Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 4 éve
csipkelli 3 218
Yanika és társai szétütik a QB-kat, nem kell annyi elitallprohof corner. Az itteni vidámság megőrzése érdekében Ramseyt a Coltsba kell cserélni.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Te konkretan arrol irsz, amirol en nem beszeltem, es kevered a szezont a fazonnal. Engem hidegen hagy, hogy mashol megfizetik Ramseyt, mert nem errol beszeltunk. Nyilvan megfizetik valahol, de ki mondta, hogy nem igy lesz?Stez
LOL. 😊 Ez már csak egy túl hosszú, se füle se farka, értelmetlen rant, a Von Miller olyan faszi mint Sherman-tól a Ramsey egy büdös nagy gyökérig. Ezt már skippelem. 😀

Amikor megérkezett a ligában, szerényen annyit mondott, hogy már most Ő legjobb corner a ligában. Még egy gyakorlómeccsen se lépett pályára, csak aláírta a 23,5 milliós szerződését. Aztán All-Pro lett. Ő így műkdöik.

Az öltözőt nem féltem, privátban (lockerroom-mate) sokkal valószínűbb, hogy csak fele ilyen hülye. 😊 😊 😊Húsrágó
Erre utaltam, igen. Egy nagy dumás, de a pályán oda is teszi a teljesítményt. Aquib Talib se kevésbé hülye, mégis egy gyöngyszem volt a Broncos no fly zone-ban, és fontos szerepe volt a SB győzelemben. Ha megvan a locker room ami ezt kezelni tudja, nincs ezzel semmi gond.

(A Jags öltözővel kapcsolatban az az aggasztó, hogy jelenleg kb. csak ilyen hangok vannak. Eltűnt a többi hang. Nem Ramsey-vel lesz a probléma, ha csak az ő hangja hallatszik, hanem a Fournette félékkel. Akiknek csak a hangnem jön le, a hozzá társuló extra motiváció nem. Talib se tett volna jót a Broncos öltözőnek, ha az ő hangja a domináns. Csak ott volt még Talib mellé Demarcus Ware, Sanders, DT, no és persze Manning. Abban az öltözőben Talib csak egy kis színes volt, nem az ő stílusa adta a mintát. Itt is ezt kéne összehozni/visszahozni, és az ég világon semmi gond nem lesz Ramsey-vel.)


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 022 — Jaguars fan
Ebbe a "Ramsey nagypofájú" dologba azért nem lovaljátok bele magatokat annyira, mert az arcoskodása fele színjáték. Ik régebben linkelt egy interjút erről, amiben elmeséli Ramsey, hogy kisgyerekként is az volt a szokása, hogy a futóverseny kezdete előtt már mindenkinek megmondta, hogy "úgyis én fogok nyerni". Ettől persze nem lett népszerű, mindenki lepöcsfejezte stb. De aztán a futóversenyt Ramsey nyerte, mert ezt a közutálatot használta "doppingként", Ő futott a legmotiváltabban, mert nem akarta, hogy kárörvendjenek a többiek. És mindenkinél keményebben hajtott, mert a "saját nagy szájával" versenyzett, a megszégyenülés elkerülése miatt küzdött mindenkinél keményebben.
Ezt szerintem tudják róla az öltözőben is, ha egy messziországban, egy külvárosában is emlékeznek az interjúra.
És ezt a taktikát alkalmazza az élet minden területén. Célja, hogy a legjobban fizetett CB legyen. Szüksége van egy jó szezonra hozzá, hogy pár dolcsival Ő legyen a listavezető. A dollármilliós előnyhöz viszont egy All-Pro szezon kell. Erre hajt. Bemondja, hogy nincs kedvezmény, mert annyira k.rvajó leszek. És majd kiderül, hogy eléggé hajtja-e majd ez őt előre. De eddigi életében ez bevált, folyamatosan tudta magát motiválni ilyen módon.
Amikor megérkezett a ligában, szerényen annyit mondott, hogy már most Ő legjobb corner a ligában. Még egy gyakorlómeccsen se lépett pályára, csak aláírta a 23,5 milliós szerződését. Aztán All-Pro lett. Ő így műkdöik.

Az öltözőt nem féltem, privátban (lockerroom-mate) sokkal valószínűbb, hogy csak fele ilyen hülye. 😊 😊 😊
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Ramsey pedig pontosan ezert nem profi, mert amator modon nem birja megallni, hogy ne arcoskodjon orszag-vilag elott es jartassa a pofajat. Es de, az ilyenek pontosan visszauthetnek az oltozoben, mert azzal, hogy valaki ennyire keptelen legyen profikent kezelni a dolgokat, azzal arra mutat ra, hogy ot a csapat abszolut nem erdekli annyira, mint kellene, neki csak a penz lenyeges. Komolyan, AB 2.0, micsoda amator dolog az, hogy valaki nem birja visszafogni magat es a kozossegi mediaban, pitianer videokon keresztul nyomja az eloadast, hogy o majd mit tesz egy ev mulva, es hogy hu, de megemlegeti a Jax, mert milyen durva penz lesz.Stez
Von MIller is gondolom egy idétlen arcoskodó akkor, mert kb. ugyanezt csinálta a szerződése előtt. 😉

