Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Millerre állítólag egy kis izmot kell pakolni, hogy fizikálisabban tudjon játszani. Remélem sikerül ezt anélkül elérni, hogy belassul.Geeri
Francokat.... a kansasi vasutast kell lecserélni egy jobb futóra, de főleg fal kéne és akkor lenne futójáték.DM13
Szerintem az a fő probléma vele, hogy nem képes blokkolni. Nem faltörőkost akarnak belőle csinálni, csak adni neki egy kis erőt meg magabiztosságot. 😊

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 330 — Dolphins fan
Millerre állítólag egy kis izmot kell pakolni, hogy fizikálisabban tudjon játszani. Remélem sikerül ezt anélkül elérni, hogy belassul.Geeri
Francokat.... a kansasi vasutast kell lecserélni egy jobb futóra, de főleg fal kéne és akkor lenne futójáték.

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Millerre állítólag egy kis izmot kell pakolni, hogy fizikálisabban tudjon játszani. Remélem sikerül ezt anélkül elérni, hogy belassul.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 330 — Dolphins fan
2007-es szezonban milyen védelmi séma volt?
4-3/hibrid?Ventura
Kell azt a szezont felemlegetni ? Mazo vagy ?
Dom Capers-nél ha jól emlékszem 4-3 volt.

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 872 — megbékéltem tom bradyvel
2007-es szezonban milyen védelmi séma volt?
4-3/hibrid?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 330 — Dolphins fan
Amúgy szerintem az ügynöke és/vagy az ügyvédje is benne van a tuningolásban. Amúgy nyilván a vélt rasszista felhangok miatt is kapott ekkora terepet az ügy.... fordítva ugye nem lenne, mint hazai példákból is tudjuk. Ritchie alighanem visszavonul, Martin meg trade valami alsó körért ( Indy-be pl. Luck miatt ), ha sikerül, ha nem akkor lapát és onnan szedi fel valaki ( mondjuk ez a sanszosabb ).
Saját véleményem: Martin fizikálisan és mentálisan is gyenge az NFL-hez ... Köszönjük Ireland !

több mint 10 éve
Szlartibartfaszt Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 53
a lényeg hogy nem kell amerikai médiát játszanni, és minden rossz dolog mögött Martin ügyet keresni.

Ebbe valóban igazad van, a Dolphinsnál közel sem csak ezen múlott a playoff-ba jutás, jóval összetettebb sport ez annál. Viszont az is biztos, hogy nem hiányzott nekik egy ilyen botrány. Abban is igazad van, hogy Martin is etikátlanul viselekedett (inkább viselkedik) , hiszen nem kellett volna ekkora botrányt csinálni az ügyből, ugyanakkor az egész hercehurcát megspórolhatták volna, ha nagyobb figyelmet fordítanak a csapaton belüli viszonyokra. Elvben ilyen ügyekkel az edzőknek nem kéne figyelni, hiszen felnőtt emberekből beszélünk, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja. Én azt remélem, hogy nemcsak a Dolphinsnál, hanem az egész NFL-ben tanulnak ebből a műbalhéból, és többet nem kell ilyen hírekkel foglalkozni.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Amúgy a Wells vizsgálat eredménye jövőhét vége körül fog kijönni, előre elnézést ha valakinek nem ez a kedvenc témája, de én tervezek visszaolvasni és értékelni. Nem fogom senki véleményét az orra alá dörgölni amennyiben stílusában nem ad erre okot, de már akkoriban is kiakadtam hogy néhányan anélkül formáltak véleményt, hogy akár egy percig is átgondolták, majd helyén kezelték volna az amerikai médiumokat.
Persze ha az jönne ki, hogy én voltam a hülye, akkor ez van, a lényeg hogy szeretném az itt felemerült teoriákat a jelentés fényében megcáfolni vagy megerőssíteni, mert biztos vagyok benne hogy bármi lesz a riportban évekig fel fognak tűnni emberek akik majd jobban tudják, lásd bountygate a Saintsnél.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
A Dolphins nem tudott integrálni a keretében egy játékost, mindenki csöndben nézte, ahogy Incognito zaklatja, sőt még tetszett is nekik (már amennyire tudom). Ahol ilyen a csapatszellem, azért nem meglepő, hogy a támadófal úgy teljesített idén ahogy, emellet az egész csapat - persze ez csak az én véleményem- motiválatlannak tűnt a szezon második felében, miközben reális esélyük volt egy wild card hely megszerzésére.
Szerintem nem Martinnal kellene foglalkozni, ezen változtatni már nem lehet, azon viszont igen, hogy ilyen esetek később ne forduljanak elő, tekintve, hogy ez sok játékos esetében egy jelentős negatív tényező is lehet a továbbiakban, nem beszélve a csapategységre, öltözői hangulatról gyakorolt hatásról,Coltsfan2007
Most nem azért, de mikor lettél ekkora bennfentes a Dolphins öltözőjében? A szemléletes példa a gyerekkori sérülésedről meg azért nem állja meg a helyét, mert ez itt nem az elemi 6. osztály ezek az "urak" tanult, felnőtt emberek.

