Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Quincy Tweetje megvan amit Peterk linkelt pár hónapja. Amikor Melvin aláírt, és írták hogy the Colts are in a need for a new CB1. "no They're not"
Desir a no2, és Green a vetélytársa. Nickelben meg Hairston. Green ha ebben a rendszerben se tud mutatni semmit akkor kalap kabát, de sztem udfa-n kívül más nem fog jönni pre seasonig. A keretszűkítéseknél lehet majd talán veterán igazolás.

Az OL-nek meg kutya kötelessége top10 teljesítményt hozni majd. AC, Nelson, Kelly 1.kör, Smith 2.kör, Clark 3.kör. Van benne pick rendesen. Slauson/Smith/Mewhort/Haeg/Clark lemeccselik az RG/RT posztját. Good sztem backup, ahogy LG-be is lesz egy Vujnovich aki egy snapet se hagyott ki tavaly. Aki meg kimarad a kezdő 5ösből az bárhova lehet kb beugró (Slauson, Smith, Haeg elsősorban). nyilván jó lenne ha kialakulna egy kezdő 5ös, de jó belegondolni hogy akár egy AC sérülés esetén se állnánk letolt gatyával, mert Nelsont ki lehet tolni oda is.
Hinesról azt írják, hogy méreteihez képest tud futni és futtatták is a tackleök között. Emellett 1éve futó, előtte elkapó volt. Ő tényleg a mi Sprolesunk lesz, sokat lesz sztem slotba kimozgatva. De lesz 4-5 futónk akiket lehet rotálni, ahogy lesz 8-9 DL is akiknél szintén mindig lesz egy friss sor.
Abba rossz belegondolni, hogy mi lett volna ha 2012óta hasonló stáb dolgozna hasonló mentalitással a kerettel, de a jövőt nézve bizakodó vagyok... Még ha nem is idén leszünk bajnokok 😊

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
A Draft előtt hallani lehetett, hogy Jamar Taylor-t eladhatóvá tette a Browns, húztak is Cb-t , úgyhogy meg lehetne szerintem próbálni.
Az OL gyerekeket meg nem eldobni, fiatalok, és van NFL rutinjuk, hátha fel lehetne használni ellenértéknek belőlük, ha esetleg ritkítjuk őket.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kész vége, hivatalos! Luck career ending 😕
Borbinho
Tegnap késő este majdnem elhomályosította Mr. Irrelevant kihúzását az a hír, hogy Irsay ajánlatot kapott egy Luck trade-re, és visszautasította. 😊

Ez van, amíg Luck fel nem fut kezdőként az első meccsére, addig nem fog a média lejönni a témáról.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Colts UDFA-k:

- Michael Badgley, K, Miami
- Robert Jackson, DB, UNLV
- Mike Basile, S, Monmouth
- Chris Cooper, S, Stony Brook
- Tomasi Laulile, DT, BYU
- Steve Ishmael, WR, Syracuse
- Justin Spencer, LT, Youngstown State (tryout)
- JT Barrett, QB, Ohio State (tryout)
- Antoine Miles, DE, Purdue (tryout)
- Brandon Schindler, OL, Bemidji State (tryout)
- Skai Moore, LB, South Carolina

peterk2005
Kész vége, hivatalos! Luck career ending 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gyors draft összefoglaló így másnap reggel kávé mellett. (Szerk: közben kicsit-jóval bővebb lett, jelentősen túlnyúlt a kávé időn, de egye fene. 😊 )

A draftra úgy érkeztünk, hogy K, S, TE, QB poszton kívül szinte bárhová jöhet ember lenne helye. A legégetőbben az OL, LB és edge rusher egység szorult rá az erősítésre, emellett a CB és WR poszt vékonyka jelenleg. RB és DI poszt is elbírt új érkezőket, de az se baj ha nem érkezik draftól senki. Kiegészítve azzal, hogy a draft class mélysége miatt RB-t azért érdemes nem kihagyni idén. Az eredmény, rövid véleményezéssel.

