Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Alapbol nyilvan Wentz sokkal sokoldalubb QB mint Foles, de 9 honapja nem jatszott meccset, serulesbol jon vissza, es a mi D#-unk epp egy hasonlo (picit gyengebb kvalitasal rendelkezo) QB ellen szerepelt jol. Ha Wentz MVP formaban ter vissza, akkor bajban lehet a Def. De ossz megint a futas megallitasa es a fo TE (Ertz) levedekezese lesz a fontos, mint a Skins ellen is volt.
Offense-ben meg konzisztensebb teljesitmeny, mind jatekos mind edzoi oldalrol. Nagyon brutal az eagles front7, a DL-ben tovabbra is eros rotacio van. Nelson Atkins + a Skin DL utan most Cox ellen merettetik meg, kivancsi vagyok hogy allja majd a sarat. Ha sikerul futnunk es haladni a rovid passzokkal, akkor kivehetjuk az eagles def meregfogat (passrush). TY-ra jo lenne mar ha dobnank 1-2 hosszu passzt, Luck karereje megvan meg, igaz TY nem DJax, de azert sebessegbol sztem az Eagles sec nagy reszet veri, szoval dobjuk csak fel 1-1 PA utan, aztan v catch v incomplete v dpi. 3bol 2 ugye jo.
De mivel nincs masik deep threatunk, ezert mindig meg is kapta eddig a safety segitseget a TY-t fogo CB.
Doyle-t jo lenne tobbet hasznalni, remelem nem az 1.meccses fumble miatt lett elfelejtve passzoknal.

Skins elleni snap count:
Offense:
Quarterbacks:
- Andrew Luck: 61 offense* (100 percent)
Running Backs:
- Nyheim Hines: 24 offense (39 percent)
- Jordan Wilkins: 24 offense (39 percent)
- Marlon Mack: 18 offense (30 percent)
Tight Ends:
- Jack Doyle: 59 offense (97 percent), 8 special teams (32 percent)
- Eric Ebron: 17 offense (28 percent)
- Ryan Hewitt: 16 offense (26 percent), 13 special teams (52 percent)
Wide Receivers:
- T.Y. Hilton: 55 offense (90 percent)
- Ryan Grant: 43 offense (70 percent)
- Chester Rogers: 26 offense (43 percent), 5 special teams (20 percent)
- Zach Pascal: 18 offense (30 percent), 14 special teams (56 percent)
- Marcus Johnson: 5 offense (8 percent), 9 special teams (36 percent)
Offensive Linemen:
- Matt Slauson: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Quenton Nelson: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Joe Haeg: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Ryan Kelly: 61 offense* (100 percent)
- Le’Raven Clark: 61 offense* (100 percent)

DEFENSE
Defensive Linemen:
- Margus Hunt: 67 defense (91 percent), 10 special teams (40 percent)
- Jabaal Sheard: 56 defense (76 percent), 7 special teams (28 percent)
- Al-Quadin Muhammad: 46 defense (62 percent), 7 special teams (28 percent)
- Kemoko Turay: 41 defense (55 percent), 8 special teams (32 percent)
- Jihad Ward: 34 defense (46 percent)
- Al Woods: 29 defense (39 percent), 4 special teams (16 percent)
- Grover Stewart: 12 defense (16 percent), 7 special teams (28 percent)
- Hassan Ridgeway: 12 defense (16 percent), 2 special teams (8 percent)
Linebackers:
- Darius Leonard: 74 defense* (100 percent)
- Anthony Walker: 38 defense (51 percent), 13 special teams (52 percent)
- Skai Moore: 6 defense (8 percent), 4 special teams (16 percent)
- Zaire Franklin: 3 defense (4 percent), 14 special teams (56 percent)
- Najee Goode: 2 defense (3 percent), 19 special teams* (76 percent)
- Matthew Adams: 17 special teams (68 percent)
Cornerbacks:
- Kenny Moore II: 74 defense* (100 percent), 13 special teams (52 percent)
- Nate Hairston: 74 defense* (100 percent), 9 special teams (36 percent)
- Pierre Desir: 56 defense (76 percent), 2 special teams (8 percent)
- Quincy Wilson: 13 defense (18 percent)
Safeties:
- Clayton Geathers: 74 defense* (100 percent), 12 special teams (48 percent)
- Malik Hooker: 74 defense* (100 percent)
- Matthias Farley: 29 defense (39 percent), 17 special teams (68 percent)
- George Odum: 19 special teams* (76 percent)
- Corey Moore: 10 special teams (40 percent)