És ha Incognito egy rat, akkor is szerintem nagyon tré, hogy a szar játéka miatt átkerül LT-ről RT-re 2 napra rá elhagyja a csapatot. Nem beszél senkivel csak nfl-es újságírókon keresztül szellőztet meg dolgokat 2 héten keresztül, hogy rohadt nagy áldozatot csinálhasson magából. Előjönnek olyan dolgok, hogy nem egy szent Martin sem, Incognitoval partizott, pucér csajokkal fényképezik, előkerülnek azok az üzenetek amiket ő írt Incognitonak és legalább olyan ocsmányak, mint amiket kapott. Erre azt mondja, hogy csak próbált beilleszkedni. BS. Mikor teljesen kipattant az ügy mindenki Incognito-t támogatta a csapatból. Gondolod, hogy ennyire gonosz, romlott, és erkölcstelen a csapat nagy része, hogy még ekkor sem állt senki Martin mögé?

Azért ez merőben más szitu, mint amit te felvázoltál az iskolás példáddal. És hogy pontosan mi volt? Még a dolphinshoz közel álló újságírók sem tudják, nemhogy te vagy én. Szerintem mielőtt átjössz egy másik csapat topikjába moralizálni tájékozódj. És Miami fan-ként még ha áldozat is Martin igenis rohadt ellenszenves az a számító módszer ahogy lelép, és ezt a véleményem akkor is fenntartom ha a vizsgálat a végén azt hozza ki, hogy Incognito és Pouncey közösen kínozta gestapós módszerekkel.

Semmi gondom, ha véleményt formálsz az ügyről, csak akkor szerintem vizsgáld meg az ügyet több nézőpontból.

A csapategységről, motiválásról szóló részekkel meg nagyon nem tudok egyetérteni, ahogy Geri már rávilágított, hogy miért. Jets, Steelers, Pats, meccseket szépen figyelmen kívül hagytad amikor a csapat nagyon durván együtt volt a szezon végén. Az utolsó két meccsre meg teljesen megsemmisült az OL-ünk érthető, hogy mindenki motiválatlan volt amikor látszott, hogy akármi lesz Tannehil a porban fog fetrengeni és a futójáték megreked 40yardnál.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Most nem azért, de ha valakit állandóan cseszegetenek, akkor nehogy már ő legyen a hibás. Coltsfan2007
Senki nem mondta hogy ezért lenne hibás. Abban hibás ahogyan ezt kezelte. Nem próbálta csapaton belül megoldani, majd a csapatot vádolta. Szerintem ez nem volt etikus, sőt hihetetlenül számító.
Amit linkeltem, a beszélgetések: fusd át, és szólj ha találsz benne Incognitotól a szövegkörnyezetben értelmezve olyan szinten brutálisan rasszista mondatot amit Martin ügyvédje sugallt. Nem tudom Martin mennyire alakítója az eseményeknek, vagy mennyire az ügyvédje és az ügynöke "áldozata", szóval azt elhamarkodott volt kijelentenem hogy nem sajnálom Martint.

