playcaller), vagy egy S-en. És az ILB sorunk ami CFL szintű se, nem a DE sorunk. Oda legalább van egy átlagos (Sheard) + egy projekt játékosunk. Az LB sorba van egy Simonunk, aki 34 OLB-n kívül mást NFL-ben még soha nem játszott. Chubb tape alapján talán még jobb is, mint JG, lol, sok volt a pálinka, természetesen Myles Garrett, nem a Dallas HC 😀 aki 1/1 lett tavaly. Mégis úgy érzem, h össz a teljes def szempontból Smith v Edmunds többet tudna adni, főleg egy 2.kör elejei DE pickkel.
De mivel még mindig van egy hónap draftig, amíg FA igazolások, trade-ek meg blázos videók is történhetnek, kb semmi értelme erről gondolkozni 😊 csak hát, hosszú az offseason....
Minél többet nézem a draft classt és a rostert, annál inkább tűnik (reális) opciónak a letrade 1/6Rról... Chubb/Barkley ide vagy oda.
Borbinho
Az tök mindegy hogy kin van a mikrofon, ki hívja a playeket, attól még a pass rusher a második legfontosabb pozíció a QB után. Prémium pozícióról beszélünk. Ezért is nehéz top rushert hozni FA-ről mert egyszerűen nagyon ritkán engedik ki őket a piacra, viszont ILB-t azért lehet igazolni. Én Edmundsot pl. bírnám hozzánk, de leginkább azért mert megvan hozzá mindene hogy OLB legyen, mégha 3-4 sokan inkább ILB-nek látják. 19 éves, remek paraméterekkel, nagy upsideal. Ha valaki akkor egy Fangio képes belőle pass rushert faragni. Az meg ha sokoldalú és szükség esetén ILB-ben is vevethető az meg csak extra. Chubb lenne a kézenfekvő nektek... Ha letrade akkor talán Hubbard aki 4-3 lehetne DE pass rush potenciállal vagy esetleg az említett Davenport...
Tomcsik
Ezen tézis alapján akkor QB-t kéne draftolnunk, mert az a legértékesebb poszt, mivel Luck ugye még mindig csak rehabol. Nem sok értelme van. Hiába van elit rushered, ha a LB sor egy kalap fos, akkor lehet hogy Tannenhillt vagy Borszeszt meg lehet szorongatni, de egy komolyabb QB rögtön látja a gyenge pontot és bedobja a LB sorra, úgy hogy a rusher oda se ér. DE poszton van használható emberünk, LB poszton egy se. Ez kb olyan lenne, mint ha azt mondanánk, hogy ha a Fradi leigazolná De Geat, akkor jelentősen javulna a védelme.