Doyle vegig fent volt, 2 elkapas keves. Ebron nagyon el lett felejtve az 1.negyed utan, a vegen vettuk elo amikor nagyon kellett. Inkabb felhoztuk a palyara a jo oreg Lleyton Ryan Hewitt-et, hogy besegitsen Clarknak es Haegnek, ez sztem kellett is es jo dontes volt.
Le kell kopognunk eddig a seruleseket, megint vegigbirta a kezdo OL a meccset, es mindenki el van alelva Clarktol meg Haegtol, hogy futas es passz blokkban is mennyire jok voltak. Ujra kell majd neznem a meccset, Clarkrol sztem tobbszor is jott nyomas. Futas ellen karaj volt, par playben ki is emeltem eredmenykovetoben 😀
Reich ugye nagyon szepeket mondott Marcus Johnsonrol, kivancsi vagyok lassacskan adunk-e neki tobb szerepet, most mar WR-kent is fent volt par snapet, nem csak ST-ben.
A DL-ben Ridgeway sajnos koran kiesett, pedig igeretesen kezdett. Rengeteg zaszlot dobtak rank play elotti bemozgasra, a DL-t szopatta egy ideig Smith a harcounttal elegge. Erre oda kell figyelni, nem fer bele ilyen amatorseg, h 2 drive alatt 4x beugrunk. Hunt + Sheard is jatszott 3 tech DT-t Ridgeway kieses utan, es mindketten jol teljesitettek, le a kalappal az effort elott. + mindketten jok voltak DE-kent is sztem.
Ward elso meccsen 1.sackje, ossz 3 nyomast generalt, kezdesnek nem rossz, de jo lenne ha Autry meg Ridgeway is tudna jatszani az Eagles ellen (ugy se fognak).
Az LB sorbol Leonard valami elkepesztoen nagy meccset hozott le, mindenhol ott volt, 1 sack, 1 tfl, 1 kieroszakolt fumble, 1 leutott laszti, ossz 18 tackle...
A playek kb 90%-aban 3 CB-vel alltunk fel, igy vegig 2 LB-nk volt fent. Leonard mellett most Walker kapta a snapek zomet, Moore + Franklin most csak resszereplok voltak. Walker sokkal othonosabban mozog iden, lehet a 4-3ra valo valtas tett neki jot, vagy csak az uj coaching, de latvanyos a javulasa. Moore + Franklin szemelyeben (+ Adams) van 2 rookie-nk, akiknek sokat kell tanulniuk, de van bennuk potencial, szoval az LB sorban a 2 kezdo helyert (inkabb csak 1 mert Leonard helye kb betonbiztos) nagy a verseny.
Quincy megserult, de nem is volt kezdo, Hairston + Moore II a kezdok tovabbra is, nickelben Moore II megy be es Desir/Wilson kozul van vki kint. Desir-nek volt 2 nagyon szep leutott passza, az egyiknel egy TD-t akadalyozott meg. Illetve Reed fumblejet is o kaparta ossze. Orulok h az 1.meccses mellozes utan egyre tobb szerepet kap. Wilsonnak viszont nagyon Basham-i utja van, csak o meg tobb eselyt is kapott. Nem tudom mi lehet nala a gond, lehet fejben nem eleg erett meg arra, h kezdo CB legyen az NFL-ben.
Apropo Basham inaktiv volt, es senki sem tud serulesrol. Egyszeruen ennyire szar. Turay generalt egy kis nyomast, de egyelore nagyon nyers, csak sebessegbol dolgozik, aztan a jobb OT-k kivezetik 5 yarddal a QB moge...Ellenben volt, amikor cover-ben o kapta a flatet, ott elegge el volt veszve, csinaltak is egy first downt 3.kiserletre...
Hooker elso meccse amit vegigtolt, sok megmozdulasa nem volt, Smith nem is nagyon dobott 10 yardnal hosszabb passzt...Geathers vegigtolta, futas ellen jol dolgozott, orulok h birja egyelore. A playek 30% (asszem, de lehet csak 20) volt az SS a boxban (vagy Geathers vagy Farley, tobbszor is 1xre a palyan voltak), latszik h az volt a gameplan, h oljuk a futast. Es a kert blitzek is megjottek, ugyan igy a futas ellen hatasosak voltak + nem 1x volt nyomas Smithen (meg ugye a vegen Leonard sack).
Ossz le a kalappal az edzok elott, de megint volt 1.5 negyed kihagyas az offense oldalon. De erre a vedelemre tovabbra is azt mondom lehet epiteni. Kellene egy Garrett/DLaw/Chandler Jones fele brutal DE, azt onnantol megvagyunk. Eddig legalabbis mindenki nagyon kapar es hozza legalabb amit tole lehet varni, de inkabb az extrat. Nem ugrik be kiemelkedoen gyenge teljesitmeny.
Borbinho
Hasonlo kube ellen? Dehogy. Wentz birja a nyomast, jol mozog a zsebben, dobalozik deepet es mediumot, mint a hulye, gyorsan olvas es olyan szinten tele van onbizalommal, amire szavak is alig vannak.