Aztán SB MVP lett, de az csak szerencsés véletlen. 😀

Vajon Ballardnal az ilyen mentalitasu csavo meddig lehetne az oltozoben, meddig uzengethetne es kopdoshetne tele a mediat hetente, meg fenyegetozhetne folyamatosan a csapattal szemben? Van ra egy eros tippem, hogy nem sokaig. Ramsey pedig pont a legrosszabbkor jartatja a pofajat, mert a liga epp abban az idoszakaban van, hogy rohogve cserelgetik el a csapatok a nagypofaju, allandoan arcoskodo jatekosokat, akiknek az egoja az oltozoben problemat okozhat.Stez
Ballard valószínűleg le sem draftolta volna, de ez egy más kérdés. 😊 Ballardot tudod, hogy milyen nagyon értékelem, de nem csak egy út létezik. Lehet nyerni Broncos módra, Ravens módra, sőt majdnem lehetett Rams módra is. Szóval az, hogy Bostonba vagy most éppen Indybe valaki nem passzol az öltözőbe, még nem jelenti azt, hogy az NFL-be sem. (Egyébként szerintem azzal Ballardnak semmi gondja nincs, ha valaki nagy pofás, és ennyi. Ebron is nagy pofás, állandóan a twitteren lóg, belepofázik mindenbe, szidja Trumpot, szidja az NFL-t, beszól a Steelersnek az AB ügy idején, stb. Az öltözőben legyen locker room guy, ne legyen primadonna - az nem ugyanaz, mint a pofázás -, legyen első meetingeken, éljen haljon a horseshoe-ért, ez kell neki. Ezt a "nem nem, nincs discount" direkt FO-nak szánt szöveget persze biztosan nem díjazná. De abban nem vagyok biztos, hogy ki is tenné azt aki ilyent csinál, ha minden másban viszont odateszi magát. Sokszor elmondta, hogy bevállal nehéz embereket is, ha az öltöző elbírja. Jacksonville-ben az a gond, hogy jelenleg az öltöző nem bírja, mert elfogyott a másfajta szó. Azt kell visszahozni, és dominánssá tenni.)

Revis senkinek nem adott discountot. A Patsnek sem, Bostonban csak annyi történt, hogy 2 év alatt fizették ki az 1 évét. A nagypofájú NFL sztárok környékén meg nem látom azt a nagy kicsapósdit, eltradelősdit. AB saját maga akart eljönn. És képes volt kiharcolni ezt úgy is, hogy jópár év volt még vissza neki, és hatalmas DM-t hagyott maga után. Az új helyén meg fizuemelést kapott. A Steelersnek esze ágában nem lett volna eltradelni, ha van más lehetőségük. Az egyetlen "megszívatott" NFL sztár Odell, de abban szvsz sokkal nagyobb szerepet játszott Gettleman személyes helyzete (fosik a széke miatt és elrakta az útból azt akinek az öltözőből elég hangos lehetne a hangja feléje), mint OBJ "nagy szája".

A sztárokat megfizetik, amíg jók. A sport így működik, függetlenül attól, hogy mekkora a szájuk. Ha nem A csapat, akkor majd a B.
peterk2005
Te konkretan arrol irsz, amirol en nem beszeltem, es kevered a szezont a fazonnal. Engem hidegen hagy, hogy mashol megfizetik Ramseyt, mert nem errol beszeltunk. Nyilvan megfizetik valahol, de ki mondta, hogy nem igy lesz?

Es Von Millert se keverd ide. Dobalod itt a neveket, de hasonlitsd ossze akkor, hogy mondjuk Miller mit rakott le az asztalra mar elotte, es azt is, hogy o az oltozoben milyen vezere volt a csapatnak. Miller is az a faszi, mint Sherman, es nagyon ne vedd egy kalap ala Ramseyvel, aki vezerkent az egvilagon semmit sem mutat es mutatott a Jaguarsnel.

Revis pedig de, nagyon is adott discountot, tekintve, hogy 4 millioval olcsobban irt ala a Patshez, mindezt egy elit eve utan, jo korban, ugy, hogy a Bucsnal evi 16 milliot kapott. Majd ement 12 millioert a Patshez, de csak egy idenyre. Aztan megint ugyanugy kaszalt, de mar mashol.

Es de, sorra cserelgetik manapsag a sztarokat, es itt nem csak Brownrol van szo, mert ra lehet mutogatni, hogy kiutaltatta magat a Steelerstol, az OBJ-resz az szimplan mar a te kis torteneted, hogy megprobalod csupan Gettlemanre suvasztani a cseret, amikor mar tizmillioszor megmondtak a cserevel kapcsolatban, hogy azt a cseret a tulajdonosi kor tamogatta, tehat nem, hiaba mutogatsz egy szemelyre ott, mert nem igaz. De akkor mar nyugodtan mutogathatsz Petersre is, aki top3 cornerkent volt szamon tartva, de a KC-nel meguntak a pofazasat, meg hogy okoskodott es jobban tudta a dolgokat az edzoinel, szervusz, elpasszoltak piti arert, de Macket sem csupan azert passzoltak el, mert zsozsot akart.

Szoval most megmondhatod, hogy nem, marpedig az ilyen jatekost ugysem cserelik el es szajalhat nyugodtan, mert nem igaz, lazan elcserelik. Az egy mas teszta, hogy abban igazad van, nyilvan megkapja majd a nagy lovet, csak ez mar szerintem nem a Jaguarsnel lesz, es abban is biztos vagyok, hogy nem contender csapat robbantja majd a bankot Ramseyert. Eleri, amit akar? Valamilyen teren igen, mert meg lesz tomve a penztarcaja, az nem is kerdes, de a masik oldalan viszont szerintem mar korantsem lesz annyira fenyes az az erme, csapat szintjen szvsz Ramsey egyaltalan nem konyvelhet majd el olyan sikereket, es nala azert ezt a reszt nyugodtan nezhetjuk, mivel o azert is hisztizett mar nem egyszer, ha szar volt a csapat, magyaran neki allitolag nagyon is fontos a gyozelem.