Ez az egész csapat motiválalatlan a szezon mások felében mondatod szerintem kicsit erős. Nyílván nem tett jót a Martin ügy, de kifelé azt lehetett látni, hogy összezár a társaság. A pályán pedig sikerek is jöttek az utolsó két hétig. Na ott már voltak komoly problémák, de emögött a Shermannal megromlott viszony állt szerintem.
Hogy a támadófal miért szar: tele van olyan játékossal aki a Sparano féle man blocking sémába lett hozva, nagyobb jobb alapon. Ebbe a zónás koncepcióba teljesen rendszeridegen Jery meg Incognito. Meg lehet nézni: Brenner, aki sokkal atletikusabb beállt Pouncey helyett és jól játszott, megkapta a kezdő LG posztot, igaz a szezon végére elvesztette, de ebben sérülés is közrejátszott. Elkalandoztam kicsit, a lényeg hogy nem kell amerikai médiát játszanni, és minden rossz dolog mögött Martin ügyet keresni.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Szlartibartfaszt Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 53
[quote=Geeri

.... A riportnak persze volt utóélete is: Incognito ügyvédje feltette azokat a kérdéseket melyeket Dungy nem: Miért nem fordult Philbinhez, miért az ebédlőben csinált nagyjelenetet, miért akkor lépett le amikor RT posztra helyezték. Aztán kiadott pár beszélgetést, csak a szokásos poénkodás oda vissza. Incognito azóta a twitteren #freeincognito kampányt folytat, ezelőtt a balhé óta nem nagyon volt aktív.
Ami engem meglepett, az az, hogy állítólag Philbin felhívta Dungy-t , és számon kérte rajta, hogy miért ilyen egyoldalúan kérdezett. Amúgy ez a egyoldalúság már csak azért is furcsa, mert Dungy tagja a Ross féle vizsgálóbizottságnak.

Most nem azért, de ha valakit állandóan cseszegetenek, akkor nehogy már ő legyen a hibás. Ez kb általános iskola alsószint. Emlékszem, velem is kikezdett pár nem írom le, hogy milyen etnikumú gyökér, én se szóltam a tanároknak. Először hagytam, mert féltem és kétszer akkorák voltak nálam, aztán meguntam és elkezdtem velük rendszeresen verekedni, ami szintén nem volt túl kellemes, mert ők mindig legalább 4-en jöttek, mellettem nem állt ki senki. A tanárok az egészből semmit nem vettek észre (látszólag) , egész addig, míg kővekkel meg üvegszilánkokkal kezdtem őket dobálni, és ők viszont. Akkor persze intő, egyéb büntetések, és kb két héttel később folytatódott az egész. Most ez az én hibám? Vagy azoké, akik olyan sötétek, hogy mások kínzása a szórákozásuuk? Vagy azoké a tanároké,akik következetesen szemet hunynak az ilyen terrorizálások felett (nemcsak velem csinálták ám)?
A Dolphins nem tudott integrálni a keretében egy játékost, mindenki csöndben nézte, ahogy Incognito zaklatja, sőt még tetszett is nekik (már amennyire tudom). Ahol ilyen a csapatszellem, azért nem meglepő, hogy a támadófal úgy teljesített idén ahogy, emellet az egész csapat - persze ez csak az én véleményem- motiválatlannak tűnt a szezon második felében, miközben reális esélyük volt egy wild card hely megszerzésére.
Szerintem nem Martinnal kellene foglalkozni, ezen változtatni már nem lehet, azon viszont igen, hogy ilyen esetek később ne forduljanak elő, tekintve, hogy ez sok játékos esetében egy jelentős negatív tényező is lehet a továbbiakban, nem beszélve a csapategységre, öltözői hangulatról gyakorolt hatásról,
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 872 — megbékéltem tom bradyvel
rövidebb póráz, ravasz meghúzás ha kell. nem félnek a változtatástól.
 espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/69025/report-tannehill-on-shorter-leash-in-2014