Smith nagyon az ellentettje jatekstilusra. Smith felfogasat szereti ez a vedelem, Wentz felfogasat viszont nagyon nem. Abban remenykedhetunk, hogy rozsdas lesz meg es kimelo uzemmodban dobalgat majd, de ha nem, akkor szerintem nem usszuk meg 35 kapott pont alatt ezt a meccset.

De szamomra ez abszolut nem lenne meglepetes, szoval alapbol ugy szamolok, hogy ezuttal muszaj lesz Lucknak alkotnia, hiba nelkul jatszania, es szukseg lesz ra, hogy o is felpakoljon 30-35 pontot a tablara. Azert az Eagles fronthetje lesz az igazan nagy erofelmero a Colts tamadofalanak, nagyon kellene Castonzo, de nem latom eselyet a jatekanak. Mindenesetre most azert ki fog derulni, hogy Nelson mit tud, hogy a ket fal szele mennyire kepes korrekt teljesitmenyre, de az is, hogy Kelly es Slauson mennyire lesz kepes megtartani a vedofal kozepet, illetve futasoknal takaritani.

Quincy Wilson gyenge volt szerintem,. de Hairston is, elobbi viszont igazabol 2-3 hete serulten jatszogat folyamatosan, szoval nala ezert nehez megitelni, hogy milyen jatekos is.

En egyeblent egy kicsit tartok a speedsterektol, mert a mi vedelmunk az elmult evekben valahogy nagyon nem szereti a sebes celpontokat, de remelem, Agholort sikerul megfognunk. Leonard eleg atletikus, hogy Ertzhez oda lehessen allitani, Wentz viszont tenyleg imad melyeket es kozephosszu lasztikat nyomatni, erre nagyon figyelnunk kell.

Illetve arra, hogy ugye rengeteg RB-passz lesz, Clement szinten baromi gyors, nem egy kioregedett AP, ott nagyon oda kell figyelni, hogy megfeleloen lekovessuk, es elkapas utan lehetoleg egybol leutkozzuk, de gyorsulhasson be, mert akkor konnyen johet a big play.

Szerintem ez a meccs amugy szamunkra nem tartozik a nyerheto kategoriaba, de igazabol nem is erdekel, hogyha a fiatalok tapasztalodnak, fejlodnek, korrekt teljesitmenyt nyujtanak. Ha hetrol hetre latszodik a fejlodes es hogy egyre inkabb osszeall a csapat, akkor mar teljesen elegedett leszek. Es nyilvan fontos szamomra, hogy Luck legyen jo, ne adjon gyoker pickeket, okosan jatsszon es erzodjon vegre, hogy tanul a hibaibol. Mert sokbol tanul, de ez a sok hulye pickje, amik az eroltetesebol jonnek, ezektol agybrokit tudok kapni.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Alapbol nyilvan Wentz sokkal sokoldalubb QB mint Foles, de 9 honapja nem jatszott meccset, serulesbol jon vissza, es a mi D#-unk epp egy hasonlo (picit gyengebb kvalitasal rendelkezo) QB ellen szerepelt jol. Ha Wentz MVP formaban ter vissza, akkor bajban lehet a Def. De ossz megint a futas megallitasa es a fo TE (Ertz) levedekezese lesz a fontos, mint a Skins ellen is volt.
Offense-ben meg konzisztensebb teljesitmeny, mind jatekos mind edzoi oldalrol. Nagyon brutal az eagles front7, a DL-ben tovabbra is eros rotacio van. Nelson Atkins + a Skin DL utan most Cox ellen merettetik meg, kivancsi vagyok hogy allja majd a sarat. Ha sikerul futnunk es haladni a rovid passzokkal, akkor kivehetjuk az eagles def meregfogat (passrush). TY-ra jo lenne mar ha dobnank 1-2 hosszu passzt, Luck karereje megvan meg, igaz TY nem DJax, de azert sebessegbol sztem az Eagles sec nagy reszet veri, szoval dobjuk csak fel 1-1 PA utan, aztan v catch v incomplete v dpi. 3bol 2 ugye jo.
De mivel nincs masik deep threatunk, ezert mindig meg is kapta eddig a safety segitseget a TY-t fogo CB.
Doyle-t jo lenne tobbet hasznalni, remelem nem az 1.meccses fumble miatt lett elfelejtve passzoknal.