En szemely szerint egyebkent csak es kizarolag olyan jatekost lennek hajlando szarra fizetni, aki ahogy Ballard is kiemelte, nem csupan a palyan adja hozza a sajat reszet a csapathoz, hanem az oltozoben is, mert a jatektudas mellett legalabb annyira lenyeges a mentalitas is. Magyaran mondjuk legyen vezer. Vagy legalabb probaljon meg ugy viselkedni. De Ramsey? Amiota elismert es kifejezetten jo jatekos lett, be nem all a pofaja, ez kimerul abban, hogy epp minden iranyito egy fos szerinte es vigan jaratja le magat, ha megy a Jaxnek, akkor veri a mellet, ha nem megy a csapatnak es lathatoan godorben van, o neki sikerul olyan nyilatkozatokat adnia, hogy meg taszit egyet a sullyedu hajon, ha pedig ugye a szerzodes a tema, akkor is loki a baromsagait es idestova egy eve hisztizik a hosszabbitasert, mindezt ugy, hogy a 2018–2019-es ideny elso feleben emberunket nem egyszer egettek meg, es nem egy jateknal futkarozott ugy, hogy lattad, nem tudta, mi a dolga es meg volt zavarodva.

Te egy ilyen „vezert” szeretnel a csapatodba? Mert en nem. Foleg nem evi 18 millioert. Ha mutatna annyit, mint Sherman vagy Miller, nalam ez a mentalitas akkor is ongol lenne, mert egyszeruen amator es elkepesztoen leri rola, hogy egy budos nagy gyoker, ahelyett, hogy profibb modon viselkedne. Nalam ez nem sokkal jobb, mint Brown, es hiaba egy zseni ez is, az is, de akkor is, mutasson nemi tiszteletet, meg ne sirjon allandoan es mutogasson masokra, barmilyen helyzet is van. Mert Ramsey pont ezt teszi, arrol valahogy mindig elfeledkezik mindenki, hogy amint a Jax szarba kerult, o egybol elkezdett a csapattarsaira mutogatni. Tiszta Brown 2.0, a vege szerintem pedig ugyanaz lesz, o is kiutaltatja majd innen magat.

több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Felesleges egyelore Ramsey-t barkihez hasonlitgatni, egyelore nem “pofazta tele” a kozossegi mediat, ne adjatok a szajaba olyanokat, amiket nem mondott. Tudom, igy konnyebb velemenyezni, csak epp hulyeseg. Ha valaki megerdemli a nagy penzt, akkor az o, foleg ha pl Dak Prescott megkapja a 34 milliot (en tole sem sajnalom).
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
T.O.Amadeus
?


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 860
Ramsey pedig pontosan ezert nem profi, mert amator modon nem birja megallni, hogy ne arcoskodjon orszag-vilag elott es jartassa a pofajat. Es de, az ilyenek pontosan visszauthetnek az oltozoben, mert azzal, hogy valaki ennyire keptelen legyen profikent kezelni a dolgokat, azzal arra mutat ra, hogy ot a csapat abszolut nem erdekli annyira, mint kellene, neki csak a penz lenyeges. Komolyan, AB 2.0, micsoda amator dolog az, hogy valaki nem birja visszafogni magat es a kozossegi mediaban, pitianer videokon keresztul nyomja az eloadast, hogy o majd mit tesz egy ev mulva, es hogy hu, de megemlegeti a Jax, mert milyen durva penz lesz.Stez
Von MIller is gondolom egy idétlen arcoskodó akkor, mert kb. ugyanezt csinálta a szerződése előtt. 😉

Aztán SB MVP lett, de az csak szerencsés véletlen. 😀

Vajon Ballardnal az ilyen mentalitasu csavo meddig lehetne az oltozoben, meddig uzengethetne es kopdoshetne tele a mediat hetente, meg fenyegetozhetne folyamatosan a csapattal szemben? Van ra egy eros tippem, hogy nem sokaig. Ramsey pedig pont a legrosszabbkor jartatja a pofajat, mert a liga epp abban az idoszakaban van, hogy rohogve cserelgetik el a csapatok a nagypofaju, allandoan arcoskodo jatekosokat, akiknek az egoja az oltozoben problemat okozhat.Stez
Ballard valószínűleg le sem draftolta volna, de ez egy más kérdés. 😊 Ballardot tudod, hogy milyen nagyon értékelem, de nem csak egy út létezik. Lehet nyerni Broncos módra, Ravens módra, sőt majdnem lehetett Rams módra is. Szóval az, hogy Bostonba vagy most éppen Indybe valaki nem passzol az öltözőbe, még nem jelenti azt, hogy az NFL-be sem. (Egyébként szerintem azzal Ballardnak semmi gondja nincs, ha valaki nagy pofás, és ennyi. Ebron is nagy pofás, állandóan a twitteren lóg, belepofázik mindenbe, szidja Trumpot, szidja az NFL-t, beszól a Steelersnek az AB ügy idején, stb. Az öltözőben legyen locker room guy, ne legyen primadonna - az nem ugyanaz, mint a pofázás -, legyen első meetingeken, éljen haljon a horseshoe-ért, ez kell neki. Ezt a "nem nem, nincs discount" direkt FO-nak szánt szöveget persze biztosan nem díjazná. De abban nem vagyok biztos, hogy ki is tenné azt aki ilyent csinál, ha minden másban viszont odateszi magát. Sokszor elmondta, hogy bevállal nehéz embereket is, ha az öltöző elbírja. Jacksonville-ben az a gond, hogy jelenleg az öltöző nem bírja, mert elfogyott a másfajta szó. Azt kell visszahozni, és dominánssá tenni.)