OL => Nelson, Smith
Ezt több, mint megoldotta Ballard. Az utóbbi idők legkiemelkedőbb és legbiztosabb guard prospectje nemhogy kezdő, de instant pro bowl teljesítményre lehet képes. Mellé Smith már szinte luxus, közvetlenül a Nelson alatti tierből érkezik, azonnali kezdő potenciállal. Ráadsául mindkét játékos betehető akár tackle-be is. Nelson minden elemző szerint teljesen korrekt LT is lehetne, Smithről pedig páran NFL-ben RT posztról beszéltek. Szóval ha sérülés lesz és variálni kell, akkor is fel tud állni egy működőképes egység.

EDGE => Turay, Lewis
A letrade-ből kapott két második kört használtuk fel a passrush megerősítésére. Az idei edge rusher class elég vékonyka volt, Chubb mögött igazi NFL kész 4-3 end jelölt nem nagyon volt, és a high upside Davenport is bőven kiment első körben, számunkra elérhetetlenül. Turray mindent hoz amit egy második napos projekttől az ember elvárhat. Atletikusság szempontjából egészen kiemelkedő adottságai vannak, néhányszor megmutatta, hogy mire lehet képes (16 sackes szezon, senior bowl villogás), de még van mit fejlődnie. Lewis számomra kérdőjelesebb, de keveset is tudok róla. Ballard feltradelt érte, úgyhogy biztosan kinézte magának. Meglátjuk. Itt azért azt érzem, hogy meglepetés lenne, ha mindkét játékos beváltaná a reményeket. Ha egyből sikerülne kihozni az upside-ot, azt már aláírnám és nem nyafognék.

LB => Leonard, Adams, Franklin
Roquan Smith és Tremaine Edmunds neve végig keringett mint lehetséges első körös pickek. Nelsonnal a first tier LB pick lehetősége elszállt, de Leonard kiválasztásával sikerült a második tierből kihúzni az utolsó még bent maradt jelöltet. Egyesek szerint jobb prospect mint Evans, de ez tök mindegy, Evans elérhetetlen volt és úgysem a papír számít hanem az amit a pályán mutat majd. A nem is olyan szegény ember Roquan Smithje lehet, ha beváltja a reményeket. Három downos játékos, aki oldalvonaltól oldalvonalig képes a pályát bejátszani, és coverage-ben is jó. A másik két játékos "előszerződött" UDFA, semmit nem tudok róluk. TC bodynak jöttek versenyezni Edwards-al, Morrisonnal, J. George-al. Ha netán az egyikből gyémánt lesz akkor mázlisak vagyunk, ha nem, akkor a szerepüket megkapták és betöltötték.

A három legégetőbb poszt hiányon túl vagyunk. Ballard ezekre költötte a draft capital vaskosan legnagyobb részét, és a lehetőségekhez képest úgy érzem jól választott. Én a második guard helyett inkább elhoztam volna Josh Jacksont. Ezt sajnálni is fogom egészen addig, amíg ki nem derül, hogy vagy Jacksonból nem lesz semmi extra, vagy Smithből lesz pro bowler. Nem hiszem, de ha csak ennyi "hiba" lesz a draftban és a többi működik, akkor ez legyen a legnagyobb baj.

WR => Fountain, Cain
Az elkapó poszt - én szerintem - nem volt ordas need. Erősítés persze ráfért az egységre, de szerintem rengetegszer lesz csak 2 WR a pályán, és a Hilton, Rodgers, Grant egység "serviceable enough" ahhoz, hogy lehessen fontosabb posztokra költekezni. Ehhez képest ebben a két pickben jóval több is lehet mint két hátsó kör. Fountainról csak a GM játék miatti kutakodás során hallottam, de csak nagyon felületesen. Marha gyors, fürge, nekem pár perc nézelődés alapján vagy deep threatnek tűnik, vagy pedig slotba valónak. Aki jobban ismeri segítsen. A shrine game-en virított, azzal vonzotta magára a figyelmet. A pro day-én ott voltunk. A pro day utáni nyilatkozata kifejezetten tetszik. Értelmes, komoly srácnak tűnik. Választékosan beszél, süt róla, hogy tudja mi a tét számára. Az ilyen srácokból nézem ki, hogy underdogként képesek lehetnek beverekedni magukat és meg is ragadni. Ballard nyilvánvalóan csípi ezeket a karaktereket. Cain számomra a nagy meglepetés itt. Két napja csúszik és csúszik, én már rég elkönyveltem, hogy biztos valami red flages ő is. azért nem viszi ki senki. Mert egyébként ez a srác egy második napi talent, a WR class élvonalába tette szinte minden elemző. Most sem tudom, hogy mi a csudáért csúszhatott eddig, mert egy két évvel ezelőtti marihuanás eseten kívül nem találtam más okot. Nem sérült, nem is volt olyan sérülése és egyéb balhékat sem találtam. Egyszerűen nem tudom. Akármi is az ok, ha azt az okot sikerül "megoldani", akkor ez a srác a draft stealje lehet számunkra.