Btw azt a logikát még mindig nem látom, hogy a Bills miért tradelne velünk, mert kb aki köztünk meg a Bills között van az tuti hogy nem húz QB-t, tehát max a Brownssal dealel, ha a Broncost akarja előzni, de hogy velünk nem az szinte tuti.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Whatever...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 921
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....
Borbinho
Jó, de ha nem lenne LS, nem hozol az első körben azt, csak azért, mert ott nincs ember. A pass rusher értéke sokkal nagyobb, mint egy ILB-é. És nem kötelező húzni az 1/6-on sem, lejjebb lehet menni, mint ahogy a 2. körben is lehet feljebb menni
Wyatt
Evidens, de azért te is érzed, hogy az LS vs ILB vs DE hasonlat sántít. Az egyik posztot UDFa-ról meg lehet oldani, a másik kettőnél általában top pick kell, hogy top játékos legyen (főleg a DE). Én csak azt mondom, hogy a DE állományunk még fogjuk rá, de az LB állományunk botrányos. Sheard run ellen jó lehet és némi pass rusht is generálhat, ezért őt RDE-be képzelném el (erős oldalra). És akkor kéne egy Von Miller, aki a gyenge oldalon baszná szájba a tackleöket( mondjuk neki aztán kb tök8, ki van vele szemben...) Na Von Millerből sincs sok a ligában...Inkább adnék a tavalyi 3.körös Bashamnek lehetőséget és hoznék neki (+ Sheardnek) vetélytársat később, hogy küzdjenek a kezdőért, mint h ILB-be bízzak, hogy csúszik valaki. Hiába számokban lehet fontosabb a DE, egy ilyen 43ban vagy az ILB-n lesz a mikrofonos sisak (értsd= ő a def leader, playcaller), vagy egy S-en. És az ILB sorunk ami CFL szintű se, nem a DE sorunk. Oda legalább van egy átlagos (Sheard) + egy projekt játékosunk. Az LB sorba van egy Simonunk, aki 34 OLB-n kívül mást NFL-ben még soha nem játszott. Chubb tape alapján talán még jobb is, mint JG, lol, sok volt a pálinka, természetesen Myles Garrett, nem a Dallas HC 😀 aki 1/1 lett tavaly. Mégis úgy érzem, h össz a teljes def szempontból Smith v Edmunds többet tudna adni, főleg egy 2.kör elejei DE pickkel.
De mivel még mindig van egy hónap draftig, amíg FA igazolások, trade-ek meg blázos videók is történhetnek, kb semmi értelme erről gondolkozni 😊 csak hát, hosszú az offseason....
Minél többet nézem a draft classt és a rostert, annál inkább tűnik (reális) opciónak a letrade 1/6Rról... Chubb/Barkley ide vagy oda.
Borbinho
Az tök mindegy hogy kin van a mikrofon, ki hívja a playeket, attól még a pass rusher a második legfontosabb pozíció a QB után. Prémium pozícióról beszélünk. Ezért is nehéz top rushert hozni FA-ről mert egyszerűen nagyon ritkán engedik ki őket a piacra, viszont ILB-t azért lehet igazolni. Én Edmundsot pl. bírnám hozzánk, de leginkább azért mert megvan hozzá mindene hogy OLB legyen, mégha 3-4 sokan inkább ILB-nek látják. 19 éves, remek paraméterekkel, nagy upsideal. Ha valaki akkor egy Fangio képes belőle pass rushert faragni. Az meg ha sokoldalú és szükség esetén ILB-ben is vevethető az meg csak extra. Chubb lenne a kézenfekvő nektek... Ha letrade akkor talán Hubbard aki 4-3 lehetne DE pass rush potenciállal vagy esetleg az említett Davenport...