Revis senkinek nem adott discountot. A Patsnek sem, Bostonban csak annyi történt, hogy 2 év alatt fizették ki az 1 évét. A nagypofájú NFL sztárok környékén meg nem látom azt a nagy kicsapósdit, eltradelősdit. AB saját maga akart eljönn. És képes volt kiharcolni ezt úgy is, hogy jópár év volt még vissza neki, és hatalmas DM-t hagyott maga után. Az új helyén meg fizuemelést kapott. A Steelersnek esze ágában nem lett volna eltradelni, ha van más lehetőségük. Az egyetlen "megszívatott" NFL sztár Odell, de abban szvsz sokkal nagyobb szerepet játszott Gettleman személyes helyzete (fosik a széke miatt és elrakta az útból azt akinek az öltözőből elég hangos lehetne a hangja feléje), mint OBJ "nagy szája".

A sztárokat megfizetik, amíg jók. A sport így működik, függetlenül attól, hogy mekkora a szájuk. Ha nem A csapat, akkor majd a B.
peterk2005
T.O.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ramsey pedig pontosan ezert nem profi, mert amator modon nem birja megallni, hogy ne arcoskodjon orszag-vilag elott es jartassa a pofajat. Es de, az ilyenek pontosan visszauthetnek az oltozoben, mert azzal, hogy valaki ennyire keptelen legyen profikent kezelni a dolgokat, azzal arra mutat ra, hogy ot a csapat abszolut nem erdekli annyira, mint kellene, neki csak a penz lenyeges. Komolyan, AB 2.0, micsoda amator dolog az, hogy valaki nem birja visszafogni magat es a kozossegi mediaban, pitianer videokon keresztul nyomja az eloadast, hogy o majd mit tesz egy ev mulva, es hogy hu, de megemlegeti a Jax, mert milyen durva penz lesz.Stez
Von MIller is gondolom egy idétlen arcoskodó akkor, mert kb. ugyanezt csinálta a szerződése előtt. 😉

Aztán SB MVP lett, de az csak szerencsés véletlen. 😀

Vajon Ballardnal az ilyen mentalitasu csavo meddig lehetne az oltozoben, meddig uzengethetne es kopdoshetne tele a mediat hetente, meg fenyegetozhetne folyamatosan a csapattal szemben? Van ra egy eros tippem, hogy nem sokaig. Ramsey pedig pont a legrosszabbkor jartatja a pofajat, mert a liga epp abban az idoszakaban van, hogy rohogve cserelgetik el a csapatok a nagypofaju, allandoan arcoskodo jatekosokat, akiknek az egoja az oltozoben problemat okozhat.Stez
Ballard valószínűleg le sem draftolta volna, de ez egy más kérdés. 😊 Ballardot tudod, hogy milyen nagyon értékelem, de nem csak egy út létezik. Lehet nyerni Broncos módra, Ravens módra, sőt majdnem lehetett Rams módra is. Szóval az, hogy Bostonba vagy most éppen Indybe valaki nem passzol az öltözőbe, még nem jelenti azt, hogy az NFL-be sem. (Egyébként szerintem azzal Ballardnak semmi gondja nincs, ha valaki nagy pofás, és ennyi. Ebron is nagy pofás, állandóan a twitteren lóg, belepofázik mindenbe, szidja Trumpot, szidja az NFL-t, beszól a Steelersnek az AB ügy idején, stb. Az öltözőben legyen locker room guy, ne legyen primadonna - az nem ugyanaz, mint a pofázás -, legyen első meetingeken, éljen haljon a horseshoe-ért, ez kell neki. Ezt a "nem nem, nincs discount" direkt FO-nak szánt szöveget persze biztosan nem díjazná. De abban nem vagyok biztos, hogy ki is tenné azt aki ilyent csinál, ha minden másban viszont odateszi magát. Sokszor elmondta, hogy bevállal nehéz embereket is, ha az öltöző elbírja. Jacksonville-ben az a gond, hogy jelenleg az öltöző nem bírja, mert elfogyott a másfajta szó. Azt kell visszahozni, és dominánssá tenni.)

Revis senkinek nem adott discountot. A Patsnek sem, Bostonban csak annyi történt, hogy 2 év alatt fizették ki az 1 évét. A nagypofájú NFL sztárok környékén meg nem látom azt a nagy kicsapósdit, eltradelősdit. AB saját maga akart eljönn. És képes volt kiharcolni ezt úgy is, hogy jópár év volt még vissza neki, és hatalmas DM-t hagyott maga után. Az új helyén meg fizuemelést kapott. A Steelersnek esze ágában nem lett volna eltradelni, ha van más lehetőségük. Az egyetlen "megszívatott" NFL sztár Odell, de abban szvsz sokkal nagyobb szerepet játszott Gettleman személyes helyzete (fosik a széke miatt és elrakta az útból azt akinek az öltözőből elég hangos lehetne a hangja feléje), mint OBJ "nagy szája".

A sztárokat megfizetik, amíg jók. A sport így működik, függetlenül attól, hogy mekkora a szájuk. Ha nem A csapat, akkor majd a B.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.Amadeus
Revis ugyanígy utazott a pénzre, mint Ramsey, és nagyon sikeres pályafutása volt. Csak annyi a különbség, hogy Ramsey a social media korában játszik és a twitteren is fent van, Revist meg csak riporterek idézték.