RB => Hines, Wilkins
Hines Woodhead, Sproles (Kamara) féle, elkapásban kifejezetten erős RB. Egy volt elkapó, akiből utolsó évére lett futó, szóval jó a keze, jó route-okat fut, de kétlem, hogy azt terveznénk vele, hogy meccsenként 15 futása lesz between the tackles. Valószínűleg heveny rotációra készülünk, Turbin/Matt Jones lesznek a "kosok" és Mack ill Hines a finesse futúk, sok elkapással, big play potenciállal. Wilkinsről semmit nem tudok.

(Zárójelben: én megfontolnám C.J. Anderson leigazolását. Nem lenne drága, és szerintem egy kiváló futó. A Denver csak a relative magas fizetése miatt vált meg tőle szerintem, más értelmes okot nem látok. A srác jó. Képes a két tackle között stabilan termelni a yardokat, és nem is idős még.)

CB => [.......]
Ez a szakasz rövid lesz. 😊 Nem jött senki, nem tudom hogy miért. Feltételezem részben azért, mert minden picknél volt éppen magasabbra értékelt játékos. De hogy 10 pickből egy se, az meglepő. Majd meglátjuk, hogy mit hoz az offseason. Azt várom, hogy valamit még hozzon, mert bár Desir és Moore bemutatkozását is csíptem, azért ez a poszt így elég vékony még.

Összességében
gradinget nem adok, mert utálom az azonnali gradingelgetést amikor még meg se száradt a tinta a papíron, és egy edzés napnyi snapet se volt senki pályán. Úgyhogy nem gradingelek, csak összbenyomást írok. A reményeimhez képest nem sikerült kimaxolni a draftot (ahhoz pl. kellett volna a Josh Jackson pick Smith helyett), de az úgyse volt reális. A lehetőségekhez és körülményekhez képest elégetett vagyok most így a draft másnapján. Húztunk 2, potenciálisan 3 első napi kezdőt (ha Smith is kezdeni fog), mellé két ígéretes edge rusher prospectet akik rotációban szerephez juthatnak és közben tanulhatják a szakmát. Melléjük pedig két olyan játékost akikre nagyon-nagyon kíváncsi leszek, hogy mit művelnek (Cain, Hines), és látom az esélyét, hogy akár komoly szerepük is lehessen.

Ez 3+2+2 játékos idén. Tavaly ugyanez a szám 2+1+1 volt (Hooker+WIson mint potenciális kezdők, Basham reményteli prospect és Mack mint excitement faktor, komoly szerep reményével). Úgyhogy eddig jó. Várom és remélem a jó folytatást.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Colts UDFA-k:

- Michael Badgley, K, Miami
- Robert Jackson, DB, UNLV
- Mike Basile, S, Monmouth
- Chris Cooper, S, Stony Brook
- Tomasi Laulile, DT, BYU
- Steve Ishmael, WR, Syracuse
- Justin Spencer, LT, Youngstown State (tryout)
- JT Barrett, QB, Ohio State (tryout)
- Antoine Miles, DE, Purdue (tryout)
- Brandon Schindler, OL, Bemidji State (tryout)
- Skai Moore, LB, South Carolina

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 902 — uatu@freemail.hu
Akkor hát ez lett:
Round 1
Pick 6 Quenton Nelson G·Notre Dame

Round 2
Pick 4 (36) Darius Leonard OLB·South Carolina St.
Pick 5 (37) Braden Smith G·Auburn
Pick 20 (52) Kemoko Turay EDGE·Rutgers
Pick 32 (64) Tyquan Lewis DE·Ohio St.