Skins elleni snap count:
Offense:
Quarterbacks:
- Andrew Luck: 61 offense* (100 percent)
Running Backs:
- Nyheim Hines: 24 offense (39 percent)
- Jordan Wilkins: 24 offense (39 percent)
- Marlon Mack: 18 offense (30 percent)
Tight Ends:
- Jack Doyle: 59 offense (97 percent), 8 special teams (32 percent)
- Eric Ebron: 17 offense (28 percent)
- Ryan Hewitt: 16 offense (26 percent), 13 special teams (52 percent)
Wide Receivers:
- T.Y. Hilton: 55 offense (90 percent)
- Ryan Grant: 43 offense (70 percent)
- Chester Rogers: 26 offense (43 percent), 5 special teams (20 percent)
- Zach Pascal: 18 offense (30 percent), 14 special teams (56 percent)
- Marcus Johnson: 5 offense (8 percent), 9 special teams (36 percent)
Offensive Linemen:
- Matt Slauson: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Quenton Nelson: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Joe Haeg: 61 offense* (100 percent), 3 special teams (12 percent)
- Ryan Kelly: 61 offense* (100 percent)
- Le’Raven Clark: 61 offense* (100 percent)

DEFENSE
Defensive Linemen:
- Margus Hunt: 67 defense (91 percent), 10 special teams (40 percent)
- Jabaal Sheard: 56 defense (76 percent), 7 special teams (28 percent)
- Al-Quadin Muhammad: 46 defense (62 percent), 7 special teams (28 percent)
- Kemoko Turay: 41 defense (55 percent), 8 special teams (32 percent)
- Jihad Ward: 34 defense (46 percent)
- Al Woods: 29 defense (39 percent), 4 special teams (16 percent)
- Grover Stewart: 12 defense (16 percent), 7 special teams (28 percent)
- Hassan Ridgeway: 12 defense (16 percent), 2 special teams (8 percent)
Linebackers:
- Darius Leonard: 74 defense* (100 percent)
- Anthony Walker: 38 defense (51 percent), 13 special teams (52 percent)
- Skai Moore: 6 defense (8 percent), 4 special teams (16 percent)
- Zaire Franklin: 3 defense (4 percent), 14 special teams (56 percent)
- Najee Goode: 2 defense (3 percent), 19 special teams* (76 percent)
- Matthew Adams: 17 special teams (68 percent)
Cornerbacks:
- Kenny Moore II: 74 defense* (100 percent), 13 special teams (52 percent)
- Nate Hairston: 74 defense* (100 percent), 9 special teams (36 percent)
- Pierre Desir: 56 defense (76 percent), 2 special teams (8 percent)
- Quincy Wilson: 13 defense (18 percent)
Safeties:
- Clayton Geathers: 74 defense* (100 percent), 12 special teams (48 percent)
- Malik Hooker: 74 defense* (100 percent)
- Matthias Farley: 29 defense (39 percent), 17 special teams (68 percent)
- George Odum: 19 special teams* (76 percent)
- Corey Moore: 10 special teams (40 percent)