Érhető ha a srác a pénzre hajt. Mindenki arra hajt. Ha Julio Jones hosszabbít, akkor Keenan Allen máris tweetel, hogy juhééé. Ha Gurley megkapja a pénzét, Zeke már írja is ki, hogy jövőre ő jön. A social média korát éljük, így működnek a dolgok. Nem a játékosok lettek pénzéhesebbek, csak a környezet változott meg. Drew Brees az utolsó pillanatig alkudozott minden egyes alkalommal amikor új contractot kötött. Ettől még legenda. És jól tette. Megérdemli, mert ér annyit. Sőt igazából többet is, de a monopol franchise miatt csak ennyit kaphat. Azt kelet-ejrópai mentalitást nem szeretem - sajnos van ilyen mentalitás -, hogy a sportoló, a rendőr, a tűzoltó, a tanár adja mindenét a közért, tegyen meg mindent az országért, hazáért, a jövőért, de ha felteszi a kezét, hogy oké, de akkor fizessetek is meg annak megfelelően, arra meg nehogymá vazze a válasz. Igenis aki tesz, annak jár is. Tök mindegy, hogy mennyi. Ha 10 ezer akkor 10 ezer, ha 10 milliárd akkor 10 milliárd. Amíg nem lopja, hanem annyit ér, addig az a pénz jár neki. Ramsey eltartja a sport médiát ESPN-estül meg a millió helyi médiástul, megtölti a stadiont a tulajdonosnak, és mellé a mez eladásokból a tulaj 1 hét alatt visszaszerzi a neki kifizetett milliókat. Bőven többet ér, mint amit kapni fog. Nincs azzal semmi gond, hogy nyaldossa a száját.

Az más kérdés, hogy a Jags öltöző az utóbbi időben elcsúszott, és vannak aggasztó jelek a jövőre nézve is. Szerintem is elcsúszott. De nem a pénz miatt. Seattle-ben sem az volt a gond, hogy Shermanék sok pénzt akartak. Seattle-ben minden rendben lett volna, ha sikerül a 2014-es SB-t és a védelem vs Wilson témát feloldani. Utóbbit őszintén szólva nem is értem hogyan vagy miért alakult ki, nekem WTF az egész, de tény, hogy a felszín alatt ez mérgezte meg a helyzetet. Oaklanben sem Mack miatt esett szét az öltöző. Ahogy kb. sehol sem .... feltéve, hogy az, aki megkapta a nagy pénzt, az jól játszik.

A Jags öltöző se a pénz miatt fog szétesni, ha szétesik. Nem számít, hogy Ngakogue meddig holdoutol, hogy Ramsey mennyit jártatja a száját a pénzről. Ha jók lesznek, semmi jelentősége nem lesz. Akkor lesz csak probléma, ha rosszak lesznek, vagy elkezdik egymást ekézni. De abból meg akkor is probléma lesz, ha vetmint visznek haza, meg akkor is, ha csúcsgázsit. Big Ben és AB sem a pénz miatt vesztek össze.
peterk2005
Csakhogy Brees azert legenda, mert hiaba csapta ki a bret az asztalra, o profikent tette mindezt, nem a kozossegi mediaban, nem a piastanak a sarki presszoban, hanem csak annak, akinek kellett: az ugynokenek, aki szinten annak pofazott, akinek kellett, a GM-nek. Es a profi meg a profi kozott is van kulonbseg, marpedig ez, hogy meg a ronda ugyeket is ugy tudja intezni, hogy az ne legyen annyira ronda.

Ramsey pedig pontosan ezert nem profi, mert amator modon nem birja megallni, hogy ne arcoskodjon orszag-vilag elott es jartassa a pofajat. Es de, az ilyenek pontosan visszauthetnek az oltozoben, mert azzal, hogy valaki ennyire keptelen legyen profikent kezelni a dolgokat, azzal arra mutat ra, hogy ot a csapat abszolut nem erdekli annyira, mint kellene, neki csak a penz lenyeges. Komolyan, AB 2.0, micsoda amator dolog az, hogy valaki nem birja visszafogni magat es a kozossegi mediaban, pitianer videokon keresztul nyomja az eloadast, hogy o majd mit tesz egy ev mulva, es hogy hu, de megemlegeti a Jax, mert milyen durva penz lesz.

Vajon Ballardnal az ilyen mentalitasu csavo meddig lehetne az oltozoben, meddig uzengethetne es kopdoshetne tele a mediat hetente, meg fenyegetozhetne folyamatosan a csapattal szemben? Van ra egy eros tippem, hogy nem sokaig. Ramsey pedig pont a legrosszabbkor jartatja a pofajat, mert a liga epp abban az idoszakaban van, hogy rohogve cserelgetik el a csapatok a nagypofaju, allandoan arcoskodo jatekosokat, akiknek az egoja az oltozoben problemat okozhat. Revis karrierje pedig csak es kizarolag azert lett megkoronazva, mert o okosabb volt Ramseynel es jopar milliorol lemondott, aztan meg a palyafutasa vege elott nem sokkal elment a Patshez, de csak rovid tavon szamolt o is azzal, es a Pats is vele. De ha az nincsen, akkor a segget kitorolhette volna az allandoan kaosz Jetsnel, meg a fejlodesre keptelen Bucsnal, hiaba jatszott egyebkent jol. Marpedig Ramsey oda megy jovore, ahol bankot robbant, itt pedig nagy esellyel ki is zarhatjuk akkor a legtobb contender csapatot, mivel egyiknek sem lesz 20 millioja evente erre a bulira.

A Hawksszal meg szerintem nem szabad osszehasonlitani a Jaxet, a Hawksnal egy dinasztiat epitettek ki, egy legendas vedelmet, aminek a legjobbjai eleg kemenyen leraktak az asztalra az alapokat, de nem csak egyenileg, hanem csapatszinten is, ezek utan pedig ott a huzoemberek joggal verhettek az asztalt a zsetonert. Es azert hasonlitsd ossze, hogy peldaul Sherman meg ET, netan Chancellor mennyire volt vezere a Seahawksnak, mig Ramsey mennyire vezere a Jaguarsnak. Itt nem azon van a hangsuly, hogy XY penzt akar, hanem azon, hogy mi modon akarja elerni. Marpedig Ramsey modszere szerintem, es nem profi.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.Amadeus
Revis ugyanígy utazott a pénzre, mint Ramsey, és nagyon sikeres pályafutása volt. Csak annyi a különbség, hogy Ramsey a social media korában játszik és a twitteren is fent van, Revist meg csak riporterek idézték.