Round 4
Pick 4 (104) Nyheim Hines RB·N.C. State

Round5
Pick 22 (159) Daurice Fountain WR·Northern Iowa
Pick 32 (169) Jordan Wilkins RB·Mississippi

Round 6
Pick 11 (185) Deon Cain WR·Clemson

Round 7
Pick 3 (221) Matthew Adams LB·Houston

Pick 17 (235) Zaire Franklin LB·Syracuse
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne viccelj, realisan megnezed, nem ert tobbet. Allandoan csak a potencialt nezed, meg hogy volt 3-4 jo meccse, csak epp ez evekkel ezelott volt, a serulese utan arnyeka volt onmaganak. Ha korbenezel az NFL-ben, azert az ilyen backupokat sorra rakosgatjak ki, mar az is nagy szo, hogy valamit kaptunk Andersonert.Stez
Anderson tavaly az első nyolc meccsel összeszedett annyi pontot, hogy a play by play advanced stats alapján a 17 3-4 DE volt a ligában. Egész idényre projektálva ez Leonard Williams, Hicks környéke és kényelmes top10 lett volna (a play by play statok kumulálódnak). Sajnos így sérülten tényleg nem ért többet, de én biztos vagyok benne, hogy Ballard nem azért engedte el mert nem látott volna benne fantáziát. (Gondolj arra, hogy pl. Greent mennyire pátyolgatja, pedig ha valamelyik Grigson hozomány semmit se csinált még akkor az ő. De ő passzol abba amit elképzeltek ezért még megkapta az esélyt. Ha nem fejlődik idén masszívat, akkor sztem már csak legfeljebb szeptemberig.)

Egyszerűen ez az új stáb, új rendszer ára. El kell engedni ígéretes játékosokat is, mert nem passzolnak az új rendszerbe. Sajnos már Eberflus kinevezésekor sejteni lehetett, hogy Anderson lehet az egyik áldozat. Aggasztó, hogy esetleg a másik Simon lehet. Főleg a 2 DE pick után. Remélem őt valahogy azért használni fogjuk tudni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Anderson sem volt scheme fit.
peterk szivszerelmeit sorra takaritja el Ballard. 8-D
Stez
Sajnos benne volt a pakliban 😕 Tényleg nem volt a rendszerbe illő. Viszont bagóért adtuk, ennél többet ért a srác. Kár, hogy sérült is volt, nem volt semmi ára.

Lesz itt még takarítás, mert a draftnak majdnem 80 emberrel mentünk neki, és csak a draftról jön 9 (így már 10) új játékos. Hétfőtől meg kell még hely majd 10-15 UDFA-nak is. Legalább 10 ember lesz 1-2 napon belül elküldve. Inkább 15.
peterk2005
Ne viccelj, realisan megnezed, nem ert tobbet. Allandoan csak a potencialt nezed, meg hogy volt 3-4 jo meccse, csak epp ez evekkel ezelott volt, a serulese utan arnyeka volt onmaganak. Ha korbenezel az NFL-ben, azert az ilyen backupokat sorra rakosgatjak ki, mar az is nagy szo, hogy valamit kaptunk Andersonert.