Doyle vegig fent volt, 2 elkapas keves. Ebron nagyon el lett felejtve az 1.negyed utan, a vegen vettuk elo amikor nagyon kellett. Inkabb felhoztuk a palyara a jo oreg Lleyton Ryan Hewitt-et, hogy besegitsen Clarknak es Haegnek, ez sztem kellett is es jo dontes volt.
Le kell kopognunk eddig a seruleseket, megint vegigbirta a kezdo OL a meccset, es mindenki el van alelva Clarktol meg Haegtol, hogy futas es passz blokkban is mennyire jok voltak. Ujra kell majd neznem a meccset, Clarkrol sztem tobbszor is jott nyomas. Futas ellen karaj volt, par playben ki is emeltem eredmenykovetoben 😀
Reich ugye nagyon szepeket mondott Marcus Johnsonrol, kivancsi vagyok lassacskan adunk-e neki tobb szerepet, most mar WR-kent is fent volt par snapet, nem csak ST-ben.
A DL-ben Ridgeway sajnos koran kiesett, pedig igeretesen kezdett. Rengeteg zaszlot dobtak rank play elotti bemozgasra, a DL-t szopatta egy ideig Smith a harcounttal elegge. Erre oda kell figyelni, nem fer bele ilyen amatorseg, h 2 drive alatt 4x beugrunk. Hunt + Sheard is jatszott 3 tech DT-t Ridgeway kieses utan, es mindketten jol teljesitettek, le a kalappal az effort elott. + mindketten jok voltak DE-kent is sztem.
Ward elso meccsen 1.sackje, ossz 3 nyomast generalt, kezdesnek nem rossz, de jo lenne ha Autry meg Ridgeway is tudna jatszani az Eagles ellen (ugy se fognak).
Az LB sorbol Leonard valami elkepesztoen nagy meccset hozott le, mindenhol ott volt, 1 sack, 1 tfl, 1 kieroszakolt fumble, 1 leutott laszti, ossz 18 tackle...
A playek kb 90%-aban 3 CB-vel alltunk fel, igy vegig 2 LB-nk volt fent. Leonard mellett most Walker kapta a snapek zomet, Moore + Franklin most csak resszereplok voltak. Walker sokkal othonosabban mozog iden, lehet a 4-3ra valo valtas tett neki jot, vagy csak az uj coaching, de latvanyos a javulasa. Moore + Franklin szemelyeben (+ Adams) van 2 rookie-nk, akiknek sokat kell tanulniuk, de van bennuk potencial, szoval az LB sorban a 2 kezdo helyert (inkabb csak 1 mert Leonard helye kb betonbiztos) nagy a verseny.
Quincy megserult, de nem is volt kezdo, Hairston + Moore II a kezdok tovabbra is, nickelben Moore II megy be es Desir/Wilson kozul van vki kint. Desir-nek volt 2 nagyon szep leutott passza, az egyiknel egy TD-t akadalyozott meg. Illetve Reed fumblejet is o kaparta ossze. Orulok h az 1.meccses mellozes utan egyre tobb szerepet kap. Wilsonnak viszont nagyon Basham-i utja van, csak o meg tobb eselyt is kapott. Nem tudom mi lehet nala a gond, lehet fejben nem eleg erett meg arra, h kezdo CB legyen az NFL-ben.
Apropo Basham inaktiv volt, es senki sem tud serulesrol. Egyszeruen ennyire szar. Turay generalt egy kis nyomast, de egyelore nagyon nyers, csak sebessegbol dolgozik, aztan a jobb OT-k kivezetik 5 yarddal a QB moge...Ellenben volt, amikor cover-ben o kapta a flatet, ott elegge el volt veszve, csinaltak is egy first downt 3.kiserletre...
Hooker elso meccse amit vegigtolt, sok megmozdulasa nem volt, Smith nem is nagyon dobott 10 yardnal hosszabb passzt...Geathers vegigtolta, futas ellen jol dolgozott, orulok h birja egyelore. A playek 30% (asszem, de lehet csak 20) volt az SS a boxban (vagy Geathers vagy Farley, tobbszor is 1xre a palyan voltak), latszik h az volt a gameplan, h oljuk a futast. Es a kert blitzek is megjottek, ugyan igy a futas ellen hatasosak voltak + nem 1x volt nyomas Smithen (meg ugye a vegen Leonard sack).
Ossz le a kalappal az edzok elott, de megint volt 1.5 negyed kihagyas az offense oldalon. De erre a vedelemre tovabbra is azt mondom lehet epiteni. Kellene egy Garrett/DLaw/Chandler Jones fele brutal DE, azt onnantol megvagyunk. Eddig legalabbis mindenki nagyon kapar es hozza legalabb amit tole lehet varni, de inkabb az extrat. Nem ugrik be kiemelkedoen gyenge teljesitmeny.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Wentz kezdeni tud ellenetek, a dokik zöldet adtak neki
Chargers LT
remélem nem olyan zöldet 😀
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 566 — Jedi Master
Wentz kezdeni tud ellenetek, a dokik zöldet adtak neki

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 566
Darius Leonard:
18 tackle (15 solo)
1 sack
1 kieroszakolt fumble
1 leutott laszti

RDPOY (sorry nem DPOY-nak gondoltam. bar ahogy tolja meg az is lehet. jonnek majd a pickek is, nagyon erzi a jatekot).
Borbinho
Na mit mondtam nektek, hogy "ki a tököm az a" Darius Leonard jó lesz... 😊
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 068
Vontae Davis mekkora tanar. Fasza kivolt a Billssel, a felidoben fogta magat, atoltozott es kozolte, o ugyan nem megy ki a masodik felidore, hanem visszavonul. X-D

Buffaloban azert eleg komoly lehet a legkor, ha a jatekosok ilyeneket nyomnak.
Stez
Az én emberem! Még mindig megmelengeti a szívem 😊 😀

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Vontae Davis mekkora tanar. Fasza kivolt a Billssel, a felidoben fogta magat, atoltozott es kozolte, o ugyan nem megy ki a masodik felidore, hanem visszavonul. X-D

Buffaloban azert eleg komoly lehet a legkor, ha a jatekosok ilyeneket nyomnak.

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 190 — Colts Fan
Fúú szegény Irsay, elég borzasztóan néz ki 😕
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Megvan a W.
Oriasi negativum Luck, a rossz dontesei, a hulye pickjei. Az offense-tol varnank a stabilitast, tekintve, hogy Luck, Hilton, Doyle mind-mind tapasztalt jatekos, akik rengeteget megeltek mar.

Nagy pozitivum nekem Wilkins, szegeny ember Le'Veon Bellje, ahogy nezem a stilusat, futasait. Rengeteg futasnal ra tud pakolni meg 2-3 plusz yardot. Illetve a vedelem. Voltak hibak, de osszessegeben ezt a meccset a defense nyerte meg, es ez oriasi szo ettol a fiatal bandatol. Azert moralisan ez nagy lokest adhat. Walker es Leonard eleg utos paros lehet, mindkettonek kell javulnia meg a passz ellen, de amugy brutalisan ugyes mindketto. Hairston nem tetszett, nem voltak nagy hibai, de igazabol sok elkapast engedett, amiket lattam. Nem volt rossz egyebkent, de tobbet varnek. Desir nagy meglepetesemre jo volt. Voltak nagy jatekai es vedekezei, talan egy vagy ket elkapast engedelyezett, de igazabol ahogy lattam, azoknal is remekul lekovette az elkapot, rogton oda is ert es utott. Az end zone-ban a vedekezese parades volt, amikor az elkapo kezebol kiutotte a labdat.