Érhető ha a srác a pénzre hajt. Mindenki arra hajt. Ha Julio Jones hosszabbít, akkor Keenan Allen máris tweetel, hogy juhééé. Ha Gurley megkapja a pénzét, Zeke már írja is ki, hogy jövőre ő jön. A social média korát éljük, így működnek a dolgok. Nem a játékosok lettek pénzéhesebbek, csak a környezet változott meg. Drew Brees az utolsó pillanatig alkudozott minden egyes alkalommal amikor új contractot kötött. Ettől még legenda. És jól tette. Megérdemli, mert ér annyit. Sőt igazából többet is, de a monopol franchise miatt csak ennyit kaphat. Azt kelet-ejrópai mentalitást nem szeretem - sajnos van ilyen mentalitás -, hogy a sportoló, a rendőr, a tűzoltó, a tanár adja mindenét a közért, tegyen meg mindent az országért, hazáért, a jövőért, de ha felteszi a kezét, hogy oké, de akkor fizessetek is meg annak megfelelően, arra meg nehogymá vazze a válasz. Igenis aki tesz, annak jár is. Tök mindegy, hogy mennyi. Ha 10 ezer akkor 10 ezer, ha 10 milliárd akkor 10 milliárd. Amíg nem lopja, hanem annyit ér, addig az a pénz jár neki. Ramsey eltartja a sport médiát ESPN-estül meg a millió helyi médiástul, megtölti a stadiont a tulajdonosnak, és mellé a mez eladásokból a tulaj 1 hét alatt visszaszerzi a neki kifizetett milliókat. Bőven többet ér, mint amit kapni fog. Nincs azzal semmi gond, hogy nyaldossa a száját.

Az más kérdés, hogy a Jags öltöző az utóbbi időben elcsúszott, és vannak aggasztó jelek a jövőre nézve is. Szerintem is elcsúszott. De nem a pénz miatt. Seattle-ben sem az volt a gond, hogy Shermanék sok pénzt akartak. Seattle-ben minden rendben lett volna, ha sikerül a 2014-es SB-t és a védelem vs Wilson témát feloldani. Utóbbit őszintén szólva nem is értem hogyan vagy miért alakult ki, nekem WTF az egész, de tény, hogy a felszín alatt ez mérgezte meg a helyzetet. Oaklanben sem Mack miatt esett szét az öltöző. Ahogy kb. sehol sem .... feltéve, hogy az, aki megkapta a nagy pénzt, az jól játszik.

A Jags öltöző se a pénz miatt fog szétesni, ha szétesik. Nem számít, hogy Ngakogue meddig holdoutol, hogy Ramsey mennyit jártatja a száját a pénzről. Ha jók lesznek, semmi jelentősége nem lesz. Akkor lesz csak probléma, ha rosszak lesznek, vagy elkezdik egymást ekézni. De abból meg akkor is probléma lesz, ha vetmint visznek haza, meg akkor is, ha csúcsgázsit. Big Ben és AB sem a pénz miatt vesztek össze.

(Az más kérdés, hogy mindig van 1-2 csapat, ahol a pénzen, a hosszabbításon az egész liga csámcsog, máshol meg nem. Aaron Donald is megkapta a pénzét, J.J. Watt is megkapta, meg mindenki más is. Ha itt csámcsogásba fajul és erről fog szólni a következő év, akkor az azért lesz, mert az öltöző MÁR elcsúszott. Nem a pénz csúsztatta el, hanem MÁR el volt csúszva, más okokból.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hu, mekkorat fog cirkuszolni ebben az idenyben is, ha ez igaz.

 twitter.com/danielrpopper/status/1138459093352534018
Stez
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1139558111566532609 😀😀😀
Baltimore Ravens
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.
Amadeus
erre azert nem vennek merget, sot.

melyikotok egyebkent az, aki
maradna a munkahelyen, ahol jocskan alulfizetik, mikozben rengeteg helyrol van sokkal jobb ajanlata?

en nagyon remelem, hogy megfizetik, es marad.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
El lehet engedni, csak aztán nehogy úgy járjunk mint a Falcons Deion Sandersszel(=szinte senki nem emlékszik rá, hogy ők draftolták, mert máshol vált legendás játékossá). És Ramseyben simán benne van ez az opció. Akárki fizeti majd meg, abban biztos lehet, hogy a sok pénz nem fogja lelassítani. Ő egy ízig-vérig profi játékos, aki pontosan tudja, milyen sokat ér a mostani NFL-ben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 323 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Kövezzetek meg, de pont ezek azok playerek akire qrvára semmi szükség egyik franchise-ban sem!!! Én kedvelem, jó játékos meg ilyenek, de nem hiszem, hogy magunk alá kéne fosnunk tőle! Többen mondták már, hogy nem vagyok játékos párti, de az ilyen duma nálam elrúgja a pöttyöst...
több mint 4 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 860
Hu, mekkorat fog cirkuszolni ebben az idenyben is, ha ez igaz.

 twitter.com/danielrpopper/status/1138459093352534018
Stez
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1139558111566532609 😀😀😀
Baltimore Ravens
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
bowI 143
Hu, mekkorat fog cirkuszolni ebben az idenyben is, ha ez igaz.

 twitter.com/danielrpopper/status/1138459093352534018
Stez
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1139558111566532609 😀😀😀

Szerkesztette: bowI
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha már Madden, úgy tűnik Fournette az eheti edzéseken megtalálta a God Mode-ot.
 twitter.com/_fournette/status/1139244300359864322

Majd ekkor folytathatja ezt a nyáron - fontosabb TC időpontok
 twitter.com/TDickman89/status/1139516402430349312
iktriad
Milyen cukin felvag a non-kontakt edzesen nyujtott teljesitmenyevel, ahol ha lekoveti ot egy vedo, akkor is kb. racsap a hatara, mint valami fogocskaban. <3

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már Madden, úgy tűnik Fournette az eheti edzéseken megtalálta a God Mode-ot.
 twitter.com/_fournette/status/1139244300359864322

Majd ekkor folytathatja ezt a nyáron - fontosabb TC időpontok
 twitter.com/TDickman89/status/1139516402430349312

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.