Megvolt benne a potencial, de sosem jott belole ki. Hogy ez a serulese miatt alakult-e igy, esetleg egyszeruen nem eleg jo, ki tudja. A tegnapi DL-pickekkel egyertelmuve valt, hogy Ballard nem is latja benne a pluszt, amit keres. Es hogy oszinte legyek, en sem, a terdserulese utan teljesen elszurkult. Persze backupnak oke lett volna, de Ballard ugy volt vele gondolom, hogy inkabb hoz valami fiatalt, akinek tobb evig megvan a szerzodese, mintsem Andersonnal elszorakozik itt, aztan meg ugy is tavozik, amint szabadugynok lesz.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezek inkább PS-ben kötnek majd ki szerintem, mint hogy 53-as rostert fogjanak.
coltman
Hát Cain-nál nagyon nem ez a szitu. Inkább az a kérdés, hogy miért csúszott eddig? A jópár board a 3. kör sőt 2. kör környékére jósolta. A drafttek "consensus" boardján pl. 56, volt, Az nfl.com holt versenyben a 2-4, helyre gradelte Suttonnal és D.J. Moore-al. Ha csak valami character issue miatt csúszott és Ballard meg tudja nevelni, akkor ez a gyerek egy hatalmas steal lehet.

Szerk.:
Azt olvasom két éve pöfékelésen kapták. A Clemsonnál úgy látszik előfordul. 😊 (Ha jól emlékszem Martavis Bryant is így járt és azért csúszott a 4. körig, de lehet, hogy keverem valaki mással.)

Ha csak ennyi a gond akkor ez egy jó pick nagyon. Amúgy a srác egy Garcon klón. Fizikálisan, felépítésre is és a játékban is. Ő is szeret highlight catchek után dropolni egy könnyű labdát. 😀 Szóval ismerős lesz a stílus 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Anderson sem volt scheme fit.
peterk szivszerelmeit sorra takaritja el Ballard. 8-D
Stez
Sajnos benne volt a pakliban 😕 Tényleg nem volt a rendszerbe illő. Viszont bagóért adtuk, ennél többet ért a srác. Kár, hogy sérült is volt, nem volt semmi ára.

Lesz itt még takarítás, mert a draftnak majdnem 80 emberrel mentünk neki, és csak a draftról jön 9 (így már 10) új játékos. Hétfőtől meg kell még hely majd 10-15 UDFA-nak is. Legalább 10 ember lesz 1-2 napon belül elküldve. Inkább 15.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Dean Cain


több mint 5 éve
deleted account 1 758
Ezek inkább PS-ben kötnek majd ki szerintem, mint hogy 53-as rostert fogjanak.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
Még 1 Wr, nem lesz ebből FA WR, játszanak csak a gyerekek.

Na Geathers és Good ne vegyen tartós tejet:

 twitter.com/zkeefer/status/990313946677694464

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Azt hittetek, hogy poenkodtam, amikor azt irtam, hogy beszeltem Ballarddal Nelson kapcsan, es megvan a pick...
Stez
Akkor viszont adja magát a kérdés : Mikorra időzítitek Bryant-et, hogy peterk még tovább elégedetlenkedjen?!?!?! 😀
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt hittetek, hogy poenkodtam, amikor azt irtam, hogy beszeltem Ballarddal Nelson kapcsan, es megvan a pick...

több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Anderson sem volt scheme fit.
peterk szivszerelmeit sorra takaritja el Ballard. 8-D
Stez
Innen látszik, hogy Ballard csak báb, és igazából te irányítasz már most is hátulról 😀
coltman
Pont akartam írni, hogy sunyi egy sanyi vagy te Stez 😀

több mint 5 éve
deleted account 1 758
Anderson sem volt scheme fit.
peterk szivszerelmeit sorra takaritja el Ballard. 8-D
Stez
Innen látszik, hogy Ballard csak báb, és igazából te irányítasz már most is hátulról 😀
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Anderson sem volt scheme fit.
peterk szivszerelmeit sorra takaritja el Ballard. 8-D

több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Hát ezt a cserét kurvára sajnálom. Nagyon csíptem Andersont, csak azok a fránya sérülések ne baszták volna el a karrierjét. Remélem magára tud még találni.

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
Henry Anderson-t sajnálom, főleg egy marék szotyiért. 😕
De sztem 24 órán belül ritkítjuk az OL-t is.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Ennyi. Meg lehetne dobni egy 2-3 évessel, amiből első garantált 10M körül, 60M felett vagyunk még úgy is cap spaceben, és ennyi rizikót megérne, főleg szerintem ő is összekapná magát ha egy Luck dobálna neki. Ha összejön, akkor azért jelentősen javítaná a jelenlegi WR corpot, ha meg nem működik, akkor jövőre cut, semmit nem veszítettünk. Nem hinném, hogy most az 5. körben összehorgászott WR-ből bármi komolyabb kijönne, mint teljesítmény.coltman
Az biztos, hogy ebből az 5. körös srácból nem fog 800 yard kijönni, de nem is kap töredék annyi snapet sem.