A vedofal hullamzo volt, a meccs elso felidejeben baromi jol mukodott a pass rush, Smith be is volt tojva rendesen, aztan viszont masfel negyeden at elegge nyugisan dobalhatott, mintha elfaradt volna a DL-unk. Erezheto, hogy azert meg nem eleg vastag a sor. Turay halovany volt, Ridgeway kozeprol kiesett, Autry alapbol inaktiv volt. Sheard nagyon jo volt, de hat elfaradt, Huntnak volt egy-egy villanasa, de egyebkent most eleg lathatatlanul nyomta.

Reich hivasai osszessegeben nekem tul langyosak, konzervativak, viszont a vegen a TD-nel zsenialisan nagyot huzott, azt meg kell hagyni.

Osszessegeben orulok a W-nek, vegig iranyitottuk, megerdemeltuk. Leszedtuk AP-t, leszedtuk Smitht, igenis nagy a potencial a vedelemben. Luck siralmas teljesitmenye viszont azert elszomorit.

Persze, tegyuk hozza gyorsan, hogy azert meg mindig boldogok lehetunk, hogy nekunk az iranyitonk elete kb. legszarabb meccsen is azert kioszt tobb TD-passzt is, ossze tud pakolni tobb jo drive-ot, es nem csupan game manager kubekent latni ot a palyan. De remelem, ennel rosszabb meccse nem lesz Lucknak, es a visszaterese utan neki, a csapatnak meg az ujonc edzoi stabnak is nagy lokest ad ez a gyozelem.

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Darius Leonard:
18 tackle (15 solo)
1 sack
1 kieroszakolt fumble
1 leutott laszti

RDPOY (sorry nem DPOY-nak gondoltam. bar ahogy tolja meg az is lehet. jonnek majd a pickek is, nagyon erzi a jatekot).
Ez a meccs egyertelmuen a defen mulott. Az offense 21 pontja amennyi lehetoseguk volt meg keves is. Luck egyik intje piches volt, de akkor is hiba volt oda dobni, ahol Foster beleutott. A masodik meg faszsag volt, 3 ember koze TY-nak eroltetve...Siman el kellett volna donteni kb 3.negyed kozepeig ezt a meccset, a def kapott TD nelkul zart.
Nem kell tulreagalni, nem egy ARod-ot allitottunk meg, de akkor is megsuvegelendo teljesitmeny. Volt pass rush is, es a futast az LB-k megoltek (ahogy a rovid passzokat is).
De kozel engedtuk a Skinst, ahogy a Bengalst is, csak itt nincs olyan elit vedelem aki vegig lent tartotta volna Luckekat, es Smithek is mar csak "kvazi" garbage time-ban tudtak jol haladni. Erre oda kell figyelni, es igy szepen befejezni a meccseket, mint ma. Ma eleg volt, a Bengals ellen nem. De a Bengals eddig siman PO csapatnak nez ki, bar nem sok ment le. AC nagyon kellene mert Clark pass protban remenytelen

 twitter.com/KBowen1070/status/1041432134215458816
😀 igy van, ma sikerult befejezni

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/Colts/status/1041349273886093313

Basham nem is serult, csak pusztan annyira szar, hogy mar rosterre se fer.
Clark LT, Haeg RT. Varharto volt a pre alapjan. Kelleni fog a futoktol + a TE-ktol a segitseg blokkolasban az tuti...

 twitter.com/gmbremer/status/1041356378978299904

faszasag van nagyon! most mutassa meg, 1-2 sack/fumbli, meg runstop 😀

 twitter.com/HolderStephen/status/1041363192914632704
hajra skacok

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
szarok a karakterproblemara, elit jatekosok:
Ballard, hivjad fel szepen a Browns FO-t Gordonert, meg ha meg 1-2 hetet kihagy Bell, akkor a Steelerst is. 😀

 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2017/10/browns_josh_gordon_opens_up_ab.html

ezt elolvasva meg a twittert bongeszve lehet megse. Gordonnal 10+ eve van allitolag az, h kb napi szinten tol valamit. Alkohol, xanax, kokain, kodein, kohogoszirup, meg ki tudja meg mi. Itt tenyleg az emberi elet van veszelyben, es talan a legrosszabb lenne ha ezekhez tovabbra is dollar szazezreket/milliokat kapna. Adottsagokban talan all time top 5 WR, de hany meg hany elkapo nem jutott oda, akiknek a mentalitasa megvolt, de az adottsaga nem? nem egy eselyt kapott, eljatszotta mindet sajnos.
Borbinho
No way, h Ballard tradeljen Gordonert.