Foles azt mondta ez az O 50-60%-ban hasonlatos avval, amivel Philyben használtak, amikor még az új OC-nk ott volt.

Na erre majd kíváncsi leszek az elő és a regular season alatt..
iktriad
Az igen ! Mi még szeptemberben is tanuló fázisban vagyunk, egyébként mit jelent ez a 90-95 % ? a 400 playből álló playbookból 360 -at már tud mindenki?

Ikt, meglepődnék ha a 32 nfl csapat támadójátéka nem egyezne meg legalább 50%-ban...ki többet, ki kevesebbet használ különböző variációkból, sémákból..
gordon
Maddenben rookie fokozaton a 400 jatekbol 360-nal megtett az offense legalabb 5 yardot.

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 521 — JAFL Tampa GM
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.

Foles azt mondta ez az O 50-60%-ban hasonlatos avval, amivel Philyben használtak, amikor még az új OC-nk ott volt.

Na erre majd kíváncsi leszek az elő és a regular season alatt..
iktriad
Az igen ! Mi még szeptemberben is tanuló fázisban vagyunk, egyébként mit jelent ez a 90-95 % ? a 400 playből álló playbookból 360 -at már tud mindenki?

Ikt, meglepődnék ha a 32 nfl csapat támadójátéka nem egyezne meg legalább 50%-ban...ki többet, ki kevesebbet használ különböző variációkból, sémákból..
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 022 — Jaguars fan
Josh Olivert is nagyon dicsérik, igaz más nagyon nincs mellé úgy tűnik. Szvsz majd keretszűkítések idején kukázunk ide embert. James O'Shaughnessy is így került asszem a Jagsbe, és meg tudott itt ragadni, szóval talán még ide is jöhet majd valaki.
iktriad
Ha valahol potens TE kihullana, azt a Pats nevű gyűrűző TE vákuum fel is szippantja egyből. James O' kaliberek nem fogják meglepni a világot, de én Josh Oliver váratlanul gyors fejlődésében reménykedem. Esetleg októberig közös szobába alhatnának Folesszal, franciaágy, 1 takaró és kialakul az összhang! 😊
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A picsába, kiraktuk Nick DeLuca-t.
 twitter.com/phillip_heilman/status/1139246620615352320
A minicamp alatt több tryoutos is volt, abból 2-en kaptak szerződést. Fun fact: Tre McBride Bortles még alig kihült 5-ös mezében edzett a héten. Ő amúgy egy nagyon jó kis elkapó volt a William&Mary-n(legalább egy egykori FCS-es kiválóság jött egy egykori FCS-es kiválóság helyére), nem is örültem, mikor a Titans draftolta, de a profik között több csapatot megjárva egyelőre 10 elkapásig és 1 TD-ig jutott.

Vakameilalo UDFA rookie, hogy Húsrágó örüljön, de neve ellenére az Oregon Statere járt, nem a Hawaiira.


DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.iktriad
A Philly offense Foles-al sokkal több RPO elemet használt, mint Wentz-el. Fejből mondom, nem biztos, hogy pontosak a számok, ha jól emlékszem Wentz-el liga átlaghoz képest is kevesebb RPO volt, Foles-al meg a legtöbb a ligában, szóval tényleg elég nagy volt a váltás a két QB között. Nyilván nem véletlenül, Foles-nak fekszik az RPO (vagy csak az fekszik, Wentznek meg más is, felfogás kérdése), úgyhogy én valami hasonlóra számítok, mert DeFilippo ott volt, látta, csinálta Foles-al 2017-ben. Azt nem tudom, hogy ehhez mennyire van meg minden ami Phillyben megvolt. Annyira jó fal biztos nem lesz, vagy a 2017-es Philly futójáték sem várható Fournettetől azért. És persze Jeffery féle elkapó és két remek TE sincs. Szóval elég sok elem hiányzik, lehet sakkozni.

Ez a hátránya annak, hogy idénre túlszaladt a kasszával az FO. Most jönne igazán jól, ha lehetett volna egy elkapót szerezni idén. Voltak korrekt játékosok, megfizethető áron. Williams, Tate, Humphries, Beasley, Funches. Vagy esetleg bekockáztatni 5 milliót pl. Bellamy-ra, aki rizikó, de ha egészséges nyereség lehet. Jobb rizikózás lenne, mint Moncrief volt 10 milláért. 😊 És persze RB, TE is jöhetett volna. Jesse James, Croft, stb. TE posztra. Nem is kellett volna százmillás cap space, csak annyi, hogy a Moncrief, Bortles féle igenrossz dealeket ne kösse meg a csapat. Meg egy picivel kevesebbet szórjon ki splash igazolásokra. Dareus pl. jó játékos, de ez a dline nélküle is igen ütős lett volna. Az ő tizenmillája luxus volt ebbe a falba szerintem. Érdemesebb lett volna nem elkölteni, és most lett volna miből besegíteni Folesnak.
peterk2005
Annyi megjegyzésem lenne a dologhoz, hogy nekem az elkapó sorunk kezd tetszeni (DeDe, a Folesszal ismerős Conley, Chark, talán egy 2017 Keelan Cole meg Lee, esetleg még Pryor.) Josh Olivert is nagyon dicsérik, igaz más nagyon nincs mellé úgy tűnik. Szvsz majd keretszűkítések idején kukázunk ide embert. James O'Shaughnessy is így került asszem a Jagsbe, és meg tudott itt ragadni, szóval talán még ide is jöhet majd valaki.