Bryant fejével sosem az volt a baj, hogy nem akart. Motivált volt ő mindig, csak az érzelmein nem tudott időnként uralkodni. Meg durcizott már a végén, hogy nem kap labdát eleget.

Egyszerűen az a gond, hogy #1 snapszámot követel, de #1 snapszámmal sem tud 800 yard fölé menni. Nézz meg pár Dallas meccset az utóbbi 1-2 évből. Belassult, nem tud szeparálódni egyáltalán. Route-ot meg sosem tudott futni. A szélső route tree-ből is jó ha hármat variált összesen, az inside receiver route-ok feléről meg szerintem nem is hallott 😊 Nálunk meg időnként blokkolni is kéne, be kéne tudni állni bunch formációba, slotból indulni, stb. Reich "multi" bizbasz offensének ez az egyik eleme. Grant pl. azért lehet hasznos mert hiába nem olyan jó elkapó mint Bryant, de ezt mind tudja és meg is csinálja. Ahogy pl. Beasley is Dallasban és emiatt jóval több labdát is kap. Mert ő üres, Bryant meg nem.

Ettől függetlenül egy 500-700 yardos #3 csak szélső opciónak remek lenne így is, csak az nem ér többet 3-4 milliónál. Tíz milliót ordas hiba lenne elé tenni, egyszerűen nem tudja megszolgálni az árát. De ne legyen igazam, én tényleg csípem, kívánom neki hogy sikerüljön összekapni magát. Csak ne nálunk próbálkozzon 10 millióért. 😀
peterk2005
#3-nak tuti nem megy sehova, szóval az tuti nem opció, mint ahogy a 3-4M-et is kb kiröhögné mindenki, ha Bryanttel egy lapon említed. Mentális bajt nem is akarás szinten értettem - pl ahogy Moncrief szart bele - hanem hogy néha 6 éves kisgyerek durcizást művelt, tavaly vagy tavalyelőttről van olyan emlékem, amikor a partvonal mellett "hisztizik", és próbálja Garrett nyugtatni. A kérdés, hogy csapatváltással el tudja-e fogadni, hogy nem ő a #1. Ha nem, akkor tényleg nem itt a helye, ha igen, akkor szerintem lehetne itt keresnivalója. És mivel RZ target jelenleg csak Doyle, aki tényleg biztos (Ebron ugye fumblitiszes múltja miatt nálam azért kérdőjel), szerintem jól jönne egy második nagy ember. Hogy most 10M, vagy 7M, ahogy Stez fogalmazta, ki nem szarja le ennyi pénz mellett. Mentalitását meg szerintem jól jellemzi a catch rule miatt elhíresült incomplete-je.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
 twitter.com/amberderrow/status/990031833869012992
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Bryant soha a budos eleteben nem a sebessegebol elt, es nem is a route-jaibol, azok sosem voltak igazan elesek es pontosak. Okos elkapo, aki tisztaban volt vele, hogy az erejet es a magassagat, meg a felepiteset hogyan kamatoztassa. Illetve a Romo-korszakban sok 50-50-es lasztit kapott el, meg mindig is az volt, aki emberrel a nyakan szedi a labdakat.

Es ez sosem lesz mas. En szeretem az ilyen stilusu jatekosokat, es birnam is, ha nalunk kotne ki, akar egy, akar tobb evre. A penzt perpill pont leszarom igy 50+ millios cappel. Luck kap egy durva falat maga ele, ha meg egy Bryant-szintu elkapot is, aki perpill nem #1, de azert ha odaporkol, akkor igenis ott van benne, hogy akar ismet dominans es allat legyen, szoval en azert orulnek neki, ha itt kotne ki.

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 186 — Colts Fan
Még 1 Rb, Hmm.