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....
Borbinho
Jó, de ha nem lenne LS, nem hozol az első körben azt, csak azért, mert ott nincs ember. A pass rusher értéke sokkal nagyobb, mint egy ILB-é. És nem kötelező húzni az 1/6-on sem, lejjebb lehet menni, mint ahogy a 2. körben is lehet feljebb menni
Wyatt
Evidens, de azért te is érzed, hogy az LS vs ILB vs DE hasonlat sántít. Az egyik posztot UDFa-ról meg lehet oldani, a másik kettőnél általában top pick kell, hogy top játékos legyen (főleg a DE). Én csak azt mondom, hogy a DE állományunk még fogjuk rá, de az LB állományunk botrányos. Sheard run ellen jó lehet és némi pass rusht is generálhat, ezért őt RDE-be képzelném el (erős oldalra). És akkor kéne egy Von Miller, aki a gyenge oldalon baszná szájba a tackleöket( mondjuk neki aztán kb tök8, ki van vele szemben...) Na Von Millerből sincs sok a ligában...Inkább adnék a tavalyi 3.körös Bashamnek lehetőséget és hoznék neki (+ Sheardnek) vetélytársat később, hogy küzdjenek a kezdőért, mint h ILB-be bízzak, hogy csúszik valaki. Hiába számokban lehet fontosabb a DE, egy ilyen 43ban vagy az ILB-n lesz a mikrofonos sisak (értsd= ő a def leader, playcaller), vagy egy S-en. És az ILB sorunk ami CFL szintű se, nem a DE sorunk. Oda legalább van egy átlagos (Sheard) + egy projekt játékosunk. Az LB sorba van egy Simonunk, aki 34 OLB-n kívül mást NFL-ben még soha nem játszott. Chubb tape alapján talán még jobb is, mint JG, lol, sok volt a pálinka, természetesen Myles Garrett, nem a Dallas HC 😀 aki 1/1 lett tavaly. Mégis úgy érzem, h össz a teljes def szempontból Smith v Edmunds többet tudna adni, főleg egy 2.kör elejei DE pickkel.
De mivel még mindig van egy hónap draftig, amíg FA igazolások, trade-ek meg blázos videók is történhetnek, kb semmi értelme erről gondolkozni 😊 csak hát, hosszú az offseason....
Minél többet nézem a draft classt és a rostert, annál inkább tűnik (reális) opciónak a letrade 1/6Rról... Chubb/Barkley ide vagy oda.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....
Borbinho
Jó, de ha nem lenne LS, nem hozol az első körben azt, csak azért, mert ott nincs ember. A pass rusher értéke sokkal nagyobb, mint egy ILB-é. És nem kötelező húzni az 1/6-on sem, lejjebb lehet menni, mint ahogy a 2. körben is lehet feljebb menni

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is így érzem. Edmundsban van a legtöbb upside, de ő is reach lenne 1/6-ra. Mindazonáltal vele kapcsolatban még aláírnám a reach-t, de ő lenne egyedül. A többieknél nem. Egy sideline to sideline tackler, aki ennél többet nem tud, nem ér top6-ot, akármennyire is jó. Akkor már inkább Nelson vagy Barkley, ők legalább kivételes tehetségek a posztjaikon.

Nem könnyű na, mert Chubb lenne nekünk az abszolút logikus pick, de tőle nem vagyok elájulva. Edmundstól igen, de ő rizikósabb, nem is kész játékos még. Viszont egy letrade esetén már lehet, hogy róla is lemaradnánk. Davenport tetszik még nagyon mint 4-3 DE, de ő már kör közepe-második fele. És egyáltalán nem egy day1 ember, A többi edge rusher vagy már egy klasszissal lejjebb van, vagy inkább 3-4 OLB alkat. És az a gond, hogy hiába nincs LB sem a rosteren, az edge rusher így is jóval nagyobb need, a poszt miatt. Basham javulhat, de minden csak nem biztos pont még. És Sheard - bár élete szezonját futotta, és remélem hogy így folytatja, de - szerintem 4-3 endként nem bír 90% snapszámot, amit 3-4 OLB-ként simán bírt. Úgyhogy mögé is kéne rotáció. Egy jó MLB nagyon-nagyon kéne (ezért is vagyok annyira oda Edmundsért, mert belőle lehetne egy blue chip MLB), de ha nincs, az azért megoldható, mert a snapek 70%-ban úgyis csak 2 LB van pályán. Simon mellett fent maradhatna egy sima tackler is - amilyent 3. 4. körben is találni, és igazolni is lehet -, és mondjuk Geathers lenne a 4. coverage-ben védekező ember (a 3 corner mellett), aki ebben egész jó. Szóval ez a verzió jobban megoldható, mint az edge rusher nélküliség.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
1/6-ra LB?
Haaat azert az erős lenne.
Azert ők nem egy kikli kaliberek.
Rusher mar elfogadhatobb pick lenne
Janek
Egyetértek, egyik se Kikli, csak szerintem edgeben több opció lenne második körben, aki kezdő potenciál, mint ILB. És jelenleg az LB sor a leggyegébb, még ha sok lenne a nickel felállás, akkor is kellene 2 kezdő. Simont coverageben nem szivesen nézném....

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."