Szerintem Bell-ert sem fog, de o azert mas teszta. De szerintem, nem illik abba az oltozoi kepbe, amit Ballard kezdetektol mond.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szarok a karakterproblemara, elit jatekosok:
Ballard, hivjad fel szepen a Browns FO-t Gordonert, meg ha meg 1-2 hetet kihagy Bell, akkor a Steelerst is. 😀

 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2017/10/browns_josh_gordon_opens_up_ab.html

ezt elolvasva meg a twittert bongeszve lehet megse. Gordonnal 10+ eve van allitolag az, h kb napi szinten tol valamit. Alkohol, xanax, kokain, kodein, kohogoszirup, meg ki tudja meg mi. Itt tenyleg az emberi elet van veszelyben, es talan a legrosszabb lenne ha ezekhez tovabbra is dollar szazezreket/milliokat kapna. Adottsagokban talan all time top 5 WR, de hany meg hany elkapo nem jutott oda, akiknek a mentalitasa megvolt, de az adottsaga nem? nem egy eselyt kapott, eljatszotta mindet sajnos.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Az a csapat nyer, ahol tobb a feher. Most elmondom.
Stez
Az a Colts lesz, mert a Skins burgundy-aranyban tolja otthon, a Colts meg feherben idegenben 😀
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Az a csapat nyer, ahol tobb a feher. Most elmondom.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ja, Good week-to-week (IR 😀)

A Smith-Bradford utan egy ujabb 1/1 vs 1/1 csata jon, az elson a (sztem) tehetsegesebb/jobb QB csapata nyert, remeljuk ez igy lesz a masodikon is 😀


Na sikerult megneznem a Skins-Cardinalst
A Skins offensenel a playek kb 80%-aban shotgunbol indulnak, rengetegszer 3elkapo (Doctson, Crowder, Richardson) + Reed is slotban, es a futot meg kikuldik a flatbe, vagy Smith mogott elfut hatul a LOS mogott 8 yarddal kb (tuti van olyan play is ami arra a futora megy, de altalaban az ellenkezo iranyba futottak v rovid passz jott) a palya szele fele. de alapbol is tobbszor empty backfieldrol indulnak. es az a baj,h Smith ezekben a rovid passzokban jo, es kb blitz nelkul eselytelen odaerni 4 emberes passrushal. szoval Eberflustol en agressziv jatekhivast varok, mehet az LB/S blitz ezerrel, es akkor a futas ellen is jobbak lehetunk. AP + Thompson kb megosztva kaptak a snapeket, es mindketto kurva jol futott es foleg Thompson elkapasokban is nagyon jonak tunt (konnyu keverni is, AP 26osban, Thompson 25osben tolja 😀). A flat-et le kell vedeni, a playek nagyreszeben az az elso olvasasa Alexnek, es ha a futot v vmeik speedstert, esetleg Reedet eltalalja, akkor a 4-5 yard garantalt kb. az lb-knek kva nagy meccsuk lesz ez a ket futo meg reed ellen, meg amugy is, tobbnyire zonazunk, igy a rovid utvonalat futo WR-ekre is figyelni kell.
Center mogul singleback formaciobol az elejen kb csak futottak, az elso play actiont a 2.negyed elejen toltak, aminek a vegen Smith futott kb 6 yardot egy bootlegbol.
Par RPO-t is futottak, nem nagyon volt belole pozitiv yardjuk, de nalunk nincs is Chandler Jones aki 3 yarddal los mogott oda is erjen. Kozeprol kvara fog hianyozni Autry, a Cards kb semmi nyomast nem tudott Smithre rakni onnan, a belso 3asa a Washingtonnak kb vegig fel yarddal hatranyomta a Cards dl-jet snap pillanataban. Igy AP meg Thompson is a los korul talalkozott eloszor vedovel, de inkabb utana.
Eleg sok motiont hivott Smith, nemtom h csak azt akarta nezni-e h zonazik-e a Cards, vagy a playbook elemes resze (inkabb utobbinak erzem).
A Skins def megmondom oszinten engem nem gyozott meg, de inkabb a Cards impotensege miatt. Bradford is hibazott, droppoltak is az elkapok, de nem volt konstans nyomas Bradfordon, sot. 4.5es atlaggal futottak ellenuk, csak mivel hamar hatranyba kerult a Cards, igy nem annyira futottak. Nalunk Luck annyival clutchabb (de szep szo) Sadfordnal, hogy azt megfogalmazni nem lehet, szoval meglepodnek, ha minket is 10 pont alatt tartananak.
Tamado oldalrol nem szabad elhagyni a futast, van egy fasza interior OL-unk, tomjuk a lasztit Wilkinsnek, Macknek meg Hynesnak, meg Luck pottyintse oda a 8-10 yardos passzokat TY-eknak, Doyle-eknak.
Defenense reszrol minimalizalni kell az ingyen jatekokat, meg ha az 4-5 yardos is, es blitzelni kell ezerrel, mert amugy Alex el fogja dobalgatni 2-3 sec alatt a lasztit. Az a "szerencses" helyzet, h Smith meg a futojatekuk miatt is tomni kell a boxot. Tudom h Smithnek jo a ratingje hosszu passzoknal, de itt nincs Tyreek Hill aki szetszopat mindenkit (Crowder yacban jo inkabb, Richardson sokat meg nem mutatott, Doctson meg inkabb posession), szoval hajra, verjen meg minket hosszu passzokkal a Skins, maskulonben Colts W-t varok.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Good döglődik még?