És maga DeFilippo mondta héten, hogy az elkapósor sokkal gyorsabbnak és mozgékonyabbnak tűnik, mint amire számított.

Amúgy azt csak csendben megjegyzem, hogy ha nem engedjük el balga módon A-Robot, akkor szvsz kifejezetten űtős lenne ez az elkapóbrigád.....

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.iktriad
A Philly offense Foles-al sokkal több RPO elemet használt, mint Wentz-el. Fejből mondom, nem biztos, hogy pontosak a számok, ha jól emlékszem Wentz-el liga átlaghoz képest is kevesebb RPO volt, Foles-al meg a legtöbb a ligában, szóval tényleg elég nagy volt a váltás a két QB között. Nyilván nem véletlenül, Foles-nak fekszik az RPO (vagy csak az fekszik, Wentznek meg más is, felfogás kérdése), úgyhogy én valami hasonlóra számítok, mert DeFilippo ott volt, látta, csinálta Foles-al 2017-ben. Azt nem tudom, hogy ehhez mennyire van meg minden ami Phillyben megvolt. Annyira jó fal biztos nem lesz, vagy a 2017-es Philly futójáték sem várható Fournettetől azért. És persze Jeffery féle elkapó és két remek TE sincs. Szóval elég sok elem hiányzik, lehet sakkozni.

Ez a hátránya annak, hogy idénre túlszaladt a kasszával az FO. Most jönne igazán jól, ha lehetett volna egy elkapót szerezni idén. Voltak korrekt játékosok, megfizethető áron. Williams, Tate, Humphries, Beasley, Funches. Vagy esetleg bekockáztatni 5 milliót pl. Bellamy-ra, aki rizikó, de ha egészséges nyereség lehet. Jobb rizikózás lenne, mint Moncrief volt 10 milláért. 😊 És persze RB, TE is jöhetett volna. Jesse James, Croft, stb. TE posztra. Nem is kellett volna százmillás cap space, csak annyi, hogy a Moncrief, Bortles féle igenrossz dealeket ne kösse meg a csapat. Meg egy picivel kevesebbet szórjon ki splash igazolásokra. Dareus pl. jó játékos, de ez a dline nélküle is igen ütős lett volna. Az ő tizenmillája luxus volt ebbe a falba szerintem. Érdemesebb lett volna nem elkölteni, és most lett volna miből besegíteni Folesnak.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jaguars coach Doug Marrone does not expect Marqise Lee (knee) to be ready for the start of camp.
This matches what WRs coach Keenan McCardell said earlier this month. Marrone does expect Lee to return at some point in camp, but it is possible if not likely he heads into the season at less than 100 percent. If healthy, Lee would be the favorite for the No. 1 job, but that might end up falling to Dede Westbrook.
empty taxi
Lee mellett Cam Robinson sem lesz TC elején bevethető Doug szerint, de azt reméli pár héttel később mindkettő tud majd csatlakozni a többiekhez.

A nap WTF? szösszenete.
 twitter.com/phillip_heilman/status/1139186226567831553
Legutóbb arról volt vele kapcsolatban szó, hogy felhízott DT/DE hibridnek... De persze én örülnék a legjobban, ha így lenne, de ez nagyon "hiszem, ha látom" kijelentés Washtól.

Fournettenek ha nem megy a futás idén (se..), akkor még elkapóként talán hasznos lehet.
 twitter.com/ESPNdirocco/status/1139188817045405697

A mai minicamp edzéssel, -ami persze meg lett tartva, itt nincs közös bowlingozás, amíg TC a góré- véget ért a tavaszi felkészülés és beköszöntött a dead zone.

Ilyenkor 3 dologért kell szorítani:
1. Ne sérüljön le senki!
2. Ne sitteljenek le senkit.
3. Yannickot fizessük meg az edzőtábor kezdetéig..
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Jaguars coach Doug Marrone does not expect Marqise Lee (knee) to be ready for the start of camp.
This matches what WRs coach Keenan McCardell said earlier this month. Marrone does expect Lee to return at some point in camp, but it is possible if not likely he heads into the season at less than 100 percent. If healthy, Lee would be the favorite for the No. 1 job, but that might end up falling to Dede Westbrook.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.
I'm really impressed with how the guys are executing these plays," Foles said Wednesday, a few hours after coordinator John DeFilippo estimated that about "90 to 95 percent" of the offense has been installed. "The shifts, the motions, the different schemes, the different concepts. Right now, when it is all new to everybody, it is a lot. But I feel like everyone is doing a really good job of executing."

The Jaguars had a few procedural issues during Wednesday's practice, and the offense is far from a finished product. DeFilippo pointed out, for example, that rookie tight end Josh Oliver still needs work mastering where to line up, an issue that "every rookie is having right now." Offensive tackle Jawaan Taylor, a second-round pick in April, agreed with that assessment, saying the figurative light bulb in his head only recently came on while trying to learn the playbook.
Foles azt mondta ez az O 50-60%-ban hasonlatos avval, amivel Philyben használtak, amikor még az új OC-nk ott volt.
Foles has heard much of DeFilippo's terminology many more times than that. Of course, they were together for a year with the Philadelphia Eagles in 2017, which resulted in a Super Bowl victory. Foles said 50 or 60 percent
Na erre majd kíváncsi leszek az elő és a regular season alatt..