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.thephinsider.com/2014/2/4/5377014/jonathan-martin-and-richie-incognito-text-messages-released
Kint van a beszélgetések átirata. Van benne pár szó Long távozásáról, de amúgy végig csajok,bulik, meg Pouncey háza mint központi helyszín. És drogok... Nem tudom erre mennyire tér majd ki Wells, de remélem nem nagyon, mert akkor lehet Pouncey is bajban lesz.
Martin utolsó üzenetei eléggé gyomorforgatóak, igaz lehet velem van a baj, hiszen okos emberek megmondták már az ügy elején, hogy pokolra jutok majd mert nem sajnálom szegény Martint.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Csütörtökön jöhet a Wells féle vizsgálat eredménye.
Múlthéten Martin úgy gondolta kihasználja, hogy a Super Bowl miatt mindenki az NFL-re figyel, és riportot adott Tony Dungy-nak. Ebben az volt a csúnya, hogy Dungy nem feszegette a Martin számára kényes témákat. Például megkérdezte ugyan, hogy szólt-e Philbinnek, de a nemleges válasz után már nem érdekelte, hogy miért nem. Martin előadhatta tehát a mártírt, álláspontja szerint az őt ért atrocitásokat már nem tudta tovább elviselni, az ő piszkos üzenetei, valamint a nudi bár mind csak beilleszkedési kísérlet volt.
A riportnak persze volt utóélete is: Incognito ügyvédje feltette azokat a kérdéseket melyeket Dungy nem: Miért nem fordult Philbinhez, miért az ebédlőben csinált nagyjelenetet, miért akkor lépett le amikor RT posztra helyezték. Aztán kiadott pár beszélgetést, csak a szokásos poénkodás oda vissza. Incognito azóta a twitteren #freeincognito kampányt folytat, ezelőtt a balhé óta nem nagyon volt aktív.
Ami engem meglepett, az az, hogy állítólag Philbin felhívta Dungy-t , és számon kérte rajta, hogy miért ilyen egyoldalúan kérdezett. Amúgy ez a egyoldalúság már csak azért is furcsa, mert Dungy tagja a Ross féle vizsgálóbizottságnak.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Boldog szulinapot, nagyon klassz a tortad.Delonso_
Köszi neked is és mindenkinek.
Jó időpontban van a szülinapom: az igazi ajándék (persze ez sem volt utolsó) egy Dolphins SB döntő lenne! 😊
Persze ne legyek telhetetlen. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Boldog szulinapot, nagyon klassz a tortad.
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 454 — Chrysler.vf@gmail.com
Tegnapi szülinapomra kapott torta:
danyly
Csini (Y) Boldog Szülinapot! 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Tegnapi szülinapomra kapott torta:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
új támadófal edző houston-ból! john bentonVentura
Királyság. Csak jobb lehet.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 872 — megbékéltem tom bradyvel
új támadófal edző houston-ból! john benton

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
azt susogják a háttérbe, hogy a top GM jelöltek el szerették volna távolítani philbin-t.Ventura
Az öltöző meg kezd besokallni:

@AdamHBeasley
I've been told that several Dolphins players have already privately expressed that they want out of this situation. Real consequences coming
DoM
Az fincsi lesz amikor max pénz miatt lehet majd a szabadügynököket rávenni a maradásra.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 160 — vaccpáör fan
azt susogják a háttérbe, hogy a top GM jelöltek el szerették volna távolítani philbin-t.Ventura
Az öltöző meg kezd besokallni:

@AdamHBeasley
I've been told that several Dolphins players have already privately expressed that they want out of this situation. Real consequences coming
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 872 — megbékéltem tom bradyvel
azt susogják a háttérbe, hogy a top GM jelöltek el szerették volna távolítani philbin-t.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nagyszerű, már úgyis nagyon kezdett kopni a kilincs....
Hogy mennyire lesz báb, az hamarosan kiderül.DM13

Azt csiripelik a madarak, hogy Aponte lesz a főnök.. Hivatalos bejelentés nem történt még, szerintem a PR részlegnek fel van adva a lecke: jelentsük be fapofával, hogy Hickey mindig is a favoritunk volt.
Dawsonnak is megajánlották a melót, de nemet mondott.
Sok sikert Hickey!

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 330 — Dolphins fan
Nagyszerű, már úgyis nagyon kezdett kopni a kilincs....
Hogy mennyire lesz báb, az hamarosan kiderül.