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Castonzo out. Raserult ismet a combhajlitojara. Haeg lesz az LT, az RT gondolom Smith. Luck megy IR-re. Koszonjuk, jo szezon volt. 8D
Stez
Es Autry is out. Hat Clarknak itt az esely, megmutathatja h o jo OT 😀
Smitht nem akarom RT-ben latni, ennyi erovel 4 falemberrel is jatszhatnank.
Nembaj, amig van Luck addig van eselyunk mindenki ellen 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Castonzo out. Raserult ismet a combhajlitojara. Haeg lesz az LT, az RT gondolom Smith. Luck megy IR-re. Koszonjuk, jo szezon volt. 8D

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ward felhozatala nem sok jot jelent Autry allapotaval kapcsolatban. Tnap nem csak Castonzo, de Autry se edzett :/

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na a Bengalsnak ugy latszik nagyon bejott ez a 34-23, most a Ravenst kalapaltak el ennyire. Elso felidoben Dalton szetszedte a Ravens D#-t, es Flaccon is kurva sok nyomas volt.
Igy mar jobban fest az 1.heti L, mert mi a 4.negyedig kb jatekban voltunk (sot ugye a vegen a fumble-nal a W-ert mentunk). Ettol fuggetlenul ha kikapunk a Skinstol, akkor kurva nehez dolgunk lesz, es benne van egy 0-5, 1-4es start is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Swoope jo gyerek. Mar biztos megszokta, hogy szezononkent haromszor kibassza a Colts, masnak meg nem kell x-D

Remeljuk, neki ilyenkor nem kell a nagyijanak telefonalnia, mert eleg vaskos lenne a telefonszamla.

több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Ja, es Castonzo ma nem edzett...
több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
 twitter.com/Colts/status/1040339608914092034

Hat akkor ennyit Swooperol
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat nem tudom, szamomra Geathers tovabbra is egy gocpont, akinek a helyere hoznek valakit. Nem most, hanem a szezon elott hoztam volna, vagy a kovetkezo holt szezonban tennem. Vagy elol a draftrol, vagy a piacrol.

Ebben a fasziban egyszeruen nem latom a kello intelligenciat, a kello tudast es ugyesseget ahhoz, hogy jo jatekos legyen. Vannak jo huzasai, coverben es run supportban is, de mellette meg akkora bakijai is, hogy az ember csak nez. Elrontott szerelesek, elvaltasok, rossz emberezes.

Nem is playmaker, nincs a labda kozeleben. Keptelen kulcsjatekok megoldasara, nem villan, szinte nulla turnover. Raadasul harom ideny alatt 18 meccset hagyott ki. Szerintem o egy jo backup, egy hasznalhato valaki, aki egy Vikings-vedelemben, egy elit egysegben korrekten elmozogna, nem lenne sok dolga, alap dolgokat kellene megoldania, de itt, ahol azert igenis nagy melora van szukseg, itt egyszeruen keves.

Es emberunk jovore UFA. Ha lehoz egy kozepes evet, mit teszel? Ilyen kockazatok es alapveto hianyossagok mellett kifizetsz 6-8 milliot evente neki? Mert a jelenlegi fizeteseket figyelembe veve nem hiszem, hogy sokkal olcsobb lenne.

Maradjunk annyiban, hogy en nem Geathersben latom a Colts kezdo SS-jet hosszu tavon.

Mindegy. Ami a Skinst illeti, AP-t limitalnunk kell mindenkepp, hogy ne tudjanak szetfutni, Smithnek pedig minel tobbet kelljen passzolnia. Mert o akkor azert nem akkora kiraly am, ha ra van kenyszeritve es a passzjatekkal kell megnyernie a meccset.

Annyiban jobbak vagyunk a tavalyhoz kepest, hogy most az LB-sorunk gyors es atletikus fiatalokkal van tele, 2017-ben lassu tetu volt mindenki. Ugyhogy Reed leszedesehez meglesz a municio.

Kellene mondjuk valami pass rush is, mert Smith nagyon nem erzi jol magat nyomas alatt. Csak hat Hunt is tizezer eve a ligaban van, aztan egy kezunkon meg tudjuk szamolni, hany jo meccse volt. Ra sem lehet alapozni, hiaba volt remek a Bengals ellen.